Sziasztok!!
Kis kihagyás után itt vagyunk megint! Csak most szerdán jöttünk vissza Szolnokra.
Még nem tudtam visszaolvasni mindent, csak átlapoztam, és nagyon örülök hogy nem felejtettetek el, köszönöm szépen magam és Marci nevében a névnapi köszöntéseket!
Jó volt a Balatonon is, teszek fel képeket is mindjárt. Marcika rengeteget változott és fejlődött, már annyi mindent mond, olyan mint egy kis papagáj. Mindenre emlékszik, és próbál magyarázni. Először nem tetszett neki a fürdőzés a Balatonban, aztán mikor két hét múlva megint lementünk vele a strandra, akkor meg már úgy élvezte, hogy alig lehetett kivinni a vízből.
Tegnap elmentünk a tiszaligeti strandra, az is nagyon tetszett neki. Amikor felfedezte azt a kis csúzdát a bébimedencében, akkor ment a csúzdázás ezerrel.
Mongi, láttam ti is valahol azon a környéken voltatok nyaralni, mint ahol mi. Mi Trogir mellett voltunk, de elmentünk Splitbe is (felismertem a képet, amit feltettél). Nekünk Trogir sokkal jobban tetszett. Egyszer majd szeretnénk visszamenni oda Marcival együtt is.
Ildi! Gratula hogy felvettek a fősulira. Hova fogsz járni egyébként? 3 gyerek mellett tanulni, nem semmi!
Olyan gyorsan múlik az idő, hogy Petike is már 3 hónapos...
Szilbee! Szép nevet választottatok! Az én unokahúgom 2. kisfia is Dávid lett. Ő most született aug. 5-én, akkor pont Fehérváron voltunk, úgyhogy be tudtunk menni meglátogatni.
Cleo! Jó szülinapozást holnapra!
Sziszinek és Zsoltinak sok-sok boldog születésnapot !!
Bettikéről is nagyon édesek a képek. Kész nagylány!
Ilyen jó dolgunk volt a Balatonon:
Strandolás:
Elhajóztunk Füredről Tihanyba, ezzel a hajóval:
Mindenkinek üdv!