sziasztok!
Sikerült bevásárolnom a szülinapi jaándékokat,remélhetőleg sikere is lesz.
bulcsúnak vettem egy távirányítós autót,és persze Villő is kapott egyet bébi kivitelben(a Simbának van,nem is tudtam róla...).
Villő kapott egy bohósos egyensúlyozós mérlegjátékot (ahogy rakjuk a karikákat a bohócra,úgy billen a mérleg),aztán egy mini babaszobaszerűséget (szekrény,asztal,székek stb...),Kriszti nyomán egy Hello Kitti-s kistáskát,meg egy hátitáskát a bölcsire.netről reneltem neki egy formakirakós bohócot,amit toronnyá kell építeni úgy,hogy a megfelelő formájóú elemeket kell egymás után rakni...
Bulcsú kapott még a netről egy Krokodil balance nevű szintén ügyességi egyensúlyozós játékot,csak ez komolyabb.Egy bolyongolyó nevűt,amivel anno a csodák palotájábanismerkedett meg.
Ma szereztem be még neki a LEGO-hoz hasonló építőelemekből néhányat....
Asszem nagyjából ennyi.ezt persze nem minsit tűlünk kapják,egyezkedünk a nagyszölőkkel.Általában én vásárolok be,így olyat kapnak,ami mindenkinek megfelel
.Na persze tuti még néhány apróságot a nagyszülőktől
.
Egyébként szuper napom volt.
A bankban "csak" 2 órát töltöttem,ebben persze az ügyintézés is benne volt
.Ehhez képest ráadásnak az ügyintézőtől 600 euro helyett 800-t kaptam(amúgy 600-at számolt el),mindez a pénzváltónál derült ki számomra,így tipeghettem vissza a bankba,hogy visszaadjam a "felesleges" 200-at...
Utána a játéknagykerben elém került egy pasi,akinek PONT 100ezer Ft-ért kellett játék és míg ezzel bíbelődtek,hogy kijöjjön neki a pénz,addig én várhattam,hogy sorrakerüljek...Jól kinézelődtem magam
...
És a legszebb,hogy a 4. cukrászdában tudtam tortát rendelni,mert mindegyik be van zárva
.Kezdetm a Muskátli utcainál,az betegség miatt zárva.Aztán a Cholnokin a Spar mellett,az megszűnt,de elvileg a Mónika cukrászdában elérhetők a tortáik.A Mónika cukrászdán hatalmas felirat,hogy HAMAROSAN NYITUNK...
Ekkor elmentem megnézni,hogy a Zöld Alma megvan-e még,annak a helyén egy kisvendégllő van,így maradt a Schönig cukrászda.Amikor mondtam,hogy mit szeretnék, az eladó csaj annyit mondott,hogy reméli,18-áig nem veszik el a papír
(mármint amire felírta,hogy mi kell)....Na mondom köszi...
Szl kicsit elegem lett.Mindennek tetejében a körgyűrűn dugóba kerültem
.
Móni
Szavaztam Gergőre,bár nem tudom,hányszor lehet
.egyébként szt is jó így ez a kép
.Sok ismerőst fedeztem fel a többiek között is
.
3 nap szabi,jóból is megárt a sok?
Szívesen szervezek tanfolyamot,de nem biztos,hogy sokra mentek vele
!Egyébként általában este hímzek,vagy amikor a gyerkőcök alszanak.Takarítani akkor is tudok szerencsére,amikor fent vannak... Még segítenek is
.Főzni csak most kezdetm,emrt erre a hétre már nem rendeltem kaját....
Na most lépek,mert ramazuri van
!
Puszi