Sziasztok!
Elveszett anyátok itt van ismét. Látom, fejmosás nem kell, jók voltatok...
Tegnap beszélgettem Mágnessel és Bbilonával. Nagyon jó volt. Nekik már elmondtam, hogy ez a pár nap net nélkül még kicsit jól is esett. DE AZÉRT HIÁNYOZTATOK!
Mágnes nagylánya tündéri, gyönyörű! Csak mosolygott, meg gagyogott.
Na szóval, kicsit magamra!!! Tehát leszívás megtörtént, 9 petesetet tudtak nyerni. Dévai dokinak arany keze van!
Ebből a 9 petesejtből 6 kapott tízes minősítést. Gondolom a tízes skálán, mert a doktor csak dícsért, hogy mennyire tökéletes minden. A hat petesejtet ICSI-vel megtermékenyítették. Sajnos ők egyedül nem tudtak; mert nagyon-nagyon rossz spermaképünk lett.
Ilyenkor meg nem kockáztatnak, hanem rögtön ICSI. Holnap reggel kell telcsiznünk, hogy a kis sejtecskéink elindultak-e, fejlődnek-e. Még hétfőn valszeg nem lesz beülti, mert a továbbtenyésztést kértük, D+ - t. A nyálkahártyám szerdán 11mm-es volt. Ennek is nagyon örültünk a dokival. Az altatással és az ébredéssel is minden rendben volt.
Kabóca? Na????????
Kicsibé! Látod, én mondtam, hogy semmi baja nem lehet annak a kislánynak!
BBilona! Apukám lefestette a polcok nagyobbik részét.
Kata! Mindjárt itt van szeptember.
Sapé! Pihenj, hogy tudjon a kis maszatkád kapaszkodni!
Sonjus! nem szabad feladni, mert a picur biztosan megérzi és ő is feladja. Te csak simogasd, és bíztasd!
Köszönöm a drukkokat, a gratukat. Igazán jól esik.
Most viszont megyek aludni, mert kicsit elfáradtam ma mire hazaértünk. De itthon vagyunk kicsit. cSak annyiból rossz, hogy nagyon féltem a picikéinket. Bár nem mintha sokat tudnék tenni értük, ha Pesten aggódok....
Puszika mindenkinek. Akinek nem írtam, bocsi, holnap még egyszer visszaolvasok. Csak annyi minden történt, hogy kimegy egy része a fejemből...
Jó éjt!