Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remélem, hogy tényleg lesz a tüszőkben egészséges, termékenyülő, osztódó petesejt. Mi is gondolkodunk, hogy mi legyen a többiekkel? Kata, a maradék fagyibabáiddal mi lesz majd szerinted? Rendelkezned kellett róluk?
kabócabobár

Kabócabogár!

Hajrá!Sok sikert!!! :lol: :lol:
A fagyasztásért évente 20-ezer forintott kell fizetni a kaálinak. :lol:
m. reni

Kabóca,
még nem rendelkeztünk, egyelőre fagyasztják,mert ugye még nem vagyok terhes. Azt hiszem 5 évig őrzik, minden értesítés nélkül. Úgy tudom tovább nem lehet tartani őket fagyasztva.... Brrr. Ez olyan morbid volt most. :?
Szóval, ha babás leszek,akkor lehet dönteni,hogy akarjuk-e mi vagy odaadjuk másnak őket,még az 5 éven belül.
Otthon a felengedésért kell fizetni?
Itt egy felengedett (2)embrióbeültetéses dolog több, mint 200 ezer Ft. :roll: Azt nem is tudom, hogy mennyit kell fizetni évente, ha maradnak....
katata

Ja és Kabóca,
persze lehet úgy is dönteni,hogy megsemmisítik a fagyibabákat, vagy kísérleti célra felajánlhatod őket. De mi asszem azoknak a pároknak szeretnénk adni, akiknek nincs petesejtjük sem. Persze, ha végre terhes leszek majd....
katata

Kabóca,
1évig őrzik meg 20 ezerért és mindig dönteni kell hogy mi legyen velük. nekünk is ott pihennek nem tudjuk mi lesz veük :roll:
Vendég

Reni!
17-én megvolt az inszem, két hét múlva kell tesztelnem és akkor kiderül. Azért próbáld meg kerülni a csípős, fűszeres ételeket, de ezeket kívánod akkor egyed nyugodtan. Magadtól semmi jót ne vonj meg, azt mondják, hogy akkor a baba is szebben fejlődik! :lol:

Kép
sapé

Jóóóóóóóóóó reggelt!!!!

Kabóca!
Rajtad a világ szeme!!! :wink:
katata

Jó reggelt!

Kabóca!
drukk drukk drukk

háát izé, nálunk szerintem nincs baba, mert a cicim leeresztett vagy mi :( szerintem csak azért érzem még kicsit, mert már annyit fogdostam, hogy érzékeny-e még :lol: barna is van, szóval kicsit feladtam :(
sonjus

szia csajok!

andi, te egy tündér vagy. A számom nem titkos 06-20-260-0586, várom az sms-t. Juj de jó most lehetek én a hírhozó :D

kabóca, ezer drukk!!!
zelnek is szorítanunk kell neki is ma van a leszívás (bocs mágnes úgy látszik én keltem korábban, megelőztelek)

mágnes kislánya ugyanolyan szép, na és ahogy mosolyog szenzációs.

katata, így már értem. Lombik :roll: amíg az örökbefogadással kapcsolatban nincs valami konkrétum, addig nem foglalkozunk vele. Ha több évet kell várni babóra, akkor biztosan elgondolkodunk rajta.
Szorítok, hogy már azon kelljen gondolkodni mi is lesz a megmaradt fagyibabákkal! :wink:
bbilona

sonjus, :(
bbilona

Ja Zel,
rajtad is a világ szeme!!! Bocsi, de még nem vagyok teljesen képben!
Nagyon szorítok mindketttöknek a leszíváshoz!!! És várjuk a híreket!!!
katata

Sonjus,
amig nem piros ne add fel!!!!! Hátha.... :wink:
katata

Zel!Kabócabógár!

Nagyon drukkolok nektek!!!!! :lol: :lol: :lol:

Sapé!
Akkor mindjárt tesztelsz?De jó!

Sonjus!

Ne tessék feladni!!!! :twisted:

Emlékszel a terhességem történetére?Reni csoda terhességének története!

Szombat!10nap reggel enyhe vérzésre és görcsre ébrettem!
Teljes összeomlás ,és kétségbeesés.
Iránya patika a legjobb,és legdrágább tesztett kértem.
Negatív! Maradt a bedepizés és a sírás.
Biztos nem sikerült!
Elmentünk vendégségbe és a 12kgos kersztlányomat emelgettem.
/ Hiszen nekem már ugy is mindegy/
Kedd 29,reggel erős hányinger és ideggörcs.
Kaáli 8-30vérvétel.
Biztos nem vagyok terhes hiszen véreztem!
Igen ám,dea hányinger csak nem akar múlni.....
szaladás a dm-be egy tesztért.

És csodák csodája!!!!
10percel késöbb két halvány csík

POzÍTIV::::.
Még ekkor se hiszem,el majd 10-45 kaális doki behív!
Igen renáta az ön hcg-je!
A 12napon 202.
a vérzés felszívódást ,vagy többesterhességet jelenthet,mivel hármat ültettek vissza!
Egyenlőre csak halkan örülök,hiszen 4éve 2műtét rengeteg hormon
és rengeteg csalódás után végre sikerült!

sonjus!
Vannak csodák!!! :lol: :lol:
m. reni

Pandácska!

Én hol tudom mégnézni melyik oldalon a babkocsi árakat?
Yane márkájú érdelekne!De ahol néztem nincs ár!!!
m. reni

reni, én már többször elolvastam a történetedet, mégis ráz a hideg. Hogy vagy?
bbilona

bbilona!

Jol vagyok köszi,egy kicsit fáradtan este nem sokat aludtam,mert nagyon meleg volt?Nállatok is meleg volt?
Olyan ari a férjem azt mondta,hogy úgy aludtam mint egy kisangyal reggel.Hát nem édi. :lol:
Hétvégi program???
Mi megyünk fini húst sütni!!!
m. reni

Reni,
Én a www. brendon.hu oldalon szoktam nézni.
Vendég

Reni!
Nagyon nagyon köszi, hogy leírtad, engem nem a hideg ráz most, hanem könnyezem :)
Munkahelyen ez marha frankó ám, most mondthatom azt, hogy allergiás vagyok :lol:
sonjus

Aranyosak vagytok, hogy mindenki vigasztal. Tudom, hogy lesz még jobb is, csak mikor???
De magam helyett inkábbb rátok koncentrálok:

Zel, Kabóca! Sok-sok drukk nektek :lol:

Sonjus, még azért hátha...

Sapé, már csak egy hét a tesztig, nagyon izgulok :lol:

Kép
domo

Zel!
drukkkkkk neked is és tessék jelentkezni!!!

Domo!
Jó ötletnek tartom, hogy próbálsz másokra koncentrálni :)
én is próbálok jó???? mondjuk rád :)

Érdekes, hogy valahonnan mindig jön egy apró fuvallat, egy kis pozitív energia, ami előrébb lökdös :)
Hiába írtam, hogy kicsit feladtam, azért még pont ugyanannyira reménykedem. Végülis tegnap a fürdőkádban már kipityeregtem magam :) kesergés megvolt, úgyhogy...
sonjus

Ilona!
Örülök, hogy ezzel a kis feladattal örömet tudtam szerezni. :lol:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

andi, hát nem kicsi örömet. Barátosném Angliában 17-én hozta világra Leot, azt is olyan jó volt olvasni. Szóval már nagyon várom, azért talán nálad nem jobban, de nagyon. A vonalzódon borsónak írod Gergőt, az a vicc jutott eszembe, amikor a zöldésges azt mondja a dinnyére, hogy borsó ba' meg. Szóval egy kisebbb dinnyényire megnőhetne addig kis herceg, nagyon szorítok hogy minden jól alakuljon és meglegyen a bűvös 2300-as súly!

sonjus, domo jó kis trükk! :wink:
bbilona

reni, mi ma a barátnőmékkel megesszük a lagziból maradt ökröt este, aztán holnap vizítúra fotókat nézünk vacsival, szóval fullos a program, sajna nem sajna minden hétvégénk ilyen októberig.
Itt egész jó volt este, ma lehet nálatok landol a hűvös, ha nem odatolom nektek, mert a kismamának szüksége van az alvásra.
Jó hétvégét!
bbilona

Sziasztok!
Zel írta, hogy 9 petesejt lett!! :lol: Minden rendben ment,jól van :)

tegnap jó volt találkozni a csajokkal, nagyon aranyosak!

Ilona:
Anna azóta a kutyust nyúzza :)

Ja! A lánykám a fogait csikorgatja!! Van neki össz. 4, de már azzal is! Anyának meg feláll a hátán a szőr! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zel,
Nagyon ügyi voltál :lol: jó randit nekik mindjárt kismama leszel :lol:
Vendég

Zel,
ez szuper! Mindjárt kismami leszel!! Hányat tesznek majd vissza?
katata

Zel!
9 :) dejó dejó :) pihengess
sonjus

zEL!

TÉNYLEG MINDJÁRT KISMAMA LESZEL!!!!! :lol: :lol:
m. reni

zel, ez igazán jó hír, hogy is van most akkor ki van a focicsapat?
Jelentkezz, mikor lesz a beültetés! Na és hogy milyenek lettek a polcok!

mágnes, hálás gyerek örülök hogy tetszik a kutyus :D
Fogcsikorgatás jó kis program, a hideg ráz csak ha rágondolok. Még mielőtt kinőnének lekoptatja.
bbilona

Sziasztok!
Zel!
Hú, ez tényleg szép eredmény! :lol: Vigyázz magadra!Szorítok! :lol:

Sonjus!
Ma a neten olvastam, hogy a barnázás lehet attól is, hogy iker terhesség állt fen.Nem érzed úgy hogy nálad valami ilyesmi lehet?

Domo!
Az 1 hét gyorsan elszáll, remélem.Holnap jön haza a kislányom, és vele repülnek a napok! :lol:

Kép
sapé

Sapé!
Hol olvastad ezt? Én is elolvasnám, hátha megnyugszom végre, mert egyenlőre megőrülök, hogy még egyet kell aludni :)
Egyébként nekem aztán tényleg mindegy, hogy 1 vagy 2, csak legyen :D
sonjus

Sonjus!
Utánna nézek, mert nézegettem több dolgot is( magamra is nézve!)
Ha megvan megírom!

Lányok!
Ha van időtök nézzetek be a hoxa.hu portálra, érdekes cikkek is vannak ott, no meg fórum is van!Ezt délelőtt találtam, de lehet, hogy csak nekem új! :lol: :lol:

Kép
sapé

sonjus!
Sajna pontosan már nem tudom hol olvastam, de ide nézzél be!
http://babatervezok.otthona.net/

Kép
sapé

Sonjus,
holnap reggel tesztelsz?

Kabócáról nincs híretek?
katata

Sonjus!
Sajna a cikket nem találom! :oops: Bocs!
De 1-2 dolgot még olvastam a barnázással kapcsolatban.Ez lehet hormon szint ingadozástól, illetve hirtelen csökkenéstöl is. Remélem nálad az lesz amit már korábban is írtam!Mikor tesztelsz?

Kép
sapé

Sziasztok!

Elveszett anyátok itt van ismét. Látom, fejmosás nem kell, jók voltatok...
Tegnap beszélgettem Mágnessel és Bbilonával. Nagyon jó volt. Nekik már elmondtam, hogy ez a pár nap net nélkül még kicsit jól is esett. DE AZÉRT HIÁNYOZTATOK!

Mágnes nagylánya tündéri, gyönyörű! Csak mosolygott, meg gagyogott.

Na szóval, kicsit magamra!!! Tehát leszívás megtörtént, 9 petesetet tudtak nyerni. Dévai dokinak arany keze van! :lol: Ebből a 9 petesejtből 6 kapott tízes minősítést. Gondolom a tízes skálán, mert a doktor csak dícsért, hogy mennyire tökéletes minden. A hat petesejtet ICSI-vel megtermékenyítették. Sajnos ők egyedül nem tudtak; mert nagyon-nagyon rossz spermaképünk lett. :( Ilyenkor meg nem kockáztatnak, hanem rögtön ICSI. Holnap reggel kell telcsiznünk, hogy a kis sejtecskéink elindultak-e, fejlődnek-e. Még hétfőn valszeg nem lesz beülti, mert a továbbtenyésztést kértük, D+ - t. A nyálkahártyám szerdán 11mm-es volt. Ennek is nagyon örültünk a dokival. Az altatással és az ébredéssel is minden rendben volt.

Kabóca? Na????????

Kicsibé! Látod, én mondtam, hogy semmi baja nem lehet annak a kislánynak!

BBilona! Apukám lefestette a polcok nagyobbik részét.

Kata! Mindjárt itt van szeptember. :lol:

Sapé! Pihenj, hogy tudjon a kis maszatkád kapaszkodni!

Sonjus! nem szabad feladni, mert a picur biztosan megérzi és ő is feladja. Te csak simogasd, és bíztasd!

Köszönöm a drukkokat, a gratukat. Igazán jól esik.
Most viszont megyek aludni, mert kicsit elfáradtam ma mire hazaértünk. De itthon vagyunk kicsit. cSak annyiból rossz, hogy nagyon féltem a picikéinket. Bár nem mintha sokat tudnék tenni értük, ha Pesten aggódok....

Puszika mindenkinek. Akinek nem írtam, bocsi, holnap még egyszer visszaolvasok. Csak annyi minden történt, hogy kimegy egy része a fejemből...

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zel

negatív lett a mai tesztem
visszafekszem
(még rímel is)
sonjus

Sonjus,
:(

Zel,
Nekem is pont 6-ot termékenyítettek meg ICSI-vel remélem úgy jársz mint én :wink: :lol: :lol:
Vendég

Zel,
dejódejódejó!!! Minden rendben lesz a picikéiddel, nyugi!!! :D

Sonjus,
:( Na de meg is jött???
katata

meg
sonjus

sonjus,
:(:(
katata

Sziasztok!

Sonjus! :(

Négy picikénk maradt. Ők szabályosan osztódnak, nagyon szépek. Hétfőn lesz a beültetés!
Mindjárt hétfő. És hazajönnek a kicsi kincseink és majd mi vigyázunk csak rájuk igazán!!!! Apa és én... El sem hiszem.

Jaj, túltengenek a hormonok, csak bőgicsélek. Örömömben.

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
Akkor hogy lesz kettő pociba kettő fagyiba? Hétfőn mikor mész?
Vendég

Hű ha, Zel!

Belehúztatok rendesen Ti is!!!! Engem is érdekelne, hogy ilyenkor 4 esetén mi van? Nálam nem volt kérdés, mert csak 3 embrim volt. Remélem még VAN is!!!
Drukkolok Neked nagyon!!!!!!!

HÁt igen. Izgalmas időszak ez. Remegő kézzel telefonáltam mindig, nem akartam rossz hírt hallani, aztán meg én is bőgtem egy sort, hogy minden okés.

Sonjus. Sajnálom, hogy nem sikerült. Következő? Megint kihagysz egy hónapot? Szerintem nem kéne. Az inszemes gyógyi adag nem olyan nagy.

Kép

Kép
kamilla306

Csajok,
én is bőgicséltem, mikor a biológus felhívott, hogy minden oké. :D
Zel,
mindjárt itt a hétfő!!! :D Jajj de izgi!!!! :lol:
katata

Sziasztok!

Zel: de ügyi vagy. Nekem 6-ot szívtak le. Ma reggel telcsizett a biológus, hogy 3 éretlen volt. 3-at tudtak tegnap termékenyíteni, és holnap reggel majd megint telcsiznek, hogy mennyi kezdett el osztódni szabályosan. A hetediket még ma megszúrták, de azt mondta, hogy nem ad neki nagy esélyt. Így nekünk is hétfőn visszaülti, pedig mi is az 5 napos mellett voksoltunk volna, ha többen vannak. :cry:

Többiek:köszi én is a drukkokat, éreztem. Az altatás kb. 10 perc volt. 9 óra előtt 5 perccel még beszélgettem az altatóssal, és 9 után 10 perccel már kinnt voltam a többi potenciális kismamival és dumcsiztunk. Sajnos volt olyan, akinek a 4 tüszőből egyben sem volt petesejt. Azt hittem a szívem megszakad. Remélem nem kell neki 3 hónapot várnia, hiszen nem volt beülti. Hátha a következő hónapban már próbálkozhatnak újra. Nagyon szorítok neki is, és persze mindenkinek.

Fáradt vagyok ettől a rengeteg gyógyszertől állandóan. 10-12 szemet szedek.

Puszi mindenkinek: :D
kabócabobár

Kabóca,
Egyáltalán nem tragédia ha nem 5 napos babákat kaptok vissza abból is lehet terhesség sőt általában így jönnek létre kevesebbszer viszik el őket 5 napig. Legjobb hely a pociban van olyan körülményt nem tundak neki sehol se bíztosítani :wink: nekem se 5 napos volt mégis sikerült!
Vendég

Kabóca!
Nyugi, elég lesz ennyi babóca is, csak győzzétek felnevelni!
Drukkolok, hogy továbbra is ügyesek legyenek! Pihizz és hétfőn már te is kismami leszel. :D
katata

Zel!

Orülök, hogy tul vagy a leszivason es annak is, hogy minden ilyen szepen alakult! :D Nagyon szoritok hetföre!

Kaboca!

Neked is küldöm a drukkjaimat! :D

Reni!

Bizony bizony lassan felidö de neked is am! :wink:

Pandacska!

Köszike :D a Dora ia nagyon szep nev. Most a Davide is nagyon tetszik azert is mert nagyon hasonlit a magyarhoz. Sok olyan olasz nev van ami magyarul is majdnem ugy hangzik.

Boriska!

Sajnalom, hogy ennyire megviselt az amnio! :( Nem is gondoltam, hogy ilyen fajdalmas tud lenni. Van egy itteni barinöm neki nem fajt. Ugy latszik ez is olyan mint a HSG...

Majd valamikor teszek kepet is de mostanaban nagyon sok dolgunk van. Te is tehetnel am! :wink: Vagy lehet, hogy tettel csak en voltam figyelmetlen...

Pusza,

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc! :lol:
Hogy vagytok?????
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?