Sziasztok!
Látom,annyira nem szorgoskodtok,bár igaz,hogy egyre több a friss babás,így nem is könnyű
.
Mi tegnap sikeresen megérkeztünk,lerendeztük a szülinapokat is,nagyon jól sikerült
.Elég nagy dugó volt teganp lefelé az M7-esen,még jó,hogy Fehérvárnál lejöttünk
....
Az út szuper volt, a két kölök is jól bírta,legalább is a vártnál jobban teljesítettek
.Éjjel aludtak,mint a bunda (orrsugármotor ide vagy oda
),bár nem volt könnyű menet elaltatni őket így egymás mellett...
Sokat jöttünk mentünk,vezették a hajót,amit főleg Bulcsú nagyon élvezett.na persze mindig ot lógott volna,nem győztem elfoglalni
.
Apa is sokat tudott velünk lenni,így kifejezetten furcsa lesz megint csak hármasban
.
Bécsben voltunk a Praterben,írtóra élvezték,felültek mindenre,amire csak lehetett.egyedül a raftingos játék nem jött be Bulcsúnak,pedig nagyon fel akart rá ülni.Persze apa élvezte
!
Lovagoltak is,Bulcsú egyedül ment,nagyon bírta
.
Amikor sétáltunk a Praterben,ment előttünk egy nagyon sötét színű néger család.Bulcsú egyíszer csak megszólalt:
- Anya,az a néni,meg a bácsi,meg a kislányuk....jól szarrá égetk
!
Azt sem tudtuk,hogyan kuncogjunk apjával
!
Passauban voltunk egy élményfürdőben,még mesterséges hullámzást is csináltak az egyik medencében,ami nagyon tetszett.A víz ugyan jéghideg volt még,de mivel kint 30 fok volt,azért elvilsehető
!
Nürnbergben állatkerteztünk,ha jól tudom,ez európa legnagyobb állatkertje (területileg).Megnéztünk egy delfinshowt,meg amennyire időnkből futotta,na mert természetesen elkezdett zuhogni az eső
...Azért ez is élmény volt
!
Na,amire még emlékszem így futtában
!
Athiz
Írhattál volna
!
Remélem,már jobban vagy
.Nem hangzik jól ez a láz dolog.De örülök,hogy a mütyür rendesen szopizik
.
Bulcsú nekem is folyamatosan szívta a ciciket,mégis lett mellgyulladásaom
.De remélem,hogy téged nem ez ért el
...
Tontica
Nem vagy Te normális,takarítani?????
Tessék most már pihenni!!!Még pár hét és megkönnyebbülsz
.
Pont nekem is az jutott eszembe,mint Móninak,hogy szinte csak most mutattad az első UH képet és már lassan szülsz...
Így elmegy 9 hónap
....
Szilcsi
Remélem,jobban vagy már
.Ilyenkor már nem igen lehet a babának baja egy vírustól,az inkább az első 3 hónapban veszélyes,amikor fejlődnek a szervei.
Na és azért egy 6 éves még pici ám
!Az enyém ugyan még csak 5,tanítgatom is,de néha azért-ha hirtelen jön a tüsszentés-még elfelejti odatenni a kezét
....
Purc
Nem lehet,hogy a gumira vagy allergiás?Milyen melltartód van?Vagy nem jól olvastam vissza?
Robcsi
Üdv itthon
!Kép ?
Na lépek még takarítani
...