Új privát üzeneted érkezett!

Hahó, dínók vagytok, s kihaltok? :evil:
Vendég

Athiz en nem dino vagyok hanem HULLA!!! :lol: :roll: Mar harmadik napja hogy egesz nap egyedul voltam a tokivel, kivagyok nagyon, az Uram mezet porgetett egesz nap. Holnap mar itthon lesz. Ja, ma meg takaritottam is en hulye es most minden bajom van szoval megyek aludni!

Jo ejszakat!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
32. hét! Hihetetlen! Olyna mintha most írtad volna, hogy ikreid lesznek! Hogy szalad az idő!

Athiz!
Vagyok, olvasok, de írni nem mindig van időm!

Ramóna 4500g! És megy a szopi ezerrel! Cicim meggyógyult, hála a bimbóvédőnek! Ma megkapta a 2 hós oltást, este volt egy kis hőemelkedése, adtam neki fél kúpot. Viki meg ma kapta a 6 éves oltást, de még meg se pisszent, nagyon ügyes bátor kiscsaj volt!

moni

Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza a kórházból, köszönünk minden gratulációt.

Jól vagyunk, tejci van bőven, majd ha egy kis levegőhöz jutok megírom a szüléstörténetet

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
képet kérünk :)

Kép
gaby25

Sziasztok!

Látom,annyira nem szorgoskodtok,bár igaz,hogy egyre több a friss babás,így nem is könnyű :).

Mi tegnap sikeresen megérkeztünk,lerendeztük a szülinapokat is,nagyon jól sikerült :).Elég nagy dugó volt teganp lefelé az M7-esen,még jó,hogy Fehérvárnál lejöttünk :?....

Az út szuper volt, a két kölök is jól bírta,legalább is a vártnál jobban teljesítettek :).Éjjel aludtak,mint a bunda (orrsugármotor ide vagy oda :D),bár nem volt könnyű menet elaltatni őket így egymás mellett...
Sokat jöttünk mentünk,vezették a hajót,amit főleg Bulcsú nagyon élvezett.na persze mindig ot lógott volna,nem győztem elfoglalni :).
Apa is sokat tudott velünk lenni,így kifejezetten furcsa lesz megint csak hármasban :).

Bécsben voltunk a Praterben,írtóra élvezték,felültek mindenre,amire csak lehetett.egyedül a raftingos játék nem jött be Bulcsúnak,pedig nagyon fel akart rá ülni.Persze apa élvezte :D!
Lovagoltak is,Bulcsú egyedül ment,nagyon bírta :).

Amikor sétáltunk a Praterben,ment előttünk egy nagyon sötét színű néger család.Bulcsú egyíszer csak megszólalt:
- Anya,az a néni,meg a bácsi,meg a kislányuk....jól szarrá égetk :shock: !
Azt sem tudtuk,hogyan kuncogjunk apjával :D!

Passauban voltunk egy élményfürdőben,még mesterséges hullámzást is csináltak az egyik medencében,ami nagyon tetszett.A víz ugyan jéghideg volt még,de mivel kint 30 fok volt,azért elvilsehető :D!

Nürnbergben állatkerteztünk,ha jól tudom,ez európa legnagyobb állatkertje (területileg).Megnéztünk egy delfinshowt,meg amennyire időnkből futotta,na mert természetesen elkezdett zuhogni az eső :?...Azért ez is élmény volt :D!

Na,amire még emlékszem így futtában :D!

Athiz

Írhattál volna :wink:!
Remélem,már jobban vagy :).Nem hangzik jól ez a láz dolog.De örülök,hogy a mütyür rendesen szopizik :).
Bulcsú nekem is folyamatosan szívta a ciciket,mégis lett mellgyulladásaom :(.De remélem,hogy téged nem ez ért el :roll:...

Tontica

Nem vagy Te normális,takarítani????? :twisted: :twisted:
Tessék most már pihenni!!!Még pár hét és megkönnyebbülsz :).
Pont nekem is az jutott eszembe,mint Móninak,hogy szinte csak most mutattad az első UH képet és már lassan szülsz... :roll: Így elmegy 9 hónap :?....

Szilcsi

Remélem,jobban vagy már :).Ilyenkor már nem igen lehet a babának baja egy vírustól,az inkább az első 3 hónapban veszélyes,amikor fejlődnek a szervei.
Na és azért egy 6 éves még pici ám :wink:!Az enyém ugyan még csak 5,tanítgatom is,de néha azért-ha hirtelen jön a tüsszentés-még elfelejti odatenni a kezét :roll:....

Purc

Nem lehet,hogy a gumira vagy allergiás?Milyen melltartód van?Vagy nem jól olvastam vissza? :roll:

Robcsi

Üdv itthon :)!Kép ? :)

Na lépek még takarítani :?...

anyapoc

Hello!

Ugyesek voltunk es ma agyat festettunk Ratenak (faszinurol feherre) es fuggonyt varrunk, tok be vagyok zsongva, ma estere hozzak a kisruhakat amiket kolcson kapunk es a mozeskosarat (amibol kell majd meg egy). Olyan jo latni ahogy alakul minden!!! Holnap reggel megyek uh-ra, mar nagyon varom, remelem minden ok!!! Meg mindig felek, bar Nektek olyan mintha elrepult volna ez a 7 honap nekem olomlabakon jar az ido mert szeretnek mar megnyugodni es a kezemben tartani a kis edeseket! Neha olyan erzesem van mintha ez az egesz csak egy szep alom lenne es egyszer fol kell kelni, sot neha reggel tapizom a hasam hogy ott van-e meg. :lol: :roll: Olyan hihetetlen hogy addig el sem merem hinni amig meg nem szuletnek es nem latom a ket szememmel hogy minden rendben mindket babaval!

Athiz: Te olyan ugyi vagy hogy ilyen szepen szoptatsz, en nem tudtam! :( Kepzeld Apa azt mondta a rokonoknak hogy O majd megtanitja a babakat naponta haromszor enni es hogy este 8-tol reggel 9-ig aludjanak egy huzamban. :lol: :lol: :lol:
Dobj kepet a gyonyorusegrol!!! Szilinek mikor kezdodik az ovi?

Anyapoc: Isten hozott "itthon" szuper lehetett a nyaralas!!! Kepeket hoztal? Jo fej Bulcsu, remelem a negerek nem ertettek magyarul! :lol: De szupi lehet ez a nagy allatkert, a pici is elvezi mar?

Robcsi: meg egyszer GRATULALOK!!! Kivancsian varom a szulestortenetet es a kepeket! Tok jo hogy visszatertel kozenk!!! :D

Moni: mindig gyonyorkodok a kislanyodban a tickereden olyan nagyon szep!!! Jo sullya van, biztosan jol eszik! Nagylanyod nagyon ugyes!!!

Purc: na, hogy megy a szopizas?

Krisztirol tud valaki valamit?

Angyal, mikor tudjuk meg az eredmenyt?

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc, nem a gumi, igazából minden, amihez érek, de érdekes, hogy ami rajtam van simán ruha az nem irritál, szóval 40 fokba hosszúujjúba szoptatok, így jobb a helyzet. Kircsi lehetett az út.

Tontica, szopi megy, de jönnek a gondok. hasfájás szájpenésszel :oops:

Bocs mindekitől nálunk 24 órás ügyelet van, mióta ilyen jó kis ajándékokat kaptunkv :twisted:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc: hat elhiszem hogy Nalatok most 24 oras muszak van :lol: es ez meg el fog tartani egy ideig de par honap mulva mar konnyebb lesz (valamivel). :wink: En is keszitem magam lelkiekben a kialvatlansagra (bar mar most sem alszom valami jol). Ugyi vagy hogy igy megy a szopi, csak igy tovabb!!!! :D
Penesz nagyon sz@r tud lenni, biztosan nagyon nyugi a babi, gondolom kaptatok ra valami ecsetelot. Sajnos hiaba fertotlenitunk olyan kis erzekenyek meg. :(

Voltam uh-on, minden ok, meretek okesak csak Anna feje egy kicsit kissebb de meg szep hogy nem olyan nagyfeju mint a tesoja (viszont a pocija tok nagy, szoval kis beles) :lol: ! Alexnek be van illeszkedve a feje lent :shock: Anna viszont farfekvesu es tok jol erzi igy Magat szoval hajra csaszi! :wink: A sulyt nem arultak el hanem majd holnap a doki (egy hulye pi... csinalta most az uh-ot) de kaptam szep kepeket majd ha Apa hazajon felrakom oket mert Nala van a fenykepezogep.

KépKép
KépKép
tontica

Kepek:

(Nem a legszebbek!)

Alex:
Kép
(Kerdezte az Uram miert lukas szegeny gyerek feje! :lol: )

Anna: (szokasahoz hiven felig elbujva :lol: )
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Latom senki sehol. En is megyek a jatszora Rateval.
Ez most lett kesz:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Csak gyorsan belestem hozzátok és Tontica nagyon gratula a 32. hetetekhez! :lol: Nagyon jók a képek Alexet jól látom de Anna baba képe kicsit rejtélyes számomra :oops: de lényeg hogy jól vagytok!
Anyapoc!
jót nevettünk a leégős "beszóláson" :lol:
puszi mindenkinek.
katica_75

Szasztok!

Móni, szépen fejlődik a kisbabád, örülök, hogy minden okés veletek!

Robcsi, klassz, hogy otthon vagytok, hogy teltek az első napok? Nem könnyű gondolom, bár szerencsédre most 3 napos ünnep volt, talán így több segítséged volt. :wink:

Anyapoc, de jó lehetett nektek, tutira nagyon élvezhették a gyerkőcök, na meg persze azért ti is apucival, igaz?

Tontikám, jó érzés, amikor az ember vásárol vagy készít, kap valamit a pocakbabájának, ezzel is azt jelezvén, milyen közel van már a születésük csodája. Én borzasztóan sajnálom, hogy többé nem élhetem át ezt a csodát, amikor a szenvedés lecseng a szülőszobán, és csak a gyönyörű boldogság marad, amikor a kisbabádat látod, hogy szép és egészséges.

Szilimanó nem megy oviba, egy mert nem vették volna fel, mivel itthon vagyok, kettő, mert meg sem próbáltam, gondoltam, nem esett volna jól neki, ha beadom, lehet, hogy azt hinné, hogy le akarom passzolni, mert helyette már itt van nekem a kicsi. Nem szerettem volna, ha emiatt lelkibeteg lenne, és haragudna rám vagy öcsire.

Amit készítettél Alexednek, nagyon aranyos, ügyes vagy! A babáid pedig gyönyörűek, én látom mindkettőt, és a súlyuk is biztosan éppen tökéletes! :wink: Felfogtad, hogy valószínűleg 1 hónapon belül meglesznek a babák? Ne haragudj meg érte, de nem irigyellek, 2 icipici+még egy nagyobbacska, húúú... :roll: De remélem, te bírni fogod!

Mi voltunk szombaton Balcsin, mindkét gyermekem iszonyú rendes és aranyos volt, jól viselték az utat, csak hazafelé az utsó félórában nyafizott a picúr szegénykém, mert már megint éhes volt. Hajókáztunk is, csak sajna esőben, de mi fedett helyen ültünk szerencsére.

Ennyi, mert sír a pici Endrém, puszi mindenkinek, jók legyetek, és írjatok!
Vendég

Sziasztok! Egy kis életjel.

Még nem jött el az én időm. :cry:
Voltam ma vérvételen, HCG szintem 8, doki azt mondta, hogy vagy méhen belül elindult valami (de megállt), vagy méhen kívül van. Ha nem jön meg rendesen, akkor vissza kell mennem UH-ra. Ez van.
angel37

:cry: :cry: :cry:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Angel! :(
sonjus

Angyal: nagyon sajnalom!!! :cry: :cry: :cry: Nem erre szamitottam de gondolom Te se!

Athiz: en is felek de mar nagyon varom! Tobbe en sem fogom ezt atelni ugyhogy megprobalom kielvezni minden percet. Szuper lehetett a Balcsin, nem rossz az ido?

Meretek: Anna: 1700 g. Alex: 1800 g. szerintem pont jo!
Es jol megijesztett a doki mert megkerdeztem Tole hogy ha igy maradnak (Alex fejjel lefele, Anna farosan) hogy szulunk es mondta hogy akkor termeszetes szules lesz! :roll: :oops: :cry: :( :? :evil: :lol: De hogyan? Kirancigaljak belolem szegeny lanyt? Legkozelebb szept. 10-en kell mennem majd uh-ra es 11-en monitorra, elotte vervetel. Akkor leszek 35 hetes, addig meg ki kell birni!!!

KépKép
KépKép
tontica

Athiz: hogyhogy nem vettek fol Szilit az oviba??? Nekem ez anyira furi!!! Szerintem egy ekkora gyerek mar igenyli hogy tarsasagba menjen es mas gyerekekkel jatszhasson! Akkor jovore megy majd? En Teged nem irigyellek ebbol a szempontbol, meg egy ev kettesben a ket fiuval?! :roll: Rate szept. 10-etol megy suliba.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!

Nagyon szép súlyuk van!! :lol: :lol: Ja, de ők is szépek! :wink: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Angel, nagyon sajnálom. Mikor lehet csinálni a következő beültit? Maradt lefagyasztva babátok, ugye? Sok erőt kívánok, sírd ki magad, talán jobb lesz utána. :cry: Eljön még a ti időtök is!!!!!!!

Tontica, én látom mindkét csöppet, szerintem szép súlyban vannak, bár ha Anna faros, én sem értem, hogy szülheted meg természetes úton. :shock: Nem lehet, hogy Alexet megszülöd hüvelyivel, Annát pedig csaszival? (Lehet, jó nagy baromságot kérdeztem most... :oops: ) Az ikreseknél természetes, hogy ilyen sok uh-t csinálnak? Tök jó neked, én is annyira szeretném többször látni a kicsit! Ja és én is csinálok keresztszemeseket, pont egy képet készítek a babaszobába, ha kész lesz, teszek fel fotót róla.

Athiz, én tuti oviba adnám a nagyobbat, ha kicsi is lesz majd mellette, csodállak, hogy te így bírod a kiképzést!!! Persze lehet, ha meglesz a kettő, nálam is változik majd a vélemény, de egyelőre úgy gondolom, elég lesz egy is. :D

Kedden megyek allergiatesztre a tüdőgondozóba, nem csillapul a köhögés, bár javult valamennyit, már nem hányok egy-egy roham végén. Tökimanó sokat mocorászik, akkorákat rúg, hogy szabályosan ugrál a hasam. :lol:

Kép
szilcsi

Bali, Sonjus, Tonti,
köszönöm!

Tontica,
látom a kiscsaj behozta súlyilag a kisfiút!
Kitartás még 3 hétig mindenképp!

Szilcsi,
jobbulást a rusnya köhögésből!

Ha most rendben megjön - nagyon remélem -, akkor egy ciklus kihagyással lehet menni a fagyibabákért. Igen, vannak 9-en. Jó volna, ha 2-3 magához térne, a múltkor a 8-ból csak 1.
angel37

Sziasztok!

Angel

:(....kukkoltalak "odaát" pár napja,akkor még annyira reménykedtem :(.
Nagyon drukkolok az eszkimóknak,hogy igyekezzenek :)!!!!!

Athiz

Mi is bírtuk az utata :wink:,persze négyen egy kabinban kicsit néha....olyan szűkös volt :D!
Szuper lehetett a Balcsin és tényleg édik voltak a gyerkőcök,hogy hagytak titeket kikapcsolódni :)!
Szt pár hónap múlva biztosan Szili is belemegy egy fél napos oviba :).
persze függ a temperamentumtól...nálunk nem volt sértődés kistesó miatt,igaz,hogy kb 1 hónapot Bulcsú is itthon volt,mert nem tudtam volna az elmenetelt és a hazajövetelt megfelelően időzíteni :roll.....

Tontica

Szuper és szuper,hogy ilyen ügyesek a gyerkőcök :).Növögetnek,jól vannak és Te is :).Szép a varrásod,kifejezetten tetszik ez a kék összeállítás :).
Szt nyugodtan próbáld ki a sima szülést,pláne,hogy esetleg nem lesznek nagy súlyúak.Azért,mert Anna faros,nem kizáró ok,más is szült simán farosan.Lehet,hogy segíteni kell neki,de szt menni fog :).
Ja,négerek nem értettek magyarul,ép bőrrel megúsztuk :).

Purc

Ahh,nem semmi,hogy ilyen érzkéeny lett a bőröd :roll:...remélem,hamar elmúlik...
24 órás ügyelet :?....Kitartást :).

Szilcsi

Kíváncsi vagyok,hogy mit fog mutatni az allergia teszted :roll:...

Katica

Nálatok mizu?????

Többiek????

Képeket majd rakok,de kicsit lusta voltam még áttölteni :oops:...

és a nagy hír,ma voltunk másodjára bölcsiben Villővel :):)...eddig élvezte,bár eslő nap fél óra után azt mondta,hogy "anya mennünk máj " :D....ma elvolt jól,bicajozott,holnap már ott is hagyom :).

Ja,és a hajón megtanult wc-ba pisilni(persze még csak reggel és este fürdés előtt,meg néha nap közben,ha mi is megyünk),és megtanult fogmosás után öblíteni :):)...

na megyek áttölteni a képeket :)!

Puszi

anyapoc

Anyapoc,
én is bedőltem egy rövid időre... nagyon ígéretes volt... :(
Úgyhogy most várom, hogy jöjjön meg rendesen, aztán a következő vérzés után hátha a fagyik velem maradnak!

Villő nagyon ügyes! :)
angel37

A képek :)

Bulcsú vezet:
Kép

Villő is vezet:
Kép

Apával a hajó tetején:
Kép

Aztán anyával:
Kép

Két mini-sziluett az ablakban :):
Kép

Alvás:
Kép

Játszótéren:
Kép
Kép
Kép
Kép

A Praterben:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Delfinárium :): Kép

És a szülinap:

Kép
Kép
Kép
Kép

anyapoc

Angel

Ha nem jön meg,mi lesz a pálya?
Ha méhen kívüli,akkor is kéne több HCG-nek lenni,nem?

anyapoc

Ja,video,ahogy Bulcsú vezeti a hajót egy hid alatt :)

http://s53.photobucket.com/albums/g49/a ... CN4010.flv

anyapoc

Anyapoc,
olyan szép kis család vagytok! :oops: Apa egyenruhában! 8)

Tündéri a kép, amin két talp és egy kis pelenka látszik! :mrgreen: Villő, ugye?

Ha nem jön, meg akkor vissza kell mennem UH-ra, hogy nem méhenkívüli-e, de sztem nem. Egyszer én is vhol azt olvastam, hogy méhenkívülinél sok a hcg... De hát meddőségis szakember mondta, és erre külön felhívta a figyelmemet, meglehet, hogy csak ultraelővigyázatosságból. Ja, ez a HCG azért csak ET utáni 12. napi!
angel37

Angel! :cry:

Anyapoc! Nagyon klasszak a képek és persze édesek a gyerekek!

Tontica! Te meg vigyázz magadra!

Krisztivel mi történt, hogy nem látom mostanában?

Nálunk minden rendben. Ma volt a két hónapos oltása Zsomborkának. Eddig jól viseli. Nem tudom, mennyire törvényszerű a láz ilyenkor.... :?:

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Gyorsan dobok pár képet, jól vagyunk. Most aludt be a törpe is úghogy amíg csend van megpróbálok 1-2 dolgot elintézni.

Kép

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Iszonyatosan faj a derekam es eppen lefekudni keszultem de nem tudom megallni hogy ne jegyezzem meg CSODASZEPEK EZEK A KEPEK!!! :D

Anyapoc: annyira gyonyoruek a gyerekek, a kepek irtora el vannak talalva, ugyi fenykepesz lennel!!! Apa es Te pedig nagyon helyesek vagytok!!!
Azon a mini sziluettes kepen hangosan folnevettem es Rate kerdezte tolem: Mami, mi a baj? :lol:
NAGYON BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK BULCSUNAK ES VILLONEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mit kaptak?
Titokban en is bizom benne hogy az egesz csalad szulinapjat egyszerre lehet majd unnepelni szeptemberben! :wink: :D

Robcsi: ez a gyonyoru kislany is tunemenyes!!!
Micsoda haj!!! :D

Angyal: hajra fagyibabak!!! :D

Szilcsi: kohoges allergiatol? Ilyenrol meg nem is hallottam. Remelem semmi gond!!! Igen, az ikrek miatt csinalnak ennyi uh-ot, Rateval nekem is csak 4 volt.

Puszika Mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
tontica

NEKEM IS NAGYON HIANYZIK KRISZTI!!! :cry: :cry: :cry:
Biztosan meg van ra az oka hogy nem jon, ha valaki tud Rola valamit irja meg legyszives!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Ne haragudjon senki, de csak irtó röviden:

Anyapoc, nagyon édesek vagytok, jó buli lehetett.

Robcsi, nagyon tündéri ez a picúr baba.

Tonti, pihenj, nehogy gond legyen, bár lehet, csak a nagy súlytól, amit cipelsz fáj a derekancád.

Angel, iszonyúan sajnálom. Már semmi remény nincs? Mert akkor még drukkolok.

Szilcsi, remélem semmi komoly allergiád nincs, bár elég durván hangzik a rohamos dolog.

Zsazsó, nem feltétlen lázasodnak be a babák, főleg az első oltás után. A többi egyre rosszabb lesz, csak hogy felkészülj.

Kriszti, jelenkezz legalább életjeladásra, ha még olvasol bennünket!

Írtam Takidonak, mert Ő sem írkál mostanság. Ha olvasod a topicot, írj most már légyszi!

Kókusz, Katica, Junko... ki merre leledzik? Tessék írkálni, legalább egy mondatot néha.

Pusza mindenkinek
Vendég

KÓKusz horvátországban...
aNYAPOC NAGYON JÓK A KÉEK, BIZTOS JÓ LEHETETT!

Athiz pussz

Tonti pihengess,

Mindenkinek ölelés
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket

Szüléstörténet:

10-ére voltam kiírva, aznap voltam NST-n, de semmi jel nem utalt arra, hogy itt a közeljövőben szülés lesz, úgyhogy a dokim azt mondta 13-án hétfőn be kell feküdnöm. Na, én ettől teljesen kész lettem és könyörögtem a babának, hogy egy hétvége áll a rendelkezésére a megszületéshez. Vasárnap kb. 10 órakor kezdtem el érezni nagyon enyhe mensis görcsöket, de se nem fájtak, se tartósak nem voltak úgyhogy nem is igazán foglalkoztam vele, csak annyira hogy elkezdtem örülni egy kicsit, hogy talán alakul valami. Az első igazi fájás délután 2 után érkezett és utána ezek már szabályos időközönként jöttek is. Apa felébredt a délutáni sziesztából és szóltam neki, hogy menni kéne. Gyorsan felébresztette Rékát, én is felöltöztem (apa segítségével) aztán indultunk. Rékát kitettük a dédinél aztán irány a kórház. Mondtam a férjemnek mikor odaértünk fusson fel a szülészetre mert nem tudok kiszállni a kocsiból (akkor már tolófájsokat éreztem). Erre ahelyett hogy hoztak volna egy tolószéket lejött egy szülésznő és az ő meg a lift segítségével érkeztem meg. Akkor megvizsgált a vezető szülésznő és közölte, hogy már csak a burok tartja a babát. Akkor ott a vizsgálóasztalon jött egy olyan tolófájás, hogy azt hittem ott szülök meg. Ketten áttámogattak a szülőágyra és a következő fájásra mg is született Adrienn. Apa aki közben lefutott elállni a mentőbeállóról az utolsó pillanatra beesett. A dokim természetesen repülővel se ért volna be, de szerencsémre az a doki volt az ügyeletes akinél Réka is született és csak azért kellett dokit váltanom, mert ő már nem vállal szülést. Eddig a szép része a dolognak.
Szülés után nagyon-nagyon sok alvadt vér jött ki belőlem, úgyhogy a doki csinált egy küretet mert az volt a gyanúja, hogy benn maradhatott egy darabka méhlepény. Szerencsére nem fájt és alvadt véren kívül semmit sem talált, a vérveszteségem viszont nagyon sok volt. Az első vérvétel eredménye még elfogadható volt, de az ismétlés már katasztrofális (én furcsa mód tök jól éreztem magam). Szóval közölték jó lenne ha kapnék egy kis vérutánpótlást, ami miatt +1 napot tölthettünk a kórházban. Egész nap bőgtem annyira mentem volna már haza.

Hát kb. ennyi a mi szüléstörténetünk.

Kép
Kép
robcsi03

Azta, Robcsi, nem semmi, majdnem a liftbe szultel meg! :lol: Hat, remelem nekem is ilyen lesz a szulesem! :D Na, a siros, verveszteseges dolog nelkul a vegen! :D Nagyon ugyes vagy!!!

Athiz: ja, ja, ne aggodj, ez csak egy szokasos derekfajas, mar szinte allandoan faj, nem szulok meg! :lol: MI lesz a bolcsis dologgal?

Anyapoc: meg akartam mondani hogy irto ugyes Villo hogy ilyen koran kezd szobatisztava valni, mar 2 eves!!!! :shock: Durva, nemreg szuletett, amikor elkezdtem irogatni a homerosbe par hetes volt. :D Olyan edesek ahogy egyutt alszanak, olyankor kis angyalok a gyerekek! :D

Ezt csinaltam ma Rate szobajaba:
Kép
Hetvegen atpakoljuk a nagyfiut az uj szobajaba valoszinu.
Kimostam a babaruhakat es most allandoan az erkelyre jarogatok szarado babaruhakat csodallni es szagolgatom oket (aki lat tuti hulyenek nez). :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Megneztem Bulcsut ahogy vezeti a hajot, micsoda elmeny lehet ez Nekik!!! Nagyon helyes pasi lesz belole! :wink: Hallom a hatterben Villo nagyon magyaraz! :lol:

Hu, mar megint majd leszakad a derekam. :(

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

No, a 3. napunk is egész jól sikerült a bölcsiben,Villő ott maradt,anyum ment érte,mert dolgoztam.Azt mondja, a gondozónénik szt csak picit sírt,nem volt vészes(durvábbhoz vannak szokva :D)...
Holnap már ott is ebédel,hát meglátjuk....Azt mondja,hogy megy holnap is,remélem,nem gondolja meg magát :D!

Köszi a dicsiket,aranyosak vagytok :)!

Zsóka

Nem törvényszerű,hogy a 2 hós oltás lázzal járjon.Sőt,asszem erre mondják,hogy nem okoz gondot.Ehhez képest nekem mindkét gyermekem ettől lázasodott be, a Diperte-től meg nem....
De a legjobb,ha amint hazaértetek,benyomsz egy germicid C-t a popsijába.Attól jót alszik és megúszod a gyulladást. :) Kárt nem teszel vele :).Bár van,aki ellenzi... :roll:

Angel

Igen, a kistalpas Villő,mellette meg csak egy púp látzsik Bulcsúból :).
Szt is több kell legyen a HCG,akkor ez "csak" biokémiai volt...Viszont érdekes,hogy még így is ilyen alacsony lett a HCG.... :roll:
Azóta egyáltalán megjött????

Robcsi

Tündéri Andrienn baba és nem semmi a szülésed :).Jött,mint a rakéta :D!
Na de a véres dolog :?...Remélem,azért már jobban vagy!

Tontica

Köszi a gratut-átadom a gyerkőcöknek :)!
Szuper az a vonatos izémizé,hogy csináltad?????Nagyon teccik!!!!!
Ohhh,igen,Bulcsú,ha tehette volna,végig vezette volna a hajót :D!Persze mondtam,akkor a kapitánynak nem lesz munkája :wink:!
Azért lebeszélték róla,hogy hajóskapitány legyen :D!
Amúgy tényleg gyorsan öregszenek a gyerekek ( :D)....tényleg most született Villő,aztán már olyanokat mondd,hogy a fülem ketté áll tőle :D!
Nem tudom,milyen gyorsan fog haladni a szobatisztasággal,de nem erőltetem.Lusta is vagyok,meg nem nagy biliztetős.Legyen az ő tempója.Persze könnyebb helyzetben vagyok,mert ugye sokmindent lát a tesótól :).

Boni

Jó a tickered :wink:!

anyapoc

anyapoc ügyi villő . és úgye bebiztosítottam magamat gólya, zebra kisangyalka..... :mrgreen:

Tonti szépk a mozdonyok

BAbázó anyukák extra ölelés
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK VILLŐNEK!!!!!!!
Kép

Most csak ennyi,bocsánat! :oops:
Nincs velünk semmi!
Puszilok mindenkit!!!!!

u.i:Bali!Te szoktál találkozni Krisztivel!UGYE JÓL VANNAK?????????Aggódom én is! :(

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Zsazsó,
köszi! Látod, ilyen az én formám :(
Olyan jó, hogy Zsomborkával minden rendben van!

Anyapoc,
igen, biokémiai (azaz semmi) - hát ez is megvót! :roll:

A vérzésem tegnap rendben megjött, magamhoz képest jó sok, legalább az extra para kizárva.

Boldog szülinapot Villőnek!

Boni,
érezd jól magad Parádsasváron!
angel37

Sziazstok!

Angel Megpróbáljuk!

:wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést,vége az augusztusi karácsonynak :D!

Boni

Jó szórakozást és kikapcsolódást nektek és sok-sok gólyát-zebrát :):)!

Ancsa

Ti mikor startoltok újra?

Angel

Még szerencse,akkor nem macerálnak az újabb aktusig :roll:...
Azért ha erősebb vérzés volt,akkor nem volt ez semmi...Még ha biokémiai is volt.Lassan jársz és tovább érsz :wink:!!!

anyapoc

Ja,megvolt a bölcsi,nem volt sírás,mikor elmentem,közben kicsit megint.De ott ebédelt a csaj,jól kajált,nem volt gond,aztán mentem érte...azért nem ugrott a nyakamba :roll.
Hétfőn jön a folyt.köv.....

anyapoc

Sziasztok!

Elmentek a fiuk hogy engem hagynak pihenni, eljen! :D
Csajok, hihetetlen hogy ezek a babak mennyire szet tudnak rugdosni belulrol, egyfolytaba csak sziszegek. :lol:

Anyapoc: nagyon ugyi Villo, Szerintem a gyerekek altalaban szeretik a bolcsit es sokat fejlodnek ott, ne aggodj, jol dontottel! Nagyon sok mulik a dadusokon, nekunk volt ilyen-olyan tapasztalatunk, 3 bolcsit probaltunk ki, volt amelyikben az ott toltott 2 napot vegigbogte (nem engedtem oda tobbet) de az utolso bolcsit imadta es sokszor mondja hogy huzzuk fol a bolcsis ruhat es menjunk. :lol: Remelem a "suli" is igy fog Neki tetszeni!!! Szept. 10-en kezdi par oraban.
A vonatot sablon alapjan csinalom, lemoshato igy tobbszor lehet hasznalni, Apa jol elszurta az agyat, egy helyen tok foltos lett :lol: de sebaj majd oda is festek valamit. :D
Miert beszeltek le Bulcsut a hajoskapitanysagrol? Rate pilota akar lenni! :lol: Mondtam Neki hogy jol van de ahhoz nagyon sokat kell tanulni. :D A jovo heten megyunk iroasztalt nezni Neki hisz mar nagyon nagy fiu. Ennek ellenere most ujra cumizni akar (mert latta a babaknak vett cumikat) es allandoan azt mondogatja hogy: amikor kicsi leszek majd bebujok a mami hasaba. :lol: :lol: :lol: Meg kell zabalni!!! Bezzeg amikor kolaivasrol meg egyeb "nagyfius" dolgokrol van szo akkor nagyon tudja mondani hogy: en mar nem vagyok kisbaba, en mar nagy vagyok! :lol:

Boniko: tenyleg tok edi a tickered, most nezem! Hozzon Neked szerencset a sok-sok csik!!! :wink: :D

Ancsa: Veled most mi van? Nincs beulti?

Angel: legalabb a menzi megjott rendesen, a fene se erti mi a fenenek nem tudnak megtapadni, erthetetlen!

KépKép
KépKép
tontica

Valaki tud nekem segiteni?
Hol lehet otthon intezni az europai TB kartyat vagy hogy hivjak, ilyen feher-kek kartya amivel itt is ellatjak az egeszsegugyi intezetekben. Hol es hogyan es mennyi idot vesz igenybe? Nagymamanak kell szept. 30-ig, akkor jon.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Megint csak gyors leszek! :oops:

Anyapoc!
Bulcsúnak is NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!
Kép

Következő beültetésre várnom kell kb.3hónapot!Sajnos még egyen sem vagyok túl! :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Tontica: ezen az oldalon www.oep.hu minden info fennvan az európai TB kártyáról :)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Helló!

Anyapoc, boldog szülinapot a két lurkódnak: Kép

Robcsikám, hihetetlen gyorsan zajlott a szülésed, ügyesek voltatok babucival. :)

Angel, sajnálom a dolgot, mi lehet a bibi? Remélem, legközelebb összejön a baba!

Ancsa, Marcid hogy van mostanság?

Tonti, klassz vonatokat gyártottál. Sablonnal+fújóssal csináltad?
33. hét, csak így tovább! Én állandóan szaglászom a picúrt, olyan fincsi a babaillata. Sajna Szilkónak már nincs ilyen. :(

Boni, mindjárt tesztelsz? Drukkhegyek.

Pusza mindenkinek és ölelés
Vendég

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket,most már a tickereket is cserélnem kéne :oops:...Majd most nekidurálom magam :roll:...

Bevásároltam a gyerkőcöknek cipőket őszre,oviba-bölcsibe és sikerült otthagynom a Deichmannban 27000 Ft-ot :shock: .Igaz,így 3 pár fejenként nekik,ez van,ha nőnek.A régieket meg viszem a bababizibe :).

Tontica

Értem a festést,én is erre gondoltam,nagyon ügyes vagy :).
Azért beszélték le Bulcsút,mert nem családos embernek való.Sokat kell dolgozni,nagy a felelősség,alig vagy a családoddal,még télen is.Amíg megy a hajó,addig a kapitány is kell :).De azért közölte a fiam reggel,hogy először elvégez egy iskolát,hogy hajóskapitány lehessen,aztán majd egy olyat,hogy vonatot is vezethessen ... :) És mi felszállhatunk majd rá :D!
Olyan furi még mindig,hogy Rate "iskolás" lesz :).És rendesen gyötrik is majd őket mindenfélével?Nálunk az a divat,hogy csak játszon a gyerek és az alatt kell "tanítani" dolgokra... :roll:
A kártyákat az OEP-nél tudja kiváltani a nagyi,nekem kb 10 percbe tellett 3unknak.Vigye a TAJ kártyáját,mert az alapján keresik ki a rendszerből.Más nem kell hozzá,semmi nyomtatvány,vagy ilyesmi :).
Ja,kistesók miatt lehet,hogy lesz egy kis "visszafejlődésetek",mint amiket írtál,de szt ez is normális.Következetesnek kell lenni és nem lesz semmi probléma.

Ancsa

Köszi megint :).
3 hónap :(...hogyhogy egyen sem vagy túl?Hát már volt egy beültid ,nem? :roll:

Athiz

Köszi :).
Jó kis babaillat :).Na majd ha Szili és Endi nagy 45-ös büdös tornacipőit szagolgatod :lol:....

anyapoc

Angel!
Sajnálom! Talán majd a fagyibabák!

Anyapoc!
Köszi!Úgy csináltam a lázkúppal. Bár néhány perc múlva Zsombi kikakilta. De nem volt láz.

Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?