Na szép jó reggelt mindenkinek, ilyen még nem volt, hogy én legyek az első...!
Ki az ágyból hétalvók !!!
Pogi, Szisza, Ginuska: igazatok van, ti is régi motorosok vagytok, és kihagytalak titeket, és valóban még ti is várakozó állásponton vagytok..... bocsánat ! És Pogi új táblája pl ezért is nagyon klassz, mert a régiből nem tudtam kihámozni (felületes átnézéssel
) hogy ki van még velem a várólistán. Így sokkal átláthatóbb minden.
Csajok, én este fél 10-kor még az edzőteremben voltam, úgy dobtak ki..... egyszerűen IMÁDOM a mozgást....! Teljesen feldob, eltölt energiával.... nem is értem ,hogyan bírtam ki ezt a röpke 7 évet sport nélkül.... ugyanis én a terhességig NB 1-ben röplabdáztam, de már gyerekkorom óta. Csak egy váll sérülés miatt kellett abba hagynom, sajnos. Azóta vannak a súlyproblémák is egyébként. Szóval nekem lételemem volt mindig is a sport...
Végre megjött, ma van a 2. cn, Pogi, kérlek, javíts légyszi a táblában, köszönöm szépen !
Szerdán megyek vérvételre, cukor, inzulin, teljes női hormon sor, NAGGGGGGYON kiváncsi vagyok, hogy hol tartok....
Szisza, megdöbbenve olvasom, hogy az Avandamet végül neked nem vált be....??
Akkor ezek szerint Tűű visszarakott Meforalba? Érdekes..... én most meg akarom vele beszélni, hogy mivel úgysem vagyunk komoly gyártásban, visszakaphatom-e az Avandát, feltéve, ha tudok mellette tovább fogyni.... nekem sokkal jobb volt az a gyogyó.
Fájó cici az emelkedett ösztogén szint miatt van, és ha nem tévedek ( ha igen, javítsatok ki), elvileg talán azt is jelezheti, hogy volt pé.....? Fene tudja..... nekem újabban elég erősen jelen van az életemben, a mensi előtti 10 napban....
Tegnap voltunk Eszterrel Rejokánál, nagyon édesek voltak, diétás süteményekkel várt ( a fenét, Daubner, a világ legjobb cukija...
) amikre rávetettem magam, gyerekek tündériek voltak, Johannának olyan gyönyörű mosolya van, hogy egyszerűen meg kell zabálni ! Domi és Eszter meg annyira egy húron pendülnek, hogy akár kölcsön is adhatjuk őket egymásnak, észre sem vennék, hogy hol vannak.....