Új privát üzeneted érkezett!

Bettica!

Hát részben kell is a lóvé+alapból ilyen
És igen, olyan alvókája van, hogy még ha vendégségbe van ott is képes elaludni én meg égek
csipi78

Engem nem untatsz, ha a többiek ki nem dobnak....... :wink:

Akkor marad a nyaralás, de ott aztán vérkomolyan. Mellébeszélés, vetítés nélkül, csak az őszintét. A Te részedről és az ő részéről is. Akár kiabálva is, de muszáj ennek a végére járni!

Vagy vegyél neki valami vágy keltőt... Hülye az ötlet?
Vendég

Csipi!

Beszéltetek erről őszintén??? Figyi....a sex nem csak gyerekgyártás miatt kell :) És elég nagy lelki teher ez.....nem lehet a háttérben valami más? Én arra gondolok, hogy mivel még nincs babó..talán kevésbé érzi magát férfinak...?
Vendég

Ginuska!

igen én többször is nyaggattam.próbáltam szépen megértetni vele, hogy nem csak a gyerek miatt ( ezért is javasoltam, hogy ha úgy gondolja,halaszuk el a projectet ) ...mingig ugyanaz a válasz: igen tudja, igazat ad, megigéri, hogy változtatni fog....stb.
Mikor összejöttünk akkor nem volt ilyen gond, volt libidója :oops: bőven
És pont ezek miatt vagyok én is úgy, hogy nem értem mi van!!!!!

De jó, hogy ti is gondoltok mindenre, így előbb utóbb csak kiokoskodunk itt valamit :wink:
csipi78

Szerintem derítsétek ki mi van a háttérben ! ez a titka
Vendég

Beszélgetni kell a szexről nyiltan....ez nagyon sokat segit...:D a libidón is
Vendég

Igen-igen, csak azt mondja mindig, hogy nincs semmi csak fáradt. Ez ok, de én nem pihenhetek helyette!!!
Szokott járni jégkorongozni, fallabdázni......néha szaunázni.....ilyenkor sincs semmi változás
Én is az okot keresem, de így ha azt mondja nincs semmi nem tudok mit tenni

Babó téma előtt kezdődött ez az egész....de én azt hittem csak átmeneti, de nem
:cry:
csipi78

Na ez az...a beszélgetés megvan, mert mindent megbeszélünk.
és pont ez a bajom, hogy beszélünk róla, "megvitatjuk" az esetleges kérdéseket, kompromisszumot kötünk, érzem hogy szeret, én is szertem...szóval minden poké, de mégse működik.
Ezért vagyok bajba
csipi78

hát csak a vallás mondja, h a szex a gyereknemzésre való, nem a testi örömszerzésre! tehát a szex kell, nem csak ,,babacsinálónak,,.
nálatok nem megy az egyoldalú szex? volt hogy fáradt volt szegénykém, nem igazán volt akcióképes, én meg teljesen megőrültem, ,,lerendezett,, és nyugiba voltam :oops: . persze az nem ua, de szükségmegoldásnak jó. na ez már kezd kicsit pikáns lenni :oops:
szoktam hülyéskedni, h amikor nincs itthon a másik pasimmal rendezünk nagy partikat, meg h beszereztem már egy jó kis vibrátort is :lol: . persze tudja, h csak hülyülök. de mi már csak ilyenek vagyunk :lol:
nem ismerem a párod, de én a vibrátor kamudumát dobnám be. de lehet, h ő szegény megsértődne ezen.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Jaj dehogy sértődne...mondtam neki veszek egyet magamnak, ő erre kell rá lóvé? de szivesen meglep vele!!! :lol:
Az egyoldalú nem megy, mert megpróbálta már, de ő nem bírta hogy "csak félig" csináljuk, így azt akarta, hogy akciózzunk rendesen. A vége az lett, hogy nem jött össze, ami még jobban megviselte - pedig én nem is bántódtam meg, meg semmi.

Nehéz eset mi csajok?
csipi78

Azt mondod azóta van ilyen gond, mióta babatéma van? Hmm. Most pl nincs nem? Azt mondtad, hogy most nem próbálkoztok.

Czinkeb, bocsi de felnevettem az előbb a "pikáns" megoldásodon... Nagyon aranyos volt :oops:
Ez a vibrátoros dolog jó, tetszik. :) Ha ilyen jellegű gondom lesz, tuti beszerzek egyet már csak poénból is, az én drágám érteni fogja a célzást... :lol:

Kép

Kép
bettica

Valahogy azt kellene elérni, hogy kipihenje magát...ezért is bízom a nyaralásba: 1 hét intenzív pihenés!!!!-erre ő is azt mondta erre vágyik

Na jó befejezem, mert lassan mindenkit elüldözök a topikról az én kis bajommal!!!!

jó hogy itt vagytok, és segítetek nekm, mert kezdem azt érezni nincs több erőm
csipi78

bettica!

már az előtt volt az első alkalom, ami elött szóba jött egyáltalán a babó téma....
A babós dolgot én meg nem erőltetem, mindig azt hangsúlyozom, hogy engem kell egészségileg helyrerakni, ez a legfontosabb, hogy sokáig együtt élhessük az életünket.....mindent próbálok ugy irányítani, hogy ne azt érezze, hogy csak a babó csak a babó.....
Mindenkinek az a jó, ha minálunk minden oké mindenhogy...aztán majd jön egyszer csak a baóca is
csipi78

Csipi, ha nagy ritkán sor kerül rá, akkor te szoktál kezdeményezni vagy azért ő is? Az azért rossz, ha csak Te kezdeményezel, mert így olyan érzésed lesz, hogy már csak Te kívánod őt. Bocsánat, nem rád értettem, hanem most éppen magamból indultam ki. Mostanában én szoktam kezdeményezni, bár legutóbb alaposan meglepett. Na, jó ez most nem ide tartozik. Az a lényeg, hogy ha sokszor egymás után én kezdeményezek, akkor olyan fura érzésem szokott lenni. Pedig persze aztán mindig kiderül, hogy csak én vagyok bolond...

Kép

Kép
bettica

Bettica..erre nem is emlékszem :cry: :cry:

Talán az utolsót ő kezdeményezte, de tudom miről beszélsz..egyszer már volt ilyen.
csipi78

Akkor drukkolunk a nyaraláshoz. De ettől még nem lesz megoldva az alap probléma :( Remélem, amikor visszatértek a nyaralásból sikerül végre változtatnia ezen.

No, vége a munkaidőmnek lassan, ma sem csináltam semmit. Legyetek jók. Lehet még otthonról benézek ma hozzátok!

Csipi: Drukk, hogy legyen megoldás. Hátha a lányok tudnak ötletet adni....

Kép

Kép
bettica

most már ciki lenne magyarázkodni utólag , de nem vettem még vibrátort, csak poénkodok vele. de mondom mi ilyenek vagyunk, nagy bolondok.

egyébként eszembe juttott még vmi. tudom, bonyolult, de mondtad Csipi, h a babatéma óta vannak gondok, előtte nem.

nem lehet, h azért nem akar szexelni, mert ha próbálkoztok minden hónap csalódás lesz neked. h miattad nem jön a baba és ezeknek a csalódásoknak veszi elejét azzal h nem szexeltek? nem lehet, h persze fáradt, de csak téged akar óvni? és mindezt tudat alatt? nem vagyok egy pszihológus, de néha furcsa dolgokat hoz ki belőlünk a tudatalatti!
meg hát az időzített szexelés elveszi a pasik kedvét szerintem egy kicsit. igaz, mi még csak 2 hónapig voltunk így , de láttam a páromon, h azért nem ua néha.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Csipi! Nálunk van otthon vibrátor...... És párocska is elalvós fajta. Egyszer csúnyán beégett a feje, mert bealudt, én meg nem, azóta nincs ilyen gondunk, bár ez azért nem hasonlítható a tiétekhez...... Khm... No igen, ez is elég pikáns már. :oops: Csak sosem gondoltam volna, hogy egy "ha Te nem nekem/velem, akkor majd én magamnak" felkiáltás és tett micsoda változást fog előidézni!
Vendég

Csipi, ne haragudj, hogy én is belekotyogok, de szerintem felejtsd el ezta féltékennyé tevős dolgot. Nyilván ő is érzi, hogy ez így nem jó, de ha még ilyesmivel is próbálkozol, akkor még több gátlást alakítasz ki benne, még jobban úgy fogja érezni, hogy nem tudja teljesíteni a férfiúi köteleségét, és ki fog akadni.

Elmondok valamit:
A sógórnőméknél volt szóról szóra ugyanez a probléma, a férjem testvérééknél.
Nyolc éves házasok, szeretik egymást, babát akarnak meg minden, a férfi 34 éves most, és minden happynek nézett ki, aztán egyszercsak kiborult a bili a családban, és a sógórnőm elmondta nekünk, hogy ő bizony el akar válni, mert ezt mostmár nem bírja, állítólag babát akarnak, de csak akkor van szex, ha ő könyörög érte, a férje mindig fáradt, vagy nincs kedve, és milyen férfi az ilyen stb. Ekkor az én férjem (aki orvos) teljesen hüledezve jelentette ki, hogy egy 34 éves férfinél semmilyen körülmények között nem normális, hogy nem kívánja a szexet hónapokig, még akkor se ha nem szeretné a feleségét, vagy állandóan fáradt lenne, mert van olyan is hogy hétvége, és egy férfi még akkor is kívánja a szexet, ha állati fáradt, olyan nincs hogy egy egészséges férfi hónapokig nem kívánja. Már csak azért sem begyűlnek a matyikák. Vagy még van az, hogy stikában megcsalja az asszonyt, vagy állandóan öncirókázik, de ebben az esetben egyik tényező sem állt fenn.
Végül kicsit utánanézett, és van egy olyan hiánybetegség, asszem pajzsmirigy gond (vagy máj?), de ebben nem vagyok biztos, majd megnézem, aminek pont azok a tünetei, hogy a férfi folyton fáradtnak érzi magát, és csökken a libidója.
Na ezzel a lényegre is tapintott, elmentek egy fajta szakdokihoz, fura neve van, még az en-do-kri-no-ló-gus-nál is nehezebb kimondani, és kapott valamit, azóta jelentősen javult a helyzet.

Ha akarod megkérdezem az uramat ha hazajön pontosan hogy mi ez a betegség, és milyen szakorvos foglalkozik vele, és elküldöm.
Érdemes megpróbálni. Ne gondolkodj még azon, hogy elhagyod, ne hagyd őt a pácban. lehet hogy szegény nem is tehet róla.

Ja és finoman megjegyzem, hogy nem a vallás vagy a kereszténység az ami a szexet csak gyereknemzéshez engedélyezi, hanem csakis a katolikus egyház dogmája ez. A Biblia a szexet örömszerzésre és gyereknemzésre írja, úgyogy ne keverjük a szezont a fazonnal. De ez csak egy mellékes és nem lényeges közbeszúrás volt.
krumplis pogácsa

Pogi!!!!
Ezt nem is hallottam még..............

Csipi! Ez nagyon jó megoldás lehet!

Ugye, az ötletelés........
Vendég

nem akartam senkit sem megbántani!!!!!!! távol álljon tőlem!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

jaj, czinkeb, dehogy vettem megbántásnak!! bocsi, ha úgy tűnt! csak én keresztény vagyok, és nem katolikus, és nem szeretem ha keverik a fogalmakat, ennyi. Én kérek bocsánantot :-)

Csipi, épp most hívott az uram, és gyorsan megkérdeztem, tehát lehet máj, pajzsmirigy, here vagy mellékvese baj. A sógoromnak konkrétan a mellékveséjével volt problémája, volt benne valami apró elváltotás (asszem egy göb), ami a nemihormonok felborulását okozta, és ezért csökkent a libidója. De ilyenkor kell egy általános kivizsgálás endokrinológussal, gasztroenterológussal és urulógussal, vérvétel meg minden, mert sokminden bezavarhatja a nemihormonokat, és ha semmit nem találnak, még mindig lehet lelki eredetű a probléma.
krumplis pogácsa

jó-jó! én nem akartam senkit megbántani!!! :oops: én nem bántódtam meg egyáltalán!
:lol:
én katolikus keresztény vagyok, vagyis meg vagyok keresztelve, de nem gyakorolom a vallást. a párom meg kis ,,pogány,,. nincs megkeresztelve , viccelek is vele.
de szerintem nem is ez a lényeg. mindketten becsületesek , jóravalók, tisztelettudók, másokra odafigyelők ....vagyunk. és ez a lényeg!
és amikor nyaralni megyünk megnézünk minden templomot, és mindig gyerekmódra gyertyát gyújtok, ha aznap a 3. templomot is néztük meg akkor is, és mindenhol elrebegek egy kis imát.
Hévizen töltöttük a hosszúhétvégét, még egy budhista templomba is bementünk, nagyon szép volt. nagyon elérzékenyültem. a párom tudta, h itt is elrebegtem a kis imámat. mondta, h igen, mi biztosra megyünk, mindenkitől segítséget kérünk. olyan drága volt! :)

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

oksa czinkeb :wink:
krumplis pogácsa

még 15 perc és megyek is haza végre ! :lol:
jó hétvégét mindenkinek!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok lányok!

Hát Zsizsik, fel kell háborodnom! Én nem régi motoros vagyok? Már 2006. júliusától szedem a meforalt. Ejnye-bejnye Avandametes sorstársam, és egyéb! Irgum-burgum! :shock: :roll: :lol:

Ez e kekszelős téma ééérdekes. Asszem a fáradtság sokunknál bejátszik, nade 6 hónap! Te jó ég! Én egyet is nehezen birok, tiszta hárpia vagyok olyankor. Nem mondom mit szoktak erre mondani. Szerintem ki kell vizsgáltatni őt és lehet, hogy megoldódik minden gondotok, le se vakarod magadról a pasit.

Pogi! Tök átlátható a tábla, klassz....Én már régóta nem jelkeztem, igy most javitanék 3*1000 mg Meforalt szedek. Ez azért lényeges mert lassan másfél év után második spontán ciklusomat produkálom.
Az első Avandametes volt, de utána elment minden hormonom, meg az inzulinom, ez meg másfél hónap emelt meforal után lett. Gondolhatjátok, térdig leesett az állam....

Amúgy babázás nálunk nem tom mikor lesz, mert elutazik két hónapra naon messze az apa.... hát evvan, a pcos lányok már csak ilyenek, igaz?

Pusszantok mindenkit, kismamák pihizzetek helyettünk dógozó nők helyett is!
szisza30

Na, itthon vagyok. ;)

Pogi: Teljesen igazad van. Erre mi nem is gondoltunk. Látod Csipi, csak jó hogy elmondtad a problémádat. ;)

Remélem sikerül előrébb jutnotok a dologban...

No, nem akarlak kibeszélni, vagy a problémádon csámcsogni...

Egy nagy ölelést küldök Csipinek! :)

Kép

Kép
bettica

Pogi a megmentő!!!! :lol: :lol: :lol:

A féltékennyé tevés még az elején volt, elhagyni meg nem akarom.......csak valami nem oké!! Én is gondoltam már rá, hogy valaminem klaffol nála, de te valami szuper csaj vagy!!!!

Szerinted milyen dokihoz induljunk el először??? És köszönöm a férjednek is a segítséget!!!

Czinkeb!
Mi elég katalokisuk vagyunk ( bár ritkán megyünk templomba -évente3-4 alkalommal max)-de nem bántottál meg!!! A hit a szívünkben ég függetlenül attól milyen a vallásunk, hányszo és kihez imádkozunk.- és ez a lényeg!!!
csipi78

jajaj milyen katalokisuk= katolikusak vagyunk :oops:

Bettica!
Köszi az ölelést, jól esik :lol: és a sok-sok segítség mindenkitől!!

Nem beszélsz ki és nem csámcsogsz a gondomon!!! Sőt ha már így ki jött akkor mindenki tanulhat valamit, és szerintem olyan sok fontos dolog is szóba jön így ami a megfelelő háttér megteremtéséhez fontos !!!!
csipi78

Csipi nézz szét ezen az oldalon

http://www.mcd.hu/szexdoktor/ferfi/index_ffi.html

Itt ajánlanak konkrét orvosokat is, de igazából először is egy andrológushoz kell fordulni, ezt kihagytam az előző felsorolásból, mert ő az aki konkrétan a férfi nemiszervvel foglalkozik, és ő továbbküldi még ahová kell az egyéb belgyógyszati kivizsgálásokra szakorvosokhoz.
krumplis pogácsa

szisza átírtalak.
egyébként hányadik ciklusnapon vagy?

ginus, téged is átírtalak.
krumplis pogácsa

Csipi!

Nagyon átérzem a problémádat! Mintha én írtam volna a soraid!
Minden volt nálunk: sírás, könyörgés, hiszti, beszélgetés. Semmi sem segített.
Az a baj, hogy egy balul sikerült dolog a következôkre is ráveti az árnyékát, mert utána félnek a következô kudarctól. Ödögi kör. Ebbôl kell ôket kisegíteni. Az én párom elment andrológushoz ahol kiderült, hogy kevés a tesztoszteron szintje. Erre kapott clostit, igen pasiknak is adják. A doki ajánlotta még a Maca készítményeket, nekünk beválltak. Tavaly elmentünk három napra Csokonyavisontára. Az ottani gyógyvíznek áldásos hatása van állítólag ezen a téren: Errôl persze bölcsen hallgattam. A második nap napi háromszor, és most nem túlzok. A ráncos bácsikák kannaszám hordták haza a vízet biciklin... ugyanis ivókúraként is hatásos (ha megbírja valaki inni, mert írtó büdös).

Csipi kitartás! A nyaraláson minden jobbra fordul!!

Lona

az elsô levelem jobb lett, de elszállt..grrrrrr
másodszorra már nem az igazi
lona1

Sziasztok!

Pogi! Tetszik a tábla! Jól látható, hogy egyre csökken a babanélküliek száma!!!
Én is pont azt akartam írni, amit te írtál. (normál és apró betűs hozzászólás;))
Hallottam én is, de csak a pajzsmirigyről. Úgy látszik ennél árnyaltabb a helyzet.

Csipi! Hajrá!

Újaknak üdv! Bocsi, hogy nem név szerint.

Október 11-én megyek Tűű dokihoz. Sürgősen neki kell állnom beutalóért kuncsorogni. (ismét nagy harc lesz, úgy érzem).
Áprilisban ugyan kaptam tőle, de Beyer drnő szerint az már nem érvényes. Valami naplószám miatt. Tudtok erről valamit?
Ha más nem lesz sztk-ban nyomulok. Hátha...

Helyzetjelentés:
Tényleg kell gyorsan felszívódót reggelizni, mert hipózom erősen.
Hülye módon, toltam az ebédet ("majd otthon"), aminek végül sajtburger és cola lett az eredménye. Olyan rosszul lettem, hogy az első utamba akadó gyorsétterembe beremegtem. Elég ijesztő volt.

Halkan írom: Enyhén érzem a bal pf-met. Csak megjegyzem múlt hónapban 28 napja a jobbat éreztem...de jó is lenne ismét egy 28 napos ciklus

Kép
mamint

Lona!!! :lol: :lol: :lol: Nem a problémátokon vigyorgok, hanem azon, ahogyan megoldódott. Én erről eddig még nem hallottam, és teljesen padlót fogtam........ És annyira örülök, ezt nagyon komolyan mondom, hogy örülök, boldog vagyok, hogy van megoldás!

És megint kiderül, hogy BESZÉLNI kell róla, mert másként sosem lelünk rá a megoldásra!

Mamint! Valami naplószámot ráírnak a beutalóra, ha az nincs rajta, akkor nem érvényes a recept..... Kitartás, remélem szerencsével jársz. A kajálás..... :shock: :shock: Vigyázz magadra!
Vendég

üdv mindenkinek, végre itthon.........hát jó ez a nomádtábor max 4 napig....eddig bírtam..........és megfürödtem KÁDBAN!!!!!!!!Bakker de jó érzés volt és mingyá zabaparti lesz mert kész vagyok a nomádkajkáktól!

Szóval visszaolvastam, a felét elfelejtettem sorry :oops:

Kincsem ezer grat ismét!!!Annyira örültem neked!!!!

Újaknak üdv!

Norka, teccett a hszed!!!!

Nem tom ki akarta a pét a táblába.... :oops: szóval nem egy jó ötlet...mert hát a cn követhetetlen, néha nem 1 perc összerakni a táblát pláne ha valami változás van és azt nem püben kaptam meg....hát nem vót 1xű...pét követni meg szinte lehetetlen!

Pogika, szép a tábla!
Olyan friss, más.......láccik, ahányan, annyifélét csinálnk, annyiféle teccik neki. Én ugye átvettem drága Kandikámtól egy az egyben, nem változtattam rajta csak hogy mindenkinek írtam valami megjegyzést.
A Tiéd meg rendszerezett!
Szép nagyon.

Kismamik eredményeinek nagy grat!

Mona, örülök, hogy Mona vagy megint!

Zsizsik, jó úton haladtok!

Gina, sajnálom, de majd a fagyibébik!!!!!

CSipi, nem tudok hozzászólni, sajnálom....

Voltam megint vétvételen, a Hba1c értékem 4,9 lett aminek 6 alatt kő lennie, szóval tutkó!
Vc értékek is fantörpikusak!És még nem hízok!

Csajok, Kandikáról, Mnikiről, Kikkáról no infó????Nem olvasom őket 1000 éve!
Halihóóóóó hol vagytok????

Jesszusz Maria, haladok én is ezerrel 21. hét :shock:
Vendég

Szia Lafi! :D

Jaj, bocsánat, hogy kiszedtem a megjegyzéseidet, de sajnos nem bírtam képként elmenteni, ahogy mondtad és egy másik módszerrel kellet képet csinálnom belőle, és ahhoz muszáj volt kicsit keskenyebbé tenni.
De mostmár itt vagy, és én önkényesen visszatettelek, ugye nem baj? :wink: Akkor átküldöm az azóta megváltoztatott adatokkal. Nagyon jó volt átvenni, ha újra elutazol, csak szólj :-)
krumplis pogácsa

Pogikám, azért nem irtam, mert a 115. napomon jött meg. :oops: .
Ebben az évben, ez a harmadik mensim. :cry:
szisza30

Pogika, nem baj, hogy visszatettél, az egy pill elmezavar volt!!!!
Ha akarod csinálni, és teccik meg minden, csináld nyugodtan, nem gond!!!!Te döntöd el!

Jaj, Szisza drága, nem tudok, mit írni.............

ui:utálom a nomádtáborokat!!!!!!!!sajna rá kellett jönnöm!milyen jó a kád, a melegvíz, a wc, letörtek a körmeim!kész vagyok!és minden rohadt bogár engem talált meg!!!szemetek!ehettem én a poli b-t szart sem ért, itt egy bogár vagy rovar vagy nem tom a caládfáját, meg ott egy másik dög, szóval kész KO vagyok!
Vendég

Szisza, de legalább megjött, nem? Reméljük mostmár csakis rövidülnek!

Lafi, ááá tényleg nem hangzik így valami jól! Én mindig szívesen kipróbáltam volna egy ilyen tábort, de csak ha a bogarakat előre kiírtják. Mániám a középkor, meg az ilyen nomád dolgok, bár eddig csak az iskolapadból volt hozzájuk szerencsém, meg néhány feltáráson, de akkor is ágyban aludtam, úgyhogy valójában fogalmam sincs milyen valójában. Na, de az is lehet, hogy a kismamaságod miatt is kényelmetlenebb volt, pláne ha még tisztálkodni is csak nehézkesen lehetett.
Én csak akkor veszem át a táblát, ha te nem akarod csinálni, ezt te döntöd el, nem én :-) Jó kis ping-pong, mi? :lol:
krumplis pogácsa

Lafi: Én voltam az az elvetemült, aki felvette a pét, de őszintén szólva bele sem gondoltam, hogy nektek így is mennyi munka :oops:
Üdv újra itt! Azért remélem tudtál pihenni...

Kép

Kép
bettica

Jut eszembe. ezt el kell mesélnem, mert annyira örülök neki. Párocskám hirtelen odakapott a "mellyemhez", nem dúrván csak érzelmesen. Mondtam neki, hogy óvatosan, mert érzékeny. Erre azt mondta, hogy már megint? Nem gondoltam volna, hogy egyszer ennyire fogok örülni egy ilyen mondtanak... Nagyon megörültem neki :)

Kép

Kép
bettica

Pogika, nagyon jó ez a ping-pong!Nekem mindegy ki csinálja, de ha neked van hozzá kedved és időd, csináld csak!!!
Vendég

Sziasztok!

Lafi, szia! Hűű ez nagyon rosszul hangzik. Én sem bírom a táborozást, valamikor bírtam, de egy jó pár éve ez nagyon megváltozott. Ha egy nap nem tudok megfürdeni, nagyon igénytelennek érzem magam.

Mamint, hajrá 28 napos ciklus. Én is arra hajtok.

Tükörke, Csipi sajnálom. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, sok sok türelem kell. Nekem nagymamám mindig ezt mondja. Csak ezt nehéz kivárni. Meg a másik dolog, h mit tud az ember lánya megbocsájtani és eltűrni. Egy darabig sok mindent, de évekkel később egyre nehezebb szemet hunyni, és hirtelen kiborul a bili. Na ilyenkor megszeppenek a férfiak, könyörögnek, sírnak stb....
Nehéz ilyenkor tanácsot adni. Nálunk eddig az vált be, ha nagyon de nagyon feszült a helyzet, férjem vagy én 2-3 napra elutazunk, és végig gondoljuk nyugiban hogyan lehetne megoldani.

Szia Monácska!

Zsizsik, olyan jól beszélsz, és annyira igazad van!

Rólam: most egy darabig azon agonizáltam, váltsak e munkahelyet vagy ne. Elég furi kollégáim vannak, de ezen kívül minden okés. Gondoltam, most még így gyerkőc nélkül könnyebb váltani, na meg hátha találok vmi fantasztikus helyet. Végül most arra jutottam maradok. Ha egy új helyre mennék, úgy számoltam, legalább fél évre el kellene halasztani a babaprojektet. :( Ez már nem szimpi. Meg mérlegeltem még egy jó pár dolgot aztán most nagyon úgy néz ki maradok a fenekemen.

Pusza Mindenkinek, bocsi h nem reagáltam, de mire ode kerülök, h írok felét elfelejtem.

Kép
apple

Csajócák, egy kérdés: éreztetek-e olyat 3-4 hónap metezés után hogy feszülnek, és nagyobbak lettek a mellek?

Kép
apple

Apple! Hát úgy 15. cn tájától igen... amikor van pé. ;) De ez met előtt is így volt pés ciklusban.

Amúgy 9 hónap metezés után érzem azt, hogy nagyobbak. De ez lehet, hogy megint egy közelgő pé. (ha egyáltalán lesz pé).
De híztam is, bár mellre nem szokásom. szóval nekem is ez most egy nagy kérdés.

Egyébként szerintem elképzelhető! Voltál már hormon kontrollon? Lehet, hogy a javult értékek okozzák! :D

Kép
mamint

Sziasztok!

Hűha, van termés rendesen.

Mona!

Jó hogy visszatértél a Monácska névhez, a Szakadék olyan lehangoló volt.
A "lazítástól" kerekedsz vagy a Babócától?

Csipi!

Basszus, még jó hogy kiöntötted itt a lelked! Nagyon örülök hogy a lányok tudtak tanácsot adni!
Írtad már hogy az elején volt, de ez a féltékenység izé max csak (bocs) a hülye nők módszere. Szerintem. Légy most is mellszélességgel mellette, nagyon szüksége van rá. Képzeld ez neki mekkora lelki bogot okozhat! Már nem azért, de szerintem egy pasi a férfiasságát abból is leméri hogy hányszor áll a zászló és milyen gyakran tud örömet szerezni a kedvesének és ha nálatok ez volt a helyzet, most hol lehet a Párod önbecsülése. És ez nem a Te hibád, hanem a helyzeté. Ilyen gondokkal nem szaladgál az ember orvoshoz (mert ciki), pedig talán pofonegyszerű a megoldás. Kívánom Nektek is hogy sikerüljön! :D
A sötétségtől én is félek, meg nagyon egyedül sem szeretek lenni itthon. Pláne nem ha egyedül kell hazajönnöm az üres lakásba. Ha lenne egy kutyánk biztosan jobb lenne a helyzet. Neked ez nem segíthetne?

Gina!

Bocs, akkor én értettem félre valamit, bocsi! Remélem a fagyibabók jól megkapaszkodnak majd! :D

Apple, Bettica!

A cici dolog nekem a ciklus végén szokott előjönni. Kb. a 7. DPO körül és a mensiig tart. Ezt nekem is a met hozta ajándékba. Előtte sosem volt ilyenem. :)

Apple!

Csak egy jótanács. SEMMIT ne vess annak alá, hogy a babára vársz. Hogy majd akkor elkezdesz valamit csinálni amit most nem, meg mittomén. Nem jó, mert előbb-utóbb csak erről fog szólni minden az életedben hogy ahhoz mérsz mindent hogy mi lesz a baba előtt és után és ez nem vezet jóra. Tényleg, én ezt más, közeli barátunk példáján jól megtanultam.

Lafi!

Wáfff... a bogarak mondjanak le! :lol:

Zsizsik!

Hajrááááááááá! Nekem a szénhidrát szegénység (na jó azért nem tartom be teljesen :oops:) is komoly változást idézett elő az alakomon. És ezt más mások is észrevették, uh. HAPPY! :lol:

Bocs, akinek nem válaszoltam!
Köszönöm szépen az aggódást! Ma azért volt még egy-két kirohanásom, de alapvetően nem volt rossz a nap. Pláne hogy itthon voltam. :wink:
Éééés festünk, mint a bajnok, uh KO vagyok és megyek is aludni. :D

Jó éjt!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Na szép jó reggelt mindenkinek, ilyen még nem volt, hogy én legyek az első...!

Ki az ágyból hétalvók !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pogi, Szisza, Ginuska: igazatok van, ti is régi motorosok vagytok, és kihagytalak titeket, és valóban még ti is várakozó állásponton vagytok..... bocsánat ! És Pogi új táblája pl ezért is nagyon klassz, mert a régiből nem tudtam kihámozni (felületes átnézéssel :oops: ) hogy ki van még velem a várólistán. Így sokkal átláthatóbb minden.

Csajok, én este fél 10-kor még az edzőteremben voltam, úgy dobtak ki..... egyszerűen IMÁDOM a mozgást....! Teljesen feldob, eltölt energiával.... nem is értem ,hogyan bírtam ki ezt a röpke 7 évet sport nélkül.... ugyanis én a terhességig NB 1-ben röplabdáztam, de már gyerekkorom óta. Csak egy váll sérülés miatt kellett abba hagynom, sajnos. Azóta vannak a súlyproblémák is egyébként. Szóval nekem lételemem volt mindig is a sport...

Végre megjött, ma van a 2. cn, Pogi, kérlek, javíts légyszi a táblában, köszönöm szépen !

Szerdán megyek vérvételre, cukor, inzulin, teljes női hormon sor, NAGGGGGGYON kiváncsi vagyok, hogy hol tartok....

Szisza, megdöbbenve olvasom, hogy az Avandamet végül neked nem vált be....?? :shock: Akkor ezek szerint Tűű visszarakott Meforalba? Érdekes..... én most meg akarom vele beszélni, hogy mivel úgysem vagyunk komoly gyártásban, visszakaphatom-e az Avandát, feltéve, ha tudok mellette tovább fogyni.... nekem sokkal jobb volt az a gyogyó.

Fájó cici az emelkedett ösztogén szint miatt van, és ha nem tévedek ( ha igen, javítsatok ki), elvileg talán azt is jelezheti, hogy volt pé.....? Fene tudja..... nekem újabban elég erősen jelen van az életemben, a mensi előtti 10 napban....

Tegnap voltunk Eszterrel Rejokánál, nagyon édesek voltak, diétás süteményekkel várt ( a fenét, Daubner, a világ legjobb cukija... :lol: :lol: :wink: ) amikre rávetettem magam, gyerekek tündériek voltak, Johannának olyan gyönyörű mosolya van, hogy egyszerűen meg kell zabálni ! Domi és Eszter meg annyira egy húron pendülnek, hogy akár kölcsön is adhatjuk őket egymásnak, észre sem vennék, hogy hol vannak..... :lol: :lol:
zsizsik

Kép

Jaj lányok teljesen odavagyok! Szanaszét izgulom magam egy kiskutyáért! Mi úgy lakunk, hogy az utcánk egy meredek, nagyon magas sziklaval és a Loire között van egyetlen utcaként, és az egyik ablakunk a sziklafalra néz, amin van egy kiszögellés egy régi romfallal, ami viszont már nem olyan magas, de még egy ember is csúnyán összetörhetné magát a leugrana róla, nemhogy egy kis vizslakölyök, aki leesett sziklafalról, és még jól van ugyan, de most ég és föld között van a megközelíthetetlen romfalon, és úgy sír, hogy megszakad a szívem, és állandóan a romfal szélén bukdácsol, engem meg a frász kerülget, hogy mikor csúszik meg és zuhan le. Az egyik szomszéd azt mondta kihívta a tűzoltókat, hátha van egy magas létrájuk, de még nem értek ide. A kutyusnak ráadásul nyakörve is van, de a gazdája sehol! Remélem nem ledobták őt a falon :evil:
krumplis pogácsa

Pogika, drága én 21+2-n vagyok....
Szegény kutyu, remélem, a tűzoltóknak sikerül kihozni onnan!
Vendég

Pogi!

Szegény kutyus!!
Értesíts mi van vele! remélem hamar lehozzák a t?zoltók!
lona1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?