Új privát üzeneted érkezett!

na így már sokkal jobb!! :D
krumplis pogácsa

Szupi Monácska!!!!
Ez már tetszik!Nekem ez illik hozzád!Így ismertelek meg!

HURRÁ!

Kép

Kép
lecso

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Köszönöm!
Vendég

Szép jó reggelt és rövid pénteki munkanapot!

Jaj, de jó Monácska! Már annyira hiányzott ez a neved... :oops: Nagyon ügyi vagy, hogy sikerült megoldanod.

Pogi: Minden nap új varázslat? :lol:

Monee: Tényleg csak annyit szedj, amennyit még tolerál a szervezeted. Nem kell feltétlenül ragaszkodni a 3*850-hez. Ha vékonka vagy, akkor talán elég lesz a 2*850 (vagy 3*500) is neked... Próba cseresznye... ;)

Czinkeb: Lehet, hogy Te is a szerencsés jól tolerálók közé tartozol. Erre majd az idő adja meg a választ. Kívánom, hogy így legyen!

Ginus: Neked legutóbb friss picurokat ültettek be és a maradékot fagyasztották le, nem? Szvsz erre gondolt Monee... ;)

Jelentem 3.dpo :lol: Annyira, de annyira örülök. Nagyon várom már a ciklus végét, most nagyon reménykedem, hátha sikerült végre. Persze nem akarok nagyot koppanni, úgyhogy nem fogok nagyon elkeseredni, ha nem jött össze (remélem)...

Pussz

Kép

Kép
bettica

[quote="bettica"]P írta:betticaogi: Minden nap új varázslat? :lol:

miért micsinátam? :shock:
krumplis pogácsa

Szép napot!!!

Monácska-olyan jó, hogy megint monácska vagy!!!!

Bettica!
Görcsbe van az összes kéz és láb ujj-am...úgy szorítok :wink: :wink: :wink: :wink:

Pusza
csipi78

Na szevasz mindenkinek,bejelentkeztem Tűű dokihoz,Okt.30.19h-ra van időpontom.Azt vettem észre magamon,hogy nem is izgulok hiszen két éve többször jártam a nőgyogyóhoz mint vásárolni.Szerintetek ez baj?Azért picit érinthetne jobban a dolog?Mi a véleményetek...
gizella11

Monee- kis betegünk!

Gyógyulj meg, és remélem attól az egy alkalomtól eltekintve nem kell többet norcolutot szedned :) :) - így öröm, hogy nem tudsz ötletet adni, mert az azt jelenti, hogy nincs szükséged rá!!!! :lol: :wink:

Czinkeb!
hajrá !! csak így tovább, sok-sok metmellékhatás mentes napot! :wink: :wink:
csipi78

Szia Gizella!

Én ugyanígy vagyok vele...........ahogy mondani szoktam: "futószallagon fogyasztom a nőgyógyászokat"-sajnos, hát ez van
csipi78

Monee!!!!!!!!!!!!!!!!

jaj-jaj-jaj ..kicsit hülyén fogalmaztam, de érted ugye mit akartam.. ....illetve minek örülök.....
csipi78

Pogi: Tiszta hülye vagyok. Úgy láttam, hogy a színeket módosítottad ma is a táblázatban. De most hogy összehasonlítottam, valóban nem nyúltál ehhez a részhez. Úgy hogy mea culpa én vagyok a sütni való bolond :D
Az viszont tök jó, hogy mindennap felteszed a táblát az aznapi frissített adatokkal... Köszönet érte!

Jut eszembe: Ha hülyeségnek tartjátok, akkor hurrogjatok csak le, de szerintetek nem lehetne a táblába beleírni, hogy kinek, mikor volt péje? Könnyebben lehetne látni, hogy kinek mikor kell nagyon szorítani... Persze ezt is csak az éppen aktuális ciklusra vonatkozóan.

Csipi: Nagyon köszönöm, rám fér ;)

Gizella: Teljesen normális. Én általában a látogatás előtti órákban leszek feszült... Nálad is ez szokott lenni?

Kép

Kép
bettica

Gizella drága!

Nehogy váratlanul érjen, de Tűű doki nem nőgyógyász, hanem endokrinológus!!!!!
Vendég

Gizella írtam neked pü-t!

Kép

Kép
lecso

köszi Pogi a táblát! :P
a mostani nőgyógyászomhoz én is tök nyugiban megyek. bár júniban voltam nálla utoljára és meg kellene látogatnom megint.
olyan megnyugtató ahogy beszél, kedvesen mosolyog, egyáltalán nem izgulok . ja és már a 2. uh alkalmával azt mondta: tegyem a popsi alá a kezem ahogy szoktuk. (ahogy szoktuk ? ez a 2. uh-m! - gondoltam magamban . de inkább vicces volt, mint ciki) szerintem jobb is az , h lazábban megy az ember a nőgyógyászhoz, akkor ők is jobban tudnak vizsgálni . legalábbis én magamról így gondolom.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Jajne, kérlek, lafi nevében is kérem, hogy ne kelljen PÉ-t beírni! Még a cn-t sem ondja be mindenki, a pé-t nem lehet számon tartani. Van aki nem is tudja hogy mikor van, vagy hogyvan-e egyáltalán. Van aki azt hiszi nincs, és mégis bebabásodik. Azért az nem egy olyan egzakt dolog, mint a cn, vagy terhességi hetek. Azt hőtáblákból, tesztekből, középidős fájdalmakból, vagy követéssel tudjátok, és vagy van vagy nincs. Én konkrétan nem is hiszek, pölö a hötáblában egyáltalán, a fájás is lehet mástól, a tesztek még talán a legmegbízhatóbbak, akinek meg Uh-val követik, az úgyis tudósít a topicban.
Maradjunk abban, hogy akinek 30 nap fölé kúszik a ciklusnap, annak automatikusan drukkolunk, oké?
krumplis pogácsa

Sziasztok!

Tegnap voltunk 12. heti uhun...
Mindent rendben találtak, 1,5 a tarkótáji redő, úgyhogy megnyugodtunk :lol: Méret alapján 12 hetes és 1 napos, március elejére várható baba :D
Nagyon izgága volt, még ugrott is egyet, apukája le is videózta :D :D :D

Bocsánat, hogy csak ilyen önzős bejelentkezés... :oops:

Gratulálok Monácska!!! Nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen és a trickered is szuper!!! :D :D

Lecsó! Jaj, de jó az eredményed, gratula Nektek is!!!! Huh, ezen is túl vagyunk :D:D

Puszi Mindenkinek,

Gyöngyi
jokaliza

Oké, csak felvetés volt. Teljesen jogos, amit mondasz!

Kép

Kép
bettica

Na de Pogi!! Szerelmem! :lol:

Akkkárhányszor jelentkeztél be végre nagysokára én mindig azonnal írtam neked pár sort! vagy én már nem is vagyok elég neked? :wink: :lol: :lol: rambóka meg mindig hiányol, ha nem írsz akkor is!

Írhatnál sűrűbben is, és mindenféléről!

Kép

Kép
rejo

Szia Jokaliza!

Gratulálok én is neked a szép terkóredő eredményhez!!!!
Mostmár izgulhatunk lassan az afp miatt :D

Puszi mindenkinek

Kép

Kép
lecso

Ááá, ne is törődj velem, csak nyavajgok, már nem tudok mást csinálni :-)

Az van, hogy most egy kis hullámvölgyben vagyok, illetve most már jobb, csak kicsit fáradtak vagyunk már a Danikámmal. Nem történt semmi baj, és nem panaszkodom, mert minden jó, csak már jó lesz a változás, túl sokat vagyok egyedül. Danikám egész nyáron, meg tavasszal sem volt szabin, mert amikor be kellett írni a szabit, nagyon meleg nyárra számítottunk, és mivel nem szeretünk kánikulában utazgatni, inkább ősszel szoktunk,és gondoltuk, hogy jobb lesz neki a kórházban,mert ott van légkondi,én meg csak elvegetálok itthon az árnyékban, de ehhez képest komolyan mondom itt egész nyáron egyetlen kánikulai nap sem volt jóformán egyszer sem ment 30 fok fölé a hőmérséklet, nyugotan kirándulhattunk volna, de így meg a kis drágám olyan fáradt volt, hogy minden hétvégén csak pihizni akart, tegnap például este nyolckor elaludt, és csak reggel ébredt fel. Az én férjem nyolckor! rettentően ki lehet merülve ha ilyet csinál.

Én persze egész nap itthon vagyok teljesen egyedül, senkihez nem tudok szólni egy szót sem (már magamban beszélek), a francia barátainkkal én nem tudok egyedül találkozni, mert még annyire nem beszélem jól a nyelvet, az én barátnőim itt, akikkel angolul is tudnék beszélgetni, meg mind külföldiek mint én, és mind hazautaztak nyáron. Most nem is dolgozom, nincs suli sem, és gyakorlatilag nincs semmi dolgom. Egész nap csak ülök, olvasok, vagy hülyeségekre gondolok, megint csak a babátlanság miatt szomorkodom, sirdogálok, közbenmeg bánatomban pesze mit csinálok? csak zabálok két pofára, pedig, tudom hogy nem kéne, mert ezzel pont messzebbre kerülök a babától.
Úgy érzem senkit nem érdekel mi van velem, csak a férjemet, de szegénykém ő csak dolgozik, és nagyon igyekszik, dehát tudom, hogy fáradt, és nem akarom még én is nyúzni őt.

De mostmár jó lesz, mert ma van az utolsó munkanapja, holnaptól szabin van majdnem két hétig, és kialussza magát, és kirándulni fogunk, és az isi is elkezdődik szeptember elején, végre újra találkozom a barátaimmal, és ősszel meg decemberben is sokat lesz szabin a drágám, sokat fogunk utazgatni az országban, és végre nem csak magammal leszek elfoglalva, és kimozdulok.
Én nagyon otthonülős vagyok, de ez már nekem is sok volt.

nem is tudom minek panaszkodom itt, mert ma véget ér ez a rosszabb periódusom, de mégis nagyon jó volt végre kiírni magamból, ne haragudjatok, hogy ennyit hablatyoltam.

Az eszemmel tudom, hogy minden oké, tudom it kell tennem babaügyben is, én is azt csinálom amit zsizsik. igaz hogy már egy éve szedem a metet, de legalább rendbejött a ciklusom, úgyhogy arra jutottunk, hogy decemberig ezt az időt még a komoly fogyásra, és a spontán próbálkozásra szánjuk, és januártól megyünk tovább, ha addig nem jön össze, bejelentkezünk egy itteni meddőségi központba, már most is két éve próbálkozunk, nem fognak elhajtani, hogy próbálkozzunk még.

Szóval minden rendben, és köszi, hogy leírhattam.
krumplis pogácsa

Na jó, most visszaolvastam amiket itt összehordtam, és most szégyellem magam. Tiszta hülye vagyok, itt panaszkodom, pedig igazi problémáim nincsenek is. Nincsenek anyagi vagy házassági gondjaink, gyönyörű helyen élünk, szépen gyógyulok, és tudom, hogy a barátaim is szeretnek, én meg itt hisztizek :oops: :oops:
Ne is olvassátok el, hülyeség volt leírnom :oops:
krumplis pogácsa

Pogi drága!!!
Nem állom meg szó nélkül.... És nem azért, mert egyet értek az utóbbi hsz-oddal.
Tudod, mindenkinek a saját gondjai a legegetverőbbek, amiken nem tud néha felül emelkedni, bármennyire is pitinek tűnik. Mert egyedül érzi magát, mert magányos, mert valahogy még az idő sem fut úgy, mint kellene.
Én nagyon örülök, hogy leírtad ám! Sokunknak vannak ilyen periódusai, hogy minden jó és még sem jó semmi sem, mert mindenből éppen cska egy kicsike nem valósul meg, és akkor azt érzi az ember, hogy semmi sem sikerül.
Ráadásul elfáradtál Te is, párod is, nagyon rátok fér egy kis pihenés!!
Tehát, mars kirándulni de sokat, és szeressétek egymást nagyon.

Soha ne vedd félvállról szerintem az ilyen jeleket, mindig tegyél ellene, ha érzed, hogy "nem fut a szekér"!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok lányok !

Kincs, annyira örülök neked !!! végre eljött a te napod is !!! éjjjjen !!!!

Igen, már csak Mniki és én maradtunk a "régi" bandából.... :cry: Hát nekem egy darabig nem is lesz csíkosom, minimum december végéig mindenképpen diéta és kemény sport. Ez van, így könnyebb elviselni az elviselhetetlent.

Pogika, látom, teljesen egy úton haladunk..... ez jó ! Ne aggódj, a depis hozzászólás is hozzászólás, sőt, nekem személy szerint ilyenkor mutatkozik meg az ember a nicknév mögött..... remélem, hogy jól telik majd a szabadságotok ! Puszi!

Mi is egyébként úgy gondoljuk, hogy ha decemberig nem jön (védekezni nem fogunk, de nem is gyúrunk rá úgy istenigazából), akkor januárban elmegyünk talán a Kaáliba.... nézzenek meg, mi a repedt répa van, de ez is csak terv. Lehet, hogy mi már így maradunk.
zsizsik

Szia Zsizsik!
Dehogy maradtok Ti így...... Ne viccelj, Te lennél az egyik utolsó, akiről elhinném, hogy totálisan feladja.......
Vendég

Szia Pogi,
én nagyon is megértelek. tudom,h milyen az amikor az ember ,,magányos,,.
az én párom is most nyáron többet utazott külföldre mint amit itthon volt. heti 3 napokat volt külf-ön munkaügyben, ha hazajött 2 nap alatt kellett a mhelyén megoldania a heti munkáját, állandóan túlórázott . hétvégén meg mindig fáradt volt szegénykém. és hát én is panaszkodtam neki, ami még rosszabb volt. pedig hát csak hiányzik!!!! :cry: most hétvégén utazik 9 napra a világ végére. én már alig várom,h vége legyen a nyárnak, és végre újra a ,,szürke hétköznapjainkat,, éljük! :lol:
és akkor szerencsére én még dolgozom, és napközben nem vagyok egyedül! a mhelyen élek társadalmi életet, de este! nem szólok senkihez! és ez a legrosszabb!
szóval itt panaszkodjál egy kicsit, ne szegény párodnak, mert hát szegény pasik úgy is kivannak a sok melótól és még ,,nyafogunk ,, nekik mi is , nem lesz nekik szegényeknek jobb. sőt!
én nagyon is megértelek, panaszkodjál csak!!!!!valahol ki kell adni magunkból a bajainkat!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Pogi..Czinkeb!!!

Milyem érdekes, hogy nekünk PCOS-oknak mennyire hasonló az életünk minden téren........
Nagyon együtt vagyok veletek, nálunk még ennél is rosszabb a helyzet :cry: :cry: -már már a-á nem is mondom :cry: :cry:

De úgy szeretlek titeket! Olyan jó, hogy vagytok :(, még ha néha sületlenségeket is beszélek....akkor se dobtok ki

Csipi :(
csipi78

Na, lányok ezért szeretek idejárni. Ilyen hozzászólások mellett mindig eszembe jut, hogy Ti is emberek vagytok és nálatok is vannak nem pcos problémák...
Sajnálom, hogy ennyire magányosak vagytok, ha beszélgethetnétek van, akkor gyertek és írjatok!

Csipi: Gyere önsd ki Te is a szíved! Szívesen meghallgatunk (bocs, elolvasunk). Tanácsot nem biztos, hogy tudunk adni, de néha többet ér egy együttérzés, mint bármennyi szó...

Zsizsik: Ti nem fogtok így maradni! Van már egy lányod, szóval jönni fog a második gyerkőc is, csak kéreti magát ;)

No, aki nem nyaralt még idén, annak jó pihenést!!!

Kismamiknak: Hatalmas gratula a jó eredményekhez! Nem lesz semmi gond továbbra sem, minden eredmény tökéletes lesz! Hjaa, bárcsak én is ezen ehetném a kefét! De jó is lenne...

Kép

Kép
bettica

de tényleg! szegény pasik , nem bírják a stresszt!
ott a rengeteg meló, még mi is ,,nyafogunk,,, és ráadásul most még szexelniük is akkor kell amikor éppen jó az időpont a baba miatt, nem akkor amikor éppen jólesik.
szóval csak panaszkodjunk itt inkább, ne szomorítsuk el őket mégjobban !!!nincs igazam??
azt mondják, h a csajok keményebbek! még ha úgy is érezzük, h vége a világnak , akkor is keményebbek vagyunk mint ők! mi többet bírunk! így lettünk teremtve!!!
én azt szoktam mondani viccesen, amikor tök nagy nehéz táska van a hátamon, h á ez semmi , a lelki terheim sokkal nagyobbak!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Köszi lányok, aranyosak vagytok!

Czinkeb, neked még rosszabb ezek szerint, mert az enyém legalább itthon alszik, ha még este se lenne, akkor ezeken felül még a félelemtől is ki lennék borulva. Ne röhögjetek ki lányok, de én rettenetesen félek éjszaka egyedül egy üres lakásban (és ha el kell mennie mégis egy konferenciára, vagy ilyesmire, akkor egész éjjel vakító lámpafénynél filmeket nézek, hogy legyen valami hang, és ne halljam az éjszaka neszeit. Másnap meg alszom, mint akit fejbevágtak) :oops:
És igen, nekem is ezért esett jól kiírni magamból, mert szegénykémet nem akarom terhelni a bajaimmal, semm szükség rá, hogy még miattam is eméssze magát, így is keményen meg kell hogy állja a helyét, értem dolgozik, meg a jövőnkért, a gyerekeinkért, és nem akarom, hogy azt higgye, hogy erőn fölül akarok tőle mindent, vagy elégedtlen vagyok. Erre valók a barátnők.

Zsizsik, sohase lehet tudni, mi lesz decemberig. Amúgy tudod, hogy mi egyszerre kezdtük el a metet szedni? Én is 2006 augusztusában kezdtem, szóval én is még a régi motorosok közül vagyok, vagyis a nem olyan nagyon újak közül :-)
krumplis pogácsa

Szét vág a szoknyám................... De komolyan, hatalmas hurkát vágott már a hasamba....... :shock: :oops: :shock: :oops:

Ezt nem lehet így. Ma estétől komoly diéta, mint ami a zebrás teszt előtt volt! Ez még csak a 9. hét..... :roll: :x Nagyon haragszom magamra. De annyira jó lett volna kicsit elfelejteni a számolgatást, a figyelgetést.......

Nah, ki sajnálkodtam magam, félre világ fájdalom! Előre odafigyelés!
Vendég

Csipi, Czinkeb, Pogi, Zsizsik!!!
Néha kell a zokszó! Muszáj! Ki vele!!!!

De azért legalább a tükörnek ígérjétek meg, hogy sosem adjátok fel!
Vendég

[quote="monácska"]G írta:monácskaizella drága!

Nehogy váratlanul érjen, de Tűű doki nem nőgyógyász, hanem endokrinológus!!!!!
jaja köszike,fogom amit mondtál...hormonkombináncs... vagy hormonpower...okés/remlem nem bántok ezzel meg senkit csak vitcnek szántam/...
gizella11

Monácska, a tükör végre egyre szebbet mutat, néha már tetszem is magamnak..... :lol: mintha jönne elő a régi énem valami párna alól.... vicces ám.... !

[size=18]és én soha nem adom fel, amig lehet, küzdeni fogok érte, csak ő is akarjon visszajönni....[/size]
zsizsik

Zsizsik!

Egy nagy ölelés! Puszilós, simizős, ringatós, bújós ölelés........
Vendég

ó Pogi nem olyan vészes, mint amilyennek hangzik elsőre. de soha nem tudnám megszokni, h rendszeresen heti 3 napokat ne aludjon otthon. ez szerencsére csak a nyáron volt így, szept-től már újra itthon lesz.
az én taktikám, h elmegyek tornázni heti 2* v 3*, a szüleimnél alszom 1-2 nap , rengeteget pakolok, takarítok, h ha az én drágám hazajön csak vele foglalkozzak! de anyósom is aranyos, rendszeresen felhív, h mi van velem, menjek hozzájuk nyugodtan ha félek v egyedül vagyok. de én nem vagyok félős, csak 1-2 egyedül töltött este után unom a saját társaságom :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

szerintem teljesen igaz az a mondás, h egy nő 2 dologért képes mindent megtenni: 1 ne legyen babája, 2 legyen babája.
most már mi a 2 ,,kategóriába,, tartozunk.
senki nem adja fel! mint mondtam, szerintem a nők igazi harcos amazonok, és sokat elbírnak! ja, és én még kos is vagyok!!!

most eszembe is jutott, amikor márc-ban voltam az első hormon vérvételemen. külön sor volt a kismamáknak és a nem kismamáknak. az előttem lévő lánytól megkérdezték, h kismama? erre a csajszi: remélem nem ! én már akkor tudtam, h pcos vagyok, tudtam , h nem egy gyertyafényes este alatt hozzuk össze majd a babát , és majdnem beszóltam neki. legszívesebben mondtam volna neki, h eljön még az idő, amikor egy ilyen kérdésre azt mondja majd, h igen remélem kismama vagyok! de nem tettem, persze nem ítélhetem el , csak akkor tök magam alatt voltam éppen.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

[quote="lecso"]G írta:lecsoizella írtam neked pü-t!
Köszi ment a re ezerrel....
gizella11

Jaj olyan arik vagytok... :D

Hát nálunk így telnek a napok:
1.hétfő-péntek: kelés mind a lkettőnknek 6-1/2 7 között, indulás minkába...én kb 5-6 között otthon vagyok, ha nincs semmi extra........Apa haza érne 1/26 fele, de nem haza jön hanem megy maszekolni ugy este 9-10-11-12-01 óráig
2.szombat - én általában otthon, apa meszek ugy 7-8 órától este 6-8 óráig
3. vasárnap: - én mindig otthon, apa néha otthon( ilyenkor szinte alszik egész nap ) néha maszek...ha meg egyik se, akkor vagy szülő látogatás, vagy barátok vagy valami hasonló, ami hozzátartozik és kell is az élethez
Ráadás: kerül fordul külföld (2-3naptól akár 1 hónapig ) vagy országon belül vidék 1-től 5 napig és ottalvósan )

Mindennek tetejére apa amúgy sem egy szex bajnok, de most már lassan többet szeretkezik egy apáca mint mi.......
Arról nem is beszélve, hogy olyan fáradt hogy sokszor külön kell aludnunk, mert olyan 2hangosan horkol" az én kicsem, hogy nem lehet tőle aludni.....

jaj nem tudom mit tegyek...anyósomra se hallgat, pedig ő is mellettem van........és tudom, hogy szereti a munkáit, ráadásul sokszor a legjobb barátjával együtt vannak...de ez így nem lesz jó.....
Ha hébe hóba itthon tölt egy hétvégét, akkor is hiába alussza végi, nem piheni ki magát.........

Úgy szégyenlem magam, hogy csődött mondtam...
Mindig kérdezem, hogy miért nem szeretkezünk...erre ő azt mondja mert fáradt...de ez így nem mehet tovább...és nem ez az első eset ( volt hogy 6 hónapig semmi )

Ne haragudjatok,hogy így rátok zudítom, de már tényleg kétségbe vagyok esve....még azt is mondtam neki, hogy ha esetleg még nem akar babát, akkor sincs semmi baj, mert ráérünk még csak akkor beszéljük meg...de azt mondja akar
De könyörgöm: ki fogja megcsinálni???????????
Arról nem is beszélve, hogy ha ezt nem fejezi be rá fog menni a házasságunk...hiába, hogy tudom hogy nagyon szeret meg én is szeretem de érzem ezt nem tudom tovább csinálni

Pusza
csipi78

Szió!

Pogi!
Ez az 1.cn..tegnap scak barnáztam.

Mától szedek valami estradiolt....növesztem a nyálkahártyát és remélem 2 hét mulva viasszakapom a babókat ( na nem mind a 9et egyszerre)....hiányoznak :)

Rambóka!
Igen...spontán hónap volt....de hiába ez nekünk nem sikerül :) Most örülhetek azért...végülis 31 napos ciklus..nem 100 (mint 1,5 éve)

Zsizsik!
Én még régebbi bandából vagyok.....nyugii. :)

Nah..ennyi tellett

Gina
Vendég

Csipi!

Zuditsd csak ránk! És ez tényleg gond igy......női praktikák?
Vendég

jaj szegény Csipi! nem mondasz csődöt!!!
csak a pasikban van egy bizonyítási kényszer! ők a családfenntartók! és a mai világban sajnos ezért a címért sokat kell dolgozni. és hát szegények ebbe ,,belerokkannak,, kicsit.
most a pároméknál is lenne egy pozíció, kb dupla fizuval mint most van neki, de külf-re kellene járni rengeteget. mondtam neki, h jó lenne a több pénz, de nekem ő kell, ő többet ér. ha hazaadja a több pénzt kivel élvezzem ha ő nincs ott?
én is szoktam viccelődni, h a fogkefétől nem lesz baba! szerencsére azonban még nem volt olyan , h hetekig nem lett volna szex.
ha egyedül alszom, mindig a drágám párnáját használom, és néha még a pizsifelsőjét is felveszem. mint egy kisgyerek, h érezzem a ,,szagát,,. tudom , hülyeség.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Ginuska drága!!

Női praktikák sem jöttek be....de édi vagy

Tudod, mikor kirittyented magad ( szexi kis csipkés kombiné....bugyika....harisnyatartó...harisnya........várakozás 4-5 órán keresztül mire hazaér, és a végén elaludtam nem tudtam tovább várni ( persze volt hogy bejött ) de kezdek belefáradni

anyósommal szövetkeztünk, hogy óvatosan féltékennyé tesszük - bolond ha féltékeny ( alapból nem olyan típus) de az sem javított

Jaj olyan reménytelen, de nektek mint kívülállóknak hátha vannak jó ötleteitek
Bizom asbban, hogy ha elmegyünk nyaralni talán akkor de nem tudom ( ugyanez volt az esküvőnk előtt is...gondoltam majd a csodás 12 napos egyiptomi nászút meghozza a "kedvét"....1-szer meghozta, utána hetekig megint semmi )
csipi78

Gizella írtam pü-t!

Kép

Kép
lecso

Az a baj, hogy aki van barátja az még többet dolgozik, de ő azért teljesít is otthon ( nem kell nekem naponta-kétnaponta)..csak legalább 1-2 hetente legalább egyet :oops: :oops: :oops:
Attól félek lassan hogy itt valami másról van szó......... :cry:
csipi78

Uhhhh Csipi! 6 hónap???? Az nagyon sok......... És egy fáradt emberrel nem lehet mit kezdeni, ez tény, a női praktikák sem igen hatásosak.

Tanács??? Hát...... Ötletem egy lenne, esetleg bedobhatnád neki, hogy el kellene indítani az örökbebabáért a procedúrát, mert előreláthatólag így nem lesz lehetőségetek vérszerinti gyerekre. És ezt komolyan is mondani neki. De ez csak egy ötlet.......

Én nem értem. Hiszen tudja, hogy a szeplőtelen foggantatásra eddig még csak egyszer volt lehetőség.........

Ez nagy gáz, az biztos..........................
Vendég

Az biztos, hogy megvárom a nyaralást, addig is azon vagyok hogy a legtöbbet pihenjen...aztán ha akkor sem lesz semmi, akkor nem tom mit csinálok!!!
Szerencsétlem anyósom sem tud már kitalálni, pedig ő frankó csaj, már minden ötletét kipróbáltuk, próbált vele beszélni...de semmire nem jutottt (néha kikészit-de imádom )Sőt a legjobb barátja is figyelmeztette, hogy ez így nem mehet, mert elfog veszíteni és nem egészséges egy 33 éves férfinél ez
csipi78

Van rá okod, hogy ettől félj????
Vendég

Megcsalástól nem tartok - nem az a fajta, meg valahogy nem érzem annak jeleit,pegig előtte sorra olyan hapsiaim voltak akik megcsaltak- a nagy szerelmem is amiatt végződött.......ráadásul a másik oldalról is tudom milyen ( sajna én is voltam .....de majd egyszer ha sztori éhségetek lesz, szóljatok és elmesélem - nem vagyok büszke rá, de érdekes nem mindennapi történet ) ...úgyhogy elég jól ismerem az ilyen emberek viselkedését...

szóbval azt sem tudom mitől kell félnem...mire gobóndoljak
csipi78

Csipi: Ez tényleg nehéz ügy... :( Vasárnap egész nap csak alszik? Nem jött be az "aktív pihenés" sem?

Ennyire kell az a fránya pénz (önbizalom miatt vagy szimplán anyagi okokból)? Az én főnököm is ilyen. Állandóan dolgozik. Pedig anyagilag nem lenne rá szükség. Egyszerűen ilyen. Mondjuk ő úgy gondolja, hogy amit nem ő csinál meg...

Kép

Kép
bettica

Monácska!

Igen az örökbeadásos dolog nekem is eszembe jutott, de mivel ugye januárig nem ajánlott teherbe esnem, így azt nem jó most felhozni, hosz ugye azzal most várunk...de attól a szex működhetne nem???

Bocs ha untatlakés hogy OFF vagyok...de mostmár szófoszászom lett
csipi78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?