Aminella!
Üdvözöllek közöttünk!
Megmondom neked őszintén, h én a te dokidat úgy rúgnám seggbe, mint állat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAgyon felbőszít! Ne haragudj, de lassan 2 éve szenvedek én is a babáért és a dokik semmit nem csináltak. Ha nem jövök ide és nem olvasgatok utánna a dolgoknak, akkor még mindig keresném az okát, h miért nincs babám,vagy már rég lombikon lennék (a dokim javaslatára).
Milyen duma már az, h egy évvel a Norcolut szedése után kell elkezdeni a clostyt???!!! Pláne, h a closty csak akkor hat, ha van peteérésed!!!! (önmagában a closty, csak a megérést segíti elő, a kilökődést nem) ÉS a Norcolut egy lórugás (olyan erős)!!!!
Ne haragudj, h így kiakadtam, bocsi.
Én a helyedben keresnék egy másik dokit, h kiderüljön, ő mit javasol. De mindenekelőtt, ha nincs peteérésed és a ciklusod is ilyen össze-vissza, akkor én javaslok neked vmit.... nézd meg ezt az oldalt:
www.pcos.hu ott van teszt és töltsd ki. Ha az jön ki, h pcos gyanús vagy, akkor minél előbb kérj segítséget a dokidtól. Kérj egy terheléses cukor és egy terheléses inzulin vizsgálatot, mert ha PCOS vagy, akkor azonnal kell a segítség.
Nézett UH-gal a dokid? Mert ha a vérvétel kimutatta, h nincs pé-d, akkor valszeg elcisztásodtak.... az pedig nem játék!
Na, most egyenlőre nem is traktállak többel, mert gondolom, h ez is sok volt így elsőre....
Bocsi, de mióta tudom, h PCOS vagyok, és tudom, h mennyire lesz...rnak a dokik minket, azóta póbálok én magam hatni másokra, mert nekem is így sikerült.
Fogadd meg, mert ha szűrnek PCOS-ra, max. kiderül, h nem vagy az.