Új privát üzeneted érkezett!

kincs!!!!!!!!! jaj, nagy gratula! jaj, d ejó. jaj, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.
vigyázz magatokra! pihenj sokat ám!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Kincs!!!

Mniki mondta nekem ma a jó hírt, hogy tudod....??? Hát el sem tudom mondani, mennyire örülök neked!!!!!!! Olyan reménytelennek tűnt, és tessék ott a baba a pocidban!!!! nagyon gratulálok nektek, és kívánok nagyon szép terhességet!!!

Kép

Kép
rejo

Sziasztok lányok!
Monácska! Vigyázz magatokra!
Kincs! örülök, és gratula!
27-én megyek nagy zsolt dokihoz, A sotéra, de már egy hónapja szedem a metet. Októberben lombikoznánk... vagy halasszam? bárki, aki tud tanácsot adni, írjon légyszíves!
Vendég

Babóca!
Egy hónap is valami, de az eredményhez kevés, szerintem, bár sosem lombokoztam, nem vagyok én erre jó válaszadó talán......
Ebben nem tudunk neked tanácsot adni, ezt ne várd tőlünk. Sikerülhet.... És nem........

Nagyon nehéz döntés!

Nézd meg a metformin mozi című összeválogatást a pcos honlapon! De komolyan! És utána dönts!

Bárhogyan döntesz, mi itt vagyunk!!!!
Jól összekavartalak ugye? Ne haragudj! De kb. pont így tudnék most dönteni a helyedben.
Vendég

Sziasztok!

Ma jöttünk haza, nem volt még időm visszaolvasni, igazából csak zebralesre ugrottam be most. És milyen jól tettem!

Kincs, hatalmas nagy gratula Nektek! Annyira örülök! :lol: :lol: :lol: Vigyázz nagyon Magatokra! Gondtalan pocakosodást Neked!

Visszaolvasok és holnap jövök vissza!

Kép

Kép
anyoooka

Kincs!

Sosem felejtem el, ahogy ott álltatok Zsizsiknél teljesen reménytelenül!
Aztán Kavics kiugrasztotta a maga zebráját és most te is! :D
Remélem Zsizsiknek is sikerül!
Meg a többieknek is!
Kíváncsian várom, h. ki lesz a párod!

Nagyon nagy gratula!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Kincs!!
Micsoda örömhír!! Gratulálok!

Hol csinálták az inszemet?
Lona
lona1

Sziasztok!

HAzajöttem!
Végig olvastam, de csak egy valami ragadott meg:

KINCS!!!!!!!!!
NAGYON GRATULÁLOK ÉS CSODASZÉP BABAVÁRÁST KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legyen szép álmotok!!

babszika

Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy én is csatlakozzam hozzátok!

Néhány hete olvasgatlak Benneteket és gyűjtöm az információkat! Én is PCOS vagyok, kb. 4 éve derült ki, amikor nem jött a baba. Szerencsére stimuval a Kaáliban segítettek, és született egy kisfiam, aki már 3 éves.

Sajnos a kistesó stimu segítségével sem jött össze. Amit elolvastam a PCOS honlapot, bejelentkeztem Szombathelyre endokrinológushoz. Hétfőn megyek, utána biztos lesz pár kérdésem.

Remélem fordulhatok hozzátok a kérdéseimmel, és segítetek nekem is mint a többi lánynak! Előre is köszi!

ui: Kincsnek én is sok boldogságot kívánok!!!!!!

Kép

Kép
szakmarinekati

Minden nap legyen ilyen csodálatos!!!

Kincsecske
Nagyon-nagyon boldog vagyok, és hatalmas gratulát nektek!!!!
hip-hip-hurrá!! hip-hip-hurrá!! hip-hip-hurrá!!!

Csipi
csipi78

Czinkeb
Küldtem Pü-t

Csodás napot mindenkinek!!!
csipi78

Jó reggelt!

Kincsecske, Lafi üzeni Neked, hogy nagyon örül nektek! Gratulál és sok puszit küld!

Kép

Kép
anyoooka

Kati, üdv közöttünk! Kérdezz nyugodtan, szívesen segít mindenki!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Kincs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tudod én még ilyenkor nem merek, csak halkan gratulálni! (megkönnyeztelek, főleg, hogy múltkor írtad hogy milyen "elveszettnek" érzed magad a topikban)

TÜKÖRVÍZ! De örülök hogy életjelt adtál magadról! :lol: Szenzációs ez a 18 mínusz! Csak így tovább! Remélem hogy előbb-utóbb a babaprojekt is beindul, s MINDEN rendben lesz körülötted!

Csakegy! Először is köszi a tanácsokat! Van bennem tartás a kórházi kajával szemben! :roll:

Hát-hát.... Hogy is fogalmazzak? Most hazudok, ha azt mondom, hogy diabéteszileg tökéletes orvosi ellátásban részesültem. Hát nem. Viszont, ha 7 felett lett volna a cukrom, akkor tuti lázadtam volna, hogy akkor most már lépjünk valamerre. Én még terhesség alatt nem láttam belgyógyászt, diabetológiát, stb... Ha nem veszek önszorgalomból vércukormérőt, akkor csak ülök a babérjaimon, oszt kész. 34. héten fektetnek be, cserébe hogy nem kelljen terhelni.
Cukornapló az ahova írom a vc értékeket, s hogy mit ettem, s mennyit? Írom. Ezt kérte a nődokim hogy írjam.

Meleg, meg a frontok úgy egyáltalán: főleg így harmincvalamennyi héten NAGYON hatnak a cukorértékeimre!!! Perpill most úgy néz ki, hogy beálltam a 6,4-6,8 körüli legmagasabb értékekre, de példul reggeli után egy órával becsúszott egy 5,7 is. Szóval marhára ingadózik. De nemcsak a vc-m, hanem a vérnyomásom is. Terhesség elején 100-110 volt, most 120-135. A lábam, kezem dagad. De ezek a tünetek már nyilván a terhességi végi tünetek.

Rájöttem, hogy én már hellyel-közzel mindent elkövettem (s elkövetek) kajálás terén, s már csak a séta maradt tényleg.

Szülés: hát nincs sok reményem arra, hogy természetes úton szüljek. Diabos, Rh, meg Gergő még mindig keresztben vagánykodik. De hát a remény hal meg utoljára! :wink:

Dimet technika hiányában majd később teszek pocak képet fel! Hát nem kicsi. Diéta miatt én egy dkg-t sem híztam, viszont ez ügyben nyugodt vagyok, mert Gergő annál inkább! :lol: Fenékből, combból, meg egy picit ciciből ment le.

Rambóka írtad, hogy kész kínzás pászkát etetni a kismamával. Én nagyon megszeretem! Reggelire pászka, tízóraira wasa, vacsira diabetikus kenyér vagy zsemle. Így egyáltalán nem vagyok éhes. Viszont: a másik oldal! Alig várom már, hogy 1 DB (!! :lol: ) hozzájussak. Persze szülés után 6 héttel csak....... Persze belátom én hogy ez nem a normális terhességi állapot.

Állítólag most kellene a fészekrakási ösztönnek eljönnie. Nem hiszem, hogy normális vagyok, de most kezdünk el házat keresni..... :lol: Mindneki be van zsongva a témára, én meg csak sodródok.

No most megyek s felrakom a kismamis kérdéseimet "odaát"! :lol:

Mindenkinek további szép napot!

Bee
beebeey

Sziasztok!

Ha valakinek esetleg maradt Lh tesztje, amit már tuti nem használ el és szívesen eladná, küldjön nekem privit légyszi...

Megyek körbenézek a megmaradt dolgok topikjában is.

Köszi

Kép

Kép
bettica

Kincsecske, nagyon-nagyon sok örömmel gratulálok neked. Barnázás, pocifájás rendben van-e már? Alkesz nem lettél? :wink:

Meglátod minden rendben lesz!!

Lányok őszintén mondom annyira szuper hogy így sikerülnek sorba a régi küzdősök babócái is, mindenkire sor kerül. Mindenkire.

Tartottunk egy PCOS talit az NLC-sekkel, megcsinálunk egy generációváltást is a honlapon, frissülést, vérátömlesztést. Ha valakit érdekel, Szedermag tegnap este leírta pontokban, mire jutottunk, innen is minden ötlet érdekes.
Lona, nem tudom mikor jön vissza az ismerősöd, de arra gondoltunk, hogy ilyen pohár alátét nagyságú kártyákat kellene nyomtatni vagy 1-2 ezer db-t, s humoros formában feltenni figyelemfelkeltő, provokáló kérdéseket az elejére, a hátuljára pedig a komolyabb eligazítást. De vajon mennyibe kerülhet ez?

Azt is kértem, és itt is leírom, hogy okulva a lezajlott párbeszédekből, törekedjünk a nagyobb nyitottságra, a hangsúly a PCO-sok és sorstársaik esetében a KIVIZSGÁLÁSON van, a met nem csodaszer (de érdemes ezzel kezdeni), de ha valaki nem ezzel kezdi, akkor is gyakoroljuk a TOLERANCIÁT. Ki tudja, érdekes tapasztalatok jöhetnek még elő. Ne bátortalanítsunk el senkit. A MMEC-t pedig ne reklámozzuk agyba-főbe, vannak jó állami orvosok azért itt-ott, kezdjük ezzel, aztán ha valaki végképp nem jut diagnózishoz stb., és rá tudja szánni az összeget, akkor menjen a MMEC-be.

Bogi egyébként fosik. :( Nesze neked Sonnentherme. Mindig ez van utána. :(
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek lányok, jól esik, hogy így örültök!
Rejo Rambóka háát igen reménytelennek tűnt,már kezdtük elfogadni és szervezni a lombikot...de aztán mégis :)
Az utóbbi időben kevesebbet jöttem, de ha nem lennétek már vmi hiányozna az életemből.

Norka barnázásnak se tegnap se ma semmi nyoma!
A pocim is csak néha érzem(már meg ez furi :shock: :lol: )
Alkesz :lol: :lol: a férjem azt mondta ezt az egy üveg bort osszam be,mert többet nem vesz, :lol:
elég nehezen ment le az első pár korty, de kezdem megszokni :lol: :lol:
Boginak jobbulást!!
(képet nem raksz a másikba? rég láttam)

Baboca nehéz döntés..
van akinek egy két hónap metezés után rendeződnek a dolgai van akinek egy év...
Javulás van már, dokid mit mond?

Üdv Kati!

Lona kaáli,debrecen

Szép napot!
Vendég

Kép
krumplis pogácsa

Sziasztok!
Kislánykák! Melyik vércukor mérőt ajánljátok? Az Acku Chek és a Palm Lab közt lehet választani. Az Akcu Chek marha drága, de talán megbízhatóbb........

Ma voltam védőnőnél. Hivatalosan is kismama vagyok! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Anyoooka, Kincs! Úgy örülök, hogy kaptam üzit tőletek!

Anyooka! Majdnem egyidősek a gyerekeink, csak 2 hét a különbség! Babás topikot szoktál látogatni?

Szép napot mindenkinek!!!!!!

Kép

Kép
szakmarinekati

Elfelejtettem gratulálni Szakadéknak!

Gratulálok, hogy "hivatalosan" is kismama lettél! Sok boldogságot!

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok!

Most tudtam meg a nagy hirt!!!!

Kincsecske, szivbol gratulalok! Problémamentes, boldog kismamisagot kivanok!!!

Annyira orulok, hogy a regiek kozul mar szinte mindenki kismami vagy mami! :lol: Hiaba, sokaig tartott, de megtort a jeg a tablazat elejen is! :wink:

Bevallom, most nagyon szamitok egy Gina-Mniki zebraparosra a regi-regiek kozul...

Most pedig rohanok ( kivételesen mhelyrol irok, es eleg feltuno, hogy nem franciaul v. angolul, ergo mindenki lathatja hogy nem munkaval toltom az idot :oops: )

Mindenkinek jo estet!

Alice
alice27

Mona!

Én a Dcont Personalt ajánlom.
Nálunk a cukorbeteg rokonok is ezt használják és a diabos doki is ezt javasolta.
Én is ezt vettem és meg vagyok vele elégedve.

babszika

Kati! Nagyon szépen köszönöm!!! Még kicsit felfoghatatlan a számomra is :)

Babszika! Köszönöm a tippet...... Ebben a dögségben semmi, de semmi hangulatom újra elmenni a gyogyitárba, de muszáj, mert most meg van rá a keret, és ha nem veszem meg a készüléket, akkor ennyi volt..... :oops: :oops: :oops: Pedig szakadok a víztől, és a fejem is nagyon fáj.
Vendég

Hmm, Gina nagyon eltűnt, remélem jó hírrel fog ő is legközelebb jönni... [size=7]Drukk, drukk[.../size]

Kép

Kép
bettica

Kicsit kicsicsáztam a táblicskut :-)
Persze marad a régi, én csak ideiglenes táblicsku-őr vagyok, csak gondoltam megmutatom. Imádok táblázatokat készíteni, szinezni meg minden, szóval nem bírtam megállni, hogy játsszak vele egy kicsit :oops:

Kép
krumplis pogácsa

Kaja után másfél órával 3 a cukrom..........

Kicsit alacsony nem??
Vendég

Holnap uj ticker....nem én vagyok Kincs zebrapárja :(

De remélem nemsoká mehetek a fagyibabókért.

Pussz!
Vendég

Szakadék!
Cukorszinthez nem értek :(

Pogika!
Szép az uj táblicsku nagyon
Vendég

Sziasztok lányok!

Hú csajok, full rosszul vagyok! :(:(:(
Nem tom mi lehet ez...
Ég a gyomrom, hányingerem van, egymás után jönnek a böfik, és pisilős hasmenésem van. Azt hittem itthon javul, de sajna csak egy ideig lett jobb, most meg megint kész vagyok. :(:(:(

Megyek is ledőlni. A tea-keksz párosítás már az ágynál figyel, no meg persze a zacskó is, a kupi miatt a lavor most nem férne el. :(

És persze hogy jó legyen minden, ma álltunk neki a festésnek és én mint fő piktor kellenék nagyon legkésőbb holnap. Francba! :(

Pogi!

Jó a tábla, tök jól áttekinthető! :wink:

Kellemes estét!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Ginuska!
:( :cry:

Pogika! Tényleg jó a tábla!!!
Vendég

Ginus: :( Majd a fagyibabák. Mikor lesz esedékes?

Monee: :( Pihengess. Mettől?

Pogi: Tábla tényleg klafa. Szép így is ;)

Jaj, remélem, holnap feljebb megy a hőm és akkor már tuti pém volt tegnap előtt. Izgulok nagyon...

Kép

Kép
bettica

Pogi!

Szép a tábla!!

Monee!
Mi történt veled? Nem sok a met amit szedsz?
Valami olyat ettél? Jobbulást!

Na, nekem meg fáj a torkom... nagyon-nagyon.

Lona
lona1

Sziasztok!

Ginuska!
Szeptemberbe is kell zabra :wink: :lol: szorítok!!

Monee! :cry:
Gyógyulj meg, és vigyázz magadra!!!

Pogika!
Szép a tábla, nagyon ügyi vagy!!! Két profi táblakészítőnk van :wink:

Monácska kiscsillag!
Sajna nem értek a cukorhoz... :cry:

Norka!
Boginak mielőbbi hasmenés mentes perceket !!!

Dimet!
de jó hogy átkukkantottál!! Hogy vagytok?? Pusszancs :) :)

Szegítszetek
[quote]L írta:enne egy kérdésem, ha nem gáz-géza
Ma vagyok 20 cn-en....és ha minden igaz szept 19-e körül tervezünk nyaralást.......
ha megvárom a 35cn-t, hogy elkezdjek norcolutot szedni, akkor pont a nyaralás alatt lesz meg.........
szerintetek hogy csináljam????

Pusza
Csipi
csipi78

Pogika: Átírnád nekem a 3*850-et 2*850-re. :( Csökkentenem kellett.

monee: Én ugyanezeket a tüneteket gyűrtem több mint 1 hónapig és most már úgy döntöttem, hogy visszaveszek a metből. Szinte napok alatt elmúltak a rosszullétek és a hasmenés. Én a délit hagytam el. Mennyit szedsz most?

szakmarinekati, baboca03: Üdv köztünk.

szakmarinekati: Mivel stimuztak? Mennyit szedtél? Csak azért kérdezem, mert én most fogom elkezdeni szedni a clostyt és már nem bíztam a sikerében, amikor Monácska (Szakadék) írta, hogy ő is így esett teherbe. Örülnék még egy pozitív példának.

baboca03: Én is oda jártam Speer Gáborhoz. Mikor legutóbb voltam nála abba akarta hagyni az egész szakmát, úgy feldühítette a vezetőség. Mikor voltál utoljára Nagy Zsoltnál? Vagy most mész először? Nagyon rendes doki ő is. Ha mész, megnéznéd nekem, hogy az én dokim rendelési ideje ki van-e még írva? Előre is köszönöm.

Rólam: bejelentkeztem a ciklus követő UH-ra....Na jó, nincs még ciklusom, csak a doki azt mondta, hogy kezdjem el a clostyt szeptemberben és én úgy számoltam ki a gyógyszer kezdést, hogy legyen a dokimnak aznap rendelése. (Sajnos csak magán van jelenleg.) Szóval szeptember 11-én kezdem, ha addig meg nem jön.

Beebeey: Kitartás, már nincs olyan sok hátra szülésig.

Bocsi, egy kicsit hosszúra sikerültem...megint :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Vicky 79!

Kivizsgálás után megállapították a Kaáliban, hogy PCOS, de majd segítenek rajtam, ne aggódjak. Ezután Serophent kaptam (már nincs forgalomban, de ugyanaz mint a Closty). Mivel nem hatott, ezért egy hónapig Diane 35, aztán újra a Serophen. Újra semmi, ezután injekcióval kombinálták a bogyót.

1x5 Serophen tabletta, közben folyamatos ciklusmonitorizálás. A hatás nem volt az igazi, ezért jött a Menogon injekció (most Menopur). Két domináns tüsző fejlődött, aminek nagyon örültem. A 4. injekció után 39 fokos lázam lett (január volt ekkor, influenzaszezon) nem tudtam mit csináljak, de azért folytattam a kezelést. (próbáltam az orvos előtt nem túl betegnek látszani). A 9. injekció volt a Decapeptyil, tüszőrepesztő.

A doki megmonta mikor kell akciózni, hááááát, nem jött úgy össze, mert a férjem folyamatos műszakos volt. Ezért nem is foglalkoztatott a dolog, gondoltam majd legközelebb, ezt fogjuk fel próbának.

Aztán mikor szegény kolléganőm fejét lekiabáltam egy apróságért - amit sose szoktam - a másik kolléganőm megkérdezte, hogy mi bajom van, nagyon furcsán viselkedem. Azonnal vettem egy tesztet, másnap megcsináltam, aztán kapkodtam a levegőt.....
Nem hittem a szememnek...

Ez a mi sikertörténetünk, ami azóta nem ismétlődött meg, pedig 2x ugyanígy próbáltuk a kistesót összehozni.

A barátnőm sztorija: első baba első Clostys kezelés után kopogtatott, második pedig a 4. hónapos kezelés után. Ja, és abban a hónapban azt mondta a doki, hogy nem reagált a gyógyszerre, ez a pete már nem fog beérni...... azóta már fél éves a kicsi fiú! (őróla annyit, hogy nem volt kivizsgálva PCO szempontjából, de nem volt normális a menstruációja)

Remélem e két történet öntött beléd egy kis bizakodást! Drukkolok! Szia!

Kép

Kép
szakmarinekati

szakmarinekati: Köszi, tényleg jól esik. Előre is sok sikert neked.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Köszi a bíztatást! :)

Már kicsit jobban vagyok. Megvedeltem egy fél vödör teát (szégyen és gyalázat, de cukorral édesítve), meg ettem kekszet és ez most végre jól esett.
Már napok óta nem bírok megenni semmit sem jólesően és asszem ez is befolyásolja az emésztésemet. Általában nincs jó vége annak ha valami olyat eszek meg, ami nem esik jól... viszont enni pedig kell. Faramuci helyzet.

Met:
Nem tom mi van, ezen még sosem gondolkoztam hogy talán a mettől van. Lehet tőle, mert előtte sosem voltak ilyen problémáim, most meg időről időre előjönnek ezek a gondok.
A Férjem mindig csak ezt kérdezi, hogy már megint a gyógyszertől?! Hümm... lehet. Dehát szedni kell és kész, ezen nincs mit vitatni.
Nem tom van-e befolyása a dolgokra, de amikor hétvégenként autóversenyre megyünk, csak elvétve van alkalmam arra hogy beszedjem a gyógyit, mert ott eléggé össze-vissza eszünk és nem akarom hogy baj legyen. Akkor nem is szokott jönni sosem a hasmenés meg a rosszullét.
De akkor most mi a fenét csináljak?! Elvileg nekem a diabetológus 2*850-et javasolt, a fórumon írtak miatt szedem a 3*850-et. Az elején még a 2*850en is sok volt, mert alig érte el a 4 valamennyit a cukrom. Fene tudja ezt már követni hogy akkor most mit kéne tenni...
A nőgyogyim meg csak megforgatta a szemét amikor mondtam neki hogy szedem a metet és látok javulást. Azt ugyan elfelejtette megkérdezni hogy ki írta fel nekem a metet és milyen alapon, de ez most mindegy. Most csak az Uh érdekel. Meg szerinte elvileg nem jól működő dolog a Ferty, mert mittomén mért nem. Mondtam neki, hogy oké, akkor nézze az értékeket a hőgörbén, az biztosan jó. :? Na mindegy, eddig még bírom a pasas fejét... :D

Lona!

Jobbulást Neked is!

Bettica!

Várjuk a híreket! :wink: Remélem sikerül a PÉ! :D

Csipi!

Sorry, de nekem csak egyszer kellett ezt a gyógyit használni, így nem tok segíteni Neked. :?

Monácska!

Hát szerintem nem kicsit alacsony, de ehhez megint nem szólnék hozzá...
Megvetted a masinát?

Gina!

Sajnálom! Fagyibabók mikor lesznek bevetve megint?

Üdv:
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Kincsecske!

Gratulálok! Vigyázz nagyon magatokra!
Nagyon örülök nektek!

Megyek és visszaolvasok!

Kép
apple

Monee!
Csak javitanák...nem "megint" lesznek bevetve, először kapok vissza fagyibabákat..remélem ebben a ciklusban :)

Puszi
Vendég

Norka!

Írtam emilt a honlapos címedre!

Na! A sógoroknál nem klórozzák rendesen a vizet? :evil:
Jobbulást!

Ginuska!

Sajnálom! :cry: De szerintem már nem vagy messze a céltól!
Ez most spontán hónap volt?

Monee!

Van vmi fosósvírus! Igyál sokat!
Nem akarsz elmenni az endokrines dokinénihez is egy kivizsgálásra?

Kandika??????? Zsizsik??????? Backa????? Mniki??????

rambóka

Anyóóó!

Nektek van Concord gyerekülésetek? Vagy rosszul emlékszem???

rambóka

Monee ne hülyéskedj! ha rosszul vagy tőle, csökkentsd az adagot!

A dokid amennyit kiírt, azt szedjed. nehogymá a fórum írja elő neked az adagot! :lol: nem vagyunk sem nőgyógyászok, sem endokrinológusok, sem egyformák! :lol:

Én biztos, hogy csak a harmadát tudom szedni majd valamikor nagysokára ha hozzászokom a nagy átlagnak.

Szia rambóka!
Tegnap kezdtem írni neked sms-t, hogy mostanában nem írsz...most hogy írtál, nekem is megjött megint a kedvem! :lol:

Pogi tábla valami fantörpikus, nagyon rendszerezett! Sztrm lafi nem sértődne meg, ha vinnéd egy kicsit tovább, azt mondta neki már teher. vagy neked sem lenne kedved/időd hozzá hosszútávon?

Kép

Kép
rejo

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!
PÉNTEK VAN ! :lol:
nagyon szép a tábla! ez a tábla nagyon jó ötlet volt!
majd engem is beírnátok? Czinkeb 29 éves, Bp, 2*500 mg met 2007.08.24. (mától :P ) , cn: most hozom még csak meg :( sokadik nap, nem is merem mondani :( .
szerencsére a met-t elég jól birom eddig. ma kezdtem a reggelit is bevenni. semmi rosszullét , semmi hasmas. remélem azért használ majd rendesen! vagy ne igyak előre a medve bőrére? majd akkor jönnek a gondok, ha majd 3* szedem?
bár nem szeretnék olyan rosszulléteket , mint szegény Monee.
Jobbulást Monee!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Monee, szerintem te inkább valami vírust szedhettél be, de szerintem szedd csak szépen azt az adagot, amit a doki mondott. Mióta emelted fel egyébként önkényesen 3x850-re?
Én január körül szedtem be valami ilyen hányós-hasmenéses vírust, és őszintén szólva arra a pár napra muszáj volt abbahagynom a metet, mert csak rosszabbul voltam tőle.

Gina, sajnálom :-( Figyu, tegnap azt írtad, hogy ma új tickered lesz, az most azt jelenti hogy ma van az 1.cn, vagy már a 2.

Rejo, köszi :-), én is azért csináltam, mert így talán egy kicsit átláthatóbb, és nagyon élveztem a táblvezetést, így legalább néha szólt hozzám valaki :-) Persze, ez csak vicc :-) Asszem mostmár lassan hazajön Lafi, remélem jól érezte magát a táborban.

Kavicska eltűnt vagy még mindig nyaral?

Szakadék/monácska, ne írjam át a neved a tábliban? Nem akarnád visszacsinálni a régi nevedet? Nem azér, de ez egy kicsit depis érzést kelt, nálad meg éppen az a lényeg, hogy minden rendbejött, és kisütött a napocska, várod a pipikédet, hol van már az a szakadék?

backa hol vagy:?::!:
krumplis pogácsa

Beírlak czinkeb :-) Nem mindenkinek vannak ám mellékhatások. Van aki meg sem érzi, nem törvényszerű a hasmars. Lehet, hogy te is ilyen szerencsés vagy :-)
krumplis pogácsa

Kép
krumplis pogácsa

Visszalehetne csinyálni a nevemet szerinted??? Szerintem újra kellene regisztrálnom majd valami névvel megint.............. De már megint? És akkor újra meg kell tanulni................
No, mindjárt megnézem!
De igazad van, a napocska ki van sütve....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mindeninek nagyon szép napot kívánok!

Pogi írtam pü-t!

Legytek jók ha tudtok!
Puszi

Kép

Kép
lecso

Közkívánatra.................
Na?????????????? Sikerült? Milyen vagyok?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?