Sziasztok!
Kincs
Tudod én még ilyenkor nem merek, csak halkan gratulálni! (megkönnyeztelek, főleg, hogy múltkor írtad hogy milyen "elveszettnek" érzed magad a topikban)
TÜKÖRVÍZ! De örülök hogy életjelt adtál magadról!
Szenzációs ez a 18 mínusz! Csak így tovább! Remélem hogy előbb-utóbb a babaprojekt is beindul, s MINDEN rendben lesz körülötted!
Csakegy! Először is köszi a tanácsokat! Van bennem tartás a kórházi kajával szemben!
Hát-hát.... Hogy is fogalmazzak? Most hazudok, ha azt mondom, hogy diabéteszileg tökéletes orvosi ellátásban részesültem. Hát nem. Viszont, ha 7 felett lett volna a cukrom, akkor tuti lázadtam volna, hogy akkor most már lépjünk valamerre. Én még terhesség alatt nem láttam belgyógyászt, diabetológiát, stb... Ha nem veszek önszorgalomból vércukormérőt, akkor csak ülök a babérjaimon, oszt kész. 34. héten fektetnek be, cserébe hogy nem kelljen terhelni.
Cukornapló az ahova írom a vc értékeket, s hogy mit ettem, s mennyit? Írom. Ezt kérte a nődokim hogy írjam.
Meleg, meg a frontok úgy egyáltalán: főleg így harmincvalamennyi héten NAGYON hatnak a cukorértékeimre!!! Perpill most úgy néz ki, hogy beálltam a 6,4-6,8 körüli legmagasabb értékekre, de példul reggeli után egy órával becsúszott egy 5,7 is. Szóval marhára ingadózik. De nemcsak a vc-m, hanem a vérnyomásom is. Terhesség elején 100-110 volt, most 120-135. A lábam, kezem dagad. De ezek a tünetek már nyilván a terhességi végi tünetek.
Rájöttem, hogy én már hellyel-közzel mindent elkövettem (s elkövetek) kajálás terén, s már csak a séta maradt tényleg.
Szülés: hát nincs sok reményem arra, hogy természetes úton szüljek. Diabos, Rh, meg Gergő még mindig keresztben vagánykodik. De hát a remény hal meg utoljára!
Dimet technika hiányában majd később teszek pocak képet fel! Hát nem kicsi. Diéta miatt én egy dkg-t sem híztam, viszont ez ügyben nyugodt vagyok, mert Gergő annál inkább!
Fenékből, combból, meg egy picit ciciből ment le.
Rambóka írtad, hogy kész kínzás pászkát etetni a kismamával. Én nagyon megszeretem! Reggelire pászka, tízóraira wasa, vacsira diabetikus kenyér vagy zsemle. Így egyáltalán nem vagyok éhes. Viszont: a másik oldal! Alig várom már, hogy 1 DB (!!
) hozzájussak. Persze szülés után 6 héttel csak....... Persze belátom én hogy ez nem a normális terhességi állapot.
Állítólag most kellene a fészekrakási ösztönnek eljönnie. Nem hiszem, hogy normális vagyok, de most kezdünk el házat keresni.....
Mindneki be van zsongva a témára, én meg csak sodródok.
No most megyek s felrakom a kismamis kérdéseimet "odaát"!
Mindenkinek további szép napot!
Bee