Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Lányok!

Timcsa 10. napos kóra óta a saját szobájában és a saját ágyában tölti az éjaszakákat! És ez nekem jó is így. Vigyáz rá a légzésfigyelő. És én is alszom nyugodtan, nem riadok fel minden moccanására.

Legyetk jók! Megyek még pakolni + vacsi + hajmosás ...

kacsa14

Juca
Nem is tudtam, hogy a 3 napos lázzal ronda kiütések is járnak. Mindig tanul valami újat az ember..

Andi
Gratulálok!!!! Azért remélem nem tűnsz el.

Tündi
Jajj szegényke. Igen én kérdeztem.
Látod, milyen szépen fejlődik a kis drága. Szép lassan utoléri magát. Már 2430 gramm!! :) Ez szuper!

Syrynx
Ahaaa akkor ezeket a repcsiket hallom én is Miklóson :) Pont azon gondolkoztam, hogy mi ez a nagy jövés menés.

Kacsa
Jó utat! Érezzétek jól magatokat! :)

Puppy, Eszter
Ti merre vagytok? Remélem minden ok. ÉS Eszti remélem te meg túlélted a Szigetet.

A kora reggelt egy utolsó szurkával kezdtem, most már csak szülni kell :) jó mi ??
Jövő héten meg utoljára pocakban megkukkoljuk Lillát és sikerült úgy időzíteni, hogy Peti is jön velem. Így legalább még a szülés előtt találkozik a dokival, meg a szülésznővel is.
Ja igen amúgy tegnap voltam dokinál, minden ok. Végre volt normális vérnyomásom is, bár lehet az is közrejátszott, hogy rohantam a rendelőig :). A méhszáj még zárt, de már megrövidült..asszem ez már jó :). És a kiscsaj még mindig fejjel lefelé tanyázik :)
Ma hajnalban azt hiszem megvolt a második jósló fájásom, legalábbis csak sejtem, hogy ez az. :) Értitek, hogy örülök neki, mintha csokit kaptam volna, majd kérdezzétek 4 hét múlva :).
Na jó eldugulok, mert mindjárt teleírom itt a lapot.

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Andrea!

Gratulálok a csíkokhoz, könnyű babavárást kívánok!

Tündi!

Roli már egész nagyfiúsan néz ki :) Nagyon édes a képeken!

Syry!

De kis cuki lehet a a kis cserfes Máté :) Úgy szerettem hallgatni, mikor a Dóri is nagy komolyan eligazítást tartott nekünk :) Még vezényelt is mellé a kis őrmester :)

Nekem meg most már komolyan neki kellene állnom tornázni, mert tegnap megint megkérdezték, hogy nem vagyok-e terhes :roll: :roll: :roll: Nem vagyok dagi, de jó nagy hasam van :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Fleur!

Majdnem kimaradtál :( Húúú, jósolgatsz? De jóóóóóóóóó :) Nemsokára babázol :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Andrea!
Gratulálok!!! :D

Fleur!
Hát igen, nemsokára babázhatsz, de előtte lesz egy jó kis jóslófájás! :wink: :twisted: :lol: De nyugi, mire hazamentek már nemfogsz emlékezni semmilyen fájdalomra. :wink:

Syry!
Remélem is,hogy az én fztöm ízlik neki!Ha azt sem enné, biztos a fejére kenném. :twisted: :lol: :lol:
Biztos furcsa lesz majd Máté nélkül aludni.Reggel én is szoktam még szunyókálni Emilivel, olyankor odaviszem a mi ágyunkba, és olyan jó vele.De éjjel nem, mert akkor csak őt lesem. :wink:

Évi!
Nagy has?Nem baj, nemsokára nyugodtan mondhatod, hogy igen terhes vagy! :wink:

Tündi!
Emili már az 5. tápit kóstolgatja.Bár ma meg tegnap egész jól evett.

Maci!
Akkor most mi újság a teszttel?

Mi si elutazunk, én anyáéknál maradok 1 7re.Legyetek jók!
Majd azért próbálok benézni.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Fleur
kezd egyre izgisebb lenni a dolog. Mikor lesz az első NST?

Évi77
a hasam nekem is rettenetesen néz ki. Annyira lóg. A terhesség után használtam haskötőt- kellett is mert a terhes naci pamut anyaga nagyon gyengus volt a hasrészen. Viszont terhesség után nem. A császár vágását csak úgy látom, ha felemelem a hasam. :oops: Rettenetes. Sajna Anyukám alkatát örököltem. Tesóm olyan csini mindkét gyermeke után.

Ma esküvőre megyek. Két kollágámé lesz. Már 6 éve együtt vannak. (kicsit gondba voltam, milyen ruhát veszek fel, de végül találtam megfelelőt.) A többi kollégával is jó lesz találkozni.

Anikó,Brill, Angie már rég jelentkeztetek!

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Ma nem dolgozom, úgyhogy végre van egy kis időm!

Panka
Remélem Emili már teljesen jól van!A baba uszis képek
nagyon jók!:)
Amúgy most vagyunk 24 hetesek.
A nevekkel nagy bajban voltunk. Mindig megvétóztuk a másik
javaslatát. Aztán egyik este vacsi főzés közben rugott egy
nagyot a kis drágám, és akkor hirtelen beugrott a Marci név.
Gyorsan el is újságoltam a páromnak, neki sincs ellene
kifogása, szóval úgy néz ki, Marcink lesz.
És olyan mintha ő választotta volna magának ezt a nevet,
mielőtt az idióta szülei valami idióta nevet találtak volna
ki neki :)

Unique
Sikerült autósülést találni Laurának?
Egyébként aug. 31-ig dolgozom, aztán vége. Utána
meglátogatlak titeket, oksi?
Ha jól emlékszem, Laura a Szent Imrében született, igaz?
Nektek mit kellett bevinni Laurának? Gondolok itt ilyenekre,
mint a pelus, a ruhácskák?

Virág
Nagyon csini kismami vagy!
Húú, már nagyon a finish-ben vagytok! Ez olyan izgis!!!! :)
Pocakos kép majd lesz, 7végén majd átvarázsolom a párom telcsijéről a gépre!

Kacsa
Jó nyaralást nektek! Pihizzetek sokat!

Tündi
Szívből kívánom, hogy Roli mielőbb rendben legyen,
és mielőbb hazavihessétek Őt! Én is megnéztem a képeket,
nagyon tündéri, édes kisfiú!

Andi
Gratulálok a zebrához!!! Boldog, problémamentes pocakosodást
kívánok!

Éva
De elrepült ez az egy év! Hihetetlen! Utólag is Nagyon Boldog
Első Szülinapot a kis Virágnak!

Szisz
szisszka

Szisz!
Én hiszek abban, hogy a babák választanak maguknak nevet.
Bár én az Emiliben biztos voltam, már kislánykorom óta. :roll: Na meg abban is, hogy kislányom lesz. :wink:
Pocakfotót várjuk!
A Marci Márton, vagy Marcell?

Syry!
Jó lagzizást!

Képzeljétek, ma Emilinek sikerült félig felülnie, a tenyerével támaszkodott meg, de gyorsan dőlt is tovább. :lol: De ilyet eddig még nem csinált, teljesen kinyomta magát!Nagyon örülök, hogy így fejlődik a kis drágám. :D

Kép
pankaa

Sziasztok Lanyok! :D

Visszatertünk Taljan-honba, nagyon jo volt otthon lenni! :D

Hetfön jöttünk vissza de meg mindig megy a mosogep... :D

Jo sok helyre el tudtunk menni, az esküvö is jo volt es Angie-t is megismerhettem! :D A kis Szilardrol nem is beszelve aki egy tünemeny es elöben meg sokkal szebb baba! :D

Tegnap voltunk uh-n, minden rendben a babaval, most csak olyan kepeket kaptunk amin külön vannak rajta a testreszei. 157 gramm volt tegnap a kicsikem.
Nem latszott a neme, szegyellös a draga.. :D De hamarosan megyünk a genetikai uh-ra ott talan mar meg tudjak mondani.

Most a ferjem szabadsagon van, meg a jövö heten is igy nem nagyon jövök most. Vegre jövö het vegen elkezdenek kiköltözni a sogoromek es kezdhetjük a felujitast stb. Mar most rengeteg tennivalonk akad de elvezettel csinaljuk es meg jol is jön a szabadsag.

Remelem Ti mindannyian jol vagytok, azert majd benezek am, hogy mi ujsag Veletek! :wink:

Puszi,

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!!!

Megjöttünk mi is, tegnap este már csak gyors olvasásra futotta az erőmből, nem is tudom, miért... ;) A nyaralás nagyon jól sikerült, pihenni már kevésbé a Kende mellett... :twisted: :D Valaki összefoglalná nekem röviden, mi történt az elmúlt 12 napban? Mert olvasni is csak az uccsó oldalt olvastam... Este írok bővebben, meg teszek képet is.

Pusszancs mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Pankaa
És van még tápszer amit ki lehetne próbálni Emilinél? Vagy most is jól eszik már?

Fleur
Jósolgatsz, az jó :) Akkor egyre gyorsabban kell elkészülnie a szekrényeknek, igaz? :) Sosem lehet tudni... :) Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj a szülésnél! Hogy spontán menjen, ne kelljen császár!

Benneteket is kérdezlek:
a napokban jutott eszembe, hogy van itthon Rolinak babaolaj, hintőpor meg testápoló, de közben nem is tudok velük mit kezdeni :oops: :lol: Ezeket mire, mikor célszerű használni? Ti hogy használjátok a babakozmetikumokat?

Rolival tegnapra voltam kiírva :) És tegnap 2510 gr volt, szerintem kb akkora súllyal született volna meg, mint anyukája, 2750 gr-mal :) Kíváncsi lettem volna, mekkora pocakom lett volna, hogyan, mikor született volna meg.
Az elmúlt 2 napban sokkal nyugodtabb baba volt, mint előtte. Ezt a nagyon meleg idő érkezését megérzi, akkor biztosan nyűgösebb, hasfájósabb, és az oxigén is jobban kell neki. Most 2 napja meg sokat tud aludni, tegnap napközben végig aludt a kaják között, kaja után jól érezte magát a karomban, mosolygott a félig alvás állapotában, szóval nagyon édes volt :) Nem sírt pelenkázás közben sem, csak mikor öltöztettem fel, de állítólag azt a legtöbb baba nem szereti :)
Tegnapelőt megvívtuk a csatánkat azért, hogy a férjem is bejöhessen hozzá. Ugyanis a nővér ismét nem akarta beengedni. A doktornővel kellet ehhez beszélnünk, aki szerint Roli állapota az oxigénigénye miatt nem engedni, hogy ki legyen víve a folyosóra az ablakhoz. Csak az volt a doktornő kérése, hogy 10-15 percnél ne maradjon tovább. Ezt be is tartjuk. Csak nem értem, mért kellett ezért "balhézni", nézeteltérésbe keverednünk olyan emberekkel, akik bizonyára mindent megtesznek a kisfiúnkért. Rossz érzés, de nincs az a házirend, ami hetekre eltilthatja az apukát a kisfiától! Mert sajnos nálunk nem arról van szó, hogy na pl. 35. héten született baba, csak picit megerősítik, és 1 hét múlva mehet haza. Ha csak ennyit kéne kibírnia a férjemnek, akkor semmi gond nem lenne. De még mindig nem tudni, Roli meddig "vendégeskedik" még a klinikán.
Hát ez van.

Jó hétvégét!

Tündi
tündi30

Tündi!
Írtam a másikba is. :wink:
Örülök, hogy végre bemehetett a férjed!De annak már nem, hogy ilyen küzdelem árán.Én sem értem, hogy ha a babákért vannak, akkor miért nem értik meg, hogy abban benne van a baba lelkének az ápolása is, nem csak a tsti szükségletek kielégítése.Nekem nem is lenne szívem eltíltani, főleg ha ennyire kérik, mint bizonyára ti is.Még jó, hogy a dokinő megengedte!Szerintem az enne a normális ha az apukákat is beengednék, max. felváltva, nem 1xre az anyukával.Mert olyan mindegy, hogy ki van bent, ha a db.szám számít, nem?Szerintem egyébként Roli is gyorsabban gyógyulna, ha ti többet tudntok a közlében lenni, mint külföldön, ahol un. terápia része, hogy a szülők felváltva a mellkasukon pucéran fektetik a babát!!!Ott ez majdhogynem kötelező!De nem fájdítom a szíved, sajna itthon vagyuk, ez a magyar eü. :(

Norwell!
Jó volt a nyaralás?Sajna én is a szüleimnél vagyok,és csak gyorsan csentem el a gépet a férjemtől, aki mindjárt jön is vissza, csak elhozza a dédiszittert. :lol: (nagymamámat).Így nem tudok összefoglalót írni, mert én sem vagyok annyira képben.Bocsi.De majd vki biztos fog. :roll:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Újra bekapcsolódnék... ;)

A nyaralásról: jó volt nagyon, igaz, a pihenés része az vhol elmaradt... :wink: Meg nem is indult túl jól, sajnos: apának még aznap olyan gyomorfájása (görcse) lett, hogy csuda... :( Szerencsére másnapra elmúlt, de eléggé megviselte... Az idő jó volt, tudtunk fürdeni is, csak két nap volt rosszabb. Aztán harmadik nap Kende pöttyös lett... :roll: Fogalmam nincs, mitől, teljesen még most sem múltak el, de nem volt láza, és az étvágya, hangulata szuper volt, így nem vittük el sehova, nem lett volna értelme. Felhívtam a gyerekorvost, ő mondta, hogy vegyek a gyogyitárban hexachlorophenes hintőport, azzal szórjam be egyszer, és kész. Erre a gyogyitáros elkezdett velem kötekedni, hogy azt ő recept nélkül nem adhatja ki, mert nem játékszer stb... Mondtam neki, tisztában vagyok vele, mit kérek, és gyerekorvos javaslatára teszem, és elmondtam neki, hogy mit akarok vele kezelni. Nnnnnna, akkor aztán főleg nem adja ki, mert ez nem erre való stb... Fúúúúú, de berágtam! Ott is hagytam a nőt, aztán később beszéltem a gyerekorvossal még, mondta, hogy jó lesz a sima hintőpor is (egyébként adnia kellett volna a gyógyszertárosnak, megnézte a nyilvántartást még egyszer... ). Valszeg az ottani klóros víz lehetett az oka, borzasztóan lehetett érezni, nem is ittuk meg, csak fürdeni használtam. De lehet a Balcsi vize is, ki tudja, a lényeg, hogy nem volt gond vele.
Amitől igazából nagyon kifáradtam, az az volt, hogy ez a zsivány nem volt hajlandó fél 6-6 óránál tovább aludni reggelente... :roll: Egyszerűen kialudta magát, visszaaltatni sem tudtam... Apa délelőtt horgászott, a délutáni alvás után meg lementünk a strandra. Szóval jó volt nagyon, de megfogadtam, főleg, hogy már két gyerkőc lesz, hogy jövőre anyuékkal megyünk...

No és akkor a képek:

Első nap nem mentünk le a Balcsira, nem volt még olyan jó idő, de a gumicsónak is tetszett:
Kép

Fú, apa, ez bök! (Azt mondta a vízre, amikor hideg volt, hogy bök! :D )
Kép

Ha felfújom a labdát, lemehetünk végre a strandra??? :D
Kép

Anya nem mert fürdeni a vízben (azt mondta, a kistesó miatt, aki a pociban van, de én tudom, hogy csak a szája járt... :twisted: )
Kép

A homokozó csudajó találmány, akár egész nap el bírtam volna viselni!
Kép

Anyával épp homokvárat építünk:
Kép

Apa és én (a kukacevő bajnok, most is épp tömöm...):
Kép

A vagány srácok: :D
Kép

Jaj, és el ne felejtsem! Érzem picurkám mozgásait végre!!! Na persze még csak olyan lájtosan, finom kis nyomkodás, simi, de azért lányok, ez másodszor is ugyanolyan fantasztikus élmény, mint elsőre! :D

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Évi
Hát ahogy én emlékszem rád, egyáltalán nem vagy kövér :)
Jaaa ne is mond :), még szokom a gondolatot, hogy pár héten belül anya leszek :).

Pankaa
Igen tudom, de megbirkózom vele. A lányomért mindent, még ezt is :). Majd arra gondolok, hogy mennyire akartuk :).
Jó pihit nektek!

Syry
Csütörtökön már volt CTG :). Szerintem nekem csak ez lesz. Nem tudom pontosan mi a különbség a CTG meg az NST közt. Ha jól emlékszem akkor az utóbbi a fájástevékenységet is nézi?
Mindenesetre jó volt hallani a kis szívét. Persze mondanom sem kell, az elején aludt, mint a bunda. Úgy kellett felébreszteni.

Szisz
Gratula Marcihoz! Tényleg hol is tartasz most? Nincsen kegyednek vonalzója :).
Köszi. És alig várom a pocakos képet.

Jucmuc
Azért a külön testrészeket is szívesen vennénk :). Örülök, hogy jól vagytok.

Tündi
Hát igen. Ha minden jól megy jövő hét végén meglesz a szekrény is :). Hát nekem van egy olyan érzésem, hogy a 40. hetet nem várjuk ki egyben :). De igazából szeretném is. Ha jól belegondolok 2 hét múlva akár már szülhetünk is. Az nagyon nagyon közel van. És hát én is remélem minden ok lesz, de azt is tudom a dokiban maximálisan megbízhatok és ez olyan jó.
Igaz ez a nyugalom egy rakás pénzbe kerül, de azt hiszem ilyenkor a pénz nem számít.
Jó hír, hogy Roli szépen fejlődik. Látod már egészen utolérte magát :). És jól tettétek, hogy a csatát is megvívtátok, hogy a férjed is láthassa a picit.

Norwell
Nagyon jók a képek. De nem ér ám, hogy egyik képen sem látszik a pocak :).

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Lányok, lenne egy kérdésem: Tudja-e valaki, hogy lehet-e együtt szedni a Béres cseppet és a magzatvédő vitamint? Meg akarom kérdezni az orvosomat is, de hozzá csak 1 hónap múlva megyek a Béres Gravidát meg szeptembertől már szedni akarom!

Fleur!

De irígyellek, mindjárt szülni fogsz! Én annyira beleszerettem már a szülésbe, olyan fantasztikus élmény volt mind3 alkalommal! De igazad van, ahhoz, hogy közben felszabadult legyél és tudj 100%-osan a babára koncentrálni, nagyon fontos, hogy nyugalomban és biztonságban érezd magad! Gyönyörű szülést kívánok Neked!

Márti
borossné becz márta

Márti!

Szerintem nem. Meg felesleges is. Vagy egyik vagy másik. :wink:

tjuca

Sziasztok!

Előkerültem végre! :D
Ugyan a Szigetnek már vége van, és az utána következő tortúrának is, de míg szigeteztünk, elvittük a sz.gépet a rendszergazdinkhoz a szokásos vírustalanításra, újratelepítésre, de mikor haza hoztuk, nem ment rajta semmi…! Se net, se semmi. Ááááááá, nem voltam ideges…. :evil: :evil:
De most újra itt! :D

Igyekszem visszaolvasni és képbe rázódni mielőbb!

Az Újakat üdvözlöm, és mielőbbi boldog babásodást kívánok!

Nünü!

Nekem is 30-32 naposak a ciklusaim, és a PÉm is kb 21-24.nap között szokott lenni. Van, hogy 2-3 napig is fájdogál a hasam olyankor. Az LH teszt kimutatja relatív pontosan hogy mikor van a peteérés. Mi kb.felváltva tartunk olyan hónapot amikor minden nap rajta vagyunk a baba témán, ill. mikor csak kétnaponta. Ez változó, hogy ki melyikben hisz, mert én is olvastam erről is, arról is. Az biztos, hogy abból nagy baj nem lehet, ha jó sokat „gyakoroltok”!
Sajnálom a Pindúrotokat! Biztosan küld nektek egy gyönyörű babát!

Kacsa!

Sajnálom a tejcsi-táp gondot! :(
A fotók NAGGGYON SZUPER JÓK!!!!! ÉDI NAGYON!!! Én is én is szeretnék már!!!!!!! :D :D

Tündi!

Én ugyebár nem tudok saját tapasztalatról írni, de nagyon durva amit írtál!
Indokolatlannak tűnik az adag is, meg az alma is!
Ha visszajön a főorvos, biztosan beszélni kéne vele.
Nagyon remélem, hogy nem valami egészségügyi spórolás áll a háttérben, mert felrobbanok már a dühtől, hogy mindig a betegek, babák, kiszolgáltatottak szívnak a pénz miatt!!!! :evil:
Mielőbb ki kéne kerülnie a kórházból, hogy végre fejlődhessen Roli!!!
Most olvastam amit Juca írt!
Tökéletesen igaza van!!!!!

Én, mikor bementünk az ügyeletre a pisiléses cucc miatt, 1000 forintért álltak szóba velem a Péterfyben. Kérdeztem, hogy miért is???
1. ide tartozom kerületileg
2. lehet, hogy szerintük nem sürgősség, mert nem halok bele a szervi problémákba reggelig, de alukáljon már nekem valaki ezzel az érzéssel 2 napig, hogy hétfőn elmehessen a körzetihez beutalóért, utána kérhessen időpontot az urológiára,…blablabla…
csak akkor ne kérdezzék meg, hogy miért csak most megyek be, mikor már vért pisilek!!! Ha bennük felmerül ez a kérdés, akkor csak sürgős az ellátás egy kicsit, nem???
Mondjuk abban a pillanatban csak az érdekelt, hogy adjanak valamit, ami segít!!!

Tündi!

A szívem szakad meg attól, amit veletek csinálnak! És, hogy a férjedet nem engedték be…
Látom, már kaptatok válaszokat!!!Azért harcoljatok azért, hogy időben magyarázatot kapjatok, mert ezt nem tehetik meg senkivel, hogy hülyének néznek és titkolóznak!!!

Andi!

Gratulálok! Boldog gondtalan pocisodást kívánok!

Fleur!

Annnyira izgi már, hogy mindjárt kibújik Lili!!!
Szép lett a szekrény! Ügyik vagytok!!!
És a pocis fotók az esküvőről...nagggyon csini vagy!!!!! :D
Nagyon jó lehet már ott tartani, hogy nemsoká a kezedben foghatod a pöttömödet!!!
Jajjj, de izgatott vagyok! Nagyon drukkolok értetek!!! :D :D :D

Norwell!

Úgy tűnik, nagyon jó volt a nyaralás, de én is hiányolom a pocis képeket!!!! :D

Bocs Lányok, hogy most cak ilyen nagy vonalakban írtam és nem mindenkinek, de a főnököm elutazott, és míg ő nyaral, én megszakadok a melótól :evil: mennem kell!

Ja, egy kérdés: Leírná nekem valaki, hogy hogyan zajlik ez az átjárhatósági vizsgálat???
Annyit tudok, hogy a röntgenben csinálják, de hogy ki dug hova mit, meg ilyenek???? Szóval nagyon kezdek parázni, pedig csak szeptember közepén kell mennem!
Mit fogok érezni? Vajon a saját dokim csinálja, vagy egy vad idegen???És fájdalmas???
Kérlek, rágjátok a számba, hogy legyen bátorságom elmenni rá!!!

Pusza: eszter :D

eszter82
Budapest

Márti
Édes vagy. Nagyon köszönöm.

Eszter
Hát valóban nagyon izgi.
De most HSG. Nem gáz ne aggódj. Nekem nem az orvosom csinálta, hanem egy másik szakember, de nagyon figyelmes volt és az asszisztens is végig nagyon kedves volt. A méhszájon felhelyeznek egy pici csövet, amit szükség esetén valami csipesz szerűvel rögzítenek a méhnyakon, nehogy elcsússzon. Ez kicsit kellemetlen de nem vészes.
Aztán befecskendezik a kontraszt anyagot és közben te is látod a méhed a monitoron, ami rendesen eltereli a figyelmed. Én egy kicsit feszítő érzésre emlékszem. Kb annyira kellemetlen, mint egy erőssebb menszeszes görcs. Szóval teljesen kibírható.
Az egész tokkal vonóval volt kb 15 perc.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Sziszka!

Nagy gratula Marcihoz! Szép nevet választott magának a manó :)

Panka!

Nagyon ügyes Emili, hogy már próbálkozik az üléssel :) Igaza van, a fekvés a babáknak való :)

Jucmuc!

A te bébid is már jó nagy :) Ha ilyen kis szemérmes, akkor biztos kicsicsaj :)

Tündi!

Mi nem használtunk se hintőport, se olajat, se testápolót :oops: :oops: :oops: Csak popókenőcsöt kapott a fencóra, ennyi. Most jó sokat segítettem, igaz?

Norwell!

Jó lehetett a Balcsizás :) Pocisképet én is hiányolom ám!
Hú, már érzed mocorogni a picit, dejóóóóóóóóóóóó :)

Eszter!

Üdv újra a fedélzeten :)
Nekem az akkori dokim csinálta a hsg-t az Istvánban. A nőgyógyászaton feltették a katétert, egy helyes ragtapasszal a combomhoz rögzítették a végét, majd felöltöztem, és átballagtunk a röntgen épületébe. Ez pl. egy hangyányit se fájt, még csak kellemetlen se volt. A kontrasztanyagot a röntgenben töltötték be, majd ezután készült a felvétel. Pár percig tartott csak, mert rögtön átfolyt az anyag, és nem is fájt, csak feszített inkább, ahogy Fleur is írta. Utána pár órán keresztül még éreztem a hasam, de az se fájdalom volt, csak olyan érdekes nyomást éreztem. Ennyi. Viszont azt be kell vallanom, hogy úgy, de úgy féltem ettől a vizsgálattól, mint azelőtt még semmitől :oops: Csak így utólag nagy már a szám :)
És azt se felejtsd el, hogy a hsg-s ciklus extrán esélyes babára!!! Sokaknak bejött már :)

Kis drukkot kérhetek délutánra? 5-re uh-ra megyek, most majd kiderül, hogy mire volt jó a Closti. Remélem a hőhullámokon kívül másra is :? Remélem lesz egy szép tüszőm!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Ezerrel szorítok! Biztos gyönyörű tüsző(k)lesznek!!

KépKép
KépKép
fleur

Évi!
Indítom a drukkjaimat, sztem még odaérnek... ;) Minden okés lesz!!! +++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
norwell

Most csak egy gyors bekukk!!!

Évi
Ezerrel mennek a drukkok uh-ra, drukk a szép tüsző(k)nek!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szisz
szisszka

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat, ideértek, és jól fel is használtam őket :) Két gyönyörű tüszőm van, 24 és 26 mm-esek, meg egy kisebb 16-os is van. Nyálkahártya 9 mm, úgyhogy ez is szupi :) Túl nagy kérés lenne még két hétig drukkokat kérni, hogy esetleg legyen valaki valamelyik tüszőkémből? Jaj, istenem, de jó is lenne...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!
Balcsin voltunk, tegnap jöttünk haza.

Évi!
Én két hétig csuriban leszek. Lehet, ezennel megfogan a második és egyben harmadik gyereke is. Az a két nagy tüsző igéretes. A harmadik sem kicsi. Köszi az sms-t. Nem sok reményem van a változásra, mert beszéltem anyukákkal, akiknél hasonló problémák voltak, és nem oldódott meg a dolog. Én azért kitartok, és próbálkozom továbbra is, hogy megtanitsam a kisfiamat elaludni. Nem kis feladat, és elég idegörlő is. De szerencsére az alkohol nem ölte ki az idegsejtjeimet, igy ami van, az regenerálódik :lol: Vhogy kibirom :)

Tündi!
No comment! Szomorú vagyok.
Egy kicsit bele tudom élni magam a problémádba, mert engem sem engedtek be Szilárdhoz két napig, mert még nem szopthattam. Nem értettem, hogy miért nem mehetek be a szoptatási idő alatt legalább megnézni őt. A harmadik nap már zokogtam, hogy csak napi 2 vagy 3 alkalommal mehettem be hozzá. Ha nem szoptathatom, akkor be sem mehetek hozzá?!?!? Ki érti ezt. A mai napig nem értem, hogy engem, az anyját miért nem engedtek a közelébe. Megértem, hogy védik a nagyon kis súllyal születetteket, de ne egy másik koraszülött anyjától védjék, hanem a kintről érkezőktől.

Maci!
Hova vagy igy eltűnve???????

Norwell!
A képeken nem látszik a pocid. Növöget már?

Eszter!
Drukkolok, hogy el merj menni a HSG vizsgálatra. Muszáj lesz, hogy tudd, minden rendben van-e ilyen téren. Lehet, hogy pont ott lesz a bibi, és át kell fújjanak. De ne legyen gond!!! Pupyról tudsz valamit? Annyira aggódom érte. Én nála megérzem, ha van valami lelki gond.

Juca!
Hogy vagy? Kinga megtette már az első lépéseket? Kép róla?

Szisz!
Kapunk pociképet?

Judit!
Örülök, hogy rendben hazaértetek. Jó volt talizni, és remélem, hogy egyszer a babával is ellátogattok, vagy akár mi látogatunk meg titeket. Érdekes UHt csináltak. Itt nem szoktak külön minden tagjáról csinálni.

A kis huncutom:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Angie!

Ja vagyunk. Képek még mindig a blogban. Kinga még nem jár, csak mász.

Évi!

:lol:

tjuca

[color=darkblue]Sziasztok!

Csak bekukkantottam. :)
Ma értünk haza Szuháról, elég jól sikerült. Meglátogattam a barátnőmet Abasáron, végre láttam a második kicsi lányát.
Pont 1 hete csináltam egy - tesztet. Másnap némi piroska volt, majd folytatódott pár napig. Picit fájt a pocim is, de annyira nem volt vészes, mensikor is jobban szokott fájni. Mostanra teljesen elmúlt. Tanácstalan vagyok... :roll: :evil:
Megpróbálom magam rávenni, hogy elmenjek nőgyógyihoz holnap. Tiszta hipohonder vagyok. :roll: /color]
Vendég

Sziasztok!

Csak bekukkantottam. :)
Ma értünk haza Szuháról, elég jól sikerült. Meglátogattam a barátnőmet Abasáron, végre láttam a második kicsi lányát.
Pont 1 hete csináltam egy - tesztet. Másnap némi piroska volt, majd folytatódott pár napig. Picit fájt a pocim is, de annyira nem volt vészes, mensikor is jobban szokott fájni. Mostanra teljesen elmúlt. Tanácstalan vagyok... :roll: :evil:
Megpróbálom magam rávenni, hogy elmenjek nőgyógyihoz holnap. Tiszta hipohonder vagyok. :roll:
Vendég

Sziasztok!!!

Köszönöm a leírást és a megnyugtatást is! Nagyon aranyosak vagytok!!!

Évi!

Azt írtad, hogy a hsg-s hónap esélyes hónap??? Hát az teljesen más!!!! Termézetesen ott fogok tobzódni a röntgen ajtajában, hogy csinálják már a vizsgálatot!!! :D :wink:
A petéidhez gratulálok, és remélem albérlőt hoznak (minimum egyet) :lol:
Folyamatosan drukkoló állásban leszek!!!

Angie!

Köszi, el fogok menni, csak lelki erő kell hozzá, de ott lesz Laci, hogy elvigyen és mellettem legyen és erőt öntsön belém!
Pupy jól van, de iszonyú sok a melója és dokihoz jár a fogával is, úgyhogy szegény csak kb.aludni jár haza! De majd jön! Szokott olvasni, de nem nagyon van ideje teljesen visszanézni a dolgokat és írni is!!! De mondom neki, hogy hiányoljátok!!! :D
Hihetetlen, hogy Sziszkó már mekkora... és mlyen gyönyörű!!! :D

Fleur!

Köszi a leírást!
A keresztlányom anyukája a Szent Imrében dolgozik (ha jól emlékszem, ott fogsz szülni?!?!?)és érdeklődtem kicsit a szülészetről, dokikról! Csupa jókat mondott (egy-két orvos kivételével)!Te kihez jársz??? :D

Maci!

Infókat kérünk, amint lesznek!!!!! :D :D :D

Ja, és még egy dolog:
Mi van, ha el van záródva a vezeték? akkor mit csinálnak?????
És a kontraszt trutyi az hogyan jön ki? :oops: :oops: :roll: :roll: :oops:
Bocs, de elvesztem a részletekben... :oops: és kissé vizuális tipus vagyok :oops:

Pusza: Eszter :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, gyűjtögetem őket :) A dokinéni is mondta, hogy ebből ikerterhesség is lehet. Nem vagyok én olyan telhetetlen, eggyel is beérem :) Azért ha kettő lesz, akkor is hazavisszük őket a kórházból :)

Eszter!

Nincs elzáródva, slussz. Ha esetleg mégis, és csak egy picit, akkor a kontrasztanyag átnyomásával lehet, hogy magátólk megnyílik. Vagy laparoszkópiás műtéttel megnyitható. Ha ez sem, akkor lombik. De nem lesz elzáródás. A kontrasztanyag a hasüregbe folyik, és ott gondolom felszívódik, ezen nem gondolkoztam :oops:

Angie!

Szilárd egyszerűen tüneményes! Azért én bízom benne, hopgy hamarosan elmúlik majd az alvásgond! Elhiszem, hogy nagyon kimerült lehetsz :(

Maci!

A hődet méred?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Szorítok ezerrel még 2 hétig. Hogy ráéreztem, hogy lehet nem is egy lesz :). Hajrá tesóbaba!

Angie
Hát tényleg nagyon kis huncut :). Olyan édes az a vigyor.

Macika
Háát 52 nap…mindenképpen menj el dokihoz.

Eszter
Majdnem :). A másik alternatívban, az Istvánban szülök Siklós doktor úrnál. De én csupa jót hallottam mind a dokiról, mind a kórházról.

Ha el van záródva, akkor attól függ mitől, hogyan meg melyik. Lehet azt mondják no way csak lombik. Az anyag meg a méhből felmegy a petevezetőkbe és onnan a petefészekbe és onnan kifolyik. Hát én legalábbis így láttam a monitoron.

Juca
Tök jó a nyaralós leírásod. És Kinga baba meg már kész nő :).

Amúgy a lángosról eszembe jutott, hogy nem is írtam még, de nekem is volt egy sikeres lángos merényletem és isteni finom lett. Állati büszke voltam ám magamra :).

További történés:
Végre megvan az új házassági anyakönyvi kivonat. A vicc csak az volt, hogy majdnem sikeresen megszxxtam, mert a nőci közölte, hogy a nagykönyvbe nincs felvezetve mi legyen a gyermek családi neve. Az volt a szerencsém, hogy nálam volt a régi kivonat és abban benne volt :). Pfuhh…szóval így gyorsan megúsztam.

Most meg a helyi önkormányzattal szenvedünk, az autó(k) adóját illetően kevernek kavarnak itt jobbra balra. Kiküldenek egy levelet x összegről aztán telefonon közölnek két másik összeget a két kocsira. Hát nem eccerű eset. Nem tartom magam hülye embernek, 5x kérdeztem vissza a telefonba és még így sem tiszta, hogyan lehet tartozásunk, ha egyszer mindent befizetünk, amit küldenek. Asszem lesz még egy köröm.

Na mára ennyi. Holnap meggyünk kukkolni a férjemmel a doki bácsihoz. Remélem szép nagy már a csajszi. Majd írom mi volt.

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Olyan kíváncsi vagyok az uh-ra, mintha legalábbis az én pocakmanómat kukkolnánk meg :) Nagy drukk holnapra, majd mesélj :)

Jó kacifántos ügyekbe bonyolítják a szegény kismamát :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Voltam orvosnál. Nincs lakóm. :( :( :(
Vendég

Maci!

:cry:

És akkor most mi van? Stratégia? Norcolut? Diagnózis? Növekedő pete?

tjuca

Juca
Kaptam pár tanácsot és ennyi. Belehúzunk, beleadunk apait-anyait. :D Apa szerdán megy melózni.
Nálatok beindult a project?
Vendég

Maci!

:cry: :cry: :cry:

Akkor most mi lesz?milyen tanácsokat???
Miért volt minden jel, ha semmi?????? :cry:

eszter82
Budapest

Fleur!

Köszi :D :D :D
Holnap megyünk ki és elvileg megtudjuk a költözés időpontját is!
Aztán már csak az kell, hogy be is tartsák!!!
de mindenképpen szólok!!!!

Pusza: Eszter :D

Riasztóan hangzik a helyi bürokratikus herce-hurca! Te jó ég! Mi v

eszter82
Budapest

ár ránk, ha odaköltözünk... :roll: :shock: :shock: :shock:

(ez lemaradt)

nem is értem, mit kalimpál az ujjam folyton az egér körül :oops: :oops: :oops:

eszter82
Budapest

Eszter
7 mm a nyálkahártya, aszonta próbálkozzunk nyugodtan. Kérdezte, mióta próbálxunk, hogy nem-e valami más áll az extrakésés mögött. Mondtam, hogy a múlt héten volt picike vérzés, ezért is nem írt fel semmit. Most ismét felgyűrjük a gatyaszárat és hajrá! :D :D :D
Vendég

Norwell
nagyon jók a nyaralós képek. :D Pocakos képet én is hiányolom. Ugye teszel fel hamarosan? :wink: Lassan esedékes az Afp igaz?

Évi77
drukk az elkövetkező 2 hétre, ahogy megrendelted.+++++++++

Angie
Sziszkó nagyon helyes a képen. Kis vigyori. :lol: :lol: :lol:
Foga végül kijött?A múltkor írtad, hogy mintha kifelé kívánkozna az egyik kezdemény. (nálunk még mindig semmi. eddig még jól elvan Máté fogak nélkül is. :wink: A kislánynak, akire külföldön vigyáztam,1 éves korában jött az első fogacska.)

Eszter
ha túl lesztek a hsg-n, már egy lépéssel előrébb lesztek. És lehet hogy rögtön eredményes is lesz a dolog. Egy barátnőmnek megcsinálták (egy évig nem jött a baba) és a vizsgálatot követő hónapban meg is fogant a baba, májusban megszületett a kislánya. :lol:

Maci
sajnálom. :( doki mit mondott, mik a tanácsai.

Fleur
várjuk a beszámolót holnap az uh-ról. :lol:

Nekem ma megjött. Ez a 3. ciklusom a szülés óta, mindkétszer pont 33 napra jött meg.Szülés előtt is kb. ilyen hosszú volt. Viszont mostanában alig fáj a hasam előtte, régebben azért durvább volt. Aki nem várja pirit mostanában, nyugodtan küldje felém.

Kép

Kép
syrynx

Eszter!

És kik azok az orvosok a Szent Imrében, akiket érdemesebb elkerülni? Én, ha igaz, ott fogok majd szülni, van orvosom, csak tájékozódnék, hogy kinél ne számítsak sok jóra pl. uh-on, vagy ügyeletesként?

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!!!

Pocis képet nem is tudom, miért nem csináltunk... :roll: De úgyis eltelt megint egy hónap, holnap kárpótlásul csinálok egyet, okés? ;)

Maci!
:( Nem ezt szerettem volna olvasni (tudom, Te meg írni)... De annak örülök, hogy a lendület töretlen! ;)

Syry!
Nagyon képben vagy! ;) Épp ma vették le a vért, majd a végén leírom a kálváriámat ezzel kapcsolatban.

Évi!
Úgy látom, időben kezdtem el drukkolni... ;) Hajrá, bébi!!!

Eszter!
Nagyon szorítok, hogy a hsg után rögtön legyen babó, az már nagyon közel van! ;)

Fleur!
Jesszus, már alig van hátra pár napod! :shock: :wink:

Szisz!
Gratulálok Marcihoz! Már most megmondja a véleményét? Ejha... ;)

Ma voltunk doktor néninél. Minden oké, de uh-t nem csinált, mert két hét múlva mennem kell genetikai uh-ra, ahol úgyis néznek mindent.
Na, az afp-s kálváriám: nálunk Győrben nem csak afp-t csináltak eddig, hanem egy ún. triplatesztet, amiben háromféle hormont néztek (afp, béta Hcg, meg vmi u betűs, nem tudom a nevét). Ennek a megbízhatósága 80 % körül van, tehát sokkal jobb, mint a sima afp-é. Ez úgy működött, hogy az állam támogatta az afp-t, a másik kettőt meg a győri kórház finanszírozta. Eddig... Most állítólag elfogyott az erre szánt keret, így megmaradt az afp-vizsgálat, illetve, ha valaki befizet 6500 Ft-ot a vizsgálat másik két részéért, akkor nagggggyon szívesen megcsinálják azt is... Kicsit sem voltam ideges, mikor ezt meghallottam. Nem is csak azért, mert fizetni kell, hanem egyrészt: aug. 1-től érvényes, és ezt július 24-én tudtam meg (mellesleg a védőnőm is, totál ki volt akadva, jogosan, hiszen ilyenkor a védőnők fele szabin van, és nem biztos, hogy tudja tájékoztatni a kismamákat), másrészt: miért támogatja az állam az afp-t, amikor költséges és abszolút megbízhatatlan vizsgálat??? :x Csókoltatom a miniszterasszonyt meg az összes nagyokost odafönn... :evil:

Na mindegy, megcsináltattuk, bár a pénztárcámnak nem esett jól, a lelkemnek viszont igen...

Voltunk dokinál, minden oké, uh-t nem csinált, mert két hét múlva úgyis genetikai uh. Már nagyon várom, hátha kiderül vki... ;)

Na megyek zuhanyozni, elfáradtam ma...

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok Lányok!

Én is elökerültem! :oops:
Szomoruan de tul vagyunk a temetésen! :(
Az igazság az,hogy nagyon szépen ment el a nagyikám mivel otthon halt meg a szerettei között,és ami a legfontosabb,hogy eltudtunk bucsuzni töle!!Ha lehet ilyet mondani akkor szerencsésnek mondhatjuk magunkat mert az utolso szivdobbanásnál is vele voltak a gyeremekei!! :cry: :cry:
Sokat segitettünk anyunak,hogy minden rendben menjen!Szegénykémet még soha nem láttam ennyire szétesettnek! :(
Mi még azon a héten elutaztunk Ausztiába egy Wellness szállodába nyaralni igaz ezek után nem jo szájizzel indultunk neki.
Viszont nagyon nagyon jol sikerült!
Marcikám nagyon élt fürdött csuszdázott fejeseket ugrált!Ágoston meg olyan volt mint egy kisangyal!Az uton is és kint is!Pedig be voltam tojva rendesen hogy mi lesz?Nagyon jol sikerült!Végül sajnáltam,hogy csak 6 napot vállaltam a baba miatt!
És kébzeljétek,hogy hátrol hasra fordul és felkönyököl a kis pufikám!
Nagyon édes olyan komolyan melozik hogy megzabálom!De két nap alatt ugy belejött hogy most már hasra vágja magát egy pillanat alatt hanyatt fekvésböl!Féltem kicsit mivel a sulya miatt olyan mint egy kis Buddha!És utál hason feküdni!Tegnap mértem és 8100g!Azt hiszem nem éhezik Ágolyó! :lol:

Igy nézi Marcikát mesélés közben!
Kép

Ágolyó pancsizik a szállodában!
Kép

Anya mellett a nagyágyban!
Kép

És a fordulások!
Még itthon igy kezdte.
Kép

És kint a végeredmény!
Kép

És egy mosolygos!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Évi
Majd jövök a méretekkel holnap. 7re megyünk. Képet nem hiszem, hogy kapunk.

Maci
:( és mit mondott mi a helyzet???

Eszter
Ja ne izgulj, szerintem ez mindenhol így van :)

Anikó
Őszinte részvétem a nagyid miatt, de ha lehet ilyet mondani ritka, hogy valaki ilyen szépen tud elmenni, hogy a család vele van.
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás és hát a kép…nagyon édesek így együtt. Jól kijönnek amúgy?

Amúgy elkezdődött a nyűgi időszak :) pedig azért még van 3 hét. Ami remélem inkább csak max 2.
Tegnap azt álmodtam, hogy már velünk van Lili olyan szép volt és picur :). Már szült csajok néhány gyakorlatias dolog:
-Nektek mikor ment el a nyákdugó?
-Magzatvíz? Az mennyire gáz? Ömlik? Csak mert, hogy mit csinál az ember, ha éppen nem otthon van.

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Fleur
ha már babával álmodsz, az már tényleg "égi jel". Hamarosan itt lesz Lili.
nyákdugó- én nem vettem észre, hogy külön kijött volna (valószínű a magzatvízzel távozott.)
magzatvíz- szivároghat és ömölhet is. én inkább előbbitől féltem, hogy majd nem fogom észrevenni, hogy szivárog. De az utóbbi jött be, ömlött :lol: Akiktől eddig hallottam, a többségnek este-éjjel-hajnalban ment el-ritkább akinek napközben, de mindenre fel kell készülni-legyen nálad vastag tena betét. Észre fogod venni. Én is ettől aggódtam.
de majd a többiek is hozzászólnak, kinek hogy volt.

Anikó
sajnálom nagyidat, de az a része tényleg jó, hogy el tudtatok búcsúzni tőle. :cry:
örülök, hogy a nyaralás jól sikerült. "pici" fiad nagyon édi. Gratulálok a forgolódáshoz.
Marci hamarosan iskolás lesz, igaz? készültök már?

Kép

Kép
syrynx

Fleur!
Igen nagyon!Mivel Marcikám teljesen letud menni a gigi gágá szintre :shock: :lol: !Igy jol megértik egymást és Ágolyó hatalmasokat nevetgél rajta!
Hu de izgalmas lesz mostantol neked!!!!!
Nagyon szoritok!!!
De különben mindent érezni és észrevenni fogsz!A nyák egy kicsit véres és semmihez sem hasonlithato!A viz meg ha szivárog akkor azt is hamar látod ha meg megindul akkor az csak folyik folyik ......! :D

Syry!
Még nem megy suliba Marci mert itt egy jo suli van de nagyon nehéz!Azt javasolták januárban amikor felmérték az iskolai érettséget,hogy nagyon okos de annyira a játék a középpont,hogy hagyjuk még egy évet az oviba és utána vágjunk csak bele!
Ebbe a suliba felvételi van :shock: nem is akár milyen!
És én nagyon szeretném ha oda járna!Ugy gondolom,hogy ha még egy évet játszik de közben már iskolaelökészitöbe jár talán könnyebben veszi az akadályt az iskola kezdés terén!Remélem jol döntöttünk,most igy láttam helyesnek! :D

KépKépKépKép
aniko24

Maci!

:( Sajnálom, hogy nincs pocilakód, na de majd most lesz!

Syry!

Akkor komolyan küldhetem Pirkót? Huhúúúúúúúú, már indítom is útnak :)

Norwell!

Nem semmi ez az afp-s hercehurca :evil: Két hét múlva genetikai, apám... Egyébként szerintem kislány :) Neveken gondolkoztatok, vagy csak majd ha tuti a neme?

Anikó!

Ágoston nagyon ügyes! És a vigyori képen jujj, de megzabálnám :) Marci meg, az okos kisvejem is csudapofa :) Milyen édesen szórakoztatja az öccsét. Szeretem a tesós képeket nézegetni :)

Fleur!

Az én nyákdugóm már csak a brutál fájások közben vált meg tőlem. Ha távozik előbb az se jelent semmit, mert akár két hét, 10 nap is eltelhet még a szülésig, de az is lehet, hogy csak pár óra. A magzatvizet tuti észre fogod venni, mert felnőtt egészséges nő akkor se pisili össze magát csak úgy, ha éppen terhes, tehát ha valami csurog, akkor az az :) Nekem egyszerre folyt el kb egy-másfél deci (lehet, hogy jóval kevesebb, de ott a fürdőszoba kövén kiömölve rengetegnek tűnt), a többi a fájások alatt csordogált szépen diszkréten :) És nekem is hajnalban, negyed hétkor folyt el.

Eszter!

Drukk a mielőbbi költözéshez. Tudod mit mondtam a talin, ugye? Költözés babát terem...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Fleur!
Már többek írták, milyen változatok lehetségesek. Nekem nem volt se "nyákdugó-elmenés", se magzatvíz-csorgás, mert burkot repesztettek két ujjnyinál, na akkor ömlött a magzatvíz a vesetálba... aztán a fájások közben folydogált.

Évi!
Neveink már vannak, de nem baj, ha csak akkor árulom el, ha már megtudjuk a nemét (remélem, nem kell februárig várni vele)? ;) Jó lenne, ha igaz lenne a megérzésed, de a másik esetben sem dőlök a kardomba... ;)

Anikó!
Ágolyó gyönyörűséges husibaba! :D Micsoda hurkák, öregem! :D Látszik, hogy jól tartod! ;) Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! És tapasztalatból mondom, hogy nagyon okosan teszitek, hogy nem íratjátok még Marcit suliba, ha nem muszáj. Még van egy éve "kijátszani" magát, sokkal érettebben fog iskolába menni, még akkor is, ha a kis esze már ott lenne. Így még egy évig igazán gyerek maradhat.

Na megyek, mert a gyerekem kicsinálja az apját... :twisted: :D

Este még benézek.

Puszi!

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Hát persze, hogy nem baj :)

Timika, Kacsa!

Veletek mi újság? Nem szoktatok ennyit hiányozni! Van igazolásotok? :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Fleur :)
Nekem volt nyákdugóm, olyan kicsit rózsaszínes váladék, mintha meg akarna jönni, de még nem az igazi cunami.
És picit jön csak, látod a WC papíron. Akár napokig is tarthat, mire utána elindul a mandula :) Nekem utána még 4 napig tartott, mire megszületett Laura. Kedden kezdte a rózsaszínezést, akkor már fájások is voltak, de aztán abba is maradtak és a nyákdugó is abbamaradt, majd másnap újra, majd újra. Pénteken befeküdtem (letelkt a +1hét a kiírástól számítva), szombat reggel kint volt a nagylány.
Magzatvíz: nem fogod elvéteni, ha érzed, olyan, mintha pisilnél és nem tudod visszatartani. Ha bárhol vagy, egy a dolgod: irány a kh!!! Ha elfolyik a magzatvíz, az azt jelenti, h megrepedt a burok és ha nem mész azonnal a kh-ba, ahol szülni fogsz és hívod a dokidat rögtön, fertőzés is előjöhet.
De ne izgulj, ha itt lesz az ideje, jön minden, mint a karikacsapás. :) (és reméljük, már csak 2 hét... :))

Szisz :)
Majd mesélek a Szt Imréről, ha talizunk szept-ben, jó? Elég hosszú lenne... :) Nagyon szép nevet választottatok! :)
Hogy vagy? Jól viseled? Párod gondolom nagyon boldog, h ilyen hosszú idő után végre itt a kis trónörökös :)

Timika :)
Mi van Veled? Rég nem írtál...

Norwell :)
Mennyire édes Kende! Megzabálom! Rajtad sem túl sok a fölösleges kiló, ahogy nézem! Nagyon csini kismami vagy (újra) :)

Anikó :)
Gratulálok a hasraforduláshoz, felkönyökléshez! :) Nem semmi, ennyi idősen!!!

Annácska :)
Megvagy még? Rég nem írtál... Jól vagytok?

Syry :)
Bátorításként írom: nincs olyan, h Anyu alkatát örököltem.... Én is ezt mondtam 23 évig, amíg a férjemmel nem találkoztam. Ő vett rá, hogy nézzek ki igazán jól, mozogjak, stb-stb... És rájöttem, hogy Anyu alkatát ugyan örököltem, de az, hogy valójában hogy nézek ki, egyedül rajtam és a kis családomon múlik. Szóval kitartás, ne add fel, megéri küzdeni! :)

Puszi

KépKép
unique

Fleur :D

Teszek majd kepet is igerem! :wink: Nagyon izgi, hogy mar itt tartasz... :D

Angie :D

Köszönöm! :D En is nagyon örültem, hogy talalkoztunk es remelem egyszer majd babaval latogatjuk meg egymast! :D

Evi :D

Gratula a tüszöcskekhez, most aztan ket hetig nagggyon szoritok Neked! Hamarosan kiderül, hogy kiscsaj-e? Sajnos nekem nincs semmilyen megerzessem e teren...

Norwell :D

Nagyon jok a kepek a nyaralasrol. Az Afp-röl en is azt hallottam, hogy nem annyira megbizhato sokkal jobb az alapos ultrahang es a tesztek.
Mar az is egy csoda, hogy eddig ingyen csinaltak nalatok. 8)
En is nemsokara megyek a genetikaira kb. egyszerre megyünk. :wink:

Aniko :D

Nagyon szepek a fiaid, örülök, hogy jol ereztetek magatokat Ausztriaban. El tudom kepzelni, ahogy Marci gügyög a kicsivel.. :D

Kép
Kép
jucmuc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?