Sziasztok!
Előkerültem végre!
Ugyan a Szigetnek már vége van, és az utána következő tortúrának is, de míg szigeteztünk, elvittük a sz.gépet a rendszergazdinkhoz a szokásos vírustalanításra, újratelepítésre, de mikor haza hoztuk, nem ment rajta semmi…! Se net, se semmi. Ááááááá, nem voltam ideges….
De most újra itt!
Igyekszem visszaolvasni és képbe rázódni mielőbb!
Az Újakat üdvözlöm, és mielőbbi boldog babásodást kívánok!
Nünü!
Nekem is 30-32 naposak a ciklusaim, és a PÉm is kb 21-24.nap között szokott lenni. Van, hogy 2-3 napig is fájdogál a hasam olyankor. Az LH teszt kimutatja relatív pontosan hogy mikor van a peteérés. Mi kb.felváltva tartunk olyan hónapot amikor minden nap rajta vagyunk a baba témán, ill. mikor csak kétnaponta. Ez változó, hogy ki melyikben hisz, mert én is olvastam erről is, arról is. Az biztos, hogy abból nagy baj nem lehet, ha jó sokat „gyakoroltok”!
Sajnálom a Pindúrotokat! Biztosan küld nektek egy gyönyörű babát!
Kacsa!
Sajnálom a tejcsi-táp gondot!
A fotók NAGGGYON SZUPER JÓK!!!!! ÉDI NAGYON!!! Én is én is szeretnék már!!!!!!!
Tündi!
Én ugyebár nem tudok saját tapasztalatról írni, de nagyon durva amit írtál!
Indokolatlannak tűnik az adag is, meg az alma is!
Ha visszajön a főorvos, biztosan beszélni kéne vele.
Nagyon remélem, hogy nem valami egészségügyi spórolás áll a háttérben, mert felrobbanok már a dühtől, hogy mindig a betegek, babák, kiszolgáltatottak szívnak a pénz miatt!!!!
Mielőbb ki kéne kerülnie a kórházból, hogy végre fejlődhessen Roli!!!
Most olvastam amit Juca írt!
Tökéletesen igaza van!!!!!
Én, mikor bementünk az ügyeletre a pisiléses cucc miatt, 1000 forintért álltak szóba velem a Péterfyben. Kérdeztem, hogy miért is???
1. ide tartozom kerületileg
2. lehet, hogy szerintük nem sürgősség, mert nem halok bele a szervi problémákba reggelig, de alukáljon már nekem valaki ezzel az érzéssel 2 napig, hogy hétfőn elmehessen a körzetihez beutalóért, utána kérhessen időpontot az urológiára,…blablabla…
csak akkor ne kérdezzék meg, hogy miért csak most megyek be, mikor már vért pisilek!!! Ha bennük felmerül ez a kérdés, akkor csak sürgős az ellátás egy kicsit, nem???
Mondjuk abban a pillanatban csak az érdekelt, hogy adjanak valamit, ami segít!!!
Tündi!
A szívem szakad meg attól, amit veletek csinálnak! És, hogy a férjedet nem engedték be…
Látom, már kaptatok válaszokat!!!Azért harcoljatok azért, hogy időben magyarázatot kapjatok, mert ezt nem tehetik meg senkivel, hogy hülyének néznek és titkolóznak!!!
Andi!
Gratulálok! Boldog gondtalan pocisodást kívánok!
Fleur!
Annnyira izgi már, hogy mindjárt kibújik Lili!!!
Szép lett a szekrény! Ügyik vagytok!!!
És a pocis fotók az esküvőről...nagggyon csini vagy!!!!!
Nagyon jó lehet már ott tartani, hogy nemsoká a kezedben foghatod a pöttömödet!!!
Jajjj, de izgatott vagyok! Nagyon drukkolok értetek!!!
Norwell!
Úgy tűnik, nagyon jó volt a nyaralás, de én is hiányolom a pocis képeket!!!!
Bocs Lányok, hogy most cak ilyen nagy vonalakban írtam és nem mindenkinek, de a főnököm elutazott, és míg ő nyaral, én megszakadok a melótól
mennem kell!
Ja, egy kérdés: Leírná nekem valaki, hogy hogyan zajlik ez az átjárhatósági vizsgálat???
Annyit tudok, hogy a röntgenben csinálják, de hogy ki dug hova mit, meg ilyenek???? Szóval nagyon kezdek parázni, pedig csak szeptember közepén kell mennem!
Mit fogok érezni? Vajon a saját dokim csinálja, vagy egy vad idegen???És fájdalmas???
Kérlek, rágjátok a számba, hogy legyen bátorságom elmenni rá!!!
Pusza: eszter