Ilona,
itt maximum kettőt tesznek vissza, mert félnek a hármasikrektől. Mint ugye tudjuk (a mi topikunkban is megtörtént a baj) nagyon veszélyes, rizikós kihordani 3 babót egyszerre.
A dokik szerint az esélyek ugyan azok, mert a kiolvasztás után elkezdenek osztódni és csak akkor teszik vissza őket, ha rendesen fejlődnek. De fagyasztás nélkül is előfordulhat ugye, hogy nem fejlődnek. Szóval elvileg ugyan azok az esélyek.
Most egy kicsit vissza fogom fogni magam, mert a múltkori nagyon megviselt lelkilek. Próbáltam úgy tenni, mint Pandácska, mármint hozzáállásban, de nekem sajnos nem jött be.
Persze azért bizakodó vagyok, de visszafogottabban.
Holnap megjön és akkor indulhat a visszaszámlálás!!!
És ti végül a lombikot elfelejtettétek teljesen? Bár, minek is, hiszen hamarosan kapsz egy csodálatos kisbabát!!! Úgy irigyellek, mert neked tuti lesz!! Nálunk a férjem nem akar örökbebabát és így ki tudja mi lesz...
Ja és képzeld találkoztam azzal az ismerősömmel,aki örökbe fogadott, egyedülállóként. Hihetetlen, de ő elment egy rákszűrésre a dokijához, aki elmesélte neki, hogy van egy kismama, aki nem akarja válallni a második gyerekét. És csak úgy eljetette neki, hogy nem akarná ő örökbe fogadni? A csajszi meg egyből rávágta, hogy dehogynem!!! Rohanvást indult a gyámügyre és mire megszületett a baba, már megkapta a papírt, hogy örökbefogadhat.
Olyan szuper dolgok vannak. És most tavasszal,5 évvel a baba megszületése után megint rákszűrésen volt és foghegyről megint megjegyezte a doki,hogy van egy baba. Persze ezt ő már nem vállalhatta,mert egyedül neveli azt az egyet is. Szóval sokszor a dokik kerülnek ilyen helyzetbe és mint közvetítők segítenek. Talán a te nődokid is kerülhet ilyen szituba. Beszélj vele a tervetekről!!