Új privát üzeneted érkezett!

Képnézegetési lázban égek, rakok egy fotót a tesómékról:
Kép
bbilona

Boris,
Örülök hogy minden rendben van gratula a kislányhoz :lol:
Vendég

Sziasztok!

Boris!
Nagyon örülök, neked/nektek! Pihenjél sokat! Akkor Lujza?
Puszi

Ilona!
Boldog Névnapot! Esetleg van olyan képed a tesódékról ami közelebbi? Amin látszik jobban a pár, ruha, csokor....

Odry

Kép

Kép
odry

odry, lesz lesz jobbis, most ezt találtam még:
Kép
bbilona

Ilonka,
nagyon helyesek!!

Boris,
de jó,hogy minden rendben.Sajnálom, hogy ennyire megszenvedted, de a lényeg, hogy túl vagy rajta és minden rendben lesz! Akkor Lujza??? :lol:
katata

Ilona!

Na ez már igen.... nagyon bájosak!
Én is , úgy mennék jó kis lagziba, de nem tudok róla, hogy a közel jővőben mennünk kéne.

Ébredezik a legény, ebéd idő!

Kép

Kép
odry

jaj odry, hogy én mennyire irigyellek.

ugye szépek voltak, és szerintem nem vagyok elfogult. Szerencsére csipázom mindkettőjüket, és ez tök jó. :D
bbilona

Kicsiboris!
Jajj szuri :?
Nagyon örülök, hogy minden ok, és a kislánysághoz is :D
sonjus

Sziasztok!
Most beszéltem zel-lel, és két tüsző is érett, 15 és 20 mm között vannak! :lol:

Most pörgünk itthon, ma 3 éves a keresztfiam, úgyhogy csomagolás, sütés, de előtte még Annának főzés. Csináltam neki kapros tököt pipihusival. Mindezt párolva, és jól odakozmáltam a vizet a párolóban. Először csak szaglásztam, hogy ki süt valamit, milyen jó illat van. Aztán már mérges voltam, hogy ki füstöl.. Utóbb kiderült, hogy én voltam, a víz elpárolgott, most van egy design-os korom fekete aljú edényem.. Még jó, hogy nem a Zepterben csináltam, Apa megölt volna.. Lehet így is.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes, akkor nem találkozunk holnap :wink: (ha apa megölne :wink: ), remélem nem így lesz.
Jó készülődést!

sapé, mi újság?

baszi drága hogy vagy?
bbilona

bbilona!

Szépek a fiatalok!

Szerintettek a 1kg hízás 4hét alatt sok? :roll: ?
m. reni

Tudjátok próbálok vigyázni a súlyom miatt.
Hála az édeset nem kívánom,csak az erőset enném egyfólytában.
Ma voltam afp-én és két két múlva eredmény!
m. reni

Ilona!
Hamarosan Ti is meg tudjátok, addig türelem!
Tényleg, tudtok valami konkrétat, hogy milyen korú és nemű gyermekek közül lehet kiválasztani a nektek szívetekhez közel kerülőt? Vagy lesz úgy amit ők mondanak? Még mindig kisfiút szeretne a párod, vagy már leányzó is lehet? Már nagyon izgulok értetek. Az biztos, hogy az a kis ember is annyira vágyik már ' RÁTOK" mint Ti Ő rá.

Babszi!
Én is szeretném ha írnál pár sort!

Mágnes!
Mindig te főzöl Annának, vagy szoktál bébi papit is használni? Oda se neki, már az edénynek.... még jó hogy nagyobb baj nem lett.

Kép

Kép
odry

Reni,
Szerintem egyáltalán nem sok.
Vendég

Pandácska!

Te mennyit híztál 4hét alatt??
m. reni

Reni,
Hát eddig egy kg híztam.
Vendég

Odry:
kezdetben bébiételt kapott jó egy hónapig,mert féltem, hogy nem ízlik majd neki a főztöm. Aztán ahogy a sajátomból sokkal többet megevett, mint a bébikajából, megtáltosodtam, és minden nap főzök neki. Imádom, mert Anna hálás, és szereti, amit csinálok neki, és olyan jó érzés látni, hogy ízlik neki. Na meg tudom, hogy egészséges. :)
Ettől függetlenül, ha elutazunk, szoktam neki adni bébiételt is. Bár ez nagyon ritka, van hogy utazáshoz is viszem a kis Aventes pohárban a hazait.
Ha kellenek majd receptek, csak szólj, és küldöm :)

reni: Az egy kiló az semmi! Szuper vagy! :)

ilona:
már közöltem Apával, de megnyugodott, hogy a Zepteres fazék még él.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

ok mágnes, akkor még eléldegélsz egy darabig :D Tudod könnyű annak aki nem csinál semmit, az nem hibázik. Ezt valahová jól látható helyre érdemes lenne felírni.

odry, aranyos vagy hogy így gondolod, belepusztulok annyira szeretném már. Meg sem hallom ,már az olyan történeteket, hogy 9 hónaposan fogadtuk örökbe és a vére az csak a vére és hasonlók. Majd mi megmutatjuk, aztán elválik idővel minden!
Nem választottunk nemet, 0-3 éves korú, javítható híbával (műtéti úton, allergia stb) csúnya így leírva tudom, ha totkos örökbefogadás. Nyíltnál ugye csak csecsemő lehet, majd meglátjuk melyik sikerül gyorsabban, mindkét vonalon indulunk.

reni, nem azt mondják 10-12kg még ok? Van aki 4-5 kilót hízik, mert az elején ugye ott a róka, meg a fejfájás. Miért kell vigyáznod a súlyoddal?

pandácska, tényleg a te rókád elszaladt jó Sapéhoz és Sonjushoz?
bbilona

Ilona,
El :lol: és remélem ott is marad :lol:
Vendég

pandácska, igazából te már nem vennéd hasznát sapénál, sonjusnál, kamillánál meg jó lesz megerősítésképp hogy ott van az a gyerek ahol kell.
bbilona

Sziasztok!

Domo!
Köszi, az érdeklődést! :lol: Mondhatni megvagyok, pár napig annyira fáradt voltam, nem tudom mi volt velem.Pihenek amennyit csak tudok, mert szombaton hozzák haza a lányomat, így pihenésről szó sem lehet.

Panda!
Remélem jól elzavartad azt a rókát felénk! De a gólyát is szeretem!Azt is küldhetnétek erre! :lol:

Ilona!
Jól esik, hogy így számon tartasz! :lol: :lol: Pár napig nagyon fáradt volta, de ma már jobb kicsit. Eddig aludhatnékom volt. :wink:
Bízom benne, hogy sikerülni fog, de olyan távolninak tűnik a 1,5 hét, de tudom hamar elfog menni!
Hétvégétől már a gyerek is itthon lesz, így minden percem le lesz kötve!

Boris!
Örülök, hogy rendben vagy! :lol: Eredmény mikor lesz?Gondolom a magzatvízet elküldték vizsgálatra!

Reni!
Egyáltalán nem sok amit híztál!Arra vigyázz, hogy az utolsó trimeszterben hízik igazán a baba a súlyára, így te is többet szedsz fel akkor!És, hogy dicsekedjek is egy kicsit, én Ágotával összesen 7kg híztam, a dokim sem akarta elhinni.(Az első 3 hónapban mondjuk fogytam a sok hányástól.)

Kép
sapé

Sapé,
Csak 7 kilót :shock: de jó lenne ezt így csinálni :wink: ügyi vagy :lol:

Ilona,
Bizony már nem is látom szívesen agresszív dög :lol:
Vendég

Sziasztok!

Reni, ne izgassd annyira magad a kilókon. Bár én is igyekszem figyelni rá, de túlzottan nem szabad. Én 10 kn-nál tartok, az ikrekkel kb 13-14 kg hízás a "megengedett". De szerintem, a szervezet az erősebb ebben az esetben. Nálam Zitánál a végén folyamatosan pattogtak fel a kilók, pedig alig ettem. Nem tudtam mit tenni ellene, most meg rendesen eszem, szinte mindig éhes vagyok, és 4 hete semmi nem jött fel, pedig a babák közben nőnek mint a bolondgomba. Valószínüleg fogyok. A férjem szerint is kisebb a seggem. Szóval szerintem terhesen minden érthetetlenné válik ezzel kapcsolatban. Azzal már sokat tettél, he nem eszel édességet, ügyi vagy!!! Egyébként én sem kívánom, mióta terhes vagyok egy szem csokit, vagy sütit nem ettem.

Kedden voltunk UH-on. Babett 1800 gr Balázs 2100 gr. A doki nagy csodálatára. Szerinte ez több, mint ideális, még mindig úgy fejlődnek, mintha egyedül lennének. Sőt Balázst 1 héttel nagyobbnak saccolta a gép. A doki azt mondta, már ha holnap megszületnének sem lenne semmi baj. Ez valami csodás. És még nem is készülnek megszületni, a méhszáj teljesen zárt. Olyan megnyugtató volt most minden. Teszek fel képet.

Domo, írni akartam, de Zita már nyúz, hogy éhen hal, még késöbb írok. Kép Kép Kép Kép
tamaranna

tamaranna, ezek klassz hírek igazán jól gyűröd. Egyre félemetesebb méreteket ölt a pocakod, őrület mit kibír a szervezet. Bocsi, tudom nem szabadna ilyet írnom.
Hogy fogja Zita élvezni a kistesókat, talán majd be lehet vonni őt is egy - két dologba, nem lesz egyszerű neked! :wink:

sapé, örülök, hogy jelentkeztél jó hogy pont most tudsz pihenni, ki tudja min múlnak néha a dolgok. 15 nap nem kevés tudjuk jól, szorítok.

pandácska, hogy halad a te vonalzód is egyre előrébb, mindjárt félidős leszel. Milyen klassz lesz az élet 2008-tól nálatok ugye?

mágnes szülinapi buli jól sikerült?
bbilona

Tamara,
fantasztikus a pocid!!! :D Örülök, hogy ilyen jól alakul minden. Irigykedem is rendesen :oops:
Zita pedig gyönyörű kislány, tiszta anyja!!! :wink:
katata

Sonjus ?????
katata

Tamaranna, csodaszép pocakod van :lol: és a kislányod is milyen helyes :lol:
Majd írj, ha lesz időd!

Nekem még mindig megvan a kedvenc kis lusta tüszőm :lol: Újra lőttek a 4. inszemnek (nem is volt kedvem hozzá, bár most semmihez sincs). Biztosabb módszert választott a dokim, gyógyszert szedek 21 napig, ettől tuti megszabadulok a drágaságtól :lol: Így teljesen esélytelen 3 hét áll előttem :cry: és közben itt mindenki babás lesz :lol:

Kép
domo

domo, azt a teremburáját neki! Akkor most hormonok a lusta tüsző miatt? Szegénykém jól megküzdesz azért a kis zsiványért aki 1,5 hónap múlva befészkeli magát a pocakodba :wink:
Reméljük igazad lesz és addigra mindenki babás lesz, így neked már nem lesz más dolgod mint csatlakozni! Tudod akik sokáig együtt vannak azoknak a mensijük is összerendeződik, hátha így van ez a babásodással is :wink:
Kitartás!
bbilona

Ilona, tényleg nagyon értesz a vigasztaláshoz :lol: Olyan kedves vagy, köszi :lol:
Igen, hormon: Orgametril-t kell szednem (csak azt nem értem, ez miért nem mondta a helyettes orvos a múlt hónapban :twisted: )

Kép
domo

Sziasztok!
Tamaranna:
jajj de szép pocakod van!!! :) Hol is tartasz most a heteket illetően??

ilona:
A buli jól sikerült, keresztfiam azt se tudta hova kapjon a sok ajándékok láttán. Kapott 10 héliumos lufit. Alig vártuk, hogy elaludjon este, aztán el is szívtuk mind a 10 lufit. :) Én a mehemedes mesét mondtam el, sógornőm az ápolónői seküjét, Anyósom Storyból tartott felolvasást, a párom meg nem tudom, mert úgy röhögött, hogy kiszaladt az udvarra :) Fel is vettük videóra:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Domo,
a francba már. :evil: Mindig csak a várakozás, nagyon ismerem ezt én is, meg itt sokan. De ne csüggedj, hamarosan babás leszel te is!!! :wink:
katata

Hahó!

Domo!
Frász és frász :evil: ez már az őszi fáradtság a tüsződnél vagy mi a bánat van? Remélem ez a gyogyi mostmár rendbeszedi a dolgokat! Kitartááás :)

Katata!
vagyogatok és reggel megint volt barna, kevéske is meg sötétebb is mint tegnap, de azóta semmi :? cicim még érzem, türelmem egyre kevesebb :)
sonjus

mágnes, ugye milyen gyagyásak tudnak lenni a felnőttek is?

sonjus, látom van még két napod a tesztelésig, kibirod addig.

domo, ezt én sem értem, miért nem kaptad már meg előzőleg azt a csodabogyót! Talán tartanak a tanár úrtól és nem mert beavatkozni a kezelésedbe, hogy a csuda vigye.
Sokszor elgondolkozom, hogy milyen furcsa lesz egyszer ha védekezni kell, hogy ne legyen csak 5 lurkó, mert a 6. már csak a pincében fér el. Azt sem fogjuk már tudni hogyan is kell. Hogy ez most miért jutott eszembe, ki tudja? :roll:

andi, Gergő úrfi? Petyka rendben, betegségnek, láznak se híre se hamva?

kabócabogár, ti hol is tartotok? Leszívás, beültetés, mikor kell szorítani?

kamilla, halihó ismét elvonókúra?

móni, láttuk mi már Ramónát egyáltalán? Nem emlékszem :shock:

tiza, Marcellt megnéztem az iwiwen, mi nem kapunk belőle :( de kicseleztelek :D

tücsökbogár vajon hogy vagy, benézel néha hozzánk?
bbilona

Domo!

Valahol olvastam,hogy az orgazmus jót tessz a lusta tüszönek!!
Tessék apával össze bújni,és máris sehol az a fránya tüsző.!!!

Tamaranna!

Nagyon csinos kismama vagy és csodaszép a kislányod is!!!
Köszi a súly megnyugtatást,megpróbálok nem gondolni a súlyomra.
Irigyellek az ikrek miatt, :wink:

Bbilona!
Hogy miért kell vigyázni a súlyomra?Mert túlsulyos vagyok :roll:

Sapé!
7kiló??De jó neked!

Nekem már most hatalmas melleim vannak.Nem tudom mi lessz késöbb.Állítólag az 5.hónaptól a kétszeresére nő :oops:
A babám meg fog tőle fulladni :lol:
m. reni

Reni,
nyugi, inkább örülni fog neki, lesz sok jó tejcsi!!! :wink:

Sapé,
szorítok nagyon!!!
katata

reni, ez jó :D méghogy megfullad tőle a babád :D
Te milyen kis vicces vagy!
Túlsúllyal nem tudok mit kezdeni, nekem is gond. Havonta feljön 1kg, és egyáltalán nem eszek többet, máshogy stb. rémisztő ez a tehetetlenség.
Azt azért én sem bánnám ha az édességről le tudnék állni.
bbilona

Bocsi lányok csak egy gyors bejelentkezés.
Most voltam UH-n az áramlás jó, de sajnos nem nagyon nő Gergő fiam. Most kb. 2190g-ra becsülik ez 33. hetes babának felel meg. Most már csak azért drukkolok, hogy a 2300g-ot elérje, mert akkor nem lebeg a fejünk felett a hazaengedési súlyhatár.
A szülésznő szerint nem fogja hagyni a doki, hogy kihordjam a 40. hétig, úgyhogy kb. 2-3 hetem van még szülésig. Jövő héten megyek a dokihoz akkor talán már többet tudok.
Petyka már jól van, csak éppen fogta magát és leszokot a délutáni alvásról és erősen dackorszakozik. A legjobbkor! :?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

andi, jó kis pánikot keltenek Gergő körül. Tényleg ennyire vészes az hogy 2190g? Nem jó ez a sok uh, megfigyelés, csak a te idegeidet borzolják vele folyamatosan.
Petkya a kis komisz, nem megy oviba? Én mint nagy tapasztalattal rendelkező, úgy emlékszem, hogy a kislány akire vigyáztam 2,5 évesen elhagyta a du-i alvást, a dackorszak kimaradt. Könnyű volt nekem igaz?

Számolok: azt írtad 2-3 hét múlva világra hozod a 2. gyermeketeket. Hiszen az 39-40. hét a vonalzód szerint :shock: Akkor én ezt most nem értem, nem jó a vonalzód, v. 1-2 hetet akartál írni? Magyarázatot szeretnék :wink:
bbilona

Sziasztok!

Tamara!
Szép nagy a pocid!És milyen jó súlyúak a drágák!Csak így tovább! :lol:

Panda!
Igen, 7kg volt a végeredmény.Bevallom nem vagyok egy nádszál kisasszony! :lol: :lol:

Domo!
Jaj, de kár! :x Sajnálom, de fel a fejjel beszeded azt a fránya hormont, és kezdhetitek!Szorítok neked!

Reni!
Úgy híztam ennyit, hogy közben a 23. héttől a 36. hétig feküdnöm kellett, veszélyeztetett terhes voltam. Oyanokat egyél, igyál ami tényleg a babának kell, ilyenek pl: a szénsavmentes ásványvíz, tejtermékek, gyümölcsök és sok zöldség!Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de én engedélyeztem magamnak édességet is. De kerüld a fűszeres, erős ételeket, szénsavas-cukros üdítőket.
És ahogyan írtam az utolsó trimeszterben nagyon figyelj az étrendedre. Ügyi leszel és nem fogsz sokat hízni, én tudom!
A melleid méretétől nem függ az, hogy mennyi tejed lesz!Ezt a dokim mondta annak idején.

Andi!
A lényeg, hogy érett, egészséges legyen!

Kép
sapé

Reni, a két hónap alatt volt egy pár :oops: , mégse távozott. A könyvben jobban működik.
most már kezdek kibukni minden miatt, egyre rosszabb a hangulatom is, és ezt megérzi a testem is. :cry: A sok gyógyszer sem használ, de nincs erőm leállni sem, mert akkor még reménytelenebbnek látok mindent.

Ilona, többször mondtam már a páromnak, hogy én soha többé nem fogok védekezni, inkább jöjjön a 6 gyerek :?

Andi, már csak pár hét, hú de izgi :lol:

Kép
domo

Domo! :lol:

Elhiszem,hogy ki vagy én is ki lennék a helyedben.Még a felülés álítólag nagyon hatásos a tüszökre nézve! :lol:

sapé!
:lol: :lol: A fűszeres ételekenk nem bírok ellen állni,de nem agyon sózva persze.Imádom a csípőst.
Cukrost meg nem bírok inni se,nemhogy enni.
Mikor lessz az inszem!!???

Katata! :lol:
Szeptemberben kb mikor lessz a beülti??

Andi! :lol:
Kitartás nemsokára itt a gyönyörű babád.

BBilona! :lol:
Megkúksíztalak az iwien ,olyan szép voltál az esküvön,látszik az arcodon,hogy kiegyensúlyozott vagy!!!!
m. reni

Reni,
számításaim szerint szeptember 10-e körül kapok vissza két babót!
katata

reni, ne izélj! :oops: egyébként tényleg sokkal jobb mióta nem járunk orvoshoz, tisztára élvezem, teljesen kiegyensúlyozott vagyok, és ha néha előfordul hogy valami nem klappol, akkor megrázom magam és megyek tovább, mert tudom ennél volt rosszabb is.
Tuti csak olyat kívánsz amit a gyerkőc is. Barátunk cukros lett, eszerint étkezett a 2 félidőben és olyan csuda alakja lett a szülés után hogy csak na! Lehet egy ilyenfajta étkezési rend váltás is jót tehet. Nem tudom ilyen lehet, valszeg nem könnyű.

domo, rettentően sajnálom hogy így a béka feneke alatt vagy, tudom milyen kutya egy érzés. Tudod fel a fejjel!
Ha vállalod hogy végicsinálod, (csináljátok) akkor csak előre erősen, fogösszeszorítva menni fog, ha kell akkor a lombik.
Ja és szeretnék jelentkezni (mert én nem vagyok olyan erős mint te hogy végigcsináljam), a 6 gyerekből kettőt - hármat szívesen örökbefogadnánk, legalább tudnánk hogy ilyen kitartó, kedves anyukájuk van. :wink:
bbilona

te katám, miért csak kettőt? Nem biztosabb a 3? Milyen esélyek vannak fagyibabával, és nem fagyival, ugyanaz? Szept 10. húúúú az már mindjárt itt van. Milyen szép tavaszi gyerekek lesznek :D Pont jókor lesz nagy pocakod, nem a hideg télben, hanem a szép tavaszban Szegeden, az új lakásban :wink:
bbilona

Ilona!
Bocsi, valószínű 2 hét a max. Én is elszámoltam magam, összezavarnak, hogy örökké 33 hetesnek minősítik a kis porontyomat. Egyébként a sok UH jó is meg rossz is, mert azért megnyugtató amikor látom, hogy ott van és egyfolytában mocorog.És mivel mindíg más orvos van beosztva és mind ugyanazt mondja, hogy genetikai bibi vagyok :? , de a gyerek jól van, így kénytelen vagyok hinni nekik.
Jövő hét csütörtökön többet tudok majd, hacsak addíg nem történi valami.
Elküldenéd a számod privibe, hogy írhassak, ha megszületett Gergő?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Ilona,
itt maximum kettőt tesznek vissza, mert félnek a hármasikrektől. Mint ugye tudjuk (a mi topikunkban is megtörtént a baj) nagyon veszélyes, rizikós kihordani 3 babót egyszerre.
A dokik szerint az esélyek ugyan azok, mert a kiolvasztás után elkezdenek osztódni és csak akkor teszik vissza őket, ha rendesen fejlődnek. De fagyasztás nélkül is előfordulhat ugye, hogy nem fejlődnek. Szóval elvileg ugyan azok az esélyek.
Most egy kicsit vissza fogom fogni magam, mert a múltkori nagyon megviselt lelkilek. Próbáltam úgy tenni, mint Pandácska, mármint hozzáállásban, de nekem sajnos nem jött be. :? Persze azért bizakodó vagyok, de visszafogottabban.
Holnap megjön és akkor indulhat a visszaszámlálás!!!
És ti végül a lombikot elfelejtettétek teljesen? Bár, minek is, hiszen hamarosan kapsz egy csodálatos kisbabát!!! Úgy irigyellek, mert neked tuti lesz!! Nálunk a férjem nem akar örökbebabát és így ki tudja mi lesz...
Ja és képzeld találkoztam azzal az ismerősömmel,aki örökbe fogadott, egyedülállóként. Hihetetlen, de ő elment egy rákszűrésre a dokijához, aki elmesélte neki, hogy van egy kismama, aki nem akarja válallni a második gyerekét. És csak úgy eljetette neki, hogy nem akarná ő örökbe fogadni? A csajszi meg egyből rávágta, hogy dehogynem!!! Rohanvást indult a gyámügyre és mire megszületett a baba, már megkapta a papírt, hogy örökbefogadhat. :) Olyan szuper dolgok vannak. És most tavasszal,5 évvel a baba megszületése után megint rákszűrésen volt és foghegyről megint megjegyezte a doki,hogy van egy baba. Persze ezt ő már nem vállalhatta,mert egyedül neveli azt az egyet is. Szóval sokszor a dokik kerülnek ilyen helyzetbe és mint közvetítők segítenek. Talán a te nődokid is kerülhet ilyen szituba. Beszélj vele a tervetekről!!
katata

Sziasztok!

Ilonám: köszi az érdeklődést. Holnap megyek leszívásra. Tegnap a balban 3-4db, a jobban 5-6dg, 16mm-es tüsző látszott. A nyálkahártyám 9,4mm. Ha sokan termékenyülnek és osztódnak, akkor csak az ötödik napon rakatnánk vissza. A dokim mesélte, hogy az ivarsejtek az első 3 nap még aszülőktől hozott dolgokból táplálkoznak, és csak a 4-5. napon maguktól. Így, hogy sokan vannak, mi szeretnénk megvárni az 5. napot és csak a legéletképesebbeket visszarakatni. Persze, majd meglátjuk

Domo: én is csak azt tudom mondani, hogy lesz ez még jobb is. Mindig van valami, ami tovább löki az embert.

Takarítok még mindig. Látszik, hogy emeletes a lakás, és soha nem érek a végére.

Sziasztok
kabócabobár

Kabóca,
Drukk a holnapi leszíváshoz ebből lesz jó pár szép petesejt :wink:
Vendég

Kabóca,
nagyon szorítok holnapra!!! Lett akkor jó kis szüret!! :wink:
katata

Mármint lesz szüret!!!
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: