Új privát üzeneted érkezett!

Ja! És volt, hogy tesómat megkérdezték, hogy hogy vagyok, mert hallották, hogy megszültem... :lol: :lol:

Kép
Kép
gabi82

Na csajok szorítsatok nékem, megyek a sebészetre 2-re, de jövök vissza, kicsit megvagdosnak. Van egy szép nagy csúnya tokos szőrtüszőm, azt megnyitják, mert állandóan be van gyulladva.(a belső combom tövében...no comment) :cry:
Vendég

Nóri! Szorítunk!!!

Arikon! A fertiben állítsd az ovulation detectort a chart alatt "advencedre", és akkor behúzza a cover line-t.

Pötye! De jó lesz nektek!
Vendég

Nóri,
együtt érzek! És szorítok!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Ja, Bíborlány, elkísérsz??? :lol:
Vendég

Asszem változik a ciklusom. Ez most mit jelent? Eddig nagyon megvolt, mostmeg alig van valami.....
Lehet ez agyulladáscsökkentő hatása? Vagy lehet, hogy annyi cisztám van, hogy már alig bír megjönni?
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
gabi82

Gabikám, akkor nem lett volna nagyon meg eddig!Ez szerintem nem baj...nálam is az első napok erősek, aztán egyszercsak alig-alig.Ne beszélj be magadnak semmi butaságot! :wink:
Nekem mindig 28 napos ciklusaim voltak, mostanság pedig volt 31 is.Ez nem jelent semmit, nyugi, befolyásolhatja az időjárás és a lelkiállapotod is.
Vendég

Nóri, kísérésben jó vagyok, szörtüsző otthoni sk kipiszkálásokban meg főleg :twisted: Ne is mondd, holnap bejelentkezem jövő hétre nődokihoz, de remélem, addigra összeomlik az egész telefonhálózat, oszt megúszom.

Gabi, nekem is változik, de én normalizálódásnak hívom. Eddig 7 nap volt,amiiből 3 halálos, 1 otthonfekvős fetrengős, összesen két doboz szuperplusz tamponnal, most meg már 3 hónapja teljesen elviselhető, 4-5 nap, amiből 1 durvább csak, alig fáj, és én örülök nagyon!Szerintem utánozz le nyugodtan!
Vendég

csnóri: szorítok... :?

Én is ezzel küszködtem.. nyaralás alatt bedurrant egy..de nekem szerencsétlenül a szeméremajkamnál.. olyan felemás voltam, mint a sicc. 3x volt az egyik oldal a másiknak... aztán csillapodott..rá 2-3 napra megint.. nagyon fájt.. ekkor jött a pánik, meg az internet.. biztos bartholin mirigy gyulladás... :shock: de az nagyon nem stimmelt, helyileg... de már a legrosszabbra is fel voltam készülve...
Szerencsére doki megnézte, és mondta hogy csak egy igen szép babszem nagyságú, betokosodott szőrtüsző és faggyúmirigy gyulladás.
Anitbiotikumot kaptam rá, már húzódik vissza. De ha nem tenné, nekem is be kellene mennem felnyitni :(

Úgyhogy azóta kerülöm a borotvát.. Kincs tiszta betege..ő így nem szeret látni :oops: Na mindegy.. majd..kitalálok valami tuti biztos módszert... nektek van valami praktikátok? Krém borotválás után, hoyg ne legyen gond?

És cask azért írtam le, hátha valaki megleőzi majd ezt az egészet, mert egyébként isznyat kellemetlen egy dolog... főleg ott.
Vendég

Mensi: 1. nap "érzem a pocóm": normál tampi
2 nap: meghalok :szuper vagy szuper plusz tampi
3-4. nap: normál tampi
5. nap :általában kicsit megint erősebb de normál tampi
6-7. nap: már csak pecsételős: mini tampi, vagy tisztasági betét

Szóval ne izgulj.. én az összes kínálatot végig szoktam zongorázni! :))
Vendég

Na jó, akkor örülök. :)

Nekem most múlik egy begyulladt szunyogcsípés.....
Hát elég gusztustalan volt.... :?

Nekem amúgy női borotvám van. Elektromos. Nekem attól nem gyullad be......

Kép
Kép
gabi82

Akkor én nyertem,mert engem nem néztek még terhesnek,de bojler tstem mégmindig van :lol:

Pöttye:így már én is jártam 98-ban a krétai nyaralás alatt,nagyon megijedtem én is,de hál istennek elmúlt.

Nekem piri 3 napig tart...ma este már lehet :oops: 8)
vedresandi

Andi: nehogymááááá 3 nap :shock: ????????? én még vagyok ennyire szerencsétlen????? :cry:
Vendég

Akkor én is a szerencsésebbek közé tartozom, 40 naponta jön meg és 3 napig tart. :D Persze nem volt ez mindig így csak a fogamzásgátló bekavart...

Krisztinka, beállítottam, de így sem húzott be semmit. :(
Vendég

Na megjöttem, semmit nem csináltak...mert ez annál nagyobb ügy.Péntek reggel 8-kor műtét, helyi érzestelenítéssel.Ki kell vágni egy kb 5-10 cm-es részt, mert ez egy ciszta szerűség...Örülök rohadtul... :cry:
Vendég

jáááj Nóri!
Ez tényleg nem jó hír!!!!Remélem utána teljesen renben leszel!
vedresandi

áááááááííííííííííí..szorítás nóri!!!!
Vendég

Andi, tudod, még ott a kis miomám....
Vendég

Csak ez zavar, hogy hülye helyen van, pont a luksim mellett a combhajlatomba...amúgy is ott rohadt érzékeny a bőr...brrrr.Ja és cuki volt a doki, mondta, hogy utána meg is nézhetem, hogy mit vett ki.(na most ide dobnék egy hányós emotikont) :wink:
Vendég

Szerezzek egyet a hatás kedvéért?:)
Sajnálom egyébként..de túl leszel rajta..és rendben lesz minden..
Vendég

Pöttye:oléoléoléolééééééééé,óriás jó meccs volt,stadioni hangulat volt itthon,még hullám is volt,sötmeg kukorica :lol: :lol: annyit gondoltam rád,biztos kint sokkal jobb volt 8)
vedresandi

HAlihó!!!!!!!!

Hazajöttem!!!!! :lol:

babszika

Szóval, visszaolvastam, de az agyam befuccsolt..... :?

Vérvétel a Mensmentisben:
én csak javasolni tudom!!!!! nagyon rendesek. a pénzedért azt kapod, amit elvársz!

babszika

Sziasztok Csajok!! Köszi nektek a tanácsokat. Ugy döntöttem megprobálom a hőmérözést. Csak kérek hoozzá segitséget. Hogy is kell.ezt alkalmazni?? Köszi nektek.
oszman777

Még annyit hogy a menszim csütörtökön mulik el,az az ma!!
oszman777

Még egy info. 25.5 a ciklusom.
oszman777

Sziasztok!
Nóri,
drukkolok nagyon péntekre. Ez tényleg juj....

Amúgy asszem tegnap elkiabáltam ezt az alig van meg dolgot. Ma beütött a ménkűűűűűűű. Ma lett volna az uccsó nap. Asszem még kitart 1-2 napot. :( :(

Oszman,
hőmérőzési grafikon: www.ciklus.hu vagy www.fertilityfriend.com

Minden reggel, lehetőleg ugyanabban az időben kell mérni. Ugyanazzal a hőmérővel. Rögtön ébredéskor. És azt mondják, hogy 6 órát kell aludni előtte. Előző esti alkohol felviheti irreálisan a hődet....

Kép
Kép
gabi82

http://www.babanet.mindenkilapja.hu/
Itt olvashatsz róla....

Kép
Kép
gabi82

Babszi,
bejelentkeztem és kaptam időpontot október 9-re. Remélem addigra pocaklakó miatt lemondhatom.... :D
Útálom, ha szurkálnak........

Kép
Kép
gabi82

Jó reggelt!

Remélem jó volt az a focimeccs? Habár Andiéknál már biztos, hogy jó volt... :D

Nóri,
ez tényleg szörnyű, de reméljük gyorsan túlesel rajta.

Arikon,
miután három napig fent van a hőd, akkor teszi be a keresztet, addig ő sem biztos a dolgában!!!

Nekem meg már megint egy érdekes görbém van, olyan pé-nek néz ki, meg fájt is hasam, stb., de nem akar felmenni a hőm. :( Meg ami még érdekes nekem, hogy ilyenkorra már két napja meg szokott lenni nagyobbodva a cicim, meg fájni is szokott, most meg semmi. Lehet, hogy nem volt pé?

Na, akkor dobok egy görbét:

Kép
sirkici

Jóreggelt!

Nóri :(

Jó volt az esti meccs igaz??

KépKépKép
bambika

Sirkici

Sikerült szállást intézni?

KépKépKép
bambika

Ha nem untatalak titeket, idebiggyesztem a kis beszámolómat.. :)))
FANTASZTIKUS VOLT!:)

Délután agyaltam ezerrel, miközben pingáltam az arcomat a magyar trikolor színekkel... most mi legyen.. ? Kinek drukkoljak? Hiszen olasz őrültek vagyunk Kinccsel, de mégiscsak magyar vagyok.. :) Próbáltam egy köztes megoldást találni, és míg a fejem egy kisebb magyar zászlóhoz hasonlított, felvettem a kékséget magamra... Barátságos mérkőzés, vagy mi a szösz.. :))) (meg persze álmomba se gondoltam, hogy milyen hangulat lesz ott a Puskák stadionban...ha ezt tudtam volna... talpig magyarba mentem volna..de ez most komoly.. :) )....
Kincs haverjai kicsit hamarabb érkeztek, mint gondoltam, vettem nekik folyékony kenyeret, pingáltam azt, akit tudtam... :)) és fél hét körül indultunk is fel a fővárosunkba... a kamionosok nem kis örömére... Ugyanis aki nem magyar volt, annak ablak leteker - zászló kirak, és hangos HAJRÁ MAGYARORSZÁÁÁÁG üvöltözéssel hirdettük, hogy hova is megyünk. Nem lehetett nem tudni.:) A hungárián besorolt mögénk egy olasz dzsip, Hajnika nosza rajta kis is hajolt a kék mezébe, és a győzelem V betűjét vigyorogva mutatta az olaszoknak... Vigyorogtunk. Ők se tudták azt, ami nem is tudom hány embert varázsolt el... MI GYŐZTÜNK!
Na de nem sietek ennyire előre.
:)
A parkolással volt némi bajunk, de a járda közepe alkalmasnak találtatott a megállásra...Mentségünkre legyen mondva, nem csak mi voltun ilyen leleményesek. És a rendőrök se szóltak érte. A tömeg csak úgy folyt be a stadionba, eszméletlen mi mennyiségű ember vette meg az olcsóbb-drágább jegyeket. (Mi középkategóriás jegyért élvezhettük a világklasszisok játékát.)
Kincs persze sehol... 20:20-ra értünk a bejárathoz, ő még két megállóval arrébb volt. Gratula. De sietett a Lelkem, mire én már nyomódtam be a kapukhoz, ő a kis izzadtságcseppeivel mögém került.. Nem semmi egy bejutás volt. Hirtelen aggódni is kezdtem, hogy jó ötlet volt-e Kincsnek egy thai rizst belenyomni a táskámba... illetve átkutatják-e azt, mert akkor tallákoztak volna a kis villámmal... de nem. Csak közölték, hogy jó a sminkem.. és vigyorogva mentünk tovább.
Hát igen.. mire beértünk, már jött is a rezes-banda, és pár pillanattal később a himnuszok. (Hát az olasz szektor nem semmi volt... micsoda spiritusz van ezekben a déli népekben.. :)))
Megcsilingeltettem a hangomat, de mire vége lett, már kortyoltunk is bele a hideg söröcskébe, mert ugyebár valahogy és valahonnan mindenkinek a kezébe került egy korsóval. :D
Nem mellékesen jegyezm meg, hogy Vörösbegy és kiscsaládja a mellettem lévő székeken ültek. :) Olyan jó volt egy ilyen élményen mással is megosztozni.. A gyerekek is édesek voltak, de erről majd az Anyuka ír, nem veszem el az ihletet tőle:)
Szóval elkezdődött a meccs. Hááát, a TV-ben olyan csigalassúsággal telnek a percek, ott meg hipp-hopp le is fújták az első félidőt:)) De tényleg. persze közben telefonáltam, meg voltunk fenn még sörért (árakról ne is beszéljünk..rablás...:( )...De amikor kellett ugráltunk, fújjogtunk, sikítottunk, mindent.. amit csak köllött. :D
Második félidőben az a gól, amit kaptunk az szerintünk nem volt jogos!! :) Les volt, és hülye a bíró, és fúúúúúúúj.... De ami utána volt... :))) Azt leírni nem lehet... ÖRÖMMÁMOR. hihetetlenkedve ingattuk a fejünket, hogy ilyen nincs, egyenlítettünk.... Ilyen nincs, vezetünk... És ááááááááááá ilyen nincs, két góllal vezetünk, és GYŐZTÜNK!!!!
Egyszer majdnem rázuhantunk Vörösbegyre, mert a vadbarmok pasik (persze a mieink) szinte ellökték egymást az örömtől..de hála Istennek az ijedtségen kívül nem történt nagyobb baj.. Ezúton is, mégegyszer ne haragudj már Era... Komolyan megijedtem, hogy bajotok lett... :((((
A meccs alatti hullámzás, kurjongatás, SZUR-KOL-JATOK!, MINDENKI ÁLLJON FEL!, SZÉP VOLT FIÚK.. és hasonlók kellő nyomot hagytak bennem.
A meccs utána fiúk a lelküket is kiüvöltötték, mert a stadionban szinte mámoros ünneplés volt... Persze a söröcskék is emeltek a hangulat színvonalán.. Vigyorogtunk ezerrel, hogy ott lehettünk... és a végén már én is hagosan kiabáltam : HÁROM A ZSÁKBAN! :))))
Nem tudom fiúk-lányok elmondani, hogy micsoda élményben volt részünk..remélem hogy Vörösbegy képeivel majd egy kicsit belepillanthattok... Addig is itt vannak a telefonom képei... és ÍGÉREM, hogy soha többet nem hősködök ilyen szituban az olasz mezünkkel...:)))))))) Magyarok vagyunk, vagy mi a szösz.. :)))) (mondjuk Cannavaro akkor is tutiiii, meg az össze olasz bika... :) )
Vendég

Sirkici: A hőnek nem rögtön kell, törvényszerű emelkednie, hanem 2-3 nap alatt/belül. Úgyhogy nyugalom.. ez szépen emelkedik felfelé...

"Mikor lehetsz biztos benne, hogy megvolt a tüszörepedésed?
A tüszörepedés után a hömérsékletnek 5 napon belül legalább 0,2 fokot emelkednie kell. Ezzel párhuzamosan egy kiszáradásnak kell bekövetkeznie, amely azt jelenti, hogy nem termelödik több hüvelyi váladék (1-2 napon belül). A méhszáj kifelé mozog, jól elérhtö lesz és bezáródik (már a tüszörepedés napján elkezdödhet). Az ovulációs teszt pedig újra negatív lesz és esetleg fájdalmasan feszülnek a mellek.

Összefoglalóan azt lehet mondani, hogy a tüszörepedés legtöbb esetben a megemelkedett hömérséklet elött 1-2 nappal, vagy a hömérsékletemelkedés napján történik. Ritkábban 3-4 nappal a megemelkedett hömérséklet elött vagy a hömérsékletemelkedés második napján. A legtöbb és legjobb minöségü hüvelyi váladékot 5 napon belül a hömérsékletemelkedés elött vagy utána 3 napon belül lehet megfigyelni. "

http://babatervezok.otthona.net/ovulacio.shtml
Vendég

[quote="vedresandi"]P írta:vedresandiöttye:oléoléoléolééééééééé,óriás jó meccs volt,stadioni hangulat volt itthon,még hullám is volt,sötmeg kukorica :lol: :lol: annyit gondoltam rád,biztos kint sokkal jobb volt 8)

Valami eszméletlen volt. . Blogban képek is vannak:)
Vendég

Pöttye:annyira irigy vagyok....én a nagy focirajongó!
Otthon is nagy bulit csaptunk,de sajnálom,hogy nem lehettünk ott.Remélem még sok ilyen teljesítményt láthatunk ezektől a fiataloktól,és tényleg nem elszállnak,hanem megint a köztudatba focizzák a magyar csapatot. :lol:
vedresandi

Pöttty: Hááát, csak csendben mondom, de magyar ember már csak a magyaroknak szurkol itthon, válogatott meccsen, nem? :shock:

Még otthon a képernyő előtt is tök jó volt a meccs! Mi legalábbis nagyon jól szórakoztunk. Átjött a hangulat nagyon. De úúúgy el tudom képzelni, mekkora élmény lehetett!! De jó volt nektek tegnap este!!! :D :D :D Gondoltam rád!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szívemből szóltál. És legközelebb közös meccsre menés.. :) OK?:)
Vendég

[quote="jaimee"]P írta:jaimeeöttty: Hááát, csak csendben mondom, de magyar ember már csak a magyaroknak szurkol itthon, válogatott meccsen, nem? :shock:

Még otthon a képernyő előtt is tök jó volt a meccs! Mi legalábbis nagyon jól szórakoztunk. Átjött a hangulat nagyon. De úúúgy el tudom képzelni, mekkora élmény lehetett!! De jó volt nektek tegnap este!!! :D :D :D Gondoltam rád!

Persze Jaimee...teljesen igazad van:) :oops:
De hát olasz istenimádók vagyunk egyébként...:) Gondolhatod milyen érzés volt őket is a pályán látni. :shock: Itt van a buksim, hogy lássátok, azért nem tagadtam meg a hazámat:)
Kép
Vendég

Szia DzsémiMami!

Én drukkolnék a magyaroknak,de eddig nem volt kinek,ezért én a Portugál csapatnak drukkoltam.Remélem ezentúl másképp lesz.
A youtube-on már fent vannak a gólok:
http://www.youtube.com/watch?v=0Y7O9y_nNYk
vedresandi

Fúúú, a többiek leharapják ettől az OFF témától a fejünket... :oops:
Vendég

Pöttye:közös meccs megbeszélve,nem OFFOlok többet.majd msn-en megbeszéljük :lol:
vedresandi

Pöttye, egyszerűen fantasztikus volt az élménybeszámolód!! Én (is) imádom a focit (Férjecském nem kis örömére) de sajnos még sosem voltam meccsen, így ezt az eufóriát ami az írásodból átjött még nem éreztem.

Bevallom, nem sok reményt fűztem a tegnapi meccshez, ezért inkább "eszelős" vasalásba kezdtem. :D Azonban többszörösen megégettem ujjam, mert annyira rátapadtam a képernyőre (mielőtt még valaki megvádolna NEM a Cannavaro csodás "játéka" miatt) :lol: Ezért fogtam magam és popcornostul Férjecske mellé huppanva izgultam-örültem szét magam a 2. félidőben.

Mégegyszer köszi a beszámolót és hogy ilyen szuperül éltették a MI CSAPAT-unkat! :) Hajrá MAGYAROK!
Vendég

oksi...de nem pont rád céloztam... hanem magamra:) Mégiscsak én öntöttem el a topicot a beszámolómmal:))))
Vendég

[quote="arikon"]P írta:arikonöttye, egyszerűen fantasztikus volt az élménybeszámolód!! Én (is) imádom a focit (Férjecském nem kis örömére) de sajnos még sosem voltam meccsen, így ezt az eufóriát ami az írásodból átjött még nem éreztem.

Bevallom, nem sok reményt fűztem a tegnapi meccshez, ezért inkább "eszelős" vasalásba kezdtem. :D Azonban többszörösen megégettem ujjam, mert annyira rátapadtam a képernyőre (mielőtt még valaki megvádolna NEM a Cannavaro csodás "játéka" miatt) :lol: Ezért fogtam magam és popcornostul Férjecske mellé huppanva izgultam-örültem szét magam a 2. félidőben.

Mégegyszer köszi a beszámolót és hogy ilyen szuperül éltették a MI CSAPAT-unkat! :) Hajrá MAGYAROK!

Arikon.. jót mosolyogtam a vasalásodon:))) És igen, HAJRÁ MAGYAROK! :)

...hmmmm.. lányok, hogy álltok a hőmérésekkel?? :) (próbálok visszakanyarodni... :D )
Vendég

Pötty: Hűű, nagyon helyes voltál!!!!! :D :D Most még jobban irigykedem. :wink:

Andi: Egyetértek, én meg az angoloknak szoktam drukkolni. Angol-magyaron persze nem....

Én sem értem, miért kapcsoltam a meccsre, valami megérzésem lehetett, mert idén még nem néztem válogatott meccset, senkit nem ismertem a csapatból.... :shock:

Hú, tényleg, popcorn, hogy nem jutott ez nekem eszembe??? :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok lányok!

Bekukkantok gyorsan.

pöttye: szerintem is szupi volt a beszámolód, az arcfestésed meg egyenesen csúcs (pedig én nem vagyok nagy focirajongó) és nem baj, hogy offoltál legalább egy kicsit elkanyarodunk a babó témától. Amúgy is azt látom, hogy jópáran, köztük én is most jutottak el oda, hogy kicsit besokalltak a témától. Szóval csatlakozom a sz*rok bele, csak szex és más semmi mozgalomhoz.

nóri: drukk, hogy hamar túless a kellemetlen sebészeti élményen. nekem egyszer egy kullancs volt a combom tövében, azt sem volt egy nagy élmény kiszedetni...főleg az intim terület miatt.

oszman: üdv. ügyesen a hőmérővel, és nem túlzásba esni a sok praktikával

sirkici: szerintem volt pé-d, és most megy fel szépen a hőd

Nálam semmi esemény...most vagyok ciklus elején. Viszont októberben megyek egy 5 napos léböjt tisztító kúrára Visegrádra(persze ha addig nem babásodom be)....
mirci74

Hú, én nem szeretem a focit, de azért jól átjött az egész még igy a fórumon keresztül is. Érződik az adrenalin. Örülök, hogy a nagy focirajongók jól érezték magukat! :lol:

Pöttye,
kösz, én azt hittem, hogy 3 nap alatt kell, hogy felmenjem a hőm, de az 5 napig még van esélyem rá. Meg azt a 2 tized fokot őszintén nem igazán értem (pedig már 4. hónapja mérem), hogy a leesett hőtől vagy a cover line-tól számitják a 2 tizedet?!
Valaki tudja?

Bambika,
kösz a kérdésed, még nemtudom, de úgy néz ki, hogy igen. Beszélt apu az igazgatójával, aki már talált is Petrovácon szobát hűtővel, sporhettel, mindössze 7 euróért személyenként. De még majd ma foglalják le biztosan, igy még nem örülök előre (csak halkan)...
sirkici

Mirci,
remélem, hogy volt, köszi. Látom te még vonalzót sem tettél fel. Annyira besokalltál? Igaz, én is leszedtem most a ciklusosat. :oops: Meglátjátok annyira lekattanunk a témáról, hogy hullani fognak a zebrák! :wink:
sirkici

Úgylegyen csajok. :)
Mármint zebra ügyileg. :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?