Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :)

Igyexem visszaolvasni...

Addig is:
Kedves KKriszti!
Már napok óta vártam, hogy a szülinapodon felköszöntselek (mire is jó az iwiw), úgyhogy itt is (mivel Prágában leszel):

"Legyen egészséged, tudjál boldog lenni,
és a szívedet soha ne bántsa meg senki!
Születésnapod is legyen örömnek napja,
kívánjuk, hogy a sors ezeket megadja!"
:lol: :lol: :lol:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Kép

KépKép
napsugaracska

Gyorsam benéztem pakolás közepette,és mit látok???
Egy szép,kerek tortát!!!!

Napsugi!!!!
Nagyon szépen köszönöm!!!!Nagyon aranyos vagy!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Puszi mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Kkriszi!

Nem tudom, hogy benézel-e még indulás előtt, de ugye, hogy ugye!!! :lol: Csak megjött az a papír! :D
Most aztán édes lesz a pihenés! Érezzétek jól magatokat! :D

kizsó

Jó reggelt lányok! Segítsetek nekem kérlek! Ha anno azt mondtuk, hogy csecsemőt szeretnénk csak örörkbefogadni, akkor attól még ha úgy döntünk örökbefogadhatunk egy 2 éves gyerkőcöt? Vagy ehhez kell valami új eljárás? Gondolom, hogy nem, de azért Ti biztosan okosabbak vagytok nálam.
csut79

Kkriszti! Milyen szép szülinapi ajándékot kaptál!! Gratulálok a határozathoz és nagyon boldog születésnapot kívánok!

Csut: ha bármiben módosítani szeretnétek, mint ami az eredeti lapon szerepel, akkor fel kell hívni a TEGYESZ-t telefonon és jelezni, hogy már nem csak csecsemőt szeretnétek. Valószínűleg személyesen is be kell menni és aláírni a módosított "igényt", de nem kell semmi új eljárás.

Mi új lakásba költöztünk mióta megkaptuk a határozatunkat. Azt is jeleznünk kellett, kijöttek újra környezettanulmányra, majd kaptunk egy újabb határozatot. De a Ti esetetek jóval egyszerűbb, pedig ez sem volt bonyolult :lol:

Gondolkodtok nagyobb babában is, vagy most miért gondoltátok meg magatokat. Eredetileg mi is újszülöttet szerettünk volna (ill. szeretnénk), de biztos ami biztos alapon 0-3 éves kort jelöltünk meg. Sosem lehet tudni... :roll:

Kép
Kép
sukmesi

Értem, köszi. Gondolom, hogy nem lesz nagyon bonyolult. Hát az az igazság, hogy bármikor alakulhat úgy a helyzet és tegnap bevallottuk egymásnak, hoyg nem haboznánk! :D
csut79

Mi is ezért írtuk be 3 éves korig :D :D

Kép
Kép
sukmesi

Csut: Szerintem beszélj a Tegyesz-szel feltétlenül. Azért is mondom, mert most pl egy ismerősöm járt úgy, hogy a határozatra vártak, azt írták a papírra, hogy 1 hóstól 2 évig elfogadnának gyereket a titkos öf-ben, de nyíltra is jelentkeztek. Erre kiküldtek olyan papírt most nekik, hogy alkalmasak öf-re 1 hótól 2 évig. :shock: Az alatt és felett nem. Hát bolondok! Beszólt a tegyeszhez, és a héten be kellett menniük hozzájuk, és újra pszichológus beszélgetés, még tesztet is akartak velük íratni, csak azért nem tették, mert ezt 1 évig nem tölthetik ki újra, és nem volt másik nekik. :shock: No, szóval remélem nálatok nem ilyen agyamentek vannak, mint nálunk, csak leírtam, hogy másoknak is tanulság legyen. Állítólag január 1-től arra állapítanak meg alkalmasságot amennyi időst beírsz. No de szerintem ez sem így van. :shock: :wink:

Kriszi: Hűha! Jaj, de jó! Nagyon jó volt olvasni hogy örülsz! Én karácsonyi ajándéknak kaptam anno a határozatot. :lol: Boldog szülinapocskát neked! És jó csavargást a nagy boldogságban!

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Ancsúr!
Vikinek boldog 1 hónapos fordulót! Már ilyen "nagy" lány? :roll:

Lányok, Ti sem látjátok a Zsófim vonalzóját? :(

kizsó

Köszi Kizsó! :lol:
Nem valami Sorry van kiírva. :shock:
No igen, nagylányok vagyunk már! :lol: Azért már nem fér el az apja tenyerében. :lol: :P

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Nagyon eltűntem,ne haragudjatok :oops: .Egy hete jöttünk haza a nyaralásból,és eddig nem volt netünk :(

Lauránk tündér volt,bírta a gyűrődést,élmény volt vele a nyaralás :D

Csütörtökön voltunk dokinéninél, 5150g és 55cm a mi picurkánk(már nem is olyan picurka :lol: )
Kértünk másik tápszert,mert rengeteget bukott a kislány,Nutrilon a.r.-t eszik most és úgy tűnik használ.
Laura egyébként nagyon szépen fejlődik,nagyokat kacag, minden érdekli :lol:

Kkriszi:Gratulálok a határozathoz,újabb lépés a várva várt boldogság felé! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Kkriszi!

Tudom, hogy nyaralsz, de akkor is: Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!
Kép

Most csak röviden, mert iszonyú fáradt vagyok! Jól eső fáradtság! :lol: Nagyon jól éreztük magunkat Veletek Balatonfüreden (azt a "kis" malőrt elfelejtve)! Már alig várjuk a következő talit, a Buda partin!
Jó pihenést mindenkinek! :D

kizsó

Kép
roxy20

Kép

Puszi mindegyikötöknek, jó volt titeket olvasgatni, mindig egy kis erőt adtatok az írásaitokal, és igy könnyebb volt túl tennem magam a depressziomon.
De ha rossz kedvü leszek azért jövök még titeket olvasgatni.
Mindenkinek azt kívánom, hogy hamar megtaláljon titeket a gólya.
Örök hálám nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
roxy20

Szia Roxy!

Édes képeket hoztál nekünk! :D
De a legszebb mégis ez az idézet!! Le is írom magamnak, mert nagyon a szívemhez szól! :P

Szép nyarat a továbbiakra is! Puszi!

- Amneris -

KépKép
amneris

Mi csak most érkeztünk meg a Balatonról, de rögtön a gép elé ültem, hogy leírjam, mennyire jó volt találkozni veletek. Teljesen feltöltődtem, eltűntek a gondok. Csupa jókedvű anyukát, apukát és persze gyerekeket láttunk és rögtön elhittük, hogy egyszer mi is család leszünk.

Kriszti! Ha elérhető távolságban van, mindenképpen nézzetek ki a Feneketlen tóhoz elsején!

Koko! Nagyon köszönöm, hogy a megsimerkedésünk utáni 2. percben a kezembe adtad a pici Laurát. :D Tündéri, rögtön beleszerettünk mindketten!
csut79

Sziasztok, én is nagyon örülük, hogy -ugyan majdnem végszóra- de sikerült odaérnünk a Gólyahíres standhoz. Sajnos mi mindenhová kicsit késve érkezünk. Apa helyből rém ráérős természet,( főleg ha nyaral, nem hajlandó sietni), s agyerekek ezen még csak rontottak. :lol: Nagyon jó volt találkozni a sok régi-új ismerőssel. Majd felpattintom én is a fotókat holnap, egyelőre még ki sem pakoltam a csomagokat. Mi is most este érkeztünk haza.

csut79, utólag és még egyszer bocsi Lora nevében a harapásokért. Másnap reggel vettem észre, hogy kibújt a 4. fogacskájának a csücske (felül középen.) Szegénynek biztos nagyon feszített az ínye, ezért harapdálta össze a kezedet...
Egyébként én sem felejtem el soha, hogy amikor még csak várakoztunk az első babánkra volt egy bp-i babás találkozó. Elmentünk a férjemmel, s ott az egyik anyuka egy 7 hónapos pici lányt adott a kezembe, ha jól emlékszem Dalma volt a neve. A gyönyörűségtől még a lélegzetem is elakadt. Azt hiszem sokat segített a várakozásban, hogy folyton ezekre a percekre gondoltam, hogy egyszer nekem is ... és én is....
Hát ezért.... :wink: puszi nektek és kitartást. A Feneketlen tóhoz is megyünk, ha gondoljátok, lehet újra babázni.... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
koko

Ancsúr: ennek érdemes lenne utánanézni, mert máshonnan is hallottam már, hogy idéntől rávezetik az alkalmasságira az elfogadott -tól -ig életkort.
rkata

És bizony, nem agyamentek, valóban így van és jó ezt tudni!

"A határozat kötelező tartalma:

- Gyer. 14. §-ban foglaltak;
- Hány és milyen korú gyermek örökbefogadására alkalmas;
- Testvérpárt örökbe fogadhat-e;
- Fogyatékos gyermek örökbefogadására alkalmas-e;
- Tájékoztatást arról, hogy a Szakszolgálatot értesítenie kell a lakóhelyében, a családi állapotában, a személyi és életkörülményeiben, valamint az örökbe fogadandó gyermekekre vonatkozó elképzeléseiben bekövetkezett változásokról.
(...)
ismételt alkalmassági vizsgálaton történő megjelenésre hívja föl az örökbe fogadni szándékozó személyt, HA a változása
- családi állapotában
- személyi körülményeiben
- életkörülményeiben
- örökbe fogadandó gyerekekre vonatkozó elképzelésekben
következett be.
"

http://www.magyarorszag.hu/ugyfelvonal/ ... _172.shtml
rkata

Hűha rkata köszi, hogy kikerested. Ezek szerint újabb eljárás, ha úgy alakul. Hát jó, remélem nem sokat fognak vele szórakozni.

Koko! Tényleg semmi gond a harapásokért, boldogan nézegettem a kezemen, amíg megvoltak a nyomai. :D (Nem sokáig amúgy.) Lehet, hoyg kinézünk jövő szombaton is, még nem tudom, hogy alakul a program.
csut79

Koko!

Örülök, hogy ismét találkoztunk.

Én is köszönöm, hogy kezembe adtad Laurát. Gyönyörű kislány. :D

Timi
latimi

Koko!

Örülök, hogy ismét találkoztunk.

Én is köszönöm, hogy kezembe adtad Laurát. Gyönyörű kislány. :D

Timi
latimi

Sziasztok lányok!!!

Hazajöttünk!!Igaz még egy kissé fáradt vagyok,de benéztem hozzátok!!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntést,és a gratulákat!!Aranyosak vagytok!! :lol: :lol: :lol:

Gyönyörű helyeken jártunk,rengeteget sétáltunk,és csodáltuk Prágát!!! :lol: :lol: :lol:
Szóval nagyon jól éreztük magunkat!! :lol: :lol: :lol:

Most többet nem írok,mert még álmos vagyok!!!
Ti írjatok,mert olvasni nagyon szeretek!!!

Puszi nektek:Kriszti Kép
kkriszi

Sziasztok lányok!!!Mi is hazajöttünk!!!Hála a JÓ ISTENNEK!Tunéziába voltunk,nemcseréltl e az uram tevére!!!!Ugyanis nembirta a gyomrom a kaját,az orrom a szagot,a lelkem a sok kis arab szegény gyereket.Úgy hogy haza kellet hoznia! KKrisztiMégegyszer,gratulálok szülinapod alkalmából,és a határozathoz is!!!! :D :D :D úgye mondtam hogy úgy lehet neki örülni,mint egy terhességi teszt + eredményének! :lol: Énis ugyanígy voltam vele.Most írtam a Gólyahíres sorszámkérdezőre,már ezért is jöttem volna nagyon haza.Hajtott a kíváncsiság.Örömmel láttam hogy megint két kisfiú boldog családra talált.Illetve,házaspárból boldog család lett.Gratulálunk nekik is!Várjuk a beszámolót tőlük!!!!!De látom a törvény is változik,csak nemértem a logikáját!Van olyan aki egy gyereket képes felnevelni,de kettőt már nem?Vagy van olyan aki fogyatékos gyereket alkalmas felnevelni,de egészségeset nem?Vagy fordítva.Nem vagyok pszichológus,de azért érdekelne a dolog! :!:Jó valószinű kettőnél anyagi okok lehetnek,de a második variáció?és az életkori kérdés?Csecsemőt nemkaphat,csak három éveset?A második világ háborúban,ha a csecsemőnek meghalt az annya még idegen nők szoptatni is tudták mint a sajátjuka,ugyanis előjöttek az anyai ösztönök.Most a civilizációba,már ez is cak akkor jön elő ha papírodvan róla?
Vendég

Szia Enci!!!

Nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntést,és a gratulációt!!!
:lol: :lol: :lol:

Hála Istennek megkaptuk a határozatot!! :lol: :lol: :lol:
Bár még nem jogerős,de már csak pár nap van hátra!!!

A mi határozatunkban úgy van feltüntetve,hogy gyermek örökbefogadására alkalmasak vagyunk!!!
Hívtam az ügyintézőnket a Gyámügynél,és kérdeztem,hogy így jó-e,és azt válaszolta,hogy igen jó!!!

Nem tudom,hogy nektek mindenkinek fel van tüntetve a határozaton az életkor,és a gyermek egészségi álapota???
Erre roppantúl kíváncsi vagyok!!!

Puszi nektek:Kriszti
kkriszi

Kangamama!!!

Nagyon eltüntél!!!
Már régen olvastam rólatok,és a kis kerilányodnak a képei is hiányoznak!!!! :lol: :lol: :lol:

Tud valaki valamit Kangáékról??? Kép

Vagy nyaralni vannak???

Puszi:Kriszti
kkriszi

Szia Kkriszi!
Igen, az életkor és a nem (nálunk az, hogy igen :P, na jó igazából az, hogy mindegy) fel van tüntetve a határozaton is.
dnkata

latimi, e-mail ment neked :lol: 2 fényképpel.

Kép
Kép
koko

Erika: életkorból adódóan van olyan, hogy valaki 3 éves gyerek öf-ára alkalmas, újszülöttére nem, mert a törvény ugye szabályozza a max. korkülönbséget örökbefogadó és gyermek között. Ehhez mondjuk nem kell külön határozat, ott a törvény... És el tudok olyat is képzelni, hogy valaki nem alkalmas fogyatékos gyermek ellátására / nevelésére, csak egészségesére. Én azt gyanítom, konkrét esetek (vagy olyan esetlegesen felmerülő problémák, amikre mi nem gondolunk) szolgáltak a rendelet bevezetése okául, nem pedig az, hogy kiszúrjanak az örökbefogadni szándékozókkal, vagy méginkább megnehezítsék a folyamatot.
Szerintem. :)
rkata

Kkriszti

én voltam az iwiw-en :):):):)

Naninga
naninga

Naninga!!!

Szóval Te voltál!!!
Nagyon örülök,hogy megtaláltál!Azért nem tudtam,mert nem volt ott semmi ismertető,mairől rájöttem volna,hogy Te vagy!!!
:oops: :lol: :oops:

De így már igen,tudom,hogy Te vagy az!!! :lol: :lol: :lol:

Ha jól emlékszem,akkor a Te kisfiad Zalán,nem?
Mennyi idős már???
Hol lehet képet látni róla??

Puszi:Kriszti Kép
kkriszi

Sziasztok!

Kkriszi: Nekünk a Prágai nyaralásunk volt az utolsó külföldi kirándulás a babukánk érkezése előtt :lol: :lol: :lol: Legyen ez nektek is követendő példa :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Naninga!

Mostmár értem azt,hogy mi az a :nani.De ,miből kapcsolódik hozzá a :nga?Bár lehet,hogy azért,mert így jól hangzik!

De így olyan dallamos lett,hogy :naninga. :lol: :lol: :lol:

Ezt az megfejtést,még le akartam írni!!! Kép

puszi mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!

Örülök neki, hogy mindenki épségben hazajött a nyaralásból! :lol:

Kanga mama nekem is hiányzol már!

Csajok!
Gondoljatok rám holnap!!! :cry: Holnap megkezdődik a munkás hétköznapok sora az életemben! 5 év után vissza megyek dolgozni. Ha vissza gondolok mennyi minden történt velem ez idő alatt! És mennyi jó embert ismertem meg, köztük titeket is!!! :lol:
Jövő hét végén pedig remélem minél többen eljöttök a Feneketlen-tóhoz és akkor találkozunk is!

kizsó

Ma aláírtuk a nyilatkozatunkat miszerint IIIIGGGEEENNN, akarjuk őt mindörökké, még szép! :)) Nekem badarság ez a része, no de biztos tudják az okosak hogy miért van, hallottam már olyanokról, akik itt gondolták meg magukat. :( ezt meg el se hiszem.

Kicsi gyöngyvirágom már nőtt megint 1 cm-t. :)) Lassan a fejünkre nő. :)) Mindenki el van tőle ájulva, az utcán ha sétálunk, mindenki megcsodálja, és utánunk szól GYÖNYÖRŰ. Ha negyed ilyen szép és okos lenne, akkor is imádnám. :))Tegnap volt 5 hetes, apával és anyuval meg azon töprengtünk, hogy elszaladt pikk-pakk ez az 5 hét, és közben meg azon, hogy olyan mintha már 20 éve velünk lenne, ismernénk egymást. :)) Minden kis fintorát értem, minden mosolyát megcsodálom, van hogy semmi mást nem teszünk kajcsi után, csak fekszik rajtam, persze Ő úgy helyezkedik, hogy a szemembe tudjon nézni, és csak nézzük, nézzük egymást és mosolygunk. Anyukám meg csak nevet rajtunk. Ugyanezt műveli apával is. :)) Persze a mami se marad ki a mosolyszórásból. :))

Kriszti: Látom azért még mindig nagyon örülsz! :)) Kell is nagyon! :)) Mert a vége tuti egy ilyen kis vigyorgyár lesz, mint a mi kis virágunk. :))

Rkata: Igen, ezt mondták nekik, hogy megváltozott a törvény. Csak az a bosszantó, hogy éppen nem közölték velük eddig. Amikor kitöltötték a papirokat egyáltalán nem szóltak nekik, hogy mit jelent amikor 1 hónapostól 3 éves korig jelölik meg a gyermek korát. Persze azért azt nem értem,hogy mért is kell új pszichologiai vizsgálat, ha mégis 4 napos gyereket fogadnának örökbe. :roll: No mindegy, már ők is túl vannak rajta, csak így éppen nem adhatták be még mindig a jelentkezést a nyílt öf-re. Egyébként az ügyintéző szidta a Gólyahírt, a Bölcsőt is. :twisted: Mert hogy szerinte, nem ők kezelik rosszul az ügyeket, hanem az egyesületek és alapítványok elorozzák előlük a gyerekeket. :twisted: Ettől a szövegtől meg falra mászok. Az életet adók többsége bizalmi alapon dönt szerintem, hogy hova fordul segítségért, ráadásul megnyugtató nekik, hogy tudják a gyermek hova kerül, hogy szeretet veszi körül. Ezt nem látja előre ha csak otthagyja a kórházban. :roll:

Kizsó: Drukkolok holnapra! :lol:

Naninga: Írj már valamit a kis manóról! :P :lol: Emlékszel még a családi találkozóra? :lol: Annyiszor eszembe jutottál, amikor ott beszélgettünk.

Csöpke: Most nézem csak ti is már mekkorák vagytok! :P És emlészem mikor még hozzátok jött a gólya meg is könnyeztem. :wink:

Latimi: Minden nap eszembe jutsz, hátha hozzátok is hamarosan elérkezik már a várva várt tündérke! :P Szorítok nagyon!

Még valamit, a gyermekvédelmisek a kötelező gondozási időben nem jöttek ki egyszer sem! Ma megkérdezték a gyámügyön, hogy voltak-e kint. Én mondtam, hogy nem. Kérdezték hogy egyszer sem? Én meg mondtam, hogy nem. A vezető ki volt akadva, mert hogy felkérték őket erre. Épp hogy hazaértünk a gyámügyről, készültünk az etetéshez és spuri a tanácsadóba mázsálásra, meg tápit íratni, s jött egy kis nőcske farkafelvágva. Kérdezett hülyeséget, hogy miénk-e a lakás, meg hogy mióta lakunk ott, és mégis mesélnék-e neki, hogy döntöttünk így. No mondtam neki, hogy két mondatban igen, de most etetek és megyünk el. 30 napja volt mesét hallgatni, most már a folyamat végénél tartunk, ne akarjon ismerkedni. No ezt már nem hangosan, de mérges voltam. És még mondja nekem,hogy majd még meglátogat minket. Én meg csak néztem, ha megérkezik az anyakönyvünk biztos nem fog, mert ha eddig nem tette a kötelességét eztán már ne villogjon nálunk. :twisted: :evil: Szerintetek??

KépKép
ancsúr

latimi, visszajött az e-mail. igaz, a babanetesen kattintottam rá lent a buborékra, ezek szerint megváltozott? Hová küldjem?

kizsó, őszinte együttérzésem. Én még egy kicsit babázok, aztán novemberben, ha Lora 1 éves lesz, én is belevágok újra a munkás hétköznapokba, persze csak lájtosan... :cry:

ancsúr, sajnos valóban ennyire gyorsan mennek a napok, hetek, hónapok, évek. Mintha tegnapelőtt csördült volna meg Gabika telefonja, s Dorkánk decemberben már 4 éves lesz!!!!!!!

A Feneketlen tóhoz mi is megyünk mindkét mazsolánkkal :lol: :lol:

Kép
Kép
koko

Koko!

latimi@chello.hu
Sajna nem tudom, hogy kell kijavítani. Már próbálkoztam vele, de vhogy nem sikerül, nem engedi.

Bocsi.

Timi
latimi

Elküldtem erre a címre is. :lol:

Kép
Kép
koko

Sziasztok lányok! RKata!Igen asztán én is utána érdeklődtem a dolgoknak,így van ahogy leírtad.Csak elsőre olyan blődségnek tünt. KKriszta! Nekünksincs beleírva a határozatunkba a gyerek kora,neme.Csak hogy alkalmasak vagyunk, de nagyon!Na jó ,a de nagyon csak viccvolt! :D Kizsó! Gondolok rád!!Jó munkát! :wink: Megvettem a nők lapját,nagyon jó a Gólyahíres cikk!
Vendég

Ancsúr! Ha lezárult az örökbefogadás, megvan az új anyakönyvi kivonat, onnantól se gyámügyes, se családgondozó se senki sem zaklathat!!! Ugyanis vérszerinti státuszba léptek! Ha mégis bepróbálkoznak nyugodt szívvel elküldheted őket!!! Nincs utógondozás Magyarországon!!!

KépKép
jiny

kkriszti

Hű ez bonyi kicsit, mert amikor meg kellett adni emailt a szolgáltatónak, nekem semmi jó nem jutott eszembe, igy a férjem aki nagy sport rajongó kitalálta , hogy ugyan ez a név valami focistát rejt de nekem jó lesz mert benne vagyok egy kicsit, szóval ennyi a történet :):)

Ancsú kkrszti

Zalánkánk már 9 hónapos lesz szeptemberben, egy tündéri pasi, aki állandóan mosolyog mindenkire :)
Tiszta Benőke olyan erős, hogy a kosarat tele cuccal huzza vonja a lakásban :)
Már nem lehet leragasztani sem, állandóan megy, rámol, pakol.
És olyan ügyi, ha mondom neki hogy okosan mászunk le az ágyról és nem fejjel, akkor elkezd tolatni hátra (igaz néha még a rossz irányba, ahol nincs lejárat ) :):):):):)
Totyorog ezerrel és már csak egy kézzel kapaszkodik, a másikkal meg molyol állandón, próbálkozik megállni egy helyben kapaszkodás nélkül, de az még huppanásssal végződik 1 mp után. :):):)
Szóval ennyit róla, meg annyit hogy imádom minden hisztijével együtt. :):):):):):)
(itt a mese vége , aki nem hiszi járjon utána :wink: :D :D )

Képet pedig magánban nagyon szívesen küldök, én sajnos nem vagyok híve ennek a közszemlére tevésnek , először is nem tudja megmondani akarja-e , a másik pedig ebben a világban a neten ...

Ancsúr

Hogy ne emlékeznék rá, és te ott már titkolóztál .....ejnye bejnye , de megértem :):):)
Ugyi-ugyi hogy szalad az idő :):)
huuuuu de mit mondtam hogy ennyire emlegetsz ?????? :oops: :wink:

Kizsó
brühühü........ de fel a fejjel , majd néha arra sétálunk és jól meglátogatunk :):):):):

Naninga
naninga

Bocsi

Ancsú=Ancsúr
(csak halkan kell pötyögnöm és igy néha nem nyomok rendesen .
naninga

Sziasztok!! :lol: :lol: :lol:

Újra a megszokott szép nyári napra ébredtünk!!
Még van szűk két hét a nyárból,mindenki használja ki ezt a kis nyarat,mert utána jönnek a dolgos őszi napok!!

Kizsó!!!
Jó munkát neked!Hol is dolgozol?Óvodában?
Hamar eltelt ez a pár év otthon,ugye?
Még emlékszem,amikor kezdődött ez a fórum,akkor volt Zsófi pici baba most meg már kész hölgy!
Kingus pedig már lassan suliba megy!!! :lol: :lol: :lol:

Ancsúr,Naninga!!!
Kérhetnék privátba fényképeket?
Már nagyon kíváncsi vagyok,hogy mekkorák a babucitok!!! :lol: :lol: :lol:

Csöpke!!
Bárcsak Istenke beszélne belőled!!
Nekünk szerintem több nyaralásnak kell eltelnie,hogy a baócánk idetaláljon hozzánk!!
De addig még nagyon sok dolgunk van (babakocsi vásárlás,kiságy,ruhácskák stb,stb,stb........)
Van időnk bőven!!!

Puszi mindenkinek!!
Nagyon szép napot!Kriszti Kép
kkriszi

Marcianyu!!!!

Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!! Kép

Ildikó!!!
Köszi a táblázatot!!
Aranyos vagy,hogy küldted!! :lol: :lol: :lol:

kkriszi

Koko!

Köszi a képeket.

Timi
latimi

Kkriszi: Azt sosem tudhatod,hogy mikor és merről érkezik a ti babátok! :D :D :D :D :D Lélekben csak készülődj nyugodtan!!!!! :lol: :lol: :lol:
Szerintem ismered a mi történetünket,a legreménytelenebb pillanatban történt velünk a csoda!!! :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy csak bizakodni meg tervezgetni! :lol: :lol:

Ancsúr: Tényleg rohan az idő,már nem mi vagyunk a legkisebbek,ha a doktornénihez megyünk :) , Laura kinőtte az első ruhakészletét :D és már nem az a törékeny kis virágszál,aki volt ,amikor hazahoztuk. :D
És Viktória baba is elmúlt már egy hónapos! :lol: Micsoda boldogság egy ilyen picurka,igaz? :lol:
Egyébként nálunk is hasonló volt a helyzet,az utolsó utáni pillanatban jöttek ki a gyermekvédelemtől, és a gyámhivatalos nő szerint egy teljesen haszálhatatlan jellemzést írtak.(kb 5 sorban) Úgyhogy ne mérgelődj és ne foglalkozz velük,nekem azt mondta a csaj,hogy iszonyúan le vannak terhelve és a mi ügyünk oázis a sivatagban,mert öf csak elvétve akad, inkább veszélyeztetett gyerekek,családi problémák stb,stb

Ildikó: Én is köszönöm a táblit!Olyan jó olvasni a kicsikém nevét benne :D

Naninga: Hihetetlen,hogy Zalán is már ilyen nagyfiú! A képekkel kapcsolatban nagyon a szívemből szóltál, pontosan ilyen dilemmáim vannak nekem is!

Puszi mindenkinek :lol:

Kép
csöpke

Ancsúr: no és tegyük gyorsan hozzá, hogy a Tegyesz csak ezévtől adhat nyíltan örökbe, a Gólyahír meg 7. éve csinálja ezt. Ezt az "elorozást" éppen ezért nem is értem... Sosem lesz olyan emberközeli egy hivatal, ahol az egyes ügyek nem sorsokhoz, hanem aktákhoz kötődnek, mint egy nonprofit civil szervezet, ahol az "ügyért" dolgoznak. És ehhez nem kell mélyelemzéseket végezni...
rkata

Naninga!!!!

Csak visszajöttem,pedig még rám várnak a Prágai képek javítása,és cd-re írása!!!

Szóval,nagyon-nagyon köszönöm a fényképeket!!!! :lol: :lol: :lol:

Egyszerűen GYÖNYÖRŰ a kisfiad!!! :lol: :lol: :lol:
Csodálatos,formás gyerkőc!!!Nagyon édi!!
Büszkék lehettek rá!!

Már a múltkorában is mondtam,hogy ezek az öribabák olyan nagyon szépek,gyönyörűek,csodálatos teremtések!!!
Nem győzök bennük gyönyörködni,olyan helyesek!!!

Remélem,hogy a mi kisbabánk is ilyen lesz!!!Bár ha negyed ennyire lesz szép is ,mint ezek a babucik,akkor is imádni fogjuk,mert Ő a milyenk lesz!!!! :lol: :lol: :lol:

Csöpke!!!
Igazad van,sose lehet tudni,hogy merről jön a Gólya,és ,hogy mikor lesz tele gyerkőccel a csőre!!!

Puszi mindenkinek!!!Irány a strand,mert nagyon jó idő van,de azért este gyertek írogatni!!!! Kép Kép

kkriszi

Sziasztok!

Túl éltem ezt a mai napot! :lol: :D :lol:
Hihetetlen fura így dolgozni, hogy most már engem is várnak otthon a gyerkőckéim! Félóránként lestem az órámat, mikor jöhetek haza hozzájuk! :D

Köszönöm, hogy gondoltatok rám! :D

Kkriszi!
Szoktál még skype-olni? Csak azért kérdezem, mert 1-2 hete bejelöltelek, és semmi vissza jelzés. Megnéznéd majd? :D
Óvodában dolgozom, mint óvónő. Már azt várom igazán, hogy mindenki a saját csoportjában legyen, és alakítgathassuk a csoportot a mi ízlésünk szerint.

Naninga! 10-12 között bármikor sétálgathattok arra felénk, én örülnék!!! :D

kizsó

Kizsó!!!

Ne haragudj,a Skype-ot nem szoktam megnyitni,csak nagyon ritkán!!!Ezért nem vettelek észre!!!
Ezer bocs!!! :oops: :oops: :oops:

Nincs MSN-ed?Azon minden nap fennt vagyok! :lol: :lol: :lol:

Akkor Te is gyerekek között töltödd a mindennapjaidat!!!!!! :lol:
Milyen korúakkal vagy?

Én dajka vagyok,és a kicsikkel leszek az idén!!
Tavaly nagycsoportom volt!
Imádom Őket,nagyon aranyosak tudnak lenni!!

Puszi:Kriszti Kép
kkriszi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?