Az előbb írtam egy jó hosszú hsz-t, és mielőtt elküldhettem volna, elszállt a gép....
Most jó mérges vagyok...
Viszont, végre-végre szabin vagyunk, jöhet a megérdemelt pihenés! Pár napra lejöttünk a szüleinkhez, de csütörtökön már menni kell vissza Pestre az AFP miatt. A hétvégét haverokkal töltjük a Balcsinál (remélem jó idő lesz addigra) aztán néhány nap Horvátország!!!! (Zsókuci, ugye jó nagyokat pihensz ott most te is??
) Egész évben erre a néhány nap pihire vágytam, mert tavaly is csak egy hosszú hétvége volt a nyaralás, semmi több.
Azt nem tudom mondtam -e már, hogy egyetemre járok levelezőn, és a vizsgák miatt mindig elfogyott évközben a szabim, ezért nem tudtunk menni az utóbbi időben sehova. Idén kicsit lazábbra vettem a tanulást, és így is meglett a félévem. (Óóóó, ha én erre korábban rájöttem volna...
)
Ja, és a legjobb az egészben, hogy január végén lesz az államvizsgám, a mi kis Törpikénk pedig február elejére várható! Izgi lesz...
Lukrécia,
jó hogy újra itt vagy!
Share,
Máté nagyon kis édes, biztos nagyon élvezte a vidámparkot! Annyira bírom, amikor az ő nevében írsz, olyan aranyos!
Chesti,
Lencsileányzó továbbra is gyönyörűűű! És szinte látom magam előtt a kis családotokat és azt a reggeli ébredős jelenetet...
Juci,
szép nagy a pocikád!
Kérdezted a vihart... Hát, anyósoméknál volt egy jó kis sztori: hatalmas nagy durranás és fények --> belecsapott a villám a csengőbe. Az egész család pillanatok alatt összefutott, azt sem tudtuk mi történt... Nagyon ijesztő volt...
Mot,
nagyon helyes a kiscsaj a keresztelős képen, igazán tehetnél fel róla gyakrabban is fotókat!