Új privát üzeneted érkezett!

Lexi!

Na utolértem az ismerősöm.Azt mondta,hogy holnapra tud mondani biztosat,már rég adott ki ilyet.. úgy emlékszik,hogy megszüntették!(de nem tuti)
Holnap délelött hívom és akkor tud biztosat mondani!
Esetleg más valami helyette ami hasonló összetételű nem lenne jó?

Na megyek sétálni picit(autóval)már nem bírom a szobafogságot!

Zsebi
zsebibaba74

Zsebi
Nagyon köszi! Ha megszüntették, akkor valami más is jó lesz helyette. Remélem az is használni fog. Vigyázz a picikre. :)
Még egyszer nagyon köszi,
Vendég

Chesti!
Hát ahogy alszik,az csoda!Ernyedten!Gyönyörű!
Gratula a 3 foghoz!
Hát ezek a reggelek fantasztikusak lehetnek!Nálunk ez így fog kinézni!Figyu:
apa,két gyerek,anya és két szopipárna,mert ugye apának is kellett csináltatni ,mert mindig lelejmolta az anyémet!Szerinted mi hogy férünk majd el egy 200X180-as ágyban?Izgi lesz!De már várom!
A hátamat karban tartja apa,de sajna már csak azt! :oops: :oops: :oops:
Akkor te is láttad Fordot az alapfilmet! :lol:
Rengeteg rucit kaptunk Balázsnak,meg két forgó,zenélő kütyüt az ágyra,pólyákat és kiskádat,állvánnyal!

Luki!
A fencid a keresztcsigoglya miatt fáj!Ott a terhelés,még ha fekszel is!Kitartás!

Bibarci!
Nem lesz semmi gond,nbe aggódj!

Lexi!
Pocakod jobb már,mert ha nem akkor sos hívd a dokit!

Share!
Nagyon helyes Máté!

Numa!
Mi lett a cukroddal végül?Ja én végleg kilőttem magam az MSN-ről,mert minden szart összeszedett a gépünk tőle!Marad a gméles chat és a Skype!

Most fogok reggelizni és mivel már unom a korpovit kekszet,ezért teffölös vajbablevest eszem frissensült rántott csirkemellel!Nem mindegy mikor eszem főtt ételt?
Ja és csöpög az eső,de áll a levegő!Hurerá!
Vendég

Jó reggelt Kicsi mamik!!!!!!!!!!

Share!

Tündéri ez a kis Máté!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt Csajok!

:)

Eltüntem! Bocsánat!

Kersztelő:
Kép

Még jövök!!!

:)
mot

Jó reggelt!

Hogy bírtátok a vihart?
Mi hála égnek jól, bár kicsit tartottam tőle.
Már olyan vagyok, mint egy teli esővizes hordó, úgy érzem, hogy egy mm-t sem tud már nyúlni a bőröm :shock: pedig még biztos fog :?

Ha még hat-hét hetet kihúznának bent a csajok, azzal már nagyon meg lennék elégedve.

Share, nagyon helyes Máté!

Benszi, Ati nálunk is a szopis párnán olvas :wink:

Kismoni!

Az enyémben polisztirol töltet van, mert a tönkölypelyvával 7 kg lenne a súlya és azt kicsit soknak találtam. Azt már a lakásban sem könnyen húzkodja az ember és mi vittük nyaralni is :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Az előbb írtam egy jó hosszú hsz-t, és mielőtt elküldhettem volna, elszállt a gép.... :evil: Most jó mérges vagyok... :evil:

Viszont, végre-végre szabin vagyunk, jöhet a megérdemelt pihenés! Pár napra lejöttünk a szüleinkhez, de csütörtökön már menni kell vissza Pestre az AFP miatt. A hétvégét haverokkal töltjük a Balcsinál (remélem jó idő lesz addigra) aztán néhány nap Horvátország!!!! (Zsókuci, ugye jó nagyokat pihensz ott most te is?? :D ) Egész évben erre a néhány nap pihire vágytam, mert tavaly is csak egy hosszú hétvége volt a nyaralás, semmi több.
Azt nem tudom mondtam -e már, hogy egyetemre járok levelezőn, és a vizsgák miatt mindig elfogyott évközben a szabim, ezért nem tudtunk menni az utóbbi időben sehova. Idén kicsit lazábbra vettem a tanulást, és így is meglett a félévem. (Óóóó, ha én erre korábban rájöttem volna... :lol: )
Ja, és a legjobb az egészben, hogy január végén lesz az államvizsgám, a mi kis Törpikénk pedig február elejére várható! Izgi lesz... :D

Lukrécia,
jó hogy újra itt vagy! :D

Share,
Máté nagyon kis édes, biztos nagyon élvezte a vidámparkot! Annyira bírom, amikor az ő nevében írsz, olyan aranyos! :D

Chesti,
Lencsileányzó továbbra is gyönyörűűű! És szinte látom magam előtt a kis családotokat és azt a reggeli ébredős jelenetet... :D

Juci,
szép nagy a pocikád! :D Kérdezted a vihart... Hát, anyósoméknál volt egy jó kis sztori: hatalmas nagy durranás és fények --> belecsapott a villám a csengőbe. Az egész család pillanatok alatt összefutott, azt sem tudtuk mi történt... Nagyon ijesztő volt...

Mot,
nagyon helyes a kiscsaj a keresztelős képen, igazán tehetnél fel róla gyakrabban is fotókat! :D

Kép

Kép
mamm

Csajooook,
valami rózsaszínes-véres folyásom van, Úristen, mi a fene lehet ez?????? Kétségbe vagyok esve.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Mamm,
Mindenképpen beszélj a dokiddal! Biztos be fog hívni egy UH-ra és reméljük megnyugtat, nincs semmi baj. De egy biztos a szigorú fekvés. Drukkolok!

Juci,
Köszi. Ti rendeltétek vagy személyesen mentetek be a párnáért?
A nagyobb méret kell ugye?

Share,
Legszivesebben jól összepuszilgatnám azt a kis édes pofiját Máténak! :)

Kismoni
kismoni

Mamm
Máris hívd az orvosodat!!! Uh-n megnézi a lepényedet, nehogy az rendetlenkedjen. Minden perc számíthat! Ha meg nincs gáz, legalább megnyugtat.
Vendég

Kismoni!

Én úgy rendeltem meg és kiszállították. A nagyobb méret kell :wink:

Mamm, remélem közben már beszéltél a dokiddal és úton vagy felé.
Reméljük semmi baj, de az ilyesmivel nem szabad viccelni.

Judit

jucicuki

Mamm
remélem minden oké :oops: :oops: drukkolok ne legyen probléma :oops:

Nekem holnap kell befeküdnöm és csüt megcsinálják a boholyvételt,istenem de jó lenne 2 nappal öregebbnek lenni :oops: :oops:

bibar

Mammm!!!

Nagyon drukkolok ne legyen semmi baj!!!!!!!!!! :( :( :(

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mamm

azonnal hivd fel a dokid

Bibarkám

minden ok lesz,jó kezekben vagy.

Kép
lukrécia

Mamm!
Remélem hívtad már a dokit!
Kismoni!
én bementem érte,mert arra volt dolgom!Kérj egy póthuzatot is!Poligolyó volt nekem is és van ikreszopipárna!Isteni rajta aludni!
Bibarci!
Minden ok lesz!Hidd el!
Vendég

Kukuccs!

Mamm !!!

Remélem minden oké??!!! :roll: :oops:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kicsi mamik!

Elköszönök,mára!!!Remélem holnap csak jó hírrel jön Mamm!!!!! :roll: Legyen szép estétek!!!JÓCAKÁT!!!!!!!

Nem kell valakinek egy iwiw meghívó??!!Ha kell küld el pü-ben aza adataid!!!!És reggel küldöm!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok! Napközben olvastalak benneteket.
Tudtok valamit Mamm-ról????
süni76

Bibar, nyugi, nem lesz semmi baj, nálunk sem volt. Maga a vizsgálat nem vészes, pedig nekem az érzestelenítéssel együtt négyet szúrtak.
Babának pedig nem lesz semmi baja, csak tényleg pihenned kell utána.
Ráadásul nekem ambulánsan csinálták, Téged meg úgy látom jobban megfigyelnek majd.

Szorítok! Próbálj meg nem aggódni.

Puszi!

Judit

Remélem Mamm-mal minden rendben van :!: :!: :!:

jucicuki

Lexi!
Én most olvastalak. :cry: :cry: :cry: Nincs igazság, ez már biztos.

Mamm!
Jelentkezz majd! Aggódunk érted! Remélem minden rendben!

Bibar!
Szorítunk a mintavétel napjára! Elhiszem, hogy szeretnél most pár nappal öregebb lenni. Nyugi, túlleszel rajta!

Kismoni!
Nekem is ikres szopipárna van és mikrogolyós töltetű. Én is rendeltem. Kicsit zörög, de a tönkölybúza töltetű is, úgyhogy etekintetben mindegy, melyiket rendeled meg. Én is ezzel alszom, sőt most is rajta vagyok, mert laptopival fekve írkálok nektek. :wink:

A babák most is csuda édesek, mind egy szálig! Olyan jó nézegetni őket! :)

Pusz
Gica

Kép
gica1

Mamm?????????

Gica

nem vagy semmi,már a 36-ik hetet nyomod....Remélem én is eljutok idáig.

Kép
lukrécia

Én is eltűntem, sok a dolgom, de tényleg :oops:

Most sem tudok mindenkinek írni, de azért gondoltam rátok sokat :oops:

Lexi, tudom, nincsenek szavak... Ezek a sosem begyógyuló sebek, de reméljük, idővel halványul... Nagyon sajnálom

Luki néni, vigyázz magatokra, pihenj sokat, és minden rendben lesz :wink: De tényleg!

Bibarci, hamarosan két nappal öregebb leszel, meglásd! És persze minden rendben zajlik majd! Gondolok rád!

Mamm, remélem, csak egy kis riadalom...Várunk a hírekkel!

Gyönyörűségesek a babaképek! :wink:

KépKép
naposoldal

Jó reggelt Kicsi mamik!!!!

Mammról még semmi hír!!!!!!!!! :( Nagyon szorítok neki!!!!!!!!!!!!!!

Bibarcika!!!!!!!!!!

Sokat gondolok majd rád !!!Minden rendben lesz!!!Nagy nagy ölelés!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mamm!

Remélem jó kezekben vagy és nem lesz semmi komolyabb baj!!!!
Szorítok!

Bibar!

Azt hiszem én lemaradtam valamiről! :shock: Miért kell neked boholyvétel? Hiszen az afp-d jó lett, vérzés nem volt, nem is vagy "túlkoros"?
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!

Rólam:
Tegnap voltam 4D-n, sokat morogtam, hogy mennyit kellett rá várnom, de megérte! A doki nagyon rendes volt, mindent magyarázott, mindent megmutatott és 40 pecig tartott az UH!!!!
Bibarci ötletét "ellopva" én is ittam előtte kólát, hogy nehogy ennyi pénzért aludjon a drágám és az lett belőle, hogy annyira virgonc lett, hogy szinte kergetni kellett az UH-val! :lol: Az első kérdésem persze az volt, hogy mi van a lába között. A doki egyből mondta is, hogy fiam lesz! Nagy öröm, pár perc után hú-ha, ajjjajjjajjjj- mondja a doki! Majdnem szívinfarktus, mi a fene van? Aztán kiderült, hogy csak a köldökzsinór lógott oda és az volt az "álfütyi"! Nem is fiam, hanem KISLÁNYOM lesz! Még nagyobb öröm!!!!
Bár a lepény még mindig közel van a méhszájhoz, de kicsit már jobb a helyzet. Azért amennyit tudok feküdni kell, de már nem bánom! A méretei is jók, pár nappal kisebb a koránál, de szerintem nem baj, ha nem öt kilóval születik!
Annyira örülök!!!

Benszi!

Képet később tudok felrakni, lemerült a fényképezőgépünk. Az én telcsimhez meg nincs kábelem. De később megcsinálom!

Kép

Kép
sharon

Sharon
mivel majdnem 34 vagyok igy ajánlotta a doki,no és persze hogy lombik,itt a lombik eleve elég indok erre :oops: :oops: ezt Zeke is mondta hogy a lombikosoknak ajánlja :oops: én ugy voltam vele hogy ha a saját dokim mondja akkor megcsinálom.megkérdeztem a genetikus dr-nőt hogy akkor az afp és a vérvételek nem mutatnák ki ha lenne valami?azt mondta hogy csak a töredékét :oops: :oops: szóval legalább megnyugszom hogy teljesen egészséges a pici/mert persze ezt tudom!/ :P :P szuper lehetett az uh,és 40 perc!nem semmi,gratula a kislányhoz :P :P

Nyunyi
köszi,drága vagy :P

Napcsi
tessék gyakrabban jönni,irgum-burgum :P :P

Gica
hú már nagyon a finisben vagy,hogy birod a végét?

Jucicuki
4 szúrás??????????????????atyaég :shock: :shock: szuper lehetett :oops: :oops:

Mamm
mi van veled???????????

bibar

Bibar:
Már én is akartam kérdezni, hogy miért kell ez a vizsgálat. Biztosra mennek gondolom! Legalább megnyugszol Te is. Örülök, hogy jól vagytok.
Sharon:
Éljen a kislányod! :) Már én is úgy szeretném tudni, hogy mi lesz.
Ti mikor éreztetek mozgásféleséget a pocóban? Ezt persze a többiektől is kérdezem.
Mamm:
Ha beszéltél G. dokival jelentkezz ám, hogy mi van veled! Puszi
Vendég

Sziasztok

Sharon

de szuper,gratulálok :lol: De jó lehetett 40 percig nézni :lol:

Bibarkám

hajrá,te majdnem 34 :wink: Este hivlak,szoritok :P puszika

l
Lányok

képzeljétek felhivtam ma a védőnőt,hát jól beszaratott. :cry: Azt mondta,vegyem nagyon komolyan ezt a méhszáj-dolgot,csak pisilni kelhetek fel,minnél kevesebbszer terhelődjön súly a méhszájra.És ha a magnézium nem elég a haskeményedésre,akkor irassak fel gyógyszert ,mert ez tovább tágithatja a méhszájat. :cry: Ja,meg hogy ez visszamenni már nem fog,a cél,hogy ne táguljon tovább. :cry:
Tudtam én ezeket csak olyan riasztó volt hallani.
Jaj de betojtam. :cry:

Kép
lukrécia

Bibarci!
Nekem is mondta a Zeke,de erre a saját dokim,aki szintén a Jánosban van csak rálegyintett!A genetikain minden ok volt!Ne izgulj mindjárt túlleszel ezen a két napon!
Na egye penész,eltoljuk azt a randit!
Mamm!!!!!!!
Luki!
Akkor tényleg pihi és kevés ülés!
Sharon!
Gratulálok a puncishoz!Várom a képeket!
Sajna az én drágám nem hozta
haza a gépet így még mindig nem tudok feltenni képeket!
Gica!
Már fel kell húzni az ágyból?????
Vendég

Lukikám
nem betojni!!!!!!!!!!!!!!!!!te ügyi kislány vagy és végigfekszed,nem fog tovább tágulni mert nem terheled!!!!!!jövö héten majd jól elverem a popódat ha nem viselkedsz rendesen :P :P :P

Estrella
ti hogy vagytok?én kb 1 hete érezgetem de annyira gyengén :oops: :oops: egyenlőre a pici Olivér nagyon vigyáz anyuci pocakjára,bár én mondom neki hogy rugjon nagyot bátran :P :P

bibar

Bibarka!
Nagyon drukkolok!Azonnal jelezd Lukin keresztül,hoyg mi volt!OKÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ??????????Ez parancs!!!!!!!Különben nem lesz cicakakizás!!!!!És ezt vedd fenyegetésnek!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bibar!

Akkor már értem! Nagyon szorítok!

Lukrécia!

Kitartás a fekvéshez! Biztosan rossz volt hallani a védőnőt, de ne ijedj meg, sok fekvés és nem lesz gond!

Estrella!

Én a 17.hét közepén éreztem valamit, ami új volt, de még annyira gyengén. Nem is tudtam, hogy azt érzem-e, mert hasonló volt egy bélmozgáshoz. Aztán a 18. hétre már egyre erősebben éreztem, akkor már erős volt a gyanúm, hogy ez akkor tuti a baba. A 19. hét elején már egészen erőseket rugdosott és az UH-n láttuk tegnap, hogy a méhlepénybe rugdos nagyokat! :lol: Ezt már nem lehet nem érezni! Kitartás, szerintem két hét és Te is érezni fogod!
De akkor se ijedj meg, ha nem, mert van aki csak a 20. hét után érzi először! Nem mindegy hol tapad meg, mennyit mozog és az sem, hogy mennyi husika van a pocakodon! Bár vékony vagy, szerintem hamarosan érezni fogod! Nagyon jó lesz! Én mindig hívom a férjem, hogy gyere gyorsan, most mozog, de mire odaér, tuti abbahagyja, már most ugratja az Apucit! :lol:

Kép

Kép
sharon

Sharon

Gratulálok a lánykához :D Remélem képet is raksz fel minél elöbb!!

Lukrécia
Akkor szigorú pihi és kényeztesd magad amíg csak lehet :D Két és fél hónap múlva már úgysem fogsz sokat pihenni :D

Bibarci
Minden rendben lesz,nagyon szorítok!!!!!
gabicsibe

Sharon! Gratula a kislányhoz :lol:

Bibar, nyugi, tényleg nem vészes, nekem ugye a két lepény miatt két érzéstelenítés és két mintavétel volt, inkább csak kellemetlen.
A legrosszabb része a várakozás a műtő előtt, jól betojva :oops: de nálunk jó társaság jött össze :lol:
A mintavétel alatt meg amig a Bátorfi doki szúrt, addig a Hajdú Krisztina beszélgetett velem, hogy ne oda figyeljek, nagyon rendesek voltak, elmondtak mindent, hogy mi fog történni, szóval összességében nem maradt bennem semmi kellemetlen élmény.
Én után négy napig csak pisilni keltem fel és egy hétig még nagyon óvatosan mocorogtam.

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm az aggódást, annyira jó érzés, hogy gondoltatok rám! :D
Tegnap nagyon megijedtem... Vidéken vagyunk anyuéknál, a pesti dokim 180 km-re, ráadásul férjem sem volt itthon, mert Veszprémbe kellett mennie, szóval képzelhetitek. Anyukám vitt be a közeli város nőgyógyászatára, ott nézett meg egy orvos uh-val. Azt mondta, hogy a babával minden rendben van, de talált a lepényem alján egy pici haematomát, azt mondja, attól lehetett. Viszont tényleg csak kicsi, úgy kellett keresnie, hogy megtalálja. Pihennem kell sokat, ezért lehet hogy Horvátországba sem tudunk menni. Majd meglátjuk hogy alakul addig.
Pénteken vissza kell mennem Pestre az afp miatt, akkor felkeresem az ottani dokit is, és mindent elmondok neki. Kérni fogom tőle, hogy nézze meg a méhszájamat is, mert ez a vidéki doki nem nézte...
Itthon persze mindenkit jól megijesztettünk... Anyuékkal lakik a nagymamám is, aki 83 évesen, fájós derékkal naponta ötször bújik oda a pocimhoz, és puszilgatja meg a dédunokáját... Olyankor mindig közel vagyok a zokogáshoz... Azt hiszem szerencsés vagyok, hogy ilyen családom van! :D

Kép

Kép
mamm

Bibar,
drukkolok, hogy hamar túl legyél ezen a vizsgálaton, és persze, hogy mielőbb érezhesd a kis Olivér rúgdalózását! :D

Lukrécia,
fogadj ám szót Bibar néninek! Sok-sok pihi! (Most én is ezt teszem...)

Sharon,
már megint előjött belőlem a boszi énem? Úgy emlékszem kislányt jósoltam neked... :D Gratulálok hozzá! :D

Kép

Kép
mamm

Mamm!

Örülök, hogy nincs nagy baj! Pihenj és vigyázz magadra!

Bibar!

Nagyon szorítok holnapra!!!!!!!!!!

Lukrécia!

De jó, hogy ismét itt vagy! Már hiányoztál a fórumról! A védőnő jól rád ijesztett, azért pihenj, amennyit csak bírsz!

Rám is a frász jött a napokban! Képzeljétek, mióta se Utrót, se Progi injekciót nem kapok, kialakult - már bocs - egy ilyen sárgás, barnás folyás féle, ami ráadásul még viszket is. Úgyhogy holnap irány Konc. Remélem, nem lesz semmi komolyabb gond! Ja, és ma délután fogdoki. Egyszer felül, egyszer alul... Mindig van valami..
ballagyo

Mamm
örülök hogy nincs komoly gond,én kihagynám a helyedben a nyaralást :oops: :oops: /én mint paragép/ :P pihenj sokat :oops:

Ballagyó
remélem Konc doki megnyugtat majd :oops: :oops: mult héten én is fogorvosoztam,szuper volt :evil: :evil:

Jucicuki
igen én is attól fosok amig majd kinnt állunk sorba,elöttem 8 lány lesz,ugyhogy lesz időm parázni :oops: :oops: de nem baj,annyi mindent kibirtam már,ez is menni fog :P :P köszi a nyugtatást :P :P

Gabicsibe
köszi :oops: nemsokára már te is állandóan ide irogatsz :P :P

bibar

Sziasztok!

Anyucik!

Egy kérdésem lenne azokhoz a mamikhoz, akiknek a gyereke kanalasat eszik már. Milyen kekszet klehet adni a gyereknek?
Ehet sima háztartási kekszet lereszelve? Kettő foga van már, látszik ha vigyorog :lol: Mindegyik kekszben van cukor. Babapiskótát nem adok neki, mert az nagyon édes. A főzeléket ti hogyan csináljátok? Simán megpároljátok a zöldséget és turmix? Vagy esetleg lehet hozzátenni egy pici vajat? Találtam olyan receptet ami így írja. Ha anyatejet tesztek hozzá akkor abból hogyan lehet kis adagot felolvsztani? Nekem 100-150 ml-k vannak eltéve. A husit hogyan teszitek a főzihez? Én egy csomó pici adag nyerset fagyasztottam és azt fogom hozzáfőzni a főzekékhez, vagy leveshez.

És egy utolsó - sokatoknál láttam ezt a puzzle polifoam-ot mint játszószőnyeg. Nekünk is ez van és lépten nyomon ezen guringázik Jázmin, de ha a széléig evickél egyből elkezdi rágni. A ti gyereketek is megkóstolta? Én nem örülök neki, mert mégis csak a szőnyegen van, úgyhogy adtam neki egy olyat ami használaton kívül van, kiszedtem belőle a figurát. Ugye nem tudja leharapni a kiálló részét?!

Puszi mindenkinek, majd még jövök

Kép
Kép
zuzmó

Mamm!

Az én nagyim sem mai gyerek már, holnap lesz a 93. szülinapja és szinte minden nap telefonál (mobilja van!), hogy vigyázzak magamra! Olyan aranyos! Remélem még sokáig velünk lesz!
Én is paragép vagyok, nem hiszem, hogy mennék nyaralni. Mi van, ha kint is lesz egy kis vérzés??? Gondold át! Vigyázz magadra kis boszi!

Ballagyó!

Kiváncsi vagyok, mit mond a Konc. Nekem ugyan folyás nincs, de néha viszket. Ez elég új dolog, még nem voltam vele dokinál. Ha nem titkos, írd meg légyszi mit mondott! Köszi!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok,csak egy pár napig nem jövök,aztán győzzek visszaolvasni :D !

Bibarci,drukkolok holnapra nagyon,bizti minden rendben lesz!

Mamm örülök,hogy nincs komolyabb baj,pihizz sokat!

Share gyönyörű kisfiú Máté,kedvencem a kendős nyakban ülős!

Sharon hát ez szupi,gratulálok a Kislányodhoz :D !Képet várjuk ám :wink: .

Juci nem semmi a pocakod,növögetnek a Csajok szépen!

Chesti alvós Niki,zabbantani való.

Lukrécia,biztos minden rendben lesz,legalább lesz egy bejárónőd :wink: !

Zuzmó szerintem háztartási kekszet adhatsz Neki nyugodtan.Én egy nagyon picit olajat tettem mindig a főzelékhez a gyerekorvos javaslatára,mert van egy csomó vitamin ami csak zsírban oldódik.Egyébként én is kockára vágtam a zöldséget,megpároltam és turmixoltam.A husit én is így tettem a fagyasztóba és vagy megpároltam a zöldségekkel együtt,vagy egy nagyon pici vajon .olajon megpirítottam.
Játszószőnyeg kérdés,nekem csak a belsejét kellett kiszednem,mert azt ették előszeretettel,szerintem a széléből nem tud lerágni.

Tegnap voltunk a tropicariumba,nagyon élvezték a Csajok :D !

Kép Fő az óvatosság :D !

Kép

Kép

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Mamm!

Örülök,hogy minden oké!!!!Pihikézzél!!! :wink:

Sharon!!!Gratula a kicsi lányhoz!!!!!!!!!! :wink:

Drági Bibarci!!!

Lehet már elindultál be,nagyon nagyon szurkolok neked ,holnap gondolok rád sokat!!!!! :wink: Majd gyere minéll elöbb a hírekkel!!!!Pusszantás!!!És ne agódj minden rendben lesz!!!! :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mamm:
Örülök, hogy minden Oké, vigyázz magadra! :)
Vendég

Sziasztok!

Lippa csajok édesek, képzelem hogy oda voltak a halaktól. :)

Mamm, örülök, hogy jól vagy.

Sharon gratula a kiscsajhoz. :)

Zuzmó, én is adok Nikinek kekszet, igaz Én olyan 7,5 hónaposan adtam a kezébe, de 2 foga volt neki is. :) Addig nyammognak rajta amig felpuhul. Háztartásit adok védőnénim tanácsára, mert Nikire erre iszik sokat. Babapiskótából most vettem neki teljeskiörlésőt, nem cukrosat, azt eheti.

Kép

Anyatejet úgy fagyassz le, h jégkockakészítő tasakba.
Husit kis darabokban fagyasztani.
Én vajjal szoktam, recepteket itt találsz: http://www.babaszoba.hu/services/recipe?BXID=C688BC0F-78AD546F-DB2E98F0-C9C333EC
Főzeléknek felét turmixolni szoktam, másik felét üvegreszelőn, hogy darabos is legyen neki benne.

Játszószőnyeg....Niki kiszedi a darabokat belőle és rágja, eleinte Én sem örülten neki, de úgy sem tudod megakadályozni.

Mennem kell csajszika ébredezik. Puszi mindenkinek, Gabicsibe jó látni itt téged. :)

hűűűűűűű most látom ma 10 hónapos. :lol: :lol:

chesti

Mamm, jó, hogy nincs baj, pihenj sokat, nyaralást szerintem is hagyd ki, majd mentek hármasban :lol:

Bibar, jókat lehet ám ott beszélgetni, és nálunk az első csaj mosolyogva jött ki, onnantól kicsit jobban voltunk :lol: :lol: :lol:
Szorítok majd!

Lippa, édesek a csajok!

Én most olvastam, hogy a babapiskótát egy éves korig nem ajánlják, de azt nem tudom, hogy mi miatt, pedig a legtöbb anyuka ezt nyomja először a gyerkőc kezébe rágcsálni :shock:

Puszi!

Judit

jucicuki

Csajok!

Köszi az infókat, hasznomra válnak!

Chesti, neked külön köszi a linkért. Sajnos már nincs annyi tejci, hogy fagyasszak is, a régieket fogom felolvasztani, de gondolom, ha már egyszer felolvadt, akkor nem lehet újra fagyasztani.

Mégegyszer köszi

Pussz

Kép
Kép
zuzmó

Chestike!

Niki babaának boldog hóforduló!

Hihetetlen, hogy mindjárt 1 éves lesz.

Én a hjátszószőnyeg hátulját leragasztottam vastag cellux-al, így nem tudja kiszedni. Csak felhajtja a szélét és tömi. Próbálkozik mászni szergénykém, de még mindíg csak hátrafelé megy.

Hogyan kell a youtube-ra videót feltenni? van egy-kettő, oda én is tennék, ha már a képekkel mindíg elmaradok

Kép
Kép
zuzmó

Kismamik!!!

JÓCAKÁT nektek!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?