Sziasztok,
a korzeti dokineni meg a vedono legujabb gyongyszeme:
hetfon voltam merteni a lanyomat. 8550 g, 2 het alatt hizott 200 grammot. Hozzateszem, 8 honapos mult, szoval szerintem ez nagyon jo eredmeny
Bementunk a dokinenihez gyogyszert iratni, nezi, hogy hogy van a ygerek, megdicseri, milyen kis ugyes meg aranyos. Aztan rater a sulyra.
-Hat anyuka, a 200 g 2 het alatt az eppen csak a minimum. Hanyszor eszik egy nap tapszert a baba?
Mondom neki, szopik meg es ezenkivul 2* kap fozeleket illetve gyumolcsot.
hat akkor talan este adjak neki mar vacsorat. Ja es a szopikat potoljam tapszerrel, mert ez igy nagyon keves.
Elmeseltem neki, hogy ejjel csak 1* kel, akkor is szopizik es azonnal visszaalszik (vagyis engem nem zavar), ez csak megerositette abban, hogy keves neki a napi kaja. Aztan azt is hiaba mondtam, hogy delben szopi utan meg siman benyom 2 dl fozit is es uzsonnara ugyanez gyumivel, nem tantoritotta el a tapszertol.
Igy aztan a rendelobol tapszerrecepttel a kezemben jottem ki, a lanyommal, aki kb ugy nez ki, mint egy kismalac
Szerintetek minek egy naponta 6-8* szopizo babanak tapszer? AMikor raadasul tele van a huto fegyasztott anyatejjel.
Lenne egy kerdesem.
Kivaltottam a tapszert, mert gondoltam beleteszem neki a fozelekbe. Ez egy szoja alapu tapszer, szoval tejet nem latott. A kicsilany meg nem hajlando megenni a fozeleket fagyott anyatejjel. De azokba a fozikbe, amibe magunknak is teszek tejet vagy tejfolt, szivesen tennek neki is valami hasonlot. (Mert a tokfozelek vizzel meg krumplival... Hat, megette ugyan, de nem nagy lelkesedessel.) Fejni sajnos mar nem tudok, meg nem is igazan akarok. Szerencsere a gyomorproblemai mar merseklodtek, igy aztan surítot mar csak este kap, vacsi elott. Azt meg megoldom fagyott anyatejjel vagy Sinlac-kal. Erdekes, igy megeszi a fagyott anyatejet. MEg csak ugy magaban is, meg tejberizsnek is. Ki erti ezt?
Bocs, a vege offtopic lett, de tenyleg erdekelne a velemenyetek errol.
Meg annyi, a vacsoraval lehet, hogy igaza volt a dokineninek, mert kiprobaltam es siman megevett akkor is 2 dl fozit. Azt most ugy csinalom, hogy 6-kor szopizik altalaban, 7 korul vacsora (1/2 7- 7 kozott valamikor) aztan furdes es utana szopi megint. Ez meg belefer a hozzataplalasba? Metr azt nem tudom elkepzelni, hogy furdes utan megszoptatom, aztan felebresztem, megetetem es visszaaltatom.
Viszont siman megeszi a kanalas kajat este. Valszeg igenyelte mar.
Mondjuk ettol fuggtelenul felkel ejjel...
Hat, ez nagyon hosszu lett, bocs.
macsek