Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

életjel első felvonás!Nyunyitól függ mennyit tudok írni.
tegnap este végre miután elaludt(elég nehezen ment) 3/4 4ig egy hangja sem volt.pedig betrottyolt rendesen meg pisi is volt.

Hajni remélem nyugodtabb vagy már ezt utáltam én is!folyton rettegnie kell az embernek aztán kiderül nincs is semmi gáz!

Enikőhöz gratulálok!milyen pindur.

teszek fel majd képeket is csak ma meg holnap egyedül vagyunk Nyunyival.Ricsi dolgozik,Anyu Lengyelországban van.

Bridzsi

Kép
esztora

kedden megyünk szemészhez (egyetlen végzett gyermekszemészhez sikerült) ha kell ő az átmosást is megcsinálja majd.

Nyunyi 4360 gr volt kedden és 57cm lassan annyi lesz amennyinek a kórházban mérték.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Tegnap próbáltam jönni a hírekkel,de nem jött be a babanet nálunk. :shock:

Szóval végre elárulta szívszerelmünk a nemét! 100%, hogy KISFIÚ!! :D

Azt mondták óriási baba(ahogy sejtettem),kis dagi ahogy a képeken is látszik, és szerintünk gyönyörű!!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép

Bocs a sok képért.... :oops:

KépKépKépKép
*orsi*

Ja és óriási szempillája van, meg sok haja is állítólag. :D (A szempillákat mi is láttuk! :D )

Majd még írok, pussz!

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi:
gratulálok. :)
Nagyon édes, olyan jók lettek a képek.
Mi csak pacákat láttunk. :(
Leírnád nekem a méreteit és a becs. súlyát? :oops:

Na, hoztam Nektek pociképeket:
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Orsi, nagyon cuki baby. :) Annyira szépen látszik a pofija a képeken :) Jól látom hogy a 2. képen nyitva volt a szeme? Kis kiváncsi :)

Hajni, nagyon csini pocak! Nagyon vékonyka vagy :)

Esztora, nagyon szupi sullya van a fiatal embernek :)

Szeri, nagyon jóképű a kis Bali :) Igazi kis nőcsábász lesz.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Halihó Lányok!!!!

Bocsi, hogy eltűntem, de Apa itthon volt a héten, ill. lementük a Szüleihez.

VIVI: hatalmas GRATULA!!!! Olyan kis Csöpp lehet!! Sok boldogságot és egészséget kívánok, no és sok tejcit!!!

Hajni, milyen szép a pocakod, és egyáltalán nem vagyb bálna. Bezzeg én, még mindig annak érzem magam. A hasam mit sem változott!!!! Császárosok, nem-császárosok, Nektek hogy áll? Én fogytam valamennyit, az biztos, de a hasam látszatra borzalom! Jó persze, még csak 3 hónap...

Orsi, nagyon szép a Kisfiad, tényleg!!!! Végre, most már biztos a neme. Ott tényleg nyitva van a szeme. Olyan széééép! Ja, és nagyon örülök, hogy rendeződtek a dolgok Apával!

Hajni, biztos, hogy minden rendben van a csöppséggel! Ezek a mérések csak körülbelüliek, és különben is, mi baj lenne? :wink:

Szeri, nagyon ügyes Balázs!!!!

Rólunk pár szót. CsongiBongi most nem fordul meg hasról hátra, azonban hátról hasra már úgy fordul, hogy átemeli a fejét és kihúzza a kezét. Ahogy letesszük, egy-két perc múlva. Ezt eljátszuk naponta többször.
Képzeljétek, a mai nap már elkezdte a két kezét egyidejüleg használni, mármint fogásra. Még nem olyan határozottan, de már kóstolgatja, olyan ÉDES! Az egykezes fogás már megy (az is inkább a bal, nem tudom, hogy lehet -e már következtetni a domináns kézre)
Apával nagyon elvannak. Úgy mosolyog rá, hogy no. Múltkor bújocskát játszottak, olyan kis huncut volt. Hason volt, rámosolygott Apukájára, és letette a fejét..felemelte, vigyorgás, és újra letette, és ezt eljátszották párszor. Olyan tündérke!
Nagyon változó, hogy mennyit alszik, de úgy néz ki, most már nem sokat alszik napközben, és ez tendencia lesz, ellenben ez nem jelenti azt, hogy éjszaka bepótolja...most például éjszaka kakil, és csikarja picit a pocakját...2 óránként keltünk. De van, amikor 6 órát végigalszik. Szóval ez annyira változó!!!

Fio, most aztán rácuppantam az Ebayre, egyfolytában ott lógok :twisted:

No megyek, mert lassan fürcsi lesz, és már nyügike.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Hajni: eszméletlen csinos kismama vagy!!! Rajtad tuti egy deka plussz nem lesz szülés után sem. Remélem, hogy mostmár akkor megnyugodtál a bébidet illetően, szerintem is csak paráztatás volt a 4D-sek részéről. Nyugi, nyugi, nyugi...

Orsi: De szépen látszik a kisfiad arca!!! Nagyon szépen megmutatta magát! Nekünk Balázsról nem sikerült ilyen klassz fotókat készíteni, pedig kétszer is voltunk 3D-n.

Esztora: várjuk a képeket!

Képzeljétek! Ma Balázs megfordult hasról hátra!!!! :D :D :D Több családtagom jelenlétében, úgyhogy tanúim is vannak! :lol: Ma levettem róla a terpeszbugyit, úgyhogy tuti attól volt, hogy már tudott jobban mozogni. De én annyira örülök!!! Alig akartam hinni a szememnek!
És... nekem is már nyúlkál tárgyak után, fogdossa és tudatosan. :D Ja, és a cumisüvegét is megfogta két kézzel, képem is van róla :) Az apjára is hangosan kacagott, igaz még csak egy alkalommal, de az is annyira jó volt.
Mostmár azt is kimerem jelenteni, hogy átalussza rendszeresen az éjszakát, este 8-9 között elalszik és reggel 5-6 között kel :D
Nem semmi, hogy egyik napról a másikra milyen fejlődést tud produkálni egy ilyen csöppség!

Ragota: én is fogytam már, elértem a teherbeesés előtti súlyomat, viszont még van hasam, de már az is húzódott vissza, igazából csak idő kérdése és ismét kockahasam lesz :) ... én amúgy is hajlamos voltam mindig hasra hízni, szerintem terhesség alatt is csak odament a súlyfelesleg. Szerintem ne aggódj, idő kell hozzá és te is visszanyered a régi formádat :wink:

Mennem kell
puszi mindenkinek
szerika

sziasztok csajok!

Szeri, Ágota! Nagyon ügyes Balázs és Csongi! Olyan jó lehet látni, ahogy fejlődnek!!!!!!!!! Hihetetlen, pár hónaposan milyen látványos dolgokat produkálnak :D

Orsi, gratula a kiskukishoz! Olyan szééééééép! :D

Hajni, irtó csini kismami vagy! Az ilyen ultrahangos dokit meg eltiltanám a pályától :twisted: elhiszem, hogy a frászt hozta rád...gondolok rád holnap, de tuti biztos, hogy mindent rendben talál a dokid!!!!

Pinkiné, drukkolok!!!!!! Ugye, van miért???

Esztora, rátok is gondolok holnap, remélem, nem kell átmosás Nyunyi babának.

Én holnap megyek HSG-re, már kezdek parázni...azt hiszem, le is tiltom magam a netről, ilyenkor az ember mindig megtalálja a rémtörténeteket (a szemműtétem előtti napon is pl. találtam egy oldalt a műtét kockázatairól és szövődményeiről, tételesen, részletezve...hát nem tett jót a lelkiállapotomnak)...

V.
vickybabe

Vicky, szorítok neked a holnapi HSG-hez.
Ha ez a hónapunk sikertelen, szeptemberben én is megyek :(

Egyenlőre még nem jött meg, a reggeli hőm 37,2 volt. Nem érzek semmit, csak a pocim "csikar" néha, de persze emésztés terén semmi bajom.
Mensi előtti pattanásoknak, idegrohamoknak :) még nyoma sincs. Tök nyugodt vagyok. Na meg, eléggé álmos :) Napközben 10-15 perc erejéig nagyon jókat tudok szunyálni.

Most van a 15. dpo. Ha péntekig nem jön meg, megcsinálom a tesztet, addig figyelem a hőmet.

Esztora, remélem minden rendben lesz Nyunyival holnap! :):):) Nagyon drukkolok.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

ma csavarogtunk 11 től 5ig nagyon jó volt.még ebédeltünk is!
Nyunyinak csomagoltam elemózsiát.jókat aludt (most is)

Pinkiné kösz hogy szorítasz tuti hogy könnycsatorna gondja van de holnap már okosabbak leszünk.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Bocsi de most nem tudok írni remélem valamelyik nap tudok jönni és reagálhatok mindenkire!

VICKY!!!!

Én is szedem a bromot már 2 hónapja mindig más időben veszem be (amikor eszembe jut) és nekem egyáltalán nincs semmi mellékhatása!!!!!!!!! Ha ennyire tartasz tőle akkor este vedd be és tuti nem lesz semmi!!!!!!!!!

Nekem egyébként vasárnap kéne nem megjönnie de már kicsit szomi vagyok mert érzem a hasam hogy olyan érdekesen fájdogál. Nem folyamatosan de biztos vagyok benne hogy megfog jönni. Ez most azért szomorít el mert eléggé bíztam ebben a hónapban hogy hátha az inszem elött összejön!!!! :( Ráadásul 2 szép tüszőm volt!!! És a hasam már múlt hét közepétől érzem hogy "dolgozik". Hát ez van ilyen az én formám!!!! :cry: :cry:

Pinkiné!!!!
DRukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Sziasztok!

Sajnos nincs sok idom jonni,nagyon lekot a fiatalur.
Nincs tul jo hangulatom sem,Nagymamam beteg,es ma meghalt egy 5 napos pici baba is a kornyezetemben... :cry: :cry:

Olvasni szoktam,de mire irnek,tuti felebred Atti vagy sir vagy vmi... :roll:

Marietta,
meg ne temessuk a honapot :wink: A babas tunetek nem kulonboznek a menzistol :wink: Nekem ugyanugy gorcsolt a hasam,mintha meg akarna jonni :wink:

Esztora,
en is szoritok!!!!!!!!!!!!!!!!

Pinkine,
Neked is nagyon-nagyon drukkolok,hoyg tesztelhess es ket csikot lass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky,
holnapra hatalmas drukk a HSGhez!!!!!!!!!Ilyenkor am nem szabad utanaolvasni,ezt mar en is megtanultam....en is ilyen vagyok :wink: Jol be tudom magam paraztatni :wink:

Szeri,
tok jo,hogy Balazs atalussza az ejszakakat!!!!!!!!Es tok ugyi a fordulassal :wink: Es ezen a kepen is egy tunder,ahoyg tartja a fejet!!!
A regi formam visszanyereset en is varom mar nagyon :roll:
Elsosorban a hasamet....
Csutortokon megyek 6 hetes kontrollra,kikerdezem a dokit,hoyg hasizmozni lehet e mar... :roll:

Ragota,
Csongi nagyon ugyi nagyfiu mar!!!Miket csinal..tok jo!!!!!!!
Hat sajna sz@r ejszakak minidg lesznek...ezt en is megtapasztaltam...nalunk is vannak tok jo ejszakak,de vannak olyanok hogy uuuuuuuuuuuuuuuuuu..
meg pl este is van,amikor par perc es bealszik,van amikor 1-2 orat is eltart.... :roll:

Hajni,
allati csini vagy!!!
Jol beparaztatott ez a hulye szonografus!De ezer szazalek,hoyg minden okes,latod a dokid is ezt mondta!!!Mi meg tudjuk!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
Amuyg a dokid nagyon jo fej,nagyon rendes!!!!!!!!!

Orsi,
orulok,hoyg vegre tutkora megmondtak a nemet!!!!ES nagyon szepen latszik a pofija,halal edes!!!!!!!!Cukifalat!!!!

Niko,
orulok,hoyg jo volt a naszut!!!!
A kenuzas meg tok jol hangzik :lol:
Gyere amikor csak tudsz!!!!!!!!!!!

Atti mar iszonyat mod emeli a fejet,sot az egesz felsotestet!!!!!Azon rohogunk,hoyg fekvotamaszozik :lol: :lol:
Ha letezsem hasra,siman atforgatja a fejet egyik oldalrol amasikra,mar 1-2 hete :lol:
Mondjuk o mar hihetetlen modon akkor is tartotta a fejet,amikor par napos volt :shock:

Kép

Kép
arwen07

Hajni,
es akkor most tutko csaszar lesz?A farossag miatt?

Kép

Kép
arwen07

Kepzeljetek,kb2-3 napja Atti minden este ugy 1-2 orat ordit...
Ok nelkul,mert enni nem ehes,hasa sztem nem faj(nem ugy ordit,nem huzogatja a labat stb)..max faradt lehet olyankor..de pl ma is epp,hoyg felkelt 6kor,megetettem,es ra 1 percre elkezdte es a furdesig ment az uvoltes..neha elhallgatott...de aztan ujra...
Mi lehet ez?
Valahol olvastam,hyog nehany baba igy erezsti ki este az aznapi "gozt"...az ingereket,amik ertek...
Hat nem tudom..
Valakinel volt ilyen?

Egyebkent mostanaban nagyon sokat valtozott,alszik napkozben tobbszor is,na nem mindig sokat,van,hoyg csak 30 percet vagy 3/4 orat,de van,hoyg 2-3 orat is,es sokkal kevesebbet sir!Mondjuk most 2 napja ezt az esti musort kiveve... :roll:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

31 hetes pocakképem... :oops: :shock: :D

Megyek olvasok vissza...

KépKépKépKép
*orsi*

na lemaradt...szóval ez az :D Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Hajni!

Pocakod nagyon csini, és tényleg lányos formája van szerintem! :)

A 30 hetes,5 napos méreteink:(4D-s mérések...)

BPD: 8cm
OFD: 9,69cm
HD:27,70cm
AC: 26,05cm
FL:5,42cm

Becs súlya 1600-1800gr

Na épp csuklik, biztos tudja,hogy emlegetve van. :D

Pinkiné!

Igen igen a 2. képen nyitva a szeme, ez a kedvencem. :D

Szeri!

Bali baba annyira édes, gratulálok a megforduláshoz!!! És nagyon ügyesen tartja magát tényleg!

4D Uh-ról annyit,hogy mi most voltunk harmadjára, de ez az első amivel max. megvagyunk elégedve.Kedvesek, alaposak voltak, és majdnem egy órát bent voltunk. Még az én vesémet is megnézték, mert Zsebi rajta fekszik...Na meg ugye a képek is szuperül sikerültek,pedig bebújt a lepénybe a kis drágánk. :D Szóval ha valaki még tervezi,hogy megy, akkor a szerintem a 4D Genesis -t válassza...(ez itt a reklám helye) :D

Rágota!

Csongi nagyon ügyes! A domináns kézre szerintem még korai következtetni. Dominik 3 és fél éves, és még mindíg nem tudni,hogy jobb vagy bal kezes-e...talán egy fokkal többet használja a bal kezét...

Vicky!

Nagyon drukkolok holnap Neked!!!

Arwen!

Atti is nagyon ügyes!!!
Az ok nélküli sírás:
Dominik is csinált ilyet...én sem tudtam mitévő legyek.. :roll:
Nekem anyu azt mondta, hogy csak fáradt és így altatja magát...hááát nem tudom....
Ilyenkor folyton rázni kellett a popóját és nagy nehezen elaludt...na hát sokat nem segítettem sajnos.... :oops:

Puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

Jaj még egy utolsó aztán húzok el.... :lol:

Szóval név változás történt, Sámuel Balázsunk lesz... :D
És a Szent Imrében szülök...elvileg... tényleg most akkor ingyen lehet bármelyik kórházban szülni, vagy csak ott ahová tartozom?

Arwen!
Ha van időd és kedved leírnád mit kell vinni a Szent Imrébe? Adnak a picinek ruhát, meg pelust? Ilyesmikre gondolok....
Köszi előre is!!!

KépKépKépKép
*orsi*

Kép Kép

Arwen: Mirkáról írtad, hogy meghalt ? Rettenetes lehet. :cry:
Jobbulást a nagyikádnak!

Hajni és Orsi! Nagyon csini pocitok van!
Megy a drukk mára akinek szüksége van rá!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Most voltak rendezvények a hétvégén nálunk, hát erre a páromnak becsípődött egy idegszál. Így nem fesztiváloztunk, hanem ügyeleteztünk. Pedig három napra is tuti programunk lett volna. Eleinte öltöztetni kellett, mert a karjait sem bírta mozdítani, aztán kapott 4 féle annyira erős gyógyszert, hogy 1 nap alatt jobban lett. A jobban lett = egyedül öltözött, fürdött, stb.
Nimrusnak meg úgy néz ki elszakadt a másik térdszalagja. Holnap délben műtik, ha kell. A dokink nagyon rendes volt, mehetünk úgy vizsgálatra, hogy ha műtendő már túl is lesz rajta. De sajnos nagyon ismerősök a tünetek.
meriann

Sziasztok!

Na, én végeztem. :)

Minden ok, tényleg kissebb egy picit, de ref. értéken belül van.
Jelenleg olyan 2200 g a becs.súlya. ( BPD: 83mm, FL: 66 mm) :wink: Szval ha marad a végéig akkor olyan 3000- 3300 g körüli lesz.
De hétfőn újabb uh.
Méhlepény se olyan gáz, mint mondták. Keringés is megfelelő, de a doki szerint többet kellene pihennem, mert fekve jobb a keringés. :oops:
És a legjobb. Fejvégűűűűűű. Hihetetlen ez a csaj, hetente máshogy fekszik. :? :lol:
Így abban maradtunk, h hétfő uh és majd a 38. héten megbeszéljük, h épp hogy fekszik és mik a kilátások. :wink:

Drukkkkkk Mindenkinek mára. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Hajni,
orulok,hogy megnyugodtal!!!
Nem is baj,ah nem lesz 4kg,nem igaz?KOnnyebb lezs megszulni :lol: :lol: En sem bantam volna,ha kicsit kisebb Atti :roll:
Az meg,hoyg fejvegu...tok joooooooo!Remeljuk nem porog tovabb a kisasszony :lol:

Meri,
igen,Mirka :cry: :cry: :cry:
Szegeny Parod.....jobbulast neki!
Nimrusnak is jobbulast,majd ird meg,hoyg mutottek e es mi ujsag!!!!!!

Orsi,
hat nem pici a pocak :lol: :lol: :lol: De nagyon csinos!!!!!!!!Szent Imre?Az tok jo,biztosan meg leszel elegedve.
Persze,segitek nagyon szivesen,barmi kerdesed van!!!!!!!
Ruhat nem kell vinni,sot nem is szeretik,mert maceras,ugye menned kell furdeteshez,es figyelni a rucit,hoyg elvidd,meg adni az ujat stb..elkallodhat.De mondjuk tok jo ruhakat adtak Attire,en nem bantam.En amit vittem neki,az sapi,zokni,kesztu (karmolta magat ezerrel,de vegul nem adtam ra megsem)meg egy pled.
Pelust nem adnak,amikor megfurdetik,akkor adnak ra mindig,te napkozben ha Nalad van a Mano,akkor ha bekakil,Te pelusozod.Bar elvileg,ha beviszed a csecsemosokhoz,atpelusozzak,na de inkabb magad,nem? :lol:
Szoval popsitorlot meg popsikremet is vittem,bar az volt a pelenkazon a szobaban.Csak eppen Johnsons volt mindenbol,en meg attol tartok :roll: Sokaknal allergiat okoz.

Ja es a babanak persze a hazamenos ruci,de azt ugye eleg ha hazamenetelkor beviszi a Apa.

A korhazbol van egy listam amugy,de en sokkal tobb mindent vittem,ha akarod leirom majd,hoyg miket,csak az begepelos melo :lol:
A korhazban ezt adtak:

Kép

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Nélunk mostanában nagyon sokat áll a bál, de látom máshol is ilyen a közhangulat. :(
Lilla épp most is hisztizik, nekem meg letőrt az első fogam, most járhatok fogdokihoz is, ami persze jó pár órás órás várakozást jelent. Hogy fogom ezt egyeztetni a szopival!? :evil:
Á, nem is fárasztalak tovább titeket. Nagyon szép a babád Orsi, Meg a pocod is. Tényleg jó nagy! :shock: Mi lesz a végére?
A fallal mit kezdtél? Nekünk is vizesedős gondunk van, és dobja le a festéket? Te megtudtad oldani valahogy? Ha igen, légyszi oszd meg a titkot velem. :wink:

Hajni, eszméletlen jól nézel ki! :wink:

Vivi írt:
Enci már egész nap vele van. Szopizni nem akar, de amit fej, azt megeszi. Kicsit sárgúl, de nem nagyon.

Esztora remélem nem mosnak Nyunyinak.

Ágota, részesedést
fogok kérni az E-bay-tól. :wink:

Oli nem forog, de már ő is nyukál, fog, és nagyon sokat van fent. Ált. naponta 2× alszik. Jókat játszik a szemével, ahogy apa mondja.

KépKép
KépKép
fioona

Arwen! Beleolvastam a Szent Imrés topikba.
Rájöttem, hogy nincs jogom panaszkodni!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Hát, az e havi zebráim ellovagoltak a naplementébe. Reggelre leesett a hőm 36,9-re, azóta már mocorog a pocim és valami halvány rózsaszínes izé meg is jelent. Holnap mehetek Clostyt kiváltani.
Úgyhogy szeptemberben hsg. Nem baj, legalább tudni fogjuk, hogy minden rendben van-e.

Apát is bejelentem a héten andrológiára. :oops:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

sziasztok

nagyon köszi a drukkokat, jelentem túléltem és 99%,hogy mindegyik oldalon átjárható vagyok. Most úgy döntöttünk, hogy 2-3 hónapot adunk magunknak spontán. Aztán utána belevágunk az inszemibe (hátha nem lesz már rá szükség) :D

A doki szerint egyikőnknél sincs kizáró ok. A párom eredményét bármi okozhatta (pl. hogy nehezére esett "kifacsarni" a fickókat :) ) Szóval most ennyi, legalább nem parázunk már, hogy valami nagy gáz van...

Marietta, köszi a bromos infót. A dokibácsi azt mondta ma, hogy a napi fél bogyótól semmi bajom nem lehet, úgyhogy azt hiszem, lehet elkezdem. Pirivel mi a helyzet? Hátha mégse jött meg???

Pinkiné, még ne add föl a reményt! Lehet ez a ti hónapotok!

Arwen, olvastam az iwiwen, nagyon sajnálom :cry: :cry:

Fioona, köszi a híreket Viviékről! Remélem, hamarosan a szopizás is menni fog nekik!

Orsi, szép nagy poci! :lol:

Meri, jobbulást szegény párodnak és Nimrusnak!

Hajni, örülök, hogy jó híreket kaptál! Hihetetlen, hogy ennyi idő alatt átfordult, nem semmi a kiscsaj! :D

Pussz
V.
vickybabe

Vicky (és többiek ) írtam Vivinek, hpgy szívesen beteszem Enikő képét, ha küld egy MMS-t, de nem válaszolt még.

Nagyon jól hangzik amiket írtál. Mintha hasonlóan "kezdték" volna Bodziék is. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Hello!

Holnap megyek Porsikához! Úgyhogy várhatóak újabb képek Ákosról :) Hihetetlen, nemsokára 4 hetes a kis srác :) Biztosan gyönyörű, én is 2 hete láttam utoljára :)

Viszek laptopot és internetet, úgyhogy az sincs kizárva, hogy Ő fog bejelentkezni nálatok :)

Poci mocorgás enyhült, rózsaszínes izé szintén. Figyelem a hőmet (hátha visszakúszik) :) és ha péntekig nem jön meg, megcsinálom a tesztet. Az már 20. dpo.

Vicky, nagyon örülök, hogy jól ment a Hsg. Nagyon szörnyű volt? :oops:

Fio, mi történt hogy letört a fogad? Marhára el kéne mennem fogorvoshoz nekem is, de nem tudom, kihez menjek? Nem ismerek itt a környéken egy jó fogorvost sem. Aki meg volt, az meghalt :(

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Niko,
mindjárt küldöm a linket!

Hajni,
hihetetlen, hogy paráztatják az embert állandóan :twisted:
Még mindig nagyon csini vagy!

Orsi,
milyen nagy pocak :)

Pinkiné,
hajrá-hajrá

Vicky,
nagyon szurkolok, ahogy Fio írta, mi is így "kezdtük" :lol:

Picibabák még mindig irtó édesek!

Kép
bodzi

Pinkiné, nem volt olyan vészes, picit fájt meg feszített, de 5 perc volt az egész. Egy fogászati kezelés pl. szerintem kellemetlenebb...hogy a témánál maradjak :)

Bodzi, Fioona! Igyekszünk követni a jó példát!
vickybabe

voltunk szemésznél.nagyon szimpi a doki.pont csináltak egy átmosást ezért elküldött minket sétálni kicsit.
megnézte kaptunk másik cseppet ha nem használ 29.-én megcsinálja az átmosást.
magánrendelésen voltunk és nem kért egy fillért sem!

Vicky nagyon jó híreket hoztál!annyira szorítok nektek meg a többieknek is!!!!
megyek aludni mert Nyunyi reggel óta nem sokat aludt.

Bridzsi

Kép
esztora

Pinkiné, ez már eleve egy pótfog volt sajnos. Nem tudom mi okozta, egyik nap azt vettem észre, hogy mozog. :? Előtte Olivér 3-4 alkalommal "lefejelte". :roll: Aztán csokievés közben kiesett. :oops: Most fogatlan bába vagyok. Ha apa most nem fut el, akkor soha. :twisted:

Vicky hurrá! Örülök, hogy nem volt "olyan" vészes.

Esztora, te is jó hírekkel!? Ez szuper! :D Vannak még rendes orvosok! A cseppekhez drukkok! Remélem gyorsan hatnak! :wink:

Pár kép az ördögkéimről (mai viselkedésük alapján mindenképp)

Kép

Kép

Felhívom figyelmeteket a 2. szalagom képére. Valyon mit csinál Lilla? :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Valyon= vajon :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Ki-kicsoda kategóriában is indulok. Melyik gyerek melyik? A body ugyanaz mindkét gyereken. :D

Kép

Kép

Amúgy a mai este megnyertnek nyilvánítom a kaki versenyt. Bár fotó érthető okok miatt nem készült. Olikánk a pelenkázóról cirka 1,5 méter távolságig kakilt, majd míg annak romjait takarítottuk S.O.S-ben, még 3× rottyantott a pelenkázóra. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Fio, én már múltkor is figyeltem a képet :) Gondolom a kisasszony anyut utánozza és szopiztatni próbálja Oliot :)

Amint látjátok a vonalzóm beszél helyettem. Pirike barátja itt van nálam (hogy menne inkább máshova!) :evil: :evil: :evil: és a hőm is gyatra. 36,8. Úgyhogy irány a hsg. Apának meg katona vizsgálat. Nem baj, ha rendben lesznek a vizsgálatok eredményei, legalább tudjuk, hogy elvileg nincs akadálya a spontán terhességnek :)

Nemsokára indulok Porsiékhoz :):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok Drága Lányok!
Áki Tündér keresztanyjának köszönhetően kicsit kapcsolatba tudok lépni a külvilággal.....:D
A Fiú egy tündér, bár mostanség voltak zűrösebb éjszakáink-sajnos sikeresen rászoktattam, hogy cicn, mevés közben aludjon el, és mivel mostanság, hogy nagyobbacska, már éjszaka is három óránként eszik...hááááááááááát, fárasztó...., de remélem, majd csak megoldódik. Alapjában véve sokat parázok lyen baromságokon-fog-e valaha egyedül aludni, el fog-e tudni aludni a mellemnélkül, bár nyilván el, hiszen napközben most is tök jól elalszik ringatással- , de aztán emlékeztetem magam, hogy még csak alig múlt három hetes....
Bbás Lányok,Nálatok hogy megy ez z alvás?
Na, most ennyi, mindenkinek millió uszit küldünk: Orsi és Ákos

porsika

sziasztok!

Esztora, az jó, ha szimpi a doki, ritka az ilyen, meg kell becsülni :D Drukkolok, hogy használjon a szemcsepp és nem kell átmosni!

Fioona, 1. Lilla és 2. Oli baba? Mindenesetre nagyon hasonlóak, de azért a fiú-lány különbség már látszik! :lol: Persze csak ha jól tippeltem...A kaki eredményhez minden elismerésem a kisfiadé :lol: :lol: :lol:

Pinkiné, pirit enné meg a fene ott ahol van :evil: De akkor az új hónapban már sokkal okosabbak lesztek, a vizsgálatok miatt...

Porsika!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: De jó "látni" téged :lol: :lol: Kár, hogy nem tudsz jönni mostanában...de talán jó is, mert így Ákossal még jobban egymásra tudtok hangolódni, ha nincs sok zavaró külső tényező... Azért mi mindig várunk és kíváncsiak vagyunk, hogy mi van veletek, milyen az új ház, stb. stb., úgyhogy gyere!

V.
vickybabe

Sziasztok!

Hajni!

Örülök,hogy nincs baj!!! :lol:

Arwen!

Nagyon aranyos vagy, köszönöm a segítséget!!!!

Johnsons:...hááát igen...én még Dominál kentem az olajukkal a hasamat a csíkok ellen, de az első alkalom után az egész pocakom tele lett vörös pöttyökkel... :shock: Gondoltam na frankó, ha az én bőrömet kicsinálja, vajon mit tesz egy kisbabáéval??? :evil:

Szabad még pár kérdést? :oops: :D
Hány napig kell bentmaradni?
És hány ágyasak a szobák?Minden szobához van saját zuhanyzó? :) Apa bejöhet,vagy van valami hely ahová ki kell vinni a picit a látogatókhoz?

Fioona!

Sajnálom a fogletörést...én is folyton ettől rettegek, mert egy nagyon aranyos dokibácsi megmentette az egyik első fogamat,de mondta,hogy bármikor letörhet sajnos... :(

A vizesedő fallal kapcs.

Nálunk csak bizonyos helyeken vizesedik és télen penészesedik...valószínű rossz a szigetelés, amit a drága építtetőnk természetesen tagad... :roll:
Szóval a teljes megoldás a jó szigetelés lenne.
Amit én tenni tudtam most, hogy spaklival lekapartam azt a részt ami pergett lefelé, és átfestettem. Csak nagyon közelről látszik,hogy ott javítva volt. A penészesedés ellen pedig van egy nagyon szuper spray, a neve: Hanno penész ölő. :D

Vivi remélem küld képet Enikő babáról! :)

Lilla nagyon édes a vonalzón!!! (is) :lol: A többi kép is nagyon aranyos!
Kérdésedre válaszolva, a felső :Lilla, az alsó ,Oli...szerintem. :D

Vicky!

Örülök a jó hírnek!!! :lol:

Porsika!

De jó,hogy jelentkeztél,hányzol ám! :D
Húha már Ákos is egy hónapos lassan! :shock:

Sok pussz mindenkinek!

Felteszem a készülő szoba képeit...hát még van mit festenem remélem szülésig elkészül...
:shock:

Középen az állatok és a csíkok között lesz a díszléc....reméljük ez is még szülés elött... :D

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi, szuper lesz a szoba! Nagyon ügyes vagy!!! :D

Érdekes számomra, amit a Johnson's-ról írtok. Én ugyanis egy jó ideig a cégnél dolgoztam és a baba termékek marketingjét is én csináltam... :oops: na de ennek már jó pár éve.
vickybabe

Vicky nem probáltuk a johnson'st-t de a kórházban a nővérek eléggé nem szeretették és nekem is mondta a védőnő hogy nehogy vegyek.
én szoktam használni magamra semmi bajom vele.
én Nyunyi fürdetőjére vagyok allergiás ha érintkezem vele utána levakarom a kezem és csallánkiütések lesznek rajta.

és ime a képek a vadiúj pihenőszékben amit nagyon szeret Nyunyi.
Kép
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Jaj, milyen kis csöpp ez a baba!!!! Nagyon ari!

A Johnson's hibába én is beleestem Lillával. Kapásból mindenki azt kérdezte, azt használtunk e, mikor meglátták a pöttyöket Lillán. :!:

Orsi, nálunk ez nem segített, pedig nem is penészes. :shock: Vagy 4× kaparta festette, kaparta festette apa, de megint ledobta! :cry:
Szoba eszméletlen jó! Nagyon ügyi vagy. Ne tud meg, én miket bénáztam rajzórán. :mrgreen:

Pinkiné: :cry: Annyira reménykedtem!

Porsika! Isten hozott! Altatás témáról pont beszélgettünk. Szerintem neked szerencséd van! :wink:

Vivi megint írt. 4 hét után tegnap végre hazamentek! Enci eszik-alszik, de továbbra se nagyon akar cicizni. Azért még próbálkoznak persze. 3 óránként eszik 50-et, és még fagyaszt is Vivi!
Persze üdvözöl mindenkit, és érdeklődött vannak e új babák.

Megyek fürödni, holnap reggel fogorvos, hála apának, aki összeveszett a főnökével, hogy én el tudjak menni. (nem akarták szabira engedni) :D

KépKép
KépKép
fioona

16.-án volt 1 éves a topik! :lol:

Kép

Fioona!

Sajnálom,hogy nem tudtam segíteni a fallal kapcs. :(

Apa nagyon rendi,hogy elintézte a szabit!!! Látod nálunk pl ez tuti nem ment volna...és nem a főnök miatt.... :roll:

Esztora!

Nagyon édes Nyunyi! :D

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Nagyimat ha minden igaz,hazaadjak ma a korhazbol,de sajna nincs jobban...ez mar az oregkorral jar....es nem lesz jobb :(
Mar jol kibogtem magam tegnap,most mar jobb.

Fioona,
en is neztem mar korabban a vonalzos kepet,es szamomra egyertelmu,hoyg Lilla szopiztatja Oliot :lol: :lol:
Tok jo,hoyg Viviek mehetnek haza!!!Remelem azert raerez a kislany a szopi izere..szegeny Vivinek nem lehet egyszeru,lefejni es cumisuvegbol etetni :roll: Dupla ido :roll:
Sajnalom a fogadat :( Remelem mar tulvagy a fogorvoson!!!
Kepek:elson Lilla,masodikon Olio!Nagyon hasonlitanak :lol:
Kaki:
hahahaha,akkor mi is nyertunk!!!Nalunk iylen mar 3x is volt!Nagyon durvan lefosta a 2 meterre levo szekrenysort,a pelenkazo melleti kisagyat-fejvedot...parkettat..engem hasba!
Es ezt mindig ejjel csinalta!!!!!!!!!!!Szoval muris votl takaritani,mig uvolt a beb :lol: :lol: :lol: :lol:

Esztora,
jaj de edes Nyunyi!!!!!!!!!Megzabalom!!!
Orulok,hoyg ilyen rendes volt a doki!Remelem hamar meggyogyul Nyunyi szemecskeje!
Milyen ez a pihiszek?Nagyon szupi!
HOgy vagytok?
JOhnsonst magamra es is hasznalok,tufsurdoben pl imadom :lol: De valahogy mindenki ova int,hoyg a babara hazsnaljam :? Popsitorloben kiprobaltuk...pottyos lett a popsija....

Vicky,
orulok,hoyg tul vagy rajta!!!!!!!!!!!!!!Sokat gondoltam am Rad!!!
Hat a maerketingje jo is a Johnsonsnak,azt nem mondom :lol: Csak mint termek...azt mondjak a babak allergiasak lehetnek ra...es sok ismerosomnel tenyleg igy volt...

Orsi,
allati jo a szoba!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon ugyes vagy!!!!!!!!!!!!!
Nyugdtan kerdezz a korhazzal kapcsolatban akar 1000et is,nagyon szivesen valaszolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bentmaradas: en hetfon szultem,csutortokon mar jottunk haza :lol: Szoval altalaban 3 nap.
DE akinek mar nem az elso babaja,azok kozul nagyon sokan 2 nap utan mentek.De altalaban a kismamik szoktak kerni,hoygmehessenek,es ha engedik,mert minden ok,babaval-mamaval,akkor mehetnek.Csak eslo babasoknal megvarjak a tejcibelovellest,meg megmutizzak a szopizast,stb..
De egy nem elsozor szulonek ezek mar nem ujdonsagok.
Szobak:2 agyasbol van a legtobb,1 db 4 agyas van.Es vannak fizetos 1 agyasok.
A 2agyasnal (en abban voltam) ugy van,hoyg 2db 2agyas szobahoz van egy kozos zuhi-wc,ami a ket szoba kozott van es a folyosorol tudsz bemenni.A 4 agyasnal van a szobaban zuhi-wc.Az egy agyasnal meg persze van bent.
Latogatas:nem mehet be senki a szobaba,de ez sztem nem is baj.A gyerekagyas resz tok zart,ott kimesz a folyoso vegere,ahol egy uvegajto van,es oda kitolod magaddal a babot,az ajtonal pedig mindenki megcsodalhatja. :lol: :lol: :lol: Aztan Te kimehetsz dumizni a rokonokhoz,a baba meg az ajto tuloldalan marad :wink:

Pinkine,
a fenebe :( Drukkjaim tovabbra is mennek!!!!!!!!!!!

Porsi,
de jooooooooooooooo,hoyg jottel!!!!
Hat ismerosek az aggodalmaid :lol: :lol: :lol:
Enyem is szeretett cickon ellaudni,de leszokott rola ugy par hete..Csak este alszik el rajta de en nem banom!!!Amikor veletlenul nem alszik el rajta,na kkor jon a nemulass...sokkal nehezebb maskepp elaltatni!!A cici a legegyszerubb!Szovals ztem orulj,mig elalszik rajta :wink:
Nalunk napkozben most az valik be,hogyha latom hoyg faradt mar,asitozik,nyugi,akkor kiasgy es hasra...nyuglodik egy ideig,meg sir is,de max negyed ora alatt elalszik..neh elfogadja a cumit is..(feldtam az elveimet :oops: egy honap utan..)

En ma megyek du a nodokihoz a 6hetes kontrollra..kicsit tartok tole..remelem nem fog fajni :roll: :roll:

Mar biztosan mondtam,hoyg kb 1 eve nezegetunk hazakat,mert csaladi hazat akarunk venni...mielobb!!!!!!!!!!
Mar nagyon sokat neztunk,de sajnos mindig volt vmi ami nem vol tokes,ami nem olyan volt,hogy meg tudtunk vona vele baratkozni,vagy akar alakitani lehetett volna rajta...
Szoval most bejott a kepbe,hyg telket vegyunk es epitkezzunk...de en ugy felek tole...meg tok sok ido.... :? Nem tudomnemtudom..nagy dilemma...persze keressuk tovabbra is a hazat,de azert ez a lehetoseg is befigyel...csak gyorsan kellene dontenunk,mert az ido megy...es mar nehezen birjuk a lakasban...kert kell!!!!!!!!!En vilag eletemben csaladi hazban nottem fel,nehezen szoktam ezt meg...es ferjem is nagyon vagyik a nyugodt kornyezetre,ahol leereszthet,ha hazajon a csepet sem stresszmentes munkahelyrol...ahol grillpartykat tarthatunk stb...

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Orsi:
nagyon szép a szoba. :) Ügyes vagy.

Vivi:
dejó, h hazamehetsz. Szopiba meg majdcsak belejöttök, türelem.

Fioo:
nagyon édesek a gyerekek. olyan egyformák. :)

Arwen:
mi ugyan így voltunk.Telket néztünk, h építkezünk, de sok idő és 37 nm.en laktunk. Utána házat, de semmi nem volt jó.
Míg vágül találtunk egyet, egy orvos építette, de mire kész lett kiköltözött Angliába, így eladta. Megvettük.
Nem mondom, h megbántuk, de azért sok minden nem olyan, mint szeretnénk, így 2-3 éven belül szeretnánk építkezni, ezt meg eladni.
Szval gondold meg nagyon. :roll:

Esztora:
nagyon édes Nyunyi. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Igen, első képen Lilla, utána Oli! :mrgreen:

Arwen, nálunk padlószőnyeg van! :twisted:
Azért nem semmi a te kis pasid sem! :shock: Emberem tiszta ideg lett, pedig én takarítottam a gyereket! Képzelem mit szólt volna, ha ez ma de. történt volna. Doki megvolt, jó 3 órás kiruccanás. Szó szerint mindenki bement hamarabb. Az is aki előttem érkezett, és az is aki utánnam! :x Pedig direkt szóltam, hogy miért sietnék!

Építkezés? Hát, mi is megint gondolkodunk a lakás/ház kérdésen. Nálunk is szóba jött az építkezés. Én is parázok tőle nagyon. :roll: Ráadásúl azt csak anyámmal közös udvarban lehetne. :shock: Nem tudom mi lesz. Szóval, átérzem a helyzeted........

KépKép
KépKép
fioona

Orsi, azért ez se olyan "jó" ám. Most parázok, nehogy baja legyen belőle. :? Persze imponál, hogy meglépte, csak hát..........

KépKép
KépKép
fioona

köszönjük a dicséretet!

Arwen a brendonban vettük ezt a széket abc design márkájú pihenőszék.(nem ezt akartam de itt elég szűk a választék)
vizszintesig dönthető,van benne fejszűkítő és később a lábtartója is emelhető.
azért kellett hogy Nyunyi kicsit függetlenedjen mert így velünk van de nem rajtunk egész nap (nem kell délig pizsiben lennem mert lerakom az ablak elé és nézelődik addig)lehet hintáztatni is benne.
jókat alszik benne napközben.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: tényleg klassz a pihenőszék. A párom unokaöccse is imádta. Jókat nézelődött és aludt benne.

Fioona: én is mindig így járok fogorvosnál. Mindenki elém kerül. Jó mulatság lehetett a kakiverseny győztes produkciójától megszabadulni.

Arwen: Hajni véleményéhez csatlakozom a ház ügyében. Mi is használtat vettünk, de az átalakítás majdnem egy építkezéssel felér ha az anyagi oldalát nézem, és sok megalkuvás szükséges. És nem is sokkal gyorsabb, sőt.

Rólunk annyit, hogy Nimrust megműtötték szerdán délben. Jól viselte. Jobban, mint mi. Már egész jól is érzi magát. A második lábműtéttel már úgy vagyunk, mint az ember a második gyerekkel. Rutinosabban és lazábban megy, ennek következtében jobban gyógyul is. Oda a görcs és megy minden szépen.
2 napig nem volt áramunk napközben. Hogy mennyire függünk az áramtól. Hááááát. Nem volt net, nem működött a vonalas telefon, a mobiloknak nem volt térerejük, egy időre nem szolgáltattak vizet sem. Totálisan elvágtak a külvilágtól. De mától minden civilizációs ártalmakat élvezhetünk.

Az iwiw-en van egy meghívóm. Érdekel valakit???
meriann

Nyunyi még csak szokja a széket igazán nem köti még le de szerintem szeretni fogja.
ma inkább vízet ivott evés helyett.így gyakrabban kért enni.

itthon van az autónk csodaszépségesenszép...
vezettem kicsit de még gyakorolni kell.elég régen vezettem már.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Úgy tűnik sikerült eladni anyu házát. Egy nagyon szimpatikus fiatal házaspár fogja megvenni, 2 csemetéjük van :) 1,5 év 7 évesek. Nagyon helyesek.

Tisztára izgulok, ma este középsulis osztálytalálkozóm lesz. Van, akit 5 éve nem láttam :)

Esztora, ha eladtuk a házat, valószínüleg mi is lecseréljük az autót :) Nagyon szeretem a mostanit is, dehát mégis csak suzuki (a mi autónk) :), nem a legbiztonságosabb.

Ti milyet vettetek?

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?