Sziasztok!
Nagyimat ha minden igaz,hazaadjak ma a korhazbol,de sajna nincs jobban...ez mar az oregkorral jar....es nem lesz jobb
Mar jol kibogtem magam tegnap,most mar jobb.
Fioona,
en is neztem mar korabban a vonalzos kepet,es szamomra egyertelmu,hoyg Lilla szopiztatja Oliot
Tok jo,hoyg Viviek mehetnek haza!!!Remelem azert raerez a kislany a szopi izere..szegeny Vivinek nem lehet egyszeru,lefejni es cumisuvegbol etetni
Dupla ido
Sajnalom a fogadat
Remelem mar tulvagy a fogorvoson!!!
Kepek:elson Lilla,masodikon Olio!Nagyon hasonlitanak
Kaki:
hahahaha,akkor mi is nyertunk!!!Nalunk iylen mar 3x is volt!Nagyon durvan lefosta a 2 meterre levo szekrenysort,a pelenkazo melleti kisagyat-fejvedot...parkettat..engem hasba!
Es ezt mindig ejjel csinalta!!!!!!!!!!!Szoval muris votl takaritani,mig uvolt a beb
Esztora,
jaj de edes Nyunyi!!!!!!!!!Megzabalom!!!
Orulok,hoyg ilyen rendes volt a doki!Remelem hamar meggyogyul Nyunyi szemecskeje!
Milyen ez a pihiszek?Nagyon szupi!
HOgy vagytok?
JOhnsonst magamra es is hasznalok,tufsurdoben pl imadom
De valahogy mindenki ova int,hoyg a babara hazsnaljam
Popsitorloben kiprobaltuk...pottyos lett a popsija....
Vicky,
orulok,hoyg tul vagy rajta!!!!!!!!!!!!!!Sokat gondoltam am Rad!!!
Hat a maerketingje jo is a Johnsonsnak,azt nem mondom
Csak mint termek...azt mondjak a babak allergiasak lehetnek ra...es sok ismerosomnel tenyleg igy volt...
Orsi,
allati jo a szoba!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon ugyes vagy!!!!!!!!!!!!!
Nyugdtan kerdezz a korhazzal kapcsolatban akar 1000et is,nagyon szivesen valaszolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bentmaradas: en hetfon szultem,csutortokon mar jottunk haza
Szoval altalaban 3 nap.
DE akinek mar nem az elso babaja,azok kozul nagyon sokan 2 nap utan mentek.De altalaban a kismamik szoktak kerni,hoygmehessenek,es ha engedik,mert minden ok,babaval-mamaval,akkor mehetnek.Csak eslo babasoknal megvarjak a tejcibelovellest,meg megmutizzak a szopizast,stb..
De egy nem elsozor szulonek ezek mar nem ujdonsagok.
Szobak:2 agyasbol van a legtobb,1 db 4 agyas van.Es vannak fizetos 1 agyasok.
A 2agyasnal (en abban voltam) ugy van,hoyg 2db 2agyas szobahoz van egy kozos zuhi-wc,ami a ket szoba kozott van es a folyosorol tudsz bemenni.A 4 agyasnal van a szobaban zuhi-wc.Az egy agyasnal meg persze van bent.
Latogatas:nem mehet be senki a szobaba,de ez sztem nem is baj.A gyerekagyas resz tok zart,ott kimesz a folyoso vegere,ahol egy uvegajto van,es oda kitolod magaddal a babot,az ajtonal pedig mindenki megcsodalhatja.
Aztan Te kimehetsz dumizni a rokonokhoz,a baba meg az ajto tuloldalan marad
Pinkine,
a fenebe
Drukkjaim tovabbra is mennek!!!!!!!!!!!
Porsi,
de jooooooooooooooo,hoyg jottel!!!!
Hat ismerosek az aggodalmaid
Enyem is szeretett cickon ellaudni,de leszokott rola ugy par hete..Csak este alszik el rajta de en nem banom!!!Amikor veletlenul nem alszik el rajta,na kkor jon a nemulass...sokkal nehezebb maskepp elaltatni!!A cici a legegyszerubb!Szovals ztem orulj,mig elalszik rajta
Nalunk napkozben most az valik be,hogyha latom hoyg faradt mar,asitozik,nyugi,akkor kiasgy es hasra...nyuglodik egy ideig,meg sir is,de max negyed ora alatt elalszik..neh elfogadja a cumit is..(feldtam az elveimet
egy honap utan..)
En ma megyek du a nodokihoz a 6hetes kontrollra..kicsit tartok tole..remelem nem fog fajni
Mar biztosan mondtam,hoyg kb 1 eve nezegetunk hazakat,mert csaladi hazat akarunk venni...mielobb!!!!!!!!!!
Mar nagyon sokat neztunk,de sajnos mindig volt vmi ami nem vol tokes,ami nem olyan volt,hogy meg tudtunk vona vele baratkozni,vagy akar alakitani lehetett volna rajta...
Szoval most bejott a kepbe,hyg telket vegyunk es epitkezzunk...de en ugy felek tole...meg tok sok ido....
Nem tudomnemtudom..nagy dilemma...persze keressuk tovabbra is a hazat,de azert ez a lehetoseg is befigyel...csak gyorsan kellene dontenunk,mert az ido megy...es mar nehezen birjuk a lakasban...kert kell!!!!!!!!!En vilag eletemben csaladi hazban nottem fel,nehezen szoktam ezt meg...es ferjem is nagyon vagyik a nyugodt kornyezetre,ahol leereszthet,ha hazajon a csepet sem stresszmentes munkahelyrol...ahol grillpartykat tarthatunk stb...