Új privát üzeneted érkezett!

Na csókolom!

A fogyókúrát nem gondoltam komolyan, tegnap este már nem, de reggel igenis fontoLÓra vettem, ott szorongattam a szűztea kapszulákat a kezemben, de leraktam, szedem inkább tovább a babavitaminokat, nem hajtok ki magamból mindent....de tegnap reggel tényleg mélypont volt. Most csak annyit teszek, hogy hanyagolom a kenyeret, megfelezem az édességszámot, és bohóckodom a kondigéppel...persze, csak ésszel...

Arikon, hajrá! :lol:
Vendég

Hellóbeló!

De jó, hogy megint ilyen sokan vagunk!!! :lol: :lol: :lol:

Arikon! DPO az ovuláció utáni x. nap. Nekem ma 12. dpo-m van azaz 12 nappal vagyok az ovuláció(pé= peteérés) után.
Ez a szakasz általában 11-16 nap között szokott lenni, ez még mormális, de ha rövidebb vagy hosszabb az valami hibát jelent, gondolok itt valami hormonra, de ezt már nem tudom.

Szóval felmész a fertibe Share/tickers menübe ott rákatt, hogy Costumize......és végig nexteled mert már láttam, hogy beállítottad egyszer a vonalzód, de ha nem akkor újra választasz vonalzót, figurát meg ilyenek és a legvégén kiad 3 kódot, abból neked bbCode: nál lévő krixkrakszot kell a profilodba bemásolni, tehát azt a részt, hogy Kép (IMG-től IMG-ig)

Aztán ha kiválasztottad hogy másolás belépsz a babanetre bejelentkezel és itt a fórumban van fölül az , hogy SEGÉDLETEK ez egy legördülő menü, abban van hogy PROFIL azt megnyitod és az ALÁÍRÁS-hoz lemész oda bemásolod az IMG kezdetű kódot.

Remélem érthető voltam???? :? :roll:
Vendég

Babszi! A nagy pörgésben el ne szédülj!!!! :lol: DE jó lagzi! Én is lagziznék már!

Gabi! Szerintem is várja ateszttel, mert elég furi a görbéd és szerintem nagyon hamarra rakta a pé-t a ferty. Ha nem muszály ne csalódj! Ha meg mégis baba van a dologban akkor úgyis mindegy. Jaj nem találom hány napos is szokott lenni a ciklusod???

Mercure! Mozgás?! Az nekem is kéne! Igaz mi minden nap megyünk a játszótérre, de azért egy kós steppaerobicra eljárnék!

Na a fantasztikus görbémet is megosztom veletek:

Kép
Vendég

Krisz, azért ebből még lehet valami... ;-) Szurkolok nagyon!!!
Vendég

Krisz: De izgi.........Egyébként sztem ferty téved, korábban volt az a pé, nem? Drukk, drukk!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok csajok!

Köszi a felvilágosítást! :) Sajna már nincs időm megcsinálni, mert lemegyünk a balcsira (jövő7 szerdán már leszek) és az uram már "ideges", h. mit matatok annyit a szg-en. :lol:

Krisztinka nagyon érthető voltál amint újra itthon leszek felteszem a görém és a vonalzóm.

Addig is mindenkit puszilok és kívánom, h. legyen termékeny a hétvége. :lol:
Vendég

Krisztinka,
eddig volt: 21 majd 32 napos. Most hogy mennyi lesz? Ki tudja...

Arikon,
nagyon jó pihenést!!!

Kép
Kép
gabi82

Jaimee! Szerintem a 20. nap volt júli 31-én, a ferty szerintem is téved, de ha nem ha neki van igaza akkor nem is szexeltünk a viszketésem miatt.
Ha nekem van igazam akkor holnap kéne megjönnie,a mi valószínű ilyen hő mellett!

Arikon! Jó pihit!!! Figyu az img is benne legyen!

Gabi! Szerintem várj azzal a teszttel! Nekem is mindig más napos a ciklusom. Nem nagoyn van 2 egyforma!
Vendég

Sziasztok!

Pozitív lett a tesztem reggel!!!16.dpon vagyok. Sikerült a nyaralás alatt összehozni. Csak parázok, hogy minden rendben legyen.

KépKépKép
bambika

Bambika! Ez fantasztikus! Óriás nagy , de még halk gratula! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Krisztinka köszi, bizony csak halkan még, amíg orvos nem látott.

KépKépKép
bambika

Bambi: Halk gratula! :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok!

Ma nem volt gépem, igy csak most birtam jönni!

Krisztinka,
Kösz, a te görbéd meg tényleg nagyon érdekes, de majd meglátjuk mi sül ki belőle. De én is láttam már alacsony hővel is babás görbéket, sőt.

Biborlány,
Látom neked is megjött megint, de ne csüggedj, majdcsak egyszer babásak leszünk. Mi épp most gyakoroltunk rá egy kicsit. :oops: :lol: De a hőmérőt biz Isten, hogy a jövő hónaptól eldobom. Épp az előbb mondta a párom, amikor a kispárnán feküdtem, hogy ha ezt igy kellene csinálni, akkor nem kellene fizetni a fogamzásgátlóért, mert a nőnek csak fel kellene állni, hogy kifollyon belőle a sperma, és akkor nem kellene védekezni. Szóval, mostanában jókat tud mondani, és elgondolkozok, hogy főleg itt a barátnőm, akik vigyáztak, és mégis terhes lett az örömcseppektől. Tehát azt vonom le, hogy teherbe lehet esni, akkor is ha felállunk, stb. cak még magamon nem tapasztaltam, hogy hogyan is kell...
Fogyózni meg szerintem sem szabad, én is szeretnék, de majd ha meglesz a babó, akkor úgyis lesz mit leadni, igy is van 5 kg feleslegem. A mozgással nekem is gondjaim vannak.

Mirci,
Sajnálom pirit. Az előzőekkel meg egyetértek, én is pont azért mértem, hogy ezután be tudjam lőni, hogy mikor van pé-m, csak mostmár kezdek tőle begolyózni, azért hagyom abba, meg ebben még segit a nyarlás is, mert ott nem fogok akkor lefeküdni aludni, mint itthon, igy nem aludnák eleget a reális értékekhez. Igy is alacsony hőn működöm. :?

Bambika,
Gratula, végre már megint vannak új kismamik, és ráadásul kettő is rövid időn belül. Ez nagyon jó! Drukk, hogy minden rendben legyen!

És tényleg jó, hogy megint ennyien lettünk, végre már egyszer kifáradt a szemem, mire visszaolvastam. :wink: :D

Csacsa,
te jöttél, de nem mondtál semmit, hogy végül megjött-e, vagy mi van. Nincs vonalzód, igy nem tudunk semmit!

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerültem, megyek is befogni a számat, vagyis a kezem! :D
sirkici

Sziasztok!

Bambika!
Halk gratula. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

jaj, Bambi...grat nagyon suttogva:D :P Majd mesélj..:)
Vendég

Bambika,

Most olvasom a jó hírt, akkor halkan szeretnék én is gratulálni. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bambika!
Gratulálok!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Életjelet adok.
Munka,munka,munka,nagyikámnál agyinfarktus,szombattól végre pihenés keddig,de utána megint munka,és közben izgulok nagyimért.Gyerekem kedden elmegy egy hétre Egyiptomb nyaralni az apjáékkal.
Nem olvastam mindent vissza,mert nagyon kevés az időm.Agyilag nulla vagyok,mert nem akarom elengedni a mamikámat.Kedden vitték be a kórházba,ma sikerült lemennem végre Dunaújvárosba.Az összes létező energiámat ott hagytam nála.Ha tehetném ott ülnék mellette,de nem megy :cry:

A friss kismamiknak megfelelő erősségű gratula.Kismamiknak továbbra is a legszebb pocakos napokat kívánom,és sorstársaimnak pedig kitartást!!!!

jövő héten összekapom magam,és próbálok jönni,addig sok sok pusszantás!
vedresandi

Andi! :cry:

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Andi,
sajnálom a nagyidat, :(
sirkici

Sziasztok!

Bambi!
Gratula és szurkolok továbbra is :wink:

Tegnap megterveztem a konyhánkat és már nem nagyon volt energiám jönni... és rádöbbentem, h muszáj megvennünk a mosógépet mielőbb, mert az is a konyhában lesz és hozzá kell alakítani a helyét. :roll: De nagyon tuti lesz :wink:
Szóval, meg kell fogadnom Krisztinka tanácsát és figyelnem kell, h nehgoy arcra essek a pörgésem miatt. :lol:

babszika

Sziasztok!
Bambika jó egészséget midannyiótoknak! Egyenlőre csak ennyit... :D

Hú Babszi irigyellek hogy túl vagy a konyhatervezésen. Az lesz nálam is a következő, mert utálom ezt az ócska bútort és ideje is lenne, hogy lecseréljük. Tervezni kellene és kiszámolni mennyibe is kerülne. Egy vagyon... Milyen lesz a tiéd?

Andi kitartás! És pihenj!

Kép
mercure

Akkor offolok kicsit!

Mercure!
Én egyenlőre árat nem tudok, mert nekünk van egy jól bevált bútorasztalosunk és valójában amit eddig csinált, az nem volt drága és nagyon szuper volt.
Az enyém mivel amerikai konyhás, ezért úgy döntöttem, h a konyhabútor követi a nappali bútorának színét, formáját.
Szín: sötétbarna (majdnem fekete) és krém színű.
A váza mindenféleképpen a sötét lesz, a munkapad krém színű és az ajtók a kettő váltakozása lesz.
Elég hosszú konyhám lesz, mert 4,15m az egyik falon, és 2,5m a másikon.
Extárk: A sütőm a "pulton lesz" (nem akarok hajolgatni), a munkapadom vége a 2,5m-es falon egy kikerekedő pultvéggel fog zárulni, ahol 2 bárszék lesz (ez már az ablak alá nyúlik be).
Mivel a mosógépem is a konyhában lesz és mosogatógépet is szeretnék majd egyszer, ezért valójában a 2,5m-es pult azért kell, h egyáltalán munkapadom legyen.
"Röviden" ennyi. :lol:

babszika

Hát ez nagyon jól hangzik, tényleg jó nagy lesz, de kell is. A régi házban hatalmas konyhám volt, most ez nincs, hiányzik a tér, meg ugye a két háztartást kell(ene) egybepakolni. Egy csomó dolog még dobozban van. Irigylem az asztalost. Csak pesten dolgozik vagy vállal máshol is?

Bocsi lányok hogy ilyen babátlan a téma :D

Kép
mercure

Mercure!
Az asztalosunk a Balcsinál lakik, szóval, gondolom, h bárhol máshol vállal.... de te nem is vagy olyan messze. Ha gondolod, majd este megírom a számát priviben, jó?
És esetleg majd küldök mailben referenciát. :wink:

Viszont most mennem kell.... Szép napot!!!!!

Puszi!

babszika

Andi, nagyon sajnálom! Azért jó, hogy jelentkeztél...
Vendég

Jóreggelt!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!

Andi sajnálom a nagyidat :(

Babszi jól hangzik a konyhád terve :)

KépKépKép
bambika

Szia Bambi!

Hogy érzed magad? :)

Kép
mercure

Sziasztok!

Andi! Itt csak azt tudom mondani sajnálom!

Mercure, Babszi! Nagyon jó olvasni mást is, mert én most nagyon padlón vagyok! Azt hiszem kezdem erősen hinni, hogy valami nagy gáz van nálam, hogy mostmár 1 éve nem jön össze a baba, pedig már egyet sikerült összehozni. Most nagyon szeretném, ha augusztusban végre sikerülne, mert akkor májusban születne és nagyon arra vágyom, hogy tavaszi babánk legyen.

Ja engem is érdekelne az asztalos!

Puszi
Vendég

Krisztinka ne keseredj el, biztos leírtam már a történetemet, DE NEM SZABAD FELADNI. Szerintem nálad is az lesz,m int nálam, minden ok, "csak" az agyunkat kell(ene) kipucolni.
Bocsi hogy nem emlékszem, voltál dokinál?

Kép
mercure

Babszi,
nagyon jól hangzik ez a konyha, biztos szuper lesz.

Krisztinka,
látom cd1, sajnálom, de majd az augusztus, úgyis tavaszi babát akarsz! :wink: :D
Nemhiszem, hogy baj lenne nálad, mert már van babód, csak várni kell, ami tudom, hogy nehéz, de nem szabad feladni!

Mercure,
bocsi, nem emlékszem a történetedre, leirnád mégegyszer, hogy miért kell az agyatokat kipucolni? Habár gyanitom, de érdekelne, légszi, mert szerintem az én agyam is kipucolásra vár. :roll:
sirkici

Na, agymosásosok, én is jelentkezem a csapatba! Nálam teljes elborulás volt az elmúlt hónapban, én komolyan másra se tudtam gondolni a nap 24 órájában, még éjjel is álmomban babáztam...aztán jött a világvége hangulat a lassú görbeleépülésnél meg cd1 nél,utána meg hogy nálam is mekkora bajok lehetnek...legszívesebben tényleg eldobnék minden hőmérőt, teát, praktikát....de már megint itt dekkolok és teázom....és tudom, ez már GÖRCSös akarás, és tudom, nem szabadna, próbálok lazítani, és Krisztinka, úúúgy sajnálom!
Vendég

Krisztinka... :(
Szorítani fogok érted... IS!

Bíborlány.. tudod a helyes utat... mindenesetre nagy ölelés neked is!! :(
Vendég

Sziasztok!

Bambika: nagyon halk, de annál erősebb gratula Nektek!!! Mikor mész dokihoz??

A másik topikban is nagyon várunk!!! (U.i: mint mindenkit)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Pötty: most látom a szép kis vonalzódat!! Szuper!! :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Csajok! Annyira aranyosak vagytok! Tegnap este mikor görcsölt a hasam és tudtam, hogy éjjel meg fog jönni, már totál kész voltaam. Igaz most lehet örülnöm kéne a mensinek, mert asok kenőcs mellett most nem is baj ,hogy nem lettem babás! De akkor is............
Nem értem miért nem megy ez nekünk.

Mercure! Voltam dokinál márciusba , akkor azt mondta júliusig várjunk, na én júniusba voltam megint, akkor látott domináns tüszőt és megint türelemre intett, azaz 1,5 év várakozás (a kezdéstől számítva), tavaly szeptember óta próbálkozunk. Nem hiszem, hogy kibírom márciusig!
Vendég

Krisztinka, szóval még régesrég azzal indult hogy terhes voltam, 12 hetesen elment, várakozás stb., aztán jött a fiam, az nagyjából problémamaentes volt... eltelt azóta 12 év, új kapcsolat, azt mondták p3, várjuk, mikor jó lett akkor próbálkozás, terhesség, elhalt .. aztán pár hónapja biokémiai terhesség... Elegem lett dokit váltottam, nem hittem a réginek hogy semmi gáz... Kivizsgáltak minket és tényleg semmi gáz! Lényeg a lényeg... annyira akarjuk ezt a gyereket, hogy szerintem ettől nem jön. Ahogy Bíborlány is írja

Most megnyugodtam hogy nincs bajom, az a gond, hogy én most hagynék mindent és pihennék, de a párom a tetőfokán van és "mikor jelentkezel be a meddőségibe?" az aktuális.

Egy biztos, az elején az ember kiakad, minden babától sírógörcsöt kap, aztán előbb-utóbb megnyugszik és akkor lesz baba.

Kép
mercure

Hello Lányok!

Kéne egy kis segítség. Hétfő óta méregetem a hőmet. Ciklus elején nem szoktam, csak pé után, ha már közeledik a megjövetel időpontja.
Szóval, a hőm hétfőtől 37,1, tegnap 37,2. Viszont ma reggel felkeltem pisilni és csak utána mértem :oops: :oops: :oops: Tudom, nem kellett volna. De mekkorát ugrik ilyenkor? Mert utána 37,3-at mértem és hát ez így most....

Vélemény?

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Mercure,
igen, igy már emlékszem, de lényeg, hogy nincs olyan gond, hogy nem eshetsz teherbe. Tényleg meg kell mindenkinek nyugodnia, és akkor tele leszünk babákkal... :lol:

Pinkiné,
az nem nagy emelkedés, úgyhogy szerintem bele lehet számolni a görbébe, simán.
sirkici

Köszönöm Heni... :)))
Vendég

Sziasztok!

Babszi!
Nagy öröm a nagy konyha. :lol:

Kép
hanna30

Olla!

Megjöttem fitten és frissen!Gyors visszaolvastam, gratula Christell, üdv az újaknak.
Fergetegesen szuper-gyönyörű-mozgalmas-rosszalkodós nyaraláson vagyok túl!Olyan helyeken jártam, amiről azt gondoltam, hogy csak a tv-ben meg a képeslapokon létezik...majd dobok képeket, ha érdekel vkit.
A táblát csak az irodában tudom kedden módosítani, majd írjon mindenki, (akár priviben is) akit módosítanom kell vagy beraknom!(pöttye, téged megjegyeztelek) :wink:
Na puszi mindenkinek.

Andi:sajnálom, de bízzunk benne, hogy minden jobbra fordul, nagyon szorítok nektek!
Vendég

Sziasztok!

Krisztinka sajnálom pirit. Amíg itthon voltunk és hiába próbálkoztunk, nem tudtam másra gondolni csak a babára.Elmentünk nyaralni, nem foglalkoztam semmi mással csak azzal, hogy jól érezzük magunkat és látod,sikerült. Megjegyzem 1* voltunk csak együtt, mert a gyerekekkl egyszobában voltunk és a vékony fal túloldalán anyós és sógor.
Kitartást neked !/is/ Arra még nem gondoltál, hogy másik orvost keress?

Nóri

Üdv újra itthon! ÉN kíváncsi vagyok nagyon a képekre és az élménybeszámolódra :oops:

Ma reggel újra teszteltem, erősebb a csík, de még mindig olyan érzésem van, hogy bármelyik pillanatban megjöhet. Ezért elég sokat szaladgálok a lakás legkisebb helyiségébe :(

Heni

Dokihoz majd valamelyik hétfőn megyek /csak akkor rendel a kedvenc dokim/.Veszprémbe nem lehet orvost választani/.

KépKépKép
bambika

Jó reggelt!

Már csak húsz nap... :D Bocsi, de most erre kell koncentrálnom, mert különben begolyózok!

Nóri,
de jó, hogy jöttél, igen, szerintem kérünk képeket, legalábbis én szeretnék! A leirtakból gondolom, hogy nagyon jól éreztétek magatokat...

Bambika,
gratula az erősebb csikhoz! Ugye mire nem jó egy nyaralás? Hát, ha csak egy napot voltatok együtt, akkor pont nagyon jókor voltatok jó helyen? Pont a pé-kor?
sirkici

Sziasztok!
Egy kicsit besűrűsödött a program az építkezés körül, úgyhogy csak most tudtam benézni.

Bambika,
halk gratula!
És nyugodj meg, nem lesz semmi baj! Nem fog megjönni!!!!! Drukkolok nagyon!!!

Andi,
nagyon sajnálom a nagyidat! :(

Babszika
szép lesz a konyhád!

És Krisztinka,
fel a fejjel! Új hónap, új remények.
Én úgy döntöttem, hogy nem nagyon nézegetem a hőmet. Viszont veszek egy csomo LH tesztet. És minden másnap megcsinálom. Valamit majdcsak mutat.
Ha most jönne össze, akkor az apukája szülinapjára érkezne meg......
Jó lenne.....

Kép
Kép
gabi82

Nóri,
üdv újra itt! Ha esetleg beletennél engem is a táblába, az tök jó lenne..
Adataim:
25 éves vagyok, 2007 június óta próbálkozunk. Kell még valami?

Köszi!!!

Kép
Kép
gabi82

Krisztinka,Bíborlány, Babszika,
nagyon fej-fej mellett haladunk!!!

Nagyon nagy drukk mindenkinek!!!!!!!!!

Sziasztok!

Kép
Kép
gabi82

Kép
Vendég

Csajszik, Pöttyét és Gabikát módosítottam, szóljon légyszi mindenki, akinek át kell írnom valamit.
Amúgy hol vagytok??? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Na,megjöttem én is,mosmá kipihenten...és megpróbálok jönni.

Nóri:én már 35 éves lettem időközben :oops: :(
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?