Sziasztok!
Ma nem volt gépem, igy csak most birtam jönni!
Krisztinka,
Kösz, a te görbéd meg tényleg nagyon érdekes, de majd meglátjuk mi sül ki belőle. De én is láttam már alacsony hővel is babás görbéket, sőt.
Biborlány,
Látom neked is megjött megint, de ne csüggedj, majdcsak egyszer babásak leszünk. Mi épp most gyakoroltunk rá egy kicsit.
De a hőmérőt biz Isten, hogy a jövő hónaptól eldobom. Épp az előbb mondta a párom, amikor a kispárnán feküdtem, hogy ha ezt igy kellene csinálni, akkor nem kellene fizetni a fogamzásgátlóért, mert a nőnek csak fel kellene állni, hogy kifollyon belőle a sperma, és akkor nem kellene védekezni. Szóval, mostanában jókat tud mondani, és elgondolkozok, hogy főleg itt a barátnőm, akik vigyáztak, és mégis terhes lett az örömcseppektől. Tehát azt vonom le, hogy teherbe lehet esni, akkor is ha felállunk, stb. cak még magamon nem tapasztaltam, hogy hogyan is kell...
Fogyózni meg szerintem sem szabad, én is szeretnék, de majd ha meglesz a babó, akkor úgyis lesz mit leadni, igy is van 5 kg feleslegem. A mozgással nekem is gondjaim vannak.
Mirci,
Sajnálom pirit. Az előzőekkel meg egyetértek, én is pont azért mértem, hogy ezután be tudjam lőni, hogy mikor van pé-m, csak mostmár kezdek tőle begolyózni, azért hagyom abba, meg ebben még segit a nyarlás is, mert ott nem fogok akkor lefeküdni aludni, mint itthon, igy nem aludnák eleget a reális értékekhez. Igy is alacsony hőn működöm.
Bambika,
Gratula, végre már megint vannak új kismamik, és ráadásul kettő is rövid időn belül. Ez nagyon jó! Drukk, hogy minden rendben legyen!
És tényleg jó, hogy megint ennyien lettünk, végre már egyszer kifáradt a szemem, mire visszaolvastam.
Csacsa,
te jöttél, de nem mondtál semmit, hogy végül megjött-e, vagy mi van. Nincs vonalzód, igy nem tudunk semmit!
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerültem, megyek is befogni a számat, vagyis a kezem!