Sziasztok!
Vicky! Az én Closty mennyiségemtől csődbe menne a gyógyszergyár, mert összesen napi 1 szemet vettem be 5 napon át!!!!
A történet: Februárban mentem Tűű dokihoz. Megnézte az eredményeimet, és felírta a metet, én olyan boldogságos voltam. Aztán látom, hogy írogat még recipét, hát a Closty recept volt. Kicsit (marhára!!
) vitatkoztam is vele, hogy nem akarom beszedni, addigra nagyon határozottan tudtam, hogy mit szabad majd, mit nem, és bárkivel képes voltam összevitázni ezen. De ő meg csak mondta a magáét, hogy ébresszük fel a petefészkeimet, meg a korom miatt, stb..... Abban maradtunk, hogy eldöntöm. Az első hónapot szépen végig meteztem, persze pé nélkül, Norcolut......
És amikor megjött, valahogy kellette magát a doboz, pedig megígértem az nlc-n, hogy várok még legalább 2 hónapot...... És jól beszedtem a napi egy szememet. Ez már március volt. Nem volt eredménye, de teljesen bekattantam. Hőt mértem, LH teszteltem, lestem/figyeltem magam, itt fáj, ott bök, emitt feszít, totál hülye voltam így utólag, állandóan uh-ra rohangáltam a rendelőbe, ahol egy idősebb doki volt, esküszöm azon drukkolt, hogy ne sikerüljön..... Szerinte pé-em sem volt, pedig spontán megjött a ferty által jelölt 14. napon.
Kiakadásomon nem segített az, amit Lafika is megélt, hogy tudtam, hogy olyat csináltam, ami több tanácsot adónak is a véleménye ellen van, és azt éreztem néha, mintha olyan nagyon haragudtak volna érte, amikor kiderült..... Legszívesebben elbujdostam volna, hogy ennyit sem vagyok képes megállni, pedig közben fegyelmezetten igyekeztem a diétát tartani, otthon tornázgattam, de minek, ha a Clostyval szétcseszem azt a munkát, amit eddig csináltam.
Aztán megint egy sima metes hónap, ahol türelmetlenségemben hamarabb kezdtem a Norcolutot mint kellett volna, így valamikor a bogyó szedése közben peteértem egyet, jól össze is zavartam magam..... És akkor elegem lett, de marhára, meg szerintem belőlem is többeknek, és volt egy olyan javaslat (örök hála....), hogy próbáljam csak bátran meg a Clostyt megint, az előző hónapban sem volt belőle bajom, csak figyeljek nagyon és diétázzak rendben. Jött a nyár, sokat fogytam, kb. 6-8 kilót, látványosan vékonyabb lettem, de lelkileg széthullottam. Elmentem az előző Norcolut alatt Mészáros dokihoz az MMEC-be, és felírta nekem újra a Clostyt. Ki sem váltottam, mert a Tűű dokis receptből még meg volt a másik 5 szem. Az uh-on, amit Mészáros doki nézett, szép petefészkek látszották, kisciszták nélkül (alleluja), vastag, kb. 12 mm endometrium, egyszóval remekül néztem ki belül. És megjött, és én beszedtem szépen a Clostyt. Megint egy szem, megint 5 napon át, csak Tűű dokival ellentétben a mensi 5-9. napjáig kellett szedjem. Hatalmas döntésre jutottam ezalatt, hőmérő nyema, uh nyema, repesztő eddig, se de persze most se, és fogalmam sincs, hogy mikor volt a pé-em, de valamikor itthon. Párocska nagyon lelkes volt a diétáért, és nagyon tetszettem neki lefogyva, állandóan rajtra készen állt, réges régen nem szerelmeztünk ennyit, de csak látni kellett azt a szerelmes szemeit, és dobáltam le a ruháimat.....
Már elnézést!
Tehát az 5. metes hónapban, a második, de nem folyamatos egymásutáni Clostys hónapból teherbeestem. Hiszem, hogy a nyugodtság is sokat számított, az, hogy nem is érdekelt mi lesz, már eljutottam abba a lelkiállapotba, amibe Zsizsik is, és oly sokan..... És erre! Jó, persze rásegítettem, jó, persze, nem spontán, jó furton-furt egyymásnak estünk, tétje sincs alapon, hittem, hogy nekem már nem fog sikerülni, de legalább Ő nagyon szeret engem! És jó, persze az időpont már megint.... De itt van, dobog a szíve!
Vicky! Napi egy szem! Nem 2x1, meg 3x1!!! Ha reagálsz az egy szemre, akkor nincs értelme többet szedned, megúszhatod a repesztőt, nincsenek mellékhatásaid, stb..... Tűű dokival kellene mindenkinek Clostyzni!
Fűűűű, litániáztam.