Sziasztok!
Petinek nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk!!! Még tart!!!
Megpróbálok írni, hátha nem száll el...
Persze 16 alatt kilo-, nem megabyte-ot értettem... Ami néha 12 is, máskor meg kapcsolódni sem enged...
Mi jól vagyunk, szinte reggeltõl estig kint vagyunk, csak aludni jövünk be, meg enni, így nagyon jókat alszik Barni nappal és éjszaka is (változatlanul mellettünk)! Már egész jól megszoktuk a vidéki életet, bár a nomád körülményeket nem olyan könnyû - homoktenger a kert kb felén, amit a szél be is fúj a házba rendesen, zsákból öltözés, dobozból tanulás
, tûzhely és mosogató hiánya a konyhában... De ez utóbbi tegnap hál'Istennek, vagyis a vízszerelõnek, megoldódott!
Ma mi is szülinapoztunk!
Kisfiamtól sok puszit kaptam ám!
Barni hatalmas arc amúgy, rengeteget dumál, már igazi aranyköpései vannak! Reggel pl rácsodálkoztam, hogy "Mekkora kaki!" Mire õ: "Ici-pici!" Azt hittem, leesek az ágyról!
Tegnap viccelõdtem vele, még valamit kellett csinálnom a fürdõszobában, mielõtt felöltöztettem fürdés után, és csak odadobtam neki a pizsamáját, hogy "Vedd fel, légyszíves!" Erre nevetett, és tekerte a fejére, abszolut értette a viccet!
Gondoltam ám mindenkire húsvétkor, mi vasárnap Domonyvölgyben voltunk a Lázár-tanyán, szuperjó volt, nagyon ajánlom! Hétfõn pedig az állatkertben, de megbántam, mert iszonyú tömeg volt, Dzsiliékkel sem találkoztunk
. Barni jól érezte magát, csak sajnos az állatokhoz alig-alig lehetett odaférni, így fõleg a többi babával volt elfoglalva, meg azzal, hogy egyszerre ehetett perecet és tölcsért!
De holnap megyünk Nyíregyházára esküvõre (Andi, képzeld, holnap lesz, nem múlt héten volt
, lehet, hogy babát várok?
), na és ott nagyon hangulatos állatkert van, elvisszük oda, igaz, az 1. szülinapján is ott voltunk, de most jobban érti már.
Andi, mielõtt elfelejtem: Kriszta hiányolt, mondta, hogy keresett telefonon, de nem vetted fel, hozott neked teát Angliából!
Holnap ne menj táncolni, Münchenbe megy a csapat versenyre!
Elkezdtük végre a slip jiget, könnyebb, mint a Steve-féle jig! Ja, nézd meg a ronanmorgan.hu-t, egyre jobb!
Zafi: annyira sajnálom apukádat! A legfontosabb a lelki hozzáállás, ebben próbáljátok meg minél inkább erõsíteni!!! Állítólag nagyon sok minden ezen múlik! Kitartás!
Dzsili! Férjed
, esetleg csinálhattátok volna azt, hogy odajön az ovihoz, és kiviszi Napsit??? Végülis milyen volt a mûsor, szavalt a kisfiad? Én biztos nem fogom tudni megállni bõgés nélkül, ha Barni anyák napi verset fog mondani! Tök ciki lesz neki!
Norci! Régebben kérdezted, milyen gyerekkönyvet ajánlunk, ami nem Füzesi Zsuzsa. Lehet, hogy azóta láttad, de F. Zs.-nak vannak ám csak Mondókáskönyvei is, szám szerint öt, nekünk kettõ megvan, Barni egyszerûen imádja, hozza oda, hogy monó, monó, betéve tudjuk már az összeset
, pedig mindkettõben van vagy 100-100 darab... Másik kedvence szintén F. Zs., Sörös W. Klára 2 versére rajzolta, a címe Csupa láb, Csupa hang. A versek is nagyon jók, a másodikban hangutánzó szavak vannak, pl. Béka ugrik totty-totty-totty, esõ hullik lotty-lotty-lotty... stb. Képzeld el, Barni az összeset el tudja mondani, ahogy olvasom a sorokat!!! Egyre jobban értékeli a Weöres Sándor-verseket is, csomót képes végighallgatni.
BMárti! Érdekes, hogy Lacika mennyire veled egyidõben akarta abbahagyni a szopizást! Barni még borzasztó függõ, nem is tudom elképzelni egyelõre, hogy egyszer csak elutasítja! Ha felsorolja a családtagokat, titi, mátik titi biztos, hogy szerepelnek közöttük!
Danimama! Nekem is nagyon tetszett Döbrögi Dani!
Edit: szerintem is csodaszép lett a torta, minden elismerésem! A 2. szülinapon én is megkísérlem, de addig gyakorolnom kell!
Márti! Tényleg nagyon közel az idõ! Ne aggódj, a baba épp akkor fog megszületni, amikor te is úgy érzed, hogy már felkészültél rá!
Nem is emlékeztem, hogy a fiúnevetek a Boldizsár!
Hú, de késõ, mennem kell, bocsánat a litániáért, sziasztok mindenkinek!!!
Puszi:
Heni+Barni+