Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Eszti, biztos csodaszép leszel :D Az utolsó héten én is minden nap szépülni jártam, jól esett. :wink: Jaj, de elrepült az idő. Azért hiányzik az a zsongás, ami a szervezéssel járt. :oops: :D

VasIldi, köszi :)

Dominó beteg, lázas, fosizik :( Kedden mennénk tovább nyaralózni, remélem addig meggyógyul. Volt valakinél mostanában ilyen vírus? Hány nap alatt volnu le kb?

Szép estét!

faby

Sziasztok!

Nem írok sokat, mert hulla vagyok. Ma délelőtt még aludtam is egyet. Ilyen sem volt már ezer éve, h én napközben aludjak.

Minden bébi nagyon tündérke! Mekkorák már, hihetetlen. :)

Kedden én már meló. Nagy mákom van, mert a 3 épületből (Infopark, Soroksári út, Csepel) maradok ott, ahol eddig. Maradok a Sorin, aminek nagyon örülök. Igaz jobb lenne az Infoprak, szebb is, jobb is, közelebb is lenne, de inkább a Sori, mint Csepel. Koordinátor maradok, csak nem a FrontOffice-on, hanem a BackOffice-on. Majdnem azt kell csinálnom, mint eddig. Ezerszer lazább lesz, úgymond kötetlen munkaidővel. 6 és 9 között érjek be, és onnantól 8 óra. :) Szal álmaimban sem gondoltam, h ennyire lájtos lesz. Hála az égnek, a kollegák már várnak, olyanok lesznek ott, akikkel eddig is együtt dolgoztam, régi motorosok, nagyon jó fejek. Héten már egy páran fel is hívtak, kerestek MSN-en, h mikor megyek már. :) Kicsit jólesett! :)
De bele kell jönnöm még úhgyis sokmindenbe, rengeteg dolog változott. Valszeg még a programokhoz a jogosutságaim sem lesznek meg, meg a hozzáférések, de addig ismerkedek a belső infókkal, stb. Főnököm (aki 2 gyermek anyukája), nagyon megértő, simán vágja milyen egy kisgyerek mellől vissza menni dolgozni. Tudja, h bölcsi, és időre kell menni, ezért is az a fene nagy szigorú munkaidő. :) Meg annyit mondott, h majd feltalálom magam, mert Ő pont nem lesz bent, az titkárnénije meg szabin, szal a kollegák majd kalauzolnak egész nap. Azt tudom, h 1 liter tejjel, és 5-6 instant kávéval fogok megjelenni. :D:D:D:D Iszonyat kávé van a büfében. :) Remélem jó lesz. :)

Bölcsivel minden ok, mintha ezer éve bölcsis lenne a Manócska. Reggel 8-ra viszem, és 2 napja fél 5 körül megyek érte. Egy szava sincs, tök jól elvan, simán alszik, már altatni sem kell. Eszik rendesen, már nem turmixolnak neki, csak villával törik a kaját. Bezzeg itthon, ha darabka, akkor jön az öklendetés. Fene sem érti ezt a kölkicét. Itthon mint aki megkergült, úgy pörög. Nagyokat rötyögünk rajta Apájával, olyan kis bohóc lett. :)
Ma egy kicsit fikis lett, úgyhogy tömöm bele a homeos cuccokat. Dokihoz nem viszem, mert csak víz, és a doki úgyis azt mondaná, h csak a foga.
Holnap ebédel, és megyünk érte, aztán irány Debrecen. majd csak hétfőn jövünk haza.

Úghogy pusza nektek, jók legyetek, sok locsolót, miazmást!

Kép

Kép
nancsika

Hello,

CSillus, szívből gratulálunk házasságkötésetekhez, sok-sok boldogságot Nektek! :)
Dominónak gyógyulást! Vírust passzolom.

VokEszti, nagyon tuti volt Nektek! Hiteleket hála nem vágom, de MKB-t dícsérik, meg más területen is eléggé rendben vannak. (jó kis reklámot csinálunk nekik :cool:)

Nancsi, ez ám a bölcsis sikersztori. Maradjon is így! Nagyon ügyes nagyfiú Ala! Fúúú, kíváncsi leszek, milyen lesz újra melóznod. Írj majd azért jó sűrűn, még ha kevéskéket is.

Angi, tényleg szuper lehetett a buli.

Ildi, Natikát meg még meg sem dicsiztem a szépséges fülbevalójával. Azóta sincs semmi gond vele?

Kérdéseket köszi, Boti füle egész szép, de még nem 100-as. Most már szépen látszik, hogy a füle tövét, hátul 3 helyen csípte össze vmi mocsodék vérszívó :twisted:
Megvolt első motorosbaleset is (apával :oops: , míg tornázni voltam). Na, persze biztos nálam is lesz még ilyen, hajjjjaj, nem is egy, nem bántom én Apát, így is eléggé bántja a dolog. B. homloka és a hajas fejbőr eleje picit mintás lett, de semmi komoly, és hihetetlen, de két nap alatt már alig látszik.

Ja, és a Dóri tényleg hihetetlenül klassz nőcike lett :D Elmo - beszerzési forrás minket is érdekel :wink:

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Angi!

Még nem nagyon válaszolt senki, illetve egy anyuka írta, hogy majd utánakérdez a vizsgálatnak, de még ő se írt. Elmót Írországban vette a férjem, mikor tavasszal ott volt egy konferencián.

Csilla!

Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nektek én is! Dominónak pedig gyors gyógyulást!

Eszter!

Akkor majd egyeztetünk. A jövő hét elég zűrös, a kedd és szerda tuti nem jó, csütörtök, péntek már jó :)
Nekünk CIB-es hitelünk van, és az is jó, már amennyire egy hitel jó lehet...

Most látom, hogy Elmót Ildi kérdezte, na mindegy :) Szóval Írországban vettük, itthon nem tudom, hogy kapható-e. Három fokozatban röhögi szénné magát, közben fetreng. Épületes játék :oops: :oops:

Nancsika!

Tök jó olvasni, hogy milyen lelkes vagy! A bölcsi meg úgy néz ki nagyon bejön Alának, ügyes nagyfiú! Lehet, hogy a Dórit is bölcsibe kéne íratni, hogy egyen rendesen? :wink:

Anita!

Motoros baleset :cry: Biztos nagyon megijedtél :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

De jó hogy ilyen sokan és sokat írtatok!

Évi: nagyon tetszettek a képek Dórikáról!Mennyit változott! És milyen kis szöszike! :lol:

Anita: szegény kis Boti.Milyen ártatlan szemekkel nézett!Vérszívó :evil: :evil: :evil: Sajnálom a motoros balesetet is! Egyemmeg a szívét. Jól összejött neki.

Csillus: Dominónak jobbulást! Remélem tudtok menni Debibe! Jövőhét hétvégén megyünk kutyakiállításra, ha van kedvetek és még ott lesztek, nézzetek ki!(Nagyerdei Station)

Vali: Köszi! :wink: De jó hogy mentek Balcsira! Mi meg már a medencénket is letakarófóliáztuk. Gondoltuk már nem lesz rá szükség! :roll: :evil:

Vokeszti: mi már régen beszéltük a párommal hogy ha van valakinek nyelvtudása, és egy kis befektetni való pénze, akkor nagyon megéri üzletelgetni! Én azokat a babakocsikat szerintem itt duplájáért el is tudnám adni! :wink: Ha belevágsz szólj, segítek amiben tudok! :lol: Én is imádok lovagolni, és itt hozzánk közel több családban is van lovacska, sőt egy 8 éves póni is! Csak Fannika még fél tőle. :lol: Bezzeg Boscót meg megüli :lol:

Mamacka: Te hihetetlen nagy tehetség vagy! Neked is segítek árulni, csak küldj referenciákról képeket, kiteszem errefelé is! :wink:

Nancsika. Milyen jó helyed lesz akkor. És a kollégák. De jó Neked! És hogy Ala is hogy megszokta. De jó hogy megeszi a kajcsit! Jó karneválozást! :lol: Mi asszem az idén kihagyjuk!

Eszti: nekem nagyon tetszett a próbafizud! Annyira csini leszel! Biztos minden rendben lesz! Majd írj hamar élménybeszámolót jó?

Most ennyi voltam. Legyetek jók, mindenkinek kellemes hétvégét!!!És mozgalmas aug. 20.-át! :lol:
Vendég

Sziasztok

Hazaértünk mi is a nyaralásból, nagyon jó volt ,csak rövid. :D

Faby
Sok boldogságot nektek! :D
Dominónak jobbulást. A barátnőm kislányának volt ilyen 2 hete és 1 hétig nagyon durván ment a hasa, :( és nem volt hajlandó enni semmit. :(

Anita
Remélem Boti már jobban van. :) Levi ma kapott mocit, mert a balcsin le se lehetet robbantani a barátnője rózsaszín motorjáról. :oops: :lol: :lol:

Eszti
Nagyon jó lesz hajad, és a ruhád, már nagyon várom a végeredményről a képeket. :D Anna üzeni, hogy megy a cucc, ne izgulj miatta. :D :wink: :lol:

Boscó
Egyre szebb a lányod, :D lassan valamelyik újság címlapján fogjuk látni. :shock: :D Tuti kapkodnának utána. :wink:

Évi
Dóri is nagyon csini, :shock: :D és jó hogy újra írsz.

Vok
Jók a képek, én is élveztem volna. :)

Vali
De jó hogy minden ilyen gyorsan halad. :D

Nancsi
Jó olvasni, hogy simán mennek a dolgok. A sok rossz után, végre jó dolgok is történnek. :D

Ildi
Köszi a hiányolást. :D Festés is kész van?

Levi nagyon rosszul eszik pár napja, :cry: és nem lehet magára hagyni, mert mindent megmászik. :shock: :( Nem győzőm megmenteni az életét, :wink: ma megúsztuk egy járda lefejeléssel. :cry:

Most ennyi, megyek kipihenem a mai napot. :wink:

Szép estét mindenkinek. :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Írok gyorsan, nehogy hsz nélkül maradjon ez a mai nap :wink:

Ildi: Köszi a garázsos infot, mi most valamelyikben (Praktiker vagy Baumax) 2000 alatt láttunk ilyen járólapot, de asszem a garázs lesz a legutolsó, amit leburkolunk, mivel kb 55 nm :shock:

Faby: Jobbulást Dominiknek! Remélem kutya baja nem lesz, mire indultok!

Nancsika: Húhúúúúú de irígy vagyok már megint! Alex aztán nagyon belejött ebbe a bölcsizésbe :D Nekünk tutkó biztos nem lesz ilyen szerencsénk Alizzal :? Lassan eljön a mi időnk is, kezdek parázni ... :oops:

Anita: Szuper, hogy ilyen gyorsan helyrejött Boti füle :)
A motorosbalesetet sajnálom, de elkerülhetetlen az ilyen :( Az is borzasztó, mikor már annyira belejönnek, hogy úgy mennek, mint az őrült, te meg idegbajt kapsz, hogy vajon megáll-e a járda szélén a gyerök, vagy sem :roll:

Évi: Esetleg, ha megy még ki apa, nekünk hozhatna egy ugyanilyen Elmót, mert nekünk is nagyon tetszik :wink: :D

Boscó: Lehet kár volt elrakni még azt a medencét, az utóbbi napokban igencsak pancsolós idő volt. Tegnap fél óra alatt sikerült kicsit leégnem a Balcsin :shock:

Babetta: Na ez a járdalefejelés se lehetett semmi :( Szegény Levi :( Hogy tudta ezt kivitelezni???
Kitartást az életmentéshez!
Nyaralós képek??? :wink:

Ma végre vásároltunk kicsit, a konyhába meglett a járólap :D Tökre tetszik mindkettőnknek, csak holnap még venni kell egy kartonnal, mert én süsü elfelejtettem beleszámolni, hogy az oldalsó lábazatra is kell :oops: :oops: :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Járólap vásárlás közbeni szösszenetek:

Kényelmes pelenkacsere a bevásárlókocsi és egy eladásra szánt szőnyeg segítségével :D

Kép

Ilyen óriási kádat eddig még nem is láttam :D

Kép

Ugye megvesszük, anya? :D

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Na ez meg kimaradt, pedig már régóta meg akarom kérdezni :roll:

Elveszett báránykák hol vagytok????

A teljesség igénye nélkül ... Annácska, Cory, Zsu, Petri és a többiek, akik már ezer éve nem írtak???? Tessék jelentkezni kicsit!!!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Nem volt lelkierőm jönni. :( Most sincs, csak drukkokat szeretnék tőletek is kérni. A Szent Imrés topikon szerdán született egy nagyon beteg (szívbeteg) kislány, Mirka. Neki és a családjának kellenének a drukkok, imák. Köszi, Lányok.
A napokban majd jövök.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Kedves Barátaim! Miriam. Mária. Mirka. Mária mennybemenetelének napján látta meg a napvilágot. Nagyon vártuk, sokan. Nagy szeretetben élő családba született. Csodálatos szülei és tündéri nővére várták leginkább. Gyorsan, könnyen született. Súlyos, pillanatnyilag inoperábilis hypopláziás bal szívfél szindrómában szenved. Már túl van az orvosai által maximálisnak jósolt 4 napon. A kicsi lány egy csoda! Erős, bátor, élni akar. Kélek benneteket, segítsetek ti is és csatlakozzatok hozzánk reggel és este 10 órakor imával, meditációval, jószándékkal, szeretettel! Az erők összeadódnak és segítenek ennek a csodálatos kisembernek az ő hatalmas küzdelmében. Köszönöm mindenannyiótokbnak és remélhetőleg találkozunk hamarosan!

indianyo

Sziasztok mamik!
Nemigazán tudok visszaolvasni egy kicsit sűrűn vagyok mostanság...

Köszönöm a kedves szavakat... nagyoön jól estek...

...Kérlek benneteket ha bárhol bármilyen fórumon tudjátok , akkor hírdessétek a kiállítást (később a hordozót is de azzal pillanatnyilag nemtudok foglalkozni)

(Ildi igen majd árulom eddig kilenc darab van készen vidám színekben, mind más de még nem volt időm lefotózni)

A meghívó ismét!
Ha tudjátok másoljátok be máshova ill. küldjétek el emailben vagy bárhogy!

puszi
mamac

Kedves mamák, babák és persze papák!
...mindenkit szeretettel várok Aug 30.-án 16 órakor nyíló kiállításomra a Fise galériába, Ahol a szeptemberben megjelenő Kaláka Ukulele verseskönyv illusztrációi mellett, egyéb grafikai munkáim is bemutatásra kerülnek.
A kiállítóteret babzsák foteleimmel igyekszem a gyerkőcök számára is hangulatossá tenni.

FISE GALÉRIA
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16. Telefon: 311-3051
http://www.fise.hu/

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Imátkozunk a kicsi lányért! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Randa dolog részemről tudom, hogy eltüntem,és meg sem érdemelném, hogy elolvassátok soraimat, de most mégis szeretném megosztani veletek nagy örömünket.
Ezt:
Kép

Tegnap bukkant fel a kis huncutka :lol:
Az az érdekes, hogy holnap lesz 2 éve, hogy leteszteltük Boglárkát.
Szülés várható időpontja kb egybeesik Boglárka szülinapjával.

Puszika Nektek
Vendég

Mirkáért mi is imádkozunk...

Meli!

Micsoda jó hírek! Gratulálok a testvérkéhez! Gondtalan babavárást kívánok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Meli:
Ez aztán a jó hír!! :P Én is jó egészséget és kellemes babavárást kívánok!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Meli: gratulálok :) Jó is ám a 2 év korkülönbség ;) Legalábbis nekünk nagyon bejött :)

Mi megvagyunk, semmi extra, holnaptól ovis ismerkedés lesz Zsomának. Furcsa elengedni őt. Félek is tőle picit, de hát ez az élet rendje.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok

Mirkának mi is küldjük a sok +++++++++++++++++

Meli
Nektek hatalmas gratula!!!!! :D Jaj de butaságot írsz, miért ne olvasnák már el!!!! :x Inkább dobj egy képet Bogiról, :lol: sajna nekem sincs időm mindenki blogját olvasni.

Ma kint voltunk a ligetbe,1 perc alatt elmentek a repülők ,ennyi volt a műsor. :wink: Na ha már ott vagyunk a tömegbe, gondoltuk esszünk az ÚJ KENYÉRBŐL! Hát ez sem sikerült, de sikerült még nagyobb tömegbe keveredni. Miután széttapostuk egymást ,haza jöttünk. :wink: :lol: :lol:

*-

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Most olvastam Vikó írását. :cry:
Őszinte részvétem a családnak. :(

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Meli gratula! :) Az első tesó a topicon. Juhhhéééé :)
Vendég

Sziasztok!

Meli, gratula! Vigyázz Magatokra! :)

Eszti, Mi holnap elhúzunk Debrecenbe 2. nászutazni, úgyhogy így előre szeretnék nagyon sok boldogságot, és szuper időt, és minden jót kívánni szombatra! :D

Sziasztok!

faby

Köszi Faby. :)
Vendég

Meli: Gratula a pocaklakóhoz :) Nagyon jó egészséget és szép 9 hónapot kívánok :)

Babetta: Ez aztán jó buli volt :lol:

Cory: A fiatalúrnak van kedve oviba menni? Majd holnap kérünk beszámolót az első napról :wink:

Faby: Szép 2. nászutat Nektek :) Most is viszitek Dominót?

Eszti: Visszaszámlálás elkezdődött:

5

(Csak nehogy megfutamodj a végén :D )

Most csak ennyi ... nem vagyok valami jó hangulatban :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: még nem hagyom ott, úgyhogy olyan lesz neki, mint mikor Baluért megyünk :) Ő várja, bár szerintem nem fogja fel, hogy milyen lesz, ha otthagyom. Ha beadom pl az ikeában a játszóházba, akkor is közli előtte, hogy "hiányozni fogsz, Anya" :)
Mi baj?

Meséltem, hogy jártam lent a Balcsin egyedül a 3 gyerekkel? :)

cory
Budapest

A megszokott módon nagyon aranyosak vagytok :) Köszi szépen mindenkinek a gratulációt.

Ürüm az örömben, hogy amellett döntöttünk h Boglárkát ideje leszoktatni a ciciről. Bár olvastam, hogy lehet terhesség alatt is nyugodtan szoptatni, mégis ugy gondoltuk, h nekem is kell egy kicsit regenerálódni, és mivel Ő is nap mint nap okosabb szeretnénk ha ő is szép élményként örizné meg az emlékezetében ezt a 16 hónapot.

Hogyfordulnafelavilágugyahogyvan!!!

Hiányzik nagyon és most is a könnyeimmel küszködök, de igy lesz a legjobb.

Nagyon önző vagyok. Bocsi lányok a kiakadásért, de jól esik kicsit kisirni magamat.

Jó éjt nektek!
Vendég

Ma voltam a csaladi orvosunknál és kaptam kiskönyvet :D és jövő hétfőn lesz az első babakukucska.
Vendég

Cory: Nagyon édes lehet :) Ugyanabba az oviba fognak járni??? Talán az is megkönnyítheti kicsit a beszokást.

(Semmi különös baj nincsen, csak nagyon megviselt a szívbetegen született kislány története :( )

Meli: Húha már UH is lesz??? Nagyon izgi :)

Megyek, elteszem magam holnapra.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Nancsika: Neked meg kitartást holnapra az első munkanaphoz :D Majd mesélj, hogy bírtad a strapát :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Indianyó: Őszinte részvétem a családnak, és sok-sok erőt kívánok nekik!!!!!

Meli!
Gratulálok a topic 3. tesó - pocaklakójának! Boldog babavárást kívánunk! :wink:
Már alig várom, a hónap végét - teszt - , hogy hasonló képet tudjak felrakni!
Ime ismét egy bizonyíték, hogy szoptatás alatt is lehet teherbe esni:-)))!!!!!!!!!!

Eszti: Nekem is tetszett a hajad és nagyon csini leszel! :wink:

Vali!
Még mindig gyönyörű Aliz!!!

Eszter:
Mi az FHB -vel "házasodtunk"!

Nancsi!
Apa elfeljtette feladni a cuccot, egész héten a kocsijában cipelte. :oops:
Szombaton ÉN feladtam, remélem időben odaér.

Cory!
Szerintem nem mesélted a balatoni sztorit, Én kíváncsi vagyok!

Edit!
Mi is kint voltunk ma, miután reggel jól kiosztottuk az abnormális az szomszédunkat.
A margit hídon, majd a budai felső rakpartról néztük az eseményeket. Martin imádja a repülőket, és Ő is megtapsolta Bessenyit. Egy kicsit elérzékenyültem, mert annyira jó volt látni,hogy az óriási tömeg, végre egy magyarként drukkolt neki!
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
lingelera

Era!
3. :?: Valamiről lemaradtam. Kik vannak még előttem? :)
Vendég

Era: 3. topictesó? Kikről nem tudok? ;)
Semmi ectra, jöttünk-mentünk, de én metem egyedül a 3 gyerekkel, és persze én vezettem :)
Drukkolok a hó végéhez :)

Meli: én ugyan szoptattam már végig terhességet, meg Zsoma is szopizott, mikor Liza jött (ő közben magától abbahagyta), de megértelek. A szopi vége meg bármikor is van, szerintem megviseli az embert. Ezzel egy korszak lezárul.

cory
Budapest

Jó reggelt,

Én emlékszem, hogy valaki írta, hogy ikreket vár, csak már nem tudom, hogy ki volt :oops: :oops: :oops: Bocsiiiiii :roll:

Cory: nagyon bátor vagy, de neked van igazad, hogy gyorsan rutint is szerzel, legalább nem leszel olyan beszari, mint én :oops:

Era: Drukkok mennek a pozitív teszthez :)
Mekkora most Martin?? Aliz még mindig eltörpül mellette :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok! :D

Vali,
Aranyos vagy hogy hiányoltál. :D Tény hogy ezer és száz éve nem írtam. Nem is ígérem hogy aktív tag leszek. Timitől lehetetlenség a gép elé ülni, ha véletlen próbálkozok akkor jön.. énis, énis, énis csak ezt hallom. Olyan billentyűzet kombinációkat tud hogy csak pislogok, na meg az egérrel egy-két kattintás után átrendezi az egész képernyőt. Az apja monitorját már kivégeszte, addig nyomkodta hogy lefüstölt.. :twisted: :twisted:
Ha alszik meg vár a házimunka. :cry: :x Azért szoktam olvasgatni. :)

rólunk: jól vagyunk, a „kis”lányom 11,8kg és 84cm. Már több mint 1 hónapja csacsog, több-kevesebb sikerrel. Olyan mint egy papagáj. Na meg hisztis ha nem az van amit ő akar.. de ez biztos ismerős itt mindenkinek
képek:
Hortobágyon:
Kép
Így szeret lovagolni..
Kép
Ilyen ügyesen dobálja a papírt a wc-be, azon kívül semmit nem produkál bele
Kép
Így segítek a konyhában
Kép

Az ifjú aráknak Sok Boldogságot!!!

A tesókhoz pedig sok örömöt!!!

További szép napot!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!!!

Meli, hatalmas nagy gratuláció a kistesóhoz!!!!!!!
Kép
nekünk is majdnem 2 év a különbség a két legkisebb között(2 év és12 nap)
Szerintem nagyon jó a 2 év :wink:
Az elején leszámítva Olivér hiszti korszakát baromi könnyen ment az egész :D

Vali, cukker Alíz megkapta a kádat??? :wink:
Igaza van, én is elfetrengenék egy ilyenben :wink:
55m2 a garázs??? :shock:
dupla???
A miénk csak kb. 20 :wink: , meg a feljáró 15, de ez is kész vagyon volt leköveztetni :shock:
Hiába jól hanzik, hogy csak 2 ezer a csempe, ott a sz*rops munkadíj, meg a ragasztó, fuga, élvédő...stb :shock:
De szerintem ezt most nem kell magyaráznom neked :wink: :wink:

Pircsi, szia!!
Nagyon sokat nőtt Timi is, szép kislány lett!!!! :D

Martin meg nagyon édesen figyeli a repcsiket!!!
Natasa is mini lány lenne mellette :D

Cory, te is olyan ritkán jössz!! :wink:
Mi történt a Balatonon egyedül, 3 gyerekkel???? :wink:

Maminti vár ikreket(Vali :wink: :wink: )

Mamacka, majd ha lesz időd fotózni, akkor hadd nézzem már meg a babzsákokat :wink:
köszike

Edit, á a festés nincs kész, lelépett a festő, úgy láttuk rajta, hogy kevésnek tartotta, amit fizettünk.
Pedig ő mondta, hogy 400 ft/m2.
Kifestette a mi hálónkat+ fürdő+ zuhanyzó, fiezettünk nekikb.35-38 ezret, látszott rajta, hogy kevesli, aztán nem is jött többet.
Aztán az uram kifestette még Levente szobáját, meg befejeztük a tapétázást(amit tavaly aug. végén kezdett el)
Vagyis én kezdtem el befejezni(jé, már tapétázni is tudok), aztán együtt fejeztük be :wink:
De még van hátra festés bőven :roll: :roll:

Évi, köszi az Elmós infót, hát Írországba nem hiszem, hogy megyünk, talán Anglia bejátszik jövőre, de addig lehet, hogy itthon is lesz. :)
Egyénként láttam már a vaterán, de a tiétek sokkal jobban néz ki :D

Kicsi Mirka szüleinek meg hatalmas nagy kitartást kívánok, őszinte részvétem nekik.

vas

Petri: Azért gyere, amikor csak tudsz, és hozz mindig ilyen édi képeket a csajról :) Tényleg nagyon nagy már, úgy látszik Aliz meg törpe lesz, szerintem ő még mindig nincs 80 centi :roll: (Talán holnap lemérem ... )

Nálunk is nehezen megy a számítógépezés, képes a másik szobából kiszagolni, hogy leültem a gép elé, és azon nyomban ott terem, hogy vegyem az ölembe, hogy csapkodhassa a billentyűzetet :evil:
Neki eddig az alábbiakat sikerült leamortizálnia: 1 db egér, 1 db fülhallgató, 1 db mobiltelefon + kis híján egy laptop, mert annyira belecsorgatta a nyálát a billentyűzetebe, hogy az teljesen meghülyült, és borzasztó idétlenül sípolt :( De másnapra kiszáradt :)

Ildi: Ááááááááá, mire megvennénk egy ilyen jacuzzit, már nem maradna lóvénk teletölteni vízzel :wink:
A garázs nem 'tom pontosan hány beállásos, rohadt nagy, sztem ha nem kerülne bele semmi, simán beférne 4 autó is :shock:
Az anyagköltségeket ne is emlegesd, eddig bármit vettünk, minden végül többre jött ki, mint amivel előzetesen kalkuláltam :evil:

Húúúúú bakker ... csak ilyen festőt ne fogjunk ki :shock: De hogy lehet ilyen hülye, hogy nem tudja mennyiért dolgozzon??? Idióta ...

Ma voltam nőgyogyinál, beugrottam egy szimpla rákszűrésre, erre kiderült, hogy ismét randa méhszájsebem van, plusz mindkét petefészkemen van 1-1 ciszta :( Hát nem jöttem el vidáman, és egy rakás pénzt is otthagytam ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok,

Meli, szívből gratulálunk!!! Gondtalan, boldog Pocakosodást! Tényleg írhatnál gyakrabban!

Petri, jó, hogy Te is írtál! Nagyon szép a kiscsajotok! Természetre milyen? (csak, mert egy napon született az én Fiókámmal, vagyok kíváncsi)

Vali, Alíz is milyen cukker. Édes a haja! Kádat megvenni a jánynak, ha mán kiválasztotta :wink:
Nem semmi melók előtt álltok. Jó is ez a válogatás része, csak a felfordulás.... Drukk! Melót, bölcsit mikor kezditek?

Ildi, nem tudtam, hogy Ti is nagy munkálatokban...

Edit, csatlakozom az életmentő csapathoz. Boti is amortizálja az idegrendszeremet rendesen. Már nem elég, hogy rohangál a franciaágyon, megáll a szélén, és néz le.... pásztázza, milyen lehet onnan lelépni... áááááááá
Járdalefejlés után jobban van Levente? Étvágya? Rég láttam, megnézném :wink:

Na jól van, megyek lepakolom magam.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vali: Liza 2 hónapja 74cm volt. De én már feladtam, hogy a magasságán parázzak :D Még mindig 74-es ruhákat hord, és a gatyákkal meg küzdök ezerrel, mert ami jó a lábára (hosszra), az tuti túl bű derékban és fenékben. Lehet, hogy nagyobb pelust kéne rá adnom, hogy kitöltse? :)

cory
Budapest

Sziasztok!

Meli!

Gratula a kiskönyvhöz :) Akkor most már "hivatalos" kismama vagy. A szopival kapcsolatban teljesen megértelek... Hogy bírjátok?

Era!

Látom a vonalzódon, hogy nálatok is már csak 3 nap, és megtudjuk... Remélem mielőbb beindul a kistesó-osztogatás! :)

Petri!

De jó, hogy te is jelentkeztél! Számítógép-függőség nálunk is van, Dóri is tud egy csomó bill. kombinációt :) Múltkor egy gombnyomással betűméretet állított :) Máig nem jöttem rá, hogy hogy csinálta, nekem csak két billentyűvel sikerül :)
Tényleg jó nagy már Timi, sztem a Dóri két évesen se lesz 84 centi...

Vali!

Nőgyógyi :cry: :cry: :cry: Kell valamit csinálni a sebbel és a cisztákkal?

Cory!

Dóri is picur. Kb. 76 centi, de már én is próbálok nem izgulni miatta. Végülis én se vagyok éppen egy kosaras alkat :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Holnap olvasok vissza nagyon.
Melóval minden okés, leszámítva, h rommá unom magam. :D Most még. :)
Hozzáférések, jogosultságok, semmim nincs még. Más felhasználónevével, és jelszavával tudok belépni a gépembe. Szal most még unom magam nagyon. De ez remélem változni fog, mert rendesen idegel, h nem tudok dolgozni.

Nah, jók legyetek.
Holnap olvasok írok, ha nem lesz bent a főnök! :D

Puszkány!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Még mindig megvetem magam amiért megvonom a cicitől Boglárkát.
Annál jobban viseli Ő.
Tegnap egyáltalán nem kérte, ma egyszer, de a kezébe nyomtam a tiltott kávéscsészét aminek ugy megörült hogy fél órán keresztül csak ciperászta maga után.
Tápit miután megissza viszont nem hajlandó elaludni, csak ha ölbe veszem és sétálgatok vele.
Anno Boglárkával nem volt szabad 2kg többett cipeljek és félek, h nehogy baj legyen kistesókánál.
Szóval a következő leszoktató projekt ez lesz csak nem tom hogyan???
Ha van tippetek írjátok meg légyszi!
A másik parám meg hogy fogok bírni 2 picivel, mikor sokszor egyel sem birok. Főleg hogy nekem semmi segítségem Apán kívűl nincs. És tudjátok, hogy nálunk sokszor ő főzött, takaritott és kenyért is keres. Szóval nagyon sajnálom már előre is.

Vali!
Nödoki :cry: Sebbel mit lehet csinálni???
A cisztára van tippem. Nekem is volt anno Boglárkával, de közben felszívódott. Szóval érted :wink:

Megyek elnyúlok, mert hull cagyok!

Puszika Mindenkinek
Vendég

Sziasztok!
Teljesen újként szeretnék csatlakozni hozzátok. Egy csodálatos gyermekm van, kisfiú Milán. Tavaly áprilisban született és haláli egy csóka. Sajnos nemsokára egy kis változás lesz az életünkbe, apukája elmegy pár hónapra külföldre dolgozni, így egyedül maradunk. :cry: :cry: :cry: Még nem tudom, hogy fogja megélni a gyerkőc, mert nagyon apás. Addig még van ár hetünk nem is gondolok rá. Néztem a képeket nagyon aranyosak a picik, mindenkinek gratulálok, és olvastam, hogy páran babócát várnak, hurrááááááá és sok-sok boldogságot.
Én már elkezdtem persze nem eröltetve a WC-re illetve bilire szoktatást, nagyon imádja, amikor ráültetem, persze sikerélményünk még nem volt. Mostanában nem igazán szereti a pelenkázás, pedig már az up&go-s verziót használom, de amint leveszem róla a koszos pelust ezerrel kifordul s alig bírom megfogni. Még jó, hogy nyár van és lehet őket csupaszon hagyni.
Na jó így elsőre nem untatlak titeket. Jó éjszakát.

niko29

Meli: tudom, hogy hülyén hangzik, de szerintem egyszerűbb két gyerekkel, mint eggyel :) Ez teljesen komoly! Az első félév volt necces a fiúknál, de csak azért, mert Zsomát 5 fok alatt nem lehetett kivinni, mert akkor üvöltött ezerrel, és őt októberben vihettem ki először, szóval fél év szobafogság volt, időnként próbálkoztam kimenni, de 5 perc múlva már visszajöttünk. De tavasszal-nyáron ez tök jó lesz :)

Niko: üdv itt :)

cory
Budapest

Sziasztok!!!

meli, ne parázz már előre!!!
:wink: Én is egyedül voltam a két kicsivel itthon, (se nagyszülők, se senki), az uram 5-kor ért haza, ennyi volt a segítég.
És igaza van Corynak , könnyebb kettővel, mint eggyel(na, meg hárommal :wink: )
Tavasz lesz, tök jó idő lesz, szupi lesz minden :D
A születendő picivel meg már nem lesz annyi gondod, mert már rutinos anyuci vagy.
Teljesen másképp fogsz hozzáállni néhány dologhoz :wink:
oké?? :wink: :wink: :wink:

Niko,szia :D

Nancsi, uncsi a meló??? :D :D

Vali, nőgyógyi hírek nem jók :(
Mi lesz most velük??

Anita, nincsenek olyan nagy munkálatok, szép csendbe eldolgozgatunk, meg amik nincsenek befejezve jó ideje, azt próbáljuk megcsinálni(pl. 1-2 hiányzó csempedarab,wc mögött, na azt megcsináltattam a burkolókkal, meg a tapétázást kezdtük el, az uram meg glettelget esténkként....stb)
lassan, de biztosan egyszer a végére érünk :wink:

pusza
vas

Benyókának meg nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vas

Benyó,
boldog névnapot kívánunk Neked!
Kép

Meli,
gratulálok Nektek Ketteskéhez! :D :D :D
angi79

Kép

Kicsit tényleg nagyon furcsán hangzik ez a kettővel könnyebb dolog. Ám ugy legyen :wink:

Niko!
Üdv itt!
Vendég

Benyóka köszöni szépen a köszöntéseket. :)
Vendég

Benyónak mi is Boldog Névnapot kívánunk :D

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Meli: Tényleg felesleges előre parázni, nem tudhatod milyen lesz, inkább legyél optimista :wink: Hidd el, mikor ott leszel a két gyerkőccel, úgy fogod érezni, mintha mindig is két gyereked lett volna :)

Cisztám nekem is volt már - két alkalomról tudok - szerencsére 1-2 ciklus alatt eltűnt, úgyhogy ez a része annyira nem foglalkoztat.
Sajna méhszájsebem is volt már, azt műteni kellett, reméltem, hoyg többet nem lesz rá szükség, de ha mégis, akkor azt is túl fogom élni megint :)
Most egyelőre meg kell várni a cytologia eredményét, aztán meglátjuk ...

Nancsika: Nem írsz, ezek szerint van főnököd és ma már bedobtak a mélyvízbe???

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Benyókának nagyon boldog névnapot!!! :)

Kép

Kép
nancsika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?