Sziasztok!
Nem írok sokat, mert hulla vagyok. Ma délelőtt még aludtam is egyet. Ilyen sem volt már ezer éve, h én napközben aludjak.
Minden bébi nagyon tündérke! Mekkorák már, hihetetlen.
Kedden én már meló. Nagy mákom van, mert a 3 épületből (Infopark, Soroksári út, Csepel) maradok ott, ahol eddig. Maradok a Sorin, aminek nagyon örülök. Igaz jobb lenne az Infoprak, szebb is, jobb is, közelebb is lenne, de inkább a Sori, mint Csepel. Koordinátor maradok, csak nem a FrontOffice-on, hanem a BackOffice-on. Majdnem azt kell csinálnom, mint eddig. Ezerszer lazább lesz, úgymond kötetlen munkaidővel. 6 és 9 között érjek be, és onnantól 8 óra.
Szal álmaimban sem gondoltam, h ennyire lájtos lesz. Hála az égnek, a kollegák már várnak, olyanok lesznek ott, akikkel eddig is együtt dolgoztam, régi motorosok, nagyon jó fejek. Héten már egy páran fel is hívtak, kerestek MSN-en, h mikor megyek már.
Kicsit jólesett!
De bele kell jönnöm még úhgyis sokmindenbe, rengeteg dolog változott. Valszeg még a programokhoz a jogosutságaim sem lesznek meg, meg a hozzáférések, de addig ismerkedek a belső infókkal, stb. Főnököm (aki 2 gyermek anyukája), nagyon megértő, simán vágja milyen egy kisgyerek mellől vissza menni dolgozni. Tudja, h bölcsi, és időre kell menni, ezért is az a fene nagy szigorú munkaidő.
Meg annyit mondott, h majd feltalálom magam, mert Ő pont nem lesz bent, az titkárnénije meg szabin, szal a kollegák majd kalauzolnak egész nap. Azt tudom, h 1 liter tejjel, és 5-6 instant kávéval fogok megjelenni.
:D:D:D Iszonyat kávé van a büfében.
Remélem jó lesz.
Bölcsivel minden ok, mintha ezer éve bölcsis lenne a Manócska. Reggel 8-ra viszem, és 2 napja fél 5 körül megyek érte. Egy szava sincs, tök jól elvan, simán alszik, már altatni sem kell. Eszik rendesen, már nem turmixolnak neki, csak villával törik a kaját. Bezzeg itthon, ha darabka, akkor jön az öklendetés. Fene sem érti ezt a kölkicét. Itthon mint aki megkergült, úgy pörög. Nagyokat rötyögünk rajta Apájával, olyan kis bohóc lett.
Ma egy kicsit fikis lett, úgyhogy tömöm bele a homeos cuccokat. Dokihoz nem viszem, mert csak víz, és a doki úgyis azt mondaná, h csak a foga.
Holnap ebédel, és megyünk érte, aztán irány Debrecen. majd csak hétfőn jövünk haza.
Úghogy pusza nektek, jók legyetek, sok locsolót, miazmást!