Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó estét!

Kicsit megint eltűntünk, mert dolgozgatok, fordítgatok, szerkesztgetek a férjemnek.
Boldog hófordulót Laura, Sára!
A finiselőknek drukk ezerrel! Tavaly nem volt ilyen hülye idő, könyebben átvészeltünk a nyarat! Vigyázzatok magatokra!

Alvás:
Alexa még mindig felébred többször, eddig csak párszor fordult elő, hogy hajnalban kelt először. Szerencsére a nagy melegben a klímát bekapcsolva könnyebben aludt, mint mások.
Naponta még mindig 2x, egyszer hosszabbat egyszer rövidebbet.
Lassan tényleg sok lesz neki is, de délutánra nagyon nyűgi lesz.

Szoptatás:
Ágyban-fekve mindennél kényelmesebb :lol:
Mellszívót én is próbáltam, de nekem fájt. Maradt a kézi megoldás, de mivel igény szerint szopizik még mindig, így már nem fejek.
Fotelt én is néztem, de nem tudtuk volna hova tenni.

Kép
klmaria

Klmaria:
Lehet, hogy úgy kényelmes lesz, nem tudom :). A fotelt mi sem nagyon tudjuk hová tenni, azért agyalok ennyire rajta. :) A pénzről nem is beszélve, mert most minden forintra szükségünk van.
A mellszívó meg majd kiderül! Mázlid van, hogy még ennyi idősen is szopizik, remélem, ez nálunk is így lesz :)
Jó éjt! :)
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, a szopizás nem csak mázli. Nagyon kell hozzá a türelem, kitartás, és társai... Nircee, és Verna ennek a megmondhatói. :wink:
ők nagyon sokáig küzdöttek...

Holnap megyünk a Balcsira, de csak pár napra, legközelebb hétfőn jelentkezem. Addig is jó hétvégét, kellemes szórakozást a hosszú hétvégén mindenkinek!!!

Terikének üzenem, az újszülöttre, hogy gratulálok az unokájához! Azt hallottam, nagyon kis helyes fiúcska!!! :wink: :wink: :lol:

thenus

csak gyorsan vagyok, kicsit...

Piroska nem felejtettem ám el, csak most vendégáradat volt, meg nem találtam a nagy papírt, de már remélem, hogy holnap délelőtt meglesz. :) Priviben küldd át légyszi a címed és feladom.

Én nagyon türelmes, kitartó és társai voltam, sőt még ettől is jobban, mindent bele adtam, de sajna mégsem volt tejem és nem tudtam szoptani 10 héttől tovább. Ami még mindíg egy fájó dolog nekem, de ez van. Úgyhogy ezeken kívűl is kell más is.

Megérkezett Lelle járókája, a 140×140es, iszonyat nagy... így át kell rendzni a szobát.... viszont Ő nagyon jól érzi magát benne, így hát gyorsan fel is állt!!! Csak leülni nem nagyon tudott, hívott, hogy segítsek... édi volt.
Ahogy haza jött Apa a munkából, annyira megtetszett neki is, hogy bele akar majd mászni hozzá :).

jó éjt!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimpoka, akkor te biztosan abba a 2%-ba tartozol, akik nem tudnak szoptatni. :roll:

thenus

sZIASZTOK!
Piroska!
Remélem sikerűl majd megvarni a párnát,hiszen akkor sok pénzt megspórolsz vele!Sok sikert! :D :wink:

Klmaria!
De jó.,hogy benéztél,már tényleg régen jelentkeztél!Nemsokára 1 évesek lesztek,milyen gyorsan szalad az idő!
BOLDOG HÓFORDULÓT ALEXÁNAK!
Kép

Henus!
Igtazad van a szopihoz tényleg nagyon sok türelem kell,de a tejcsi sem elhanyagólható!!!!!!! :lol: :wink: Lehetsz te türelmes,ha az a fránya tejcsi nem akar jönni!Na ez rám nem vonatkozik(hála istennek)én még most is szoptatok!Anett is 2 és fél évig szopizott!Imádok szoptatni!De az tény,hogy nem szabad feladni,küzdeni kell a végsőkig!Pár csepp is aranyat ér! :wink: :)

Pimpó!
Lelle járókáról képet??????????

Sziasztok!Szép napot mindenkinek![/b]

Kép
Kép
Kép
tiop

thenus, szerintem nem a technikával volt a gond, hanem tej nem volt, viszont azt elfelejtettem, hogy épp akkor költöztünk, de már előtte sem volt, a költözés meg nem tett neki jót. Utána apadt el teljesen. Azt remélem viszont, hogy nem tartozok azon kis százalék közé, akik nem tudnak szoptatni, mert a kistesót is szeretném szoptatni, dehát ez is majd csak akkor derül ki. De tök érdekes, ezt már akartam is kérdezni, hogy amikor Lelle már nem szopizott, akkor a mellemből nem is jött tejcsi. Már több hete van az, hogy megnyomom és jön belőle. Ez mitől van?

tiop, teszek fel képet a járókáról, de előre bocsátom, hogy a szoba teljsen felfordult mert ekkora helyre nem számítottunk, hogy kell. Úgyhogy megbotránkozások elkerülése végett, már most kérek elnézést, hogy milyen rendetlenség van épp nálunk... a szobát teljesen át kell rendezni, ez a hétvégén fog megtörténni, de majd azt is megmutatom, hogy milyen jó kis játszótere van.

Tegnap vendégek voltan nálunk, nem tudom miért, de minenki késztetést érzett, hogy bemásszanak a járókába. A férjem közölte, hogy ő biztos, hogy benne aludni a lányával....

Kép

Kép így kapaszkodok mindenbe, hogy felhúzzam magam

A képen nem is tűnik olyan nagynak, de ha Lelle középen van benne, kérlelni kell, hogy jöjjön a szélére, vagy kihúzni, mert nem érem el.
Na mindegy, de azért tök jó. Így már én is több dologra voltam képes, mert ott mertem hagyni.

Amikor még a gluténmentes dolgokról volt szó, és hogy csak a HA tápi az, ez nem teljsen igaz, mert én Lellének, ha nincs receptünk akkor Humana 2 Prebiotikus tápot veszek és az is gluténmentes.

Meg még azt is akatam mondani, hogy amikor várandós voltam, megjelent rajtam egy szemölcs. Pont ott... A dokim mondta, hogy menjek bőrdokihoz, mert ő úgy látja nem rossz indulatú, de nehogy vírusos legyen, mert az veszélyes lehet szülés közben. A bőrdoki mondta, hogy jó indulatú, de szülés, szoptatás után le kell venni. Erre most szántam rá magam, kicsit későn, mert igaz még jó indulatú, de már sebészi beavatkozást igényel, úgyhogy le kell műteni. Kafa.
A másik meg az, hogy még a várandósság végén kijött a hüvelyk ujjamon egy tyúkszem, próbáltam mindennel írtani, de nem sikerült, aztán volt a szülés..stb, közben is próbáltam, de akkor sem. Megmutattam ezt is bőrdokinak és mondta, hogy nehogy fürdessem a gyereket, mert ez vírusos, három hétig kell most puhítani mindenféle szerrel és utána ő meg kiszedi, hát ilyen sz@rságok vannak velem.

Szép napot nektek Lányok!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!
Tiop:
most előbb tanulok és utána varrom meg a párnát. De a minta már megvan. :) Az egyik oldalát már kivágtuk :)
Thenus:
gondolom, hogy kitartás kell hozzá, én már eldöntöttem, hogy inkább sűrűn teszem az elején cicire, mert ha éhes úgyi megpróbál valamit alkotni. Én biztos, nem fogom feladni, az utolsó erőmig fogok küzdeni a tejecskéért. De remélem, sikerülni is fog. Az a szerencsénk, hogy a védőnőnk annyira aranyos, annyira segítőkész, hogy akkora erőt ad a szoptatáshoz, hogy az embernek az már fél siker. Biztat, megért, vígasztal, ha nincs tejed és nagyon sok anyukának azért lett teje, mert kitartott a védőnő meg a hite mellette. :) Azt hiszem, mi szerencsések vagyunk, hogy ilyen segítőnk van. :)
Pimpoka:
ne csináld meg szerintem, hanem ha ez nem válik be, akkor csinálj mintát. Én sem találtam papírt, az anyagra rajzoltam egyből. Jó?
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jajj, Pimpoka, jól összejöttek neked a dolgok! Szegénykém! Jó sok erőt és kitartást kívánok neked, mert arra most szükséged lesz. Nem lehet, hogy azért csöpög, mert mégis megindult a tejed? Jókor, ha most kell bemenned kórházba... :(
Minden esetre gyógyulást kívánok neked!
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Megjöttünk, jól kinyaraltuk magunkat! Az elején vacak idő volt, hatalmas viharral, jégesővel, de aztán két nap után jött a strandidő. Lolo sokat fürcsizett a tengerben, igaz, csak rövid időkre vittük be. Egy nap kimaradt, mert hőemelkedése volt, elég magas (37,9), még kúpot is kapott. Aztán estére mintha elfújták volna, másnapra meg már teljesen jól volt. Én viszont nagyon megfáztam, de nem ám, amikor hideg, esős idő volt, hanem a végén, a hőségben! :(
Vettünk gyerekülést is, Maxi Cosi Priori-t, 990 kuna volt csak - ami azt jelenti, hogy kb. 8000 forinttal olcsóbb, mint itthon, és ebből még az ÁFÁ-t is visszaigényeltük. Igaz, utána szívattak a határon, mert a vámos mindenáron be akarta bizonyítani, hogy vámköteles, pedig nem érte el azt az értékhatárt, aminél be kell jelenteni... de azért jól feltartott minket...
Egyébként Lolo most már folyamatosan felül, mászik, felül, mászik -ezeket váltogatva gyakorol. Nagyon kell rá figyelni, a szállásunkon le is tolatott az ágyról, volt is belőle nagy üvöltés - de szerencsére nem lett baj, mert a padlószőnyegre esett! Azóta egy másodpercre sem hagyjuk magára!!!
Egyébként meg egy étkezést elhagytam nála, de megérte! Azóta nincs hiszti evés közben, hanem az utolsó cseppig elfogy minden!
És még így is napi három szopi van!!! Azért ezt nem hittem volna pár hónappal ezelőtt, mikor küszködtünk a tejcsivel! :)
Az éjszakai szopit amúgy kiváltottam gyümölcslével, mert az éjszakai kelést most már nagyon szeretném elhagyni... remélem, már nem sokáig kelünk!
Vendég

Thenus!
Jó nyaralást a Balcsin! :lol:
Mi a Hortobágyra megyünk a hidi vásárra huszadikán :wink:
Hajdúszoboszlóra pedig nagyon szeretnénk, már eljutni megint, de most garázst építünk :roll:

Tiop!
Köszönjük! 8)
Tényleg szalad az idő! :shock:

Pimpoka!
Tényleg jó nagy az a járóka! :D
Mi nem ruháztunk be rá, mert kaptunk kölcsön és állandóan ki akart jönni belőle, nem szeretett benn lenni, így vissza is adtuk.
Most inkább mindig rohan valaki utána a lakásban vagy a kertben, mert ezerrel tép mindenhová.

Kép

Szeptember 1-2-án jön valaki a Babymarkt börzére?

Kép
klmaria

Sziasztok!

Verna, örülök, hogy jól éreztétek magatokat és gyorsan gyógyulj meg!

Pimpoka, nem semmi ez a járóka - hatalmas! Én nagyon ellene voltam, de most annyi mindenkitől hallom, hogy máshogy egy perc nyugtom se lesz amikor el kezd mászni, hogy kezdem úgy gondolni, hogy veszünk egyet majd... legalább lesz saját kuckója a nappaliban! Jujjj, neked kijutott a jóból így bőrgyogyilag... de ha jól értem secperc rendberaknak. Azt mondjuk megértem, hogy eddig nem volt rá időd, mert mindig a gyerkőc körül forgott az agyad, hát már csak ilyen ez a kisgyerekes életmód!

Andi! Tessék napjában bejelentkezni, mert nálad már sose lehet tudni! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Végre megint van pár percem,Levi szunyókál!

Klmaria,
De jó husiban van Alexa!:)

Levi még csak most érte el a 9 kilót,és lassan már 1 éves lesz.
De az orvos szerint teljesen normáli ütemben fejlődik.

Hát,megjártuk mi is Balatont,vasárnap szakadt az eső,hideg volt.:(
Nemsokára még megyünk Abádszalókra egy pár napra,remélem akkor jó idő lesz.

Pimpóka,
Nem semmi,nem irigyellek...
Én még mindíg küzdök egy fertőzéssel amit szüléskor a kórházban szedtem össze a szülésznőnek köszönhetően,mert kilyukadt a kesztyűje...

Andi,
Mi a helyzet?
Csak nem..!? :)

Katica,
Nagyon jók a képek,Sárika annyira szép mindegyiken!!!:)

Mikrós sterilizáló:
nekem Avent van,de már én sem használom.
Amíg kellett használni,addig nagyon jó volt,nem kellett a vízforralással szórakozni...

Na,már mennem is kell,Levinek érzéke van ahhoz,hogy mikor ébredjen :)

Szép napot Mindenkinek!
Kati és Levi
Kép

Kép
mano83

Kati:
Jajj, ne! 11 hónap alatt nem múlt el???? De hogy történhetett??? Nem mosott kezet, mielőtt kesztyűt húzott?? Itt volt, a Flór-ban?
Jajj, ne ijessz meg! :(
Jutta:
hol tartasz vásárlásban? :)
Klmaria:
csúcs a a gyerek :). Hát igen, ez az az időszak, amikor már nem tudod folyamatosan helyben tartani, ha menni kell, hát menni kell :) Fel kell fedezni a világot! :)
Mi megyünk a börzére, de nem tudom, állítólag nagyon sokan szoktak lenni ilyenkor, nagy hassal, lehet, hogy nem járok nagyon jól....
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jutta:
jössz a börzére?
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hi!

Nyugi Lányok, még egyben vagyok... Csak annyira dögfáradt vagyok mostanság, hogy semmire sincs energiám. Ma is olyan meleg van, hogy belehalok! Hajnalban fél4-től nem bírtam aludni, mindjárt leesik a fejem! De éjszakára nem merjük bekapcsolni a klímát, mert olyan hangos, hogy a szomszédok meglincselnének.

Pimpoka, miféle kupi???? Nálad rend van! Nálunk ezerszer nagyobb a kupi, már meg se próbálom felszámolni. Hetente egyszer hajlandó vagyok összerámolni porszívózás előtt, de kábé félórát tart ki a rend, Bogi gondoskodik róla. :D A mi járókánk "csak" 110 x 110 -es, szóval megint lesz nemsoká akadályverseny a lakásban, ha a kiscsajt beleköltöztetem. Bogi nagyon imádott benne lenni, most ugyan össze van hajtva, de már készítem fel a nagylányt, hogy a baba majd abban fog feküdni, amíg mi játszunk.
Ezek az izékéid nagyon kellemetlenek lehetnek! Úgy sajnálom, át tudom érezni! Amikor Bogival voltam várandós, rajtam is kinőtt 4-5 plusz anyajegy/szemölcs, de amikor elmentem bőrgyógyászhoz, közölte velem, hogy majd akkor lesz értelme leszedetni, ha már abbahagytuk a "gyerekgyártást", mert olyan alkat vagyok, hogy minden terhesség alatt elő fog mászni még legalább 1-2. Most is van egy új... De mostmár nagyon unom őket, mert az egyiktől nagyon macerás borotválkozni (ott :oops: ). Igaz, mostanra már akkora a hasam mint egy hegyomlás, és még tükörből se megy a "gyomlálás", így a férjem "rendezi a dolgokat" nagy lelkesen... :oops: :wink: :D Valószínűleg pár hónap múlva el fogok menni egy magánrendelésre és ott leszedetem az összes ilyen kinövést, akármennyibe kerül is.

Klmaria, úgy irigyellek, én imádom a Hortobágyot, a vásár meg mindig szuper szokott lenni. De most kénytelen vagyok kihagyni, majd jövőre... :cry:

Megyek, mert mindjárt elalszom a billentyűzeten, össze-vissza gépelek és nem győzöm javítani. A férjem levitte Bogit a játszótérre, kicsit pihenek.

Sziasztok, jó hétvégét mindenkinek!
andibab

Piroska,
nem tudom,hogy mosott-e kezet vagy sem,de ketten is láttuk,amikor megvizsgált,utána kilyukadt a kesztyűje....
Nem akartalak megijeszteni... :(
Amúgy egy időre mindíg elmúlik,aztán vissza jön,de most kaptam rá egy elég agresszív gyógyszert,állítólag az vélgleg helyreteszi... :roll:

Pimpoka,
Tök jó a járókátok :)
Nekünk itthon kicsi hálós van,de anyósoméknál van egy nagy fa,hasonló,mint a tiétek,Levi imádja,abban nagyon jól elvan.

Tiop,
Tök jók a képek Zsaniról.:)
Jól megnyírtad!:)
De legalább nincs melege.:)

Kérdés:
-létezik olyan,hogy : 1 hónapig külföldön vagy és minden kódodat feltörik (iwiw,vatera,email stb...) és használják?

Tüccs,
Te kerested Gigát a napokban?
Nekem is feltűnt,hogy nem ír azóta,hogy azt írta hétfőn orvoshoz megy.
Remélem nincs baj!

Kép
mano83

Mano83:

nem kell ahhoz külföldre menned, feltörhetik a kódodat, ha egyszerű a jelszavad. Most akkor nem is tudsz e-mail-t írni?
Egyébként ez a történet a szülésznővel a Flórban volt?

Tényleg nem tudom, mi lehet Gigával....

Andi, megértelek! :) Az álmosságot is meg a meleget is! Csak napi pár szót írj, hogy tudjuk, hogy minden OK :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Pimpoka!
Nagyon jó a járókátok,így tényleg egy kis birodalma van a babódnak! :D
Mano!
Köszike!Szépek vagytok Levivel eggyütt!Igen létezik,hogy feltörik és használják is,főleg ha mindenhol ugyan az a jelszó!!!!! :? Csak nem veled szúrtak így ki???? :shock: :evil:

Andibab!
Nagyon közeleg az idő!Lehet,hogy a hétvégi hidegfront megteszi a hatását??? :roll: Pihenj sokat,amíg lehet! :wink: :D

Giga!
JELENTKEZZ!MÁR ÉN IS KEZDEK AGGÓDNI!REMÉLEM NINCSEN SEMMI BAJ! :roll: :?

SZÉP ESTÉT MINDENKINEK,ÉS JÓ ÉJSZAKÁT!

Kép
Kép
Kép
tiop

Jaj Tiop, inkább ne jósolgass a hidegfrontról, a legutóbbinál is azt hittem, mindjárt mehetek szülni... :shock: :D
Mostmár jó lenne hazavárni a dokimat, 21-én már rendel, addig ki kéne bírnia a csöppségnek. A pihenés jó ötlet :wink: , de ahhoz Bogit ki kellene adnom bérbe valakinek, biztos ő is érzi, hogy valami változóban van, nagyon nehéz kezelni, és mindig mászna a nyakamba, meg kiabál utánam, ha eltűnök a szeme elől. Szerintem a kicsi lelkecskéje érzi, hogy nemsoká nélkülöznie kell anyát egy időre...

Piroska, nem akarom a frászt hozni rád, de minden szülésnél benne van a pakliban az ilyen-olyan fertőzések összeszedése, függetlenül attól, hogy honnan származik a kórokozó. Akár te magad is lehetsz a forrása, vagy a doki, vagy a férjed, akárki! A szülés ugyanis nem steril ügy! Az unokatesóm pl. 9 hónapja szült, neki még most is méhgyulladása van, ami hol előjön, hol eltűnik. Nemrég kapott valami bazierős komplex gyógyszerkezelést, állítólag az majd rendbehozza. Pedig nála nem szakadt el senkinek a kesztyűje...

Ja, ma összefutottam a szomszédasszonnyal, már egy hete nem találkoztunk, szegény majdnem leesett a lépcsőn, azt mondta, akkora a hasam, mintha minimum 2, de inkább 3 gyerek lakna benne. :shock: Mostmár engem is nagyon kezd piszkálni, mekkora lesz a csajszi. A legutolsó uh-n már 3100 gr-nak saccolta a gép, és az 3 hete volt! :shock:

Szép estét!
andibab

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: van valakinek tapasztalata a szoptanit nevű készülékkel kapcsolatban?

Pimpoka,
teljesen megértelek szoptatás ügyben, én is próbálkozom folyamatosan, eddig nem sok sikerrel. :cry: Egyre rosszabb a helyzet!

1 hónapja kezdtem tápszert adni Sebőnek, pedig ittam Lactoherb teát, sört, Maci kávét (ez malátát tartalmaz, állítólag azért tejserkentő), szedtem homeopátiás bogyókat, szoptattam igény szerint, napirend szerint, és még folyatathatnám mimindent próbáltam már. A legnagyobb baj, hogy Sebő elalszik miközben szoptatom és tudom egyszerű a megoldás: fel kell ébreszteni. De sajnos ez nem egyszerű feladat! Ez nálla úgy működik, hogy két perc szopi, elalszik, leteszem az ágyába felébred, ezt a végtelenségig tudjuk játszani. Ha mellen van akkor se mindig hatékony, sokszor csak cumizik. Próbáltam már fejni is. Most kipróbálnám ezt a szoptanitot, hátha segít. Terhesen nem is gondoltam, hogy a szoptatással ennyire fogok szenvedni.

Móni

Kép
móni30

Sziasztok!

Jaj, annyi mindent írtatok már megint!!!

Szopi,
hát igen, nem egyszerű téma. Én is úgy indultam neki, hogy 6 hónapig kizárólagosan fogom szoptatni, aztán még legalább 1 éves koráig folytatom. Ezzel szemben a 2. hónapon azzal szembesültem, hogy nem elég a tejcsi, így napi 1 táppal pótoltam, majd 4,5 hónaposan ez sem lett elég, így jött a bébiétel. Majd 6 hónap és 1 hetesen a Drágám úgy döntött, hogy a tejcsinél minden finomabb, így nem volt hajlandó többet szopizni. Akkor én még fejtem Neki egy ideig, de már azt sem itta szívesen, így teljesen abbahagytam, pont 7 hónaposan itta meg az utolsó adagot... Rengeteget dolgoztam vele, de végülis megérte, mert 6 hónapig csak kapott tejcsit, ha nem is kizárólagosan. Persze hektószámra ittam a Laktoherbet, a Fitolacot, szedtem a homeós bogyókat, de ami a legjobban mevált, az az alkoholmentes sör volt. Ezzel csak egyetlenegy baj volt: sörhasam lett, ami még mindig megvan, képtelen vagyok tőle szabadulni, úgy nézek ki, mint 5 hónapos terhesen, szinte semmi nem jó rám, csak a terhesgatyáim... :oops: :oops: :oops: Egy szó, mint száz: én már így utólag azt mondom, hogy igenis mindent meg kell tenni, és soha nem szabad feladni, de ha nincs elég tej, akkor sem kell kétségbe esni. Minden csepp számít, ez igaz, de azért a mai tápok is nagyon jók, és az a lényeg, hogy a Babák ne éhezzenek, és szépen fejlődjenek! Az immunrendszerük is szépen kialakul, csak kicsit később. Úgyhogy én legközelebb is mindent meg fogok próbálni, de már nem fogom úgy a szívemre venni, ha nem megy.

Mano,
Levike olyan, de olyan édes!!!!!! Szuper az a kép Rólatok! Tényleg szörnyű ez a fertőzés, de ebben Andibab-nak igaza van, a szülés nem steril dolog!!!És gondolom, a szülésznő sem direkt szakította el a kesztyűjét! Persze ettől Neked nem lesz jobb, csak a többieket próbálom megnyugtatni, hogy azért az esetek 99%-ban minden ok, de a szülés "veszélyes műszak", soha nem lehet tudni, mi lesz a vége! De ne gondoljatok semmi rosszra! Minden szuper lesz!!!!

Pimpoka,
szuper a járókátok!!! Nekünk "csak" 120x120-as van, de majd' szívinfarktust kaptam, mikor összeszereltük! :lol: Sajnálom a bőrdolgaid, drukkolok, hogy minden simán menjen! És Lelle nagyon ügyeske!!!!!!

Verna,
üdv itthon! Olvastam a blogodat, szuperek a képek!!!! :D :D :D És Lolo milyen vagány csajszi!!!! :lol:

No, megyek, igyekszem végre feltenni pár képet, csak előtte le kell őket kicsinyítenem.

Giga????????????

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Most van egy kis időm írni. Sajnos kalandosra sikerült az utóbbi időszak. Danival négy napot a László kórházban töltöttünk, elkapott valami vírusos nyavalyát, amitől fulladozva köhögött. Nem akarok a részletekbe nagyon belemenni, de iszonyú volt. Dani jól viselte, én kevésbé. Többet sírtam, mint ő. De hál' Istennek túl vagyunk mindenen, teljesen meggyógyult, olyannyira, hogy már az első strandoláson is túl vagyunk. Nagyon élvezte az egész napot. A nyüzsit, a pancsolást, a fákat!, szóval minden klassz volt. Vettünk neki egy kis csónakot, hogy majd abban pancsizik, de ő a medencébe akart menni, nem volt mit tenni...

Nagyon anyás lett a drágám egy pár napja, rajtam akar csüngni egész nap, elég nehéz vele. Ha nem veszem fel, akkor átkarolja a lábam és úgy sír. Nem tudom, hogy miért lett ilyen, eddig semmi jele nem volt ennek. Sokat csavargunk, sok emberrel találkozunk, szóval nem csak engem lát és mégis. Azt gondolná az ember, hogy ha négykézláb tud közlekedni (kb egy hete kezdte) akkor mindenhová el tud mászni, és nem kell anyuci ölében navigálni és így megközelíteni a kiszúrt dolgokat, na nálunk teljesen az ellentétje történt. Remélem nem fog sokáig tartani ez a tépőzáras korszak, már azért is, mert kórházba kell mennem, az epeköveimtől fognak műéttel megszabadítani. Nagyon félek és aggódom, hogy hogyan fogjuk kibírni egymás nélkül azt a pár napot.
Tényleg Klmaria téged még kínoz a hátfájás?

Ahogy Pilla írta, nálunk is elég sokszor felkel Dani éjjel és ki kell vennem a kiságyból, hogy megnyugtassam. De már írtátok, hogy az ingerek feldolgozása miatt van ez.

Nálatok is előfordul, hogy nagyon keveset eszik a babóca, következő nap meg normálisan kajál? Engem ez aggaszt egy kicsit. Most fogyott Dani egy kicsit, lehet, hogy a mászás vagy a betegség miatt, remélem a következő hónapban már fog hízni újra.

Móni30! Én vettem szoptanítot, de nem igazán jött be. Nem tudtam rendesen felragasztani, lecsúszott, nagyon idegesített. Szóval nem tudtam használni. Sajnos én is csak 3 hónapig tudtam Danit szoptatni, és a kezdetektől kapott kiegészítést, mert soha nem volt elég a tejcsi. Én is próbálkoztam sok mindennel, de lehet, hogy a sok idegességtől nem lett több, mert állandóan görcsöltem azon, hogy nem tudom Danit rendesen szoptatni. Ha újra kezdhetném, máshogy csinálnám, biztos nem idegeskednék ezen annyit és lehet, hogy akkor több tejcsi lenne. Ha érdekel több dolog a szoptaníttal kapcsolatban, akkor írj privit.

Végül két strandolós kép:

Kép

Kép

Mali
Kép
Kép
mali

Sziasztok!

Móni, én nem ismerem ezt a készüléket, de remélem megoldódnak a szopis gondok. Nagyon kitartó vagy, igazán becsüllek téged - és mindenkit, aki ennyit tesz a szoptatásért. De ha már egy keveset eszik az is nagy eredmény, azzal remélhetőleg megszerzi az immunrendszerének szükséges anyagokat, a tápszer kiegészítéstől pedig jóllakik.. Kívánom Nektek, hogy hamarosan elhagyhasátok a tápszert!! Kitartás!

Klmaria, Alexa nagyon édes és ügyes kiscsaj. Szépen megnőtt mióta utoljára láttuk. Nagyon klassz a kertetek, biztos jól érzi ott magát Alexa. Ja, és természetesen boldog hófordulót Alexának!

Andi, Neked megy a drukk ezerrel!! :wink: :lol: :lol: De reméljük azért mostmár megvárja a dokidat..

Pimpoka, nagyon jó az az óriási járóka, én is szertnék neki ekkorát, de sajnos nem nagyon fér el. Létezik olyan fa járóka, amit össze lehet csukni?

Mano! Levi is milyen nagyot nőtt, igazán nagyfiús már!

Giga! Mostmár igazán aggódunk értetek.. :roll:
Linda! Ti is nagyon eltűntetek.. remélem nem Nati szemöldök-púpja miatt.. :(

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Itt vannak az ígért képek:

Kép így kezdünk mászni - mint egy kis kaméleon :)

Kép Végre sikerült nem felborulnom!

Kép hello!

Kép 1. sz. technika

Kép 2. sz. technika

Kép mi lett a halammal???

Kép Élni tudni kell!

Kép ez is én vagyok

Kép az őrület határán

Kép
Kép
nircee

sziasztok!

Minden hófordulósnak hatalmas gratula !

Giga ma sem jelentkezett, ez már felettébb gyanús. Aztán lehet, hogy csak elkirándultak valahova ebben a jóidőben. :roll:

Velünk minden okés, ezerrel jön a fogunk, de szerencsére nincs nagy nyügi.

A fertőzésekkel kapcsolatban, nálam szerintem figyeltek mindenre. Emlékszem többször is a hasamra terítettek egy zöld lepedőt, és a doki a kezemre csapott (csak finoman), hogy nem érhetek hozzá, mert steril. Ehhez szigorúan tartanom kellett magam végig a szülés alatt és utána is. Persze azért sokmindent nem láttam, lehet jobb is.. :?

Jó éjszakát mindenkinek.

KépKép
tüccs

Ja, és hadd dicsekedjek:

Ma Marci magától felállt!!!! És tegnap felült!!!! Olyan kis cuki ilyenkor, nagyokat visít örömében! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Minden hófordulósnak nagy-nagy gratula!

Mali, talán nem írok nagy hülyeséget, de azt hiszem ezt az anyás dolgot hívják úgy, hogy szeparációs félelem. Laura is csinálta ugyanezt és ő is akkor amikor elkezdett mászni. Kezd önállóbb lenni a mászással és ezáltal távolodik picit anyától, ami félelemmel tölti el. Idő kell hozzá míg megszokja ezt az új helyzetet, de kitartás! El fog múlni ez is.
Jövő héten nem futunk össze? Szalmák leszünk Laurával, mert apa dolgozik, Sára pedig Bogácsra megy nyaralni.

Marcikának gratulálok a mászáshoz és az üléshez! Tündéri naffiú!

Giga???

Megyek, mert a csaj nyafizik... Majd jövök...
Vendég

Sziasztok!

Nircee, nagyon ügyes Marcika, aranyosak a mászási technikái :wink:
Mali, Dani is nagyon édes, látom nagyon tetszett neki a pancsi :)

Már korábban is akartam kérdezni, hogy a Ti gyerkőceitek csináltak olyat, hogy összedörzsölgették a lábukat (pont úgy, mint egy légy :wink: )?? Mert Márk - ülve, fekve - egyfolytában ezt csinálja, pont így:
http://s166.photobucket.com/albums/u87/ ... 0_5109.flv
:roll:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Nagy gratula Marcinak! :)

Mali: Pilla megelőzött, igen, ez a szeparációs szorongás, gyermeked mostanában kezd rájönni, hogy ő külön személyiség, nem azonos a szüleivel, és ez szorongással tölti el. Ez a fázis nagyon fontos az énkép kialakulása szempontjából, szóval túl kell esni rajta. :)

Tegnap este megnyírtam Lolot, azóta itt puffog az apja, hogy miért kellett, most olyan, mint egy kisfiú... de muszáj volt, már szinte filcesedett a kis haja, meg folyton izzadt. Úgyis megnő hamar! :)
Vendég

Sziasztok!
Egy kérdéssem lenne hozzátok:fájhat e a baba pocija a szoptatós teától?
zsóka
kicsiwuki

Zsóka!

Nálunk Dani borzasztóan ordított, amikor Lactoherbet ittam, úgyhogy szerintem igen!

Üdv Mali

Mali
Kép
Kép
mali

Sziasztok!

Délután írtam egy csomót, aztán jól ledobott a szerver, csak most bírtam bekapcsolódni újra. Állandóan vacakol a babanet szervere... :evil:

Ma voltam ctg-n, persze sehol semmi. Megemlítettem a szülésznőnek, hogy szokott ám rendesen jósolgatni a pocakom, ma délben is majdnem négykézláb másztam tőle, de aztán abbahagyta. Erre szólt az ügyeletes dokinéninek (Cs.E.) aki jól megvizsgált. Azt hittem leugrom a vizsgálóról! Brutális volt! Közölte, hogy egy ujjnyira nyitva vagyok, de ez nem jelent semmit, a magzatburok ép. Ronika popsival van, ráadásul amikor megméregette, azt mondta, hogy jó nagy baba, az ő tapasztalata szerint még ha fejvégű lenne a fekvése, akkor se biztos, hogy ki tudna bújni rendesen, pláne nem császáros előzménnyel, vagyis mostmár 1000% a műtét. Így csak egy utolsó harc maradt, meggyőzni az orvosomat, hogy nekem nem kell a "gerinclövés", aludni akarok a műtét alatt, utána meg amint lehet, gyorsan lábra állni. Gondolom, ha nem írom alá a beavatkozást jóváhagyó papírt, csak nem fognak hátbaszúrni. Ennyi önzés engedtessék meg nekem is...

Nircee, tök édes kispasid van! Micsoda vigyorgó! Ja, és a sörhasra megoldás lehet a napi 150 felülés... :wink: :lol:

Móni, a szoptanit készüléket egy barátnőm használta, nem vált be nekik, mert állandóan igazgatnia kellett, nem tudott a picivel foglalkozni (elmélyülni a szopiban). Persze biztosan vannak olyanok is, akiknek nagyon bevált.

Verna, ne foglalkozz apuci nyavajgásával, ő pasiból van, fogalma nincs arról, mit jelent a hosszú haj az ilyen dögmeleg nyárban! Nekem is vérig sértődött a férjem, amikor tavaly először megnyírtam Bogit, hogy hová lett a kishercegnője fürtös fejecskéje, de közöltem vele, hogy az ő tengerészgyalogos "frizurája" igencsak szellős, de ha pl. kötöttsapkát kéne húznia a 40 fokban, ő se bírná ki. Azóta nem mer beleszólni, csak annyit mond halkan, hogy "ne túl rövidre, jó?" Engem is mindig ezzel a szöveggel enged el fodrászhoz... :roll:

Megyek, mert őfelsége még nem alszik, és baromira elegem van az állandó sétálásából, mostmár rendesen le kéne feküdnie! :x

Üdv mindenkinek!
andibab

Móni, írtam privit.

Többiek ne haragudjatok, csak később tudok írni.

Andi, megy a drukk, már nem sok van hátra!!De jó lesz nektek nemsokára :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Köszönjük a köszöntéseket!

Mali, manó, nircee!
Ezek a pasik 8) gyönyörűek!
Ezeket a képeket nézve kedvet kapok egy újabb babához! :wink:

Marcinak gratula a felálláshoz! :D

Szantre!
Hát igen, ez a kert a szívünk csücske. Most is csak aludni jöttünk be. Élvezi is Alexa, néha azon gondolkozom, hogy a sima játszótéren mit tudnék vele csinálni, folyton rohanhatnék haza, mert éhes-szomjas stb. Itt meg egész nap kint van valakivel.

Mali!
Hát igen hiába diétázom, azért csak előjön néha :oops: a hátfájás.
De már nem ennyira vészes, mint régebben.
Még most sem merem itthagyni arra a pár napra egyedül :shock: majd megműtettem magam mielőtt visszamegyek dolgozni vagy a második baba előtt ha lesz :wink:

Ez a szeparációs szorongásos dolog nálunk is van, még mindig :shock: Majd kinövi. Néha mondjuk már kellemetlen, amikor wc-re szeretnék menni :P

Verna!
Én is le akarom nyírni egy picit hátul a haját Alexának, de ő még abba is beleszól, hogy ne oldalra fésüljem a haját, mert az kifiús :twisted: Ilyenek az apák! 8)

Kép
klmaria

Sziasztok!

Jó rég voltam már fent a neten.
Most is csak pár percre ugrottam fel hogy elújságoljam megszületett a pocaklakó 2007,08,12-én Súlya 4300gr hossza:58cm

Andi: Neked nagy drukk

Ildikó
Kép
Kép
Kép
brandtner

Ildikó!

Gratulálok és jó egészséget kívánok! Szép nagy baba! :wink:
Én még nem is találkoztam itt a fórumon veled, de megkérdezhetem, hogy kisfiú vagy kislány született-e és mi a becses neve? 8)

Kép
klmaria

Ildikó!

Hatalmas gratula a "picihez"!
(nem is olyan pici... :D )

Kép? Történet?

Jó egészséget mindkettőtöknek!
andibab

Hát sziasztok!

Tüccs!
Sajnos jó volt a megérzésed!
Sajnos bent voltam a kórházban hétfőtől péntekig. :cry:
Az történt, hogy hétfőn éjjel 11 óra tájban feküdtem az ágyban néztem a tv-t, férjecském édesdeden aludt mellettem, egyszer csak azt éreztem, hogy valami folyik belőlem. Mintha pisilnék, és nem tudom visszatartani. Lenyúltam, de nem volt vér a kezemen, aztán gyorsan felpattantam az ágyról megnéztem a helyem, de még az sem volt véres. Aztán kint a wc-n már úsztam a vérben.
Előre bocs, ha kicsit morbid, és nyers leszek, de ezt nem tudom máshogyan leírni :!:
Gyorsan felkeltettem a páromat, hogy azon nyomban be kell menni a kórházba. Pár perc alatt fel is öltöztünk, én betettem egy betétet. Leszaladtam az egyik szomszédunkhoz, hogy fel tud-e menni a Lilihez, mert ő már aludt.
Ezek után ezerrel be a kh-ba. Ott már annyira átáztam, hogy a nadrágom is teljesen olyan volt. A Túri doki volt ügyeletben, megvizsgált, de ahogy levettem a bugyimat folyt a vér mindenfelé, végig a lábamon... Azt mondta ez vetélés gyanus.
Aztán uh-gal is megnézett. Ekkor valamelyest megnyugodtam, mert élő magzatot látott, normális szívveréssel. Remegtem mint a nyárfalevél, egyrészt az ijedtség, másrészt a vérveszteség miatt.
Végül 6 ágyas kórterembe kerültem. Aznap éjszaka elállt a vérzés. Másnap már inkább csak az jött ki alvadt vér formájában, ami még bent maradt, utána pedig csak nagyon kevés barnás folyás volt. Lilit egy nap 3-szor hozták be nekem etetni (apuci itthon maradt kedden, szerdán anyósom jött, csütörtökön meg pénteken meg anyukám). Először az volt a terv, hogy a gyerekosztályon elhelyezik, és akkor majd én lemegyek megszoptatni, de mivel szigorú ágyfekvés volt nekem előírva, ez nem volt jó se nekem, se neki. Így teljesen jól elvolt az apukájával, meg a nagyszülőkkel. Annyira büszke voltam rá, mert nagyon jól viselte anya távollétét. Nekem is jobb volt így, mert nyugodtabb voltam, hogy nem szed össze semmit a gyerekosztályon.
Pénteken pedig szinte kidobtak a kórházból, mert kellett az ágy. Szabó uh-ot akart csinálni, de mivel foglalt volt, így csak megvizsgált, ekkor már készen voltak a papírjaim, azokat gyorsan alá kellett írni. Két szót nem tudtam beszélni vele, mert annyira rohanásban volt. Így azt sem tudom, hogy mitől volt ez az egész (bár szerintem ezt ő sem tudja), azt sem, hogy meddig kéne feküdnöm (annyit mondott, hogy ne emelgessem a gyereket), és hogy most mi legyen a szoptatással. Amikor hétfőn voltam nála a magánrendelésén azt mondta, hogy nyugodtan szoptassak, úgyis majd ha megváltozik az íze magától eldobja, pénteken meg azt mondta, hogy addig vérezni fogok amíg szoptatok. Na ezen igazodjak ki. Azt sem tudom, hogy lehet-e nemi életet élni, vagy ez már tiltott gyümölcs lesz a maradék idő alatt. Szóval SEMMIT!!! És ezért nagyon csalódott vagyok. :(
Megértem, hogy rengeteg a beteg, de szerintem az a minimum, hogy legalább 5 percet szenteljen egynek, akinek azért nem "csak" görcsei, vagy haskeményedései vannak, hanem vetélésgyanus volt. Szóval most nagyon sokminden kavarog bennem. Ráadásul vissza se rendelt kontrollra. Annyit mondott, hogy az AFP utáni uh-on találkozunk. Az még 5 hét! Nem tudom, hogy most mi legyen. Nagyon félek, nehogy megint vérezni kezdjek, mert ennek sem volt semmi kiváltó oka. Simán feküdtem az ágyban, nyugalomban. Ráadásul aznap nem is emelgettem nagy dolgokat. Nagyon keveset volt a kezemben a gyerkőc is.
Tehát ez történt velünk.
Ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza, de még ennyit sem szabadna itt ülnöm a gép előtt, amennyi idő alatt ezt most megírtam.
A képeket megnéztem! Tündéri mindenkinek a picurija!
Ezer bocsánat, hogy nem emelek ki senkit. Innentől kezdve megpróbálok újra becsatlakozni a fórumba. Remélem legközelebb csak februárban lesz kisebb kiesés a szülés miatt.
És még egyszer bocs, ha túl nyersen írtam volna le a történteket, de nem tudom szépíteni. :oops:
Azért azt hozzá teszem, hogy a kedvem jó, tehát nem vagyok se depis, se semmi ilyen. Csak a bizonytalanság zavar egy kicsit.
No, befejezem már.
További szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
giga1

Ja!
ÉS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, HOGY ÍGY AGGÓDTATOK ÉRTEM!
Nagyon jól esik!
:)

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!
Giga!
Végre,hogy jelentkeztél!Hallod azért ijet,még nem hallodtam,hogy a saját dokid így viselkedjen veled!Nem semmi!Felháborító! :twisted: :twisted: :cry: Helyedben én valószínű,hogy váltanék dokit! :roll: :? :oops: Na nem idegesítelek,nehogy valami gond legyen!Nagyon sokat pihenj,és szerintem a Nemi életet most kerűljétek!Hát a szopi??????Nem is tudom!!Lehet,hogy elkelene hagynotok???? :roll: :? :roll: :cry: Nem vagyok orvos,de én biztos ezt tenném!Beszélj a védőnövel!!!!!!! :roll: Nem tudom,tiszta tanácstalan vagyok én is!Úgy szeretnék segíteni!!Vigyázz magatokra!!!!!!Minden jót Giga,és PIHENJ MINNÉL TÖBBET!

Ildikó!
GRATULÁLOK A PICURIHOZ!NEM IS PICIKE!!!HATALMAS NAGY BABÁD SZÜLETETT!
Kisfiú,kislány????????Kép+történet???Mindent kérünk! :D :wink:
Kép
Szép estét mindenkinek!

Andibab!

Jólvan na!!!!Birjátok még ki jővőhét közepéig!!!!! :wink: :lol: KITARTÁS!!!!!
MOSTMÁR TÉNYLEG MEGYEK!jÓ ÉJT MINDENKINEK!

Kép
Kép
Kép
tiop

Hahó!

Giga, a frászt hozta rám az első pár sorod!! Vigyázz magadra meg a picire nagyon! Én is azon a véleményen vagyok, mint tiop, hogy a szexet egy pár hétig mellőzzétek, aztán majd a dokidat kérdezd meg. Már persze ha maradsz a Szabónál. Ha velem így bánt volna a dokim, minimum elküldöm jó messzire, aztán soha többet nem megyek hozzá... Azért nem semmi ez a nemtörődömség, mégha baromira elfoglalt is valaki... :evil: :x :evil:
Szerintem Lilimanó már elég nagy ahhoz, hogy elhagyhassátok a szopit, persze nem azonnal felfüggeszteni az egészet, esetleg az estit tartsátok meg egy darabig. Mostmár ihat nyugodtan babatejet a boltokban kapható tápszerekből, meg ehet egy csomó fincsi mindenféle kaját, amit az apukája is be tud kanalazni a szájába (nyugodtan adjatok neki üveges bébiételeket, nagy a választék belőlük!). Így Te is tudsz pihenni. Feküdj sokat, hagyd a nagyikra a leányzóval ide-oda rohangálást ha meg tudják oldani, garantáltan élvezni fogják! Beszélj a gyerekorvossal a kajáltatásról, biztos lesznek javaslatai!

Jó egészséget, ne idegeskedj, sok-sok pihi!!!!
andibab

Giga!
Nagyon sajnálom a történteket! :shock:
Még jó, hogy Lili ilyen jól viselte a távollétedet!
Viszont amit én is tanácsolok, nem csak tiop a nemi életet mindenféleképpen kerüld! Nekem az első 3 hónap volt tilos, mert szintén barna folyásom volt, de nem ennyire vészes.
Szerintem összezavarodott lehet hormonálisan valami, hogy még szoptatsz, de már útban a következő. A sógornőmnél nem volt ilyen gond, pedig ő is 1 éven belül szülte a lányokat. Csak az utolsó hónapban hagyta el a szopit.
Remélem most már minden rendben lesz! :wink:
Pihenj sokat!
Viszont én inkább felkeresném a magánrendelésen a dokit, hogy választ kapjak minden kérdésemre!
Nem akarom fényezni az én dokimat, de őt bármikor felhívhattam, azt mondta inkább egy felesleges telefonhívás, mint hogy valami baj legyen :oops:

Kép
klmaria

Giga! Ez elképesztő, hogy mennyire nem foglalkozott Veled a dokid! Hasonló esetben Surányi engem hetente nézett, pedig negyedannyira sem véreztem, azon kívül adott progeszteront is biztonság kedvéért. (Sajnos nekem ugye rossz vége lett, de a következő terhességnél is már eleve óvatosabban álltunk hozzá, maximális odafigyelést kaptam és nem is lett gond!)
Egyébként minden tilalom ilyenkor az első 12 hétre vonatkozik.
És hát nagyon-nagyon-nagyon halkan mondom, de én ebben az esetben bizony abbahagynám a szopit, már ha nagyon szeretnéd ezt a babát... Jobb a békesség... Tényleg nem akarlak megijeszteni, ezért nem is említettem korábban, de az ismeretségi körömben akik szopi mellett estek teherbe, azoknak nem is maradt meg a baba... persze ez nem törvényszerű... sokan simán megszülik, de én bizony figyelmeztetésnek venném, ami történt...
Azért írom, mert nekem már volt vetélésem, szóval én tuti nem kockáztatnék... de Neked kell döntened!!!!
Na megyek, mert Lolo az őszibarackomra pályázik...
Vendég

Sziasztok!

Marcika köszöni a gratulákat! :lol: :lol: :lol:

GIGA,
NAGYON SAJNÁLOM AMI TÖRTÉNT, ÉS SZÍVBŐL REMÉLEM, HOGY ILYEN MÉG EGYSZER NEM FORDUL ELŐ!!!! PIHENJ SOKAT ÉS NAGYON VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!!! A szopit én is abbahagynám, no meg a nemi életet is!!!! Egyik sem ér annyit, mint egy egészséges gyerek!!!!!!

Most rohanok, szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
nircee

Giga,
utánanéztem, és ezt találtam:

"Arra kell figyelni, hogy ha valakinek több vetélése ill. koraszülése volt, vagy vérzik, görcsöl, akkor nem szabad szoptatni a várandósság mellett. Egyébként problémamentes terhesség esetén semmi akadálya. "

Szerintem mindenképpen kérdezd meg a védőnőt, és ha sikerül elérned, a dokidat is!!!! Legyél erőszakos, ne hagyd Magad lerázni, hiszen most a Babád élete a tét!

Kép
Kép
nircee

Lányok!
Ha lehet ti is olvassátok el Mirka történetét, annak az életre való pici lánynak ti is küldjetek egy kis pluszt!

Augusztus 15-én született egy gyönyörű csöppség, Mirjam Nefelejcs. A kis szíve olyan beteg, hogy az orvosok nem tudnak segíteni. De Mirka hihetetlen erővel élni akar, önállóan lélegzik, mosolyog, ez már maga egy csoda. És mi is dolgozunk egy nagy csodán! Ki-ki vallása és világnézete szerint segítsen imával, fohásszal, kéréssel, pránával, bíztató gondolattal, és szóljatok másoknak is, szülőknek, gyerekeknek, barátoknak, mestereknek. Ma este 10-től pedig közösen gondolunk Mirkára és az ő szívére, mely máris annyi szeretetet hozott a világunkba
idézet a babaszobáról Timbea hozzászólásából

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... tart=77600

Kép
klmaria

Sziasztok!

Giga,
Nagyon sajnálom,ami Veled történt,de a lényeg,hogy a baba jól van és már Te is!
Egyet értek a többiekkel,én biztos orvost váltanék ilyen helyzetben,elvégre egy életről van szó!!!!

Köszönjük mindenkinek a dícséretet Levi nevében is.

Szegénylém ma nagyon sírós volt,nem tudom,mi lehetett a baj.

Tegnap volt az első alkalom,hogy nem aludt itthon Levi.
Nagy nehezen rábeszéltek,hogy menjünk el ünnepelni,Levit meg hagyjam az anyósoméknál.
Végül is otthagytam,de már reggel korán ültem az ágyon és vártam,hogy felébredjen Tomi,és induljunk hozzájuk Leviért.

Kódfeltörés:
szerencsére nem nekem törték fel a kódjaimat,de köszönöm a válaszokat Lányok! :lol:

Mennem kell!
Jó éjszakát Mindenkinek!

Kati és Levi

Kép
mano83

Sziasztok!

Giga, nagyon vigyázz magatokra!!! Amikor írtad, hogy görcsölgetsz - keményedgetsz már akartam írni, hogy az semmi esetre se normális ilyen korán, tehát NEM szabadna szoptatnod és PIHIZNI kellene... nem tettem, mert nem akartalak rémísztgetni...
De biztos minden rendben lesz, csak most tényleg próbálj meg magadra és a picire figyelni!

Többiek: nagyon cukik a babák, én már úgy várom, hogy a saját picimet lássam - és mindenféle horror sztori miatt - egy kicsit aggódom is, de megpróbálom nem túlzásba vinni...

Na mindegy, pozitív gondolatok és pozitív energia... Jön hozzánk Debrecenből az egész családom, ők majd elterelik a figyelmem...

Jutta

KépKép
jutta

Giga: Nem akarok tényleg fogadatlan prókátor lenni, de abba gondolj még bele, hogy a dokidnak Te csak egy statisztikai adat vagy, ő nem fogja azt mondani, hogy ne szoptass, hiszen még egészséges terhesség esetén is elég nagy esélye van a vetélésnek... ez most nem csak a Te dokidra igaz, hanem mindegyikre, hiszen nem az ő gyerekükről van szó...
Tényleg Neked kell döntened...

Jutta: hessegess el minden negatív gondolatot... nyilván vannak - szerencsére ritka - esetek, amikor nagy baj van, de jobb nem is gondolni rá... az aggódás ártalmas, viszont ha meg ne adja az ég, baj lenne, akkor ráérsz aggódni, ha már tudod, mivel kell szembenézned... elég bonyolultra sikeredett, de remélem, azért érhető volt... :oops:
Egyébként meg nem lesz semmi gond, hamarosan kezedben tarthatod az egészséges picikédet! :)
Nincs is annál nagyobb csoda - tegnap nézegettem Lolo születés utáni képeit és ilyenkor újra és újra elérzékenyülök...
Aztán ránéztem, hogy milyen óriási már és mennyi mindent megtanult ilyen rövid idő alat... :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?