Hát sziasztok!
Tüccs!
Sajnos jó volt a megérzésed!
Sajnos bent voltam a kórházban hétfőtől péntekig.
Az történt, hogy hétfőn éjjel 11 óra tájban feküdtem az ágyban néztem a tv-t, férjecském édesdeden aludt mellettem, egyszer csak azt éreztem, hogy valami folyik belőlem. Mintha pisilnék, és nem tudom visszatartani. Lenyúltam, de nem volt vér a kezemen, aztán gyorsan felpattantam az ágyról megnéztem a helyem, de még az sem volt véres. Aztán kint a wc-n már úsztam a vérben.
Előre bocs, ha kicsit morbid, és nyers leszek, de ezt nem tudom máshogyan leírni
Gyorsan felkeltettem a páromat, hogy azon nyomban be kell menni a kórházba. Pár perc alatt fel is öltöztünk, én betettem egy betétet. Leszaladtam az egyik szomszédunkhoz, hogy fel tud-e menni a Lilihez, mert ő már aludt.
Ezek után ezerrel be a kh-ba. Ott már annyira átáztam, hogy a nadrágom is teljesen olyan volt. A Túri doki volt ügyeletben, megvizsgált, de ahogy levettem a bugyimat folyt a vér mindenfelé, végig a lábamon... Azt mondta ez vetélés gyanus.
Aztán uh-gal is megnézett. Ekkor valamelyest megnyugodtam, mert élő magzatot látott, normális szívveréssel. Remegtem mint a nyárfalevél, egyrészt az ijedtség, másrészt a vérveszteség miatt.
Végül 6 ágyas kórterembe kerültem. Aznap éjszaka elállt a vérzés. Másnap már inkább csak az jött ki alvadt vér formájában, ami még bent maradt, utána pedig csak nagyon kevés barnás folyás volt. Lilit egy nap 3-szor hozták be nekem etetni (apuci itthon maradt kedden, szerdán anyósom jött, csütörtökön meg pénteken meg anyukám). Először az volt a terv, hogy a gyerekosztályon elhelyezik, és akkor majd én lemegyek megszoptatni, de mivel szigorú ágyfekvés volt nekem előírva, ez nem volt jó se nekem, se neki. Így teljesen jól elvolt az apukájával, meg a nagyszülőkkel. Annyira büszke voltam rá, mert nagyon jól viselte anya távollétét. Nekem is jobb volt így, mert nyugodtabb voltam, hogy nem szed össze semmit a gyerekosztályon.
Pénteken pedig szinte kidobtak a kórházból, mert kellett az ágy. Szabó uh-ot akart csinálni, de mivel foglalt volt, így csak megvizsgált, ekkor már készen voltak a papírjaim, azokat gyorsan alá kellett írni. Két szót nem tudtam beszélni vele, mert annyira rohanásban volt. Így azt sem tudom, hogy mitől volt ez az egész (bár szerintem ezt ő sem tudja), azt sem, hogy meddig kéne feküdnöm (annyit mondott, hogy ne emelgessem a gyereket), és hogy most mi legyen a szoptatással. Amikor hétfőn voltam nála a magánrendelésén azt mondta, hogy nyugodtan szoptassak, úgyis majd ha megváltozik az íze magától eldobja, pénteken meg azt mondta, hogy addig vérezni fogok amíg szoptatok. Na ezen igazodjak ki. Azt sem tudom, hogy lehet-e nemi életet élni, vagy ez már tiltott gyümölcs lesz a maradék idő alatt. Szóval SEMMIT!!! És ezért nagyon csalódott vagyok.
Megértem, hogy rengeteg a beteg, de szerintem az a minimum, hogy legalább 5 percet szenteljen egynek, akinek azért nem "csak" görcsei, vagy haskeményedései vannak, hanem vetélésgyanus volt. Szóval most nagyon sokminden kavarog bennem. Ráadásul vissza se rendelt kontrollra. Annyit mondott, hogy az AFP utáni uh-on találkozunk. Az még 5 hét! Nem tudom, hogy most mi legyen. Nagyon félek, nehogy megint vérezni kezdjek, mert ennek sem volt semmi kiváltó oka. Simán feküdtem az ágyban, nyugalomban. Ráadásul aznap nem is emelgettem nagy dolgokat. Nagyon keveset volt a kezemben a gyerkőc is.
Tehát ez történt velünk.
Ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza, de még ennyit sem szabadna itt ülnöm a gép előtt, amennyi idő alatt ezt most megírtam.
A képeket megnéztem! Tündéri mindenkinek a picurija!
Ezer bocsánat, hogy nem emelek ki senkit. Innentől kezdve megpróbálok újra becsatlakozni a fórumba. Remélem legközelebb csak februárban lesz kisebb kiesés a szülés miatt.
És még egyszer bocs, ha túl nyersen írtam volna le a történteket, de nem tudom szépíteni.
Azért azt hozzá teszem, hogy a kedvem jó, tehát nem vagyok se depis, se semmi ilyen. Csak a bizonytalanság zavar egy kicsit.
No, befejezem már.
További szép napot mindenkinek!