Sziasztok!
Vagyok ám, és olvasok is, de ma pl.be kellett jönnöm a munkahelyemre, és most 4-ig egyedül vagyok az irodában, mint fronttartó
Védőnéni volt, kb.5 percet, végig sem nézte a lakást, csak megkérdezte, hol lesznek a kiságyak, és javasolta, ő hová tenné, elmondta ezredszerre is, hogy miket ehetek,aztán lelépett.De aranyos volt, amúgyis kedves nő.
Zsókuci, valószínűleg ezt már nem olvasod, de nagyon-nagyon kellemes nyaralást kívánok nektek, és jó pihenést, a sok intézkedés, mérgelődés után rád, rátok fér!
kérünk képeket majd!
Lexi, nem írok semmit, úgyis tudod mit gondolok.Bármi kell, szólj, akár a már felajánlott tanulási cuccok, bár lassan szelektálok, és égetek, annyi szarság gyűlt össze az államvizsgára.Nagyon sok erőt kívánok neked, nektek!és sokszor puszillak!
Jövő héten szerdán kell mennem vérvételre, de a diétás reggelim elfogyasztása után 1 órával, kiváncsi vagyok mennyi lesz a cukrom.Képzeljétek, tegnap kaja után, meg hát ugye délután, addigra már evett az ember lánya eleget, szóval nagyimnál megmértem (mert neki van ilyen kütyüje), és 4,5 lett úgyhogy én nem tudom mit mértek, de még a főorvosnő is meglepődött, amikor mondtam neki, hogy velem nem 75 gramm,hanem 100 gramm cukrot itattak meg na mindegy, próbálom tartani a diétát, aztán kiváncsian várom az eredményt.
Velem ennyi, mocorgás már van, de még nem ütik ki a ház oldalát, viszont néha már szabad szemmel is látni a hasamon, és ennek naggyon örülök
Bibarka, arra a határozott rúgásra lehet, hogy még várnod kell, látod, még én is várok
Kismoni, igen, sajna ismerős a cukor szitu.De diétával állítólag tényleg minden rendben lesz, ne idegeskedj!
Akinek nem írtam külön, bocsi, fárat vagyok, és most úgy be van keményedve a hasam, hogy csak na....
puszi
Numa