Új privát üzeneted érkezett!

Nikinek ki jött a 3. foga. Kicist nyűgösen telt a hét, ezért is nem tudtam nagyon jönni. Édes kicsi cicám. :) Kanapéra felmászik, és megtanitottam tolatva lejönni róla, annyira ügyes :) (vagy ezt már írtam? )
Szóval rohannak a napok.

Lanett Boldog 3. hófordulót nektek!!
Mintha csak tegnap született volna.... :lol: :lol:
Képeket kaphatunk? :)
Mindennapok, hogy telnek?
Valamelyik nap Én is elolvastam az első hozzászólásomat :) (12. oldal másik topic :) ) Nekem is nosztalgikus, rá nézek most csöppre, és annyira messzinek tűnik.

Hűhhaa felébredt, mennem kell. Puszi nektek

Igy jön le

Kép Kép Kép Kép

chesti

Chesti
azok a pufi lábak,megzabálom :P :P :P

Lanett
visszaolvastam,neked tényleg gyorsan összejött,de szerencsés vagy :P :P ó én mikor kezdtem,már nem is tudom,istenem akkor még nem gondoltam hogy 6. ra fog sikerülni :oops: :oops: annyira biztam benne :oops: :oops:

Benszikém
köszi,nem lesz kellemes :cry: :cry:

Luki jól van,ha felkel az ágyból nyilalgat neki,ezért nem is kel fel :oops: :oops: viszont végre látta ahogy a hasában az egyik oldalra kucorodik a kis Lili :wink: :wink: kidudorodott a hasi :lol: :lol: én meg még azt sem érzem hogy mozog,na jó néha valamit érzek,de olyan hamar elmúlik hogy azt hiszem képzelődöm :shock: :shock: már határozott rugást szeretnék érezniiiiii :oops: :oops: :oops:

bibar

Bibar drága majd kéred is a picurt, hogy hagyd anyát, úgy szétrúg majd. :)
Lukit puszilom. :)

http://www.youtube.com/watch?v=YY01onVFRRY&mode=related&search=

chesti

Benszike!

Köszike ari vagy!!!!

Chesti!!!

Édi kicsi csajszika!!!Gratula a fogacskához! :wink:

Na megyek,mert főzni meg mosni kell!!!Majd jövök!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Tender nem halad, és én megint itt vagyok....

Lexike!
Igen, tudom, valóban nagyon szerencsés vagyok hogy elsőre sikerült.
Mikor már végre idekerültünk én éreztem hogy végre sínen vagyunk. Nekünk a BMCig vezető út volt rögös, 2004 februárjába kerültünk a Schöpf Méreibe, kivizsgálások, inszem, hormonbombák honapról hónapra de mindig csak az átjárhatalan felemen érett tüsző, a másik egyszerűen leállt... és ez így ment 6-7 hónapon keresztül... és én éreztem hogy ez vakvágány, győzködtem apát hogy menjünk lombikra, de ő nem akart váltani, amig Arnold doki végre azt nem mondta hogy mostmár ennek tényleg nincs értelme, menjünk lombikra...

Jaj felébredt a kis Drágám, mennem kell.

lanett

Sziasztok!

Nagyon boldog vagyok, mert minden rendben volt a dokinál, méhszáj C 3000, Lili 1420 g, Dorka 1450 g ( akkora pocakja van :shock: :lol: )
Egyéb paramétereik teljesen a koruknak megfelelőek :D

ÉÉÉÉÉÉÉÉs csak négy hét múlva kell mennem, ha nem lesz semmi gáz, addigra betöltjük a 33. hetet, és akkor már nem valószínű, hogy megúszom a kórházat, de akkor már nem is bánom majd szerintem.
11 kg-nál tartunk, meg lettem dicsérve :oops:

Sajnos a császárt nem fogjuk megúszni úgy néz ki, mert még mindig mindenki faros :? hiába ücsörögni szeretnek, nem fejjel lefelé lógni :wink: doki szerint még van azért esély, hogy befordulnak, de kezdjek felkészülni lelkileg a műtétre...

Lényeg, hogy jól legyenek a lányok :!: :!:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Jaj, Lili 1240 g :oops: :oops:

jucicuki

Juci!
Grat a jó eredményekhez!Sajnálom,ha nem fordulnak meg a babák!
Luki!
Beindult a kis élien?Pihizz sokat!
Chesti!
Édes ez a nagyszemű!
Lanett!
Ez nagyon klassz,hogy elsőre sikerült!
Lexi!
Írok püt!
Vendég

Jucika!

Gratula a kicsik méreteihez!!!Örülök,hogy minden oké!!!!Szurkolok,hogy megforuljanak!!!! :!: Hátha! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, köszi :lol:

Judit

jucicuki

Juci
nekem sem lenne kedvem ilyen sokáig fejenállni :D ,de szúrkolok,hogy meggondolják magukat!!

Chesti
Kigondolná,hogy ez a lány nyűgös is tud lenni :D
gabicsibe

Sziasztok!

Lexi, igazából mi nem nagyon ismerjük egymást, mert tényleg nagyon keveset írok de végig követtem az eseményeket. Így nem is akarok nagy szavakat írni Neked csak annyit, hogy így ismeretlenül is sok puszit küldök Neked és sok erőt kívánok a jövőre nézve!

Juci, megnéztem a képtáradat, szuper jó és a pici méreteihez én is gratulálok!!
vicuska1977

Lexi,

Nagyon-nagyon sajnálom. Kívánom hogy minél előbb jó legyen nektek. Sok-sok puszi

Lucia

Kép
lucia1

Sziasztok!

Lexi,
Annyira sajnálom, nem találok szavakat! :cry:
Sok sok puszi neked.

Chesti,
Nagyon édes a ki lencsilány!Puszi nektek :lol:

Jucicuki,
Örülök hogy minden rendben volt a dokinál.
Nagyon szép lett a szoba, és a pocid is nagyon szép!
Csini vagy! :wink:

Velünk minden rendben tegnap voltunk dokinál, és már 3700 g! :lol:
Nagyon megdicsértek minket! 2950-el jöttünk haza!
Ja és a legnagyobb mosolyog már és ez a mosoly már nekünk szol, az elsönél majd elbögtem magam, és mostmár egyre többet és mikor beszélek hozzá olyan édesen formálja a száját ,mint aki mondani akar valamit, néha már hö -zik . IMÁDOM

Bocsi akinek nem irtam de Puszi mindenkinek!!!!

Kép
bibike27

Lucia
Neked külön köszönök mindent. Te adtad nekünk az utolsó esélyt, amiért nem tudok eléggé hálás lenni. Sajnos kedden egyből bent fogtak, megállapították, hogy nincs magzatvíz, ennek ellenére csak csütörtökön kaptam az infúziót. Addig csak arról volt szó,hogy veszik ki, az akkor még élő babát. Annak ellenére, hogy már ekkor ezen gondolkoztak, egy hét múlva kedden ismét egy napig semmit nem tettek velem, pedig hétfőn este végre néztek szívhangot, ami már nem volt. Persze a szívem mélyén tudom, hogy ez semmin nem változtat, de..........

Tényleg mindenkinek köszönöm az sms-eket, a hívásokat, a látogatást és persze az itteni drukkokat. Nem tudom odafent hány ember szeretete és drukkjai kellenek egy egészséges baba megszületéséhez, de szerintem elvileg mi túlerőben voltunk.
Vendég

Sziasztok!

Lexi, ha úgy érzed, hogy jobban leszel attól, ha kiírod magadból a veled történteket, akkor tedd meg. Úgy gondolom, hogy senki sem fog itt megszólni azért. Ha pedig igen, akkor lesz irgum-burgum! :twisted:

Nyunyi, neked :cry: Hajrá 2. inszem! Nekünk bejött!
A tejcsorgásra mit mondott a doki??? Magas prolaktintól lehet, úgy tudom.

Juci, klassz lett a babaszoba - igazi meseszoba :P A babakocsi őrült jó! Milyen márka? Hol vásároltátok?

Chesti, gratula a fogacskához! Nagyon ügyes Lencsilány. Csak így tovább!

Zsókám
, mindjárt indultok! Aztán jól kipihened magad!

Lanett, munkahelynek tenderezel v. szabadúszol? Nem semmi, hogy a 3 hónapos csajszi mellett bevállaltad! Elismerésem!
Én már attól be vagyok tojva, hogy szeptembertől egyetem, és fogalmam sincs, hogyan fogom megoldani Máté elhelyezését (v.szeg jön velem, majd együtt államvizsgázunk :wink: ), és én mikor fogok tanulni.
Nekünk 3 nap különbséggel 1 évre rá született meg Máté, attól számítva, hogy elszőször beléptem a BMC-be (márc.7-én voltam először, Máté márc.4-én született).

Bibike, szépen fejlődik Bettina! Nagyon ügyes csajszi! :)

Estrella, hanyatt fekszel, amikor rád jön a szédülés?

CSajok, mennem kell, de még két gyors kérdés:

1. Lesz lombikbébi találkozó szeptember 29-én. Csináljuk akkorra mi is egy talit 2in1?

2. Maholnap fél éves Máté, és még mindig nem voltunk a BMC-ben, azt sem tudják, hogy megszületett :oops: :oops: , mert mindig csak halogattam az email írást. Hogyan szokás ezt intézni???

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Jól megszivattam magam... ezt el kell mesélnem...
Kaptunk papírt hogy hálózatbővítés miatt áramszünet lesz 11től du.3-ig. Persze elfelejtettem, Írtam a tendert, Réka sírt, anya pattant, mentés minek, lányka eszik áram el, a többit gondolhatjátok.... :oops: :x :D

Share!
Isten mentsen, hogy ezt rendzseresen csináljam. páromnak van egy építőipari cége, és annak írom a pályázatot.Nem sokszor szoktunk, de egyre többször fordul elő. :? Folyománya: ma kb.5ször vesztünk össze a telefonba, mert az anygakiírás részletezésénél ő úgy írja hogy neki egyértelmű, és én a laikus ugye nem értem, hívogatom. pl. mi az a stafni?

Én levelet írtam, egy ilyen megérkeztemes képeslapba beleragasztottam egy 2 napos képet, meg mellétettem egy olyat ahol mindannyian látszunk, meg írtam egy levelet mellé. Remélem megkapták.

Taliban nagyon szívesen bennelennék, mert lombiktalálkozóra megyünk ezt apa már a kezdet kezdetén megígérte, és ugye mivel nekem csak Budaörsig van jogosítványom :lol: rá vagyok utalva.
Hol lesz most a lombikos tali? Tavaly hajógyárin volt asszem.

lanett

Sziasztok!

Lexi,
Egy hatalmas ölelést küldök neked! Kép

Kismoni
kismoni

Lexi is nagyon sajnálom,teljesen paff vagyok attól amit írtál!Nagyon sok erőt,kitartást kívánok Nektek!

Lippa

lippa

Juci nagyon örülök,hogy minden rendben Veletek,a császárral meg ne foglalkozz lényeg,hogy a Csajok jól legyenek!

Share,Lanett én benne vagyok a taliban :wink: .Most is a hajógyári szigeten lesz a Ladik csárdában,tavaly mi voltunk nagyon jó volt.
Ja és Share mi bementünk személyesen a Csajokkal vittünk zárót és képet a Csajokról.

Chesti tolatós Niki nagyon édes :D !

Bibar drukk a mai alul-felül orvos járathoz :wink: !

Most mennem kell,bocs ha v.kit kihagytam.

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Share!

Köszike,aranyos vagy!Nektek is a 2 inszem sikerült!???Már azóta megint nincs tejcsi,se cickó fájás,azt monta a gyógyik hatása! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi nem is írtam kisördi mennyire édes :) Nagyobb képet is rakj róla. :)

Share, de jó "látni" :) Mi sem voltunk még zárót leadni. :oops: Tiszta ciki. Személyesen szeretnénk, és valahoy nem jön össze. :oops:

Mi is megyünk lombik talira. :lol:

Lippa csajok h vannak? :) Képet régen kaptunk.

Lanett, az gáz. Ismerős amikor elszáll az anyag. :evil: Akkor Ti is jöttök talira?

Bibike, kérünk mosolygós Betti képet. :) Emlékszem Én is imádtam azt kis mosolyt, főleg mikor majd telivigyort is vág majd. :lol:

Gabicsibe, mi csoddaa, hajjaj milyen nyügi. Most itt alszik cicin,mert kis ágyban nem akar. Ma ha aludt összesen 1 órát sokat mondok, és semmi nem jó neki. Fáj a fogacskája, kenem neki, dehát....
Majd túl vészeljük. :)

Juci milyen nagyok már a csajok. :) Szoba isteni édes, férjemnek is mutattam, Te pedig sugárzol. :)

chesti

Keresztfiammal, és Nikivel állatkertben. :)

http://www.youtube.com/watch?v=0S0Fb5jJkdc

chesti

Share!
Én is benne lennék egy taliban!
Záróval és babával kell bemenni,nekem ezt mondta a Zeke!

Lexi!
Ment a pü!
Vendég

Chestike Drága!

Hogy érted a nagyobbat!? :roll: Méret vagy kor?!Láttad mind a hármat amit feraktam rólla? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi drága méretben. :)

chesti

Chestike!

Értem! :wink: csak nem igen van olyan képem ami nagy és felfér! :roll: De ha lesz igérem rakok! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kicsi Mamik!

Elköszönök,mára!!!JÓCCAKÁT!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

GYorsan, amíg apa és Máté fürdik - apa fürdik, Máté nézi a pihenőfoteljéből :lol: és szerintem már cicikről ábrándozik. Fürcsin, vacsin már túl van. :)

Chesti, akkor én miért idegeskedek?? :roll: Menjünk együtt!? :wink:
Nektek is ajánlom a Viburcol homeopátiás kúpot. Máténál bevált!

Hűű, csajok nagyon örülök, hogy tetszik a tali ötlet.
Lippa, veled sokat fogok konzultálni útvonal ügyben. :wink: Ja, és teszek fel fotót, emlékszem kértél. :) Abból mindig van a tarsolyomban.

Lanett, még fénykoromban én is benne voltam (bár nem építőipar). Nem irigyellek. Kitartás!!!

Nyunyi, melyik gyógyszerre fogta a doki? Kíváncsi vagyok, hiszen inszemnél még nincsenek "durva" dolgok.

Na, húzok, mert már itt tombolnak a kanapén a hátam mögött. :roll: Máté nyafizik, apa felveszik, Máté vigyorog és röhög... :lol: :lol:

Jó éjt!

Kép
Kép
share

Sziasztok,

Itt vagyok… azt hittem, azért péntek felé közelítve jobb lesz a hetem, de hát nem így lett!!! Ha még 2 nap lenne hátra a hétből, és nem 1, nem hiszem, hogy kibírnám, komolyan :shock:
De tényleg az éltet, hogy holnap éjjel indulunk. Jaj, már úgy be vagyok sózva :D

Bibarci,
Ti is fogtok nekem hiányozni! Aranyos vagy nagyon! :D

Lanett drága,
Boldog 3 hós évfordulót! Atyaég, már 3??? Képet mikor kapunk Rékuciról? :D
Sajnálom, hogy elveszett a munkád, vagy annak egy része, gondolom ideges voltál :evil:

Chesti,
Gratula a fogacskához! :D Nagyon édi a kép, ügyes lányod van :D
Jaj, nagyon tetszett az állatkertes videó :D Most már tudom, miért kerested ezt a számot :wink: Millió puszi!

Judit,
HURRÁ!!! Örülök, hogy minden rendben Nálatok!!! :D:D:D Szép kis súlyban vannak a csajszik :wink: Képet kapunk? :wink:

Bibike,
Szép súlyba van Betti baba :D Örülök, hogy jól vagytok! Nagyon átjön a boldogságod az írásodon! :D:D Jó olvasni! :D

Lexi drága,
Örülök, hogy tudtunk ma kicsit beszélni, aztán eltűntél msn-ről, remélem csak a vacsi utáni kaja-kóma uralkodott el rajtad :) Én is sokára jöttem vissza a gép elé :oops:
Igaza van Share-nak, ide aztán tényleg megírhatod, ha valami bánt, szeretünk, és amiben tudunk szeretnénk segíteni. Ha mással nem tudunk, legalább azzal, hogy „meghallgatunk”.

Na én lépek, mert még a sima topikba is szeretnék írni, de lehet, hogy már megint nem lesz erőm :(
Megpróbálok még holnap is bejelentkezni kicsit, de azért a holnapi nap, ha hazaértem, akkor a pakolás és pihizés jegyében fog telni :wink:
Jók legyetek! :wink:

Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Lexi!
:oops: :cry: :oops: :cry: :oops: :cry: :oops: :cry: :oops: :cry:
málna79

Hello Lányok!

Jövök egy kicsit, mert holnap úgyis a keresztelői előkészületek miatt be leszek havazva.

Chesti!
Gratula a fogacskához, édesen közlekedik a lánykád.

Zsókuci!
Jó utat holnapra, és érezzétek nagyon jól magatokat.
És üdvözlöm Horvátországot!!!! Imádom, és remélem jövőre már mi is megyünk!
Hová mentek pontosan? Bocsi arról valahol lemaradtam :oops:

Juci!
Szupi méretek! Ügyesek vagytok!

Örülök, hogy jöttök lombiktalira, és remélem lesz egy topiktali is utána. Már én is nagyon szeretnélek megismerni Titeket!

lanett

Hello Lányok!

Jövök egy kicsit, mert holnap úgyis a keresztelői előkészületek miatt be leszek havazva.

Chesti!

Zsókuci!

Juci!

Örülök, hogy jöttök lombiktalira, és remélem lesz egy topiktali is utána. Már én is nagyon szeretnélek megismerni Titeket!

lanett

Hello Lányok!

Chesti!

Zsókuci!

Juci!

lanett

Szép reggelt Kicsi mamik!!! :wink:

Share!

Merionalt ,meg utrót kaptam,azt hogy melyiktől,nem tom!!!!Majd rákérdezek! :roll: Azóta megint nincs! :wink:

8-kor megdöföm,magam,most néztem,hogy a csajszika egy kicsit nagy tűt adott a beadáshoz,olyan mint amivel eddig adtam csak ez hossszú!!!na majd meglátom,ha nem jó szerzek másikat! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Csajok!!!Jó reggelt!!!!

Tegnap night shopping volt a Kikában és10%-al olcsóbb volt minden!Míg én bálnaúszáson voltam,addig az uram megvette a kókuszmatracokat és a 4db lepedőt a kölköknek!
Úgy nézki,egy ikres ismerőstől megvesszük a bébiőr+légzésfigyelő kütyüjét 20-ért!35 helyett nem mindegy4Asszem van még egy külön légzésfigyelője is!Azt is hozzávesszük!Csomó mindenünk van már!Tök jó!
Ja és a hétvégén megyünk az ikres barinémhez és megkapjuk a pólyákat,fiús ruhákat,kiskádat állvánnyal,meg nemtom még mit!Alakulunk!
Tegnap a bálnázáson aki még nem ismert megkérdezte mior szülök,mert látják nemsoká!Basszus,ekkora hasam lenne?
Bár apuék hetente kukkolnak meg és mindig mondják,te már megint nőttél!
Ma hajnli 2-kor Balázs nevüm úgy döntött eleget pihentem!Szétvert benn mindent!Utána 3-kor oyan éhséget csinált,hogy majdnem vukkoltam egyet!Csajok!Olyan kúva jó volt csirkepörit enni tésztával éjjel,mint az állat!És nem volt lelkiismeretfurdalásom.

Bibarka!
mi volt a dokiknál?Minden ok?

Numa!
Nem jelentkezel!

Tini bari!
Te sem!

Zsókuci!
Nagyon jó pihit nektek!Töltődj föl,amennyire csak tudsz!
Vendég

Zsókuci
A párommal dumáltunk a nappaliban, meg kicsit odabújt hozzám és tévéztünk. Észre se vettem, hogy mennyire elment az idő. Elnézést kérek.
Remélem nagyon jól fogod érezni magad a nyaralás alatt. Aztán a kis tequila elfogyjon ám!!! Hiányozni fogsz nekünk, de örülünk, hogy pihenhetsz egy kicsit. Ugye csajok?
Nekem nincs elég bajom, még kijött az allergiám is, úgyhogy most egyfolytában hapcizok és orrot fújok. Tényleg mindent hasizomból csinál az ember???????!!!!!!!!!!!!! Akkor miért ilyen hájas a hasam???
Ennyi munka után kockának kellene lennie. Ez fel sem tűnik az embernek, amíg jól össze nem vagdalják. FINCSI!!
sok puszi Neked és mindent köszönök
Vendég

Benszike!!!!

Ne is legyen lelkiismeret furdalásod!!!! :wink: Nyami!!!Csiri pöri!!!Imádom!!! :wink:

Zsókuci!!!!

Jó pihenést,aztán nagyon várunk vissza!!!!Vigyázzatok magatokra!!!!!Pusszancs!!!

Bibar!!

Mi újság!!!!Meg volt az alul felül vizsgálás?! :wink: Minden rendben!? :roll:

Lexike!!!

Szegényke!Nem egyszerű!!!Gondolom minden happci fáj?! :oops:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lexi drága,
Igazán nincs mit megköszönnöd!!! És semmi baj, hogy nem jöttél, reméltem, hogy nem lettél megint rosszul!!!
Amúgy meg nincs is háj azon a pocin :wink:

Millió puszi neked!

Köszi mindenkinek a jó kívánságokat! :D Édik vagytok!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Juci,
3000-es a méhszájad, az nagyon jó és a lányok is szép nagyok már. Most irigykedem egy picit a gyerekszobáról már nem is beszélve az is gyönyörű. :D

Zsókuci,
Nagyon jó pihenést kívánok Nektek! :D Vigyázzatok Magatokra!
Ráadásul Te fogsz vezetni, háát nagyon ügyi vagy; bár azt már rég tudom, hogy tök jól vezetsz.

Hát velünk is mindig történik valami. A héten voltam méhszájvizsgálaton és a terheléses vércukrot is levették.
A méhszájam nem változott; bár sajnos meg van rövidülve, de zárt!
Viszont, hogy izgalmas maradjon az élet a vércukrom (75g-os szénhidráttartalmú lötyi megivása után), 8.5mmol/l lett. :cry:
Olyan kis hülye vagyok én azt hittem, hogy a sok gyümivel amit megettem (szőlő, dinnye, barack stb.) jót teszek a piciknek és erre kiderült, hogy ellenkezőleg. Jó néha egy -egy csoki is lecsúszott.
Na ennek vége kezdhetem a diétát. Azt hiszem most már nem fogok minden héten 0,5-1 kg-ot hízni. :oops:
Dokival még nem beszéltem, majd szerdán megyek terhesgondozásra.
Lucia, Numa,
jól tudom ugye, hogy ez Nektek sem új dolog. Ha tudtok segíteni ezzel kapcsolatban, azt megköszönöm.
Tudja valaki, hogy ez a babákra mennyire veszélyes?

Kismoni
kismoni

Chesti nagyon jó a videó :D .Csajok jól vannak,köszi nagyon sokat huncutkodnak.Ma pl.a Lilla kiröhögte a Petrát a reggelinél,mert tiszta lekvár volt az egész feje :lol: .Mostanában egyre többet kommunikálnak már egymással,nem csak veszekszenek :D .Mostanában nem készült Róluk új kép,de ha lesz felteszem.

Share ok.,majd elküldöm a számom privibe és útbaigazítunk :wink: .Várom a képeket!

Zsókuci drága,nagyon jó pihenést és jó utat kívánok Nektek,hiányozni fogsz :cry: !

Lanett jó keresztelősdit Nektek,aztán képeket kérünk majd :wink: !

Benszi de jó,akkor már lassan Nektek is meglesz minden.Nem semmi a kis Balázs,biztos Ő is egy kis csirke pörire vágyott!

Kismoni sajnálom a vércukor eredményt,de ne légy elkenődve jól kezelhető,csak oda kell figyelni.

Bibar mi volt tegnap?

Lukrécia mikor lesz már fekvős géped?

Numa merre vagy?

Mindenkinek nagyon szép hosszú hétvégét kívánok!
Puszi
Lippa

lippa

Kukuccs!

Lippa!

Biztos édik voltak a kicsik!!! :) Maszatka! :wink:

Bibar Drága!!!!

Merre vagy Kedves?! :roll: Megvolt a doki áradat?! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok csajszik!

Nem bírtam kihagyni, mostanában így alszanak az én drágáim... hogy minek nekik ágy? hát azt magam sem tudom, csak akadályozza őket.

Kép Lucababa

Kép DonZsombor

Kép
lucia1

Móni, pont gondoltam rád a héten, vajon mi lehet veletek. Ügyes vagy hogy még zárt a méhszáj. Ezek szerint bevált a fekvés. Nagyon-nagyon örülök! Hajrá november 13. Hány hetes vagy most?

Igen az én cukrom is sz@r volt... Pedig nem vagyok egy kövér alkat. :( :( Nekem 9 felett volt. A diéta kezdetben elég volt, napi 160 g szénhidrát, 30 reggelire, 15 tízóraira, 55 ebédre, 20 uzsonnára, 40 vacsira. Mire inzulin kellett volna, pont megszültem. :) :) Hát igen, hízni Te nem fogsz, a gyerekek azonban majd gyarapszanak. Én is híztam amíg ki nem derült, a 28. hétig kb. 13 kilót, utána egy grammot sem, és mégis szép súllyal születtek a bébikék. Pedig azt hittem kicsik lesznek.

Numával nem tudom mi van, nem válaszolt és nem is írt, remélhetőleg beállítják valahol a cukrát.

Amúgy a gyerekekre nem veszélyes, ha komolyan veszik, és beállítják rendesen a vércukrot, a bajok abból vannak, hogy ha nem törődnek vele. Úgy sok bajt csinálhat. Sok helyen van belgyógász a szülészeteken ,többnyire az ő dolga ez. Ha nincsen, akkor valamelyik egyetemi klinikára szokták küldeni a cukorbeteg kismamát. Én a II. nőin szültem, tehát engem ott állítottak be. :) :)

Az interneten van fenn szénhidrát táblázat, http://web.axelero.hu/cyk265/body/et.htm

Sok puszi, továbbra is kitartást! Nagyon drukkolok nektek!
Lucia

Kép
lucia1

Nyunyika,Benszi,Zsókuci
megvagyok,a fogamat kihuzták,most fáj eléggé a helye,a lukviziten minden oké volt,de a dokim ajánlotta hogy miután 34 leszek csináljuk meg a boholyvizsgálatot,mert azt mondta hiába tökéletes minden ö 33 felett javasolja :cry: :cry: én meg persze rá bizom magam,bár hidegzuhiként ért,de ö csinálja fél magyarországnak és azt mondta nem lesz semmi probléma :oops: :oops: hát egy kicsit azért beszartam és depkó voltam,de gyorsan túl leszek rajta,kedden megyek genetikai tanácsadásra és még a héten megcsinálja :oops: :oops: igy járnak a vénlányok :cry: :cry: :cry:

Zsókuci
gondolok majd rád,mikor szurnak,majd azt képzelem hogy a tengerbe pancsizom én is.puszillak és jó utat :P :P

Lucia
tudnak aludni :P

bibar

Sziasztok!

Vagyok ám, és olvasok is, de ma pl.be kellett jönnöm a munkahelyemre, és most 4-ig egyedül vagyok az irodában, mint fronttartó :twisted:
Védőnéni volt, kb.5 percet, végig sem nézte a lakást, csak megkérdezte, hol lesznek a kiságyak, és javasolta, ő hová tenné, elmondta ezredszerre is, hogy miket ehetek,aztán lelépett.De aranyos volt, amúgyis kedves nő.

Zsókuci, valószínűleg ezt már nem olvasod, de nagyon-nagyon kellemes nyaralást kívánok nektek, és jó pihenést, a sok intézkedés, mérgelődés után rád, rátok fér! :lol: kérünk képeket majd!

Lexi, nem írok semmit, úgyis tudod mit gondolok.Bármi kell, szólj, akár a már felajánlott tanulási cuccok, bár lassan szelektálok, és égetek, annyi szarság gyűlt össze az államvizsgára.Nagyon sok erőt kívánok neked, nektek!és sokszor puszillak!

Jövő héten szerdán kell mennem vérvételre, de a diétás reggelim elfogyasztása után 1 órával, kiváncsi vagyok mennyi lesz a cukrom.Képzeljétek, tegnap kaja után, meg hát ugye délután, addigra már evett az ember lánya eleget, szóval nagyimnál megmértem (mert neki van ilyen kütyüje), és 4,5 lett úgyhogy én nem tudom mit mértek, de még a főorvosnő is meglepődött, amikor mondtam neki, hogy velem nem 75 gramm,hanem 100 gramm cukrot itattak meg na mindegy, próbálom tartani a diétát, aztán kiváncsian várom az eredményt.
Velem ennyi, mocorgás már van, de még nem ütik ki a ház oldalát, viszont néha már szabad szemmel is látni a hasamon, és ennek naggyon örülök :!: Bibarka, arra a határozott rúgásra lehet, hogy még várnod kell, látod, még én is várok :lol:

Kismoni, igen, sajna ismerős a cukor szitu.De diétával állítólag tényleg minden rendben lesz, ne idegeskedj! :wink:

Akinek nem írtam külön, bocsi, fárat vagyok, és most úgy be van keményedve a hasam, hogy csak na....

puszi

Numa

Kép
numato

Bibar!

Lukvizsgálat, hát ezen jót derültem. :) :) :)

Nem vagy Te vén. Majd drukkolok jövő héten. Sok puszi neked is, és Lukinénit is üdvözlöm, kérlek mondd meg neki. Zsombor azt üzeni, hogy a Lilike mamája vigyázzon magára, inkább örökbe odaadja neki a játszószőnyegét.

Kép
lucia1

Chesti, édibédi Csillagszemű lencsilány. Azokat a sonkákat én is kérném... :) :) :)

Köszönök neked mindent!

Kép
lucia1

Zsókuci drága, nektek jó utat! A horvát fagyival vigyázni! Szegény uram is olyan beteg lett..

Kép
lucia1

Lucia!!!

Tündérek a gyerköcök!!!! :) Én kisördim is igy aludt!!! :wink:

Bibarcika!!!!

Minden oké lesz,nem lesz semmi baj!!!! :wink: Kicsi fogdnak meg küldöm a fájdalom űzőt!!!!!! :twisted: :twisted: :arrow: :twisted: :arrow: Nagyon fogok neked szurkolni!!!És nem vagy öreg!!!Fiatal kis pipike vagy!!!! :lol:

Numato!

Örülök,hogy jól vagytok! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?