Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi Roz, jól vagyunk :)
Nem történik velünk semmi különös, átlagos napok vannak.
Én is mennék Flórával moziba, még a Shrek van tervben, de félek egy kicsit, hogy izgő-mozgó lányom hogy bírná. :roll:
Ügyi Áki a pelus elhagyással!
Lekövezitek az udvart?

Kazi, szuper képek! Milyen nagy már a kisebbik lányod is! :)

Hajni, remélem jó időtök lesz! Jó kikapcsolódást!

Balim, olyan szép helyen voltatok! A képekből soha nem elég, nyugodtan tedd csak fel őket. Vitorlázásról nincs? :wink:
Műtét? Én is lemaradtam...

Lina, jobbulást neked!

Geli, mi van az eredményekkel? Jobban vagytok már?

Erszényes, tényleg nincs képed Janikáról? Édes lehetett!

Nem is írtam, hogy nagymamimat kiengedték a kórházból. Kilábalt a tüdőgyulladásból. Hihetetlen milyen erős.

A héten mentem volna foltvarró tanfolyamra, de túl kevés volt a jelenztkező, nem indult. :cry: Úgyhogy most próbálok autodidakta módon varrogatni. Elkértem anyukám velem egyidős gépét, és próbálkozom :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

JAJ LÁNYOK SOS!!!!!!már csak pár óra van hátra!!!!!!

van köztetek olyan aki regisztrálva van a teszveszen???
ngyon fontos lenne!!!!!!!! :oops:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Adrienn!

Én regisztrálva vagyok,onnan szeretnél valamit?
diessner@citromail.hu
ide tudsz írni
Vendég

Hajny,
majd jövő hónapban, elvileg nagyjából most lenne aktuális a babagyártás, de betegen nem jó ötlet.

Roz,
még csak kettő járt le (június 15-én műtöttek), ezért is mondtam, hogy még kellene várni, de már annyira nem bírom.

Pille,
még azért annyira nem jó a helyzet...
Kedvenc kutyusunk éjszaka megharapta a férjem, úgyhogy be kellett menni vele az ügyeletre (lejárt a kutya oltása is :twisted: ), így én is megnézettem magam. Összeszedtem Lili vírusát, csak rajtam nagyon kijött.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz, sikerült?

Kazi, a csajok élőben is gyönyörűek, egyszerűen vakít a szemük :D ! A képeken meg csuda huncutok! :lol:

Kép
seriff

Hajny, hogy sikerült a bobozás?

Lina, gyógyulj meg mielőbb!!

Pille, ügyes vagy és kreatív, menni fog egyedül is, hidd el! :D

Kép
seriff

Seriff
Mégegyszer nagyon köszönöm igen szerencsére sikerült nagyon aranyos vagy mivel tudnám meghálálni ?

pille
szerintem is ügyes vagy menni fog :) majd kérün karról is képeket :)

adrienn
Én vaterán vagyok regisztrálva ha kell szólj :) Jól vagytok ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, ne viccelj, semmivel! :)

Kép
seriff

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült a bobozás,teszek majd képet is,csak fel kell raknom a gépre elöször.Anna egyszer lecsúszott velem,többet nem volt hajlandó beleülni.Úgyhogy apával felváltva mentünk.Majd felmentünk a fellegvárba,majd átmentünk komppal Visegrádnál,elmentünk Balassagyarmatra Endre nagybátyjáékhoz.Olyan jó volt a tegnapi nap!Negyed 10-kor értünk haza.Gyors pancsi és Anna bedölt az ágyba.

Pille
milyen az a foltvarró tanfolyam?Valami varrónöi?Ügyi vagy,egyedül is menni fog neked,egy kis önbizalom.Az meg van gondolom.

Lina
sajnálom férjed,jobbulást nektek,én már elpateroltam volna azt a kutyát,nehogy Lilit bántsa!

Don
hogy vagytok?Nagylányod is jól van?

Erszényes
ha nem esik esö mehetek hétfön?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser
belejöttél már a munkába?Hanna hogy viseli?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

egy pár kép

any/Hajny /a végcélban
Kép

Anna futkározik
Kép

a vár kapujában
Kép

kompról a vár
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok,

Végre kilábaltunk a rövidnek nem mondható betegségből. Lalival mi mindketten negatívak lettünk. Gergőnek jövő héten kell újabb mintát vinnünk ellenőrzésre. Szerencsére már 2-3 napja jól van, megint olyan mint előtte. És pótolja a kaját. Állandóan császárszalonnát és szalámit akar enni.
voltak kint az ÁNTSZ-től. A nő egy csomót kérdezett, rendesek voltak. Volt egy kérdés, hogy van-e egér. A nőci egyből húzta ki, hogy nincs. Erre kiakadt Gergő és mondta, hogy cin-cin. Rohant a dvd-hez, hogy bekapcsolja a Stuart Little-t, hogy megmutassa van egerünk. :lol: :lol: :lol:

Hajny,

Nagyon jó napotok volt, nem is csoda, hogy hazaérve Anna kidőlt. Jók a képek!
Álomesküvő - kompromisszumot nem tudtok a gyors és az álom között?

Timci,

Nekünk horgászni sem kell kimenni. Két éjjel volt idebent szúnyog, és nem bírtam leütni, reggelre totál összemarták Gergőt. Az elektromos irtó semmit sem ért.
Gergő is 20-án született, így tuti nem felejtem el a szülinapod. :)

Kazi,

Köszi kérdésed, szerencsére már mindenki jól van, de hogy Gergő is az-e majd kiderül nemsokára, bízom benne. Mert már utálom ezt a bezártságot. És persze ő is, csak áll a függő folyosón és nézi a szomszéd gyerekeket, akikkel játszani szokott. De még nem mehetünk át.
képek csúcsak! Látom Lari szereti a palacsintát! A bújocskás kép is édes. tényleg huncut szemük van a csajoknak. :)

Lina,

Neked és a férjednek is jobbulást. Kutya - elhiszem, hogy nagyon idegesít. Nem ez az első hogy tönkre tesz vmit. Nem lehet elajándékozni?

Roz,

Gratula a szobatisztasághoz. Szuper. :D :D :D minket ez a betegség rendesen visszavetett.
mozi - édes lehetett Adri, ahog :D tudtodra adja, unja a dolgot :D . Gondolom, te nem élvezted akkor annyira. Áki is volt?
mi köveket szedünk úton-útfélen. :D

Ser, Roz,

köszi jobban vagyunk. Gergő már felesel az apjával. A gyógyu :D lás jele. :D

Nana,

Nem semmi sztori, hol történt ez. Szegény kislány nem sűrűn látja az anyját, ezek szerint. :(
Esküvők mikor lesznek?

Erszényes,

Neked is köszi az érdeklődést.
Janika édes lehetett, ahogy elaludt kaja közben, nálunk is volt tavaly nyáron egyetlen alkalom, a hintába gyakrabban bealszik. :)
Fényképet csináltál róla?

Pille,

köszi, jól vagyunk. Sajnálom, hogy a tanfolyam nem indult, de szerintem is igaza van a csajoknak menni fog ez egyedül is. Majd várjuk a képeket, az első próbálkozásokról és lehet, hogy csak ájuldozunk. :)

geli08

Sziasztok!

Én vaok olyan fáradt ma!Az idötöl lehet?Egyik pillanatban esik,a másikban meg süt a nap.Borzasztó.
Repülönapot nézte valaki?Én ki nem állhatom.

Geli
remélem hamar rendben lesz minden tottálisan,a pocaklakó rendben van?Érzed már mozogni?Focista lesz vagy ülö munkát végzö?Mert nem mozog sokat.

Roz
nem is kérdeztem,jó volt azért a Lecsó?Kicsit élvezted azért nem?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
ez a kutyus még életében senkit nem bántott, vagyis a hugomat kapta meg még egyszer. Igazság szerint a férjem volt vele egy kicsit erőszakos, mert felhúzta magát azon, hogy hiába engedtük be, hogy ne féljen a vihartól, bent meg nem viselkedett normálisan. Egy dologra akad ki a kutya, ha hátulról megfogják a nyakán a bőrt, és úgy próbálják arrébb tenni. (Pedig a kiskutyákat is ott fogja az anyja, na mindegy). A férjem ezt nem tudta, és pont ott kapta el. A kutya meg vissza.

Geli,
ez az egeres story nagyon aranyos.

Ma voltunk kint a repülőnapon, Lili nagyon élvezte, mondta a gépeknek, hogy még-még! Kicsit féltem, hogy félni fog, de pont az tetszett neki, mikor nagy hangot adtak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mi is élünk, csak sűrűek a napjaink. :) Meg sokat pihenünk, pakolunk, játszunk. :)

A hétvégén pedig Solton voltunk. Repülőnapkor szerencsére nem voltunk itthon, de előtte 1héten keresztül hallottuk, láttuk őket "szerencsére". :( :? Volt, hogy este 10-kor is mentek.....

NAgyon édesek a képek, Lari és MIrabell gyönyörűek! :)

Balim, ti is nagyon szépséges helyeken voltatok! :) Az a szakadék......mesés! :) NAgyon tetszik!

Mi jól vagyunk, Botika eszméletlen mozgékony. A nagy vihar küzepén, éjjel 2-kor felkeltem, és olyan hancúrt levágott az ifjú úr a pocakomban, hoyg nem tudtam vissza aludni kb. 5-ig. :) Zsófi fele ennyire sem volt mozgékony ilyenkor, ennyi idősen. :)

Na, megyek, aszom, hosszú volt a hétvége. Rohanás...egyik helyről ki, másikba be. :)

Képzeljétek nővérem játszott a nemzetközi zenekarban. :) Olyan büszkék voltunk rá. 1évben 1* rendezik meg, és nagyon nagy sikerük szokott lenni. :) Most is az volt.

Pille, ezek az idősek nagyon, de nagyon erősek tudnak lenni. :D Az én nagyim, 85 éves hihetetlen mikre képes még most is.......:)

Lina, jobbulást nektek! Klassz csajod van, hogy így bír minden zajos dolgot. :) Párodat sajnálom. :( EZ a kutya...... nekem egy darabig tuti nem kell kutya.....pedig világ életemben állatok között voltam.

Na, jó éjt mindenkinek! :) :) :)
birolili

Sziasztok!

Köszönöm a lányok nevében is a dicséretet! :)
Evéssel kapcsolatban:Lari sajnos mindent így "eszik" ,nem tudok vele mit csinálni,remélem egyszer majd megtanul rendesen is :roll:
Mira sosem evett ilyen malacul.Kitől,honnan vette ,hogy így is lehet?!

Hajni:
Örülök,hogy jól sikerült a kiruccanás,jók a képek is!

Geli:
Szupi,hogy meggyógyult a Gergő!Egér :lol:

Lina:
Harapás :shock: :?,nem semmi!

Ser:
Hanna pedig olyan nagylány lett!Még később is láttunk benneteket az Alföld előtt...akkor csodálkoztam rá :shock: :D
férjden is meglepődtem....azt gondoltam,hogy nagy,magas -az iwiwes képekből :) Amúgy nagyon összepasszoltok
legalábbis külsőleg gondolom,de,hogy Hannusnak,hogy lett iyen egyenes a haja??!

Roz:
Alvás:most elég rossz volt az éjszaka,mert most bújik a 4.örlő foga és sűrűn felsírt szegénykém...reggelre még a lepedő ,meg az ágy is véres volt... :shock: :oops: úgy megijedtem,hogy mi az ,mire rájöttem,hogy a fogacska volt :?

Na megyek,mert ma volt Larika névnapja és úgy elfáradtam... :oops: Jó éjt!!!
kazi

Kazi,
sok boldog névnapot kívánunk akkor így utólag is Larinak!
Vérzett a foga????????? Hát milyen brutál módon tört az át???????

Lili,
kicsi Lili vagány csajszi :D Amúgy én sem gondoltam, hogy így fog neki tetszeni. Biztosan a nagymamitól örökölte... Anyukám mind a két napon kint volt, annyira imádja a gépeket. Egész héten a hátsó kertből nézték Lilivel a gyakorlatozást. Mondtam is anyunak, hogy kivittem volna Katonatelepre, mert onnan olyan jól látszanak.
Pl. Katticék kertjéből tökéletes, azt már kifigyeltem :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Kazi
utólag boldog névnapot kislányodnak,sütöttél nekik valami fincsit?
A fogacskát sajnálom,jól megszenved ám vele.

Lili
legalább érzed hogy van és egészséges a baba.Pár hét és kint lesz!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok :)

Kazi
Huu szegény kiscsaj biztos nagyon fájhatott akkor neki :(

hajny
szuperek a fotók Én is booztam már egyszer itt baromi jó volt :) Lacsó jó volt persze élveztem Adrinál ez már megszokott a végletek embere vagy nagyon élvez valmit vagy nagyon utál valmit Én azt hittem hogy el lesznek ájulva mozitól hát Niki el is volt de Adri :roll: Vele nagyon nehéz Ő elég különleges személyiség ...

ser
amit kazi irt ezen Én is elgondolkodtam már :D hogy lett Hannácska szőke egynes hajú :D :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Kazi, Boldog névnapot kívánunk utólag is a kis Larinak! :) "malacevés" :D :lol: MAjd megtanulja sztem is. :)

Lina, tőlünk is jól láthatóak voltak a repülők. :) Vagány csajszid van, az tuti. :)

Hajni, pár hét.....olyan gyorsan telik..... már a 25.hét......el sem hiszem. De Boti születését vhogy jobban várom, mint anno Zsófiét vártam. Nem tudom, annyira kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz. Arcra, temperamentumra....... Tuti ő lesz a 2.szerelmem apa után. :lol: 8) Főleg, ha nagyon fog rá hasonlítani. :) :lol:

Ma is jó borongós az idő.....sajnos.... bár pocaklakóm ezt szereti nagyon. :)
birolili

Sziasztok!

Csak azert irok,h.ertesitselek benneteket,jovo honaptol mar Nagykoroson fogunk lakni.Sikerult vennunk egy csodas hazat. :wink: Egy par kep rolla.

KépKép

Kép

Kép
Kép Kép Kép Kép

Meg Atticy-rol is 2 kep. 8)
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Hajny
Klasszak a képek. Örülök h jól éreztétek magatokat. :)

Lina
Jól eltüntetek :shock: :) mire nagy nehezen végeztem azzal az egy melltartónak a felpróbálásával ( olyan össze-vissza voltak rajta a pántok :roll: :shock: 8) :lol: ) mire kijöttem, már sehol nem voltatok :( pedig Lilit meg akartam csodálni :) Álmos volt? vagy mindig vele "szuszis" rongy?
Te meggyógyultál?

Geli
Örülök hogy Gergő újra a régi! :) :) :) Sz. szörnyű betegség. Nekem felnőttként volt, napokig a "halálomon" voltam....egy picinek átesni rajta :( :( :(
Egeres történet nagyon édes! :) Jót nevettem rajta :lol:
Dóriékról tudsz valamit? Szoktatok még találkozni?
Ja a sztori a Tescoban történt.

Most szombaton és a jövő hét szombaton is megyünk esküvőre, lagziba :lol: . A 2 hét múlva lévő az unokatesómé (de mintha a tesóm lenne) szóval nekem az nagyon fontos nap lesz. :D

Szombaton volt a lánybúcsú. Szuper jó volt!!! Délután kezdtünk és hajnali 5-ig buliztunk, de még akkor sem mentünk (jöttünk :) ) haza , hanem mind együtt aludtunk. :D :D :D

Cukker-ről tud valaki valamit??? Hajny? :wink:

Kazi
Larinak nagyon boldog névnapot! :D :D :D Vérző fogáttörés??? :shock: :shock: :( :cry: :cry: (még nem is hallottam ilyet :roll: )

KépKép
KépKép
nana09

Timci, gratulálok Nektek az új házhoz! :) Nagyon szép! :)

Nana, most olyan irigy voltam picit, h. ilyen jót buliztál! :) :wink:
birolili

Sziasztok!

Köszi a köszöntést mindenkink! :)

Nana:
Húú , de jó nektek!Most aztán kimulathatjátok magatokat! :D
Fiúkkal mi újság?Mostanában nem is mesélsz róluk!

Lili:
Klassz,hogy ilyen mozgékony Botika!Én is jobban vártam másodjára a szülést,több okból is!

Lari:Foga... egyik oldalt a fog második fele bújik,másik oldalt pedig most töri fel az ínyt :shock: .Vért csak onnan tudom elképzelni,mert ruhában aludt,meg semmije sem volt reggel véres.Szerintem ahogy picit nyitva van alvás közben a szája ott a nyálas vér folyhatott.Másra nemigen tudok gondolni.
Ma meg lázas egy picit.Remélem "csak" a foga vagy a múlt heti oltása dokinő mostanra igért lázat,esetleg pöttyöket :(
Mirabel ma mamázik,estére is marad ,ott alszik.Kis pihi :) ,habár Lari egyfolytában őt keresi!Na megyek ebédeltetni!
kazi

Hajni!

Köszi kérdésed,jól vagyunk,Barbi is szerencsére:-)Vagyok ám,olvasok,csak időm nem mindig van írni.Ti jól vagytok?Nagyon jók a bobos képek,milyen nagylány már Anna! :)

Kazi!

Nagyon Boldog Névnapot Larinak utólag is!:-)Vérző fog :(

Ser!

Milyen a meló?Hanna hogy bírja az anya nélküliséget?Jó megint dolgozni?Én kicsit várom,hogy dolgozzam megint,másik részről egyáltalán nem,csak más emberek közt olyan klassz lehet a gyes után.
Vendég

Kazi,

Boldog névnapot Larinak!!!!

Kép

Kép
nyhk

Koszi Lili,aranyos vagy. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

kazi: Mi is Boldog Névnapot kívánunk Larinak!! :lol: Nagyon édika képek a lányokról, húú nem semmi lehetett rendbe rakni Larita palacsintatorta után... :roll: :lol: :lol:
Húúú az a fogáttörés nagyon fájhatott szegénynek... Janikának is volt ilyesmi de neki csak véres volt körülötte, na akkor ő is szenvedett... :(

Timci: most megleptél... :shock: , házat vettetek?? Nem is tudtam h kerestetek... De nagyon szép!! Hogy hogy Nagykőrösre??? Nagyon messze leszel ám így... :cry:
Kicsi Attila csudaszép még mindig, annyira szeretném már látni, szerdán ráérsz? Otthon leszel? Mert akkor elnéznénk arra! :wink: Jól kifaggatlak majd a házról is... :lol: :lol:

hajny: nagggyyon köszi mégegyszer a homokozót, na majd Anna is örülni fog neki ha jöttök. Nem semmi csajszi vagy, jól nyomtad a melót, olyan vagy mint én, pörögsz!! :wink: Puszi érte mégegyszer!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha Jancsi hazajön még folytatom vele is a melót... :roll: :lol:

Lina: sztem is jobb ha vártoka babaprojekttel ha beteg vagy, de megértem h türelmetlen vagy.. :wink: :lol:

Lili: el is hiszem h várod már nagyon Botikát! Nagyon kíváncsi leszek rá én is! :wink: :lol: Szerintem is mindenképpen a 2. szerelmed lesz!! Meg az is izgi lesz h Zsófi mit szól majd az öcsikéhez, azt az arcot majd fényképezd le!! :wink: :lol:

Pille: örülök mamádnak nagyon! :lol: Az enyém is ilyen, már 83 éves lesz, de még mindig megy erre-arra és olyan erős még most is sokat dolgozik, a veteményese is 10x akkora mint az enyém meg ilyenek...szal csodálom az ilyen időseket! :lol: :lol:
Hímzéssel hogy vagy mostanában?? Jut időd még Orsi mellett? Amióta Janika jár azóta szinte alig hímeztem.. :lol: :lol:

Bea, Dóra: ti hogy vagytok? Rég írtatok!

Ser: beleszoktál már a munkába?? Hanna is megszokta már?

Thymi: ti hogy vagytok? Holnap randi?? UH képed van már a miniről? Szívesen néznék már róla sztárfotót! :wink: :lol:

Na mennem is kell bocsi ha vmit kihagytam Janika ennyit hagyott nrekem...
:roll: :lol:

KépKép
erszényes

erszenyes-igy kivülről meg előre nem tudok most mondani semmit,mert rengeteget kell most futkorászni a ház miadt...tudod...hivj föl elötte,rendben?Azért mentünk Nagykörösre,mert nagyon olcson megkaptuk ezt a gyönyörű házat.Akkor várom,h.hivj!!!

Csajok!

A növéremnek szüksége lenne egy bébiőrre,tudna valaki nekem egyet eladni?Nem baj,ha használt is.Előre is köszönöm!Másfél éves a kiscsaj,akinek kellene,ugyhogy nem kell valami szpécire gondolni,elég csak a szimpla babaőr. :roll:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nana,
Lilinél általában nála van a kendője, de már amúgy is álmos volt.
Én meg besokalltam, hogy egyetlen fürdőruha sem jó rám, és pont arra gondoltam, hogy neked ott a szomszéd fülkében mennyivel egyszerűbb lehet :D
És 30 éves koromban kell megfejteni, hogy miért híztam ennyit, mikor már így éltem le nagyjából a 30-ból 15-öt. Na mindegy.

Timci,
nagyon szép lesz az új házatok.

Erszényes,
már nem is vagyok annyira beteg :lol: De várok, tudni akarom, hogy én mindent megtettem, és ha esetleg gond lenne, nem okolom magamat. De úgysem lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kazi, Larinak Boldog Névnapot!És Jobbulást is!
(mellesleg úgy szőke és egyenes Hanna haja, ahogy a Ti lányaitoknak göndör :wink: :D )

Nagyon sokat írtatok most,nem is tudom reagálni mindenkire! :cry:

Nana, meggyógyultál?

mennem kell, fürcsi-alvás

Kép
seriff

Sziasztok!

Timci
naon szép ház,jó lesz benne lakni,tényleg messze leszel.
Babaört nem tok,nem használtunk ilyeneket.
Szép a mosolya kisfiadnak!

Nana
Cukiék jól vannak,Adri nö mint mint a gomba,szép kiscsaj,egyre szebb.
Lánybúcsú :lol: :lol: .Tök jó lehetett.Nekem az lesz nagy.

Lina
egy hét aztán már mehet a tesó dolog nem?

Don
mi jól vaunk,egy hete már újra kezdte a bölit Anna,minden nap szinte más gondozónövel van,olyan össze-vissza minden.Felújítják a mi bölinket,így a Széchenyi sétányira visszük.Hát arra is ráférne egy komplett felújítás.Semmivel nem külömb mint a Lánchídi.Szeptemberben lehet a Klapka utcára kell vinemm.Még jó hogy nem más városba,jó messzire vihetem minden nap majd.

Erszényes
naon szívesen,máskor is segítek ám mindenben.Jó volt egy kis más fajta munka.Janának legyen jó,az a lényeg.Este fájt egy kicsit a könyököm,azon kívül semmi.A 3in 1 megtette hatását,11-kor még nem tudtam aludni.Nálam sokáig hat az ilyen.

Ser
láttalak beszélgetni tegnap 6 körül Syggel.Naon szép kismama,nyugodtan meg is mondhatod neki.Te is szép vagy. :lol: :lol:
Csak ö most máshogy! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
ez nem olyan egyszerű, ezt a hónapot még ki kell várni, az eszem tudja. Amúgy nagyjából most lett volna jó, egy hét múlva már csinálhatok bármit is :D

Mi lassan megyünk nyaralni, már csak a kukásautót várjuk, hogy elvigye a szemetet, behozzuk a kukát, aztán indulunk is. Vagyis ténylegesen csak hajnalban, de Pestre már felmegyünk.

Aki megy még nyaralni, annak jó nyaralást! Én jövő szombaton leszek újra.

Lina&Lili

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Köszi a köszöntőket! :)

Ser: :lol:
Tudom ám,csak azért kérdeztem,hogy ne mindig tőlem kérdezzenek ilyeneket! :lol:

Lina:
Lehet már nem olvasod,de jó nyaralást!

Nyhk:
Mi zujs veletek?Régen írtál!Most,hogy küzködöm az alvással,sűrűn eszembe jutsz! :) Nállatok ,hogy állnak az éjszakák?

Hajni.
És Annának,hogy tetszik,hogy ilyen össze-visszaság van a bölcsiben?Cuki miért nem jön?
kazi

Sziasztok!

Kazi
azt nem tom miért nem jön írni Cuki,de szokott olvasni.Gondolom Adri lefoglalja,ilyenek.
Hát kicsi nyüszi mindig van reggel,de addig tart amíg ki nem megyek a kapun.Jól érzi magát ,mindig azt mondja játszottam a gyerekekkel,mintha ö lenne a gondozónöjük.Jól eszik,nagyokat alszik,reggelente azt mondja megyünk bulizni.Hát így fogja fel,mint egy bulit.Bár ma reggel nem akart elindulni,Teletabit nézett.

Lina
jó nyaralást nektek,pihizzetek sokat,merre mentek?

Roz
mizu veletek?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi,

Az az gazság, hogy olvasni szoktam a fórumot (ilyen kor van "szabad" 20-30 percem), viszont írni sem időm, sem energiám :( .

Én is szoktam ám éjszakánként rád gondolni (ez most elég hülyén hangzott, de ez van) :) :) . Sajnos még mindig katasztrófális a helyzet nállunk is. Annyi változás, hogy kevesebbet ébred (átlag 5 ), viszont nem alszik vissza öt perc alatt, hanem van, hogy fél óra. A foggal mi is úgy jártunk, mint ti.
Ennyire futotta, mennem kell, mert Ádám már nem bír magával, és ha hangosabban játszik felébreszti Petrust.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Mivel megtortent az a csoda, hogy Kati du. alszik, ezert ugy gondoltam, hogy a hirtelen jott szabadidomben nektek irok! :D :wink:

Sajnos mar nagyon le vagyok maradva, felehez sem fogok tudni hozzaszolni, amihez szeretnek! :?

Eloszor is jobbulast a betegeknek!!!

Larinak pedig boldog nevnapot! :D

Ser, hetfon lattalak elsuhanni a csini feher szerkodban. :wink: Terheleses vervetelen voltam. :wink: (Azota megvan az eredmeny is, szerencsere tokeletes.)
Hanna szereti az ovit?
Syg csodaszep kismama, gratulalok a babahoz, majd legyszi add at neki!:)
Micsoda babaeso lesz itt novemberben!:)

Timci, nagyszeru, hogy hazat tudtatok venni! Attici meg tovabbra is gyonyoru kisfiu!:) Mi is epp ilyen fejvedot vettunk a kicsinek.:)

Kazi es tobbiek: nagyon durva a veres lepedo a fogacskatol. Szegeny gyerekek!:(
Nalunk most ket orlo bujik ki egyszerre, de szerencsere nem kinozza meg igy Katat. Meg egy fog kell a 20-hoz.

Balim, Hajni, szuperek a kirandulos kepek!:)
Lina nektek jo nyaralast!

Nana, Gelivel azota sem talalkoztunk!:( Dettussal szoktam kijarni a jatszora. :wink: Ok jol vannak, Lencsi baba es Kata nagy baratnok.:) Es mi is egy hullamhosszon vagyunk Dettussal.:)
Ti is johetnetek a Szimferopolra!
Boti labaval mi ujsag?
En a heten tervezem Katit elvinni a Kelecsenyihez, befele dol a bokaja.

Es a vegere :"itt ul egy kis kosarban..."
Kép

Sziasztok!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Koszi csajok,nagyon rendesek vagytok.Hat igen,en is ki vagyok ajulva tolle.Mar alig varom,h.bekoltozzunk. :oops: :D

Hat,ja Atticy O csak no,hizik es gyonyorubb naprol napra. 8) :wink:
dora,akarcsak a te kislanyod. :wink: Milyen fejkoto?

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Vagyis bocsi,fejvedo...?
KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

A kek amit meg a regi kepeken lattal? :oops:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Dora
mire nagy lesz Kata,aludni fog délután?Csak maradjon meg ez a szokása.Nálunk tegnap nem aludt Anna a böliben,azt mondták csak feküdt az ágyban és szorította magához a hóemberét.De örülök hogy alszik Kata,kis szépség.

Timci
ez nem régi ház igaz?De szép naon!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nem,nem Hajni,2004-ben epult.De mikor szepen berendezkedtunk,eljohettek megnezni. :wink: Nincs messze 18 km csak.

Kepzeljetek Atticy meg azota is atalussza az ejszakat.6-kor kel,megetetem,majd ismet leteszem es alszik reggel 10 oraig.8) Szuper,nem?!

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci
tom hogy nincs messze,sokat jártam át barátnömhöz,ö most adta el a házát ott,utált ott élni.Remélem te szeretni fogsz ott lenni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok :)

timcike
nagyon jók a képek :) gyönyörű ez a ház gartulálok hozzá :)

nana
ruhád meg van már az esküvőkre? Végül vettél vagy varratál ?

hajny
köszi jól vagyunk tegnap Ágason voltunk ma meg a vadasparkba meg játszótéren meg délben Tibor ebédidejében hűtőt meg térkövet néztünk...

Lina
meggyógyultál ?

dora
nagyon édes Katica :) Nálunk pont fordítva van már most nem alszik Áki :( teljessen lefárasztanak ... :(

Kazi
most láttam :oops: sok boldog névanapot a csajszinak sok szépet kapot ?
Nálunk szeptember lesz áradat mind 2. 3. nap van névnap szülinap vagy házassági évforduló 10. én pl mind a 3 van :D :lol: :roll: csak győzzük majd pénztárcával ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
neked is kijut a jóból böven szeptemberben.Jól összehoztátok. :lol:

Dettus
rég jártál erre,mizu veletek?

Borsika
veletek is mizu?Nyaralás volt?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

roz-koszi a gratulat. :wink:

hajni-nagyon remelem,h.fog teteszeni,ugyis csak 2 evre tervezunk ott lakni max.

Mi van veletek csajok?Meguntatok babanetezni?Vagy nyaraltok? :roll:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!
Egyszerűen nem tudok jönni, teljesen lefáraszt a három gyerek. Most meg ráadásul pakolok is az útra. Holnap indulunk vitorlázni, nagyon várom. Majd jelentkezem!

Mindenkinek minden jót!
balim

Sikerult lekicsinyiteni egy par uj kepet,de nagyon benan egyeseket.Nem baj,a lenyeg latszik. :lol: :wink: 8) Pussz nektek!
balim.jo vitorlazast!

KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Balim
érezzétek jól magatokat,uszógumit tegyél,ha netán beleesnétek a vízbe. :lol: :lol:

Erszényes
jól vagytok?Jövöhéten randi?Kedden?Nem dolgozom.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Timci
még ezeken a képeken is gyöngyörü kiskrapek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?