Sziasztok,
Végre kilábaltunk a rövidnek nem mondható betegségből. Lalival mi mindketten negatívak lettünk. Gergőnek jövő héten kell újabb mintát vinnünk ellenőrzésre. Szerencsére már 2-3 napja jól van, megint olyan mint előtte. És pótolja a kaját. Állandóan császárszalonnát és szalámit akar enni.
voltak kint az ÁNTSZ-től. A nő egy csomót kérdezett, rendesek voltak. Volt egy kérdés, hogy van-e egér. A nőci egyből húzta ki, hogy nincs. Erre kiakadt Gergő és mondta, hogy cin-cin. Rohant a dvd-hez, hogy bekapcsolja a Stuart Little-t, hogy megmutassa van egerünk.
Hajny,
Nagyon jó napotok volt, nem is csoda, hogy hazaérve Anna kidőlt. Jók a képek!
Álomesküvő - kompromisszumot nem tudtok a gyors és az álom között?
Timci,
Nekünk horgászni sem kell kimenni. Két éjjel volt idebent szúnyog, és nem bírtam leütni, reggelre totál összemarták Gergőt. Az elektromos irtó semmit sem ért.
Gergő is 20-án született, így tuti nem felejtem el a szülinapod.
Kazi,
Köszi kérdésed, szerencsére már mindenki jól van, de hogy Gergő is az-e majd kiderül nemsokára, bízom benne. Mert már utálom ezt a bezártságot. És persze ő is, csak áll a függő folyosón és nézi a szomszéd gyerekeket, akikkel játszani szokott. De még nem mehetünk át.
képek csúcsak! Látom Lari szereti a palacsintát! A bújocskás kép is édes. tényleg huncut szemük van a csajoknak.
Lina,
Neked és a férjednek is jobbulást. Kutya - elhiszem, hogy nagyon idegesít. Nem ez az első hogy tönkre tesz vmit. Nem lehet elajándékozni?
Roz,
Gratula a szobatisztasághoz. Szuper.
minket ez a betegség rendesen visszavetett.
mozi - édes lehetett Adri, ahog
tudtodra adja, unja a dolgot
. Gondolom, te nem élvezted akkor annyira. Áki is volt?
mi köveket szedünk úton-útfélen.
Ser, Roz,
köszi jobban vagyunk. Gergő már felesel az apjával. A gyógyu
lás jele.
Nana,
Nem semmi sztori, hol történt ez. Szegény kislány nem sűrűn látja az anyját, ezek szerint.
Esküvők mikor lesznek?
Erszényes,
Neked is köszi az érdeklődést.
Janika édes lehetett, ahogy elaludt kaja közben, nálunk is volt tavaly nyáron egyetlen alkalom, a hintába gyakrabban bealszik.
Fényképet csináltál róla?
Pille,
köszi, jól vagyunk. Sajnálom, hogy a tanfolyam nem indult, de szerintem is igaza van a csajoknak menni fog ez egyedül is. Majd várjuk a képeket, az első próbálkozásokról és lehet, hogy csak ájuldozunk.