Sziasztok!
Hátha enged ma a Hanna irni egy kicsit....
Kicit hektikus hetünk volt. Anyuval rohangásztunk mindenfele körbenézni mi hol olcsóbb, aztán sikerült rendelni konyhabútort, hűtőt, mosógépet, meg tűzhelyet. Csak ezzel elment úgy 3 nap, hogy csak kapkodtam a fejem...
Arról nem is beszélve, hogy a bölcsibe is be kell menni még a héten, mert az egyik gondozónő a beszoktatásnál szabin lesz és még jó lenne, ha összebarátkozna vele a Hanna, mert uténa már csak ő lesz vele egy darabig, mert a másik gondozónő elmegy (vagy el kellett mennie, nem tudom) Szóval rohanok egész nak.
Közben meg elmentünk hitelt intézni még múlthét hétfőn.
Ebből az lett, hogy ehét keddre elküldött a nő 19 bankból KETTŐ azaz kettő darab bank hitelének az összehasonlitását... Hát, azt hittem,hogy felrobbanok. Majd ma még felhivom azt megmondom, hogy még ma legyen olyan kedves a többi kért bankot összehasonlitani... szóval áááááááááááááááááááá
Vali!
Erről jut eszembe... ti végül melyik bank mellett döntöttetek????
Évi!
Persze, hogy össze tudunk futni...
Lehet, hogy ha van időd, akkor még ma elugrunk.
Már én is akartam mondani, hogy mennék érte, de nem volt időm...
Szóval semmi gáz ám.
:D
Hohetetlen milyen szőke lett a Dóri és naaaaaagyon rád hasonlit még mindig.
Nancsi!
A héten már dolgozol???
Alex azóta mit csinál a bölcsiben???
Mamacka!
Gartu az újabb kiállitáshoz!!!!
Anita!
Jujjjjj!!! Ez azért nem semmi... szegény Boti!!!!!! Most hogy van a füle?
Angi!
Édes lehet majd Lidi rózsaszórás közben...
:D:D:D És annnnyira nagy lány, de ezt már többször kifejtettem
:D:D
Szóval Sarlóspuszta...
Nagyon jó volt.
Gyerekbarát hely. Igaz, hétvégére nem mennék le, mert mire eljöttünk annyian voltak, mint az oroszok... Van lovas oktatás. Nagyon jó volt.
Olyan izom lázam volt 1 óra lovaglástól, minthe 3 órát aerobikoztam volna... és nagyon élveztem is a dolgot.
Remélem Hannának nem kell majd ilyen sokáig várnia, hogy az első lovaglásán túlessen.
Első nap én lovagoltam fél órát, aztán pihiztünk, körbe néztünk, mi hol van. Hanna már fél 7kor beájult, annyira elfáradt...
:D Másnap meg reggel lovagoltam, aztán fürcsiztünk. Mondanom se kell, alig tudtuk kiszedni a csajt a vizből...
Aztán ebéd után mentünk drótkötélcsúszásra, majd egy nagyobb szünet után, amit kellemes sétával töltöttünk mentünk ijászkodni meg kvadozni.
Aztán vacsi és úgy aludtunk volna, mint a tej, ha egy idióta 15fős céges csoport nem kint akart volna dajdajozni.... Hanna szerencsére jól birta., ő aludt, mint a bunda. Aztán éjfél körül meguntam és épp ki akartam menni megkérni őket, hogy kicsit halkabban, mert aludnánk, amikor elkezdett zuhogni az eső.... Az időjárás is velem értett egyet hhi.
reggel aztán reggeli, fizetés és irány haza.
Majd itthon kiraktam a családot és mentem a Hanna új-használt üléséért, amit szállitással együtt 20 euróért vettem meg. Egy Maxi cosi priorit. Hát, mit ne mondjak, sokkal, de sokkal nagyobb, mint amit itthon vettem nonamet 0-18igast. Abba már alig fér el a csaj...
A másik, amin mélyen elgondolkoztam... Megveszek az osztrák ebayen egy csomó dolgot, majd itthon eladom a dulplájáért minimumra...
Na, megyek, mert szétszedi a csaj a lakást, mint minidg...
Puszi nektek