Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Boscó:
én teljesen megértelek!!
a mi védőnőnk se tökéletes, hozzánk nem is jött, csak amikor Bettina született. Mondjuk amikor Dorina volt kicsi és a földön csúszott mászott, a védőnő simán bejött cipővel/kézmosás nélkül, szépen átgázolt a játszószőnyegen, azt is közölte, hogy a színes csörgők nem képességfejlesztőek és cseréljük le a játékokat, stb.
A minap felhívtam és kérdeztem tőle egy dolgot, olyan helyre irányított ahol nem is fogadtak minket és Dorinának nem is az volt a baja, amit ő mondott...
Na én is jól kipanaszkodtam magam, most könnyebb Neked is?? :D

Angi:
Nagyon jó helyen voltatok! 8)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Vali,Preni köszönöm!!

Vali,Vok!!köszi kistesó nevében!
Jól vagyunk,leszámitva hogy még mindig hányingerem van egész nap,és gyomorontás érzésem egész nap.De remélem elmúlik most már valamikor!

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Időnként előkerülök :) Minél több időt hagyok ki az írással, annál nehezebb újra visszakapcsolódni :) Olvasni mindig szoktalak benneteket is, meg a képeket is megnézem. Olyan nagyok már ezek a lókötők! Nasika a fülbevalóval külön gyönyörű, a nyaralós Lidi meg kész hölgy már! Komolyan elhomokozgat :)

Dóri is egyre édibb :) Szerelmetes lovagjai vannak, és ha látnátok hogy teszi-veszi magát a 2-3 éves nagyfiúknak, besz@rás... Ha ez később is így marad, hát meglesz a bajom vele :) Több, mint 40 szót mond, többségét gyönyörű tisztán, de persze olyan is van, amit csak mi értünk meg apával :) Kajával továbbra is nyűglődünk, de már nem izgatom magam rajta, eszik, amennyit eszik. Kis minike a drágám, picit talán több, mint 10 kiló, és 78 centinek mértem a minap. Anyja lánya :)

Olvastam, hogy több gyerkőc is bölcsibe készül, drukk nekik az ügyes beszokáshoz, remélem jól fogják magukat érezni.

További szép napot!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Visszaolvastam, de már hulla vagyok, úgyhogy csak egy-két sor.

Nancsika!
Hatalmas gratula a bölcsis nagyfiadnak! :D

Ildi!
Natika csuda csini a fülbevalójával! :D

Angi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Kiesést sajnálom! Nem csodálom, hogy megijedtetek. Lidike nagyon sírt? Dokik rendesek voltak? Mikor 7 éve a barátnőm kisfiát érte balaset, nagyon szemetek voltak vele.

Tünde!
Előző védőnőnk se akart kezet mosni, de rászóltam.

Boscó!
Ne bánkódj a ti védőnőtök miatt! Érdekes, hogy ilyen felkészületlen, és még neki áll feljebb, ha úgy érzi, hogy nem éppen legekben beszélnek róla!

Eszti!
Ruhád nagyon szép! Én persze rögtön elképzeltelek, ahogy egy hajón álltok így, kéz a kézben, a könnyű szellő bele-belekap a ruhádba...

Vali!
Akkor már csak a költözés van hátra? Mikor?

Eszter!
Nálatok minden rendben ment? Írtad, hogy anyós akadékoskodott... :?

Bocs, de most csak ennyi jutott eszembe!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Helló,
köszi a dicsiket.
Lidke,
ez ugye nem Pesten történt. Pesti negatív hozzáállást a dokik részéről már én is hallottam, sajnos... Ott kedvesek voltak velünk. Nem annyira ijedtünk meg, de biztos, ami biztos alapon bevittük. A röntgen volt nagyon gáz, mert oda kellett fogni a fejét és persze ordított. Na ettől én is majdnem bőgtem. Szerintem nem ez lesz az utolsó ilyen esésünk, annyira merész Lidi...
Évi,
hozz már képeket Dóriról! Jó sokat dumcsizik már! És ez a tetszelgés a kispasik előtt nagyon ismerős. :D
Boscó,
ne filózz sokat a védőnő miatt. Én már eldöntöttem, hogy a 2. gyereknél nem fog érdekelni senki véleménye. Mostani védőnőm normális, de ő már az 5.
Tünde,
köszi a pü-t.

Ma képzeljétek lelépek bulizni, a barátnőm lánybúcsújára megyek Fehérvárra. :D Lidi meg Ferivel lesz és a tesómmal.

Mindenkinek szép 7végét!!!
angi79

Sziasztok!

Korai vagyok, párom Jászberénybe ment a kutyákkal, én meg tanulni fogok míg alszik Fannibaba!

Angi:remélem jól érzeted magad! Én legközelebb szeptember 1-én megyek 10 éves osztálytalira! Már várom nagyon! :lol: Az igen, 5.védőnő! Az a nem semmi! :lol: Fannika is nagyon merész.Ez a korral jár :lol: A medencénk lépcsőjére fél perc alatt felmászott!(a kép elég homályos lett! :roll: ) Kép Takarítottuk a medencét,mert mi már úgy gondoljuk nem lesz szükség rá az idén! :lol:

Vali,Tünde:úgy emlékszem Ti kérdeztétek hogy hogy tűri Fannibébi a hajgumizást! Szerintem nagyon jól. Mindig adok a kezébe valamit.(testápolója, könyv, meg miegymást) Igaz legtöbbször az etetőszékben csurkázom, mert ott a háta mögé állva nagyon könnyű. Most kezd megőrülni a lányzóm, mindig kiszedi a hajából a gumit. (én meg mindig visszarakom)

Évi: Dórimásszleonnandementen nagyon haláli!!!!!!! :lol: És milyen ügyes hogy ilyen sok szót mond! Nálunk most a "bibis" térd van mutogatva egész nap! :lol:

Lányok ha valakit érdekelne ismerősök közül egy Angelcare légzésfigyelő, mi szívesen megszabadulnánk tőle.(ez csak úgy eszembejutott hogy elmondjam, sok helyen hirdetem)

Szép napot mindenkinek!Itt egséz jó idő van,úgyhogy ma is csavargás lesz a napunkból :lol:

Mostani kedvenc kép.Ébredés után nem sokkal mindig olvas nekem mesét a kicsikincsem :lol: Kép
Vendég

Csak egy gyors kérdés:
Akik már adnak tejet a bébiknek, h kezdtétek el? Főzibe már kap ezer éve tejet, meg tejfőlt. Meg milyen tejet lehet nekik adni (márka)?

Köszike!

Majd jövök...

Kép

Kép
nancsika

Angi, remélem, jót buliztál :wink: Otthon minden ok volt?

Fannika nagyon édeske, ahogy olvas. Az a haj, hááát behalok, nagyon cuki. Botinak az életben nem lesz ennyi haja (dús) :D

Nancsi, passsz. Boti még nem kap, de azért engem is érdekel, hogy majdan hogyan is legyen. :)

Tünde, védőnő ....brrrrrrrrrrrr :twisted:

Évi, jó volt olvasni rólatok!

Livi, megvan már az allergiateszt eredménye? Nekünk kb. 1 hét volt! Drukk, hogy kiderüljön, mi az allergén, és, hogy viszonylag kerülhető legyen.

Közelmúltban másfél évet betöltött nagyfiúknak, nagylányoknak sok boldogságot! :wink:

Pá!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Talán a képeket fel tudom rakni. H alszik a csaj jövök beszámolóval is... :D

Kép Hanna a karámnál

Kép Ilyen is volt :D

Kép Hanna esete a quaddal :D

Kép

Kép Hazaindulás

Eszter
Kép
Kép
vok

Nancsi, ha ezer éve kap tejet, akkor nagyjából tök mindegy, hogy hogy kezded. Szerintem... :) Én kecsketejet veszek Benyónak a piacon, pasztőrözöttet. Nagyon szereti.

Vok, várjuk a beszámolót. :)
Vendég

Boti ma 1/4 5-kor felébredt, majd 5-től nem tudtam még visszaaltatni :shock:
Fáj a foga. Még jó, hogy hordja a fogzáskönnyítő nyakláncot, csak tegnap míg a nagyszülőknél volt, kivették a nyakából, merthogy nem tetszik nekik (főként sógoromnak)... :? Én meg most vettem észre, hogy nincs rajta. Kérdem az uram, hogy ő vette-e ki, mondja nem. Telefonálok anyóséknak, hahaha, berakták a B. táskájába. Köszi............ áááááááááááá :twisted:

Nagyon édi Hanna :D

Eszti, nem is higítottad vízzel, vagy ilyesmi?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, nem. :)
Vendég

Nancsi,Anita:
Ha vízzel higítod, az összetevők nem változnak ... :D
Már Bettus is kapott tejet ételben, én inni mást adok, de ettől még lehetne!
Az más kérdés, hogy én nem vagyok róla meggyőződve, hogy a tej hasznos az embernek..(a kisbocinak biztos :) )
A savanyított tejtermékkel semmi bajom nincs

Vok:
írtam emailt, nagyon jók a képek, most hogy már lőni is tudsz vigyázni kell Veled :lol:

Anita:
tényleg ennyire használ a nyaklánc?, ez tök jó!!!
rokonok :evil:

Évi:
jó, hogy írtál, nem baj, ha ritkán írsz és nem mindenkinek!!!

Angi:
na milyen volt kikapcsolódni?? :wink: :)

Angi, Boscó:
Bettinának is a legújabb szokása, hogy fel a székre, onnan az asztalra és ott csücsül, én meg infarktust kapok...
:shock:

ha elhúzom onnan a székeket, akkor visszatolja, úgyhogy eladjuk az étkezőt, ha valakit érdekel szóljon (ez most teljesen komoly!!):

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nancsi!

Martin 1-2 hónapja kap tejet. Neki nem jött be a kecsketej, de a ZŐLDFARM BIO 3,4% tejet nagyon szereti mézzel. Amikor megkívánja adok neki, ilyenkor szól, hogy te-tej. Egyszerre 1-2 decit szokott meginni, de még nem volt baja tőle!
Az esti-éjszakai -hajnali ciciről, azért mond le!:-)))

KépKép

KépKép
lingelera

Ja, és még néha a piacon veszünk friss tehéntejet, 1 X felforralom, lehűtöm és úgy kapja. Ezt én is imádom, olyan fini tejszínes, érezni, hogy benne van még minden....

KépKép

KépKép
lingelera

Köszike csajok! :)

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok,

Angi: Nagyon szupi helyen voltatok, az a játszi még nekem is nagyon bejönne :lol: :lol: :lol:
Hogy sikerült a bulizás szombaton?

Boscó: A védőnőd nem semmi :( Az ilyenek miatt nem sajnálom, hogy az enyémet Aliz születése óta csak 3x láttam.
Fannikának már nem is haja van, hanem egyenesen sörénye :) Csodaszép, én meg halál irígy vagyok :oops:
A csat betevés az eltereléses hadművelettel még nálunk is működik, de utána csak pillanatok kérdése, hogy mikor veszi ki :( Pedig olyan cukker vele :?

Évi: Én is csatlakozom a "De jó, hogy végre jelentkeztél, és képet kérünk Dóriról" mozgalomhoz :wink:
Húhaaaa micsoda beszélőkéje van a lányodnak :shock:
Hova tűnt a kistesós vonalzód??? Csak nnincs valami baj???

Lidke: Ahogy befejeztük a házat, költözünk. Legkésőbb október 15-ig, de én bízom benne, hogy még szeptemberben.
Magatokról nem is írtál ... :(

Anita: Sajnálom, hogy Boti megint szenved a fogacskáktól :( Mennyi van még neki hátra??
Rokonok :evil:

Nancsika: Alex a héten már egész napos a bölcsiben?

Eszter: Nagyon jók a képek, és tuti jó ez a hely, le is mentettem magamnak :) Vince oda meg vissza lenne érte, hátha augusztus végére be tudunk zsúfolni még pár napot.
Légyszi írj pár mondatot, hogy mennyire voltatok megelégedve. Köszi :)

Eszti: Már nem sok van hátra a nagy napig, nagyon izgi :) Drukk, hogy jó időtök legyen!

Tünde: Aliznál is most az asztalon dorbézolás a menő. :? A mániája, hogy az ikeás tárolódobozokból kiborít mindent, viszi az asztalhoz, onnan mászik fel rá, és az asztalról vetődik az ülőgarnitúrára :shock:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Töltögettem le képeket a fényképezőről :wink:

Bowlingozni voltunk

Kép

Imádok dobozokra mászni

Kép

Van ám egy csomó hajcsatom (de minek???), ez egy a sok közül

Kép

Vasárnap esti hajmosás

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jó reggelt!!!

Édi-bédi Alízka!!! :D
Nagyon cuki, és látom, milyen jól tűri a hajmosást :wink:
Cukik a csatjai :wink:
Én eddig egyszer próbálkoztam, és kb. 2 másodpercig sem volt a hajába, pedig lassan már szénaboglya neki is
És íme a kitépés folyamata :lol: :lol:
Kép Kép

De jó lesz, ha már költözni fogtok!!
Mikor kell a mostaniból kiköltözni?
És milyen munkák vannak az újban?(festés, konyha, fürdő...stb)
Alíz mikor kezdi a bölcsit?
És te a melót???

VokEszti, jó a hely, tényleg, ahol voltatok, szépek vagytok :D

Boscó, Tünde, Angi, Vali, ne is emlegessétek az asztalozást, az még nem jött el,de fejjel lefele szokott lógni az ágy oldaláról, annyira, hogy fejre esett egyszer.
Na, azóta nem csinálja.Aztán most meg felcsimpaszkodik a háttámlára az ülésről, és onna röhög, én meg görcsöt kapok.
De ült már az emeletes ágy tetején :shock: , 1. szívgörcs, felmászott a csúszda tetejére, onnan vigyorgott:2. szívgörcs , aztán a kerti padról félig már a terasz korláton volt:3. szívgörcs(elég magas lenne, ha onnan lezúgna :roll: )
Szóval kemény infartusokkal telnek a mi napjaink is :wink: :wink:

Angi, nagyon jók a nyaralós képek :D
Fannika lobonca meg még mindig irigylésre méltó :wink: :wink:

Tünde, tényleg nem viccelsz, hogy most ezért adjátok el az étkezőt???? :wink: :wink:

Nálunk még nem játszik be a tej, még van 5 doboz HA2es tápink, ha az elfogy, akkor jöhet a tejci, először fele tápi-fele tej, aztán simán(ha megissza)
De már apa müzlijéből evett, ami tejjel volt.

Anita, tényleg hány fogacskája jön Botinak,??
Csúnya rokonok :shock:

Esztiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
Jövő szombat!!!!!!!!!!!
Húúú, de izgi :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Angi, jó volt a lánybuli????? :wink:

Boscó, ne is foglalkozz a védőnővel.Ki az neked?
:? Le kell kakilni!!!!
Egyébként a miénk is csak kétszer volt Natasa születése óta.
K**vára végzi a munkáját :shock:
De nem is bánom :roll:

Évi, sűrűbben, gyakrabban, képekkel,........stb :wink: :wink: :wink:
vas

Ilyen lett a próbafrizóm, naaa??? :)

Kép

Kép
Vendég

Era, amúgy én magunknak veszek igazi tehéntejet, a piacról azt is, forralom, és nagyon finom. :) Na jó, 5 percre van a Lehel piac, így könnyű. Viszont így a normális tej (ami tényleg tej) másfél liter 140 Ft. :wink:

Vali, hűű, de izgi. Azért nagyon jó lesz új kéglibe költözni. Tehetnél majd fel képet, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. :)

Én már le sem merem írni, hogy a fiam miket produkál mozgásilag....meg a motorjával. Nagyon durva, főleg, amikor a lépcsőn jön le. És ba.... nem esik el. Kis kaszkadőr. :) Már a játszón is csak így hívják. :)

Faby, ti hogy álltok az esküvővel? Vagy már meg is volt?? Jelentkezhetnél néha!!!!!!!! :P

Boscó, védőnő....brrrrrrr. A miénk normális volt, de elment orvoslátogatónak, az új még nem jelentkezett be, de nem is hiányzik.... :wink: :lol:
Vendég

csúúúúúcs frizura :wink: :wink: :wink: Kép

vas

Ildi, szerintem nem nagyok a virágok?? Kíváncsi vagyok a véleményedre. :) :) Mert vannak kisebb virágok is, de az nem orchidea, és fehér. Szerintetek????
Vendég

Hát, jó lenne arról is képet látni. :wink:
Nem túl nagy szerintem, de a fehér nem menne esteleg jobban a ruhádhoz?
Vagy az olyan szokványos??? :wink: :wink: :wink:
vas

A narancs csak azért van, mert ilyen színű csokrom lesz, és ilyen virág is lesz benne.
A kis fehérről nincs képem... :)
Vendég

Ha ilyen a csokor, akkor szerintem tuti.
Ne problémázz ezen tovább, így leszel szép, aztán kész, passz :wink: :wink: :wink:
vas

Hi,

16 foga van Botinak, a 4 nagy örlőt várjuk. Duzzadt, de még messze van. Mondjuk én úgy is tudom, hogy kb 2-2,5 éves korra jön ki, persze ez is változhat.

Tünde, nekünk úgy tűnik, elég jó a lánc. Kopp-kopp-kopp. Sokat segített már eddig.

Amúgy nem volt elég a tegnap éjszakai nem alvás, a délelőtt folyamán észrevettem, hogy Botinak hirtelen kb 10x akkora a jobb füle, mint a bal, lángol és tiszta forró. Adtam calcimusc-t neki, meg fenistil, de délutánra sem akart lejjebb lohadni, ezért elvittük a fül-orr-gégészünkhöz. Így jöttünk haza :wink: :

Kép

Úgy sajnálgattak minket az emberek, akik láttak, azt hitték, felszúrták a fülét :lol:

Angi, mizu? További sok-sok boldogságot Nektek! :wink:

Eszti, szupi lezs a hajad! :wink: Csilluséknak már megvolt az esküvő 4-én.

Vali, jó, hogy írtál! Édes a csajod!

Natika nem különben!

Boti is végre megtanult motorozni, de már egykerekezik vele, lehajt a lejtőn... :shock: Na, és ez a mindenre felmászok, ugrálok... háááát, sose fogom megszokni.

Megyek, mert már vagy tízszer hívott, hogy "Aaaaaaanya" :D Iszonyat sokat dumál, és egyre tisztább. Már nem csakmi értjük Apával :lol:

Pussz!

Még mutatok képet, mert a nyaralás után sem tettem fel. Autómániás lett teljesen, írtó sokat eljátszogat velük :D

Kép
Kép
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, valszeg vmi pókféle csípette meg, ami kisebb allergiás reakciót váltott ki. :? Ma már sokkal jobb, csak 4x akkora a füle szegénykémnek! olyan kis maki így :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ildi, :lol: igazad van, asszem már túllihegem.... 8) 8)

Anita, uhhh, de durva lehetett. Azért jó, hogy nincs semmi komoly. És mit csináltak a fülével?
Vendég

Sziasztok!

Eszti,
szerintem is jó a frizud, tök különleges! :)
Anita,
jaj szegény Boti. És tényleg hol csíphette meg, otthon a kertben? És viszket vagy fáj? :cry: Az autónézős képen nagyon koncentrál. :D Cuki.
Vali,
de jó, hogy jöttél!!! És végre képeket is hoztál. Alíz tényleg nagyon jól tűri a hajmosást! Ügyi. De hallod neki se semmi mutatványai vannak. :shock: Izgi, hogy lassan költöztök.
Vas Ildi,
pedig cuki lenne Natka csattal. Én nem hiszem el, hogy a 2fiú után még meg tud lepni Nasi mutatványa. Azért ő is vakmerő, de ez a korral jár....
Boscó,
mesélős hajas babád nagyon cuki!!
Vok,
jók a képek. Hanna kész hölgyike lett. Gyere és mesélj is!

A szombati lánybúcsú nagyon jól sikerült. 15 csaj volt ott és a szervezők gyártattak mindenkinek egyforma pólót, hozzá táska és korona a fejünkön. Vicces volt. Menyasszonynak meg poénos feladatokat kellett megoldania. :D Pénteken meg megyünk a lagziba. :) Lidi fogja szórni a rózsaszirmokat. Na erre kiváncsi leszek.

Puszi. Szép napot!
angi79

Sziasztok!

Jól esett, hogy ilyen szívesen fogadtatok :) Képet is teszek majd a Dóriról, csak már nem tudom, melyik volt az utolsó, amit feltettem.

Angi!

Szóval a te lányod is udvaroltat magának a fiúkkal? Eszméletlen, ahogy a Dóri is ünnepelteti magát, mint valami díva :)
Milyen volt a leánybúcsú?

Boscó!

De édes lehet Fanni, ahogy mesél neked :) A haja meg tényleg csúcs :)

Nancsika!

Dorci se ivott még tejet, úgyhogy nekem is jól jöttek a válaszok, amiket írtak neked a lányok :) Bölcsivel minden ok?

Eszter!

Szép helyen voltatok nyaralni!
Bakker, lesül a képemről a bőr, amiért még mindig nálunk van pár kölcsön-kisnadrágotok :oops: :oops: :oops: Összefutunk valamikor?

Tünde!

Klassz az étkezőtök nagyon! Nem semmi, hogy már felmászik Bettus, Dórinak eszébe se jutott még, hogy akár az asztalra is felmászhatna :) Pedig minden mást megmászott már :)

Vali!

Te aztán tényleg nagyon szemfüles vagy! Leszedtem a kistesós vonalzót, mert idegesített, ahogy minden nap szembesültem vele, hogy ennyi és ennyi nap múlva megjön :( Ez a gyerek se fog könnyen összejönni :evil: Mindig mondom, hogy a Dórit is csak megcsinálni volt nehéz, úgy látszik a tesónál is így lesz ez :( Nekem ezt dobta a gép...
Azta, nemsokára költöztök, dejóóóóóóóóóóóóóó :)

Ildi!

Olyan szép a lányod! Dóri is kitépi a hajából a csatot. Néha sikerül belecsempésznem, de ha valaki megdicséri, hogy de szép a hajad, akkor rögtön eszébe jut, hogy jééééééééééé, télleg, itt egy csat a hajamba, szedjük is ki izibe :) És már cibálja is :)

Eszti!

Nagyon tetszik a hajad! Nem semmi lehet Benyóka a játszin :) Múltkor én is láttam egy kislányt, aki felcipelte a motorját a csúszdára, és le akart motorozni a tetejéről.

Anita!

Szegény Boti szegény füle :( Még a kötéssel a fején is csodaédes legény :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Az első két kép tavaly ilyenkor készül. Olyan kis manó még :)

Kép

Kép

Első barackevés, szintén tavaly nyáron:

Kép

Csokipuding evészet- egyedül...

Kép

Kép

Kitört rajta a gondoskodás, mindent és mindenkit etet és itat :)

Kép

És idén nyáron már így eszi a barit:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Mi is itthon, fotó szsz nincs. De jól vagyunk, s majd megmutatjuk magunkat élőben is. :lol:

Eszti! Jó lesz a hajad, szép lett a színe is! :wink:

Dóri és Elmo: csúcsédesek! Másszleonnandementen! - Hehe, na ja!!! :shock: :lol:

Babetta! Szerencsére nem én építem, így azért nyaralni is tudok... bár, ha én építeném, akkor már tutira kész lenne! De nem is bánom, hogy csúszunk, mert jobb pancsizni, mint suvickolni. No meg a Balcsi sem semmi, Sz-hez képest... Szóval, majd csak kész lesz a ház nélkülünk is!!! Egyébként amióta nem vagyok itthon sokkal jobban halad... :lol:

Alízkák nagyon szépek vagytok! Zazi közölte is gyorsan, hogy baba-néni! Mert ha valaki nem tudná, Ő a BABA-BÁCSI... :shock: :oops: :lol:

Vali! Költözéshez kitartást! És írtam neked püt. Válaszolsz mostanság? Holnap újra meglépünk... Kösziköszi!

Melitta

Kép
nyf

Melitta: Ment válasz :)

Évi: Dóri nagyon éééédes, az a szőke haj! :shock: Nagyon csinike a kis farmerszoknyában, gondolom ez az egyik pasibolondítós szerkója :wink:

Sajnálom, hogy kistesó ennyit várat magára :( Remélem nem keseredsz el nagyon, tuti biztos vagyok benne, hogy lesz Dórinak még 1 vagy 2 kistesója :)

Angi: Szupi, hogy jó volt a lánybuli :) Majd hozzál a sziromdobáló csini csajról fotót!

Anita: Jajj szegény Boti :( Nagyon kijut most neki a "jóból" :( Remélem hamar felépül!

Eszti: Nekem is tetszik a hajad, pont az a jó, hogy nem a megszokott fehér kisvirágok vannak benne :)
Izgulsz már???
Kégliről egyelőre nincs kép, még csak holnap megyünk eligazítani a melósokat.

Ildi: Natinak is jól állna pedig a csat, de már az első képen látszik az arckifejezésén, hogy nagyon nincs oda érte :D Aztán a második képen jön a nagy megkönnyebbülés :)

Az infarktusaidat nem irigylem, az se semmi, amit a te csajod művel :shock:

A házban van egy kis villanyszerelési meló, de leginkább burkolás (csempézés + parketta).
Tényleg: adhatnátok tanácsot, hogy garázsba milyen burkolat lenne jó. Amit én nézegettem, az kültéri fagyálló V-ös kopásállóságú gres járólap. Jó az???? :?: :?: :?:

Jah ... meg a konyha egybe van nyitva az előtérrel, most oda húzatunk fel még egy falat, mert most szeretnék szeparált konyhát.
Meg persze a végén festés.
Asszem dióhéjban ennyi :roll:

Na megyek is és böngészgetek még 1-2 csempét itt a neten ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Eszti
Csilláék már túl vannak rajta!
A blogban láthatsz képeket és olvashatsz beszámolót!!! :)
Látom nagyon be vagy sózva :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Most épp nászutaznak
http://dilidomino.freeblog.hu/

Én meg hulla vagyok...

Lányok mindenkit szeretettel várok Aug 30.-án du 4 órakor nyíló kiállításomra a Fise galériába.
http://www.fise.hu/
FISE GALÉRIA
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16. Telefon: 311-3051

Majd ha elkészül a meghívó megint felteszem...
A szeptemberben megjelenő kalákás verseskönyv illusztrációi és egyéb illusztrációs munkáim lesznek kinn. M. Tóth Géza nyitja meg.
http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/mtothafter02/

Szeretném a gyerekek számára is otthonossá tenni a teret... varrom a babzsákokat...
Egész nap az egyik babzsákon dolgoztam, egy óriási madár... eddig azt hittem sok egy ekkora cuccért a hatvanezer... de ezek után úgy érzem szinte ingyen van.... na jó az enyém egy kicsit macerásabb... de akkor is...
Ezentúl ha valamit sokallok valamiért megpróbálom legyártani és máris rájövök, hogy nem is annyira sok...

Belekezdtem hordozó gyártásba is... olyasmi mint a baby bag... itt még nemigen aktuális de azért majd teszek fel fotókat Én nagyon szeretem ezt a hordozót még mindig sokat használjuk...

Kép
Kép
Kép

Azóta készült még egy keresztbe csíkos bellül sárga... és félig kész két faleveles, ami kívül sárga ill. piros, meg egy bellül csíkos sárga... meg kívül sötétkék, bellül pöttyös... és még egy pár...

Mi most szombaton megyünk esküvőre, még valami nászajándékot is ki kellene gondolni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

...na megyek elhullok...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
hogy Te mennyire ügyi vagy!! :)
Faby,
szívből gratulálok Nektek a nagy naphoz! Sok-sok boldogságot! Nagyon szépek voltatok és Dominó is igazi nagyfiú a képeken. Örülök, hogy jól sikerült minden. Remélem majd hozol még képeket!
Anita,
tegnap elfelejtettem írni, hogy köszi a jókívánságokat. :oops: :)
Hogy van Boti füle?
Vali,
én a garázsos kérdésre nem tudom a választ. Viszont a külön konyhával egyetértek.

Pussz. Mennem kell vasalni. :?
angi79

Sziasztok!

Köszönjük szépen a Dóri nevében a sok bókot :)

Melitta!

Baba-néni, ez haláli :)

Mamacka!

Hogy te milyen ügyes vagy, le a kalappal! Csak sárgulok, én még egy tisztességes egyenes vonalat se tudok húzni :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi,
én meg elfelejtettem írni, hogy mennyire nagylányos Dóri. Azta milyen mini szoknya. Nagyon csini. És milyen kis szöszike lett. :D Olvastam a Péterfys topikban a kérdésed, kaptál már választ?
angi79

Köszönöm aranyosak vagytok! :)
Biztos találnánk egy másodperc alatt valami olyat amihez meg én nem konyítok... és így van ez jól! :)

Szeretettel várlak mindannyiótokat a kiállításmegnyitóra.... remélem olvasható lesz... igyekszem a gyerkőcöknek is kellemessé tenni a helyet (varrok óriási babzsákokat) sajna Kalákát ide nem sikerült elhívni, de majd a karácsonyi vásárra...

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Jól eltűntem, de az esküvőszervezés az összes szabadidőmet elvette. Amit persze cseppet sem bánok, mert fantasztikusan sikerült az esküvő. :) Az időnk - bár előző este szakadt az eső - csodálatos volt, enyhe szellővel 26 fok körül. Így maga a ceremónia is a szabad ég alatt zajlott, az álmaimban nem gondoltam, hogy ilyen szuperül sikerül. Reggel 7-ig buliztunk. :D Aztán múlthéten szerdán elhúztunk nászutazni, természetesen Domkával, így a pihenés nem volt garantált :lol: , de azért szuper volt. Zalakaroson jártunk. Most pár nap pihenés, aztán kedden megyünk Debrecenbe, a medditerrán élményfürdőhöz szintén 8 napra.
A profifotós képek 2 hét múlva készülnek el, akkor hozok:)

Na, befejeztem a kisregényt. :oops:

Eszti, húú, jövőhéten lesz a nagy nap? Deklassz. Olyan gyorsan elrepül, élvezd ki minden pillanatát. Mi abszolút nem izgultunk semmi miatt, pont ezért, hogy megéljünk a pillanatokat, de így is olyan távolinak tűnik, pedig csak alig több mint egy hete volt. :) A próbahajad szuperjól néz ki! Élővirág van benne, jól látom?

Angi, köszi a gratut :) Sajnálom Angi fejreesését :( Ijesztő lehetett, de a lényeg hogy nincs baj!

Anita, Boti füle :(

Megyek, de ezentúl gyakrabban jövök :)

Szép estét!

faby

Hűűű, Mamacka! Hihetetlen ügyes vagy!!! Gratulálok! :)

És még pont nem késtem el:
Nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

(most tartod?)

Kép

Kép
nancsika

Nancsi
Aranyos vagy! Köszönöm

A névnap nekem szólt?
Ha jól tudom van vagy 36 Mária... tíznaponta lehet ünnepelni! :)
Szept 8 meg 12 az amit meg szoktunk tartani...

Jó éjjt mindenkinek holnap megyünk Balatonra utánna meg esküvőre!

Melitta
Bababácsi Babanéni... :) :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac, igen neked... ;)
Akkor majd kiválogatod, h melyikhez tartozzon a köszöntés! :P;):)

Kép

Kép
nancsika

Csillus, úgy látom, nálatok is narancsos színek voltak. :) Hihi, nálunk is az lesz. :) A csokrom is narancs lesz, a virágdíszek is és a szék díszek is. (Mamacka segített organzát választani, és szabdalni 50 székre. :))
Szépek voltatok nagyon. :)

Mi se visszük túlzásba az izgulást, bár én azért szoktam már néha, főként azért, hogy minden meglegyen, de végülis már minden megvan, szóval már csak helyszínre kell vinni mindent, dekorokat megcsinálni, stb. De ez már az aznap lesz. Jövő héten szépülök. :)
Igen, élő virág lesz, orchidea. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hátha enged ma a Hanna irni egy kicsit....
Kicit hektikus hetünk volt. Anyuval rohangásztunk mindenfele körbenézni mi hol olcsóbb, aztán sikerült rendelni konyhabútort, hűtőt, mosógépet, meg tűzhelyet. Csak ezzel elment úgy 3 nap, hogy csak kapkodtam a fejem...
Arról nem is beszélve, hogy a bölcsibe is be kell menni még a héten, mert az egyik gondozónő a beszoktatásnál szabin lesz és még jó lenne, ha összebarátkozna vele a Hanna, mert uténa már csak ő lesz vele egy darabig, mert a másik gondozónő elmegy (vagy el kellett mennie, nem tudom) Szóval rohanok egész nak.
Közben meg elmentünk hitelt intézni még múlthét hétfőn.
Ebből az lett, hogy ehét keddre elküldött a nő 19 bankból KETTŐ azaz kettő darab bank hitelének az összehasonlitását... Hát, azt hittem,hogy felrobbanok. Majd ma még felhivom azt megmondom, hogy még ma legyen olyan kedves a többi kért bankot összehasonlitani... szóval áááááááááááááááááááá

Vali!
Erről jut eszembe... ti végül melyik bank mellett döntöttetek????

Évi!
Persze, hogy össze tudunk futni... :D
Lehet, hogy ha van időd, akkor még ma elugrunk. :D Már én is akartam mondani, hogy mennék érte, de nem volt időm... :( Szóval semmi gáz ám. :D:D
Hohetetlen milyen szőke lett a Dóri és naaaaaagyon rád hasonlit még mindig. :D:D

Nancsi!
A héten már dolgozol???
Alex azóta mit csinál a bölcsiben???

Mamacka!
Gartu az újabb kiállitáshoz!!!! :D

Anita!
Jujjjjj!!! Ez azért nem semmi... szegény Boti!!!!!! Most hogy van a füle?

Angi!
Édes lehet majd Lidi rózsaszórás közben... :D:D:D:D És annnnyira nagy lány, de ezt már többször kifejtettem :D:D:D

Szóval Sarlóspuszta...
Nagyon jó volt. :D Gyerekbarát hely. Igaz, hétvégére nem mennék le, mert mire eljöttünk annyian voltak, mint az oroszok... Van lovas oktatás. Nagyon jó volt. :D Olyan izom lázam volt 1 óra lovaglástól, minthe 3 órát aerobikoztam volna... és nagyon élveztem is a dolgot. :D Remélem Hannának nem kell majd ilyen sokáig várnia, hogy az első lovaglásán túlessen. :D
Első nap én lovagoltam fél órát, aztán pihiztünk, körbe néztünk, mi hol van. Hanna már fél 7kor beájult, annyira elfáradt... :D:D Másnap meg reggel lovagoltam, aztán fürcsiztünk. Mondanom se kell, alig tudtuk kiszedni a csajt a vizből... :D:D
Aztán ebéd után mentünk drótkötélcsúszásra, majd egy nagyobb szünet után, amit kellemes sétával töltöttünk mentünk ijászkodni meg kvadozni. :D Aztán vacsi és úgy aludtunk volna, mint a tej, ha egy idióta 15fős céges csoport nem kint akart volna dajdajozni.... Hanna szerencsére jól birta., ő aludt, mint a bunda. Aztán éjfél körül meguntam és épp ki akartam menni megkérni őket, hogy kicsit halkabban, mert aludnánk, amikor elkezdett zuhogni az eső.... Az időjárás is velem értett egyet hhi. :D
reggel aztán reggeli, fizetés és irány haza. :D Majd itthon kiraktam a családot és mentem a Hanna új-használt üléséért, amit szállitással együtt 20 euróért vettem meg. Egy Maxi cosi priorit. Hát, mit ne mondjak, sokkal, de sokkal nagyobb, mint amit itthon vettem nonamet 0-18igast. Abba már alig fér el a csaj...

A másik, amin mélyen elgondolkoztam... Megveszek az osztrák ebayen egy csomó dolgot, majd itthon eladom a dulplájáért minimumra... :D

Na, megyek, mert szétszedi a csaj a lakást, mint minidg... :D

Puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter: Mi végül MKB-nál vettük fel, nagyon kedvező volt. Nekünk egy bankfüggetlen hitelügyintéző intézte, ráadásul ingyér' , mert ő a megkötött hitelszerződés után a banktól kapja a jutalékát. Nagyon jó volt, mert mindent elintézett előre, mi szinte csak aláírni mentünk a papírokat.
Elküldöm priviben a számát, hátha még nem késő, és tud segíteni. Nyugodtan hivatkozhatsz rám, tuti emlékezni fog, a mi hitelünk elég kacifántos volt :wink:

Bocs, most csak ennyi, húzunk le mi is a Balcsira :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

VokEszti, mi is mkb-sok vagyunk, de szerintem lett volna akkor jobb ajánlat is.
De nekünk is Valiékhoz hasonlóan intézték helyettünk, az ingatlan irodán keresztül, így nem keresgettünk bankokat.
De szerintem az mkb totál korrekt. :D
Biztos jó volt a nyaralás, ahogy így leírod.
Néztem a szállodáról képeket, tetszik, főleg a drótköteles pálya :wink:
maxi cosi priori 20 euróért :shock:
üggyiii :wink: :wink:

Vali, mi éppen most a héten köveztettük le a garázst, meg az előtte lévő feljárót, ez is fagyálló, gres, ..stb, amiket leírtál.
Olcsó csempe volt, 2500-ért, Bricós de a garázsba nem foguk luxuskivitelt, de így is lerakással+ ragasztó+ élvédő+ fuga jó sokba került :roll:

Konyha meg persze legyen külön :wink:
Jó balcsizást!!! :wink:

na, most minden az előző lapon van, ennyire emlékszem.

Ja, Évi Dórija naggyon csajos lett, cuki kis szőke gádzsi :D :D
Az Elmós kép nagyon jó!!!
Honnan vettetek Elmót???? :wink: :wink:

Mamacka, nagyon ügyes vagy továbbra is!! :D :D
Jók a hordozók is, árulod is őket valahol???
Ikeás anyagot felismertem(olyan a terítőnk :wink: :wink: )
Milyen babzsákokat varrsz????
Csak sima babzsák, vagy valami figurás is??????
vas

Csilla, gratulálok az esküvődhöz, életre szóló boldogságot kívánok!!!
Kép

Anita, jujj, szegény kis Boti drága!!!
Hogy van a fülecskéje??? :)

Nancs, mizu Alexxel meg a bölcsivel?
Jövő héten kezdesz??????

Anna, Edit hol vagytok????????? :wink: :wink: :wink:

Angi, biztos jó volt a lánybuli, ahogy így leírod, egyenpóló, táska...stb, szupi :D :D

Melitta, bácsibaba :lol: :lol: :lol: csúcs :wink: :wink:
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?