Új privát üzeneted érkezett!

Szijjasztok!

Gondoltam megnézem másik böngészőben, hogy hátha fel tudok jönni. És sikerült!!! :D

Köszi Egcsi...

Most ennyi, mindkét lány ébren!

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Anikó :)
Milyen szép gyerek ez a Bence fiú! Már régen láttam képet róla, nagyon megnőtt és gyönyörű szeme van. :) A torta jó lett, igaz a füle lehetett volna hosszabb a félreértések elkerülése végett, de azért nyúl volt az. :wink:

Timi :)
Szia! Hát nem voltál bőbeszédű.... :D

Megyek gyorsan zuhizni és aludni, mindjárt holnap lesz... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :D

Előre is bocsi mindenkitől, de délután végigolvastam mindent, és már a felére sem emlékszem. Enyhén kialvatlan vagyok, de jövő héten érkezik végre a borostyánkő nyakláncunk és remélem az segíteni fog Flórácskának kibújtatni a fogacskáit!

Anikó
Annyira édesek a képek! Jó hosszú buli volt! 8) Különben nem értelek titeket, mert én előbb láttam a képeket, mint olvastalak volna és semmi kétségem nem volt a nyuszi felől, jó kicsit rövidfülű fajta, de nekem nyuszi. :D Én még nem igazán tudom milyen tortája lesz Gergőnek, gondolkozom a Hupikék Törpikésen, de majd az ár lesz a döntő! Sajna szorosra kell húznunk a nadrágszíjat, mert Karcsi nem nagyon bírja a mellékállását, valószínűleg januártól abbahagyja és akkor elég gáz lesz anyagilag, így most próbálok majd kicsit spórolni előre. Aztán meg próbálok majd keresni én valami mellékest. :?

Tényleg! Lányok!
Nem tud valaki itthonról végezhető munkát? De normálisat. Nagyon kéne!

Manó
Olyan tüneményes a kis gombszemű hajasbabád!!! :D Szuper a sérója!

Mese
Jó volt olvasni, amiket írtál! :D Különben szerintem is jó mozogni a gyerekekkel, ha egyedül van az ember. Csak legyen jó idő! 8)

Rita
Huhhh! Hát ezért nem lesznek nekünk soha ilyen fotóink. :( :roll:

Bocsi lányok, de kb.2 órája hagytam félbe az írást, azóta jól le is fáradtam, mert Flórához 5x kellett bemenni. :? :roll:

Szóval mára ennyi voltam.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Anikó!

Köszönöm a képeket! Nagyon aranyosak voltak! :)
Örülök, hogy olyan jól átmozgat kívül-belül a tánc! Mindennél jobb örömforrás, na jó, azért van még 1-2 dolog..., :oops: de... ez nem ide való! :)

Orsi!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen nyűgös a kisasszonyka! nem lehet egyszerű a dolgod.
Biztosan nehezebb lesz neketek anyagilag, de Apa legalább többet lehet a lurkókkal. Így talán ők is nyugodtabbak lesznek!
Képeket meg majd megdumáljuk, és barkáécsolunk! Lehet, hogy nem lesz olyan mint egy profi, de azért valami! :)

Egcsi!

Ez a név kérdés tényleg mókás lehet odakinn.... :)
Off topik kérdés..... csak kíváncsi vagyok.... felétek milyen most az elnök megítélése? Tényleg nehari ezért a kérdésért, de már egy ideje filózom, hogy feltegyem-e. Na semmi komoly, eszemben sincs politizálni, csak egyszerű érdeklődés!

Vera!

Édesek a nevek!
Lassan itt a finis!

Rita!

Szépek a fotók, eszemben sincs vitatni, csak az én izlésem kicsit más. Nekem a kék-narancsos tetszett, az is igaz! :)

Meske!
Még egy kis szopi, aztán ti is összehozhattok majd egy kis nyugit Apával.
teszem hozzá ez az egércincogás nem semmi! :lol:

Én bátran itthagyom gyerkőcöket Apával, mert tudom, hogy nagyon jól ellesznek. Tisztában vagyok vele, hogy teljesen másképp kezeli őket, de azt hiszem soha senki nem fog ugyanúgy viszonyulni hozzájuk, mint a másik. Mindenki a saját szemüvegén keresztül lát.
Ráadásul sokat vannak együtt, hiszen itthonról dolgozik zömében, így mindig van napközben is pár perce rájuk.
Úgyhogy nincs se szopi, se egyébb akadály, akkor meg miért ne? Úgyis jobb szeretem magam úgy odaadni nekik, hogy nyugodt vagyok, mint hogy csak adjak-adjak-adjak, a végén kimerüljek, és a sok jót egy ronda rosszkedvvel elsöpörjem egy pillanat alatt.
Én legalábbis így gondolom.
Épp ezért szoktam néha elvonulni is. Ők jót játszanak, én meg a pincében bütykölök a magam kedvére. Aztán felmegyek, és nem kell magamra eröltetni a nyugalmat, az ő kedvükért, hanem jön magától.
Én nem szeretnék a gyerekeimnek feláldozni magam, mert nem látom értelmét. Mindent nekik és értük, de nem minden áron!
Szeretnék mosolygós anyu lenni és nem egy folyton ideges áldozat. Azt hiszem a gyerekeimnek erre nem is lenne szüksége. Most boldogok, kiegyensúlyozottak, remekül alszanak, esznek amennyit akarnak, hamar feloldódnak.... szóval nagyszerű gyerekek....

és ki akarnak jönni a kádból.... :lol:

sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter :D
Nagyon szöget ütöttél a fejembe ezzel a barkácsolunk dologgal! :wink: És én is a színesekért voltam jobban oda, igaz nekem a fehér is tetszett! Szóval úgyis érik már egy tali, majd összehozzuk és próbálkozunk a képekkel is. 8) csak azt sajnálom, hogy nekünk nem lesz ilyen egyforma rucink, pedig az annyira édes!
Amit írsz a nyugodt Anyu dologról, az teljesen igaz, viszont nálunk teljesen máshogy megy a leválás, Gergő még Anyukámnál sem hajlandó ott aludni, pontosabban akarna, és el is megy vele, minden ok a lefekvésig, akkor rájön, hogy haza akar jönni. :roll: Már volt pár próbálkozásunk és a múltkor Karcsi meg is jegyezte, hogy hihetetlen mennyivel könyebb 1 gyerekkel, mert ugye csak Flórácska volt itthon fürdésnél, alvásnál, de aztán Anyukám telefonált 9-kor, hogy fuvar lenne, Gergő jönne haza. 8) Szóval nehezen megy neki a leválás, és ha bejutunk az oviba, arra is igen kíváncsi leszek! Flóra meg még ezerrel szopizik, pár napja hagytuk el az ebéd utánit, de a reggeli, délutáni esti és számlálatlan éjszakai még megvan. Igaz, hogy őszinte legyek én nem bánom. :oops:
Ja, az éjszakákra visszatérve: tegnap éjszaka 1 óránként keltett fel a leányzó, tehát a múltkori zombiságommal kapcsolatban helyesbítenék, az csak fél-zombiság volt. EZ volt az igazi zombiság ma!!! :roll: 8)
Az anyagiakra visszatérve meg én is úgy gondolom, hogy azért a pénz nem minden (ezért is jöttünk haza Madeiráról!) és ha Karcsi nem bírja, akkor nem szabad csinálni, mert az egészsége is bánhatja és nekünk egy fáradt, rossz kedvű Apánk lesz itthon, ami meg nem hiszem, hogy jó a gyerekeknek!

Bocsi lányok, de Eszternek egy csomót írtam, de ez persze mindenkinek szól, mert van benne egy csomó hír rólunk, szóval olvassatok fenntebb.

JA! Anikó Drága!
Talival kapcsolatban nem tudom mit írjak, mert jövő héten jönnek Anyósomék és akkor nem nagyon tudok elmozdulni, hisz a gyerekekhez jönnek. Pénteken mennek, de akkor meg már készülődünk a szülinapra, szóval inkább az az utáni hetet mondanám, ha az nektek jó!

Most megyek fürödni és megnézzük a tegnapi film másik felét. 8)

Ja, még annyit, hogy ma volt 11 hónapos Flóra baba! És Gergő 1 hét múlva 3 éves! Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy ilyen gyorsan megy az idő!!!

Puszi :D

Orsi

avocado

Eszter :)
Hát jótól érdeklődsz....az én hozzáállásom a politikához amolyam semmilyen. Amíg nekem a napi életembe nem zavar bele, nem érdekel ki az elnök. Mondjuk, ha a fiaim Irakban lennének az más tészta... :? Szóval: Az elnököt Irak miatt sokat támadják, hogy jöjjenek már haza onnan, ezzel egyetértek. Sokan sületlen, tudatlan bunkónak tartják, ami viszont nem igaz, mert egy ekkora országot irányítani, azért nem semmi. 8 általánossal nem nagyon lehetne. Olyan elnök soha nem lesz, aki mindenkinek a kedvére tenne, úgyhogy ez van, ezt kell szeretni. Különben is, most már készülnek a következő választásokra. Indul Clintonné is. :D Nem hiszem, hogy megnyeri, de színt visz a politikai vitákba. :) Nem tudom kielégítettem-e a kíváncsiságodat, ha nem kérdezz bátran. 8)
Egyébként az elvonulással teljesen egyetértek. Én is megtenném, ha lenne rá lehetőségem... Mivel se nagyszülők, se vállalkozószellemű apuka, így megoldom néhány órás vásárlás-fodrász-computerezéssel a kikapcsolódást. Persze nem túl gyakran. :( Majd kihasználom anyuékat, ha jönnek. :wink:

Orsi :)
Hát igen...nőnek a gyerekek. :roll: :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Orsi!

Csak van egy-egy fehér trikója a lurkóknak! Már csak egy fehér lepedő kell, egy kis selyempapír, állólámpa, no meg sok-sok jókedv! nem lesz profi minőség, de emlékezetes alkalom, így akármilyenek is lesznek, emlékek lesznek a fotók! :)
Már csak a mikort kell összehozni! :)
nem igazán a levállásra gondoltam, mert pl. Olivér sem aludt a Mamánál. Próbáltuk egyszer, de nem akart. ha itthon vannak, akkor viszont nincs gond, ha nem én, hanem más fekteti őket. Talán az a lényeg, hogy ne sokminden változzon egyszerre, hanem egy, legfeljebb két dolog.
A fürdetést leszámítva, bár időnként még erre sem igaz, szerintem egyszerübb kettővel, mint eggyel. Olyan szépen lefoglalják egymást, bár neked erre még egy kicsit várnod kell! :) Ebben a korban a kis korkülönbség is nagy tud lenni, főleg egy év alatt. Amint tudnak együtt futkosni, megváltozik minden! Néha nem kis rémületemre! :)
Sajnálom Flóra babát, remélem mielőbb túl lesztek rajta.
Szopizni meg szopizzon annyit a baba, amennyit kell neki! Ebben megint mások voltak a fiaim. Ők 10-11hónaposan bemondták az unalmast. Ez van! :wink:
Apának meg legjobbakat! remélem hamar kisimultok mindannyian!

Egcsi!

Köszönöm szépen!
Csak azért voltam kíváncsi, mert nekem itthonról úgy tűnik közel sincs már olyan népszerű, mint volt. Ebből is látszik, azt esszük amit kapunk a hírekből!
Csak ennyi! :)
Pihizni csak akkor lehet, ha tényleg kész vagy rá, ebben teljesen igazad van. Hiába is van "elvonulás", ha közben máson sem jár az eszed, mint mi lehet otthon! :shock:
De tán, ha megjön a felmentő sereg! :8 Igaz, ti még szopizok bőven nem?

Üdv

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter
Drága vagy, köszi a biztató szavakat!
Igen, én is várom már, hogy Flóra is elinduljon, akkor azért jobban partner lesz Gergőnek. :D
Fotózás: teljesen egyetértek! :D :wink: A mikort pedig szerintem nem lesz olyan nehéz kiokoskodni. Nekünk pl. 20-tól elvileg bármikor jó, persze az ovi bekavarhat, mert az is akkor derül majd ki, de azt hiszem 28 a szülői, tehát az a hét nekem ok.
Most nagyon elkapott a "fíling"! :wink: 8)

Lányok
Nem tudom írtam-e, hogy Flóra megtanult puszit dobni. Erre ma a bevásárláskor (mert vinnem kellett őket magammal) az eladó csajok odáig voltak érte az Auchanban, erre mondom neki, hogy dobjon puszit és cuppogott, mint a kisangyal, meg integetett is, szóval meg kellett zabálni! :D És úgy bevágott egy fél kiflit, hogy csak néztem! :shock: Eddig soha nem vittem magammal, csak Gergőt, mert mindig jönni akart, de most Flóra is úgy élvezte, hogy lehet ezentúl 2 gyerekkel megyek bevásárolni. 8)

Bocsi, de mennem kell.

Orsi

avocado

Szijjasztok LÁnyok!

Itt vagyok ismét egy kicsit. Na, nem túl sokat...de azért vagyok! :wink:

MEgvagyunk. Lányok édesek, már tudják ölni egymást. :shock: :lol: Lilla nagyon sokat változott az elmúlt pár hónapban. Nagyon megérett az ovira, nagylány lett, olyan szövege van, hogy sokszor nem tudom, sírjak rajta vagy nevessek. :D Most már barátkozik gyerekekkel, vannak akiket már rendszeresen vár a játszótéren, hog yjönnek e. Egyébként meg kis zsarnok, Csiguszkának semmit nem ad oda, mindne az övé. 8)

Csenge meg egy kisbitang. Nagyon kedves személyiség, nyugodt, kiegyensúlyozott. De akarata neki is van. :D Mászik, feláll, felül, körbejárja a bútorokat. De kis butus, azt hiszi tud járni, és ha pl. az ágytól el akar menni a szekrényig, akkor elengedi az ágyat, és úgy próbál odajutni. De még nem tud járni, így elesik, és megsértődik. Nem sír, csak panaszkodva mondja a magáét. :lol: Egyszerűen tüneményes.

Ovira fel vagyok teljesen készülve. már a tornacipőbe is hímeztem cseresznyét, de így tettem a váltóval is, és minden mással. Csak azt sajnálom, hogy a fogkefébe, és pohárba nem lehet hímezni. :roll: Még lepedőt kell varratnom, de ahhoz pontos méreteket kell tudnom, így várat magára egy kicsit. Remélem a héten már lesz valaki az oviban, hogy bediktálja nekem...

És most talán pár kép...ha minden jól megy... :wink:
A bitang nagy csajszim:
Kép
Kép

És a bitang kiscsajszim:
Kép
Kép

Puszi mindenkinek!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok! :)

Elég nyugis éjszakánk volt, de nem úgy indult. Berci elkezdett hányni este, azt hittem lőttek az alvásnak...de éjfél körül már jobban volt és tudtunk aludni. Bence csak egyszer kelt 2 körül és aztán 6-kor. Remélem csak gyomorrontása volt Bercinek és nem valami vírusos cucc... :?

Hát már nem olyan népszerű az elnök, de lassan 8 éve ő ül a "trónon", a népnek kell az újdonság. :wink:
Még szopizunk ezerrel és remélem legalább január végéig így is lesz. Utána megyek gyakorlatra és a napi 8 órás munka mellett már nem hiszem, hogy megoldható, de addigra már jöhetnek a babakaják. Berci sem szopizott csak 9 hónapig.
A felmentő sereg főleg Berci miatt kell, mert most ő fáraszt le idegileg. :?

Puszidobás 8) Fél kifli :D Hát én annyira nem élvezem a két gyerekes bevásárlást, pedig Berci nagyon jól viselkedik, kivéve amikor kiveri a hisztit... :roll: A múltkor biztosan alig várták, hogy eltakarodjunk a boltból, mert egy fél órán keresztül ordított torkaszakadtából, amíg a pénztárnál sorban álltunk. Gyíkocskát akart venni (nem igazit) és nem volt a boltban...nagyon behergelte magát és hiába mondtam, hogy nincs, csak azt hajtogatta, hogy vegyek.... :roll:

Nagyon szépek a csajszik! Lilla az első képen tiszta te! :D Csenge is akkora már.... :shock:
Hajrá ovi! :wink:

Most mennem kell boltba, bankba...hajrá.... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Helló!

Orsi!
Edzésként gyakorlatoztam egyet Olivérrel! Ezek alapján ilyet, már biztosan tudunk!messze nem profi, de azért nem rossz! Szerintem... :oops:
(és akkor most egy kis hatásszünet.... :wink: :lol: )

Egcsi!

Köszönöm!
Részvétem. Valahogy a gyerekek mindig akkor lesznek betegek, amikor megvan a tesó. Néha az a gyanum, a lelkük is kiteszik egy kis baciért, és figyelemért!!! :shock: De szerintem teljesen érthető.
Nem szimulálnak, mert nem, ez biztos, de szerintem nem mindig szimpla fertőzés az ok!
Drukk!

Timi!

Nagyon csinik a lányok! Micsoda szempár itt is, ott is! :lol:

( és hogy én mennyire öregszem, ha ők így cseperednek.... :twisted: )

Tehát akkor az ígért gyakorlatok... bocsi Orsi! :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

sajnálom, azt hittem jobban lekicsinyítettem őket!!!! Viszont most már nincs időm átméretezni... bocsi... ezerszer is....

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Jók a képek. És szépek a fiaid. :D Biztosan találtok Orsival profi beállításokat, aztán nyithattok baba-mama fotóstúdiót. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi!

Remélem nem volt folytatása a hányásnak! :?

Csenge is bizony ekkora már. Nagyon repül az idő, és ahogy Eszter is megfogalmazta, nagoyn öregszünk. :roll:

Eszter!

Mikor lesz a fotózás :?: Mi is jövünk! 8)

Most ennyi. Indul a reggeli pörgés. Takarítás, pakolás (Csenge most pakolta le az össze rajzlapot-kifestőt... Lilla asztaláról) Szombaton indulunk Ausztriába. Megjött tegnap a lányok útlevele. Sürgősségivel három munkanap alatt csinálták és jött meg. :)

Puszi Mindenkinek!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Jó reggelt!

Eszter:tök jó képek!!!! nekem is bele kéne már mélyedni a gépem rejtelmeibe,de nem tudom mikor. :oops: Ehhez végre csönd és nyugalom kéne hosszú órákra. Az meg nálunk ugye nem nagyon van. :? Nagyon szépek a fiaid! :D
Elvonulás:teljesen egyetértek.Eddig nem vágytunk rá,hogy gyerekek nélkül menjünk el akár 2 napra csak,de én most már igen.Csak apukám nem volt túl lelkes,amikor megemlítettem neki,hogy esetleg leadnánk Őket. :? Egyedül nincs kedvem menni Attila nélkül.Régebben is csak a munkatársaimmal éreztem jól magam,ha elmentünk 2-3 napos vállalati kirándulásra.Az szupi volt,de már nincs. :cry:
Ma is megyek táncizni,hurrá!!!! :lol:

Egcsi:szegény Berci! Jobbulást Neki! :(
Ez a hiszti nálunk most mindennapos.A közértben rendszeresen vágja földhöz magát,ha nem veszek meg Neki valamit.Nekem ez teljesen új.A nagyok soha nem csináltak ilyet,és eddig Bence sem. :cry: Annyira ciki,én úgy szégyellem magam. :oops:
Köszönöm a dícséretet Bencus nevében,szerintem is jól sikerült kölök! :wink: És mekkora csibész!!!!

Orsi:jó lesz a jövő hét is,majd egyeztetünk. :lol: Használd ki,hogy van segítséged!Flóra kis Édibébi lehet,majd én is kérek Tőle puszit. :wink: Úristen,már 1 éves mindjárt. :shock:
Zombiságod hogy van???
Torta:mi az albumból választottunk,fel volt írva a kép száma,és egy kicsit sem hasonlított rá.Ha nem olyat akartunk volna,akkor csak annyit mondunk,hogy nyuszi,és lesz,amilyen lesz,de így nekem nagy csalódás volt.Ennél sokkal bonyolultabb dolgokat szuperül és a minta szerint megcsináltak. :evil:
Anyagiak:sajnálom. :cry:

Timi:de gyönyörűek a lányok!!!!! Csigusz is milyen nagy! :shock:

Nem is írtatok semmit Bence méreteire,szerintetek nem kicsi nagyon???? :?

Manó,Vera,Rita:megkaptátok a képeket? Ezeket a címeket találtam a profilban.

Puszi Mindenkinek:Anikó
vakili

Sziasztok lanyok!

Latom mindenki keszulodik fotozasra a mi hatasunkra. :) :wink: Kell is az. :) Mi jol vagyunk, holnap indulunk 2 hetre nyaralni. Mar alig varom. :)

Eszter: Nagyon jok a kepek! Azt aruld el nekem, hogy a barna antik hatast a programodban hogy csinaltad? Es melyik programmal? En is akarok ilyet csinalni, tudom, hogy a programunk tud ilyet, de nincs idom keresgelni, hogy hol van. A fekete-feher effektus az megvan.

Orsi: En most valamit nem ertek. Ti meg mindig kulon furdetitek a gyerekeket? Vagy csak felreolvastam valamit? Hat nem konnyu 2 gyerekkel az biztos. En is minden este 8-kor ugy erzem magam, mint akin keresztulment egy uthenger. :?

Timi: Gyonyoruek a te lanyaid is. :wink: Nekunk 29-en lesz a szuloi az oviban es akkor kapjuk meg a Lili jelet is. Lesz mit himeznem 1 hetig. :roll:

Aniko: Megkaptam a kepeket! Koszi! Nagyon nagy es szep szal legenyke lett Bence. :) :wink: Sokat valtozott. A nyuszi tenyleg erdekes. :wink: Azert felismerheto.

Egcsi: En se szeretem a 2 gyerekes vasarlast. Meg akkor is ha Lili sose hisztizik. Nagyon jo kislany tud lenni. Igy ha lehet mindig lepasszolom Kittit valakinek. :) Vagy akkor megyek el, amikor Endre itthon van. :)

Na, most mennem kell. Megyek a Cora-ba oktatni. :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Egcsi,betegség :( jobbulást nektek!!!

Eszter,nagyon édik a fiúk! :lol: :wink: És a képek!!!!!!Nagyon jóóóók, én is imádom a régies beállítást, hogy ff :) meg nagyon kis profi, ez is olyan mintha beállított fotós csinálta volna, pedig ez te voltál, és nem került annyiba :P :wink: :wink:

Timi, a lányok gyönyörűek :) Lilla igazi kis modell, nagyon szép kislány!Ti is felköthetitek majd a gatyát, ha jönnek az udvarlók :wink:

Orsi,pussszka :)

Rita,mi nem vagyunk mindenki, mert mi nem megyünk beállított fotózkodásra :P :P
manóci

Anikó,most néztem az emailem, én nem kaptam semmit :( mit küldtél,milyen képet??
manóci

Sziasztok!

Tudom, ezer éve! :)
Szívből gratulálok minden babához, aki azóta született! ÉS Istenke éltessen minden nyáron ünneplő 3 évest is! :P

Mi is megvagyunk. Még 2 hét, és megyek dolgozni. Lesz 2 ovisom, és ha visszagondolok erre a 6 évre - hát sok volt, de elszaladt!

Töltök fel pár képet, és kívánok mindenkinek további jó babázást!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Mar teljes lazban egek a holnapi utazastol. :) Mar felig osszepakoltunk, sot az autoba is pakoltunk mar. :)

Mano: Hogy felreertes ne essek, nalunk se beallitott fotozkodas volt. A lanyok teljesen termeszetes onmagukat adtak. Jottek-mentek, jatszottak, felfedeztek a szekeket, jatekmacikat, a szalmat :) es kozben a fotos folyamatosan kattogtatott mindenhonnan. Ilyen korban meg nem is lehet beallitani oket. :roll: Csak egyet sikerult kernem Lilitol, hogy tegye keresztbe a labat es konyokoljon ra. De sajnos az is csak par masodpercig tartott, ket kep keszult kozben. :? Idokozben ettek-ittak, pihentek es atoltoztek. Szoval nem olyan egyszeru, bar nem faraszto, csak meg lehet unni es ekkor mar vege a fotozasnak. :) De a lenyeg, hogy jok lettek a kepek. :)
En is jobban szeretem a ff es antikolt barna kepeket. Ez utobbikat akarok csinalni, ezert kertem Eszter segitseget, bar lehet, hogy mire valaszol, addigra en is rajovok a megoldasra. :wink:

Zsuzsa: nagyon szepek a lanyok. Hihetetlen sokat valtoztak! Gratulalok a ket ovishoz! :) Te is visszamesz dolgozni?

Egcsi: Jobban vagytok?

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Csak az az egy este volt hányós, de nem csodálkozom, egész nap összeevett mindent, egy falat szalonna apától, egy nyalás tejszínhab anya tortájáról... :roll:
Jó szórakozást Ausztriában! Képeket majd tegyél fel! :)

Anikó :)
Szerintem nem kicsi Bence, csak más ütemben nő. Pl. az én fiam most elég nagynak számít, pedig soha nem lesz 2m. 8)
Hiszti: Emlékszem, mielőtt volt Berci, teljesen kiakadtam, amikor ilyet láttam és még szépeket gondoltam is anyukáról... :? Bezzeg most :lol: Én nem szégyenlem magam, akinek nem tetszik, vásároljon máshol. Általában azoknak nem tetszik, akiknek nincs még gyerekük-lehet, hogy nem is akarnak miután láttak bennünket :D vagy akik már elfelejtették milyen volt a gyerekük 3 évesen. Szerintem ne izgasd magad. :wink:

Manó :)
Hogy vannak a lányok? Szopi? Pocifájás? Mi ma nyügik vagyunk... :?

Zsuzsa :)
Jó, hogy jöttél! :) A lányok nagyon szépek! Sok sikert az ovihoz és a munkához! :) Azért néha nézz be hozzánk! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Húúúú, de jó volt ez a sok kép és olvasnivaló!!! :D Köszi Lányok!!!! :D

Megyek szépen sorban :wink: :

Timi
Két ilyen gyönyörű leányzót!!! Egyetértek Manóval! :wink:
Huncutság 8)
Csenge elindulása 8) :lol: Édes lehet! :D
Hímzés: ha tudnád, hogy irígyellek!!! Én fanatikus keresztszemező vagyok és nagyon rosszul viselem, hogy még semmit nem tudok az ovival kapcsolatban. :? Ja, annyit már igen, hogy mehetünk a szülőire, és 80%, hogy bejutottunk, de majd szülőin lesz harc a jelekért, úgyhogy Gergőnek nem tudom milyen jel fog jutni, mert én nem könyökölök és taposok le senkit, hogy labda legyen, az tuti! :roll: De ne legyek telhetetlen, ha bejutunk, már annak iszonyúan örülök, a jelhímzést meg turbó megoldom valahogy. :wink:

Egcsi
Sajnálom a hányást! Képzeld a múltkor a hugim kisfiánál volt ugyanez, reggel hányt, meg lázas is volt, aztán meg semmi! :shock: Nem tudtuk megfejteni!
Vásárlás: nálunk eddig még nem volt nagy hiszti, de volt már, hogy haza akart meni és végig a bevásárlás alatt ezért nyávogott. Hát kicsit lefáradtam! :roll: Most az volt a jó, hogy Flóra ült a kocsiban és Gergő tudta, hogy szót kell fogadnia, így nagyon aranyos volt, jó futkosott körülöttem, de rendesen viselkedett. És ezért gondoltam, hogy talán ezentúl együtt megyünk, persze akkro jön Karcsi is, szóval együtt a család. Flórán látom, hogy úgy élvezi, ha megyünk valahova. :)
Munka: azért klassz, hogy el tudsz helyezkedni! :)

Eszter
Hát nem csalódtam benned!!! :D És hatásszünettel volt az igazi! :wink: Úgy látom a cumi még játszik nálatok! Vagy csak reggel, este? Bevallom, kicsit beijedtem, hogy ha Gergő meglátja Olivér szájában, akkor nem akarja-e majd megint. :roll:
Ja, és nagyon szép a fiad! :D

Anikó
Időpontegyeztetés: ok. :wink:
Flóra annyira édibédi hogy ha meglátod, meg fogod zabálni! Először is tuti rá fog kattanni Bencusra, imádja a kisfiúkat, nagyon résen kell majd lennem a későbbiekben! 8) És igazi kis csajszi, szóval tényleg meg fogod zabálni!
Zombiságom köszöni jól van, teljesen még nem múlt el, de most 3 napig itt lesznek Anyósomék és tuti 8-ig fogok aludni!!! 8)
Torta: képzeld én másmilyet akartam Gergőnek, mint tavaly volt, már meg is rendeltem, erre ma a kocsiban megszólelt, hogy " Anya, ugye nekem autós torám lesz?" Hát mit mondhattam erre? Gyorsan felhívtam a cukit és átírattam a rendelést, úgyhogy megint autós tortája lesz, csak most kék. Annyira örült neki tavaly és úgy megjegyezte, hogy lehet most még évekig autós tortát fog rendelni a drágám. 8) :D

Rita
Kicsit félreolvastad. Ez akkor volt, amikor Gergő Anyukámnál akart aludni és akkor egyedül fürdettük Flórát, amúgy együtt fürdenek.
Fotók: belelkesítettél mindenkit. :wink:

Manó
Pusssz :D :wink:

Zsuzsa
Olyan jó, hogy bejelentkeztél! És nagyon édesek a lányok! :D Olyan döbbenet most így látni őket, mikor még aktív tag voltál Zsófi volt akkora, mint most a kicsi! És olyan, mintha tegnap lett volna! :shock:
Jó munkába visszaállást Neked! Őszintén: nem irígyellek érte! :roll:
Puszi Nektek!

Bocsi lányok, de most nem tudok sokat írni, Karcsi holnap megy el 3 napra táborba és segítenem kell nek ipakolni!

Puszi mindekinek :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Mostanában egy kicsit (nagyon )hanyagoltam a bbnetet.Voltak problémák egy másik topikban amibe írok, nem jön össze a második baba, és egy kicsit elegem is lett mindenből.
OKtóber 10-ig szabin vagyok, addig valamit kéne alakítanunk, de sajnos nem sok reményt látok rá.Piri most is itt döngeti már a falakat :evil: Nem tudom mi lesz a munkahelyemmel is mi lesz :roll: ....

Vissza nem olvastam, mert úgysem jutok a végére, de a képeket megnézegettem, és gyönyörűek a gyerkőcök!!!
Nálunk is nagy a készülődés, és Máté teljesen bevan zsongva az ovi miatt.Már most átmegy az ovisokhoz. A bölcsi és az ovi egy helyen van és ha kint vannak az ovisok, Ő már megy és ismerkedik, ha meg vissza akarják terelni a bölcsibe, teljes kész, hogy Ő már nagyfiú, és az ovisokkal szeretne lenni.
És tényleg nagyfiú, augusztus elején már betöltötte a 3 évet...
Aznap amikor a szülinapja volt nézeggetünk róla kiskori fényképeket.Olyan jó hatással volt rá, hogy másnap reggel kidobta a cumiját, mondván, hogy csak akkor kellett neki amikor olyan pici baba volt.Azt hittem megzabálom.És azóta nincs cumi. Szerencsére tényleg megérett rá, mert simán elalszik délután és este is.
Voltunk nyaralni ami nagyon jól sikerült, ebben a hónapban pedig nagyon sokat vagyunk a Tiszánál.

Rakok pár képet, hogy eszetekbe jussunk :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Puszi mindenkinek!!

málna2162

Szeretettel várok mindenkit az augusztus 30.-án 16 órakor nyíló kiállításomra ahol a szeptemberben megjelenő Kaláka verseskönyv illusztrációi mellet egyéb grafikai munkáim is láthatóak lesznek .... remélem olvasható lesz a feltöltött meghívó... igyekszem a gyerkőcöknek is kellemessé tenni a helyet (varrok óriási babzsákokat) sajna Kalákát ide nem sikerült elhívni, de majd a karácsonyi vásárra...

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Málna :)
Szia!!! De jó, hogy jöttél! :) Máté nagyon nagy fiú lett, tök jó, hogy megúszod az ovibaszoktatást. :wink: Az első kép az csúcs! :D Cumi :P Mi is alakulunk! :wink:
Sajnálom, hogy még nem jött össze a kistesó, de nagyon szorítok! Mátéra is sokat kellett várni? Dokinál voltatok már? Lehet, hogy csak egy ici-pici dolog áll a babó útjába. Okt. 1O még messze an, bármi is lehet! :)

Voltunk játszótéren. Messze van és a baromi meleg sem túl jó, de már muszáj volt valamit kezdenem Bercivel. Úgy néz ki hatásos volt a terápia, mert magától elment aludni és egész délelőtt nem kellett rászólni. :D Bence is sétált egy nagyot, az első igazi sétája...tegnap vettem babakocsit, meggyőztem magam, hogy kell.
Egyenlőre nagyon bejön, le volt árazva és könnyű kezelni, nem utolsó sorban Bence is szereti, ha gurul alatta akkor meg pláne.
Mindjárt teszek fel képeket, remélem jók lettek.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Málna
De jó, hogy jöttél!!! És olyan jók a képek!! Tüneményes a fiad mindegyiken! De nekem a fürdős tetszik a legjobban, olyan édespofa ott!:D
Sajnálom, hogy még várat magára a második manó, de ne idegeskedj rajta, mert akkor állítólag még nehezebben megy a dolog. Kéne nektek egy wellness hétvége, jó kis pihi, kényeztetés és ki tudja, lehet hogy bejönne! :wink: Én nagyon szorítok!!

Egcsi
De jó!!! Új babakocsi! Képek gondolom most töltődnek, mialatt írok. :wink: Akkor mostantól Ti lesztek a játszótér törzsvendégei, ugye? :wink:
Cumi: hajrá! :wink:

Nálunk minden ok, ma megjöttek Anyósomék és olyan édesek voltak a gyerekek, annyira örültek nekik! :D Ilyenkor mindig megveregetem a vállam, hogy hazaköltöztünk Portugáliából, mert ezek a pillanatok minden pénzt megérnek! Ha kint maradtunk volna, akkor meg 1 évben 1x látnák a nagyszülőket a gyerekek.
Karcsi most megint nincs itthon, épp táboroztat, de szerencsére csak 3 nap, pénteken mi is lemegyünk, megnézzük a záróműsort, aztán jövünk haza. De szombaton megint megy el dolgozni és vasárnap a szülinapra ér majd haza. :roll:

Bocsi, de már össze-vissza írom a szavakat, állandóan javítanom kell, megyek.

Pussssz :D

Orsi

avocado

Akkor a képek. A természetbarátok kedvéért lencsevégre kaptam egy kolibrit is. :D
Kép Kép Kép Kép Kép

Lehet, hogy túl kicsik lettek, de nem akarok sok helyet foglalni... :oops:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Ritának!!!!!!!

A gépen van ilyen opció. Fekete-fehér és szépia egyaránt, így már eleve így készültek a képek.
Photosopban is van, ugyanott, ahol a fekete-fehér. Először ff, utána lehet szépia.
Ebben most kicsit elbizonytalanodtam, de megnézem neked. Tudod én csak használom, nem jegyzem meg és a másik gépen van rajta a program.
Remélem még hasznát látod az infónak! :lol:

Vakili!
Én is csak lövöldözöm, nem fejtettem meg minden titkát a gépnek, nagyon nem.
Amíg ők játszanak, addig alkalmanként kattogtatok. Persze ritkán hagyják...
Szerintem menet közben könnyebb felfedezni, mint kiolvasni. HA csinálod, adódnak a kérdések, így van mit megnézni a leírásban, mert addig azt sem tudod mit kérdezz. Persze szerintem... :)

bocsánat, de most mennem kell, vár a teregetnivaló és az ágyam!!!! :lol: :shock:

ÜDV!

Eszter

Köszönöm a dícséreteket, bele is :oops: -tam!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Egcsi,köszi kérdésed megvagyunk!Meleg van, Hannusnak is melege volt ma szerintem, kissé nyügi volt :evil: meg én is!Viszont tök jó már lehet pancsiznom, ugyhogy ma Esztivel beültem a kismedencébe, úgy nem volt elviselhetetlen :wink: :P Képek tök szupik, és a Kolibris nagyon jó!Itt ilyet nemigen látni!
Igenis, én is rakok képet!Ezt a mosolyt most skerült először elkapnom

Kép

Csajok

Kép
manóci

Na, mi van itt csajok??Mi ez a pangás??? :roll: :P

Muszáj vagyok írni, mert Egcsiazt álmodtam éjjel, hogy nálatok van babatali, és elég sokan ott is voltunk! :lol: :lol: :lol: Azt hogy oldottuk meg, hogy ott legyünk, meg hazajöjjünk, nem volt az álomban, de maga a buli igen! :wink:
Ja, és már mindenki elment, de én maratam a ggyerkőceimmel utoljára mert Hannus, megg a te picurid aludtak még :) Segítettem neked rendet rakni+porszívózni! :P
Na, mit szólnál egy ilyenhez???? :wink: :lol:
manóci

OK!! :lol: Orsi biztosan megnyerte a tv-s játékot és nagylelkűen mindenkinek fizette a repülőjegyet. :D A segítség a rendrakásban az a tali nélkül is elkelne, ugyanis mostanában mindig kupi van. Egy valamit elpakolok és 3 más dolog lesz helyette szana-szét. :roll:
Eszti elpakol maga után? Bercit nekem ijesztgetni kell, hogy kidobom a játékait, ha nem szedi össze. Ráadásul egy csomó apró vacak van, kisautó, dinoszaurusz, újabban bogarak... :roll:
Hanna mennyit mosolyog? Az én csöppségem nem nagyon... :( A ventillátor a plafonon és az ágyunk fejtámlája már kapott széles vigyort, de én akármit csinálok, csak néz rám nagy komolyan, lehet, hogy azt gondolja megbuggyant az öreglány. :? Mikor elalszik a cicin akkor is mosolyog. Egyébként nem panaszkodhatok, egész nap elvan, eszik, alszik, nézelődik, nagyon jó baba. Estefelé nyügi kicsit, akkor kell neki a ringatás és a hurcolás, de nem vészes. :) Éjszaka még felébred, max. 6 órát aludt egyhuzamban.
Teát isztok vagy csak szopi van?

Most mennem kell, Berci felébredt...

Mindenkinek üdv! Szervezzétek a talit. :wink: :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Csak egy rövidet:

ORSIKÁM:GERGŐNEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!! :lol: :lol: :lol:
Bocsi a késésért. :oops:

Puszi:Anikó
vakili

Csatlakozunk az előttünk szólóhoz! :) Happy Birthday Gergőnek!
Gondolom volt nagy buli, várjuk a beszámolót és a képeket. Anyósék meddig maradnak? Gondolom azért nem írsz,mert lefoglalnak. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hát megvolt tegnap Gergő szülinapi "bulija", ami igazándiból semmi különös nem volt, csak épp Apára kellett várni, mert szombat reggel elment dolgozni és csak tegnap du. 4 után ért haza. :? Anyósék már pénteken elmentek, szombaton jöttek sógornőmék, de ők is elmentek vas. kora délután, szóval csak mi voltunk, meg Anyukám, mert a Hugomék is elutaztak, csak kedden jönnek meg.
Képek vannak, igaz nem sok, mert persze nem lettek feltöltve az elemek, de most már fogok kicsinyíteni, hogy legalább a tortát lássátok. :wink:
A bicikli volt a központi ajándék, azon kívül csak pár játékot kapott, de rájöttem, hogy nem is kellett volna ennél több, így igazán örült mindennek és mindennel játszott. Tavaly annyi játékot kapott, hogy azt sem tudta hova kapjon, nem volt az igazi.
Kapott egy nagy helikoptert, most az a mánia, kapott egy visszhangzós mikrofont, imádja, állandóan énekel Flórának 8) :D , kapott egy jelzőlámpát, ami működik és állandóan vált, kapott tőlünk a falra csillagokat, meg a barátainktól egy ferrárit. A tortának is nagyon örült, fincsi lett nagyon, de megint nehezen fogjuk elpusztítani, hogy nincs itt a család. :roll:

Anikó, Egcsi
Köszönjük a köszöntést! :D
Nehéz elhinni, hogy Gergő is már 3 éves! :roll: És most eléggé izgulok, hogy mi lesz az ovival, bírni fogja-e? Írtam már, hogy úgy néz ki sikerült bejutnunk?

Na, most mennem kell, Flóra nem hagy békén.

Orsi

avocado

Szép napot :)

Orsi!
Gergőnek nagyon boldog szülinapot kívánunk :)
Míra is biciklit fog kapni Apuéktól :) Majd rohangálhatok utána 8 hónaposan :) Így gyorsan és könnyen fogok szülni :)

Maccs!

Lilinek is boldog szülinapot kívánunk!

Manó!
Annyira aranyosak a lányok :) Rakjál még fel képeket :)

Egcsi!
Vagy én megnyertem a lottó 5-t és a topik kiköltözött pár hétre hozzátok :)

Eszter!
Jók a képek :) S negatívra szoktál fotozni és azt előhívni,nagyítani?
Mikor mész kikapcsolódni?

Tegnap itt voltak uncsitesomék és a 2,5 hónapos lányukért Míra meg volt veszve :) Foghatta, a babkocsit egyfolytában tologatni szerette volna,látta hogy szopizik :) Remélem most már kicsit felfogta h. neki is ilyen kicsi kistesója lesz :) Annyira édes volt :) Sógorékat ki sem akarta kísérni mert Ő Dorottyával marad és vigyáz Rá :) Ma reggel meg szopizni akart :)
Egy kép Róluk :)
Kép
meg egy f-f ugri bugis :)
Kép

pusz

KépKép
viranka

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Babaneeeeeet!
Most írtam egy tök hosszút, és elszállt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tőmondatokban újra!

Orsi, Gergőnek boldog Szülinapot!!!!És bocsi a figyelmetlenségemért, hogy csak ma! :oops:
Játékok tök jók amit kapott Geri!

Málna, Milán is már milyen nagy lett, jól néztek ki!Jó, hogy jelentkeztél, de tessék néha jjönni!
Tesókáért megy a drukk, mindent belke, csak ne görcsölj! :wink:

Egcsi,tali, jó lenne nálatok mi?! :lol:
Mosoly, nálunk van soxor Hannus kis mosolygós manó, és pár napja tök édes mert már hangokat is ad közben.Kurjongatva nevetgél, meg formázza a kis száját.Naon cukiiii :)
De ha nevetgél mindenfele Bence, akkor nálatok sincs gond!Vagy csak rátok nem?

Vera,képeket majd rakok, de nincs feltöltve a gépre.Mira nagyon szép kiscsajszi :wink:
Fú, most nézem azért már a finisbe vagy.Hol is fogsz szülni?
Na, újra próbálom elküldeni, aztán alvás, mert hulla vagyok!
Mindhárom nap vendégeskedéssel zajlott, úgyhogy elfáradtam!
Jó éjt
manóci

Csak bennünket foszt meg a gyerek a vigyotól, egy csomó mindenre mosolygott már. Már ő is kezd hangokat adni, gőgicsélés-kezdemény, de annyira jó lenne, ha rám is mosolyogna...valami kis fizetség a szolgálataimért. 8)
Fürödni nagyon szeret és már második napja tök könnyen elalszik este, nem cicizik sokáig. :)

Vera :)
Nem tudtam, hogy lottózol, de akkor hajrá! :wink:
Míra nagyon aranyos a babával. :) Már tényleg a finisben vagy, ez a 4-5 hét hamar elrepül. :D

Jó játékokat kapott Gergő. :) Kíváncsi vagyok a képekre...én ugyanígy jártam az elemekkel... :roll:

Itt egy reggeli idill: Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

A hétvégén Tiszáztunk. Lent voltak nálunk az unokanővéremék, két gyerekkel…Volt buli :D
Jól lefárasztották magukat a gyerekek, meg egymást :wink:

Egcsi

Mátéra nem tudom, hogy sokat vártunk e vagy sem, mert Ő nem tervezett gyermek, és ráadásul gyógyszer mellett lett…
Most hétvégén megint megjött, úgyhogy ez a hónap sem jött össze. De már nem is érdekel, befejeztem a hőmérőzést, a különböző teszteket, meg mindenféle varázslást. Elég volt, ha jön majd jön. Több mint 1 éve semmit nem csinálok, csak előre megtervezett dolgok szerint élek, úgy látszik ez egyáltalán nem segít. Mindig arra figyelni, hogy ezt nem eszem, ezt nem iszom, mert éppen peteérésem van, meg mi van, ha már terhes vagyok…
A hétvégén ezzel a felfogással fel is hagytam. Lejöttek vasárnap Máté keresztszülei utólagos szülinapozásra. Hoztak neki egy ugrálóasztalt…Jól elfáradtak a sok ugrálásba :wink: Megünnepeltünk mindent, nem rúgtam be, de nem is utasítottam vissza az italt, voltunk utcabálba, szóval jót buliztunk,és Én is éreztem, hogy jól érzem magam.
(Voltam dokinál, semmi problémát nem látott nálam, volt egy kis sárgatest elégtelenségem, de arra kaptam gyógyszert.)
Nagyon jók a játszóteres képek!! Kolibri…Én max. verebet tudok neked fényképezni :lol:
Őőőőőőőőőő, én is megyek segíteni rendet rakni :wink:

Orsi

Igen tudom, hogy egy kis kikapcsolódás jót tenne nekünk, de sajnos sehogy sem megoldható.
Babysitterre meg nem hagynám itthon….
Vagy ezzel kapcsolatban, van valakinek valamilyen tapasztalata?
Gergőnek utólag is boldog szülinapot ! Miért tartasz az ovitól?

Manóci

Gratulálok Hannához!! Nagyon helyesek a lányok!
Milán…szép név :D Te tudsz valamit. :wink: Igaz, megjósolták, hogy két fiam és egy lányom lesz.
Sajna a babanet mostanában elég sokszor megmakacsolja magát. Én kapásból wordbe írok, és onnan másolom be :wink:

Viranka

Nagyon helyes Míra a picivel!
Jó, hogy így állt hozzá a babához, bizti nem lesz sok „gond” így.
Húúú, nemsokára szülsz!!

Rakok egy pár képet a hétvégéről

Kép

Kép

Kép

Kép

málna2162

Vera,Manó
Köszi a köszöntést! :D

Vera
Bicaj: hát Gergő azért még olyan gyorsan nem teker, van hogy nem is akar bicajozni, azért még meg kell erősödnie a lábának, gondolom.
A könnyű szülésen jót mosolyogtam! :D
Képek nagyon édesek! :D

Egcsi
Majd fog vigyorogni, csak várd ki! :wink:
Képek: még mindig nem tudtam lekicsinyíteni, de talán ma. :roll:

Málna
Jól teszed szerintem, hogy abbahagyod a görcsölést. Lehet, hogy így tök hamar összejön! :wink:
Képek megint nagyon édesek!

Bocsi lányok, most megint kellek a csajszimnak, szerintem telepakolta a pelust. 8)

Orsi

avocado

Vera,Manó
Köszi a köszöntést! :D

Vera
Bicaj: hát Gergő azért még olyan gyorsan nem teker, van hogy nem is akar bicajozni, azért még meg kell erősödnie a lábának, gondolom.
A könnyű szülésen jót mosolyogtam! :D
Képek nagyon édesek! :D

Egcsi
Majd fog vigyorogni, csak várd ki! :wink:
Képek: még mindig nem tudtam lekicsinyíteni, de talán ma. :roll:

Málna
Jól teszed szerintem, hogy abbahagyod a görcsölést. Lehet, hogy így tök hamar összejön! :wink:
Képek megint nagyon édesek!

Bocsi lányok, most megint kellek a csajszimnak, szerintem telepakolta a pelust. 8)

Orsi

avocado

Málna, :oops: bocs, honnan szedtem a Milánt?! :roll: Mátéra gondoltam!Mindegy az is szép név.A követkkező, ha fiú lesz, légyszíves Milán legyen, ok??!!! :lol: :lol:
Na, tényleg ne görcsölj ennyire komoly volt, én ezt nem is tudtam! :( Nem kell, viszont, ha egy jótanácsot elfogadsz (ezt nekem még Eszti előtt mondta a dokim, hogy ha topon van a szervezet akkor tud megtermékenyülni, mármint vitaminok, stb. terén, ezért nekem mondta, hogy kezdjek el szedni Elevitet!Elkezdtem, és elmondom, hogy akkor abban a hónapban lettem terhes!Hogy ezt minek köszönhetem nemtom, de jól összejött.Azzal meg ártani nem ártasz, végülis vitamin! :wink:
Ja, és nyugodtan engedd el magad.Most amikor Hannus összejött, de én még nem tudtam, pont volt nálunk kerti parti, és jól bepáleszoztam :wink: Útálom amúgy a rövid, meg erős italokat, de ez valami gyümölcsös házi pálinka volt, és tök fini édes.Na, hát én ittam ám rendesen, és nem lett semmi! :wink: Persze mikor már világossá vált a terhesség nem tettem ilyeneket :lol: :lol: :lol:

Egcsi,akkor nincs ott gond, fog mosolyogni rátok is meglátod :wink: Hangocskák, ugye milyen édes, én imádom ahogy mondja a magáét már most 2 hónaposan!
Brcire mosolyog?Mert Hannus Esztire is :)

Na mennem is kell, mert ébred a cicikirálynő :lol:
manóci

Kedves mamák, babák és persze papák!
...mindenkit szeretettel várok Aug 30.-án 16 órakor nyíló kiállításomra a Fise galériába, Ahol a szeptemberben megjelenő Kaláka Ukulele verseskönyv illusztrációi mellett, egyéb grafikai munkáim is bemutatásra kerülnek.
A kiállítóteret babzsák foteleimmel igyekszem a gyerkőcök számára is hangulatossá tenni.

FISE GALÉRIA
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16. Telefon: 311-3051
http://www.fise.hu/

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Orsi: Jók az ajándékok! :D MI is most próbálgatjuk Bencével a bicajt.Nekünk labda lett a jelünk az oviban,ahogy kértem. :lol:

Málna:de jó,hogy jöttél!Nagyon szép nagyfiú lett Máté! :D Nekem a zuhanyzós a kedvencem. :lol: Sajnálom,hogy nem jön a tesó,én is átéltem ezt.Nekem végül a kineziológus segített talán.Meg az UH-n látták a peteérést,amikor már azt hittem,hogy nekem olyan nincs is.Akkor mondta a doki,hogy mikor legyen action,és így lett Bence. :oops: Meg persze Gergő kérte karácsonyra a Jézuskától,írt neki levelet. :lol: Én is szedtem Maternát már előtte is.MIért vagy most otthon ilyen sokáig?
cumi:kis ügyes! :wink:

Egcsi:hú,ezek az álmok,mit szólsz! :lol: Érdekes,pont a hétvégén került szóba anyuékkal is,hogy élnek rokonaink Canadában,és milyen jó lenne kimenni egyszer. :D Képek arik.Mosoly majd jön Neked is,csak dolgozz érte szorgalmasan! :lol:
Képek nagyon klasszak!

Manó:de édes lehet Hannus,ahogy dumál. :)

Vera:rajtad a világ szeme! :lol: Olyan izgi,hogy már itt tartasz!Nekem a ff.kép tetszik állatira!!!! :P

Eszter:képzeld,van egy srác,akivel most együtt táncoltam,és kiderült,hogy fotós a szakmája!!! :lol: Azt mondta,hogy kérdezzek nyugodtan,ha valamit nem értek.Majd elkezdek most már mélyebben foglalkozni a témával.
Lövöldözök én is szorgalmasan,de ilyen beállított képeim (lepedő stb.)nincsenek.Pedig nagyon szeretném,mert nagyon tetszenek.Kata egyébként alkalmas is lenne modellnek. :wink:

Na,ezt most elküldöm,nehogy elszálljon! :?

Anikó
vakili

Folyt.köv!

Manó:Bencus szülinapjáról küldtem képeket.A profilodban található címre. :?

Zsuzsa:de jó,hogy jöttél Te is! Szépségesek a lányaid.Edina várja már az ovit?Bence egyelőre igen,de szerintem nem fogta még fel,hogy én nem leszek ott. :? Próbálom Neki mondogatni,de én úgy látom,hogy nem fogja fel.Egyszerűen nem akar egyedül enni például. :?

Egcsi:a gyerekorvos is megnyugtatott,hogy pont jó Bencus. :wink: Hiszti:nem szólt még senki egyébként. :lol:

Na,ennyire futotta,puszi Mindenkinek:

Anikó
vakili

Anikó,az a mailcím jó, mükszik, de nem kaptam meg! :( :evil: Elküldenéd még1x!?Köszike
manóci

Manó:elküldtem még egyszer.

Puszi:Anikó
vakili

És igeeen...megkaptam az első mosolyt! Sőt azt is hozzátette, hogy:őőő. :D

Málna :)
Nagyon jók a képek ismét. :) Verebet itt nem látni, galamb viszont rengeteg van. :)
Gyere csak segíteni. :wink:

Képzeljétek, tegnap Berci kakilt bilibe! Remélem ez az áttörés amire vártunk. Már nagyon gáz volt pelenkából kiszedni a cuccost. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,mosoly, de jóóóó :)
Bercinek gratula, ügyike! :wink:
Galambokat úúúúúúúúúúúúúúúúúútálom :x

Anikó,köszi, minnyá nézem is :)
manóci

Egcsi:hurrá-hurrá Bercinek!!!! :lol: