Sziasztok
Húúúú, de jó volt ez a sok kép és olvasnivaló!!!
Köszi Lányok!!!!
Megyek szépen sorban
:
Timi
Két ilyen gyönyörű leányzót!!! Egyetértek Manóval!
Huncutság
Csenge elindulása
Édes lehet!
Hímzés: ha tudnád, hogy irígyellek!!! Én fanatikus keresztszemező vagyok és nagyon rosszul viselem, hogy még semmit nem tudok az ovival kapcsolatban.
Ja, annyit már igen, hogy mehetünk a szülőire, és 80%, hogy bejutottunk, de majd szülőin lesz harc a jelekért, úgyhogy Gergőnek nem tudom milyen jel fog jutni, mert én nem könyökölök és taposok le senkit, hogy labda legyen, az tuti!
De ne legyek telhetetlen, ha bejutunk, már annak iszonyúan örülök, a jelhímzést meg turbó megoldom valahogy.
Egcsi
Sajnálom a hányást! Képzeld a múltkor a hugim kisfiánál volt ugyanez, reggel hányt, meg lázas is volt, aztán meg semmi!
Nem tudtuk megfejteni!
Vásárlás: nálunk eddig még nem volt nagy hiszti, de volt már, hogy haza akart meni és végig a bevásárlás alatt ezért nyávogott. Hát kicsit lefáradtam!
Most az volt a jó, hogy Flóra ült a kocsiban és Gergő tudta, hogy szót kell fogadnia, így nagyon aranyos volt, jó futkosott körülöttem, de rendesen viselkedett. És ezért gondoltam, hogy talán ezentúl együtt megyünk, persze akkro jön Karcsi is, szóval együtt a család. Flórán látom, hogy úgy élvezi, ha megyünk valahova.
Munka: azért klassz, hogy el tudsz helyezkedni!
Eszter
Hát nem csalódtam benned!!!
És hatásszünettel volt az igazi!
Úgy látom a cumi még játszik nálatok! Vagy csak reggel, este? Bevallom, kicsit beijedtem, hogy ha Gergő meglátja Olivér szájában, akkor nem akarja-e majd megint.
Ja, és nagyon szép a fiad!
Anikó
Időpontegyeztetés: ok.
Flóra annyira édibédi hogy ha meglátod, meg fogod zabálni! Először is tuti rá fog kattanni Bencusra, imádja a kisfiúkat, nagyon résen kell majd lennem a későbbiekben!
És igazi kis csajszi, szóval tényleg meg fogod zabálni!
Zombiságom köszöni jól van, teljesen még nem múlt el, de most 3 napig itt lesznek Anyósomék és tuti 8-ig fogok aludni!!!
Torta: képzeld én másmilyet akartam Gergőnek, mint tavaly volt, már meg is rendeltem, erre ma a kocsiban megszólelt, hogy " Anya, ugye nekem autós torám lesz?" Hát mit mondhattam erre? Gyorsan felhívtam a cukit és átírattam a rendelést, úgyhogy megint autós tortája lesz, csak most kék. Annyira örült neki tavaly és úgy megjegyezte, hogy lehet most még évekig autós tortát fog rendelni a drágám.
Rita
Kicsit félreolvastad. Ez akkor volt, amikor Gergő Anyukámnál akart aludni és akkor egyedül fürdettük Flórát, amúgy együtt fürdenek.
Fotók: belelkesítettél mindenkit.
Manó
Pusssz
Zsuzsa
Olyan jó, hogy bejelentkeztél! És nagyon édesek a lányok!
Olyan döbbenet most így látni őket, mikor még aktív tag voltál Zsófi volt akkora, mint most a kicsi! És olyan, mintha tegnap lett volna!
Jó munkába visszaállást Neked! Őszintén: nem irígyellek érte!
Puszi Nektek!
Bocsi lányok, de most nem tudok sokat írni, Karcsi holnap megy el 3 napra táborba és segítenem kell nek ipakolni!
Puszi mindekinek
Orsi