Új privát üzeneted érkezett!

Lippa!

Köszönöm,!!!!

Lexikéről még mindig semmi! :oops:
nyunyi82
Békéscsaba

Gombahölgy! Nekem Zeke doki minden alkalommal megnézi a méhszájamat, méghozzá hüvelyi uh-val! Soha nem úszom meg, de az én érdekemben van. Azt mondja ez a legjobb módszer arra, hogy mind a külső-mind a belső méhszájat láthassa. Meg is szokta mutatni a monitoron. Gondolhatod én mit veszek ki belőle. :shock:
vicuska1977

Nyunyi!
Sajnálom, hogy nem jött össze, de majd legközelebb! Kitartás!

Lippa!
Szegény Petra. Gondolom mindketten megijedtetek. Hát, úgy látszik egy pillanatra sem lankadhat az ember figyelme... Remélem nem lesz semmi gond.

Gomba!
Úgy látszik ez a méhszájnézegetés orvosfüggő. Nekem eddig 3x nézte meg: a 10., 20. és 30. héten. Szerencsére minden oké volt vele. Azt mondta, egyszer, mikor rákérdeztem, hogy ha nem érzek semmit, nem görcsölök, akkor nem bolygatna. Úgyhogy megnyugodtam...

Brigi!
Tündériek a lányok!

Chesti!
Niki továbbra is nagyon zabálnivaló!

Bibike!
Ezek a cumizós képek. Édesek!

Sharon!
Na végre!!! Most aztán tessék megnyugodni pocakügyileg! :)

Lukika!
Most aztán eljött a pihenés ideje! Aztán tessék rendesen viselkedni és feküdni!

Benszi!
Szuper, hogy befordultak a lurkók! Ha így maradnak, hajrá természetes szülés! :)

Numa!
Reméljük nem kell inzulin!
A védőnéni nálunk már 2x volt. Egyszer úgy, hogy bejelentkezett, egyszer pedig váratlanul. Az kicsit ciki volt mert éppen akkor voltunk a lakásátrendezésében, úgyhogy kicsit háborús körülmények uralkodtak, de nem zavartatta magát. Megkérdezte hogy vagyok, meg beszélgettünk egy kicsit.

Juci!
Örülök, hogy jó telt a táborozás! Ezek szerint minden megvan már? Azért remélem nem kell befeküdnöd!

Zsókuci!
Nemsokára nyaralás! De jó!!!
Lexiről van valami hír?

Végül pár szó magunkról. Ma is voltunk a kórházban magzati szívhangvizsgálaton. Minden okés volt mindkét lurkóval. Legközelebb jövő héten megyünk.
Én pedig pakolászom a kórházi csomimat. Már kb 80 %-os készültségi állapotban van. Olyan fura, hogy ekkora pakkal kell bevonulni arra a remélhetőleg néhány napra...

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Gica!

Köszönöm az együtt érzést nagyon kedves vagy!!!!De jó neked mindjárt itt vannak a babáid!!!!Kicsit irigykedem!!! :wink: Szeretnék én is ikreket! :oops: :D

Chestike !!!Képek ördiről!!! Kép Apával!Kifestve

Kép Kis szakálas!!!

Kép Macikával!!!

Most csak ennyi van!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Hamarosan újra dolgozhatok, ujjéé! Már nagyon hiányzik. Hosszú volt ez a 3 hónap itthon. Úgy tervezem, hogy az év végéig dolgozom, remélem, nem jön közbe semmi.
Képzeljétek, tegnap voltam az Istenhegyi Klinikán integrált teszten, remélem, minden OK lesz, egy kicsit izgulok miatta.
Lassan Konctól is el kell köszönnöm - még mindig hozzá járok. De már csak egyszer találkozunk, ha megvan az integrált teszt eredménye, aztán le is út, fel is út. Úgyhogy már be is jelentkeztem a régi dokimhoz.

Egy kicsit elbizonytalanítottatok a méhszáj-vizsgálattal, ha jól emlékszem, nekem sem nézte Konc. És a védőnéni sem kért még vizeletet! Na majd jobban résen leszek!
ballagyo

Kicsi mamik!

Elköszönök mára!!!JÓCAKÁT NEKTEK!!!!

remélem mostmár lesz hír Lexikéről!!!! :oops:
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Kb. 1 órája értünk haza :shock: Nagyon borzalmas ez a hét… Nagyon sok a munka, és a nyaralás előtti készülődésre nincs is nagyon időnk… Annyira gáz. Ráadásul hétvége óta csörög-zörög a kocsi alja, felhívtam ma egy szerelőt, aki a tünetek alapján azt mondta, hogy valószínűleg a katalizátorral van gond, ami 29 ezer :shock: Úgyhogy ma délután elvittük megnézetni, nehogy a horvát út alatt legyen vele gond, de szerencsére „csak” a kipufogó van elrepedve. Holnap viszem megjavíttatni, és szerencsére úgy tűnik max. 4 ezer Ft-ből meghegesztik! :D
Ja, és persze hétfőn jutott eszembe, hogy mivel külföldre megyünk nem ártana a biztosítótól is kérni a nemzetközi zöldkártyát. Ma adták postára, de ha nem ér ki péntek reggel, akkor a férjecském mehet be érte személyesen… :? Még jó, hogy Ő ki tud venni péntekre egy nap szabit, és így tud helyettem is intézni, pakolni, stb. mert ugye péntek éjszaka (hajnali 2 körül) már indulás van, úgyhogy nekem munka után pár órát mindenképpen aludnom kell, mielőtt levezetek 800 km-t… Bocsi az off-ért…:oops:

Málna,
Hogy vagy? Mizu veled? Mesélj! :D

Bibarci,
Olyan ééédddi vagy! :oops: :oops: Teljesen elpirulok, ha ilyeneket írsz :oops: :oops:

Numa,
Na, volt nálatok ma a védőnő?

Brigi,
Csodaszépek a lánykák!!! :D:D:D:D Várunk, hogy jelentkezz! Kitartás az első éjszakákhoz :wink:

Sharon,
Nem baj, a jövő hét is jóóóó! :D A lényeg, hogy tudtok menni végre! És én már csak a nyaralás után tudom meg, hogy kit rejt a pocid?? Nem ééérrr! :wink:
Tök jó, hogy a pocidat már más is észreveszi!! :D:D Gondolom, nem kis örömmel töltött el :lol:

Judit,
Drukkolok, hogy minden rendben legyen holnap a dokinál!!! Puszi!

Vicuska,
Sajnálom, hogy ilyen rosszul voltál! :roll: További jobbulást kívánok!

Lippa,
Ettől is elpirulok ám :oops: :oops: Köszönöm! :oops: :oops:
Hű, gondolom, hogy megijedtél, amikor Petra fejre esett!!! :shock: Gyógypuszit küldök neki – add át :wink:

Gica,
Szuper, hogy minden rendben volt a dokinál! :D:D
Hát igen, közeleg a finis… Izgulni elkezdtél már? Poci nőtt azóta? :shock: :wink:

Nyunyi,
Édi a kisfiad! :D

Ballagyo,
Azért óvatosan a munkával! Ne terheld túl magad!!!

Puszi, jó éjt mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Csajok, az ígért képek:

Kép plafon

Kép fal

Kép fal bal oldal

Kép fal jobb oldal

Kép babakocsi

Kép Pocak

jucicuki

Sziasztok Lanyok!

Először irok, bar időnkent olvasgatlak titeket. En meg csak 8hetes vagyok, amikor az ember lanya meg csak ovatosan, félve örül mindennek és legszivesebben tolná a napokat,hogy teljenek gyorsabban.
A tanacsotokat szeretnem kerni, hogy van-e köztetek olyan, aki marad a BMCs orvosanal terhesgondozasra és szülésre is. Én Szűcs dokihoz jarok, aki az 5.heten közölte, hogy limitalt szamban ugyan, de lehet nala maradni a tovabbiakban is. Mire visszajön szabirol, jo lenne eldöntenem, de eddig tanacstalan vagyok.
Nagyon elegedett vagyok vele es persze maximalisan bizom is benne, de a szülés azert kicsit mas. Ráadasul a BMC eleg messze van tőlünk, igy folyton at kell szelni a varost.
Szoval varom a vélemenyeket, tapasztalatokat. A régi dokimhoz semmiképpen nem megyek vissza. Tehát BMC-Szűcs vagy valami teljesen új.
Előre is köszönöm!
ezeregyév

Juci!
Köszi az infókat!Nagyot nőtt a pocid és helyes aszoba!Jó a kocsi is nagyon!
Nyunyi!
Sírd ki magad,az jót tesz!Helyesek a fiúk nagyon!
Numa!
Mi volt a védőnővel?
Gomba!
Nekem 3hetente kell mennem és mindig néz méhszájat!
Sharon!
De jó lehetet hoyg már más is látta a pocidat!Most már hidd el!
Gica!
Mindjárt vége,klasszul bírod,ügyes csaj vagy!Én is remélem,hogy már így maradnak befordulva!Jó lenne!
Lippa!
Nem semmi kis életveszélyek a léánykáid!És mindjárt jön az utánpótlás!AJJJJAJJJJ!!!!!!!
Luki!
Jó vízszintezést pihiben!De nem úszod meg a cicakakázást!
Bibarka!
Ment mél!
Brigi!
Csodálatosak!Várjuk a beszámolókat!
1001év!
Üdv közöttünk!Jó pocakosodást!
Lexi!
Sajnálom,mert látom már nem vagy a táblában!!!!!!
Vendég

Szép reggelt Kicsi mamik!!!!!!

Jucicuki!!!!Nagyon szép lett a szoba!!És tuti a járgány!!!

Zsókuci!!!!
Köszike a dicséretet!!! :wink: Imádom öket!!! :wink:

Benszike!
Neked is köszike a dicséretet!!! :wink:

Jó a kedvem!Mert megjött!!!!És péntektől szurom a merionalt!!! :lol: És 22 uh!!! :) Örülök nagyon!!!!Pontosan jött meg!!! :wink: Még számításaim szerint ebben a hónapban meglesz a 2 inszem!!!Csak sikerüljön!!!! :oops: :roll: Csak pozitívan!!! :wink:

Apán most nagyon meglepődtem,nagyon kiborúlt hogy nem sikerült,nem is gondoltam volna rólla!!! :roll: De mostmár jobb a kedve hogy megjött és nem kell sokat várni és mehetünk megint!!! :wink:

Jó a kedvem ma!Csak ne fájna buksim!!!Meg leszakad a derekam!!!
De nem baj!!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Ezeregyév!

Én szívesen maradtam volna Szűcs dokinál, nagyon kedveltem, de fehérvári vagyok :cry: , szerintem ha teheted maradj nála.

Lányok!

Ezek szerint van aki tud Lexiről, csak Lexi nem akarja, hogy mindenki tudja, mi történt????
Jó lenne tudni, hogy mi van vele, bár ha kikerült a táblákból gondolom nem lehet jól :cry: :cry: :cry:
Millió puszi Neki, ha valaki beszél vele :!: :!: :!:

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci!

Annyira jó lett a szoba, nagyon tetszik! És a babakocsi is jól néz ki! És Te is csini vagy! Izgulsz már? Nem sok van vissza! Lehet, hogy volt már róla szó csak nem figyeltem, császár lesz vagy lehet hüvelyi szülés is? Húúúú, izgulok értetek!

Zsókuci!

Jó nyaralást! Biztosan jó lesz ennyi munka után! A kocsit tényleg jó még indulás előtt átnézetni, mert kint kicsit szemetek a külföldiekkel, ha lerobbannak. Ha hazaértek, azzonnal írok neked, ha már tudom a 4D után, hogy kit rejt a pocim!

Nyunyi!

Sok sikert a következőhöz! Csak pozitívan szabad hozzáállni!

Gica!

Csak most néztem! Már a 34. hétben vagy! Hogy rohan az idő! Nem láttam mostanában a táblát, Te vagy a következő a sorban? Húúú, egyre izgalmasabb! Milyen érzés csomagolni?

Kép

Kép
sharon

Sharon!

Köszi drága vagy!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sharon, köszi!

Még nem izgulok, illetve hát a szülésen nem, de mindig van valami :oops:
Ma éppen azon, hogy ha délután megyünk a dokihoz, még zárt legyen a méhszáj, és végre beforduljanak a csajok, mert akkor lehet hüvelyi szülésem, egyenlőre farosak mindketten és azt mondta a dokim, hogy csak akkor hagyja természetesen, ha mindketten fejvégűek :?

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci

Szuper lett a szoba,igazi gyerek birodalom!Biztosan nekik is fog tetszeni!Csini vagy ám nagyon,te csak a pocidra híztál!!
gabicsibe

Sziasztok!

Jucicuki!

Szuper lett a szoba, nagyon tetszik. Ügyes, aki csinálta. Jó nagy már a pocid, bírja a derekad?

Nyunyi
Sajnálom, hogy nem sikerült :( , de majd a második. Kitartás és csak így pozitivan.

Sharon
Tényleg látszik a pocid, jöhetnek a kismamaruhák, amik mégjobban kihangsúlyozzák. :wink: Remélem hamarosan megtudod, hogy ki bérelte ki a pocidat 9 hónapra :lol:

Zsókuci
Nemsokára megint mész nyaralni, várunk majd a képekkel!!

Ezeregyév
Írtam pü-t.

Lippa
Remélem Petra jól van, és már el is felejtette az esést.

Mennem kell, mert Milán felébredt

Kép

Kép
agnese

Köszi Csajok az aggódást,aranyosak vagytok :D !Hála a Jóistennek már az alvásból felébredve nem volt semmi baja a száján kívűl!

Gica örülök,hogy minden ok.volt a vizsgálaton :D .Most hogy fekszenek a Lurkók mit mond a dokid spontán lesz v.császár?

Nyunyi édesek a fiúk nagyon!Örülök,hogy jó kedved van,hajrá 2.inszem :wink: !

Ballagyo már én is alig vártam anno,hogy mehessek vissza dolgozni,aztán egy kis idő múlva meg azt,hogy újra otthon lehessek :D !

Zsókuci hát tényleg nem semmi ez a nyaralás előtti időszak,viszont annál jobb lesz majd a pihenés :wink: .Utolsó nap viszont tényleg próbálj meg pihenni,mielőtt ilyen sokat kell vezetned!

Juci gyönyörűséges lett a szoba,biztos nagyon jól fogják magukat érezni benne a Csajok!A babakocsi is szuper,Te meg nagyon csini vagy,hol van az a 10 kiló a pocakodon kívűl semmi felesleg nincs rajtad :wink: !Drukk a mai vizsgálathoz!

Ezeregyév üdv itt,gratulálok a Babához!

Benszi :D ,hamarosan Te is megtudod :wink: !

Agnese mi újság Veletek?Mikor kapunk újabb huncut Milán képeket?

Puszi Mindenkinek!
Lippa

lippa

Agnese, mostanában kezdem érezni a derekamat, de még nem vészes, igyekszem nem sokat ácsorogni egy helyben, mert az nem túl jó neki, sétálni simán tudok...

Lippa, köszi :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Kukuccs!

Ágnes!Köszönöm az együtt érzést!!!Kedves vagy! :wink: Remélem 2 -ra sikerrel járok! :wink: Pénteken kezdem a stimut!!! :wink:

Lippa!

Köszike a dicséretet!Átadom!!! :wink: Ki kell tartanom,ti adtok nekem erőt meg a másik topikban a lányok!!! :wink: Csak pózitívan!!!! :wink: Már várom a pénteket,szurhassam magam!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kukuccs Kismamik!

Bibar Drága merre van!!!Tegnap se nagyon volt ???!!!Hol jársz drága?! :roll: :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyikám
itt vagyok csak eddig a barinőmnél voltam,most hozott haza az uram.minden oké,holnap megyek fogdokihoz és nőgyogyihoz.szuper napom lesz,alul fölül :shock: :shock: :shock: jó a vonalzód :P :P :P :P :P

bibar

Bibar drága!

Én már azt hittem valami baj történt!!! :( Örülök ,hogy megvagy!!!
Húú,holnap aztán jó napod lesz! :shock: Tök bodog vagyok pénteken kezdhetem magam döfffffni!!!!!!!És utána jövö csütörtökön megyek uh-ra!!!És még azért is örülök mert akkor megy az a csajszika is akivel egy napon volt az inszemünk ,és az eredmény hírdetésünk is!!!Nekik sikerült 1 -re!!!És talizunk velük!!Tök jó fejek !!!Aranyos volt mert mondta hogy én adtam neki erőt ,mert olvas ám minket csak még nem regisztrált!!!De majd azt mondta fog!!!Olyan jól esett!!! :oops: :)

Holnapra Kitartást a matatokhoz!!! :lol: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszönöm Nyunyi!
Neked meg HAJRÁÁÁ második inszem!

Zsebi
zsebibaba74

Zsebike!!!

Köszike kedves vagy!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Csajok, most én vagyok úgy mint Estrella a múltkor... Majd szétrobban a fejem... :cry: És nagyon fáradt is vagyok, azt hiszem el kell gondolkodnom ezen a meló dolgon... A főnökasszony megígérte a könnyített munkát, de persze nem érzékelek belőle semmit, sőt... :evil:

Kép

Kép
mamm

Kicsi Mamik!!!!

Elköszönök mára JÓÓCAKÁT nektek!!!!Reggel jövök!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
látod már kezded is a következöt,engem is ez éltetett mindig hogy ott az új remény :P :P hiszen tudjuk hogy kinek hosszabb kinek rövidebb idö alatt de sikerül/persze ha van kitartás:lásd Benszit és engem :oops: :oops: :oops: /de neked tuti inszemmel összejön :P :P

Mamm
bizony ha sok a munka inkább hagyd a fenébe,nem éri meg hogy szenvedjél :oops: :oops:

bibar

Mamm:
Egy fél Algopirin szinte csodákra képes. :)
Remélem több ilyen nap nem lesz, szegényke, nem irigyellek. Próbálj meg pihenni, esetleg vizes borogatás (bár nekem az sem segített) de hátha neked igen.
A szédülésem viszont megmaradt, olyan félelmetes Csajok. És általában akkor tör rám amikor lefekszem az ágyba. :shock:
Vendég

Bibar:
Ezen már meg sem lepődöm, hogy megint együtt írtunk. :D
Vendég

Sziasztok Lányok! (Bocsi, csak másolni volt erőm!)
Sajnálom, hogy eddig nem jelentkeztem. Nem gondoltam rá, hogy ez ennyire nehéz. (Zsókuci bocs. Amúgy mindig betartom a szavam, de most olyan nehéz)
Bár már a hátsó fronton terjedő hírekből gondolom többségetek képben van, hogy mi történt velünk.
A mi Drága Kicsi Törpillánk nem bírta tovább a harcot. Múlt hét szombaton reggel jött a férjem a kórházba. Törpilla ezerrel rugdalt, így mondtam neki, hogy tegye a hasamra a kezét, mert most tuti, hogy érezni fogja. Először azt mondta, hogy mindig ezt mondom, de persze odatette. Még nagyon álmos volt, így lehajtott fejjel ült mellettem. Aztán mikor megérezte a kislányunk rúgását egyből felébredt és felcsillantak a szemei.
Ez volt az utolsó rúgása. És az első, amit apa is érzett. Soha többet nem rugdos már.
A kórházi "élményekről" majd később mesélek.
Kérlek benneteket, hogy most ne kezdjétek el a "majd lesz másik", meg "nézzek előre" stb tanácsokat osztani. Voltak, akik régebben rámparancsoltak, hogy ne legyek ilyen negatív. Megfogadtam a tanácsukat és az egész babaügyhöz pozitívan álltam hozzá. Az utolsó pillanatig hittem, hogy csak szemétkedik velünk az élet és azért kell ennyi problémával szembenézni. Ezt meg már megszoktuk. Azt viszont még hazajövetelkor és most sem tudom elhinni, hogy ezt megcsinálta velünk. Ennyire rohadék nem lehet. Ráadásul a lombikok és a terhesség előtt egy teljesen egészséges nő voltam. Ma egy lelki és testi roncs vagyok. (A kis Drágámat császárral vették ki, mert a lepény miatt elvéreztem volna. Ehhez azonban még nagyon picik voltunk, így nagyon sérült a méhem.)
Igazából nem tudom, hogy mit is írhatnék, hiszen ez a fórum nem a szomorkodásra való, ezért is nem engedtem a lányoknak, hogy bármit is írjanak. Így is az egész város ezen csámcsog, amitől terhesség hiányában is hánynom kell.
Ha érdekel benneteket, hogy milyen bánásmódban volt részem a kórházban, akkor szóljatok és megírom. Ha nem, akkor nem fárasztanálak vele Benneteket.
Mindenkinek sok sikert! Akinek nem sikerül a próbálkozás, annak azt mondanám, hogy bárcsak nekem mondták volna, hogy "sajnos nem sikerült." Ott és akkor áprilisban. Nem most, amikor már róla szólt az életünk. Higgyétek el, az a jobb!!!!!!!!!!!
Most minden olyan üres és céltalan. Nem tudom merre van az út, ami előre visz, mert én visszafelé akarok lépni. Vissza a kislányomhoz.
Vendég

Lexi :cry: :cry: :cry: nem is írok semmit, mert ilyenkor nem lehet...
Legyetek erősek!

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok Lányok! (Bocsi, csak másolni volt erőm!)
Sajnálom, hogy eddig nem jelentkeztem. Nem gondoltam rá, hogy ez ennyire nehéz. (Zsókuci bocs. Amúgy mindig betartom a szavam, de most olyan nehéz)
Bár már a hátsó fronton terjedő hírekből gondolom többségetek képben van, hogy mi történt velünk.
A mi Drága Kicsi Törpillánk nem bírta tovább a harcot. Múlt hét szombaton reggel jött a férjem a kórházba. Törpilla ezerrel rugdalt, így mondtam neki, hogy tegye a hasamra a kezét, mert most tuti, hogy érezni fogja. Először azt mondta, hogy mindig ezt mondom, de persze odatette. Még nagyon álmos volt, így lehajtott fejjel ült mellettem. Aztán mikor megérezte a kislányunk rúgását egyből felébredt és felcsillantak a szemei.
Ez volt az utolsó rúgása. És az első, amit apa is érzett. Soha többet nem rugdos már.
A kórházi "élményekről" majd később mesélek.
Kérlek benneteket, hogy most ne kezdjétek el a "majd lesz másik", meg "nézzek előre" stb tanácsokat osztani. Voltak, akik régebben rámparancsoltak, hogy ne legyek ilyen negatív. Megfogadtam a tanácsukat és az egész babaügyhöz pozitívan álltam hozzá. Az utolsó pillanatig hittem, hogy csak szemétkedik velünk az élet és azért kell ennyi problémával szembenézni. Ezt meg már megszoktuk. Azt viszont még hazajövetelkor és most sem tudom elhinni, hogy ezt megcsinálta velünk. Ennyire rohadék nem lehet. Ráadásul a lombikok és a terhesség előtt egy teljesen egészséges nő voltam. Ma egy lelki és testi roncs vagyok. (A kis Drágámat császárral vették ki, mert a lepény miatt elvéreztem volna. Ehhez azonban még nagyon picik voltunk, így nagyon sérült a méhem.)
Igazából nem tudom, hogy mit is írhatnék, hiszen ez a fórum nem a szomorkodásra való, ezért is nem engedtem a lányoknak, hogy bármit is írjanak. Így is az egész város ezen csámcsog, amitől terhesség hiányában is hánynom kell.
Ha érdekel benneteket, hogy milyen bánásmódban volt részem a kórházban, akkor szóljatok és megírom. Ha nem, akkor nem fárasztanálak vele Benneteket.
Mindenkinek sok sikert! Akinek nem sikerül a próbálkozás, annak azt mondanám, hogy bárcsak nekem mondták volna, hogy "sajnos nem sikerült." Ott és akkor áprilisban. Nem most, amikor már róla szólt az életünk. Higgyétek el, az a jobb!!!!!!!!!!!
Most minden olyan üres és céltalan. Nem tudom merre van az út, ami előre visz, mert én visszafelé akarok lépni. Vissza a kislányomhoz.
Vendég

Hú, ez azért elég komoly: Látni a szép kis vonalzómat!
Bocs, de én nem tudom kivenni. Majd a Drágámat megkérem, addig is elnézést érte.
Vendég

Lexi
Nem is tudom mit írhatnék. Szörnyű, hogy ilyen dolgokat kell átélnetek, megértem az érzéseidet. Nagyon-nagyon sajnálom. Remélem azért nem tűnsz el, és tagja maradsz a topicnak. Sok ölelés neked.

Kép

Kép
agnese

Drága Lexike,

az élet annyira kegyetlen tud lenni... Felfoghatatlan, hogy miért mindig a jó emberekkel történnek meg a legszörnyűbb dolgok...
Tudom, hogy most borzasztóan érzed magad, és senkivel nem akarsz beszélgetni arról, ami történt, de azt hiszem Zsókuci segíthet neked. Segíthet abban, hogy hogyan lehet továbblépni.
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek, és én is arra kérlek, amire a többiek fognak, ne tűnj el, és ha már kicsit jobban leszel, gyere vissza!!!

Kép

Kép
mamm

Lexi
:cry: :cry: :cry: csak ennyit tudok irni :cry: :cry: engem érdekelne,mit müveltek veled a drága egészségügyben,de gondolom,mert Lukrécia barátnője is ott feküdt aki 25 hetesen szült meg,és hát undorito dolgokat mesélt :evil: :evil: :evil:

bibar

Lexi erre nincsenek szavak. Nem is akarok neked semmi olyat írni amit mások már meg írtak. Tudd, hogy sokat gondolok rátok.
Sok ölelés nektek.
chesti

Lexi!

:cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
sharon

Lexi drága,
:cry: :cry: Millió puszi Neked! És ne kérj elnézést, mert nincs miért!!!
És tudod, bármikor szeretnél beszélni (bármiről!!!), nyugodtan hívj! Ha nem hívsz, én úgyis foglak… :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Judit,
Meseszép a gyerekszoba!! :D:D És nagyon csini kismami vagy!!! :D:D

Ezeregyév,

Üdv a topikban! :D És gratulálok a pocaklakódhoz! Remélem, sűrűn irogatsz nekünk majd! :wink:

Mamm,
Remélem, buksi már nem fáj!

Nemrég értünk amúgy haza :shock:, megvolt a nagy bevásárlás a csapattal… Nagyon fáradt vagyok…

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sharon
Azt hiszem Te üzentél nekem ma, vagy tegnap és én nem válaszoltam. (Most úgy kiesnek dolgok, amit őszintén szólva nem bánok.) Természetesen nincs ok haragra és bármikor a Balcsi környékén járok, jelentkezem. Addig egy tapodtat sem megyek tovább, amíg meg nem nézlek Téged és a kisbabádat. Ezt vedd fenyegetésnek!!!!

Zsókuci
miért kell ilyen messze laknunk egymástól? Most nem azért, mert hasonló dolgokat kell végigszenvednünk, hanem azért, mert akkor a szívünknek kedvesebb eseményeken is összefuthatnánk. Pl jól bepiáznánk.......

Nikó
Még az is lehet, hogy a szavadon foglak, ha a héten szabin vagy. Úgysincs dolgom, még az előző kórház alatt ugrott az állásom.
Vendég

Lexi:
:( :( :(
Vendég

Lexi drága!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem tudok mit mondani...... gombóc van a torkomban, nézem a lányom és folynak a könnyeim.......
Millió ölelés Nektek!!!!!

lanett

Sziasztok Kicsi mamik!!!

Én olyan szomorú vagyok,szegény Lexike!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Hihetetlen hogy az élet mire képes!!! :x :cry:

Lexike!

Itt is küldöm azt a nagy ölelést!!!!! :(

Bibar Drágaság!!!

Nekem ti adtok erőt,meg a másik topikos lánykák!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci
már csak 2 nap :P :P annyira izgi már ilyenkor,én nagyon tudom várni :P :P nagyon fogsz nekünk hiányozni :oops: :oops:

Nyunyi
erre vannak ezek a topikok :P :P

bibar

Bibar Drága!!!

Hát ja!De nem gondoltam volna ,hogy ennyire számíthatunk egymásra!!! :wink: Nagyon függö lettem!!! :lol:

megyek a szurimat megrendelni!!!Majd jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lippa!
Azért jó hogy nem lett semmi baja Petrának4
Bibarci!
Jó dokizást ma!
Nyunyi!
Grat a kezdéshez holnapra!
Lexi!
Nincsenek szavaim!
Vendég

Sziasztok!

Tendert kéne írnom, de mindig elkalandozom hozzátok. Hiányoztok... meglesz vasárnap a keresztelő és egy kicsit fellélegzem, akkor már sűrűbben jövök ...

Ma erős nosztalgikus hangulatom van, ma 1 éve voltunk először megbeszélésen a BMCben...és ma már 3 hónapos az én kis drágám....most elolvastam az akkori hozzászólásomat a másik topikban (76. oldal ha valakit érdekel) és eszembe jutott minden.. az a sok izgulás, reménykedés, kudarc, sírás..... hát mondanom sem kell itt bőgök a gép előtt... asszem megyek és hiába alszik a csajszi, lenyomok neki egypár puszit, ez gyógyír mindenre....

lanett

Lanett
Te jó ég!!! MÉg csak egy éve és már ott a babád??? Te mennyie szerencsés vagy. De jó ilyet olvasni. Nekem a beültetés környékén volt egy éve és annyira örültem, hogy ennyivel "megúsztuk". Persze korai volt az öröm, úgy tűnik pár évig még ott állok majd a sorban.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?