Sziasztok,
Kb. 1 órája értünk haza
Nagyon borzalmas ez a hét… Nagyon sok a munka, és a nyaralás előtti készülődésre nincs is nagyon időnk… Annyira gáz. Ráadásul hétvége óta csörög-zörög a kocsi alja, felhívtam ma egy szerelőt, aki a tünetek alapján azt mondta, hogy valószínűleg a katalizátorral van gond, ami 29 ezer
Úgyhogy ma délután elvittük megnézetni, nehogy a horvát út alatt legyen vele gond, de szerencsére „csak” a kipufogó van elrepedve. Holnap viszem megjavíttatni, és szerencsére úgy tűnik max. 4 ezer Ft-ből meghegesztik!
Ja, és persze hétfőn jutott eszembe, hogy mivel külföldre megyünk nem ártana a biztosítótól is kérni a nemzetközi zöldkártyát. Ma adták postára, de ha nem ér ki péntek reggel, akkor a férjecském mehet be érte személyesen…
Még jó, hogy Ő ki tud venni péntekre egy nap szabit, és így tud helyettem is intézni, pakolni, stb. mert ugye péntek éjszaka (hajnali 2 körül) már indulás van, úgyhogy nekem munka után pár órát mindenképpen aludnom kell, mielőtt levezetek 800 km-t… Bocsi az off-ért…:oops:
Málna,
Hogy vagy? Mizu veled? Mesélj!
Bibarci,
Olyan ééédddi vagy!
Teljesen elpirulok, ha ilyeneket írsz
Numa,
Na, volt nálatok ma a védőnő?
Brigi,
Csodaszépek a lánykák!!!
:D:D:D Várunk, hogy jelentkezz! Kitartás az első éjszakákhoz
Sharon,
Nem baj, a jövő hét is jóóóó!
A lényeg, hogy tudtok menni végre! És én már csak a nyaralás után tudom meg, hogy kit rejt a pocid?? Nem ééérrr!
Tök jó, hogy a pocidat már más is észreveszi!!
:D Gondolom, nem kis örömmel töltött el
Judit,
Drukkolok, hogy minden rendben legyen holnap a dokinál!!! Puszi!
Vicuska,
Sajnálom, hogy ilyen rosszul voltál!
További jobbulást kívánok!
Lippa,
Ettől is elpirulok ám
Köszönöm!
Hű, gondolom, hogy megijedtél, amikor Petra fejre esett!!!
Gyógypuszit küldök neki – add át
Gica,
Szuper, hogy minden rendben volt a dokinál!
:D
Hát igen, közeleg a finis… Izgulni elkezdtél már? Poci nőtt azóta?
Nyunyi,
Édi a kisfiad!
Ballagyo,
Azért óvatosan a munkával! Ne terheld túl magad!!!
Puszi, jó éjt mindenkinek!