Sziasztok!
Na talán most van egy kis időm, ezért írok is nektek gyorsan.
Kismamik: ti milyen pelust használtok? Meg vagytok vele elégedve? Esetleg kipróbáltátok már, hogy melyik olcsóbb pelenka? Törlőkendőből milyen vált be?
Balázs már fogdossa, markolássza a pólómat. Persze még gondolom nem tudatosan, csak ami a keze ügyébe kerül azt már megragadja. A kezét még mindig tömködi a szájába és nyáladzik. Ezt a tömködést szerintetek ki fogja nőni? Mert nagyon édi, ahogy cuppog, csak sokszor annyira tömi befelé, hogy majd megfullad…
Szerencsére nem cumifüggő. Csak akkor fogadja el, ha éhes, vagy néha akkor, ha esetleg sír és a cumi megnyugtatja.
Titeket olvasva most jöttem rá, hogy tulajdonképpen az én gyerekem jó alvó. Sosem kellett altatni. Én nem ringattam sosem és mindig a kiságyába tettem aludni, hogy szokjon hozzá.
Egyenlőre viszont lusta és nem akar forogni. De! Rájöttem, hogy ez attól is lehet, hogy terpeszbugyit hord és attól a lapkától a lába között igen megeröltető lenne átfordulnia, így szerintem ezért nem próbálkozik. Ráadásul hason se szeret lenni…
na mindegy, azért egyszer csak forog majd ő is...
Adri: sajnálom, hogy Gabi babával még mindig szenvedsz. Hogy álltok a hasfájással? Kinőtte már? Gyere, mesélj mi zu veletek!
Orsi: hogy te milyen ügyi vagy!!! Kérünk majd képet!!! A szobáról és a pocidról is!
Az orvos meg durva, hoyg ennyire flegma volt!!!
Arwen: szerintem időről-időre nyugodtabbak lesznek majd a napjaitok. Nyugi, az alvással nekem eddig minden barátnőm megszenvedett, majd szépen beáll egy rendszer, csak türelem. Vannak jobb napok és kevésbé jobbak, ez hidd el mindenkinél így van. A sírás is alább fog hagyni és érdekes, mert Balázs teljesen másképp sírt egy-két hónaposan, mint mostanában és persze kevesebbet…
Nekünk van légzésfigyelőnk. Én így vagyok nyugodt és eddig bevált.
A kádhoz: a mi babánk is a 40 fokos vizet szereti, a 38-ban fázik
Viviről tud valaki valamit?
Pinkiné: klassz lesz a jegygyűrűtök. Nekünk is kell újat venni, mert az enyém kicsi lett sajnos a terhesség alatt kinőttem, a párom pedig a balesetében tönkretette az övét.
A Cicusok is édi-bédik.
És mostmár izgulhatunk érted, még 4 nap igaz?
Fioona: kösz a hordozós tanácsot. Még gondolkodom mi legyen. A Corában váltottam volna be a pontjaimat egy Chicco kengurura, de még nem tudom… azt hittem lehet hamarabb is már használni. Most, hogy nincs autónk, így könnyebb lett volna a babánkat hordozni, ha bemegyek a városba, mint babakocsival… de mire tudnám használni a kengurut, addigra már lesz kocsink…
Érzelmi hullámzás nálam különösebben nincs. Persze van, amikor én is kiakadok, de ezt nem kötöm semmihez, ez úgy általában is szokott lenni…
Remélem Lilla már jobban van. Jobbulást neki!
Nán-dorka: nem semmi Doró hasonlósága a fiadhoz!!!!!
Esztora: veletek mi a helyzet? Még mindig hasfájós Nyunyi? Épp a napokban vettem észre, hogy Balázst Nyunyónak szólítottam, olyan ismerős volt a név... aztán rájöttem honnan...
Hajni: szuper a babaszoba!!! Na és Marci szobája is!!! Tegnap volt a névnapja igaz? Boldog névnapot neki utólag is!
Vicky: mennek a drukkok! Hátha az átjárhatósági meghozza az eredményt és nem kell inszemezni. Szorítok!!!!
Meri: olyan jó, hogy jelentkeztél!!! Ha a baba gondolata még messze is van, de te ide tartozol, azért gyere ahogy tudsz és írj magadról!!!
Igen, pociképeket kérünk!!!!
Hát úgy hirtelenjében ennyi...
Mindjárt rakok képet a gyerkőcömről.