Új privát üzeneted érkezett!

Arwen, sztem a legjobbat csináltad, megérezted, mi kell a picúrodnak, amikor megetetted. Nálunk néha kiderül, amikor már se így nem jó, se úgy, h a cici a legjobb az elalvásra. Persze én sem kívánok élő óriáscumi lenni, de ilyen alkalmak is vannak. A hasfájás miatt visziont bonyolultabb a helyzet, én a helyedben felhívnám az LLL-t, h hogy segítsenek minden szempontot figyelembe véve kitalálni a legjobb megoldást.
Én amúgy, mikor hamar kér újra cicit, sosem azt gondolom, h éhes és kevés a tej, csak azt, h cicit kér. Mert jólesne neki, mert nyugtalan, mrt másképp nem sikerül elaludni, ilyesmik. Nem okoskodni akarok, csak érdekességképp írom. H annyiféleképp értelmezzük a babák jelzéseit, ahányan vagyunk.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!
Lilla beteg. Volt kint doki néni. MOst már nem nézki komolynak, de jól ránk ilyesztett. Később elmesélem. Talán gyomorrontás? :roll: :shock:

Arwen, sztem Ati csak keresi a napirendjét. Nekem 99% kevesebb volt a tej, de most kezd visszajönni. Többet teszem mellre, többet iszom. Ez utobbit eléggé hanyagoltam. :oops:
Ha minden jól megy holnap végre megveszem az új telot, (párom már félretetette) és akkor írok Vivinek.

Pinkiné, nekem mindig az jut eszembe, ha ilyet hallok, hogy baba jön. :lol:

Mennem kell. Ati nagyon szép.
És a szobák is! Nekünk a bútor is csúszott, de ezt most nem is bánom.

KépKép
KépKép
fioona

Viki, örülök a jó híreknek!!!!!!!!!! Azt hiszem, már Bodzinak is írtam az átj. idején, h egy barátnőmnek utána lett, holott azt mondták, semmi nem volt elzáródva. Drukkolok, Dorka meg megígérte, h szól a babádnak, h várjuk (tudod, ők még ismerik ezeket a titkos utakat :) )

Bocs, most mennem kell

ja, kép balról jobbra: fiam 4 napos, fiam kb. 1,5 hónapos, Dorka 1 hetes :D

Kép

Kép
nán-dorka

Fio, Lllának gyors gyógyulást!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Jaj csajok alig van időm fórumozni, olvaslak titeket, képben vagyok, de már írni nem igazán jut időm, pedig annyi mindent írnék...

A babócák gyönyörűek, mindegyik!!! Én is teszek majd képet egyszer...

Arwen, nálunk hat hét után beállt egy rendszer, azóta tudtam napirendet csinálni, én sem hittem, pedig mindenki mondta és valóban hat hét után valahogy lenyugodott Bali is. Nem volt már annyira sírós :D de sajna nem aludt már annyit napközben, éberebb lett... na de nem panaszkodom, mert viszonylag elég sokszor alszik, csak keveseket.
Az éjszakát viszont már átalussza :D
Nekünk is olyan kádunk van ám, ami nektek, csak nekünk vajszínűben és nem is kell hőmérő bele. Tudod, hogy az oldalán mutatja a hőfokot? :wink: Én imádom ezt a kádat, mert egyedül is tudom fürdetni a lurkót és nem is kell fognom.

Fú csajok ígérem, hgoy írok még nektek, de most mennem kell...

Pussszzz
szerika

Sziasztok!

Jó sok minden történik Veletek.
Lillának gyógyulást kívánok!

Őszintén szólva tőlem most elég távol áll a babázás gondolata is.
Szoktam olvasgatni, de nem nagyon tudok hozzászólni.

A házzal még sehogy sem állunk. Viszont megint kaptam a melóhelyen repetát. De ez van, majd csak megbirkózom vele.

Pszichológushoz még járok. Mostantól 2 hetente.

Tényleg javítok a táblán, talán holnap.
Jó éjt!
meriann

Még annyit: gyönyörűek a gyerkőcök. Jó nézegetni a fotóikat.

Pinkiné: a Te cicagyerekeid is csodásak. Érdekes Puszedli érkezése. És a gyűrűd is meseszép lesz.

Na, tényleg jó éjt!
meriann

Sziasztok!

Pinkine,
hat hosszu baba,58 centivel szuletett :lol: Azota is nott sztem,de nem mertem.
Huuu remelem nem fog meg megjonni,meg csak most mult el a gyerekagyas verzes...

Meri,
de jo,hoyg jottel!Sokat gondolok Rad nagyon!
Remelem azert nem visel meg a sok melo.
Pszichologus ugy erzed sokat valtoztatott?

Szeri,
koszi a 6 hetes infot,akkor turelmmel varok! :lol: Hat nalunk remelem az hozza meg a valtozast,hyog szeoen fog aludni nappal,mert nalunk 1 honapig 20 perceket aludt nappal....durva volt..most,lekopogom,2x is szokott alni hosszabbat napkozben,ugy 3-4 napja...
Tobbieknel?
Tdom,hyog a kadon van homero :lol: :lol: Csak egy nagy edenyben szoktuk behozni a vizet a kadba,es abba tesszuk minidg a merot,es ugy ontjuk at a kadba,es a homerot is at szoktuk onteni :lol:
Amuyg nalunk az Urfi a 40 fokos vizet szereti! :wink:

Fioona,
Lillanak jobbulast!Majd ird le mi volt!
Ugyi legyel a tejcivel,en az ivasra nagyon figyelek,de elegge tudatosnak kell lenni,mert en is hajlamos vagyok elfelejteni.....
Most en is nagyon tejciszaporitasban vagyok...

Nandorka,
nagyon hasonlitanak a fiaddal,hihetetlen!!!!!!!!!!
Nekem tetszik a felofgasod a cicikeressel kapcsolatbanes igazad is van,mert olyankor altalaban mar nem nagyon sziv csak cumizik a Draga...
Sokat olvasgatom az LLL oldalat mar regota,tenyleg nagyonjok,majd lehet felhivom oket.

Vicky,
majd mondd a tuti idopontot!!!!!!!!!

Marietta eltunt,meg Niko is..
Toti is regen irt magarol!
Vivire sokat gondolok!

Pocisok,
kerunk pocikepet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Arwen: szerintem használt. Felnőttebb vagyok sokkal. És másban is. Pl. nekem gondok voltak a határaimmal. Nem voltak. Most rendeztem és mindenkinek jobb így.

Kép Kép Kép Kép
meriann

Sziasztok!

Na talán most van egy kis időm, ezért írok is nektek gyorsan.

Kismamik: ti milyen pelust használtok? Meg vagytok vele elégedve? Esetleg kipróbáltátok már, hogy melyik olcsóbb pelenka? Törlőkendőből milyen vált be?

Balázs már fogdossa, markolássza a pólómat. Persze még gondolom nem tudatosan, csak ami a keze ügyébe kerül azt már megragadja. A kezét még mindig tömködi a szájába és nyáladzik. Ezt a tömködést szerintetek ki fogja nőni? Mert nagyon édi, ahogy cuppog, csak sokszor annyira tömi befelé, hogy majd megfullad… :roll:
Szerencsére nem cumifüggő. Csak akkor fogadja el, ha éhes, vagy néha akkor, ha esetleg sír és a cumi megnyugtatja.
Titeket olvasva most jöttem rá, hogy tulajdonképpen az én gyerekem jó alvó. Sosem kellett altatni. Én nem ringattam sosem és mindig a kiságyába tettem aludni, hogy szokjon hozzá.
Egyenlőre viszont lusta és nem akar forogni. De! Rájöttem, hogy ez attól is lehet, hogy terpeszbugyit hord és attól a lapkától a lába között igen megeröltető lenne átfordulnia, így szerintem ezért nem próbálkozik. Ráadásul hason se szeret lenni… :roll: na mindegy, azért egyszer csak forog majd ő is...

Adri: sajnálom, hogy Gabi babával még mindig szenvedsz. Hogy álltok a hasfájással? Kinőtte már? Gyere, mesélj mi zu veletek!

Orsi: hogy te milyen ügyi vagy!!! Kérünk majd képet!!! A szobáról és a pocidról is!
Az orvos meg durva, hoyg ennyire flegma volt!!!

Arwen: szerintem időről-időre nyugodtabbak lesznek majd a napjaitok. Nyugi, az alvással nekem eddig minden barátnőm megszenvedett, majd szépen beáll egy rendszer, csak türelem. Vannak jobb napok és kevésbé jobbak, ez hidd el mindenkinél így van. A sírás is alább fog hagyni és érdekes, mert Balázs teljesen másképp sírt egy-két hónaposan, mint mostanában és persze kevesebbet…
Nekünk van légzésfigyelőnk. Én így vagyok nyugodt és eddig bevált.
A kádhoz: a mi babánk is a 40 fokos vizet szereti, a 38-ban fázik :shock:

Viviről tud valaki valamit?

Pinkiné: klassz lesz a jegygyűrűtök. Nekünk is kell újat venni, mert az enyém kicsi lett sajnos a terhesség alatt kinőttem, a párom pedig a balesetében tönkretette az övét.
A Cicusok is édi-bédik.
És mostmár izgulhatunk érted, még 4 nap igaz? :wink:

Fioona: kösz a hordozós tanácsot. Még gondolkodom mi legyen. A Corában váltottam volna be a pontjaimat egy Chicco kengurura, de még nem tudom… azt hittem lehet hamarabb is már használni. Most, hogy nincs autónk, így könnyebb lett volna a babánkat hordozni, ha bemegyek a városba, mint babakocsival… de mire tudnám használni a kengurut, addigra már lesz kocsink…
Érzelmi hullámzás nálam különösebben nincs. Persze van, amikor én is kiakadok, de ezt nem kötöm semmihez, ez úgy általában is szokott lenni…
Remélem Lilla már jobban van. Jobbulást neki!

Nán-dorka: nem semmi Doró hasonlósága a fiadhoz!!!!!

Esztora: veletek mi a helyzet? Még mindig hasfájós Nyunyi? Épp a napokban vettem észre, hogy Balázst Nyunyónak szólítottam, olyan ismerős volt a név... aztán rájöttem honnan... :lol:

Hajni: szuper a babaszoba!!! Na és Marci szobája is!!! Tegnap volt a névnapja igaz? Boldog névnapot neki utólag is!

Vicky: mennek a drukkok! Hátha az átjárhatósági meghozza az eredményt és nem kell inszemezni. Szorítok!!!!

Meri: olyan jó, hogy jelentkeztél!!! Ha a baba gondolata még messze is van, de te ide tartozol, azért gyere ahogy tudsz és írj magadról!!!

Igen, pociképeket kérünk!!!!

Hát úgy hirtelenjében ennyi...
Mindjárt rakok képet a gyerkőcömről.
szerika

Kép
Kép
Kép
szerika

Szeri, gyönyörű ez a fiúcska!

Arwen, Fio, Nektek nem megoldás, h finom innivalókat tartotok otthon? Nekem annyival könnyebb sztem, h arra figyelni szoktam, h a fiam eleget igyon, aztán én is iszom vele.

Arwen, nálam nem tudatos ez a felfogás, csak vhogy nem jut eszembe, h kevés lenne a tejem. Persze nyilván figyelni kell rá, de görcsölni nme érdemes ezen. Akkor kevés, ha nem fejlődik, ha sokat kéri, az sok mindne miatt lehet. Az én babáim mindigis szerettek szopikázni. Én megértem: nagyon fincsi lehet hozzábújni a legszeretettebb lényhez, édes tejet kortyolni, megnyugtató szopiszájmozgásokat csinálni és teljes biztonságban ringatózni...

Kép

Kép
nán-dorka

Szeri,
huuu de sokat valtozott Bali!
Pont azt akartam irni,hogy tegyel mar be kepet!!! :lol:
Nagyon nagyfiu!!Es nagyon-nagyon helyes kispasi,zabalnivalo!!!
pelus:en Libero fan vagyok.Pampers nem valt be.Mast meg nem probaltunk.
Mondjuk elofordul,hoyg ebbol is kijon a kaka,a combinal,ha pl tul sokat fickandozik...de ez nem mindennapos.Meg volt,hoyg a hatanal jott ki :lol:
popsitorlo:nekem a kedvencem a Babylove (DM-es marka) es ebbol a markabol nagyon sok minden jo sztem.Pl van eldobhato pelenkazolap,pelusok is (azt meg nem probaltuk),kremek stb..
Probaltam meg Neogranormont,nem rossz,de engem zavar,hoyg nehezen jonnek ki a kendok,ossze vannak nove,kihuzom es kijon 5...kaptunk egy rakat JOhnsonst is,az sem rossz,de szinten ossze vannak nove a kendok..mondjuk en tartok ettol a markatol,nem hallani rola jokat.
Forgas:ne aggodj,tudod,minden baba mas utemben fejlodik.Lehet,hoyg pl elobb fog felulni vag ymaszni vagy felallni vagy beszelni,mint masok. :wink:
Atti is fazik a 38 fokos vizben!Persze erre nem egybol jottem ra...az elejen ugye orditott a vizben...aztan kiserleteztem..melegebb viz...hata moge pelus...az elejen csak a labikojat martom bele,es kozben azt dalolaszom,hoyg "pancsi-pancsi-pancsi"..na szinte lattok magatok elott? :lol:
Es ezek egyutt bejottek!!!!Amikor rajottem ezekre,azota teljesen lenyugszik furdes kozben (meg ha elotte orditott is),figyelget,es latom,hoyg elvezi.

Nandorka,
nagyon igazad van,hyog nem erdemes gorcsolni atejcin,tudom en :wink:
Igyekszem!!!
Nalam az valik be ivas teruleten,hyog elo van keszitve 1,5 liter viz es 1,5 liter gyumolcsos ice tea,es azt meg kell innom napkozben.Azon felul meg ugyis van folyadek,leves,vagy reggel a kakao,tejeskave...De ezt muszaj meginnom.

9kor elaludt Atti,megyek furdeni. :wink:

Holnap remelem tobbet irtok! 8)

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Írtam Vivinek.
Lehet izgulni érte. Holnap lesz vmi vizsgálat. Pontosan ő se tudja mi, dokik nem sokat mondanak neki. Infúziót kap, úgy sejti a lepény állapotát nézik, és ha nem megfelelő az eredmény, talán meg is lesz a baba. Ha jó, akkor még hagyják pár napot. Mindenkit üdvözöl, és puszil! :D
Most ennyi, mert megjött a bútor, és rengeteget pakolunk. Pussz!

KépKép
KépKép
fioona

Drukk megy Vivinek ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fioona,
Lilla jol van mar?

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Szeri,
de édes Bali, tényleg nagyot nőtt már.

VIVI DRUKK NEKTEK!!!!!!

Kép
bodzi

Sziasztok!

Fioona,
akkor Toled kapjuk majd a hirt Vivekrol?
Huu nagyon gondolok rajuk...

Az ejszakank nem volt vmi szupi..hajnalban minidg ugy kieberedik vagy mi..olyan 4-5 korul,es onnan mar ha alszik is,olyan nyugtalanul...

Kép

Kép
arwen07

Vivi:
drukkkkkk

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Micsoda pangás van itt... :?

Köszönjük a dícséreteket, valóban sokat nőtt a fiam :lol:

Vivi mennek a drukkok!!!! Jaj de izgi... ismét lesz egy új kisbabó :D

Arwen: nekem is az a bajom a törlőkendőkkel, hogy összeragadnak, meg az is, hogy van amelyiknek egy-egy darabja olyan kicsi... (pl. Nivea). Épp most próbálom én is a Babylove-t és eddig nagyon tetszik, nem ragad, normál méret... szóval úgy néz ki, hogy ez most beválik és árban is olcsóbb,mint a többi.
Pelenkából eddig én is liberót használtam (kaptunk egy csomót, most fogyott el), de őszintén szólva annyira nem voltam beájulva tőle, sokszor kifolyt a pisi a lábánál és akkor jött a ruhacsere... Most pelusból is a Dm-est próbáltam, eddig semmi gond vele... és! árban is olcsóbb, mint a liberó. Pamperst is használtam, nekem azzal nem volt gondom, viszont sok ismerősöm panaszkodott, hogy hátul kijött a kaka.
Az én fiam is koránkelő és utána nem akar visszaaludni. Régebben emlékszem, hogy 10-kor elaludt, hajnal 1-kor kelt, aztán meg hajnal 4-5-kor, majd nem volt hajlandó visszaaludni, csak olyan délelőtt 10 körül... Pedig az én fiam tényleg jó alvó, de valahogy ez a reggeli visszaalvás már nem ment és a mai napig nem is megy neki. Mostmár azt csinálom, hogy ha megetettem, tisztába raktam, akkor visszarakom a helyére, rácsukom az ajtót, átmegyek a másik szobába aludni, ő meg jól eljátszadozik az ágyában...

Fioona: Lillus hogy van? Bútorról képet kérünk!!!

Hajni: hogy vagy? nemsokára te következel!!! :lol:
szerika

Sziasztok!

Vivi!
Gondolok rátok sokat és persze drukkolok is!

Hajni!

Szuper Marcus szobája is! Látom el van látva játékokkal rendesen! :D

Szeri!

Balázs nagggyon helyes kissrác!!! :)

Fioona!

Lillának gyors jobbulást kívánok!

Lányok!

Elküldi valaki nekem a telszámát? Csak hogyha van valami, tudjak szólni. :) Persze még azért 5-6 hetet elvagyok így pocakosan.... :D
(többet nem nagyon szeretnék, de ez nem kívánságműsor ugyebár :D )

Egyébként szombaton megyek 4D Uh-ra...nem bírtam várni a szülésig,hogy megtudjam a kicsink nemét...
Már épp kezdtem magam beleélni,hogy kisfiú, már tudtam a nevén szólítani stb... Most megint olyan fura érzésem van,.....hogy hátha kislány...de mi van ha mégse? És különben is most hogy nevezzem Őt?
:shock: :D

Na megyek, és bocsánat,hogy megint alig reagálok valamire... :oops: Próbálok még este írni.
Pussz mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Vivinek mennek a drukkok!!!

Szeri! Törlőkendőből próbáltuk a Johnsonosat, neogranormonosat, pamperst. Első kettőnél mindig összeragadtak, s egyszerre több is kijött, nagyon nem szerettem, de a pampers az jó, de következőre már én is elhatároztam, hogy kipróbálom a dm-est, mivel az olcsóbb. Pelenka: 2 hete váltottunk. Előtte pamperst használtunk, de szinte mindig kakis lett a ruhája is. 2 hete tescosat használunk, ebből még nem jött ki...

Köszönöm a hozzászólásokat a vasra. Majd még konzultálok a védőnővel is ezügyben. Kicsit idős a doki bácsi, lehet hogy elavult ez a dolog...

Orsi! Nagyon izgi hogy kisfiú vagy kislány. :D Gyere szombaton és mesélj! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Pajor Enikő 2007.08.16.-án 18 óra 24-kor megérkezett az alábbi méretekkel: 2550gr 49 cm. Szeme, haja azt hiszem barna, a hangja erős. Jól vagyunk.

Kép

Vivikém, Isten hozta a kicsi lányt! Mielőbbi felépülést, sok tejcsit, És mindennél több boldogságot kívánok kicsi családodnak!

KépKép
KépKép
fioona

Megéreztem hogy fel kell még ma néznem...

Vivi! Isten hozta Enikőt! Sok boldogságot és tejcit! Várunk a fotókal! :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Isten hozta Enikot!
Sok bldogsagot hozza es sok tejcit,mielobbi felepulest!!!!!!!!

Tudtam en,hoyg ma baba lesz!
Most sir a pici fiam,megyek altatom tovabb....

Kép

Kép
arwen07

Vivi, gratulálok Enikő babához, jó egészséget Nektek!!! Remélem, be tudsz majd nézni előbb-utóbb!
vickybabe

Vivi, nagy-nagy gratula nektek és sok boldogságot! :) Sok tejcsit és boldog együtt töltött órákat!

Ahhoz képest hogy a kicsi lány majdnem egy hónappal hamarabb jött, nagyon szép méretei vannak :) Igazi kiscsajos :)

Orsi, priviben elküldöm a számomat :) Nálam nyugodtan jelezhetsz, ha eljön az idő :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

VIVI, GRATULÁLOK A KISLÁNYODHOZ, TENGERNYI ÖRÖMET, BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Kép Kép Kép Kép

Vivi: gratula! És minden jót kívánok Nektek!
meriann

remelem mielobb lathatunk kepet is a kis Enikorol!!!!!!!

Nem nagyon akar aludni az en fiacskam... :(

Kép

Kép
arwen07

Orsi, én is megírtam, olyan jó lenne kapni majd a híreket! :D

Arwen, nagy alvódrukkokat küldök!

Engem meg küldjetek a manóba, mert holnap utazunk, hajat kéne mosni, pakolni, iylesmi, én meg itt pötyögök... 8)

Annyi még, h nekem bevált a kukoricás pelus a budai Csalogány u-i boltból, asszem Sensan a neve. A combinál sosem folyt ki, 1-2-szer fölfelé, de nem vészes.
Törlő a babylove tényleg jó, én a szagosítatlant részesítem előnyben, de lényegében mindegyik jó.
Én mondjuk nagynak taláélom őket többnyire, és tépegetem, mert jobban szeretem, ha mindig újra teljesen tiszta van a kezemben, különösen, ha a puncija köré is tett a sárga anyagból...

Egy hétre megyünk kb., ugyanoda, a szüleim nyaralójába, remélem, megint olyan jól sikerül. Druukoljatok hozzá és puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Vivi!

GRATULÁLOK ENIKŐHÖZ!!!!!! SOK TEJCSIT ÉS ÖRÖMÖT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!
csipcsab

sziasztok,
Orsi, kíváncsi vagyok a 4D eredményre, majd írd meg! És képeket is kérünk!

Nándorka, jó utat és jó pihenést!

Marietta, mi újság? Lassan kellene nemmegjönni, nem?

Kedden lesz a HSG, most már biztos. Délutánra már itthon leszek reményeim szerint.

Szép hétvégét mindenkinek!

Pusz
V.
vickybabe

Vivi!

GRATULÁLOK ENIKŐ BABÁHOZ! :lol:
Kép

Nán-Dorka!

Nagyon jó utat kívánok Nektek!!! Szombaton írok sms-t, és köszi a számodat! :D

Pinkiné!
Neked is köszönöm a számot, ha van valami, írok!!! :wink:

Vicky!

Drukkolok a vizsgálathoz!!!!!!

KépKépKépKép
*orsi*

Kép Kép
meriann

Sziasztok!

VIVI!!
ISten hozta ENikőt!
Sok boldogságot Nektek!

Nánadorka,
jó Utat!

Merike, berínád még nekem, hogy a várható szülés 11.18 és Bence lesz a neve?

Kép
bodzi

Vivi:
Gratulálok. Sok tejcsit, jó egészséget és sok boldogságot a kicsi lányhoz. :lol:

Orsi:
izgi, gyere holnap a hírekkel. :wink:
Ha 5-6 hét múlva szeretnél szülni, akkor én nem küldök számot. Mert nekem is 5 hetem van, de ha túlhordom akkor több. :oops:

Én ma megyek 4d-s uh-ra. Kicsit csalódott vagyok. Fél 7-re van időpontom, apuka elutazik és akkor kell indulnia. Próbálták nekem elcserélni, de nem sikerült. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
h@jni

Nekem is küldene valaki számot? :oops:

Kép
Kép
h@jni

Hajni! Írtam privit a számommal! :wink: Ha bármi van...

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Kép Kép
meriann

Hajni!

Sajnálom, hogy Apa lemarad a 4D-ről.... :(

Kicsit túloztam az 5-6 héttel, de ha látnád a hasam mekkora.... :shock:
Holnap arról is teszek fel fotót, ha nem felejtem el. :D
Szóval most akkora mintha a 40.héten lennék....
Doki is kérdezte múltkor,hogy hány hetes? 36?...hát mondom, még csak 30...khmm...

:D

KépKépKépKép
*orsi*

Meri, Krisszi, Fio, Pinkiné:
köszi a számokat. :)

Orsi:
várjuk a fotókat. :wink:

Kép
Kép
h@jni

VIVI!
Jaj de jóóóó!!! :D :D :D GRATULA!!!!!!!! Legyen sok-sok örömetek a kiscsajsziban és jó egészséget kívánok!!!

Kép
És valóban jó méretei vannak ahhoz képest, hogy majd egy hónappal korábban született.
Remélem, hogy nemsokára lesz Viviéknél net és jelentkezik személyesen. Kérümk élménybeszámolót és képeket is!
szerika

Nán-dorka: jó utat és sok pihenést!

VIcky: drukokk mennek keddre!!!

Marietta, Pinkiné: lehet értetek izgulni? :wink:
szerika

Hát szerika, én nem érzek semmit. Vasárnap "kéne" megjönnie és a hőm 37,2 volt reggel. Kicsit álmosabb vagyok a szokásosnál, de ez valszeg a hülye meleg miatt van. :evil:

Úgyhogy majd meglátjuk. Az biztos, hogy megvárom az 1 hetet. Nem akarok megint pofira esni. De egyébként nincsen az a mensi előtti idegbetegség, ami szokott lenni. :) Ilyenkor engem már javallott elkerülni :oops: De még jöhet.

Képzeljétek, tegnap délutánra készen lett a gyűrűm! Annyira örültem. Pont olyan lett, mint az előző, csak belerakták a követ. Kicsit szorosabbra csináltattam, hogy még véletlenül se essen le rólam soha többé, ha víz éri a kezemet. :shock: 7500 Ft összesen. Szerintem ez nagyon szupi ár. Nem is értem, anno miért nem náluk csináltattuk. Valószínüleg azért, mert elképzelésünk sem volt arról, milyen gyűrűket szeretnénk :)

Nán-Dorka jó pihit nektek! Biztosan nagyon jól fogjátok magatokat érezni.

Orsi, ne aggódj poci terén, én bizti gurulni fogok, ha egyszer oda jutunk :) Mivel alacsony vagyok (156 cm) és a párommal mindketten 3,5 kg felett születtünk, el lehet képzelni, ahogy kihordok egy hasonló súlyú gyereket. Az uccsó 1-2 hónapban tuti már csak gurulni fogok :wink: :wink:
Egyébként képzeljétek, "hála" annak, hogy az elmúlt napokban nektarinon kívül nem tudtam enni semmit, fogytam 1,5 kg-t. Csak néztem, amikor ráálltam a mérlegre.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok.

Na, megjöttem a 4d-s uh-ról. ( fél 5-kor telefonáltak, h 5re mehetünk, ha az jó, mert lemondták, így apuka is jött velem)
Egész nap paráztam, éreztem, h nem kellene elmennem. :cry: :cry: :cry: :cry:

első döbbenet, faros. 32 hetesen befordult az uh napján, utána én éreztem, h mintha vissza, de aztán mégse.... Szval azt hittem, h fejvégű. :!:
Második döbbenet: bevan ékelődve, szval az, h befordul kb. esélytelen. :roll:
Harmadik és egyben mellbevágás. 31 :!: :!: hetesek a méretei. a 32. hetes méretekhez képest semmit nem nőtt,sőt..eszerint összement??
Mert 32 hetesen azt mondta a doki, h ok a mérete. Most ahhoz képest a feje 3 mm-t nőtt, a lába 4mm-t. Nagyon kevés.
A lepény meszedesik.
:shock: És a ráadás, úgy feküdt, h semmit nem lehett látni, így kép sincs. Mérni is alig lehetett. A mérete 1800-2000 g. ( 3 mérés, 3 eredmény.) :cry: :cry: :cry:

Szval kivagyok... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
h@jni

Hajni!

Nem vagyok szakértő, de nekem pl azt mondták,hogy a 4D-s Uh a 12-30. hétig jó. Tehát utánna már nagyon nehezen látják a babát. (Én is ettől félek,de hátha szerencsénk lesz...)
Szóval lehet,hogy rendesen megmérni sem tudta az uh-t végző emberke. Szerintem beszélj a saját dokiddal, hogy csináljon egy Uh-t, hogy megnyugodj!(Meg mi is. :wink: )

KépKépKépKép
*orsi*

Pinkiné!

Gratula a fogyáshoz!!!!!
A méreteket illetően, én sem vagyok sokkal magasabb nálad. :) 159 cm azt hiszem, és alapból olyan 50kg, de most 64 lehetek kb.
Dominik 3500grammal és 54 cm-el született....normál úton....hát nem volt egyszerű...annyira nem,hogy szívesen cserélnék Hajnival a farosságot illetően... :oops: de persze az én bébim az elejétől fogva fejjel lefelé fekszik. :)

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok lányok!

Vivi! Gratula, sok egészséget és boldogságot kívánok nektek.

Minden névnaposnak és szülinaposnak sok boldogságot, így összevontan, aki kimaradt az utóbbi hetekben.

Bodzi! Nektek is sok boldogságot, és én is szeretnélek látni benneteket, küld el nekem is légyszi a képeket.

Mi Cserkeszőlőn voltunk nászúton, jó volt, az idő is, de megbeszéltük Zolival, hogy nekünk 1 hétnél hosszabb út nem való. Na majd jövőre újra kipróbáluk.:))))

Holnap megyek kenutúrára, Római parttól Tahiig evezünk. Még soha nem eveztem, szerintem jó izomlázam lesz. :))))

Nagyon édi-bédik a babók. Nálam semmi hír.

Most megyek, aluszom, ha hagynak /dolgozom éppen/, mert hamar reggel lesz.

Gondolok ám mindenkire minden nap, sok boldogságot küldök mindannyiótoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd ha lesz időm jövök.
Üdv Nikó

Kép
nikóska

Jó reggelt!

Hajni: megértem, hogy tiszta ideg lettél, viszont szerintem későn mentetek 4D-re, ilyenkor már olyan nagy a baba, hogy nem tudnak rendesen mérni. Mindenesetre menj el a dokidhoz és nézesd meg. Mikor kellene egyébként menned??? Nem pont most lenne esedékes egy vizsgálat? Szorítok, hogy semmi gond ne legyen!!!!

Nikó: jó kenuzást, remélhetőleg jó időtök lesz hozzá!

Az én drágám már ilyen szépen tartja a fejét :D
Kép
szerika

Sziasztok!

Hát az éjjelem inkább hagyjuk.... :?
De reggel beszéltem a dokimmal.
Megnyugtatott. Szte az adatok rendben vannak, csak a végén nem lesz nagy hanem 3-3.4 kg. ( nem is kell nekem nagyobb :wink: )
Faros babát nem lehet rendesen mérni, ő sem tud, hát még egy szonográfus. :shock: :? Nagyon kiaakadt, h mit paráztatnak, mikor pont 1 hete szólt nekik, h ezt fejezzék be. ( úgy látszik nem csak engem. :roll: ). Szte a lepényemnek semmi baja, de h megnyugodjak kedd reggel 7-re bejön és csinál nekem uh.t a nagy h-i gépen,meg valami áramlás izét.
Ez a visszamaradt a fejlődésben dolog meg lehetetlen szte,mivel az nem 3 hét alatt alakul és ki fokozatosan, meg min. toxémia kell hozzá. :shock:
Bpd: a 73-93 közötti a normális a 34-5. héten. A 73.as 2 kg lesz a végén a 93-as meg 4kg. Genetika. :oops:

Hát ez van. Hosszú lesz a hétvége az tuti, de legalább megnyugtatott.

Köszi csajok :)

Kép
Kép
h@jni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?