kamilla én nagyon örülök a 3 vagy 5 leendő apró babádnak!!! nehogy elkeseredj, ez egy beültire tutira elegendő lesz és sikerülni is fog
na csak mosolygósan kérem
sonjus, hát iszonyúan drukkkkkkkkkolok neked, továbbra is így bízni így lelkesedni
már csak kb 1 hét.....és tesztelhetsz is nem igaz
pandi, neked szokott feszülni a pockód? én szinte folytonosan érzem, hogy nő...te is rakjál fel majd légyszi pocakos fotót légyszilégyszi, én is felrakok ígérem
tök jó lenne megnézni kinek mekkora
reni, köszi, sok erőt adtál! én is imádom a kismama ruhákat
most döntöttük el a párommal, hogy megpróbálunk gyűjtögetni, decemberre meg kellene mindennek lennie, ti hogy álltok ezzel? pocakfotót rakjál fel légyszike
andi, de jó, jól van Petykád
zelecske minden szépet és jót kívánok az összes növögető tüszőcskének, csiribííííí-csiribááááá nőljetek nagyra
gigus, üdv közöttünk
aztán: most jól le is szídlak ám
szóval az, hogy a 2. inszem nem sikerült az nem jelent semmit!persze tudom, ez két csalódást jelent neked, DE ha most az elején ezen stresszelsz akkor mi lesz ha csak a 6. sikerül. na légy erős, vidám, optimista, itt közöttünk jópár inszemes van akinek sikerült, és átlagban a 3-4 a tuti sikeres!!!!!nekem pl a 3.!!!!és ez nagyon jó, hogy sikerült
még valami, ha esetleg a támogatott 6 alatt nem sikerülne még mindig kérhetsz pluszba inszemet
mint ahogy mágnesnek a 9. sikerült
fel a fejjel, minden inszemet úgy fogj fel szerintem mint egy újabb lehetőséget, és próbálj nagyon pozitív lenni mert a beágyazódáshoz az mindenképp kell. gyere gyakran, puszóka és bocsi, ha morci voltam