Új privát üzeneted érkezett!

Pandi, nekem majd az amnio után egy héttel a 20-on lesz a genetikai uh, már volt egy a 16. héten, ott minden okés volt a babával, a genetikai vérvétel volt a rossz. és nagyon örülök annak, hogy minden rendben a babáddal :lol: :lol:

zel annyira örülök, hogy végre történnek a dolgok körülötted, ezen gondolkodtam, hogy milyen klasszul várakoztál, nem is törtél le, le a kalappal anyucink :!:

ilonka, negyon édi vagy :wink: köszi, hogy így féltesz, az az érdekes, hogy a vizsgálatot már inkább várom is, egy csajszi azt mondta nekem, hogy olyan mint egy nagy mozizás, hatalmas vászonra vetítik az uh képet és láthatom közben mi történik odabent, meg az is jó, hogy nagyon alapos uh-t csinálnak :lol:
hogy álltok az örökbefogadással?

sonjus ez szuperséges, csak nyugalom, tényleg lazíts, ne mérgelődj meg idegeskedj, a beágyihoz nyugis iőszak kell :lol: :lol: :lol: mondom én aki kerítést építettem az inszem után... :twisted:

kabóca mindjárt beindulnak az események, szorítok!!!!!

andi, én mondjuk nem vagyok doki, de úgy hallottam, hogy a kissrácoknál gyakran előfordul egy-két napos hőemelkedés, mert mindenféle bacikat összeszedhetnek, szóval ne idegeskedj, rendbe jön szerintem holnapra :lol: :lol: :lol:

kata, babszi és a többiek???

Kép
kicsiboris

Boris,
Szerintem minden rednben a babáddal azért már ilyenkor látszana ha baj lenne :wink: de persze drukkolok nektek!

Zel,
Persze ilyenkor még lehet huncutkodni :wink: Nekünk azt mondták hogy punkció elött 3 nap önmegtartóztatás legyen ha jól emlékszem :roll:
Vendég

zel, akkor jó, örülök hogy lassítasz.

kicsiboris, ez ám a jó hozzáállás, így is kell. Aztán mesélj majd erről a moziról!
Ha lesz valami hírem örökbe ügyben úgyis megírom, nem bírok én semmit sem magamban tartani, meg majd remélem ugrálok kifelé a bőrömböl hamarosan. Csak nehogy túl nagy legyen az ugrás végén a koppanás!

kamillka, jól vagy?
bbilona

pandi, köszi a drukkokat!!!!! hét én ettől a vizsitől a nyugalmunkat remélem :P

ilonkám drága nehogy kihagyj minket a 'bőrkiugrási kísérletből :D :D :D :D :D

Kép
kicsiboris

Sziasztok.
Nem olvastam mindent még el a babanet társalgókban, úgyhogy nem vagyok teljesen képben.
De. Kérdésem lenne.. van olyan itt aki inszemmel esett teherbe? Én már a 2. -on is túl vagyok, és nem tudom mi az amivel esetleg javíthatnék a százalékokon. A párom adatai nem egészen megfelelőek, de a Forgács doki szerint elég ahoz hogy baba legyen, mégis semmi. Én most természethez fordulva aloe verát iszom, most ez a legújabb módszerem. A baj csak ott van, hogy már kezdem feladni főleg így hogy kettő is rosszul sült el... Nagyon depi vagyok miatta, és ha a következő sem sikerül nem tudom mit csináljak...
Van aki egy kis lelket tudna belém tölteni, hogy van remény és neki sem elsőre sikerült? Az én adataim állítólag rendben vannak, minden este bromocriptint szedek egy felet, amitől eleinte állati szarul voltam, meg akkor ha véletlenül kihagytam és újra kellett kezdjem a szedést akkor is. Hiperprolactin-ra írták fel nekem. Szóval kicsit keszekusza a levelem, de remélem van aki megérti.
Sziasztok.

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

Amit kifelejtettem: Jövő hét a következő inszem időpontja, és akkor újabb 2 hét idegörlő várakozás II csíkra....

gigus

Ilona!
Valóban túl aggódós vagyok, de sajnos nem tudok rajta változtatni, azt mondják, majd megkeményedek, de én ezt nem hiszem. Elég érzékeny típus vagyok és ez nem csak a gyerekre vonatkozik, az emberi gonoszságtól is teljesen ki tudok akadni, mert egyszerűen nem tudom megérteni. Féltem a gyerekeimet, hogy milyen dúrva világba születnek.

Kicsiboris!
Úgy tűnik nálunk is csak egy nyári vírusról volt szó, mert ma már nincs láza Petykának, sőt olyannyira jól van, hogy aludni sem volt hajlandó.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Köszi csajok, próbálok ám nyugiban lenni :) meg igyekszem lebeszélni magam arról, hogy így 5 nappal az inszem után, ezek az érzések már azok az érzések :) tudjátok, már néha képes vagyok émelyegni is :oops: :oops: :oops:

Gigus!
Ha én azt pontosan tudnám, hogy mitől is lesz pocakban baba, inszem segítségével, hidd el elárulnám :)
Én is így kezdtem itt ebben a topicban, hogy ezt kérdeztem :D
Nekem ajánlották a sok-sok vízivást, és a kevés idegeskedést :)
Sok sikert nektek!!!
sonjus

Szia gigus!
Jelentem, az én Annám a 9. inszem eredménye! :) Persze így utólag könnyen mosolygok rajta, de tudom milyen nehéz csak várni és várni.. Hogy mitől lesz sikeres egy inszem? hm.. Azon kívül ,hogy mindent megtesztek, szerintem ezt egyedül a Jóisten dönti el, hogy mikor örvendeztet meg vele. Minden esetre az én receptem anno: inszem napján pihi (fekvés felpárnázva), pozitív hozzáállás(már amennyire ez lehetséges), és kevés idegeskedés.. Na meg reménykedés . Te is össze fogok szedni magad, és indultok a következőre. Egyébként pedig a hármas szám itt nagyon nyerő ! :wink:

kicsiboris:
Szóval döntöttél. :) Biztos utána meg tudsz majd nyugodni, és végre felhőtlenül élvezheted a kiscsajt :) Az egyik ismerősöm 3 hete volt amnion, minden rendben ment, az eredmény is jó lett. Utána nem emelhetett, és pihennie kellett, szóval készülj!! Nagyon drukkolok! Mikor is mész pontosan?

Nekünk jön a két felső fog, tiszta nyűgi a drága, semmi sem jó neki. Anya éjszakázik, nappal ringat, és már kezd a kimerültség határán lenni. Na de sebaj!!
Ja és ráálltunk a tesóprojektre! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sonjus!
Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy már most érzed, hogy odabent valami történik. Én mind két terhességnél, már a fogantatást követően néhány nap múlva éreztem, hogy valami történik oda bent. A fő tünet a hasfájás és az émelygés volt.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!
Ilona kérésed számomra parancs. Kicsiborist megkértem, hogy tegyen fel 2 képet nektek. Ez a mult héten volt Alsópáhokon csináltuk.
Majd valamikor jövök, de most a párom meccset akar nézni itt a gépen.
Gyöngyi
bgyöngyi

SZiasztok!
Bocsi, tegnap este már nem volt erőm jönni. KO voltam.

Hát az van, hogy azt az 5-öt, ami volt, sikerült mind leszívni, de ahogyan az várható volt, Forgács doki megint azt mondta, hogy szerinte ebből 3 partiképes. ICSI-vel lett az összes megtermékenyítve, de az eredményt még nem tudom. Ma kell 10 kor telcsiznem. Annyira ideg vagyok, hogy azt le sem tudom írni.
Légyszi-légyszi szorítsatok, hogy jó híreket kapjak!!!!
Ha minden jól megy holnap már vissza is kapom ő(ke?)t.

Sonjus, neked nagyon drukk-drukk!!!!!!!

Gigus! Üdv itt és Bízzál!!!!! Akármelyik inszem sikerülhet, csak legyél pozitív.

Kata mikor lesz újra? Mikor kap fagyibabákat?

Na, amint telcsiztem megírom, hogy mi volt.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
Nyugi az a 3 gyönyörűen fog majd osztódni :wink: vagy lehet 5... egy szép egészséges babához egy is elég :wink: nagyon drukkolok! Ügyes voltál! Mikor lesz a beülti lehet már tudni?
Vendég

Köszönöm a bíztatásokat!

Kamilla nagyon sok szerencsét a beültetéshez, kívánom, hogy jól sikerüljön!!!

Az inszemes beavatkozásra pedig edig nem tartottam be az egész napos pihit, és felpolcolást, de most szabin leszek, úgyhogy ez is kipipálva! =)

Sonjus
Ez a vízivás lehet hogy jobban számíthat mint gondolom, mert ilyen félig teve módszerrel működtem eddig.. Vagyis: napközben ha nem iszom nem izzadok...Hát mostmár konkrétan el kellene felejtsem ezt a tinédzser kori marhaságomat, csak az a baj hogy annyira hozzászoktam, hogy erőszakolni kell magam napközben arra, hogy igyak.. De erőszakolom! Csak nem mindig jut eszembe.

Mágnes
Csak őszintén gratulálni tudok ehez a kitartáshoz, hogy 9 inszemet végigcsináltál! Nem tudom ennyihez nekem lesz e erőm, de az biztos, hogy ez egy kicsi lelket töltött belém, majd most megpróbálok más szemszögből hozzáállni a dolgokhoz. Eddig meggyőződésem volt, hogy ha az első pár inszem nem sikerül akkor tulajdonképpen valami kis-nagy bajnak kell lennie, hiszen ott minden "klappol" jóidőben jóhelyen etc... És persze azt gondoltam, hogy egészséges vagyok akkor biztos az első inszem sikerülni fog 3 éves normál próbálkozás után. Mostmár belátom, elég naívan álltam a dolog elé, csak a környezetemben lévő (eddig) egyetlen inszemes kismama 1. allkalommal történt sikeres beavatkozása lebegett a szemem elött.

Összességében nincs baj egyébként, Forgács dokibácsi =) azt mondta, hogy innen nem megyek el baba nélkül.
Az ígéret az ígéret! Remélem betartja =)

gigus

Kamilla!
Megy a drukk ezerrel!!!!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Tegnap és tegnap előtt itt voltak a szüleim Székesfehérvárról.
Jót beszélgettünk,és kikapcsolódtunk.Kaptam szép Kismama ruhákat :lol: Olyan furcsa volt,hogy végre ilyeneket vásárolhatok. :roll: Képzeljétek tegnap beszéltem az ismerösömmel,és nekik van egy ismerösük akiknek a 17lombik sikerült.4millió ft.ba volt.

Zel!
Teljesen felpörögtek az események,olyan boldog vagyok,hogy már itt tartssz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon szép húgod van!!!

Kamilla!

Nemsokára kismama leszel!
Tiszta izgi!!!! :lol: :lol:

Kicsiboris!

Szerintem a legszebb kisborisid lessz!! :lol: :lol:

BBilona!
Hogy vagy Drága!???esküvő????
m. reni

Gyöngyike nagyon édes Kép babája :P (Gyöngyi, csak egy kép volt, elküldöd a másikat is?, puszi)

Kép
kicsiboris

Sziasztok!
Nem tudok visszaolvasni, de ezen az oldalon azért végigszaladtam.

Zel :)
Úgy látom sínen vagy. Nem sokára anyuci leszel. Juj, de izgi.

Kamilla :)
Az a három bőségesen elég lesz egy babóhoz. Megy a drukk.

K.boris :)
Szerintem az amnio nem olyan nagy dolog és ahogy Te is írtad legalább mozizhatsz. Nekem már több ismerősöm túl esett rajta és minden rendben ment, nem is fájt nekik.

Mágnes :)
Hajrá tesó projekt. Én is már alig várom.

Gigus :)
Nekem a harmadik inszem sikerült úgy, hogy a páromnak és nekem is szuper eredményeink voltak. Még egy apró bibi sem. Hogy mitől sikeres? Hát azt tényleg a jó Isten tudja. Azt hiszem én a sikeresnél pihentem a legkevesebbet, ugyanis csüt-péntek inszem, hétfőn pedig elrepültem Írországba egy tanulmányútra. Talán a Jameson whisky és a Guinness sör jött be? Azokból legurult egy pár pohár.

Kép
Kép
tiza

gigus, a lányok olyan sok jót írnak Forgács dokiról, hogy az biztos amit ígér betartja. Mondják sokan, hogy fejben dől el az egész, az biztos az agy csodálatos dolog, de nagyon be tud kavarni.
Légy türelmes, legyen tele mindig a pohár az asztalodon, vagy a közeledben legyen egy palack víz, ne stresszelj egy ideges anyukát egy gyerek sem választ, hú más okosság nem jut eszembe. Szurkolok neked, fel a fejjel és sok sikert a jövő héthez, reméljük hozod a statisztikát!

katata, 25-én jön talán.

andi, sajnos a világtól megvédeni nem lehet, nekik is sok csalódáson és fájdalmon kell átmenni. Fel kell őket vértezni, és megtanítani hogyan lehet jól kijönni a dolgokból. Ugye óriási a felelősség, ez néha engem is megrémiszt, jóllehet még nincs kiért aggódni. Lakik nálunk most egy vendég fickó, 39 éves. Ilyen defektes leki problémás embert még nem láttam, és folyamatosan a szüleit hibáztatja, rettenetes.
Örülök, hogy a fiatalember újra a régi :D

kamilla, szorítok! Ügyes vagy!

gyöngyi, szeretettel várjuk a képeket, aranyos vagy köszi!

hú mágnes, tesó :shock: :wink: szuper, hogy fogja Annácska élvezni majd. Addigra kinőnek azok a fránya fogak is, lehet majd harapdálni a kistesót :?

ok, kicsiboris, nem maradtok le semmiről.
bbilona

kamilla én nagyon örülök a 3 vagy 5 leendő apró babádnak!!! nehogy elkeseredj, ez egy beültire tutira elegendő lesz és sikerülni is fog :!: :!: :!: na csak mosolygósan kérem :lol: :lol: :lol: :lol:

sonjus, hát iszonyúan drukkkkkkkkkolok neked, továbbra is így bízni így lelkesedni :lol: :lol: :lol: :lol: már csak kb 1 hét.....és tesztelhetsz is nem igaz :?: :wink:

pandi, neked szokott feszülni a pockód? én szinte folytonosan érzem, hogy nő...te is rakjál fel majd légyszi pocakos fotót légyszilégyszi, én is felrakok ígérem :lol: :lol: :lol: tök jó lenne megnézni kinek mekkora :!:

reni, köszi, sok erőt adtál! én is imádom a kismama ruhákat :lol:
most döntöttük el a párommal, hogy megpróbálunk gyűjtögetni, decemberre meg kellene mindennek lennie, ti hogy álltok ezzel? pocakfotót rakjál fel légyszike :lol: :lol: :lol:

andi, de jó, jól van Petykád :lol:

zelecske minden szépet és jót kívánok az összes növögető tüszőcskének, csiribííííí-csiribááááá nőljetek nagyra :wink:

gigus, üdv közöttünk :!: aztán: most jól le is szídlak ám :wink:
szóval az, hogy a 2. inszem nem sikerült az nem jelent semmit!persze tudom, ez két csalódást jelent neked, DE ha most az elején ezen stresszelsz akkor mi lesz ha csak a 6. sikerül. na légy erős, vidám, optimista, itt közöttünk jópár inszemes van akinek sikerült, és átlagban a 3-4 a tuti sikeres!!!!!nekem pl a 3.!!!!és ez nagyon jó, hogy sikerült :lol: :lol: :lol: még valami, ha esetleg a támogatott 6 alatt nem sikerülne még mindig kérhetsz pluszba inszemet :lol: mint ahogy mágnesnek a 9. sikerült :P fel a fejjel, minden inszemet úgy fogj fel szerintem mint egy újabb lehetőséget, és próbálj nagyon pozitív lenni mert a beágyazódáshoz az mindenképp kell. gyere gyakran, puszóka és bocsi, ha morci voltam :wink:

Kép
kicsiboris

gyöngyi, szenzációs a lányotok, nagyon aranyos! :D Jöhet több kép is, pozitív energiákra szükségünk van!
bbilona

Sziasztok

Kicsiboris
Megédremlem a "szidást" úgy érzem, teljesen igazad is van! Próbálok pozitívabb irányba változtatni dolgokon, de egyelőre nem mindenadott hozzá. Plö valaki leradírozhatná az egyik kolléganőmet a földről egy köbö 2 hónapra. Akkor tuti nyugodtabb lennék. =)

BBilona
A pohár víz kérdést megoldom =) , de a stresszel nem tudok mit tenni, mert az sajnos nem egy kikapcsolható dolog. Márpedig az sajna van. És generálni is csodálatos képességem van hozzá.
A statisztikáhozl, pedig adatot 3 hét múlva szolgáltatok. Vagy ilyet-vagy olyat.

Tiza
Azt már az unokanővérem is mondta (arra felé lakik ő is) hogy a lányoknál kint a guiness csodákra képes. Lehet hogy meg kéne szeretnem a sört? Az a baj hogy a szagát sem bírom. =)

gigus

Sziasztok!

Gigus! Radír-radír-radír!!!!! Nyugi. Pihi. Meg sok folyadék.

Reni! Köszike. Én is látom a hugin, hogy szépecske, csak azt hittem, elfogult is vagyok. :lol: Úgy felpörögtek a dolgok körülöttünk, hogy csak nézek. Ma reggeli első gondolat: szerda van, holnap még ide megyek, oda megyek... Aztán a döbbenet: dehogy, holnap Pestre megyünk Uh-ra....

Kamilla! Nem is kell egyszerre több. Ezek az embrikék legyenek egészségesek, osztódjanak, aztán kapaszkodjanak meg rendesen. Nagyon szép kis Kamilcikák lesznek...

Tizus! Izgulok én is... Nagyfiú? Jól vagytok? Átköltöztetek?

Kicsibé! Köszike! Te csak varázsolj!

Bbilona! Szeretem olvasni, amikor valakit vígasztalsz. Olyan szépen le tudsz írni egy csomó dolgot...

Kép
Kép
Kép
zel

Kamilla, nagyon-nagyon szurkolok! Gyere gyorsan a jó hírekkel :lol:

Gigus, üdv itt! Én még nem vagyok sikeres inszemes, már 3 volt, de lelkesen vettem bele magam a következőbe. Mindig képes vagyok elhinni, hogy ez most sikerülhet. Aztán majd 6 után jöhet végre a lombik!

Gyöngyi, nagyon édes a lányotok :lol:

Tiza, jó, hogy végre benéztél :lol: Marciról képek?

Kabóca, de jó, hogy téged elhagyott a tüsző! Te hat inszem után vágsz bele a lombikba?

Kép
domo

reni, jól vagyok köszi, nagy az izgalom esküvő téren. Holnap már szabin vagyok. Van némi nyelvi nehézség (a menyasszony rokonsága német), anyáéknál laknak, ők viszont nagyon jól beszélnek magyarul és egy kicsit oroszul, szóval menni kell tolmácsolni. Ráadásul nálunk is az én német barátaim.... de már alig várom.
Hétvégén valami jó kis pocakos buli?

zel, olyan aranyos vagy :oops: UH holnap húúúhaaaaaaaa, már látszani fog hány tüsző fejlődik, azanyját neki?
A hideg futkos rajtam, de nagggggggggyon jók vagytok most lányok!
bbilona

Sziasztok!

Ági!
Köszi, hogy feltetted a képeket. Nem tudtam, hogy te neked is van ilyen programod. Jól vagy? Baba?

Kisboris!
Csodálkozom, hogy most csinálják neked ezt a vizsgálatot, mert én is gondolkodtam rajta és itt csak 16. hétig csinálják. Az én dokim azt mondta nem kell, mert ha volna valami baj azt az előző vizsgálatoknál látszana és akkor küldött is volna. Mivel a vérvételtől kezdve az uh.-on is minden oké, így nem tartotta fontosnak és hála nincs is bajunk.
Remélem minden rendben lesz a vizsgálattal és nem fog fájni az eredmény meg úgy is jó lesz!

Tiza!
Pici fiad!? Jól vagytok? Pár képet dobhatnál, mert már rég láttunk titeket. Mikor költöztök? Nekünk, most hozzák a nyilászárokat, aztán kezdődnek a benti munkák, vakolás-fütés-aljzat..stb. Mi csak tavasszal megyünk oda, remélem.
odry

Boris,
Én raktam fel képet csak lehet nem voltál akkor itt :wink:
Vendég

Sziasztok!
Gyöngyi:Nagyon édes a kicsi lány!! :) Milyen kis boldog!! Mikor ült fel először?? Én már alig várom, de egyenlőre még semmi... Van ennek valami jele?

gigus:
Na ez már sokka ljobb hozzáállás! És hogy bírsz ki annyi inszemet?? Neked nem kell 9-et kibírni, mert tuti sikerülni fog hamarosan!!

ilona:
Hát az a fog így is kijöhetne, de a harapás már így is működik, 2 foggal. :) Olyan erőseket tud harapni az arcunkba, hogy előre sajnáloma tesót :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Meg volt a telefon. Az van, hogy az a kettő éretlenke nem érett be, a három érett viszont elindult. Ebből kettő nagyon szép, a harmadik még kétesélyes, de Forgács Doki szerint van esély, hogy holnapra behozza a másik kettőt és akkor mind a hármat vissza rakja, de a kettő szépet szinte 100%-ra ígérte holnapra.
Szóval holnaptól már én is terhes leszek, vagy mi. :)

Köszi mindenkinek a bíztatást.
Zel! hamarosan már te is itt fogsz tartani! Nagyon izgulok érted!

Kép

Kép
kamilla306

Huuuuuhhhhh...
Nagy kő esett le... Innét már minden rendben. Holnap már terhes leszel!!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Lányok, tényleg csak úgy pörögnek itt az események!
Kamilla: milyen ügyi kis petesejtjeid vannak. Három? Merész vállalkozás nem? Én csak kettőben gondolkodom.
Zel: remélem jól bírod a szurikat! Szorítok nagyon holnapra, és addig is nőjetek tüszőcskék, nőjetek tüszőcskék, nőjetek tüszőcskék..... :D
Domo: igen, 6 inszem után vagyok. Ebből a harmadik sikeres volt, ikreket vártunk, akik a 19. héten sajnos elhagytak minket :cry: . Ez tavaly októberben volt. Februárban megint kezdtük az inszemeket, csak akkor is volt egytüszőm, aki viszont nem akart elhagyni. Márciusban, áprilisban nem sikerült, májusban igen, csak akkor meg annyira nem tudtam magammal foglalkozni, hogy sajnos nem maradt meg. Tehát most lombik. Bízok.
Gigus:ezt egy kicsit neked is írtam. Nem szabad feladni. Nekünk sincs semmi bajunk, és mégsem jön össze. Mindenki mondja ezeket a pszichés dolgokat. Biztos igaz, de az ember nem tud tenni ellene. Tavaly, mikor összejött, én is már bulizgattam kicsit. A barátnőimmel iszogattunk hétvégén, mert a tesztem is negatív lett és úgy voltam vele, hogy akkor most egy kis lazítás következik. Mikor kedden megtudtam, hogy sikerült, el sem hittem. A férjem ott sírt mellettem, és pedig álltam megkövülve. Tehát:kitartás!

Na, megyek ablakot pucolni. Ennyi szünetet engedtem meg magamnak!
Szép napot mindenkinek!
kabócabobár

kamilla, ez fantasztikus. :D :D 1 kisfiút és egy kislányt kívánok neked! Látod, a májusi esküvő megteszi a hatását, karácsonykor már odatolhatod a pocakodat a fa alá :wink: Nem nem már nincs messze 5 hónap sitty-sutty eltelik.

Meg kell jegyezzem feltöltődés idejönni, csupa sikersztori.
Bevonzzuk a jót, remélem hamarosan mindannyian!
bbilona

kamilla ez szuppper de örülök, holnap is gyere gyors a jóhírekkel :lol:

Kép
kicsiboris

Odry :)
Egy kicsit visszakerestem és hatalmas gratula! Milyen anyukának lenni? Persze fárasztó, de egyben csodálatos is. Nálunk már azért nem mindig van alvás és akad hiszti is, főleg este, de mire kibuktam volna teljesen megérkezett a bátyám Floridából frankó ajándékokkal, amik lekötik Marcit és kevésbé nyekereg este. Az egyik egy elektromos hinta zenével, forgó színes állatkákkal. Ebben elvan vagy fél-háromnegyed órát. A másik egy zenélő doboz, ami a kiságyra szerelhető, benne mozgó figurák villogó fények (sötétben is jó), az teljesen lenyűgözi, a zene meg elaltatja. A hintán jót nevettünk, mert van egyszerűbb változata Mo-on is és a férjemmel annak idején felháborodtunk, hogy mivé fajul e világ. Most már hálásak vagyunk.
Költözés még nem volt, a csatornázók a szomszéd utcában tartanak, nem tudom mikor érnek hozzánk.

Kamilla :)
Örülök, hogy jól osztódnak a kicsikék. Nem sokára a babások táborában ünnepelhetünk.

Zel :)
Látom nagyon pörögsz. Tényleg felgyorsultak körülötted az események, jól tetted, hogy nem vártál itt Pécsett.

Domo :)
Majd rakok fel képet Marciról. Igaz mostanában inkább videóztuk. Már jó nagyot nőtt. 4,25 kg. Csak buksifejesnek becézzük, mert olyan kis kerek feje lett és hörcsög pofija, hi-hi.

Kép
Kép
tiza

Halihó!

Hát szívtam a mai napon eleget. Mindenki az én időmmel gazdálkodott. Nekem alig maradt. nem panaszkodom tovább....
Kicsit hosszabb idő alatt, de mindet elintéztem.

Kabóca! Muszály bírnom a szurikat. Egész jól viselem eddig.

Jujj, holnap Uh.. Hogy fogok aludni??????

Kép
Kép
Kép
zel

Kamilla, holnap már babás is leszel, de jó neked :lol: A három nem sok egy picit?

Kabóca, ezt nem is tudtam :cry: Hihetetlen, hogy ti is min mentettek keresztül. A 19. héten mi lehetett már a gond? Én jól elsajnálgatom magunkat, hogy ez miért pont velünk történik, de annál szörnyűbb, mint babát, babákat elveszteni :cry:
Nagyon szurkolok érted, hogy most minden szuperül működjön! Jól állsz hozzá, biztos a siker :lol:

Kép
domo

Sziasztok!
Köszönjük a dicséreteket!!
Kicsiboris köszönöm hogy feltetted a képet. küldtem a másikat is.
Kamilla sok-sok drukk holnapra!
Mágnes még nem ül fel Anna egyedül hanem mi ültetjük. Már én is várom, hogy egyedül fel tudjon ülni. Kb. 1 hónapja csinált olyat hogy egy picit hasonfekvésből oldra fordult mintha felakarni ülni, de azóta sem.
Kitartás a fogacskákhoz! Nekünk még csak 2 van alul még a föntinek nyomát sem látom.
Gigus! Ne add fel! Én is a Forgácsba jártam és a 3. inszemem sikerült. Igaz a harmadikat a Sipos csinálta, de a fő hogy sikerült.
Igyál jó sokat, hogy a nyálkahártya vastag legyen és inszem napján pihenj.
És ne idegeskedj, próbálj nem oda figyelni. Engem is nagyon fel tudtak néha húzni a munkahelyemen, de akkor inszem után olyan nyugalom volt bennem, hogy nem érdekelt senki és semmi.
Most hirtelen ennyi.
bgyöngyi

Zel,
Drukk a holnapi uh-hoz :wink:

Kamilla,
Holnapra mennek a babaragacsok!!!!
Vendég

gyöngyike Annája (nagyon szívesen felrakom, küldjél máskor is képeket:o)
Kép

zel, hú de izgulok :shock: remélem azért aludtál valamennyit, bár ha nem akkor is kinyitod tutira a szemecskéidet az uh-n :lol: :lol: :lol: :lol: gyere mihamarabb légyszike, olyan kíváncsacsi vagyok már :!: :!:

tizu, hú akkor jó ha felkötöm a gatyámat, azaz a szoknyámat, nem egyszerű a mamalét :wink: tizu te milyen krémet használtál striák ellen? és tényleg, milyen babakocsit vettetek, adsz tanácsot nekem? köszi, mert te szerintem nagyon utánanéztél a vétel előtt, gondolom jó ha többfunkciós, könnyű, egyszerű szétnyitni-összecsukni...meg nekünk a 3 kerekűek tetszenek. anyósom már veszekszik velünk amiért nem akarunk bóvlit venni....

Kép
kicsiboris

Lányok, azt hiszem búcsúznom kell tőletek.
Nem lesz több babaproject, nem lesz lombik vagy ilyesmi. Úgy néz ki, hogy sok más dolog is ez mellett tönkre teszi a házasságomat. A férjem félrekacsintott, elköltözött és űrt hagyott bennem. Azért, hogy megmentsük a házasságunkat elhatároztuk, hogy csapot-papot itt hagyunk, és kimegyünk Angliába új életet kezdeni, amíg lehet.
Nagyon megbántott... nagyon fáj a dolog, amiket tett, de nagyon szeretem őt, és rendbe kell tenni amit lehet.
A szüleim nagyon ránk voltak telepedve. Olyan elvárásaik voltak velünk szemben, amit SENKI nem viselt volna ilyen hosszú ideig.
Egyet tudunk, hogy megfogadtuk, hogy soha többet nem fogunk védekezni, és majd lesz, ha a baba is akarja. Megteremtjük újra az alapokat.
Gondolhatjátok, hogy mit éreztem ezekben a napokban. Nagyon szeretem, és ő is szeret engem, még ha 3 hétre félre is kacsintott. Elkeseredett, csalódott volt, nem látta a kiútat. Most újra boldognak érzem őt, és azt, hogy mellettem van. Ugye nem vagyok hülye, hogy ezt így bevállalom újra vele...?
Szeptember közepén megyünk, addig amit lehet, elintézünk, csak hát a lakás a hitellel és mindennel itt marad... Majd talán hazajövünk ide megöregedni.
Annyira nehéz ezekről a dolgokról beszélnem ebben a pár sorban. Nem tudom érzékeltetni, hogy mi minden vezetett a sötétbe. Úgy érzem tudnotok kell róla, mert ez is hozzátartozik a családhoz, és nemcsak a babákkal kapcsolatban támogatjuk egymást (főleg ti, mert én hűtlen kutya vagyok, és csak ha gond van, akkor jövök) itt a fórumon.
Még visszanézek kicsit, mert érdekel a véleményetek erről az egészről, ha egyáltalán ezzel a pár sorral megértettétek amit szerettem volna.
babszi

babszi.

Ez nagyon nehéz időszak lehetett neked. az, hogy a szülők rámásznak a gyerekeikre az egy nagy hiba. az én anyósom amióta ismerjük egymást a párommal, folyamatosan szervezkedik, hogy egyszer egy városban/egy házban éljünk. én ezt nem akartam, és soha sem akarom majd, pont emiatt, hogy ők nem érzékelik, mennyire beleavatkoznak a gyermekeik életébe, ennél fogva ez egy ördögi kör, meg nem mondhatod, elviselni viszont nem lehet.
értem amit írtál és azt hiszem talán én is adnék egy esélyt a férjecskémnek, de azt is gondolom, hogy ez iszonyúan nehéz lehet neked, én ráadásul féltékeny alkat vagyok, csak próbálom rejteni a dolgot. na ilyen helyzetben tuti nem tudnék 'normális lenni, kiakadnék........., de szerintem jól döntöttél, hogy elmentek innen, új élet, új lehetőségek, ez lesz az igazi próba mindkettőtöknek, most 1000%-ban egymásra lesztek utalva. ez segíthet újból egymásratalálnotok. én hiszek ebben. és nagyon sok sikert, türelmet, optimizmust kívánok. a baba pedig jönni fog, amikor már ti is újból egymásban 'éltek, ő tudni fogja mikor jöjjön.
legyél mostantól előretekintő, szerintem ne is beszéljetek az elmúlt rossz dolgokról, nehogy megkeserítse a friss induló bizalmatokat, inkább próbáljátok úgy felfogni mint egy nagyon-nagyon jó kirándulást.
soki puszit és erőt küldök, azért amíg l nem utaztok jelentkezz babszi, hogy tudjam hogyan alakulnak a dolgaid és persze angliában is biztos lesz net :lol: hajrá babszim, hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kicsiboris

SZiasztok!

Gigus!

Nekem végül lombikkal sikerült, de már a második insem után ajánlottak nekem egy talpmasszört. Később megbántam, hogy csak a lombik előtt 2 hónappal mentem el hozzá, annyi, de annyi pozitív történetet hallottam már nála, meg azoktól, akiknek én ajánlottam, és akik tovább ajánlották, volt akinek spontán összejött 2 hónap mulva, volt akinek az insem és volt akinek a lombik sikerült nála. KB 2-3 hónap míg felkészíti a szervezetet arra, hogy befogadja a babát, innentől, már nyerő minden orvosi segítség is. Én így látom, ha érdekel írj, és én is írok bővebben. Egyébként a sok folyadék nagyon fontos, minden sejtre kihat, így a tüszőkre is, senki sem akarja, hogy egy aszaltszilva várja ott az érkező jól felkészített apucikat. Egészséges kicsattanó tüszőhöz, sok-sok folyadék kell! És sok sikert, biztos neked is sikerülni fog!

Mágnes !

Nem a kistesót kell sajnálni. Addigra ő már nem harap majd, a kistesó fogja őt harapdálni, a barátnőmnél a nagytesó orrán rendszeresen seb van, mert a kicsi harabdálja.

Még írok, mert most mennem kell.

pusz Tamara
tamaranna

Babszi!

Nagyon sajnálom ami veled történt.Nagyon nehéz lehet ezeket feldolgozni.Ilyenkor nem akarok tanácsot adni,hiszen nem is tudnék.Jót fog tenni a környezet változás.Most ne törödj senkivel csak magaddal,meg a lelkeddel.Sokszor puszillak,és minden jót kívánok neked.Sok szerencsét mindenhez.!!!!
Az a baj ,hogy ez a baba mizéria mindenkit nagyon megvisel :oops: A mi házasságunk is nehezen bírta ezt a 3,5évet :oops:
Mégegyszer sok puszi!!!!!!!!!!!

Zel!

Ez tiszta izgI!!!!
tESSÉK BESZÁMOLNI!!!!!!!!!!!!!!

kAMILLA!
Neked mennek a baba ragacsok!!!!!! :lol: :lol:

Boris!
Mi majd decemberben fogunk vásárolni!De én már most vásárolnék szívem szerint.Nekem is a 3kerekű kocsik tetszenek nagyon!!!
Te mikor érezted az első magzatmozgásokat???
m. reni

Babszi,
Azt hiszem ez a legjobb dolog amit tehettek hogy új életet kezdtek és újra egymásra találtok. Nagyon őszintén leírtad a dolgokat sok pár van ezzel így hogy a sok kudarc és küzdelem elrontja a házasságot. Ez teljesen érthető csak igazságtalan :( Kívánom hogy boldog életetek legyen ott és hogy meglepjen titeket egy baba amikor nem is gondolnátok! Hát a szülők na ez egy külön téma sokan tudnának mesélni hogyan teszik tönkre a gyerekik kapcsolatát ebben nekem is van tapasztalatom... sok erőt nektek az újra kezdéshez!

Reni,
Hogy vagytok? Mindjárt mész te is Afp-re...
Vendég

Pandácska! :lol: :lol:

köszike,jól vagyok!!Csak néha a fejem vacakol.
Igen jövöhéten megyek afp-re.
És ti hogy vagytok??????Dóra ,hogy viselkedik?Én már nagyon várom a magzat mozgásokat. :lol: :lol:
m. reni

Reni,
Nekem az elő harmadban rengeteget fájt a fejem de most már csak ritkán. Pocaklakó jól van igazi ficánka ha lefekszem állandóan mocorog :D párom is érzi ha ott a keze jó erőseket kalimpál :lol:
Vendég

Pandácska!

Te fizetsz azért most Tbt, hogy járjon az egézségügyi ellátás????
És ha igen mennyit?
m. reni

Pandácska!
Jó neked,hogy ilyen hamar érzékeled!!Én azt olvastam,hogyaz első terhességnél a 17.héttől lehet igazán érezni.
m. reni

Reni,
Igen fizetek amíg nem kapok gyest mert abban már benne van. 5000 körül.
Vendég

Babszi, szerintem jó döntést hoztál, bár iszonyú nehéz lehetett. Sajnos a baba nem jön, az elkeseredés pedig egyre nagyobb. ez mindenkit próbára tesz, és mindenki másként reagál. Nem tudom, hogy én képes lennék e megbocsátani (nem is akarom megtudni). De az új élet kezdése remek ötlet, és sok sikert kívánok nektek hozzá! Ha közben pedig megérkezik a baba is, akkor bárhol vagytok nekünk mindenképp írd meg :lol:

Tamaranna, engem nagyon érdekelne ez a talpmasszőr! Hol van, mennyiért, és minden!

Kamilla, sok-sok babaragacs feléd :lol:

Kép
domo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?