Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Szemizo!

Jaj, de jó, gratulálok a lakáshoz, mekkora? Gyerekek együtt fognak aludni, vagy a nagyfiad esetleg már külön szobába?

Köszi a biztatást :D igazából már az ivás miatti felkelés nem zavar, már azt észre sem veszem, sőt ha olyan az éjszakánk jónak mondom.
Ma ilyen volt :D
Ma elmegyünk a dokihoz, mert elég nyűgös volt tegnap is és sokat fogja a fülét, tüsszög, szóval lehet, van valami, inkább megmutatom, mert holnap vagy holnapután elmegyünk haza....
2 hete csúnya mandulagyulladása volt, lehet még annak a következménye.......

Viol!

Hát kb. hasonló, amikor Máté fent van, kicsit fekszik csendben, aztán felsír, vagy dumál, ordít, hogy annnnnnyya, simi, babusgatás, ringatás, közénk fekvés, melléfekvés a földre, na szóval mindent kipróbálunk, aztán nagy nehezen visszaalszik, de ez általában 2-3 órás procedúra....Jocó is fent van velünk.
Ő is izeg-mozog állmában minden felé.....

Anikó!

"Kincső átkopog" :D :D :D édes lehet :D :D :D

Reni!

Sajnálom, hogy nem tudunk idén találkozni. :(
Lara, gyönyörű

Hát nem is tudom mit akartam írni, bocsi, majd megpróbálok még írni......

Szép napot!

katus78

Sziasztok!

Eszter-Kincsővel is akkor volt mindig nehezebb, mikor mensi előtt voltam. Csak ezt minden hónapban elfelejtettem, és idegeskedtem napokig :oops: :oops: :oops: :oops:

Rik-az Ősz utca végén a Kisfaludy utca kereszteződésnél van egy kicsi játszótér.

Viol-kis ügyi Dorkád van. A portörlést már rábízhatod :wink: .

Ma karamellás tejet csináltam az uramnak, még sose készítettem, épp most várom a szigorú bírálatot. Én nem kóstoltam meg, nem szeretem :oops: 8) 8) .

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
jaja tudom már!!Felujitották azt is szépen!!Oké,benne vagyok!!!
Akkor maradjon a csüt.?VAgy péntek??

Esztermami
látod ez lehetett az oka!Megváltozott a tejcsid milyensége,és JAnka egyből kiszurta,és nem izlett neki :(
Most már minden rendben van?

Reni
szép a kisasszonyka!! :lol: :lol:
Vendég

HAli megvagyunk ám mi is!

Mi tuti nem tudunk menni a talira! :cry: :cry: :cry: :cry:

Viol!Holnap megyek 1-re az okmányirodába megcsináltatni és kb. két hét múlva küldik!
Hibáim:-Akkor néztem körül mikor ráértünk a sínekre.
-A gyalogosra koncentráltam a körforgalomból kifele és elmaradt az irányjelzés!
-Lefulladtam!
De mondta,hogy jól vezetek látja,hogy nem vagyok hajlamos a balesetokozásra!! :lol: :lol: :lol:
Hát Kecskemét fele jól megszívtuk meg haza fele is!Oda fogtuk az egyik halálos balesetet Mezőszilasnál(valahol).azt láttuk,hogy forgolásznak meg az autók kiszáltunk megkérdezni,hogy mizu van mondták halálos baleset elég durva még a rendőrök sem tudják,hogy mi is történt valójában szal eltart egy darabig!Másnap benmt volt az origón,hogy egy 29-éves srác ittas volt miután kirakta a 3 barátját frontálisan belehajtott az árokba (vagy valami ilyesmi).De a durva,hogy ez péntek éjjel történt és szombaton reggel szóltak be az autósok,hogy egy autó van az árokba és valaki fekszik ott! :shock: :shock: :shock:
Ja és még előtte elütüttek egy biciklist az megúszta ezzel kerültünk kb. 40-kilómétert!
Aztán mentünk tovább majd valahol Kecskemét előtt megint észrevettük,hogy forgolásznak meg az autósok ott is volt valami szal megint kerültünk,de végül oda értünk és marha jó volt!HA valaki 1* elmegy oda mindíg vissza megy!!Fergeteges!
Aztán hazafele filóztunk,hogy elmenjük-e Pest fele az autópályán,de gondoltuk,hogy tuti nem futunk bele megint egy balesetbe erre a rosseb tudja már hol megint kocsisor forgolásznak vissza kiszáltam mizu van láttam a mentőhelikoptert elrepülni így gondoltuk megint valami súlyos(az volt előzött egy idős faszi a kanyarba rosszul lett és ütközött meghalt)és fordultunk vissza!Szal kb.100 klómétert kerültünk!Legközelebb végig autópályán megyünk az már tuti!
Dorka nagyon édi a képeken nekem a copfosak jönnek be nagyon!

Anikó!Én látom rosszul vagy Kincső kiköpött bátyád?!!!
:shock: :shock:

amica!Megállapítottam,hogy Márton tiszta te vagy Janka mind a kettőtök és Ágnes tiszta apja,de nagyon-nagyon!Eszméletlenül hasonlít rá!Nagyon édesek!

Hajnus!A háznál nem igen vagyunk nincs miből mit csinálni bár az osztrák amit fizetett valamennyi maradt meg(nem sok)abból megcsináljuk a fürdőt!
Mikor kezdessz melózni?
Nekem ez a buzi Interspár még nem jelzett vissza pedig már két hete beadtam a pályázatot!
Vendég

Katus!Szegény kis Máté remélem szülinapjára azért nem lesz beteg! :) :)
Vendég

Viol!Küldök pár képet!
Vendég

KépKép
viol81

a babnet szerint 65535 privát üzenetem van! :D

reni,
nagyon szép lara!!! :) olyan sokat változott, de még mindig tiszta dieter!! :) volt már, aki azt mondta, hogy rád hasonlít? :)

andi,
te jó ég, 6 év nemalvás... :shock: és 10 fog?? de jó nektek, én be sem tudok nézni dorka szájába, nem engeid. csak ha ordít vmiért, akkor sikerül néha. de én még csak 9-et számoltam.

eszter,
lehet, hogy amiatt is volt... ezt én csak hallottam, hogy más ízű lehet a tejci, amikor dorka ezt csinálta, védőnő meg is kérdezte, hogy nem e azért mert megjött. de nekem csak jóval utána, hogy dorka elválasztotta magát. de akkor már jobb, hogy nyugodtabb! :) majd hozzászokik ehhez az ízhez is! :wink:

katus,
remélem nincs semmi baja máténak, nem hiányzik még egy betegség... fülével eddig nem volt baj?
hát, látom akkor virrasztotok és megpróbáltok mindent. nálunk én tartom a frontot, igaz gábor is felébred tuti, de mondtam neki, egyezzünk meg, hogy éjjel mindig csak én legyek, mert felesleges ketten őriznünk. ha csak simizni kell, úgyis ott vagyok, ha meg ordít vigasztalhatatlanul, akkor meg mindegy...

gabó,
te jó ég, ez durva!!! mennyi baleset... én neki sem vágnék kocsival... mikor nyaralni mentünk, akkor is az a qrva sok kamion, és azok is, ahogy előzik egymást!! :shock: :evil:
na, akkor ügyi voltál vizsgán!! ha a vizsgabiztos úgy ítéli meg, hogy ezek nem akkora hibák, akkor megvan ez a lényeg!! :) de azért majd csak óvatosan. :wink: ti hányadszor voltatok kecskeméten?

mi jövő vasárnap lehet hogy elmegyünk szombathelyre, savaria-fesztivál lesz. de még meglátjuk, ismikel mennénk, még nem bezséltük meg melyik nap, de nekem a szombat nem jó, gábor azt mondta, neki nem annyira fontos a meccs, ellóghatunk. :wink:

KépKép
viol81

Gabó
mennyi rettenetes baleset!Asszem belefutottatok az aznapi karambolokba.
Ügyike voltál!HA az oktató azt mondja balesetmentesen vezetsz,akkor ugyis lesz!
Sajnálom,hogy nem tudtok még sokmindent intézni,csinálni a házon.Sajnos a pénz nagy úr!!Mi is még festésügyileg(meg sokminden ügyileg) állunk.Talán hétvégén egy szoba meglesz....

Hajnus
lassan melozol fogsz????

KAtus
reméljük a legjobbeket!Lehet csak "huzatot" kapott a füle,és nem maradvány tünet!

Viol
savaria napok! :P Hallottam már róla,bizti jó lesz!!HA nem olyan fontos az a meccs,akkor sipirc kikapcsolodni!!!
NA hagylak is olvagasd csak a rengeteg prividet! :lol:
Vendég

Megyünk bátyámékhoz HArkára,öntök egy kis lelket belé! :shock:
Vendég

Viol!Köszi mindjárt küldöm őket!
Én is a kamionoktól félek,mert mennek mint az őrült!! :twisted: :twisted: :twisted: Ha jól számoltuk akkor most voltunk ötödször,de még mindíg ugyan olyan fasza!!!2005-ben kihagytunk egyet,mert akkor született a Levike előtte meg 2003-ban voltunk már elvonási tüneteim voltak! :lol: :lol:
Menjetek csak el!Voltatok már ilyenen?

rik!Ja én is sajnálom nem tudom mikor fogunk így költözni!Tele a kis faszom már mindennel!De az tuti,hogy októberben ha még nem költöznénk akkor én ha délelőttös leszek bent alszok majd!
Nektek már csak a festés van hátra?Mennyit kell rajta újítani?
Bátyád,hogy van?

Reni!Már nem tudtuk mi lehet veletek,hogy nem jelentkeztél mikor itthon voltál!!A Balcsin kívül voltatok még valahol?

Csilla!Remélem a lehető legjobban fogjátok magatok érezni az új kéróban! :D :D
Vendég

A Viol majd felteszi a képeket azt majd kommentálok!
Vendég

Gabó,
még nem kaptam képeket...

KépKép
viol81

Pedig elküldtem vagy 10-et!! :x :x :x
Vendég

KépKép
viol81

Erika,
tesódék nem ismerik Krisztiéket? :P

Gabó,
erre a címre nem jött, most néztem... :(

KépKép
viol81

Sziasztok!

Kibújt a 3 fogacska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , ettől lehetett a nyügi, hiszti, nemevés!!! Ma már úgy evett, mint régen :P Nyuszifül. És ma kapott a fini szilvás pitéből is, nagggyyyooonnn ízlett a kis pákosztosomnak. Pótol ezerrel, délután már óránként ennie kellett valamit :twisted: :twisted: :twisted: .

Viol-mi is szervezzük a Savaria fesztivált, jó lenne, csak pénteken anyatejes baba-mama tali lesz a védőnőnél, szombaton a mi talink, vasárnap pedig Kálmán nem akar menni...így nehéz lesz :roll: :shock: :shock: .

Gabó-brr, micsoda út! Igen, nayon hasonlítanak öcsémmel, mindkettőnek csak egy lukacskája van az arcán és ugyanott! :lol: :lol: :lol: De csak, ha nevetnek!

Rik-csütörtökön itt, legközelebb nálatok :lol: , Petra hogy alszik? 3 után tudunk találkozni? Vagy délelőtt is jó nekünk.

Katus-mi ma voltunk a doktornőnél, szabin van :twisted: . Máté hogy van?

Anikó

Kép[/url]
quito

Rik-bátyád hogy van?

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol!Pedig az elküldöttetkben benne van!!! :shock: :shock:
Na majd mindjárt megkérdem a Balázstól mi lehet a gubanc! :x :x

Anikó!Gratula a 3. fogacskához!! :P :P :P
Nagyon jóképű a tesód!!!Talált már barátnőt magának?
Vendég

Gabó-köszi!!! Van barátnője: Hanga :lol: ,mondtam neki, mióta hazajött, csak különleges csajokkal van dolga: Kincső, Hanga... 8)

Anikó

Kép[/url]
quito

gabó!!!!!!!!!

megvan!!! csak nem az érkezett mappába tette, hanem a "spam"-be, ott meg nem is néztem... oda a gyanúsakat teszi a freemail, nemtom ezeket most miért oda tette, kaptam már tőled képeket, azokat simán betette az érkezettbe...

na mindjárt kicsinyítem...:)

KépKép
viol81

gabó, eddig 5 jött el...

KépKép
viol81

8 db

KépKép
viol81

ááááá, nem jpg-ben jöttek, hanem fájl-ban, ezeket még át kell alakítani, gabó, lehet, hogy ezt már csak holnap, ha nem baj, mert megyek fürdeni, negyed 10-kor harmadik műszak lesz az rtl-en és még dorka sem aludt el, kicsit nyüszizik. ha előbb végzek, mint hogy a film kezdődik, elkezdem csinálni!!!

KépKép
viol81

Sziasztok!

Rik!

Mi van a bátyáddal, bocsi nem olvastam :oops:

Gabó!

Nagyon jó lehet ez a repülőnap, egyszer megnézném....
Az út, hát az nagyon szomorú :cry:
Várom a képeket :D

Viol!

Joci fel kell, nem tud aludni ő sem olyankor :?
Ez a Szavária dolog is nagyon jól hangzik, nincs valami bővebb infod, lehet mi is, megnéznénk.

Anikó!

Gratula a fogacskához :D
Mi is ma voltunk délelőtt a dokinál....
Mandulája van már megint megnagyobbodva...fülében csak fülzsír van, majd el kell mennünk, ha meggyógyult tisztításra...
Szerencsére ma már szuper jó kedve volt. és nagyon okosan viselkedett :D :D :D

Szép estét!

katus78

már itt vagyok, minden gyorsan ment, el is kezdem... :)

KépKép
viol81

katus,
nagyon ügyes máté, hogy így tűri a doktornénis/bácsis találkozókat!! :)

http://www.savariakarneval.hu/main.php

KépKép
viol81

gabó..... :( :( :( még küzdök vele.... eddig egyet sikerült, nem tom miért, de az jó - vagyis nekem megfelelő - formátumban jött el.
még próbálkozok

KépKép
viol81

megvan a megoldás!! :lol:

KépKép
viol81

Anikó
okés a csüt. asszem inkább d.e. lesz neked jó,mert aPetra 4-ig alszik tuti!!!
Köszi jól van bátyám,szedia gyogszert,azt mondja a keze rendben van,de a lába még nem az igazi(futni nem tud :lol: ).Csak olyan pessszimista.Azt mondja,nem baj ha nem tudok sokat menni,csak bottal tudjak majd járni.
Na ilyenkor a falra tudok mászni tőle.Annyira elhagyja magát.....

Gabó
hát igen az a pénz :evil: De ha bent tudsz azért aludni majd az azért kó!nem gondoltátok mega kölcsönügyletet??Legalább be tudnátok költözni! :wink:
Bátyámról Anikónak irtam,köszi az érdeklődést!!!

Katus
bátyámnak végtaggyengesége volt.Kórházba került,és sclerosis multiplex gyanujával megcsapolták a gerincét.Most annak az eredményére várunk.Hátha nem az..... :shock:

Viol
nem ismeri őket,kérdeztem!! :shock:
Vendég

Erika,
lehet, hogy csak a tősgyökeres ismeri a tősgyökerest! :wink: sztem vidéken sok helyen így van. itt hegykőn is.

na gabó!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

naggggyon jóóóóóó képek!!!!!!!! :shock: :P :shock: :P :shock: :P :P :P :P :P :P :P

KépKép
viol81

anikó,
naaa, gratula a fogacskához!!! :) lehet, hogy mindegyiknél lesz kicsi "nemakarokenni" dolog... :roll: vagy majd megszokja az érzést... :wink:

nem bizti, hogy mi is megyünk, meglátjuk kinek melyik nap jó. lehet, hogy az ismi házaspárnak meg a vasárnap nem jó. majd lesz vhogy.

na sziasztok!!! jóccakát!!

KépKép
viol81

Gabó
szuperek a képek!!Egy kicsit én is ott éreztem magam,köszi !!

Viol
bátyám 19 éves koar ota ott él.Most 33.Akkor nősült oda!Én szeretem HArkát!!Kriszti az "új telepen" lakik,ahogy ők mondják.Tehát bizti igaz amit irtál! :wink:
Vendég

Gabó,

nagyon klasszak a képek!!

Ma Janka is kicsit nyugisabb volt.

Katus,

http://www.savariakarneval.hu/main.php

Biztosan nagyon klassz lesz!

Elnézést, hogy nem írok, mpst mindenkinek!

Jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Rik! 19 évesen nősült bátyád? Jó korán. :wink:
Hol laknak, milyen utca? Nevét elárulod? Ha az új részen laknak szerintem ismerem. Biztos írtad már de van gyerekekük?

Gabó! Nagyon tetszenek a képek, én is megnéztem volna!

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok
Mirama
irtam privit

Cajok
nem tudok irni,itt van bátyám nagyfia nálunk Nyaralni.Teljes embert kiván a 3 gyerek....(ez vár rám??) :lol:
Vendég

Köszi Rik, már írtam is vissza, remélem elment.

Én pont most találkoztam itt a faluban egy lánnyal aki a harmadik babáját szülte nemrég. És olyan édes volt a pici, tök jó emlékek jöttek elő, úgyis jöttem haza, hogy mondtam Rolandnak, hogy úúúúgy bevállalnék mégegyet. Persze csak majd. :lol:
Rik, és két lány után ez most fiú lett nekik. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Kriszta,
ez az "úgy bevállalnék" már nem fog ám nálad sem elmúlni soha :P
Engem is elszokott kapni a vágy :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Á, talán három után elmúlna. Vagy nem? :lol:
Én úgy gondolom, hogy három után már nem vágyakoznék.

Van egy fórumismerősöm, 3 gyerekük van, a harmadik csak becsúszott. És most becsúszott Nekik a negyedik is. Így vannak a korok : 7 éves, 1 év 10 hónapos, 9 hónapos és most 16 hetes a Pocaklakóval.
Durva, nem? De minden elismerésem, hogy nem vetetik el! :-)

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Ma találkoztunk az Ágival, meg a Bálinttal, beszélni sokat nem tudtunk, mert az útleveleket intéztük, majd jelentkezik.
Ági még egyszer köszi a hűtő mágnest, szuper! :D Már virít a hűtőn :D

Rik!

Huuu, sajnálom a tesód, nagyon szorítok, hogy ne sclerosis multiplexe legyen....mikor lesz meg az eredmény????

Gabó!

Szuperek a képek, juj, egyre jobban megnézném!

Viol, Eszti!

Köszi az infot! :D

Kriszti!

Nem semmi a gyerekek kora, amit írtál, hát le a kalappal előttük...
Én is egyre jobban vágyok a második után :wink:

Szép napot!

katus78

Sziasztok!

Mi megint strandolni voltunk, most én is pancsiztam kicsit. :)

Mennyi gyerek!! :D :shock: Én sokszor úgy érzem, Dorka is elég... :roll: :P

Kriszti,
a MAJD, az mikor lesz? :wink: :P Mennyit akarsz várni? Elmész még dolgozni?

Erika,
és ti most hogy álltok babával? Mennyire terveztek előre?

KépKép
viol81

Hát a MAJD az lehet, hogy soha. De azért én bízom benne, hogy pár év múlva mindketten azt mondjuk, hogy jöhet. :-)
Ha jobban belegondolok elég ez a két gyerek, néha teljesen lefárasztanak minket így is. Viszont ha arra gondolok, hogy több nem lehetne....szóval nem tudom, tényleg az idő dönti el. De én nagyobb esélyt látok, hogy lesz még egy. Úgy kb.3 év múlva.
Addig persze még dolgozni szeretnék.

KépKép
KépKép
mirama

Ma moziba megyünk Mirával, megnézzük a Lecsót. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Elszállt amit írtam!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Viol!Köszke,hogy feltetted őket majd kicsit megrugdosom ezt a faszit,hogy tegye fel végre a progit!

rik!Á több kölcsönt nem veszünk fel épp elég fizetni 9-évig a kocsit meg 15-évig a kölcsönt ennyi bőven sok is!A Balázs unokatesója azt mondta ad kölcsön amennyi kell ráérünk 5-év múlva is vissza adni!Még ebbe is nehezen megy bele a Balázs,mert nem szeret tartozni!Én is utálok!!
Novemberig tuti beköltözünk,mert ha már fűteni kell akkor miért ne lennénk ott!De remélem azért előbb!!
Meddig marad tesód fia?

Katus!Hát anyám ide legalább 1* el kell mennetek(mindenkinek),mert olyan élmény,hogy szavakba el sem lehet mondani!Szégyen nem szégyen én minden egyes alkalommal mikor elmegyünk és felszáll az első vadász és mikor elgurul a nagyközönség előtt integetve(ezt mindegyik megcsinálja és én is csápolok és kiabálok nekik ezerrel))kicsordul a könnyem az örömtől annyira jó érzés tölt el ilyenkor!Ez van!!!
Örülök,hogy Máté jól van!!Mikor mentek haza?Nagy babazsúr lesz?

mirama!Elismerésem az ismerősödnek nekem sokszor a Levi is sok! :? :? :?
De jó Mira már nagyon nagylány lesz Noel is nagylegény lesz már mikor megérkezik majd az uccsó trónörökös! :lol: :lol: :lol:
Milyen volt a mozi?
Vendég

Kriszti,
akkor a "jobb később, mint soha" elv nálad érvényesülni fog... :wink:
És a fiúknak mi a program mára?

Gabó,
nincs mit, bármikor küldj csak, elvagyok vele. :)
[quote]S írta:zégyen nem szégyen én minden egyes alkalommal mikor elmegyünk és felszáll az első vadász és mikor elgurul a nagyközönség előtt integetve(ezt mindegyik megcsinálja és én is csápolok és kiabálok nekik ezerrel))kicsordul a könnyem az örömtől annyira jó érzés tölt el ilyenkor!

Ez nem szégyen egyáltalán!! :) De olyan érdekes!! :) Örömkönnyek egy repcsitől? Mindig is ennyire szeretted őket? És amíg nem volt repülősnap, tudtad, hogy ennyire odáig vagy értük?

KépKép
viol81

Mirama
jó volt a film????Füldugó bevált??? :lol:
(Gyrerkőceim is menni akartak ám aztán,de lebeszéltem őket....nem volt nálunk üldugó!!! :lol: )
Nem semmi az ismerősöd.Lehet diliházban lennék gyereknevelés helyett...
Igen szeretnénk mégegyet,de többet NEM!!!!!Én meg tudnék állni bizti,mert a 3.on is sokat hezittáltunk... :oops:
Mondtam én hogy lesz nektek is még egy baba!!Olyan szép vagy a vajúdós képeken! :D Muszáj mégegyszer látnom olyan tökéletes fotókat!!! :wink:
Bátyám nem vát el,mindkettő ugyanattól a feleségtől van :)
MAjd oviban megtudod!!!! :)

GAbó
hogy lenne már szégyen!!Butus vagy!!Van akinek ettől,van akinek mástól!!Nem nevetjük ki egymást!! :roll:

Anikó
:D Köszi!!Úgy legyen!!!! :wink:

Katus
a héten lesz meg elvileg és kiküldik.Jövő héten megy MR-re,aztán vissza dokihoz!!
Tegnap néztem a leleteit.Tök érdekes,mert nem mutat gyulladást a vérképe. :shock:
Vendég

Kriszta,
tuti nem fog elmúlni 3után sem, ez már csak így van...
Nekem is van egy osztálytársam aki az 5éves érettségitalálkozóra pocakkal jött, a 10évesen 4, mostanra már 6gyerek anyukája, de nálunk nem egy 4gyerekes is van. Idén lenne a 15éves találkozónk, majd megszámoljuk mennyi gyerek született :lol: :lol: :lol: :lol:

Viol, holnap délután én is tervezem, hogy kiviszem fürdeni a gyerekeket, de a középsőbe és a nagyba mennénk, a pancsi nekik már kicsi. Ha kint leszel kukkants oda :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok,

hú ez a 3. gyerek kérdés ma nálunk is felmerült. viccből felvetettem itthon, mi lenne, ha megint terhes lennék. szegény Tamás olyan rémült arcot vágott.. :shock: és azt mondta, hogy akkor elmenekül :oops: .

Szerencsére nem áll fenn ez a helyzet, de az is igaz, hogy engem is nagyon kikészít most a 2 gyerek. Janka mostanában kifejezetten hangos baba lett, legszívesebben egész nap sikongatna :shock:

Igaz, mostanában én sem szeretnék 3-at. Talán majd egyszer.

Minden elismerésem a sokgyermekes anyukáknak. Azt hiszem, én egy idő után megőrülnék.

Rik,
szurkolok a tesódnak.

Gabó,
ez nagyon jó lehet a repülőnapon!! Nekem az egyik legjobb barátnőm a ferihegyi reprtérre járt gépeket nézni, annyira szerette
:wink:

Andi,
küldök privit.

Jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Viol! Roland is volt moziban csak Noel nem. Rá nagyszülők vigyáztak, ott is aludt, most hozták haza. Állítólag 6-kor kelt, itthon fél 8-8-kor szokott.

Jó volt a film, aranyos. Mirának is tetszett, füldugó bent volt a fülében. Nem tudom a gyerekfilmeken miért nem halkítanak kicsit?!

KépKép
KépKép
mirama

Tegnap így mentünk itt Harkán boltba.
Noelnek is kellett tolni vmit, na! :lol:

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X