a babnet szerint 65535 privát üzenetem van!
reni,
nagyon szép lara!!!
olyan sokat változott, de még mindig tiszta dieter!!
volt már, aki azt mondta, hogy rád hasonlít?
andi,
te jó ég, 6 év nemalvás...
és 10 fog?? de jó nektek, én be sem tudok nézni dorka szájába, nem engeid. csak ha ordít vmiért, akkor sikerül néha. de én még csak 9-et számoltam.
eszter,
lehet, hogy amiatt is volt... ezt én csak hallottam, hogy más ízű lehet a tejci, amikor dorka ezt csinálta, védőnő meg is kérdezte, hogy nem e azért mert megjött. de nekem csak jóval utána, hogy dorka elválasztotta magát. de akkor már jobb, hogy nyugodtabb!
majd hozzászokik ehhez az ízhez is!
katus,
remélem nincs semmi baja máténak, nem hiányzik még egy betegség... fülével eddig nem volt baj?
hát, látom akkor virrasztotok és megpróbáltok mindent. nálunk én tartom a frontot, igaz gábor is felébred tuti, de mondtam neki, egyezzünk meg, hogy éjjel mindig csak én legyek, mert felesleges ketten őriznünk. ha csak simizni kell, úgyis ott vagyok, ha meg ordít vigasztalhatatlanul, akkor meg mindegy...
gabó,
te jó ég, ez durva!!! mennyi baleset... én neki sem vágnék kocsival... mikor nyaralni mentünk, akkor is az a qrva sok kamion, és azok is, ahogy előzik egymást!!
na, akkor ügyi voltál vizsgán!! ha a vizsgabiztos úgy ítéli meg, hogy ezek nem akkora hibák, akkor megvan ez a lényeg!!
de azért majd csak óvatosan.
ti hányadszor voltatok kecskeméten?
mi jövő vasárnap lehet hogy elmegyünk szombathelyre, savaria-fesztivál lesz. de még meglátjuk, ismikel mennénk, még nem bezséltük meg melyik nap, de nekem a szombat nem jó, gábor azt mondta, neki nem annyira fontos a meccs, ellóghatunk.