Edit
Köszönöm, hogy hiányoltál, itt vagyok nagyon jól esett most aztán nem hazudtolom meg magam megint lehet olvani a regényemet......
Cory
Jobbulást!
Én Napocskával lévén téli gyerek nagy pocival estem keltem a nagy hóban, vigyázz magatokra!
Solya
Aranyos a fiad ahogyan a macskoszt abajgatja, persze lehet, hogy erröl a cica másként vélekedik!
Sárának meg igaza volt ha egyszer azt mondtad cipöben nem lehet, hát megoldotta...
Megnéztem az albumaitokat édesek a szülinapos és állatkertes képeken is a kis manók!
Sikitozni szerintem sok mindentöl lehet akár a fogzástól is de egy rossz álom miatt is!
Márti
Sok-sok gyógyi Árminnak remélem már jobban van!
Tudom milyen elkeserítö, hogy senki nincs aki legalább is lelkesebben vállalni Ármint amíg te nem tudsz rá vigyázni, én is így voltam mindíg alig akadt aki segített volna.
Amikor Napsival megindult a szülés hajnali 3-kor a velünk egy házban lakó anyósom nem volt képes feltápászkodni hogy feljöjjön a gyerekeimhez amíg a férjem bevisz a kórházba, mondván reggel dolgozik. Szerencsére a sógornöm át jött /ö is ment dolgozni mondanom sem kell/hogy ne kelljen a gyerekeket is húzkodnunk télen hajnalban szülni. A párom meg csak le tett és szaladt vissza a srácokat oviba meg suliba indítani, mire visszaért már a szülöszobán voltam, hát nem volt jó egyikünknek sem de ez van, talán egy rokon mint nálam, vagy egy jó barátnö esetleg jó szomszéd többet tud segíteni ha muszály, mint egy kelletlen nagyszülö. Persze szerintem most kicsit elgondolkodnak a dolgon és remélhetöleg belátják a nagyik, hogy nem csak akkor van szüksége a lányának az anyukájára amikor pelenkázni kell de késöbb is gyakran, felnött korában is.
Nálunk mindíg úgy volt, hogy igyekeztem vagy magammal vinni öket , vagy akkor intézni dolgokat amíg suliban és oviban vannak a nagyok így csak a kicsit kell vinnem.
Hangyát meg a sok protein miatt eszik Ármin, látod a reform táplálkozás híve!
Babysitter:
Szerintem egy idegen is tökéletesen el láthatja a kicsit, söt az elvárásainkat inkább elmondhatjuk és számonkérhetjük mint egy baráttól, vagy rokontól akit mégsem szeretnénk sem kioktatni sem megbántani azzal, hogy egy használati utastást adunk a gyerek mellé.
Ugyanakkor vannak emberek akik közé sorolom magam is, aki valahogy nem tudják a csimotáikat csak végszükségben másokra hagyni, mégha ez könnyebbséget is jelentene, meg némi kikapcsolódást és bár az eszem tudja hogy ez nem árt a kicsinek, a szívem meg mást súg.
Borcsa
Köszönöm, kedves vagy.
Gorsi
Csak úgy ragyogsz, még így látatlanban is érzödik, jót is tesz némi kényeztetés az biztos!
Ha átrendezitek a lakást egy kicsit olyan mintha új lenne, kitartást hozzá!
Ó és sok örömet benne, ha kész lesz!
BMárti
Csak egy kis idöre mész el, és mire vissza térsz már kutyusokat pesztrálsz!
Szilvi
Zsaninak jobbulást!
Bár már írták a többiek is, de szerintem is az hogy olyan kis anyás lett a lánykád, az okosodás jele, egy újabb lépcsöfok, amikor ráeszmélt, hogy vigyáznia kell anyura mert el tünhet idönként.
Napocska mindíg ott van ahol én, csak ritkán lehet elcsábítani valamivel másnak,nálunk mindíg nyitva a fürdöszoba ajtó /ha vendégek vannak nem
/ mert igényli hogy bár mikor oda jöhessen.
Most már éjszaka ök is intenzíven álmodnak, újra élik ami velük történt nappal, tehát a hiányodat is /még ha egy pisi szünetröl van is szó/. Sajnos a pár pillanatot még nem értik, mert nincs idö érzékük, így nem lehet nekik memagyarázni, hoyg mindjárt jövünk, vagy megyünk valahová csak várjon egy kicsit, de majd ez is kialakul.
Nyuszimanó
Ha ilyeneket írsz nekem még elpirulok! Azért köszönöm, jó esett!
Ne aggódj lehet a másodikat is annyira szeretni, csak másként, biztosra veszem, hogy megoldod majd, hogy mind a kettöre jusson belöled némi idö, no meg apukájuk is van!
Norci
Pusztaszabolcson élünk ez egy nagyközség, Bp.-töl 40km-re, Székesfehérvártól és Dunaújvárostól 30 km-re, a Velencei tótól pedig 12 km. Én nem tudnék olyan nagy városban éli mint Bp. engem zavar a tömeg, a rohanás, az emberek letapossák egymást semmi közvetlenség nincs benne. Ne értsétek félre biztosan vannak ellenpéldák is, de én szeretem ha elférek a járdán, ha köszönnek az emberek, ha a boltokban nem méregetnek, söt pénztárca nélkül is bármit megvehetek mert ismernek és tudják, hogy másnap viszem, ezek apróságok tudom, de itt legalább tudom kitöl mit várhatok.
Ha valamire szükségünk van a bevásárló központok jó fél óra alatt megközelíthetöek, moziba és színházba sem gond eljutni, egyedül a tanulás ami miatt gondolkoztunk hogy Székesfehérvárra költözzünk-e, több a lehetöség, de én arra gondoltam hogy az álltalános iskolai tananyag itt is elsajátítható ha valaki akar tanulni mindenhol tud, a középiskolások meg már nem olyan picik, hogy ne tudnának bejárni mint mi annak idején.
Ház:
Hétvégére kész a víz és a fütés,/ a régit a férjem leselejtezte/ fürdöszoba és a WC totál pucér szét verve hétfön jön a burkoló, aztán a festö mázoló mire mindent rendbe szed két hét, van némi kömüves munka is, a hét végére mert némi falbontást is végeztünk, de haladnak vele! Viszont már szépen nö a füvünk amit a párom féltö goldal vetett /olyan 600 négyzetméter/ és azóta is locsol rendületlenül, már alig várom, hogy kész legyen és kiülhessünk a kertbe olyan szépek a gyümölcs fák ahogyan virágoznak.
Még a terasz is a jövö hétre vár ami volt elbontottuk egy másik kerül a helyére, épp ma mondtam a páromnak hogy most már jó lenne szépíteni is nem csak rombolni!
Menta! Heni! Zsuzsa!
Merre vagytok?????
Pusssz: Dzsili