Új privát üzeneted érkezett!

Reni, én sem járok dvd kölcsönzőbe :cry: (mindent a netről)

Kép
domo

Sziasztok!

Odry!
Először is GRATULÁLOK!Jó erőt, egészséget nektek!
Igyál bőven folyadékot, ez fontos! A tejcsi miatt ne aggódj!

Boris!
Kipihentétek magatokat?Jó volt?

Mágnes!
Ez a leányzó egyre szebb! :lol:

Nekünk is gyorsan elment ez az 1 hét pihi, de sajna az idő nem volt túl jó.Csütörtök estétől kisebb nagyobb megszakításokkal esett az eső.Rövid helyzetjelentés az inszemről:
Megkaptam 5 adag szurit az inszemre készülve, Gonál-f-et + Clostylbegitet tabl. . Ma voltam ultrahangon, 11mm a nyálkahártyám, és a jobb oldalon 3*14mm foll. láttak. Ma még szurizom magam, szerdán tüszőrepi, és pénteken inszem.

Kata!
Írd be légyszi a táblázatba, hogy 3. inszem augusztus 17-én!

Kép
sapé

Boris,
Köszi :D de nem 14. hétben vagyok :wink: amúgy a 13. héttől már látni a nemét ha jól fekszik és jó a doki akkor kiderül. De mi is több mint 20 percig kerestük mire megmutatta magát szóval kitartónak kell lenni.
Vendég

Sziasztok!

Kezdem magammal, aztán próbálkozok reagálni is, de annyira el vagyok szállva!!! Lehet, hogy csak magammal foglak fárasztani titeket most. Vagy mi?

Na: Reggel telcsiztem a Dévai intézetbe, hogy szombaton megjött, és szeretnék egy időpontot kérni a méhszondázásra. Kaptam is fél háromra. Remek, gyors fürcsi, mákomra anya erre járt, vele kivasaltattam a rucim, és autóba ültem, elzúgtam a páromért, aki 50 km-re dolgozik. Még jó, hogy Pest felé...Ott másik ülésre másztam, kaját és innivalót követeletm és már robogtunk is Pestre. Rettegtem... Még a mensim is majdnem elmúlt, annyira. :lol: Az intézetben kellett "kicsit" várni, de akár reggelig is maradtam volna, csak történjen már valami. Történt. Szonda. Gátlásomat a bugyimba hagytam, és anyira jól lazítottam, hogy semmi fájdalom nem volt közben, utána feszített kicsit a pocim. Tényleg sokkal rosszabbra számítottam. És most jön a lényeg: Holnaptól szurizok, meg gyogyizok, mert pénteken kell megint Uh-ra menni, aztán 20-án is Uh, meg gondolom utána is, mert a jövő hét vége felé, ha minden jól megy : punkció!!!!
Hát, kezdődik... Végre.

A héten még itthon maradunk, aztán, ha a jövő hétre sűrűbb lesz az uh, akkor tényleg felköltözünk. Akkor pedig Bbilona és Mágnes! Nem menekültök! Talizunk!

Szia Rudi! Maradj velünk. Majd mi bíztatunk! Ne is számolgass esélyeket, mindenki más! Eddig csak követték a peteérésed és spontán próbálkoztatok? Most inszemkor is követik, így biztosan jó időpontban lesz a beavatkozás.
Bbilona! Nem áll a bolt, folyamatosan csináljuk. Sőt, barátnőmmel ketten festettük ki. Már érdemes lesz lassan fényképeznem! Csak sajnos munka közben jönnek elő a júó mélyen elbújt hibák. Így kicsit lassabban ment néha, mint gondoltuk. De ráérünk. Úgyis csak szept közepe táján nyitunk, ha a lombik eredménye kiderült. Így nem kapkodunk.

Sapé! Nagggyon szép nyh-t produkáltál! Váó! Hajrá!

Kicsibé! Jó volt a nyarci?

Jaj, megyek aludni. Öreg vagyok én ennyi izgalomhoz.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zel

Hú Zel! Már ti is itt tartotok!!!!!! Remélem nagyobb szerencsével jársz majd mint mi. Drukkolok, hogy minden jól süljön el!

Nekünk szerdán lesz a punkció. Hát túl sok esélyem nincsen. Egyszerűen hiába akarom bedumálni magamnak, hogy sikerülni fog, nem megy. És a dokin is látom, hogy nem túl elégedett. Na mindegy. Ha eljutunk odáig, hogy legalább 1et visszaültetnek, onnantól kezdve talán visszatér a bizodalmam, de most elég szarul érzem magam, hogy 3 hét szurkálás után ennyit sikerült kihozni belőlem. (33 Merional és 10 Fostimon) :(

Na megyek. Ígérem jelentkezem, hogy mi lett a szerdai eredmény.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
Hány tüsződ lett? Kérlek ne legyél még negatív lehet amit leszívnak az mind gyönyörű lesz és szépen osztódik és még marad fagyiba is!!! Drukkolok!!!

Zel,
Hurrá :lol: ügyi voltál nekem tuti fájt volna :wink: Hát jó szurizást drukkolok neked is!!!
Kép

Sapé,
Ezek szép eredmények még végül ikreid lesznek :lol:
Vendég

Sziasztok!

Zel: hajrá! Én holnap reggel megyek UH-ra, még menszi alatt, és remélem holnaptól már adhatom én is a szurikat. Ha minden igaz, akkor egy pár nappal előttem fogsz járni. Majd írsz legalább nekem mindenféle okosságokat! :lol: Persze ha a kis buta tüszőcském nem megy el tőlem, akkor nekem az egész egy hónappal tolódik.
Kamilla: fő a pozitív hozzáállás! Igaza van Pandácskának, és Ő már tud valamit ilyesmiről! Még bármi lehet. Mi szorítunk !
Sapé: jól belehúztál! Nagyon jó értékeket produkáltál. Lehet, hogy tényleg ikrekre hajtol?
Ilonám: lehet, hogy csak mi értettünk félre az esküvővel kapcsolatban. Én biztos örülnék a színházjegynek, mert mi imádunk színházba járni. Szerencsére a férjem minden hónapban talál olyan darabot, ami tetszik mindkettőnknek. Persze lehet, hogy csak azért mondom, mert nem vagyok IKEA rajongó. Tehát most hétvégén lesz az esküvő. Pont most néztem időjárás előrejelzést. Hát... Péntektől esőt mondanak. Hátha arra nem.

Pusszancs nektek!
kabócabobár

domo, azt hittem most kicsit jobban figyelnek téged, de lehet hogy jobb is így, nem kell a stressz. :wink: Szorítok :D +++

zel, nem is tudom mit írjak. Szurkolok ezerrel, és akkor a jövő héten egyeztetünk.

kamilla, ne keseredj már el, olyan szomorú lettem. 5 sejtecske elég, ha egy marad is abból olyan szép kiskamilla lehet ,hogy a világ a csodájára jár majd. Gondolom elkeserít hogy lehet potyára van az egész, látod van akit túlstimulálnak és aggódhattunk érte nehogy szétrobbanjanak a petefészkei, A te dokid biztosan óvatosabb. Szerda hm akkor is és csakazértis nagyon szorítok! Ügyesek lesztek! Pénteken, szombaton transzfer?

sapé, akkor ti egyszerre lesztek kamillával kismamák? Igazán jó hírek. Csak kapkodom a fejem úgy beindult a babagyár :D
bbilona

kabóca, ugye én is hallottam az időjárásjelentést, nagyon sajnálnám, remélem csúsznak 1-2 napot. Gondoltam beszélni kéne Szent Péterrel, meg a Nappal hogy segítsenek be. DE az is lehet hogy kölcsönkérjük a "felhőkergető" rakétákat a Pekingi olimpiától. :wink:
Tüsző ügyben pedig nagyon de nagyon szorítok, disznóság ez az egész ahogy van, és akkor még bonyolódik itt neked.
bbilona

Sziasztok!!

Nahát Zel, ez a Dévai egész gyorsan ment, lehet, hogy csak én jövök ritkán, de nekem nemrégnek tűnik, mikor először mentél. Ha valami miatt váltani kellett volna én is oda mentem volna, mert nagyon jó híreket hallottam róla, pl, hogy nincs hétvége a te ciklusod számít, nem az hogy mikor van hétköznap. Nagyon drukkolok, persze Kamillának is, egyszerre.

Kamilla!!

Nekem 24 tüszőm lett, de az már pokoli fájdalommal jár, gondold el, hogy midkét petefészket 12-12 nagy méretű üveggolyó terheli. Az elsö 3-4 napban nem bírtam felkelni és a megfordulásba is majd bele haltam. Aztán olvastam, hogy Magyarországon eddig egy nő halt bele lombikba, és az pont emiatt. Nem voltam nyugodt. Ne izgulj, nem az számít, hogy mennyien vannak, ha fel van készülve a méhed a befogadásra egy is elég, ha nincs, akkor meg mindegy mennyi lett. Fel a fejjel!

Odry !

Gratulálok a babádhoz, nagyon szép!!

Kicsibé!

Én megértem, hogy a doki nem foglal állást. Lehet az a véleménye, hogy nem kéne megcsináltatni,. de ha kimondaná, és mégis baj lenne, őt hibáztatnák. Nekünk is felmerült az amnió, de nekünk könnyű volt a döntés, mert ha Babettel lett is volna gond, nem vetettük volna el Balázst is, ebben a korban pedig nincs más választás. Minket viszont a szívultrahangon és a 4d-sen is megnyugtattak, hogy semmi gond nincs. 4d-re én is elmennék a helyedben, hogy megkönnyítse a döntésemet.

Mi nagyon jól vagyunk. 2 dokihoz járok mert nem tudok dönteni, mindkettő teljes meglepetésére tökéletesen zárt a méhszáj, pedig szerintük ez ikerterhességre ebben az időben nem jellemző. És a méhösszehúzódásaim sem jelentősek. Vannak, gyakorol a méhem, de ez még nem jóslófájás szerű, csak egyszerü keményedések. Szerintük kímélnem kell magam, de én csak akkor fekszem le ha úgy érzem. Bízom abban, hogy a testem tudja mikor kell pihennem. Délutánonként már szoktam

Segítségetek szeretném kérni, az új házban a házörzőnk tehjerbe esett 3 kiskutya lett. 1 rejtunk maradt. 9 hetes kislány. Nem tudtok valakit, akinek kell, ingyen, és el is viszem, csak jó helyre kerüljön.
Megpróbálok képet feltenni, remélem nem dob ki. Kép Kép Kép Kép
tamaranna

Sziasztok!

Kamilla! Nem a mennyiség, a minőség számít! Gondolj csak bele: Öt tüsző= 5 petesejt, ebből min. 4 embrió, 2 beültetve, és még a tesók is megvannak. Na?
Félek a stimutól kicsit. Ez més szuri, mint eddig használtam. A gonalra elég jól reagáltam, mert a kicsike adagtól is 5 tüszőm lett mindig. Bízom benne, hogy most is jól fognak működni a dolgok.

Tamar! Tényleg nemrég voltunk a Dévaiban. Jún 10 körül telefonáltam először, júl 10-én mentünk megbeszélésre és ma már be kell a szurit böknöm. Tényleg nincs hétvége, semmi. 20-án is megyek Uh-ra. A doki kérdezte, van- e már programom arra a napra. mondtam nincs, erre ő, akkor csináljunk! Nagyon jókat nevettünk. Nagyon ari a kutyus... De sajnos nekünk már van kettő.

Bbilona! Nem is kell semmit írnod. A szurkolásra van csak szükség!!!

Kabóca! Nincs ott a tüsző, Nincs ott a tüsző, Nincs ott a tüsző, ......
Egy nap eltérésünk lesz! :lol:

Jajj, megyek, össze kéne rakni a szurit,meg be is kéne bökni!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel, már csak pár nap, és kismama leszel :lol: Tényleg nagyon pörögnek a dolgok!

Sapé, neked nagyon szorítok péntekre! eddig minden jól ment :lol:

Kabóca, remélem tőled távozik a tüsző! (és remélem tőlem is, mert több hónapra is beragadhat), és akkor együtt örülhettek Zellel! Csak Kamilla fog titeket megelőzni :lol: Nem szabad elkeseredni, babás leszel Kamilla!!!

Sonjus???

Kép
domo

Köszi mindenkinek a bíztatást. Ígérem, hogy pozitív leszek és bízom azokban a petécskékben akik szépen megértek. Tényleg nem szabad, hogy az ember sokat akarjon.

Ja, és képzeljétek. Hétvégén nem volt itthon az Uram és kénytelen voltam saját magamnak beadni a szurikat és sikerült!!! Tök büszke voltam magamra.

Tényleg Sonjusnak akkor most volt inszeme?

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, és ezt csak most írod :shock: Látod megy ez neked is, szuper vagy!
sonjusnak, elvileg 10-én volt inszeme, lehet ő is elvonón van :wink:
bbilona

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, most nem sok az időm, mert elaludt a picur és én is most azt teszem, mert úgye minden pillanatot ki kell használni, ha már minden kötél szakad........

Küldtem képet [color=red]BABSZINAK
és KISBORISNAK, remélem felteszi valamelyikük Nektek!
Köszi Csajok!
[/color]

Tamara!
Szép a kutyus én is kutya párti vagyok.

Sapé!
Köszönöm és igyekszek pihizni. Neked nagyon szorítok!
odry

Zel,
Mit szurizol?

Voltam ma Afp-n megkaptam az eredményt ez is jó lett :D
Vendég

Puregont szúrok.

Gratula nektek. Örülök, hogy mindig jó eredményeitek vannak!

Kép
Kép
Kép
zel

Kész vagyok! :twisted:

Tegnap estére Petyka belázasodott, pedig nála ez nem jellemző és még az az ijesztő benne, hogy semmi más tünete nincs. Úgy kellett reggel itt hagynom, a vizsgálatok miatt, hogy tök szarul volt. :cry:

A kisöcsi egyébént jól van és a méhlepény is bírja még a gyűrődést csak kicsi, ahogy Gergő is most már két hét lemaradásban van. Az UH-s orvos azt mondta addíg nincs gond amíg jó az áramlás, jók az életjelenségek és nő a picuri még ha kevest is.

Petykánál viszont az a szörnyű, hogy nem tudjuk mi a baja! A vizelet eredmény is negatív lett, igaz ez még nem tenyésztéses vizsgálat. Az a baj ezekkel a nyűves bacikkal, hogy nehéz kimutatni őket, mert rengeteg féle van. a barátnőmnél is kb. az ötödik tenyésztésre sikerült kimutatni, pedig már marha szarul volt.

Elegem van! Nyugit szeretnék végre! Nem bírom, ha beteg a gyerek!

BOCSI

Andi
Kép
Kép
beke andrea

odry, de jó hogy benéztél :D Örülök hogy jól vagytok, és naná aludni kell.

pandácska, te meg begyüjtöd szépen sorban a hibátlan eredményeket.

zel, oh a puregon, a tollacskájával a legjobb szuri amit kaphattál. Egyszerű, barátságos és környezetbarát.

andrea, oh szegény gyerek, akkor most nagy az aggodalom. Annyi vírus kering most körülöttünk, hátha abból csípett el egyet, és holnapra már kutya baja. Szegénykém.
Gergő meg legalább védve van odabent, amíg a tesó meggyógyul.
Petyka várja már a kisöcsit? Viszitek oviba ha betölti a 3-at, vagy marad veletek othon?
bbilona

Sziasztok!

Zel!
Nekem nagyon jók a tapasztalataim a Puregonnal, insemeknél és a lombiknál is azt kaptam, remélem te is jól reagálsz rá. Milyen dózisban kapod?
tamaranna

Zel,
Én is kaptam 3 hónapig Puregont még az inszemek elött és nagyon jól reagáltam rá. Gonalra már kevésbé jól inszemek alatt lombiknál viszont jól. Biztos lesz sok szép tüsződ :wink:
Vendég

Sziasztok!
Köszi lányok, aranyosak vagytok, hogy ennyire bíztatok!A doki is meg volt most elégedve, szerinte jól reagáltam a Gonál-f szurira.

Zel!
Puregont használtam már én is, mielőtt terhes lettem volna a lányommal ezt kaptam! :lol: Szerintem az egyik legjobb stimuláló szer!Mikor is lesz nálatok a nagy nap?

Andi!
Gyógyulást nektek!Én nem tudom mi van az utóbbi napokban, de az ismerőseim is panaszkodnak, hogy 2-3 éves gyerekek sorba lázasodnak be, és semmi más tünetük nincsen. A barátnőm fia is hétvégén olyan lázas volt, hogy hűtő fürdőztetni kellett, mert a gyógyszerek nem vitték lejebb a hőjét.

Domo!
Köszi! :lol:

Panda!
Gratula a jó AFP eredményhez! :lol: Jól vagy?Hogy bírod ezt az össze vissza időt?

Odry!
Örülök, hogy jól vagytok!Köszi a bíztatást!

Kép
sapé

Kabóca!
Nekem jósoltak már ikreket is! :lol:

Ilona!
Csak úgy legyen ahogy mondod! :lol: Pár napja olyan hányingerem van, még a rókázási tipped be fog jönni. A dokitól megkérdeztem, hogy mitől lehet, szerinte a szuritól, mert dupla dózist kaptam.

Boris!
Hogy vagy?Merre jársz?

Képzeljétek!
Most kaptam a hírt, hogy a barátnőm megszült, tegnap hajnalban! :lol: :lol: :lol: Dávid 4kg és 53 cm. Szép kis legény!Nekik már a második baba, úgy fel vagyok most töltődve! :lol: :lol:

Kép
sapé

sapé, milyen szerencsés vagy hogy téged az ilyen hírek feltöltenek. Amúgy tényleg szuper, de ebbe bele kell bolondulni.
A férjecském a hétvégén lemondta a barátai buliját, és inkább a szüleim társaságát választotta, emiatt... Sok gyerek van már, és néhányan várják hogy megszülessen..., én magam is meglepődtem, hogy ez őt ennyire zavarja. Örültem neki, én is nehezen viselem.
Na én azt a hányinger dolgot csak viccből gondoltam, ennyi róka nincs is, de ha ezen múlik gondolom nem bánod (csak amíg tart :wink: ), biztos kutya egy érzés. :roll: :D
bbilona

Ilona!
Olyan édi vagy te is! :lol: :lol: Tudom, hogy a rókázás vicc volt! :lol:
Annyira jó látni egy újszülött babát, olyan édik! :lol: :lol: Tiszta ártatlanság ha ránézel! Lehet, hogy ez nálam szakmai ártalom is (mivel sok apróság ment át a kezem alatt), de jó érzéssel tölt el, hogy láthatok esetleg kezem,ben tarthatok egy csöppséget. Imádom a gyerekeket! :lol:
Teljesen átérzem azt amit írtál, én is ilyen voltam Ágota születése előtt, leszívesebben elbújtam volna. A sok kérdés, nektek mikor lesz? Meg hasonló dolgok. Lehet, hogy ki fogsz nevetni, de én sokáig a szüleimnek sem mondtam el, hogy mi a helyzet baba ügyben. Pedig sokszor rákérdeztek a témára, nem szeretnénk?.......stb. És milyen érdekes 2003 augusztusában úgy döntöttünk a párommal, hogy elmondjuk nekik, és mit ad ISTEN a szeptemberi inszem sikeres lett. :lol: Érdekes mi?
Fel a fejjel! :lol: És a férfiak mindig is érzékenyebbek voltak erre a témára!

Kép
sapé

Én eddig Gonal-t böktem.... Nem sikerült egy inszem sem. Remélem jó ómen a Puregon.....

Kép

Ő az édes kis húgom. Emese. 14 éves lesz most 28-án. Kicsit játszottunk a fényképezőgéppel. Szerintem nagyon jól sikerült...
Csak kicsit dicsekedni akartam, milyen szép testvérem van... :oops:

Kép
Kép
Kép
zel

Sapé,
Gratula a barátnődnek :D

Zel,
Tényleg nagyon szép :wink: majd lehet lövöldözni a kérőkre :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Íme Dávid baba :lol: Szerintem tiszta anyukája!
Kép
Kép
Kép

Odry!
Én is jó leszek néha? :oops:

Kép
Kép
Ági279

Ági! Köszike!!!!!!
Tudnám megzabálni!

Pandus! Apu már fűrészeli a puska csövét!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!
Tényleg, szép a húgicád, olyan mint a neve! :lol: :lol:

Ági!
Köszi, hogy kaphattunk képet Dávidról.Nagyon édi, olyan ennivaló! :lol: :wink:

Kép
sapé

Ági köszi a képeket!
odry, eszem a kis szívét milyen szép gyerek. Tényleg zabálnivaló.

gyöngyi, te nem tudsz felrakni képeket a nagylányról? Nem ér kisajátítani, mi is szeretnénk, na csak egy kicsit légyszi! :D

zel, nagyon szép hugicád van, és a fotó is jól sikerült. Milyen a szuri?

sapé, én is nagyon szeretem a gyerekeket, és ha már köztük vagyok nagyon élvezem, persze ha nem jut eszembe a saját nyomorúságunk.
Most éppen a szívem szakad meg, mert a család akiknél bébiszittyó voltam és 9 évig tartottuk a kapcsolatot, eltűnt. Elköltöztek, e-mail cím megszünt...olyan kár, nagyon szerettem őket, nagyon sokat tanultam az anyukától.

kamilla drága ma van a leszívás, hát ezt is megéltük. Sokasodjatok, osztódjatok, mind az öten megmaradjatok, azonnal párosodjatok! Ezt üzenem a petesejtjeidnek!

jucmuc, hát nem 13-án mentetek haza? Azt ígérted jössz újra, ugye minden rendben?

tizáról tudtok valamit? Itt is a szürke szamár és a köd esete áll fenn. Persze megértem, de baromi kíváncsi vagyok.
bbilona

sziasztok, na rámzúdítottak mindent itt bent...nem tudtam írni..
csajok elmegyek amnióra. döntöttem. jövő kedden lesz. félek, végigstresszelném a terhességet, ez lgalább megnyugtat majd.

zelem, drága-drága, először is: iszonyatosan jó, hogy így beindult a projekt és végre-végre mindjárt révbe érsz. punkció, aztán visszaülti...tyűűűűű, nagyon szorítok, minden okkkkkkés lesz :lol: :lol: :lol: és gyönyörű hugid van!!!! én is mutogatnám :P

sapé, megvagyok, annyi minden történik mostanában..jól esik, hogy keresel :lol: :lol: veled mizúis? lehet, hogy nem olvastam jól mindent vissza.. :roll:

andi, ha jól működik a méhlepény és van a köldökzsinórban is áramlás akkor nem lehet gond :lol: :lol: de értem, hogy aggódsz, minden rendben van-e odabent. én is biztos aggódnék, de azért tarts ki, és petykának jobbulást kívánok, remélem már jobban van :!:

tamar, köszi a bíztatást, mi voltunk már 4d-n, ott nem volt semmi gobd, de az első genetikai vérvétel miatt elmegyek amnióra, különben ideges lennék az elköv. 5 hónapban.
akkor nálad minden ok :lol: örülök nagyon, csak így tovább, hú de izgi hamarosan eljön a nagy nap :wink:

Kép
kicsiboris

sapé, akkor pénteken inszemecske :lol: :lol: :lol: :lol: húúú szorítok ezerrel :P :P :P

kamilla, jelentkezz minél hamarabb, és nem elkeseredni :lol: ma nagy napod van, és az 5 tüsző is nagyon jó!!

Kép
kicsiboris

Boris,
A 18. heti genetikai uh-on voltál már? Minden rendben volt?

Kamilla,
Mennek a drukkok szép álmokat érett petéket!!
Vendég

Sziasztok!

Boris!
Köszike!!! :lol:
Mi is van veled pontosan?Miért kell amnióra menned?Valami gond van? Bocsi, de akkor ezek szerint valamiről lemaradtam! :roll:
Egyébként barátnőimnek csináltak amniót, és eddig szerencsére mindenkinek negatív volt. Ha megcsinálják utána jobban kell vigyáznod magadra, de tényleg, sokat kell pihenned!

Kép
sapé

kicsiboris, sikerült eldöntenetek ez jó. Ezerrel szorítok hogy minden rendben legyen, mert ugye nem is lehet másképp. Jaj de féltelek. :? ++++++++

andi, hogy van Petyka?
bbilona

Sziasztok!

Megjöttem az UH-ról. Szerencsére fogott a szugerálásotok és a tüszőcském távozott. (kinek vannak boszi ősei?) Egy kicsit tartottam tőle, hogy maradni fog, mert februárban hsonló miatt nem tudtunk inszemre menni. Ma kezdem a szurkálásokat, meg a bogyó szedéseket. 3x150 Gonal holnaptól, decapeptyl mától, magneb6, aspirin protect, e vitamin, meg valami aszkorbinsavas gyogyi. Zelem, te is ilyen sok bogyót szedsz? A hugid gyönyörű lány, nem 14-nek néztem volna.
Kicsiboris: szerintem jól döntöttél.
Pandácska: olyan megnyugtató, mikor minden eredménye jó az embernek. Csak így tovább!
Sapé: mindjárt itt a péntek, nagy drukkok mennek.
Ilonám:nektek is van gondolom dolgotok elég. Vagy ez már nem olyan régi típusú esküvő, ahol a rokonság egész héten süt-főz?

Ja, vasárnap reggel vérvételre is megyek, hogy mit hozott ki belőlem a szurka.

Puszi
kabócabobár

Sziasztok!

Megjöttem az UH-ról. Szerencsére fogott a szugerálásotok és a tüszőcském távozott. (kinek vannak boszi ősei?) Egy kicsit tartottam tőle, hogy maradni fog, mert februárban hsonló miatt nem tudtunk inszemre menni. Ma kezdem a szurkálásokat, meg a bogyó szedéseket. 3x150 Gonal holnaptól, decapeptyl mától, magneb6, aspirin protect, e vitamin, meg valami aszkorbinsavas gyogyi. Zelem, te is ilyen sok bogyót szedsz? A hugid gyönyörű lány, nem 14-nek néztem volna.
Kicsiboris: szerintem jól döntöttél.
Pandácska: olyan megnyugtató, mikor minden eredménye jó az embernek. Csak így tovább!
Sapé: mindjárt itt a péntek, nagy drukkok mennek.
Ilonám:nektek is van gondolom dolgotok elég. Vagy ez már nem olyan régi típusú esküvő, ahol a rokonság egész héten süt-főz?

Ja, vasárnap reggel vérvételre is megyek, hogy mit hozott ki belőlem a szurka.

Puszi
kabócabobár

Bocsi a duplázás miatt, de szarakodik a net. :lol:
kabócabobár

Sziasztok!

Köszönöm a hugim dícséreteit...

Kicsibé! Az a lényeg, hogy meg tudj nyugodni. ha ehhez a vizsgálat kell, akkor menj. Sokkal jobb lesz mindkettőtöknek. Amúgy meg úgyis minden rendben van a kiscsajjal!!!

BBilona! Nem fáj a szuri, olyan mint a Gonal-. Könnyű kezelni. Már egész megszoktam. Azért csak végigböktem már hat kúrát! :lol:

Kabóca! Én csak Ferro Folgammát szedek, meg a bromot, és clostyt, meg bökök Puregont. Az első vas, meg folsav, a többit ismeritek...

Lányok! Van valaki aki pályázatokkal, támogatással, vagy vállalkozói hitelekkel foglalkozik? Egy kis segítséget szeretnék kérni.. Röviden: A tesóm dísznövénykertész-virágkötész. Szeretne egy virágüzletet nyitni, meg csinálni fóliát, vagy üvegházat, ahol meg tudja termelni a virágokat, illetve innét még több üzletet is ki tudna szolgálni. Ehhez kellene valahonnét pénzt szerezni.

Kép
Kép
Kép
zel

Kamilla!

Nagyon drukkolok! Pihenj sokat, remélem este jössze egy kis beszámolóval!!!!! Nagyon várlak.

Kép
Kép
Kép
zel

hahó
vagyok, csak olyan izé kedvem van :(
nincs semmi okom rá, de feszült vagyok és ideges
egyedül vagyok itthon, így még kitölteni sem tudom a mérgem :D
na jó, nem, ha a párom itthon van, próbálom türtőztetni magam :)
szúrkálósat érzek inszem óta, meg a mellbimbóim kemények nagyon, de egyéb semmi.

Próbálok emlékezni, miket is olvastam :oops:

Pandácskának gratu a nunishoz :D

Zel!
Dejó, hogy már indul is :) és egy hős vagy, hogy így bírtad a szondát!!!

Kamilláról hír?

Kabóca!
Örülök, a távozónak :wink:
sonjus

Kabóca,
Hajrá :lol: nagyon drukkolok neked is :lol:

Sonjus,
Köszi :D
Vendég

kabóca, hippiájjé elúszott az a nyavalyás tüsző :D
Gondolom alig vártad már, hogy indulhasson a nagy Projekt. Hát hajrá!

Nem ez nem olyan esküvő, le sem írom milyen hajmeresztő ötleteik voltak, de mi kézzel lábbal tiltakoztunk, így egy kicsit javult a helyzet. Itt inkább a szüleink őszülnek bele. De már nálunk is lakik 2 vendég, tegnap hoztuk őket haza a reptérről. És a mi autónk lesz a menyasszonyos autó, így szombaton nagy suvickolás lesz.

reni, sajna nincs Arthur 2, van egy jó kis listánk de ez hiányzik róla. Kollégám megnézette a fiával valahol a neten ott sincs sajna.

zelem, hú akkor a tesód sem az az ölbetett kézzel ülő fajta :shock: Sok sikert neki hozzá! A www.fvm.hu, vagy az én apukámnak a falugazdász (talán így hívják még) szokott segíteni mindenféle pályázatokat találni, ő elvileg képben van ezen a téren.

Na igen gondolom szuriban profi vagy már.

basziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii merreeeee vaaaaaaaaaagy :?:
bbilona

sonjus, csak semmi idegeskedés, az tutira nem a jó csodaszer a fogantatáshoz! Otthon pihizel, hiszen az nagyon jó! Elő az összes várakozó könyvvel, hímzéssel aztán lehet láblógatva élvezkedni.
Miközben okoskodok, tudnod kell, hogy nagyon szurkolok nektek!
bbilona

Ilona! Köszönöm! Közben én is találtam egy-két dolgot.
Hát tényleg nem egy ücsörgős fajta vagyunk. De muszáj, mert a környéken munkát találni lehetetlen. Szinte jobban jársz, ha tudsz valami vállakozást kezdeni, és ha csak ugyanannyit is tudsz keresni, mintha alkalmazott lennél, mégsem egy másik ember ugráltat... Meg hát azért ők is szeretnének egyről a kettőre lépni. Minimálbérből meg nem lehet. Az öcsém csoportvezető a munkahelyén és én több munkanélkülit kaptam, mint amit ő keresett. Csoda, hogy váltani akar?!

Sonjus! A szurkálós oké, a mellbimbó meg szintén. A hangulatingadozás belefér. De ne idegeskedj. Az nem jó! A párodra meg nehogy rázúdítsd! Férfi, bazira meg fog ijedni!!! Inkább gyere panaszkodjál nekünk. Mi meg simi-simi kicsi lelked!!!

Miért van nekem mindig hatszáz dolgom és miért vagyok ma lusta????? Nincs kedvem semmihez.

Kép
Kép
Kép
zel

zel, húha mindig elszörnyülködöm mennyi pénzért indulnak emberek munkába nap mint nap, és válallják a felelősséget, meg a hülye főnököt. Remélem bejön nekik a vállalkozás, és több jut mint alkalmazottként! Majd leckét veszek tőlük, mert gyes után én is szeretnék valamit otthon bűvészkedni. :wink: Jó előreszaladtam már megint :?

Te nem lehet hogy a szervezeted, elkezdi a felkészülést az anyaságra, és riadót fúj. Nem hallod néha belülről, hé zel, hahó lassíts most másra kell az energia? Bár ismerek ilyen kismamát, aki még az utolsó napján is ilyen pörgős volt mint te. Azért néha te is megengedhetsz magadnak egy szusszanásnyi pihenőt :D Vigyázz magadra!
bbilona

Köszi az érdeklődést!
Ma már jobb a helyzet, egyenlőre nincs láza, de sajnos étvágya sem, remélem az is megjön holnapra. Egyszerűen érthetetlen ez a láz dolog, csak úgy hipp-hopp a semmiből. Persze én ilyenkor mindíg a legrosszabbra gondolok. :?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

andi, neked valami lazító bogyóra lenne szükséged. Gondolom ha szemed fénye beteg az nem könnyű, látni a kis buksiját hogy nem jól van, remélem lassan én is megtudom.
Hamarosan meggyógyul meglásd, a gyerekek valami fantasztikus gyurmából vannak összegyúrva. Olyan rugalmas a kis szervezetük hogy néha nekünk is jó lenne néha, ebből a regenerálódó képességből, és erőből ami bennük lakik. Jobbulást a kis manónak!
bbilona

Ilona!
De. valamit hallok... Lassítok is. Féltem a fejlődő tüszőimet!!! És ez komoly.

Tényleg Pandus! Ilyenkor még öszebújhatunk ugye, csak 4-5 nappal a punkció elött nem, meg gondolom utána jó darabig. :oops: Léccike!! Segítség, elfelejtettem lányos zavaromban a dokitól megkérdezni.

Andi! Jobbulást kívánok én is. Csak igyon a kölyök jó sokat!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?