Sziasztok!!
Nahát Zel, ez a Dévai egész gyorsan ment, lehet, hogy csak én jövök ritkán, de nekem nemrégnek tűnik, mikor először mentél. Ha valami miatt váltani kellett volna én is oda mentem volna, mert nagyon jó híreket hallottam róla, pl, hogy nincs hétvége a te ciklusod számít, nem az hogy mikor van hétköznap. Nagyon drukkolok, persze Kamillának is, egyszerre.
Kamilla!!
Nekem 24 tüszőm lett, de az már pokoli fájdalommal jár, gondold el, hogy midkét petefészket 12-12 nagy méretű üveggolyó terheli. Az elsö 3-4 napban nem bírtam felkelni és a megfordulásba is majd bele haltam. Aztán olvastam, hogy Magyarországon eddig egy nő halt bele lombikba, és az pont emiatt. Nem voltam nyugodt. Ne izgulj, nem az számít, hogy mennyien vannak, ha fel van készülve a méhed a befogadásra egy is elég, ha nincs, akkor meg mindegy mennyi lett. Fel a fejjel!
Odry !
Gratulálok a babádhoz, nagyon szép!!
Kicsibé!
Én megértem, hogy a doki nem foglal állást. Lehet az a véleménye, hogy nem kéne megcsináltatni,. de ha kimondaná, és mégis baj lenne, őt hibáztatnák. Nekünk is felmerült az amnió, de nekünk könnyű volt a döntés, mert ha Babettel lett is volna gond, nem vetettük volna el Balázst is, ebben a korban pedig nincs más választás. Minket viszont a szívultrahangon és a 4d-sen is megnyugtattak, hogy semmi gond nincs. 4d-re én is elmennék a helyedben, hogy megkönnyítse a döntésemet.
Mi nagyon jól vagyunk. 2 dokihoz járok mert nem tudok dönteni, mindkettő teljes meglepetésére tökéletesen zárt a méhszáj, pedig szerintük ez ikerterhességre ebben az időben nem jellemző. És a méhösszehúzódásaim sem jelentősek. Vannak, gyakorol a méhem, de ez még nem jóslófájás szerű, csak egyszerü keményedések. Szerintük kímélnem kell magam, de én csak akkor fekszem le ha úgy érzem. Bízom abban, hogy a testem tudja mikor kell pihennem. Délutánonként már szoktam
Segítségetek szeretném kérni, az új házban a házörzőnk tehjerbe esett 3 kiskutya lett. 1 rejtunk maradt. 9 hetes kislány. Nem tudtok valakit, akinek kell, ingyen, és el is viszem, csak jó helyre kerüljön.
Megpróbálok képet feltenni, remélem nem dob ki.